AKVARISZTIKA (üzenet: 531, Hobbi) |
|
|
|
Sziasztok!
Teknősök vizébe keresek vízmelegítőt.Aki normális áron tudna ajánlani valamit,esetleg a sajátját adná el,kérem írjon üzenetet!
Szabályozható fűtőtest érdekelne!
Köszönöm |
Eladó egy 100×65×70(mag.) 450 literes akvárium, 10-es üvegből.Karcmentes,újszerű.Iá.:30000Ft
Szállítás megegyezés szerint megoldható
Érd:edina80@windowslive.com
Kutyáim |
De, vizicsigát. | [válaszok erre: #559] |
[előzmény: (557) LiliFoxi, 2011-02-22 17:24:33] |
Sziasztok!
Egy 20 literes akváriumban egyedül úszkál a bettám.. Tudom, hogy egyedüli hal, de nem lehetne mégis valami társat találni neki?
Képeim | [válaszok erre: #558] |
|
Sziasztok!
Nekem lenne egy 38 literes terráriumom eladó, jelképes összegért.
2000Ft.
Eddig aranyhalak éltek benne.
T: 06 20 33 08 395 ( Bp.)
|
sziasztok
Igaz nem kutyának való,de van egy vadi uj 45literes gömb akváriumom eladó.Teljes felszereléssel.Tető világitás,fütő,szürő.45-ért vettem,de mégsem fér el ahova kigondoltam. Érd püben
Zorka képei |
Hali, vagy egy mexikói axim, aki nagyon jó étvágyú, szépen nődögél, szóval vele nincs baj, de az lenne a kérdésem kezdő akvaristaként, hogy hetente csinálok egy 20%-os vízcserét az akváriumban, eddig rendben is volnánk, de mikor kell az egészet lecserélni? Erről sajnos sehol nem írnak. Kb másfél hónapja van meg, a vízet kezelem ilyen kék meg zöld löttyökkel és nem is algásodik, de úgy kicserélném már az egészet valamikor.
| [válaszok erre: #540] |
|
tudja vki milyen állat ez? az akváriumban éldegélnek a többi miniatűr életforma mellett. Kb 2-3 mm, vándorolnak is. Ha mozgást észlel, behúzza a kis csillóit. Valaki? :)
ja és képtelen vagyok feltölteni ide képet.. csak link van a facebookrol:
http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=30732644&id=1099843389&ref=mf |
azt hittem rossz helyen járok,mit keres itt az agymosásos csalimese? akvaristáknak nincs szükség csalira teeeeeeeeeee | [válaszok erre: #535] |
|
| [válaszok erre: #531] |
[előzmény: (529) chile, 2009-09-11 18:23:42] |
Nem tűnik fel te dilis hogy ez akvarisztika topic!
Tűnj innen a hülyeségeddel!
| [válaszok erre: #529] |
[előzmény: (527) chile, 2009-09-10 12:27:43] |
heló meg vannak még a halak
menyi az áruk
és hol lenének
| [válaszok erre: #527] |
[előzmény: (517) fjudorsné, 2009-05-27 06:23:53] |
Sziasztok 150 literes sarok akvárium,bútorral,beépített sziklás háttérrel,melyek elrejtik a csöveket,2 nagy teljesítményű külső szűrővel,édesvízi halakkal,növényekkel,kaviccsal,haleledellel,plusz levegőztetővel eladó!
Képeket e-mailben küldök!
Irányára:65000.-FT.
06-70-427-66-76
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2009-09-06 20:20:30] |
Helló
Olyan valakit keresek aki tud nekem segíteni teknős vásárlással kapcsolatban. Igazából a teknősök fajtája, életmódjuk és tartásuk érdekelne.
Privát üzeneteket várok!
Üdv!
Fazy |
sziasztok
eladó egy albínó plekó vagy más algázóra szívesen cserélném (csak nőstényre)
mérete 15 cm körül van
árajánlataitokat várom
|
2 cápaharcsa gazdát keres,nem szoktak a kerti klímához,fűtött 24 fokos akváriumban élnek.25 centi hosszúak,nemüket nem tudom.200 literes akváriumot kinőtték már,nagyobbat nem veszek nekik,inkább eladom őket.Kizárólag személyes átvétel és szállítás lehetséges,valami erre alkalmas hordozóban,mert a nejlonban nem élik túl az utazást.
Áruk jelképes,5000 forint a kettő.
|
ma vetem egy pseudoplatystoma fasciata
de nem találok róla semmit valaki ha tudna segíteni meg köszönném |
sziasztok
van valakinek jaguár sügeres tapasztalata vagy valami leírást keresek |
Sziasztok! Jó rég írtam
Érdeklődni szeretnék,hogy mi a véleményetek ahoz,hogy a mostani akváriumomba szeretnék ramirezi halat,viszont még mások is lennének mellette,tehát nem csak egyedül.Érdemes lenne vennem,vagy nagyon agresszív? | [válaszok erre: #514] |
|
AZ ASZTALi AKVÁRIUMOK ÚJ GENERÁCIÓJA!
Az EcoSphere nem igényel gondozást, mert egy önfenntartó ökorendszer. Garnélarákok, mikróbák, algák és egyéb élőlények élnek egy üveggömbben, úgy hogy pont a megfelelő egyensúly áll fent.
http://reflexshop.hu/popup_image.php?pID=1982
Ideális ajándék mindenkinek, ugyanis az Ecospherek tulajdonosai egy világot tarthatnak a kezükben.
www.reflexshop.hu |
AKVARISZTIKA (üzenet: 531, Hobbi) |
|
|
|
|