Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9395051/7 Témák: 18182 Tagok: 110996 Legújabb tag: AlishaDean Online: (53/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
Kedves Fórumozók!
Weboldalunk megújult! Aki bejelentkezik levelezésre, automatikusan értesülhet friss híreinkről!
Jelentkezzen, aki segíteni tudja fajtamentő munkánkat (gazdijelölttel, ideiglenes elhelyezéssel, vagy bármi mással)!
WEBOLDALUNK :: KÉPGALÉRIÁNK
Számlaszám: Budapest Bank 10101470-11559300-01001006
e-mail: bullterriermentes@gmail.com
Telefon: 06-20/436-4939; 06-20/436-4626


A fórumra csak a - Netboardon - regisztrált tagok írhatnak!
Az e-mail címeket nagy buzgalommal gyűjtjük!
    / 3563 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Hétköznapjaink (üzenet: 89063, Bullterier Baráti Társaság)
 
 13. Grübedli  |   Válasz erre2004-10-12 04:13:37 [89051.] 
Íme II. Találkozónk "gyümölcse", a legfiatalabb bully-tulaj és bullyáltal-körberajongott:

Szabó Lilien Zoé

"Hol vagyok? Itt mindenki csak értelmetlenül gagyarászik!"
[előzmény: (12) Grübedli, 2004-10-12 04:06:41]
 12. Grübedli  |   Válasz erre2004-10-12 04:06:41 [89052.] 
Sziasztok!

Andrea!
Kérjük a többi (jobbnál-jobb!) képeket!

Ezentúl két néven fogok futni, a

Grübedli
(nem mindig tudok bejelentkezni alatta!)

Grübedlee
(csak vésztartalék, de úgyis rámismertek majd!)

És most az én Habi-gyerekem üzen:
A májam már jól működik, legalább is sikeresen elfogyasztottam az összes alsógatyát és bugyit, fűszerezve egy ágymatraccal!
[válaszok erre: #13]
 11. gando  |   Válasz erre2004-10-11 19:07:38 [89053.] 
Grübi!!

Küldd az anyagot!!!!
 10. Kira80  |   Válasz erre2004-10-11 12:26:59 [89054.] 
Sziasztok!!

Andi: Édes a két csöppség a képen!

Én igényt tartok a CD-re majd. Köszi

Írjatok emberek!!!!

Kira és Neo
 9. gando  |   Válasz erre2004-10-10 19:28:48 [89055.] 
Ja elfelejtettem most készül a saját fórum is, és nem kell külső fórum. Nem vesznek el többet az adatok
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-10-10 20:03:24]
[válaszok erre: #19]
 8. gando  |   Válasz erre2004-10-10 19:26:07 [89056.] 
Grübi nézd meg ha tetszik megcsinálom!!
És tiétek a lap.

http://www.gsmdata.hu/bull
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-10-10 20:02:13]
 7. Andrea  |   Válasz erre2004-10-10 08:41:31 [89057.] 


Volko-Egyedi kutyásfelszerelések ,
[válaszok erre: #23] [előzmény: (6) Grübedli, 2004-10-10 00:55:35]
 6. Grübedli  |   Válasz erre2004-10-10 00:55:35 [89058.] 
Bullterrier Baráti Társaság

és MINDENKI,
aki velünk van, bármivel is segít nekünk,
vagy akár csak helyesli elveinket!

Sziasztok!

Nos a II. Bulterrier Baráti Találkozó, NAGYON jól zárult, ha azt vesszük alapul, hogy mi volt a cél, mit szerettünk volna elérni vele.
- Összehoztunk több, mint 100 embert, akik beszélgethettek, ismerkedhettek, tanácsot kérhettek, ötleteket cserélhettek.
- Összehoztunk (csak az én tippem szerint) körülbelül 40 kutyát, akik jó esetben játszhattak egymással, rossz esetben láthatták és szagolhatták egymást, kezdők esetében meg szocializálódhattak.
- A kultúrált kutyatartást minta-példájaként, az összes ember, az összes kutyával jól szórakozhatott, versenyezhetett a díjakért.
A képeken jól látszik, hogy volt aki kölcsön kutyával próbálgatta, milyen is bullterrier tulajdonosnak lenni. Ezt a lehtőséget a "Kikölcsönzők" nevében is köszönjük, a türelmes és megbízható kutyát nevelő gazdiknak!
Nem került fel a fórumra még így sem az összes kép, pedig csak én, 102 db képet tettem fel, hogy utólag is jól szórakozhassatok.
Remélem csemegéztetek, és az összes apró részletet kibogarásztátok, a házi paparazzink igencsak jó pillanatképeiről (pl.: 368. hozzászólás: mindkét kutya a pórázát rágja/rágta)!
- Nem utolsó sorban, sikeresen összgyűjtöttünk az eddigi két alkalommal majdnem 500 kg kutyatápot, a rászoruló menhelyek kutyáinak megsegítésére!

Nemrég megemlítettem a CD-s, DVD-s ötletünket.
Erről írnék most bővebben!
Az alapötlet a következő:

Az I. - II. Bullterrier Baráti Találkozó képeit, természetesen megfelelő vágás és előkészítés után, magatokévá tehetitek.
A képeket nagyon jó felbontásban, komoly nyomdai használatra is, pc-s otthoni nézegetésre is, vagy gyűjtés céljából, archiválásra is használhatjátok (hiszen remélhetőleg a Bullterrier Baráti Találkozót, már hívhatjuk tradicionális programsorozatnak!).

Ugyan ez mondható el, a saját leendő filmünkről is.
Sajnos csak a II. Bullterrier Baráti Találkozó lett felvéve általunk, mert a tavaszi összejövetelünkön a filmező emberünk, egy nappal később jött ki.
Na de a mostanin?!
Szintén kimondottan mi készítjük, nektek.
Fantasztikus effektek, vágások, saját-zene, feliratozás, aláfestő szöveg meg még ki tudja milyen ötletek (akár kvizjáték is) megvalósítását kapjátok kézhez. Mindez jó minőségben, igény szerint DVD-n is.

Mindkét anyagot igényesen, saját borítós tokban adnánk.


Ez az akciónk a következő alkalomból szerveződött:

Reményeim szerint mindenki tisztában van vele, hogy a Bullterrier Baráti Társaság által szervezett összejövetelek, csak pihenést és kikapcsolódást nyújtó szigetecskék, miközben a háttérben komoly munka folyik.
A B. B. T. "csontváza", a köztes időszakban is a célul kitűzött feladatok ellátásán dolgozik. Feladataink, csak részben korlátozódnak a fajtára. Egyrészt szeretnék az emberek előítéleteit a fajtával szemben, pozitív irányba megváltoztatni. Szeretnék ezen kívül, biztonságos, szerető otthonba, felelősségteljes, jó gazdához juttantni a bajba jutott egyedeket. Szükség szerint orvosi ellátást- és ha kell, elhelyezést biztosítunk a kimentett kutyának, amíg nem rendeződik a jövője. Erre az esetre, külön az időjárásnak megfelelően ha kell fűtött-hűtött, a tisztasági- és karantén-feltételeknek megfelelő, de családias környezetet biztosítunk.
Céljaik között szerepel továbbá a többi, nem a fajtához tartozó, de szintén segítségre szoruló kutya patronálása.
Segítséget kapott az első megmentett bully után, még 3 angol bullterrier, melyeknek gazdájuk megnehezült élete miatt kellett új gazdit keresni. 2 bully gazdájának pedig, a szakorvosi ellátás anyagi terén segítettünk. Nem egyszer gyepmesteri telepekről hozunk ki, nem a fajtához tartozó, de veszélybe került kutyákat. Ők a fizikai és lelki rehabilitálás után, új életet kezdhetnek egy olyan gazdával, aki jogilag is felelősséget vállal kutyájáért.
Pillanatnyilag 2 kutya (egy fajtatiszta bullterrier és egy bullterriere keverék), szintén mentésre vár, na meg új, megbízható gazdára.
Gondolom villámgyorsan kiderült, hogy ez a nonprofit vállalkozás, az emberek összefogásával, szabadidejének feláldozásával és nem kis mértékű anyagi áldozatával jár. Az "áldozat" szó, természetesen vetélytársa az "életfelfogás" kifejezésnek, mert inkább erről szól a dolog.
Hozzájárultak ehhez az "áldozat/életfelfogás"-hoz mindazok, akik kijöttek a találkozóra és megvették a belépődíjat. (Akadtak olyanok, akik visszafordultak és nem jöttek be, csak ne kelljen leadniuk a 3 kg tápot!)

A CD-K ÉS DVD-K BEVÉTELE, A BAJBAJUTOTT BULLTERRIEREK MENTÉSÉRE, ELLÁTÁSÁRA SZOLGÁLNA!
(Az árat akkor tudjuk konkretizálni, ha már láható, hányan szeretnének előjegyeztetni!)

Ugyancsak erre a célra használjuk fel, a két találkozón összegyűjtött Tombolapénzt is.
Azon szorgoskodunk, hogy minél több bullys ajándékot tudjunk készíttetni, készíteni (matrica, sapka, poló, freesbe, medál, kulcstartó stb.). A visszajelzések szerint, igény lenne a "elvakult-bully-bolondok" táborában, erre a hazánkban még szerény ágra is.
Halkan súgom meg: a következő tombola fődíja, egy bullterrieres óra lesz!

Ezekről a bevételekről könyvet vezetünk, ugyanígy a kiadásainkról is. Ez bárki számára megtekinthető, hiszen ez a ti pénzetek is, a ti hozzájárulásotok is a működésünkhöz!

Elszántan próbálunk a jövőben, a Hungária Bull Terrier Klubbal jó kapcsolatot fenntartani.
Első találkozónkra is meghívtuk a klub képviselőit és láthatóan közös, nagy beszélgetések zajlottak a "hobby-kutyatartók" és a szakemberek között. Igényelték a vendégek, hogy szakemberekkel vitathassák meg felmerülő kérdéseiket, vagy leendő kutyatulajdonosként érdeklődhessenek ezen az összejövetelen, maguktól a kennel-tulajdonosoktól.
A legutóbbi talin is láthattátok, az egyik legnevesebb szakemberrel volt lehetőségük gyakorolni a kutyáknak és gazdáiknak, a kiállításon való felvezetést, ringdresszúrát.
Tehát szó nincs arról, hogy elzárkózunk a kiállítási- vagy szakterületű dolgoktó!
NEM szeretnénk megosztani a bullys társadalmat!
Egyszerűen: mi más oldalról közelítjük meg a bullterrier-dolgokat.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lennének közös programok, érdeklődési területek, melyek szervezését a mi oldalunkról megígérjük, hogy a jövőben sem veszítjük szem elől.

Szeretnénk egy új akciót elindítani!
A lényege a következő lenne:
Az internet sokoldalúságát kihasználva, rendszeresen figyelemmel kísérjük a gyepmesteri telepekre, na meg a menhelyekre bekerülő kutyákat. Szintén az internet lehetőségével élve, napi kapcsolatot tartunk fent, a szerencsére egyre gyarapodó számú állavédőkkel is.

Ezt a lassan már hétköznapivá vált kapcsolattartást, szeretnénk veletek is létrehozni. Ha valakinek még nem támadta meg a hétköznapjait a modern elektronikus levelezés, akkor még mindig ott, a jól bevált postai út is.
Szeretnénk egy olyan adatbázist kiépíteni, ahol a velünk és elveinkkel szimpatizáló bullterrier tulajdonosok elérhetősége szerepelne.
Ebben az adatbázisban a név mellett feltüntetnék azt, hogy ki az aki:

- csak értesülni szeretne híreinkről, a Baráti Társaságunk elért eredményeiről, esetleg olvasni szeretné rendszeresen megjelenő netes kiadványunkat.
(Ez a kiadvány még csak terv, de lehetséges, hogy lenne rá igény. Szólhatna nevelésről, betegségekről, történetekről, előforduló problémákról, természetesen a bullterrier szemszögéből!)

- hozzá tudna járulni működésünkhöz új és felelősségteljes gazdi keresésében. Az örökbefogadásnál szerződés és leinformálhatóság, elengedhetetlen!

- segíteni tudna nekünk a mindennapok bármely területén, az információ-figyelésben

Híre ment elszánt összejöveteleinknek!
Nem volt hiábavaló esőben-fagyban-napsütésben megtartanunk a bajbajutott állatok megsegítésére a tápgyűjtést, mert sikeres lett az akció!
Mind a több, mint százunk elvakult barátsága, pozitív visszajelzésekre talált!
Egyre több nagy cég jelentkezik szponzornak, vagy kínál nagyszerű lehetőségeket a fajta bemutatására, népszerűsítésére. Mindezt az erre legalkalmasabb környezetben, sok ember közvetlen közelében!

Mindezen ötletekre, kérdésekre és az információ áradat iránti érdeklődésre, a következő címre várunk visszajelzést:

angolbullterrier@freemail.hu

vagy a fórumon pü-ben az Andrea vagy a Grübedli nick-name alatt.

Üdvözlettel: Bullterrier Baráti Társaság

[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2004-10-10 01:01:39]
[válaszok erre: #7]
 5. berka  |   Válasz erre2004-10-09 21:23:34 [89059.] 
hali!üdv: berka
 4. Andrea  |   Válasz erre2004-10-09 21:05:08 [89060.] 
Sziasztok

[előzmény: (3) Grübedli, 2004-10-09 20:52:08]
 3. Grübedli  |   Válasz erre2004-10-09 20:52:08 [89061.] 
[válaszok erre: #4] [előzmény: (2) gando, 2004-10-09 20:51:46]
 2. gando  |   Válasz erre2004-10-09 20:51:46 [89062.] 
Itt vagyok drágaságom!!!!
Hívtál és egyszerre jöttem.
[válaszok erre: #3]
 1. Grübedli  |   Válasz erre2004-10-09 11:16:32 [89063.] 
Sziasztok!

Hogy vagytok ti gazdák és kutyáitok?

Írjátok le!

(TÉMANYITÓ)
 Hétköznapjaink (üzenet: 89063, Bullterier Baráti Társaság)
 
    / 3563 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.006443977355957 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail