Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9424449/2 Témák: 18581 Tagok: 111769 Legújabb tag: johnwilliam2 Online: (57/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Just What Is A Casino Bonus and The Reason Why You Want One (üzenet: 45, Egészség)
 
 20. Topi-50  |   Válasz erre2022-09-16 15:38:27 [26.] 


A világ és a magyarság orvosai is válságot hirdetnek


Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 19. Topi-50  |   Válasz erre2022-09-15 06:33:48 [27.] 


COVID-GYILKOSSÁGOK NYOMÁBAN – SOROZAT – 1.rész

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 18. Topi-50  |   Válasz erre2022-09-06 14:49:56 [28.] 


Tömegpszichózis

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 17. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-31 21:03:24 [29.] 
Addig nem állnak le, amíg mindannyian meg nem halunk! A WHO kiterjeszti a felügyeletet, hogy levadássza a be nem oltottakat.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 16. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-27 21:07:55 [30.] 
Erre az oltási kampányra úgy fognak emlékezni, mint a legnagyobb emberiség elleni bűncselekményre

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 15. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-27 12:14:33 [31.] 
A filmekben/sorozatokban elmondják a valóságot, prediktív programozás

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 14. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-27 11:50:13 [32.] 


Covid-Kató lebukott?! A Moderna bepereli a Pfizert és a BioNTech-et a COVID-19 oltás mRNS-technológiával kapcsolatos szabadalombitorlás miatt – Tehát végre hivatalosan igazolt, hogy Karikó Katalin simán egy csaló és a köré épített propaganda csak óriási zsidó hazugság.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 13. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-26 22:57:23 [33.] 


https://angelikamihalik.substack.com/p/nemattolvan-avagy-ki-ul-forditva?r=k7p6n&s=w&utm_campaign=post&utm_medium=web&utm_source=direct

Tovább >>figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 12. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-26 19:24:17 [34.] 


Bill Gates városokat akar bombázni vakcinákkal
uncut-news.ch
2022. augusztus 25
Jelenlegi top tíz , egészség/gyógyítási módszerek/alternatív gyógyászat/táplálkozás

Bill Gates annyira megszállottja, hogy kísérleti oltóanyagokat kényszerítsen a nyilvánosságra, hogy most azt fontolgatja, hogy szőnyegbombázza a városokat, hogy az oltóanyagokat az emberek beleegyezésével vagy anélkül is belélegezzék.

Az Eugyppius: A Plague Chronicle nemrég megjelent cikke feltárja, hogy a Gates-szel kapcsolatban álló kutatók most olyan nazális vakcinák kifejlesztését szorgalmazzák a Covid ellen, amelyeket a lakosságra permetezhetnek és belélegezhetnek anélkül, hogy tudtak vagy beleegyeztek volna.

"Eric Topol vírusbolond és Akiko Iwasaki kígyóolaj-értékesítő az mRNS orrspray mumuson töprengenek, és egy második Warp Speed ​​hadműveletre szólítanak fel, hogy milliárdok immunrendszerét tovább manipulálják" - olvasható a cikkben:

Az orrspray vakcinák oligarchikus támogatásának nagy része a beteg Bill Gates-től származik, aki csendesen csalódott az mRNS-elixírek teljesítményében, és most a legtöbb reményt az álcázásba veti...

Topol csak egy tébolyult Corona Brigád tiszt, de Iwasaki társalapítója a RIGImmune gyógyszeripari start-upnak, amely 2 millió dollárt kapott a Gates Alapítványtól, hogy új, veleszületett immunaktivátorokat fejlesszen ki a fejlődő világot aránytalanul sújtó fertőző betegségek ellen. Társalapítója a Xanadu Bio-nak is, egy olyan nanorészecskéket fejlesztő cégnek, amelyek nem ölnek meg, ha belélegzed őket...
A Naturalnews.com jelentése szerint: Ha ezek az erőfeszítések sikeresek lesznek, a globalisták képesek lesznek mRNS-utasításokat eljuttatni az egész populációhoz, hasonlóan ahhoz, ahogy a gazdálkodók permeteznek rovarölő szerekkel a szántóföldeket. Az mRNS utasítások eltérítik a szervezet sejtjeit, és beprogramozzák őket, hogy olyan nem emberi fehérjestruktúrákat alkossanak, amelyek biológiai fegyverként is működhetnek, meddőséget vagy vérrögképződést okozva.

Amint azt a Natural News kizárólag laboratóriumi tesztekkel dokumentálta, ezek a vérrögök önképződő biostruktúrák, amelyek mérete addig nő, amíg el nem gátolják a véráramlást, gyakran megölve az áldozatot. Az emberek úgy pusztulnak el, mint a zsizsik, és az „embernyájat” úgy irtják ki, mint még soha.

Az embereket a globalisták "csapásnak" tartják

A globalisták úgy tekintenek az emberi populációra, mint egy csapásra a bolygón, amelyet érdemes felszámolni, akárcsak a csótányok fertőzöttségét. A globalisták szerint az emberek nemcsak túl sok értékes erőforrást fogyasztanak el, mint például vizet, energiát és földet, hanem az óceánokat is szennyezik műanyaggal, tönkreteszik az ökológiai rendszereket, és semmivel sem járulnak hozzá az emberi civilizáció jövőjéhez. Ezért ki kell irtani őket, így az érvelés.

Az igazi trükk az, hogy meggyőzzük a tömegeket arról, hogy nem fogják kiirtani őket, amíg sorban állnak az irtási injekciókért. Ennek elérése érdekében orvosok, újságírók, kormányzati szervek, nagytechnológiák, munkaadók és iskolák „oltásokat” hirdettek, ami ellentmond minden valódi tudományos alapnak. Ezeket a halálos injekciókat „biztonságosnak és hatékonynak” írták le, pedig valójában veszélyesek és halálosak voltak. Kiderült, hogy azok, akik engedtek ezeknek a látszólagos „hatósági alakoknak”, valószínűleg az életükkel fizetnek a rossz döntésért. Mert a Covid-19 világjárvány mindvégig trükk volt, hogy az embereket sorba állítsák, és lassú hatású eutanázia-oltásokat kapjanak.

Most az oltás utáni vérrögök egyre nagyobbak, eltömítik az artériákat és az ereket, és egyre több ember hal meg anélkül, hogy az egészségügyi intézménynek bármi magyarázata lenne. Mindezen hirtelen halálesetek gyakori oka természetesen az oltás utáni vérrögök, amelyek eltömítik az artériákat és az ereket.

Fontos, hogy ezek a vérrögök minden nap folyamatosan növekednek a beoltott emberek szervezetében. Emberek milliói fognak meghalni tőle a következő hónapokban és években. Azok számára, akiket nem öltek meg a jelenlegi vakcinák, a globalisták egyszerűen bepermetezhetik a városokat új mRNS „halálbombákkal”, hogy az emberek akaratuk vagy tudásuk ellenére belélegezzenek.

Ha már a nürnbergi törvények megsértéséről beszélünk... ez minden érintett várost holokauszt-jellegű gázkamrává változtatna, ahol az emberek belélegzik azokat a biofegyvereket, amelyek idővel megölik őket.

Mary Holland, a Children's Health Defense munkatársa világszerte vádemelést követel azok ellen, akik ezeket az emberiség elleni bűncselekményeket követik el.

Amint azt a CHD honlapján ma elmagyarázták, Mary Holland nagyszabású, világméretű büntetőeljárás lefolytatását kéri a Covid-oltás bűnözők és biofegyver-mérnökök ellen, akik ezeket a támadásokat az emberiség ellen indították:

Tragikus módon az elmúlt két és fél évben a Nürnbergi Kódex elleni globális támadásnak lehettünk tanúi. A kormányok, egészségügyi intézmények, egyetemek és a média megsértették a Kódex 10 pontjának első és minden más elvét.
Arra kényszerítették az embereket, hogy tengerimalacok legyenek. Meg kell büntetni azokat, akik szándékosan, tudatosan és rosszindulatúan megsértették a Nürnbergi Kódex alapelveit. Emberiség elleni bűncselekmények miatt fel kell őket vádolni, vádat emelni és meg kell büntetni...

Hollandiának valóban igaza van, és ha az emberiség nem áll ki az olyan halálkultusz tömeggyilkosok ellen, mint Fauci, milliárdok fognak meghalni.

Valójában már túl vagyunk azon a fordulóponton, ahol emberek milliárdjai fognak meghalni az elkövetkező években. Hacsak nem találnak olyan módszert, amely megfordítja a vérrögöket, és szó szerint megszabadítja az emberi testet a rosszindulatú mRNS-utasításoktól, a több mint 5 milliárd ember, aki már bevette ezeket a vakcinákat, a „tudomány” általi kiirtással szembesülhet.

Emlékeztetőül Fauci hazudott. Milliók haltak már meg, és az elkövetkező hónapokban és években milliárdok várnak halálra. A Big Tech és a média cenzúrázik, feketelistára teszik és támadnak mindenkit, aki vészharangot próbál fújni ebben az ügyben, bizonyítva, hogy bűnrészesek a népirtásban és bűnrészesek ezekben az emberiség elleni bűncselekményekben.

Az Apple, a Google, a Facebook, a Twitter, a YouTube, a Linked In és még sokan mások bűnösek abban, hogy összeesküdtek emberek milliárdjainak tömeges meggyilkolására, még akkor is, ha az áldozatok egy része saját alkalmazottja, mérnöke és vezetői. Valóban, egy globális halálkultusznak vagyunk tanúi, amely a szemünk előtt bontakozik ki.

FORRÁS

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 11. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-26 12:24:06 [35.] 
A videó, amit nem akartam megcsinálni - vigyázz az oltatlan gyermekedre, Isten rád bízta és nem az államra

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 10. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-26 11:26:07 [36.] 


Az emberek kora a Föld bolygón a végéhez közeledik, és a globalisták egy többrétegű tervet indítottak el, hogy "megtisztítsák" a bolygót minden emberi lénytől.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 9. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-26 10:01:22 [37.] 
ÜZENET AZ OLTATLANOKNAK!

"Még ha beporozva és teljesen beoltva is lennék, csodálnám az
oltatlanokat, mert ellenálltak a valaha tapasztalt legnagyobb nyomásnak,
még a partnerek, a szülők, a gyerekek, a barátok, a kollégák és az
orvosok részéről is.

Azok az emberek, akik képesek voltak ilyen személyiségre, bátorságra és
kritikai képességre, kétségtelenül az emberiség legjobbjai. Mindenütt
jelen vannak, minden korban, oktatási szinten, állapotokban és
elképzelésekben. Különleges fajták; ők azok a katonák, akiket a fény
minden hadserege a soraiban akar tartani. Ők azok a szülők, akiket
minden gyermek szeretne, és olyan gyerekek, akikről minden szülő álmodik.
Társadalmaik átlagát meghaladó lények, ők azok az emberek, akik minden
kultúrát felépítettek és meghódítottak a horizontot. Ott vannak
melletted, normálisan néznek ki, de szuperhősök.

Megtették, amit mások nem, ők voltak a fa, amely ellenállt a sértések, a
diszkrimináció és a társadalmi kirekesztés hurrikánjának. És megtették,
mert azt hitték, egyedül vannak, és azt hitték, hogy ők az egyetlenek.

Karácsonykor kitiltották a családjuk asztaláról, és soha nem láttak
ilyen kegyetlenséget. Elvesztették az állásukat, hagyták, hogy
karrierjük süllyedjen, nem volt több pénzük... de nem törődtek vele.
Mérhetetlen diszkriminációt, feljelentést, árulást és megaláztatást
szenvedtek el... de kitartottak.

Az emberiségben még soha nem volt ilyen "öntés", most már tudjuk, kik a
legjobbak a Földön. Nők, férfiak, idősek, fiatalok, gazdagok, szegények,
minden fajból vagy vallásból, az oltatlanok, a láthatatlan bárka
kiválasztottjai, az egyetlenek, akiknek sikerült ellenállniuk, amikor
minden összeomlott.

Átmentek egy olyan elképzelhetetlen próbán, amelyet a legkeményebb
tengerészgyalogosok, kommandósok, zöld-sapkások, űrhajósok és zsenik nem
tudtak kiállni.

A valaha élt legnagyobbak anyagából vagytok, azokból a hősökből, akik
hétköznapi emberek között születtek, akik világítanak a sötétben."

Fernando Lopez-Mirones

Spanyol biológusSzerintem megérdemlik! (Megérdemeljük!) Persze, ez még csak a kezdet,
lesznek még ennél nehezebb próbák is!

Sok oltatlan társam lelki megerősítést kaphat ebből az írásból!


Tovább >>


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 8. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-25 18:41:07 [38.] 


Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 7. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-25 09:03:01 [39.] 


A NASA központjában lóg egy kép egy dongóról, alatta a szöveg:
"A dongó teste aerodinamikailag nem alkalmas a repülésre, de jó, hogy a dongó nem tud róla!


A fizikai és aerodinamika törvényei szerint, a szárnyak szélessége túl kicsi ahhoz, a masszív testet reptesse! De a dongó nem tud semmit a fizikáról, a logikáról, az aerodinamikáról és repül."

A legtöbb ember saját magát korlátozza le, mert túl sokat gondolkodik és túl sok dolgot gondol lehetetlennek.

Most, hogy a körülmények változnak, sok ember megint bekorlátozza magát. Elkezd félni.
Tégy úgy mint a dongó,lépd túl a korlátaidat, a rossz hitrendszereid és szárnyalj szabadon. Bárki is akar korlátozni, ne engedd neki❤

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 6. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-24 23:30:05 [40.] 
🔴 Most, hogy tudjuk,
hogy a grafén-oxidot vagy befecskendezik az emberbe, vagy legalábbis a szükséges elemeket befecskendezik, hogy a testünk képes legyen előállítani/összeállítani, ideje megérteni, hogy pontosan mi is az a grafén, és hogyan tervezik felhasználni.
Az emberiség egy globális kísérletben vesz részt, amelynek célja az ember 2.0 létrehozása. Sokan meg fognak halni a folyamat során, mások pedig alkalmazkodni fognak vagy mutálódni fognak a technológiával, amelyet titokban, az oltóanyagokon keresztül hajtanak végre.

Mindannyian hallottunk már a "dolgok internetéről", ahol minden összekapcsolódik az 5G segítségével, de a tervükben szerepel a "testek internete" is, ahol az emberek is csatlakoznak a hálózathoz.

Klaus Schwab sokszor beszélt már arról, hogy a 'negyedik ipari forradalom' nem a világot fogja megváltoztatni, hanem Téged!"

Igen, ez úgy hangzik, mintha sci-fi lenne, csakhogy nem az, hanem tudományos tény.

ÉBREDJETEK FEL, mielőtt túl késő lenne!
Maradjatok organikusak!
Utasítsátok el az injekciókat!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 5. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-24 22:43:07 [41.] 
A YouTube többé nem bünteti meg azokat a fiókokat, amelyek megkérdőjelezik az arcmaszkok hatékonyságát: Jelentés

A YouTube, a Big Tech videók megaplatformja a közelmúltban frissíthette a félretájékoztatásra vonatkozó irányelveit, így többé nem távolítja el azokat a tartalmakat, amelyek megkérdőjelezik az arcmaszk viselésének érvényességét a COVID megelőzése érdekében, és nem bünteti meg az ilyen tartalmat közzétevő fiókokat.

A Google tulajdonában lévő YouTube hosszadalmas "félretájékoztatási irányelveket" alkalmaz három ellentmondásos témával kapcsolatban: választások, oltások és COVID. Nemrég áprilisban megtiltott minden olyan tartalmat, amely azt állítja, hogy "a maszk viselése veszélyes vagy negatív fizikai egészségi hatásokat okoz", vagy hogy "a maszkok nem játszanak szerepet a COVID-19 fertőzésének vagy átvitelének megakadályozásában".

Május 31-ig azonban a YouTube csendben eltávolította mindkét arcmaszkra való utalást a COVID „megelőzési félretájékoztatás” listájáról.

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 4. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-24 20:46:34 [42.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 3. wexew55284  |   Válasz erre2022-08-24 20:06:27 [43.] 
BUSR is an international gaming company based in the United Kingdom and the USA. DURANBAH N.V. is the owner of Busr with a Curação license of. is busr legit
 2. Topi-50  |   Válasz erre2022-08-23 16:59:13 [44.] 


Szenzációs felfedezés született a szalonna egészségre gyakorolt hatásáról

Tovább >>


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1. wexew55284  |   Válasz erre2022-08-23 16:17:02 [45.] 
Today, like we claimed before, Villento Casino is an excellent exemplory instance of one of many lesser known casinos, but in cases like this it can be as respected as every other casino that is part of Casino Benefits Group. But where Villento Casino may possibly absence in reputation - truly that casino compensates this through their intensive bonuses.

Upon joining, Villento Casino presents over $1,000 USD price of free bonuses. On your first deposit, your bankroll is doubled with a 100% fit benefit as high as $150 USD free. Maybe not bad! Deposit again and you're rewarded with a 50% fit bonus all the way to $250 USD free. Getting better still! On your third and next deposits the casino will provide you with a half an hour and 20% match advantage respectively, equally with a total value as high as $200 USD free. And ultimately, (getting even better still), your sixth deposit might find you walk away with a 10% match bonus of up to $200 USD free. That's a grand overall of $1,000 USD in bonuses to begin playing at Villento Casino - very few casinos may fit that.

When contemplating to opt set for a fresh benefit provide, you need to always assess the overall value of playing at the casino in question. The deposit bonuses might be great, however, if the quantity of casino games available are few, or if the entire payouts are low, it may not be worthwhile. Thankfully, Villento Casino has around 450 casino games on present as well as 16 gradual jackpots, including Mega Moolah, King Cashalot, Key Millions, Fresh fruit Fiesta and many more. Several of those jackpots accumulate to over $1,000,000 USD from time to time.

Besides conventional casino games like blackjack, roulette and table games, Villento Casino offers a wide selection of games that are categorized as "included games" and "latest games" ;.In the sounding presented games, the casino has Sterling Silver 3D, Poker Drive and Silver Line Multi-Hand Benefit Blackjack. One of the activities that drop into the category of "newest games" you may find Riviera Riches, Happy Witch, Rhyming Eels, Minds & Tarts and Thunderstruck II. In case you do not feel just like going right through most of the activities one by one, there's a practical selection open to survey the games. By previewing the activities, you can easily decide whatever game you want to play. As expected, downloading the casino pc software is totally free if you wish to try out the activities for fun before playing with actual money.

The protection plan of Villento Casino is quite strict and your individual information and transactions are kept confidential at all times. Any participant at Villento casino may review their very own information and transaction information utilising the "perform check" option. Villento Casino can also be a person in the Fun Gaming Council and work below their rule of perform guaranteeing fair and honest gaming. The casino also functions separately analyzed Arbitrary Quantity Generators, and the results of these checks are printed on the site by independent auditors.
(TÉMANYITÓ)
 Just What Is A Casino Bonus and The Reason Why You Want One (üzenet: 45, Egészség)
 
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.011027097702026 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail