filmek beszerzése (üzenet: 65, Mozi) |
|
|
|
Keresem a Revűhajó c. musical filmet aki tud kérem segítsen a filmre dvd formátumban jó minőségben lenne szükségem!
A segítséget Köszönöm! | [válaszok erre: #69] |
|
Minden INGYEN!
http://gijoe.try.hu
csak el kell olavasni a forumot, hogy hogyan kell letölteni...
| |
[előzmény: (62) rozsa71, 2008-03-24 09:26:42] |
Sziasztok!Hogyan lehet filmeket letölteni Lehetőleg ingyen...Nagyon kezdő vagyok még,ha vki ráér,segítsen.Köszi. | [válaszok erre: #63 #64] |
|
SZIASZTOK! A következő filmeket keresném:
Acélököl Tyson,Önpusztítók. Ha lehet DVD-n
Előre is köszönöm!!!!
Iron Mike |
sziasztok .keresek egy pár clint eastwood filmet,szinkronal.Akaszátok magasra,vesszöfutás,az igazság utja,párbaj a városban,a rozsaszin cadillac,cogan blöfje,a rászedett,bronco billy,fako lovas,villám és fürgeláb.ezzek lenének,aki tud segitsen,ja és dvd formátumba.kösszi
|
Sziasztok! A szívek szállodája összes évadját szeretném megszerezni divxesen is jó! Ha vkinek megvan írjon árral eggyütt!
tigerland@vipmail.hu | [válaszok erre: #70] |
|
üzenet viki.f
Megvan a Hegylakó 1,2,3,4 része DVD ha még érdekel.
| |
[előzmény: (57) viki.f, 2008-01-08 15:13:00] |
Sziasztok!
A Hegylakó c. filmet keresem DVD-n. A segítséget előre is köszönöm.
| [válaszok erre: #58] |
|
A következő 2 James Bond filmet keresem eredeti,gyári és nagyon jó minőségű vhs-en:Polipka és a James Bond,a magányos ügynök.Mindent nagyon-nagyon köszönök előre is!Üdv.Regdon Krisztina |
Keresek egy 1963-as filet címe I mostri vagyis Szörnyetegek.Dino Risi rendezte és olasz filmcsillagok játszanak benne. Nagyon szeretném megszerezni felvételben,sehol sem találom csak max művészmozikban adják. Ha valami tud kérem segítsen!
|
Sziasztok!
Én a HARMADIK MŰSZAK c. sorozatot szeretném DVD-n megszerezni. Nagyon nagyon fontos lenne. Aki tudna nekem segíteni, kérem ide írjon: szancsi27@t-online.hu. Köszönöm. [b][i]
|
Üdv mindenkinek!!!!!!!!!!!!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet DVD-n magyar szinkronnal megszerezni
a C. S. Forester regénye alapján csinált "Őfelsége Kapitánya" címü12 részes sorozatot? |
Üdv,mindenkinek.Segitsetek,lécci.Van olyan cim ahol rendelni lehet kész filmeket?Köszike.
|
Hello!
A változatosság kedvéért én is egy filmet keresek. A címe Napóleon és 2002-ben jelent. DVD-ben kellen magyar hanggal. Rendezője: Yves Simoneau, Főbb szereplők: Christian Clavier, Isabella Rossellini.
Segítségeteket előre is köszönöm.
|
Hello all!
Szerettek kutatni a neten?
Kellene nekem egy film "the prodigal sun" címmel.
Aki talál róla valamit hogy hol lehet beszerezni kérem írjon e-mailt.
kotyi@freemail.hu
Köszi! |
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a három amigo c. filmet??
??????
?? ??
??
??
??
??
?? |
hello ! A HALAL 50 ORAJA c. film kellene masolni, megvenni stb. ha tudna valaki segiteni ! koszi
hello mindenki ! tud valaki segiteni a halal 50 oraja c. filmet barmilyen formatumban megszerezni ? koszonet elore is |
Hali
Honnan tudnám megszerzni a Buffy 6.évaját
KÉRLEK SEGITSETEK NAGYON SÜRGŐS
| [válaszok erre: #47] |
|
Sziasztok,a Hegylakó című filmet vennénk meg DVD-n,vagy videón.Azt a sorozatot,aminek nem Christofer Lambert a főszereplője.
Privát üzit kérnék.
"Legyetek irgalmasak azokkal,akik a Földön vannak,hogy az,Aki az égben van,irgalmas legyen veletek"
Mohamed próféta |
Megszállott UFO rajongók FIGYELEM!!!
2005.05.08-án 17.15-től volt: A KGB titkos UFO aktái c. dokumentum film ami nagyon érdekelne! Nem vette fel valaki véletlenül! Mondjuk a gyűjteményébe? Meghálálnám!!!
Előre is köszi!
Szabi |
Segítséget kérek! A Lessie hazatér című filmet szeretnénk megnézni, ha valakinek megvan, esetleg lemásolnám - úgy emlékszem TV-ben adták már. |
Hol lehet magyaar filmeket letolteni/vasarolni (a tengeren tul -USA -bol) |
Pontosabban a "Halhatatlan" a címe. | |
[előzmény: (40) akbar, 2004-07-21 23:05:06] |
filmek beszerzése (üzenet: 65, Mozi) |
|
|
|
|