Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9429539/67 Témák: 18646 Tagok: 111912 Legújabb tag: ilkaesco Online: (67/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Halfcourt offenses additionally go through Madden (üzenet: 5, Oktatás)
 
 5. Topi-50  |   Válasz erre2022-10-07 11:13:31 [1.] 


'Nem gondoltam volna, hogy az 52. születésnapom után 10 nappal véget ér a tanári pályafutásom. De véget ért.

Emlékszem, amikor 1993 nyarán – 23 évesen - először mentem a püspökladányi vasútállomástól a gimnáziumig, akkor az merült fel bennem: vajon kell-e még itt jönnöm? Kellett. 24 évig dolgoztam ott, voltam osztályfőnök, diákönkormányzatot segítő tanár, iskolarádió felelőse, tanítottam matekot, kémiát, analitikát, ott voltam, amikor elindult a környezetvédelmi képzés, én tervezhettem meg a labort.

Aztán 2014-ben oda küldtek egy igazgatót a fidesz frakcióból. Szörnyű évek jöttek és 2017-ig tartott mire felismertem: itt nekem nincs jövőm. Közben azért voltak tanítványaim, akik országos versenyeredményeket értek el az Irinyi, Curie, Kökél és OKTV versenyeken. És nagyon sok diákot segítettem hozzá a sikeres emelt szintű érettségihez. Azt gondolom, hogy a kollégáim megbecsültek, hiszen többször választottak meg a Közalkalmazotti Tanács tagjává.

2017-ben teljesen véletlenül választottam a budapesti Kölcsey Gimnáziumot, ami azzal járt, hogy Püspökladányban feladtunk mindent, újra kezdtük az életünket. Nagyon szerettem a Kölcseyben tanítani. Furcsa, hogy ez a mondat már múlt időben van. Itt is voltak sikereim: Irinyi, Kökél, OKTV. De nagyon büszke voltam arra, hogy olyanok is szerették az óráimat, akik nem rajongtak a kémiáért. És aztán beleálltam olyan akciókba, amik miatt ma is tükörbe tudok nézni. És nekem ez nagyon fontos!

Aztán ma megérkezett az elbocsátó, szép üzenet, amit személyesen kaptam meg a tankerület vezetőjétől, akinek inkább le sem írom a nevét, mert számomra ő egy erkölcsi hulla. Mindezt úgy, hogy éppen kezdtem volna a 6. órámat. Ezután visszamentem az órámra és közöltem a gyerekekkel, hogy kirúgtak. Először azt hitték viccelek. De nem. Többük szemében könnyeket láttam. Aztán a kollégákkal beszélgettem. Aztán kimentem az osztályomhoz, ott már többen is zokogtak. Ez már nekem is sok volt, sírtam én is. Aztán egy másik osztály tagjai vettek körül a folyosón, ahol 'csak' kémiát tanítottam és legnagyobb megdöbbenésemre többen zokogtak.

Annak ellenére, hogy kirúgtak és többé nem csinálhatom azt, amit legjobban szeretek, most inkább azt érzem, hogy milyen jó, hogy tanár lettem! Mert ezekért a pillanatokért megérte. Egész délután üzenetekre válaszoltam. Aztán pedig már a Partizán stúdiójából láttam, hogy mi van a Kölcsey előtt. Megdöbbentő és megható volt. És még most is, éjfél felé közeledve, jönnek az üzenetek. Köszönöm mindenkinek!

És nem érdekel sem Maruzsa Zoltán, sem Pintér Sándor, sem Marosi Beatrix (na csak leírtam a nevét), ha attól jobb lesz a magyar közoktatás, hogy Palya Tamás már nem része ennek, akkor legyen úgy. Sok sikert hozzá!
Miattam pedig nem kell aggódni, már van állásajánlatom, nem fogok éhen halni.

Ha pedig rossz kedvem van, akkor elolvasom egy volt kolléganőm ajánlást, aki ezt írta rólam a portfóliómba: ' (lásd a szöveges képet):

(Palya Tamás - volt tanár)

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 4. Topi-50  |   Válasz erre2022-10-05 11:23:35 [2.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 3. woodenintend  |   Válasz erre2022-10-05 10:49:34 [3.] 
Finally, some content that is both informative and well-written. Good to know that some people still have the ability to produce a well-written article. https://wordwipe.io
 2. Gerald Cruz  |   Válasz erre2022-10-04 16:03:52 [4.] 
This is very educational content and written well for a change. It's nice to see that some people still understand how to write a quality post! https://xtremecoders.org/
 1. nfkjasfas  |   Válasz erre2022-03-17 08:47:48 [5.] 
Brady along with the Pats continued to enjoy dominance over the course of the year Madden 22 coins. In the middle of the Madden players' rankings following an additional Super Bowl win, Brady would come back in 2015 to led the league in touchdowns on four occasions in his career.

The Patriots were able to finish their season slightly earlier in the year, when the eventual-champion Broncos carried Peyton Manning's retired body into the month of January. Manning's new uniform was a bizarre sight for football fans. And even though we didn't have any idea at the time, it would be an indication of what was to come for the Patriots their own star QB.

In the year 2016, Brady was suspended for the first three games during the season due to the reason that became known as "Deflategate." The way you look at it whether it was an unforgivable offense to the idea of sportsmanship or an equivalent to spending one month in jail for the violation of a stop sign.

Brady's decision to play a football that was slightly less inflated than the minimum league standard became a massive story for anyone who wanted to put an asterisk next to his name in the Hall of Fame he was currently pursuing.

However, Brady has never been one to let doubters go unnoticed. In what is perhaps the greatest Brady moment of his life In the season of his death buy madden coins, the QB came back to the Super Bowl for the second consecutive time in just three years.
(TÉMANYITÓ)
 Halfcourt offenses additionally go through Madden (üzenet: 5, Oktatás)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0058159828186035 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail