Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9429544/72 Témák: 18646 Tagok: 111912 Legújabb tag: ilkaesco Online: (61/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 MOOCs (üzenet: 5, Oktatás)
 
 5. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-19 13:47:11 [1.] 


Elkészültek az első tankönyvek, amelyek a finnugor helyett a szkíta-hun rokonságot tanítják

A hazaáruló történészek próbálják elbagatellizálni a történelmünket.


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 4. mertz  |   Válasz erre2022-08-19 06:38:26 [2.] 
Online learning environments known as MOOCs are one of the key modalities of education. It is a place where students can enroll in courses offered by colleges all over the world that include interactive exercises and assignments, online conversations, and video lectures. They are open to cookie clicker who wants to learn more about a certain subject and do not require lecturers to have any specialized knowledge (such as biology).
 3. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-18 21:56:33 [3.] 


Egy egyetemen az egyik hallgató váratlanul megkérdezte a professzort:
- Tudod, hogyan kell befogni a vaddisznókat?
A tanár azt hitte, hogy ez vicc, és vicces válaszra számított.
A fiatalember azt válaszolta, hogy ez nem vicc, és komolyan elmagyarázta a mòdjàt:
- A vaddisznók befogásához először keress egy helyet az erdőben, ahová a vaddisznók általában járnak, és minden nap tegyél oda egy kis kukoricát a földre.
Tehát a vaddisznók minden nap jönnek megenni az "ingyen" kukoricát, és amikor megszokják, hogy naponta jönnek, akkor kerítést építesz a hely köré, először csak egy oldalt....
Amikor megszokják a kerítés egyik oldalát, visszamennek a kukoricát enni, te meg építesz egy másik részt a kerítésből... Megszokják és újra esznek.
Apránként körbeépíted a kerítés négy oldalát a disznók köré. Végül szerelj be egy kaput az utolsó oldalra.
A disznók már hozzászoktak a szabad kukoricához és a kerítésekhez, így önállóan kezdenek átjönni a bejáraton. Ezután bezárod a kaput, és elfogtad az egész csoportot.

Olyan egyszerű, lépésről lépésre, egészen az utolsó pillanatig, amikor a disznók elvesztik szabadságukat. Mikor rájönnek mi történt, kétségbeesetten futni kezdenek körbe-körbe a kerítésen belül, de már börtönben vannak.
Utána aztán elkezdik enni a kukoricát,mert éhesek s ott van az ingyen kaja...
Annyira megszokják, hogy elfelejtik, hogyan kell maguknak élelmet szerezni, és ezért elfogadják a rabszolgaságot.
Egy -kèt generàciò múltàn ha emlèkezetük lenne,mint nekünk,embereknek,akkor sem emlèkezne szinte senki hogy volt màsfajta èlet is.
Ha emberek lennének,talàn mèg hálásak is lennènek fogvatartóiknak, és egész generációk mennènek boldogan a vágóhídra. Nem hinnék el, hogy a "róluk gondoskodò" kéz ugyanaz, amelyik megöli őket.
A vilàg kormànyai a „demokratikus” köpeny alá rejtett diktatórikus terveikben elegendő időre ingyenes kukoricát bocsátanak ki a szisztematikus alávetettség eléréséhez.
És minden új "mentő kormány" "szociális programokba" álcázza magát, alamizsnát ad, pénzt ad, amit a munkás zsebéből vesznek ki, küldetéseket teljesít, terveket, engedményeket, törvényeket, "védelmet", támogatást mindenre, indokolatlan kisajátításokat, programokat. „szociális jólét”, bulik, vásárok vagy fesztiválok, egyenruhák, kenyér és cirkusz, ingyenes közlekedés.
– INGYEN!
Mindaz az "ingyenes", amit az ilyen politikusnak álcázott szélhámosok kínálnak egy hülye népnek, amely hozzászokott az "ingyenes" kukoricamorzsához, megfosztja őket kritikai, gondolkodó és vállalkozói képességüktől.
Végezetül vegyük észre, hogy az a csodálatos kormányzati „segítség” nem màs,mint egyre csak duzzadò probléma, amely a demokrácia jövője ellen,a szabadsàgunk ellen ,az emberi jogaink ès egy emberhez méltò élet ellen dolgozik.

Felállhatsz vagy összefonhatod a karjaidat, és megeheted a kukoricát..

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-17 15:32:13 [4.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1. Hannah Jonathan  |   Válasz erre2022-08-16 21:09:12 [5.] 
MOOCs are online learning platforms and are also among the types of primary education. It is where students can take courses offered by universities around the world with video lectures, online discussions and quizzes, as well as interactive exercises and assignments. They do not require any specific expertise from professors; instead, they can be taken by anyone interested in learning more about a specific topic (such as biology). If you are a student who cannot attend your class for MOOcs then you can take an online course help from there you can obtain quick help and will not have to attend the class.
(TÉMANYITÓ)
 MOOCs (üzenet: 5, Oktatás)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0054340362548828 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail