Szakemberek
Egy fiatalember bejött a könyvtárba, de a teremben nem volt szabad hely. Végül meglátott egyet egy fiatal, csinos lány mellett. Odajött hozzá, és megkérdezte: „Kérem, nem bánná, ha leülnék maga mellé?” A válasz megdöbbentette, mivel a lány kiabálni kezdett: „Mi? Nem! Semmiképpen nem akarok veled lefeküdni!” A könyvtárban az összes ember megvetően nézte a férfit. De a lánytól távolabb egy hely megürült, a férfi leült, és olvasni kezdett. Egy pillanattal később az előbbi lány odament hozzá, és azt mondta: "Sajnálom, de pszichológiát tanulok, és ki kellett próbálnom. Annak köszönhetően, amit tanulok, pontosan tudom, hogy az emberek mit éreznek és mit gondolnak. Megszégyenítve érezte magát, nem? – A férfi válasza őt is megdöbbentette, mivel az felkiáltott: „Mi? Kétszáz euró egy éjszakáért? Őrült vagy?" Így most a könyvtárban mindenki undorodva nézett a lányra, mire a férfi odasúgta neki: "Tudja, én jogot tanulok, és annak köszönhetően, pontosan tudom, hogyan lehet egy ártatlan emberből bűnöst csinálni."
figyelemre méltó írások:
példaképünk.. |
This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing blog that understand the value of providing a quality resource for free. https://voyance-tel-avenir.com |
fficient to spread around. however in case you clearly have to watch for a person to bring you the sun and give you a great feeling, then you can have to wait a long timer i nsider there is a person who brings sunshine into your life. that individual may have sufficient to spread around. however in case you clearly have to watch for a person to bring you the sun and g
how much money does a sponsor give | |
(TÉMANYITÓ) |
|