Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9436345/2 Témák: 18820 Tagok: 112112 Legújabb tag: koko9591 Online: (59/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 What exactly are the seven fundamentals of interior design? (üzenet: 3, Elektrotechnika)
 
 3. Topi-50  |   Válasz erre2022-12-06 17:32:40 [1.] 
FONTOS!!! McDonalds hír....

A McDonald's jogi csatát vesztett Jamie Oliver séffel szemben,


aki bebizonyította, hogy az általuk forgalmazott ételek nem alkalmasak fogyasztásra, mert erősen mérgezőek.

Jamie Oliver séf megnyerte a harcot a világ legnagyobb élelmiszerláncával szemben. Oliver bebizonyította, hogy a hamburgereket ammóniás hidrogénnel mosott húsok zsíros részeiből készítik, majd "húspogácsaként" használják fel a hamburger töltelékéhez. A műsorvezető szerint ezt az eljárást megelőzően ez a hús már nem volt emberi fogyasztásra alkalmas.

Oliver, a radikális aktivista, az élelmiszeripar ellen harcoló séf szerint: Olyan húsról beszélünk, amelyet kutyatáplálékként adnának el, és utána az embereknek tálalják. A hús minősége mellett az ammóniasav* káros az egészségre./(NH4OH)/
Oliver szerint igen: "Az egész folyamat rózsaszín szar"!

Melyik értelmes ember tenne egy darab ammóniás hidrogénhúst egy gyerek szájába?

Egy másik kezdeményezésében Oliver bemutatta, hogyan készülnek a csirke nuggets: miután kiválasztotta a "legjobb részeket", a többi: zsír, bőr, porc, belsőségek, csontok, fej, lábak, a MEC hasított smoothie canica - ez eufemizmus, amit és mérnökök használnak az élelmiszerekben, majd hogy a paszta fehér, felfrissített és átfestett, lisztbe mártott és olajban kisütött részben dehidratált, i. azaz rákkeltő mérgező vegyi anyagokkal (még az UNZET globális napirendje WHO/Világegészségügyi Szervezet (NEM) is elismerte, hogy a transzzsírok rákot okozhatnak... ).

Az élelmiszeripar ammónia-hidrogént használ antibakteriális szerként, ami lehetővé tette, hogy a McDonald's olyan húst használjon a hamburgerekben, ami emberi fogyasztásra alkalmatlan.

Ennél is aggasztóbb azonban az a helyzet, hogy ezeket az ammónium-hidrogén alapú anyagokat a világ egészségügyi szerveinek áldásával legális összetevőknek tekintik az élelmiszeriparban a gyártási folyamatban. Tehát a fogyasztók soha nem fogják megtudni, hogy milyen anyagokat tesznek az ételeinkbe! 

Légy bölcs, ha nem akarsz ártani magadnak !

🙂

* Megjegyzésem: az ammónia nem sav, hanem légnemű bázis (NH3).
A vízzel reakcióba lépve ammónium-hidroxid folyadék lesz belőle (NH4OH).

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2022-12-06 17:38:26]
 2. Esmirrasnda  |   Válasz erre2022-12-06 05:25:50 [2.] 
The seven principles of interior design—balance, unity, rhythm, emphasis, contrast, scale and proportion, and details—are particularly relevant in this bubble shooter regard.
 1. jacklinalbert  |   Válasz erre2022-11-28 13:20:37 [3.] 
fit out mentioned, This is especially true with regard to the seven principles of interior design, which are scale and proportion, contrast, emphasis, unity, rhythm, and balance. Details also play a significant role. These guidelines were developed to assist in the creation of harmonious interiors that successfully communicate individuality.
(TÉMANYITÓ)
 What exactly are the seven fundamentals of interior design? (üzenet: 3, Elektrotechnika)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0045051574707031 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail