Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9415804/41 Témák: 18448 Tagok: 111608 Legújabb tag: monk00 Online: (58/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Divat (üzenet: 39, Hobbi)
 
 14. ozon23  |   Válasz erre2022-03-22 19:54:15 [26.] 
Női szandálok miért népszerű a nők körében?

Idézet:Megfelelő női szandálok és lábbeli nélkül a nők megjelenése hiányos marad. A nők által viselt lábbelinek olyannak kell lennie. Hogy a ruházat, vagy öltözék típusának könnyen megfeleljen.

A női szandálok

A női szandálok talán a legjobb megoldás ebben a tekintetben. A legtöbb nő kedveli a szandált, és inkább ugyanazt részesíti előnyben, mint a többi lábbeli. Ennek oka a szandál használatához kapcsolódó számos előnye. Vessünk egy pillantást a szandál szélesebb körű népszerűségének néhány legfontosabb okaira a méltányosabb nem között.


Női szandálok miért népszerű a nők körében?


 13. ozon23  |   Válasz erre2022-03-22 19:51:01 [27.] 
Női hócsizma 17 aranyos női csizma

Idézet:Itt már hamar itt az ősz, és még a hidegebb időjárás is jó úton van – merem mondani, hogy „Jön a tél”. De ez nem jelenti azt, hogy továbbra sem nézhet ki elegánsan – még akkor is, ha a hó a bokánál több rakódik fel. Ebben a szezonban vigye át a hideg időjárás a női hócsizma, és ne engedje, hogy a hóviharok és sózott utak a lábát érje .

17 legjobb téli női hócsizma
Itt a 17 legjobb téli női hócsizma, amelyek minden hónapot átvészelik, de annyira aranyosak is, hogy viseljünk is, ha a hó elolvad. Ezek a stílusok mindegyike szigetelést, vízálló anyagokat, erős és vastag női csizmát kínál – és valóban elegánsnak tűnik. Most vásároljon, mielőtt a szezon első hó leesik!

Női hócsizma prém béléssel

Női hócsizma 17 aranyos női csizma


 12. ozon23  |   Válasz erre2022-03-22 19:47:46 [28.] 
Női kerékpárok és teljes testedzés

Idézet:Akár versenyző, akár szabadidős kerékpáros vagy, élvezheti a női kerékpárok vásárlás után rendszeres edzését. A kerékpározás kitartó tevékenység, míg az edzés egy anaerob tevékenység, vagyis a munkaidőszakok és a pihenőidők közötti időszakok. A rendszeres edzés azonban javíthatja az erejét, elősegítheti a csonttömeg fenntartását és segíti a sérülések megelőzését.

Női kerékpárok és a kerékpározás edzéstervek

Körülbelül 15 éve hetente folytatom az edzést, amely hosszabb, mint amennyire kerékpároztam. Úgy gondolom, hogy fontos szerepet játszik az edzésprogramban, amely magában foglalja a kocogást is. A középpontomban mindig az általános edzés állt, hogy erős maradjak és segítsenek a csontsűrűség megőrzését, ahelyett, hogy javítsam a kerékpározásomat. Lehet, hogy ha egy komolyabb versenyző kerékpáros lennék, akkor kizárólag a kerékpáros teljesítményem javítására összpontosítanék. Ehhez a edzésére fogok összpontosítani a kerékpározás kiegészítéseként.

Az erő, vagy az edzése nemcsak gyorsabbá, erősebb kerékpárosá teszi, hanem számos más előnye is van. Például:

Növeli anyagcseréjét, így több kalóriát éget el, ami segít az egészséges testsúly fenntartásában

Csontsűrűségének növelésével csökkenti az oszteoporózist

Javítja a hangulatát, és növelje önértékelését

Fokozza a szív- és érrendszeri képességeit

Erősíti a lábait, a csípőjét és a karjait, így jobbá váljon, így jobban fog kinézni.

Női kerékpárok és teljes testedzés


 11. ozon23  |   Válasz erre2022-03-22 19:42:17 [29.] 
Női kerékpár útmutató hogy válasszunk?

Idézet:Mit kell keresni női kerékpár, ha közúti női kerékpárt vesz?

Alacsony vázas női kerékpár és Álom keret (továbbfejlesztett szín)
Néhány nagyszerű, kizárólag női kerékpárokat használó kerékpáros közösség csoport tagja vagyok, és az egyik kérdés, amely újra és újra felmerül, az, hogy mit kell keresni, ha közúti kerékpárt veszünk. Olyan tanácsok, amelyek női kerékpár választáshoz adnak, gyakran a saját tapasztalatokon alapulnak, amelyek jók.

A váz a legfontosabb rész

Egy rokonom a kerékpár iparban dolgozott, azon a véleményen volt, hogy ha közúti kerékpárt akar vásárolni, akkor a kerékpár fogaskerekére kell összpontosítania, de most már tudom, hogy a váz a kerékpár legfontosabb része. A váz szilárdságot és merevséget biztosít, és nagyban meghatározza a kezelhetőséget. Az a sebességváltó, amely határozottan számít, másodlagos szerepet játszik.

Csakúgy, mint sok közúti kerékpár vásárló, amikor megvettem a jelenlegi üvegszálas kerékpáromat, a kulcsként meghatároztam a kerékpár sebességfokozatok szintjét. Először úgy döntöttem, szeretnék egy alumínium, vagy üvegszálas vázat, majd úgy döntöttem, hogy az Ultegra szintű hajtóművet, vagy jobbat akarom. Amint ez a döntés megtörtént, elindítottam egy olyan kerékpárok listájának kidolgozását, amelyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

Női kerékpár útmutató hogy válasszunk


 10. ozon23  |   Válasz erre2022-03-22 19:36:45 [30.] 
Női fapapucs Bakya története

Idézet:A filippínó “Bakya” néven ismert papucs volt a Fülöp-szigeteken a leggyakrabban használt lábbeli a gumi szandál bevezetése előtt. Mindennap a háztartásban használják. Ez a női fapapucs lábbeli helyi könnyű fából készül, például santolból és lanitiból.

A kívánt lábméretre vágják, mielőtt sima és használható lesz. A bakya oldala eléggé nagy ahhoz, hogy virágos mintákkal, geometriai mintákkal, vagy tájképpel díszíthessék. Ezután történik a bakya festett, vagy lakkozott lesz. A felső részét műanyag, vagy a fém szegekkel rögzítik, és a bakya készen áll a viselésre.

Női fapapucs az ötvenes években

A bakya az 1950-es években nagyon népszerű volt, és általános emléktárgy volt az országot látogató turisták számára.

A női fapapucs a múltban a Bakyát filippínó nők gyakran használják, vagy viselik elmúlt napokban … különösen akkor, ha a ruhaneműt még mindig tiszta patakokban mossák és abban végzik a teendőket. A bakya ipar azonban lecsengett a gumi papucs bevezetésével. Manapság ritkán használják, bár a kulturális bemutatók során gyakran használt lábbeli.

Női fapapucs Bakya története?


 9. ozon23  |   Válasz erre2022-03-14 23:36:10 [31.] 
Női papucs? Hogy válasszunk papucsot?

Idézet:A női papucs, esti papucs a legelterjedtebb és legrégebbi ismert cipő kategória, de az esti papucsok ma már inkább a árkategória tárgyak. Azt hiszem, szinte minden lánynak, vagy nőnek van egy pár ilyen női papucs, akár otthon, akár nyaralójában. De manapság mindenki előnyeinek köszönhetően papucsot használ. Ez a cipő kategória az egyetlen legkényelmesebb cipő kategória, amely magas kényelmet biztosíthat ezen papucs viselésekor. Ez az egyetlen ok, amely miatt mindenki szeret estélyi papucsot viselni.

Női papucs? Hogy válasszunk papucsot?


 8. ozon23  |   Válasz erre2022-03-14 23:32:45 [32.] 
Női mellény tippek és ötletek

Idézet:Egy elegáns kiegészítő – női mellény – gazdagítja a saját palettáját. Különféle ruhákban, tiszteletreméltó és egyéniséget ad hozzá. Mielőtt kiválasztja a modellt, tisztáznia kell néhány divatos árnyalatokat.

Női mellény és női bőrmellény
A bőr mellények a 80-as évek trendjeinek fényes másolatai, akkor volt egy divatos stílus, amely enyhe lázadást váltott ki. Ugyanakkor a férfi stílusú bőrruházat a tervezők keresésének ürügyévé vált, amely tendenciát eredményezett a női bőrmellények iránt.

Női mellény tippek és ötletek


 7. ozon23  |   Válasz erre2022-03-14 22:27:01 [33.] 
Női mellények? Mihez viseljen prémes mellényt?

Idézet:A hideg évszakban a prémes női mellények egyszerűen pótolhatatlanná válhat, mivel nemcsak melegít téged hideg időben, hanem elősegíti a stílusos és eredeti kép létrehozását is. Mivel a legjobb viselni a prémes mellényét.

Női mellények manapság sok divatos női prémes mellényt használ a télen, vagy ősszel, de nem sokan tudják, hogy ez a dolog nemcsak ma volt népszerű, hanem női mellények sok évvel ezelőtt is díszített lányokat és nőket.


Női mellények? Mihez viseljen prémes mellényt?


 6. ozon23  |   Válasz erre2022-03-14 22:22:09 [34.] 
Női óra vásárlásakor mit kell figyelembe venni

Idézet:Ha az órákról van szó, a férfi karórák általában nagyobb hangsúlyt kapnak. De a nők egyre inkább bebizonyították, hogy ők is vonzódnak a finoman készített, vonzó időmérőket, és a nagy óra gyártók észrevették őket. Ma az óragyártók nagyobb hangsúlyt fektetnek női vonalukra (valamint a nőknek szóló marketingre), és ma már minden eddiginél több női óra kapható. De fontolja meg egy női óra vásárlását, mit kell keresnie az óránál? Az alábbiakban a női óra vásárlási útmutatónkban felvázoltuk azokat a legfontosabb dolgokat, amelyeket figyelembe kell venni egy női karóra vásárlásakor.


Női óra vásárlásakor mit kell figyelembe venni 5. ozon23  |   Válasz erre2022-03-14 22:18:33 [35.] 
Női órák és új divat trendek

Idézet:Csak egy dolog van a tervezői címkén, amely felhív bennünket. Amikor egy szép táskához, cipőhöz, vagy kabáthoz érkezik, akkor tudja, hogy keményen dolgozott pénzére, ennek a neve számít. Női órák sok designer márka gyárt ruhákat és kiegészítőket, és órákat?Női órák és új divat trendek


 4. ozon23  |   Válasz erre2022-03-14 22:15:39 [36.] 
Női papucsok – mikor és mit kell viselni?

Idézet:A könnyű, praktikus, eltalált és jól megválasztott női papucsok kiváló kiegészítője lesz sok nyári divatnak. Legfőbb előnyük a hátul réteg hiánya. Bármely talpon lehetnek: stabil ék és platform, lapos és alacsony, különféle sarkú cipők.Női papucsok – mikor és mit kell viselni?


 3. ozon23  |   Válasz erre2022-03-14 22:13:04 [37.] 
Női bokacsizma stílus és divatos modellek

Idézet:Az összes lehetőség a női cipők számára a szezonon kívüli női bokacsizma a legnépszerűbb. Egyfajta kompromisszumot jelentenek a magas csizma és a könnyű cipő között. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy melyik női bokacsizma modellek lesznek népszerűek a következő szezonban.


Női bokacsizma stílus és divatos modellek


 2. ozon23  |   Válasz erre2022-03-14 22:09:30 [38.] 
Hátizsák női stílus és divat változatok

Idézet:A nők számára jó hátizsák női változat megtalálása nagy erőfeszítést és időt igénylő feladat lehet. De a nők számára készült legjobb hátizsák női túrázó hátizsákok személyre szabott útmutatójával. Egy lépésre van attól, hogy szerelmes történetet indítson kedvenc kaland partnerével … a hátizsákjával! Különféle kapacitású hátizsákokat fedek le, amelyek ideálisak éjszakai túrákhoz, hétvégi kalandokhoz és még hosszabb hátizsákos kirándulásokhoz is.


Hátizsák női stílus és divat változatok


 1. ozon23  |   Válasz erre2022-03-14 00:21:10 [39.] 
Női alkalmi ruhák viselet stílusos divat trend

Idézet:Szeretnéd tudni a legújabb női alkalmi ruhák alkalmi viseleteket a jelenlegi stílusban és korszakban?

Nyári női alkalmi ruhák viselet stílusos kivitelben
Én szeretem tudni a legújabb női alkalmi ruhák nyári alkalmi viseleteket a jelenlegi korszakban. Nos, szinte megtalálhatja ezeket a stílusos divatokat a különböző modellekben. Ma minden nő választhat a maga divatstílusát. Nem csoda, hogy a divat és a ruházat különböző kivitelben kapható, hogy megfeleljen a női divat stílusnak. A nyári alkalmi viselet ruhában, ingben, valamint a felső és az alsó ruházat kombinációjában kapható. Tehát nézzük meg őket.

Női alkalmi ruhák viselet stílusos divat trend


(TÉMANYITÓ)
 Divat (üzenet: 39, Hobbi)
 
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0080161094665527 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail