Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9300238/194 Témák: 17706 Tagok: 109418 Legújabb tag: Otteveny65 Online: (135/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 28 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Cica gazdit keres (üzenet: 693, Bazár fórum)
 
 686. mentholx  |   Válasz erre2012-02-08 03:34:47 [51.] 
Gazdikereső gyönyörű és tündéri kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes tricolor színű kislány cica!
Ezt a tündért sintértelepről altatás elől mentettük. Biztosan gazdás cica volt valamikor, csak elhagyták, és emiatt most nagyon szomorú.
Csöndes, nyugodt, teljességgel problémamentes, "bocs, hogy élek"-típus, aki nem tolakodik erőszakosan a simiért, ámde nagyon boldog már attól, ha hozzá szólunk: ekkor rögtön fölkel, belesimul a kezünkbe, és forog körbe, dorombol, hízeleg. Igazi nyugodt, ölbenülős típus. Idősebb embernek is remek társa lenne.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Lehetőleg egy nyugodt családba szeretne költözni, ahol már nincs nagy jövés-menés, nincs kicsi gyerek.
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, 2x oltva várja méltó, szerető örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes tüneményes, nem mellesleg gyönyörű, „főnyeremény” kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
macskamentők-
Gazdikereső 1 éves, tündéri mentett kandúrka!

Szerető gazdit keres Allen, a fiatal, ivartalanított, chipes, oltott, parazitamentesített tüneményes kandúrka!
Nagyon szomorú az ő története. Az utcáról, nehéz körülmények közül megmentettük, és még kölyökként örökbeadtuk - azt hittük, jó helyre -, majd költözésre hivatkozva "kedves gazdái" nemrégiben visszahozták. Most már kb. 1 éves, és nagyon szomorú, csalódott.
Nagyon vágyik egy szerető, méltó gazdira, aki soha nem hagyja őt cserben. Egész biztosan sokszorosan fogja viszonozni a törődés és élete végéig hűséges cicája lesz valakinek. Bent van tartva, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan örökbe fogadható.
Várja jobb sorsát, szerető leendő, méltó gazdiját Allen, a tüneményes, mostanában nagyon szomorú kandúrka. (Szeretne ismét olyan boldog cica lenni, mint a fotón, ami még a hőn szeretett gazdáinál készült.)
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) macskamentők
KÉP:

-

Gazdikereső tündérvirág mentett kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, oltott, parazitamentesített, chippel ellátott kislány cica!
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamentes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira. Idősebb embernek is remek társa lenne. Várja jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, kedves, jobb sorsra érdemes kislány! 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) (Macskamentők)-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 685. memimasni  |   Válasz erre2012-02-07 20:22:41 [52.] 
A kiscica gazdira talált!
[előzmény: (684) memimasni, 2012-02-02 20:52:43]
 684. memimasni  |   Válasz erre2012-02-02 20:52:43 [53.] 
Esztergomban dec. 20.-án talált, most kb. 10 hetes FEKETE, KANDÚR kiscica sürgösen SZERETŐ gazdit keres. Szobatiszta, féregtelenítve van. Mozgékony, játékos, és bújós, dorombolós. Nekünk a panelban már van 3 cica így nem tudjuk megtartani! Későbbi ivartalanításának költségét- ha igénylik- átvállalom!!!
[válaszok erre: #685]
 683. BogiÁgi  |   Válasz erre2012-01-29 19:13:13 [54.] 
Vica cica gazdit keres!
Kb. egy éves, ivartalanított nőstény cica, aki eddig az utcán élt. A farka megsérült, műtétre szorult. Most már jól van, igazi kis rosszcsont lett. Játszik a többiekkel, hatalmasakat hancúroznak, rohangálnak.
Ölbe még nem tudjuk venni, de a simit már nagyon szereti. Kedves, barátságos, eleinte kicsit félénk.
70-606-4710Állatmentő Liga
 682. BogiÁgi  |   Válasz erre2012-01-29 19:11:16 [55.] 
Előzmény cica már gazdis!!!

Állatmentő Liga
[előzmény: (680) BogiÁgi, 2011-12-21 10:03:02]
 681. kasznakata  |   Válasz erre2011-12-22 19:02:17 [56.] 
Kérésre hírdetjük, sürgős lenne a segítség, mert a megtaláló nőstény kutyája egyszer már csúnyán megtépte (varrni kellett):

Kérésre hírdetjük:

Zerge 2011. augusztusában születhetett, keverék fiú kölyök kutya.
Feltehetően egy autóból tették ki, az utcáról mentette meg befogadója.
Felnőtt korára várhatóan közepes testalkatú kutya lesz.
Nagyon ragaszkodó kölyök, aki otthon és családban nagyon jól viselkedik. Teljesen szobatiszta, jelez, ha ki kell mennie (jelenleg 4-5 óránként szokott).
Nagyon kedves, ember centrikus, gyerekekkel is kiváló a kapcsolata, más kutyákkal is érdeklődő, barátságos. Közepes mozgásigényű. Egy kiadós séta után kis játék, kaja és utána órákra elpunnyad. Pórázzal szépen sétál. Minden adottsága meg van ahhoz, hogy ideális családi kutya legyen belőle.
Mivel Zerge nagyon igényli az emberi közelséget, ideális egy sokat otthon tartózkodó gazdi lenne, gyermekes család számára is jó választás. Második kutyának is ajánljuk.
Lakásba vagy kertes családi házba bent lakással fogadható örökbe.
Érdeklődni Zergéről a 06 30 535-36-96-os telefonszámon lehet, Balaskó Norbertnél.kasznakata
Adószámunk: 18195376-2-42
www.állatésember.hu
Számlaszámunk: 12010453-01006150-00100004
 680. BogiÁgi  |   Válasz erre2011-12-21 10:03:02 [57.] 
Ez tényleg nagyon SOS!

Ideiglenes befogadót, vagy örökbefogadó gazdit keresünk egy ma reggel talált picurka cicának. Kb. 3 hónapos lehet. Szegény nagyon sovány, de élénk, vidám, dorombolós, nagyon aranyos cicus. Féreghajtása és bolhátlanítása ma lesz. Érdeklődni: 70-606-4710

Állatmentő Liga
[válaszok erre: #682]
 679. vicukax  |   Válasz erre2011-12-01 21:13:23 [58.] 
Félix cica még mindig gazdit keres!! :)
Kedves leendő Gazdim!

Én egy hányatatott sorsú kiscica vagyok. Már jó pár hete jártam Szeged utcáit, vártam a finom falatokat, a simogatást, a törődést. Vágytam egy szerető otthonra és gondoskodásra. De az emberek csak elmentek mellettem, vagy még belém is rúgtak. Nagy örömömre egy kedves fiatal pár befogadott engem, hazavitt a jó meleg otthonukba, etetnek sok finomsággal és sok szeretet adnak, DE sajnos bizonyos okok miatt nem maradhatok velük. Fájdalmas lesz a búcsú, de tudom Kedves Gazdám, hogy Te még jobban fogsz engem szeretni!! Kérlek vigyél magaddal!

Magamról: 4-5 hónapos kandúrka vagyok. Kedves, barátságos, játékos, bár kicsit még félénk cica. Első perctől kezdve szobatiszta!!! Nagyon szeretek játszani, étvágyammal nincsenek gondok, szépen fogok cseperedni. Gyönyörű igéző szemeim vannak! ^^

Ha megtetszettem kérlek jelentkezz az alábbi telefonszámon: 06705619773 , vagy írj a vicukax@vipmail.hu e-mail címre. Vagy egyeztetés után megkereshetsz az ideiglenes SZEGEDI címemen!

Varga Éva
 678. mentholx  |   Válasz erre2011-09-26 01:28:47 [59.] 
Tündéri, gyönyörű hófehér kiscica várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 5 hónapos hófehér bundájú, dorombolós, bájos, extrém kedves kicsi lány!
A gondnok szólt, hogy az utcán talált egy kiscicát - vagyis a kicsi találta meg őt, keservesen sírva a segítségért, nem tágítva mellőle -, így került a gondozásomba. Az eddigi hányatott sorsa ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: hála égnek semmi félelem nincs benne, belesimul az ember tenyerébe, dorombol, bújik, azt se tudja, hogyan kedveskedjen.
Bent van tartva, szobatiszta, korához képest nagyon intelligens, nyugodt, játékos, kisgyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is befogadható. Igazi főnyeremény kiscica! Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja gazdiját ez az imádnivaló, csupaszív, gyönyörű kislány.

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Budapest) macskamentő

KÉP:

<IMG SRC="" border=0>
<IMG SRC="" border=0>
-

Gazdikereső mentett, tündérbűbáj, gyönyörű kisbaba!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 8 hónapos kis csoda!
Szívszorító az ő eddigi kis élete: kórházudvarba dobták ki tesójával együtt (akiért későn ment a segítség, elütötte az autó), betegen, magára hagyatva. Egy néni szólt róla, én pedig rohantam, és még épp időben érkeztem.
Amint hazaértem vele, bújt, dorombolt, azt se tudta, hogyan hálálja meg a segítséget - az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben.
Elképesztően értelmes, alkalmazkodó, hatalmas szívű, csordultig szerető kislány ő, aki folyamatosan azt lesi, hogyan tudna maximálisan megfelelni az embernek és meghálálni a gondoskodást. Amint meglát, dorombol, dagaszt, hempereg, ölelget; hihetetlen, mennyi szeretet szorult ebbe a kis cicába.
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Ivartalanítva, parazitamentesítve, chipezve költözhet új családjába.
Kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki legalább annyira szereti majd, mint amennyire ő szeret, és élete végéig felelősséget vállal érte, soha nem hagyja cserben, családtagként szereti – ahogyan ő azt megérdemli!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 18. ker.)
macskamentő
KÉP:
ttp://gallery.site.hu/d/19295487-1/Picike_1.jpg
<IMG SRC="" border=0>
-
Gazdikereső fiatal, gyönyörű, csupaszív mentett kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!
Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből adódóan feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem ritka ez manapság...). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: ő mindenkit szeret, levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, hálás minden jó szóért. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen az embernek. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom – most is kutyák, cicák mellett él tökéletes összhangban. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért, ebben teljesen biztos vagyok. Várja szerető, méltó gazdiját ez a kis maszatos arcú, csordultig szeretni tudó kincs!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) macskamentők


-

Gazdikereső tündéri és gyönyörű kicsi lány!
Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes és gyönyörűséges 3-4 hónapos cirmos-mintás, fehér zoknis ivartalanított kislány cica!
Feltehetően felelőtlenül tartották és elkallódott otthonról, de még csak egy nyakörv se volt rajta azonosító bilétával, így eredeti gazdáját nem keressük, nem ilyet érdemel.
Bent van tartva, szobatiszta, tüneményes, más cica, kisgyerek mellé is nyugodtan befogadható. Dorombolós, hálás kis tünemény, aki vár az Igazira!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentők
<IMG SRC="" border=0>

-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 677. mentholx  |   Válasz erre2011-09-13 13:24:12 [60.] 
Gazdikereső csodaszép, csupaszív fiatal mentett kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal, tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, chipes, parazitamentes kandúrka!
Szomorú az ő eddigi élete: csont soványan bukkant fel nagyszüleim kertjében, ám egykor ő gazdás lehetett: hihetetlen ember-centrikus, bent is nagyon szépen viselkedik, nyugodt, nem ugrik fel sehova, és tökéletes megbízhatósággal használja az almot.
A természetét illetően: lépni alig lehet tőle, 8-asokban tekereg a lábunk körül, bújik, ölelget, dorombol. Időnként még ijedezik, ami az eddigi rossz sorsából következtethető (a kóbor macskákat rengetegen üldözik, bántják), de ez napról-napra ritkábban fordul elő, és egy biztonságos, végleges otthonban teljesen el fog múlni.
Másik cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható - a saját kutyám lábai körül is dorombolva nyulcasozik...
Várja szerető örökbefogadóját ez a nagyon kedves – és nem mellesleg gyönyörű - cicuska!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com macskamentők-
Bűbájos mentett babácska várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, 8 hetes tündéri és gyönyörűséges koromfekete kiskandúr!
Nagyon szomorú az ő eddigi kis élete: egy üzlet előtt, a bevásárlókocsik alatt bújdosva, keservesen sírva találtam, ahova valaki szándékosan kidobhatta. Hihetetlen éhesen, kimerülten, beragadt szemekkel, bolhásan szedtem össze és hoztam haza. Rögtön fürdetve lett, parazitamentesítve, és a szeme kezelve (ami most már nagyon szép).
Az őt ért eddigi hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben, még a fürdést és egyéb procedúrákat is beleegyezve, hang nélkül tűrte, majd hangos berregéssel hálálta meg a segítséget… Bújik bele a tenyérbe, bukfencet vetve közben, és örömében folyamatosan dagaszt – még evés közben is.
Várja álom-gazdiját ez a tündéri, jobb sorsra érdemes, főnyeremény kisbaba!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) macskamentő


-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 676. BogiÁgi  |   Válasz erre2011-09-09 09:15:17 [61.] 
Előzmény cicát a megtalálói megtartják! Sok boldogságot kívánok együtt!!!!

Állatmentő Liga
[előzmény: (673) BogiÁgi, 2011-08-02 21:08:02]
 675. mentholx  |   Válasz erre2011-09-09 02:41:04 [62.] 
Tündéri, gyönyörű hófehér kiscica várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 4 hónapos hófehér bundájú, dorombolós, bájos, extrém kedves kicsi lány!
A gondnok szólt, hogy az utcán talált egy kiscicát - vagyis a kicsi találta meg őt, keservesen sírva a segítségért, nem tágítva mellőle -, így került a gondozásomba. Az eddigi hányatott sorsa ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: hála égnek semmi félelem nincs benne, belesimul az ember tenyerébe, dorombol, bújik, azt se tudja, hogyan kedveskedjen.
Bent van tartva, szobatiszta, korához képest nagyon intelligens, nyugodt, játékos, kisgyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is befogadható. Igazi főnyeremény kiscica! Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja gazdiját ez az imádnivaló, csupaszív, gyönyörű kislány.

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Budapest)

KÉP:

-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 674. mentholx  |   Válasz erre2011-08-03 17:26:21 [63.] 
Tüneményes fiatal mentett kiskandúr várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 6 hónapos kórház udvarából mentett tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, chippel ellátott kandúrka!
Nehéz előélete volt, az udvarban sokan üldözték, az emberekbe vetett bizalma mégis töretlen: ahogy meglát, dugja fejét az ember tenyerébe és közben teljes gőzzel dagaszt, dorombol.
Bent van tartva, végtelenül nyugodt, rendes, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan befogadható. Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját, akit imádhat, és aki viszont imádja őt!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés

KÉP:


-
Tüneményes fiatal mentett kislány várja gazdiját!

Szerető gazdit keres a képen látható fiatal, kórház udvarából mentett helyes és gyönyörűséges ivartalanított, chippel ellátott kislány!
Nehéz előélete volt, az udvarban sokan üldözték, bántották, de egy kis rehabilitáció után mára már egy ember-centrikus, hálás, ragaszkodó cica lett, aki nagyon vágyik a szeretetre, és legfőképpen a saját, végleges gazdira!
Bent van tartva, végtelenül nyugodt, rendes, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját, akit imádhat, és aki viszont imádja őt!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.)

KÉP:
-
Gazdikereső fiatal, tündéri helyes mentett kislány!

Szerető gazdit keres Nyuszi, a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 8 hónapos, gyönyörű és tüneményes mentett kislány!
Nyuszit kórházudvarból mentettük, ahol üldözött cicaként élte gyerekkorát. Bizalma mégis töretlen; nagyon szeretne végre valakihez tartozni, valakit szeretni.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve várja leendő szerető gazdiját ez a gyönyörű, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó jobb sorsra érdemes kislány.
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
- Macskamentés –

KÉP:
-
Gazdikereső tündéri, nyugodt mentett kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamentes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira - igazi társ.
Várja hát jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
Macskamentés


KÉP:
-
Gazdikereső hatalmas termetű (- és szívű!) csodaszép mentett kandúr!

Szerető gazdát keres a képen látható (egykor vélhetően gazdás) utcáról mentett igazi hatalmas, nagyszívű, szeretetbomba, ivartalanított és chippel ellátott kandúr!
Az első pillanattól fogva egy bűbáj, aki nagyon hálás minden jó szóért. Neki csak egy a lényeg: hogy minél közelebb érezhesse magát a gazdihoz - és akkor megállás nélkül (ám nem tolakodóan) bújik, dorombol, ölelget; specialitása, hogy szemből, két oldalról a nyakunkat öleli át, és arcunkba fúrja a nagy busa fejét.
Bent van tartva, szobatiszta, más cicákkal is jól kijön, igazi nyugodt, jámbor, megbízható, problémamentes cicó: főnyeremény.
Várja méltó, jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes csordultig szeretni tudó kandúr!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.)
Macskamentés
Kép:
-
Gazdikereső mentett, tündérbűbáj, gyönyörű kisbaba!
Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 6 hónapos kis csoda!
Szívszorító az ő eddigi kis élete: kórházudvarba dobták ki tesójával együtt (akiért későn ment a segítség, elütötte az autó), betegen, magára hagyatva. Egy néni szólt róla, én pedig rohantam, és még épp időben érkeztem.
Amint hazaértem vele, bújt, dorombolt, azt se tudta, hogyan hálálja meg a segítséget - az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben.
Elképesztően értelmes, alkalmazkodó, hatalmas szívű, csordultig szerető kislány ő, aki folyamatosan azt lesi, hogyan tudna maximálisan megfelelni az embernek és meghálálni a gondoskodást. Amint meglát, dorombol, dagaszt, hempereg, ölelget; hihetetlen, mennyi szeretet szorult ebbe a kis cicába.
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Ivartalanítva, parazitamentesítve, chipezve költözhet új családjába.
Kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki legalább annyira szereti majd, mint amennyire ő szeret, és élete végéig felelősséget vállal érte, soha nem hagyja cserben, családtagként szereti – ahogyan ő azt megérdemli!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 18. ker.)
- Macskamentés -
KÉP:
-
Gazdikereső csodaszép, fiatal, tündéri ezüst kislány cica!
Szerető gazdit keres a képen látható kórházudvarba kidobott és onnan a biztos halál elől megmentett fiatal, különleges ezüst színű, ivartalanított, chipes, tüneményes lány cicus.
Az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben. Bent van tartva, nagyon nyugodt, szobatiszta - igazi főnyeremény cica.
Várja szerető leendő gazdiját ez a jobb sorsa érdemes nagyon bájos, csupaszív, és nem mellesleg gyönyörűséges kislány!
mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés
KÉP:


-
Gazdikereső fiatal, nagyon kedves kislány cica!
Szerető gazdát keres a képen látható (a kép nem adja igazán vissza, hogy milyen szép, különleges ő) mentett, fiatal, nagyon kedves ivartalanított kislány cica.
Szomorú a története: gazdás cica volt, de utazásra hivatkozva kihajították - így került a gondozásunkba. Az őt ért hányattatások ellenére is bízik az emberben, nagyon hálás minden jó szóért. Nagyon rendes, nyugodt, jó cica.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható (másik cica mellett lakott eddig). Nagyon várja jobb sorsát, szerető, végre méltó gazdiját ez a kedves és szép kislány!
mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) Macskamentés
KÉP:
-
Gazdikereső fiatal, kedves, gyönyörű kislány!
Szerető gazdit keres a képen látható (a kép nem adja vissza igazán, hogy milyen gyönyörű, különleges) utcáról mentett tündéri, gyönyörű, fiatalka (max. 8 hónapos), ivartalanított, chipes kislány cica.
Az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben - nagyon kedves, hízelkedős, hálás cicus.
Bent van tartva, szobatiszta. Egyetlen „bűne”, hogy más cicát nem szeret, így egyedüli cicának ajánljuk.
Várja szerető leendő gazdiját ez a hányatott sorsú, jobb sorsa érdemes árva, helyes kislány!
mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) Macskamentés
KÉP:
-
Gazdikereső 1 éves, tündéri kandúrka!
Szerető gazdit keres Allen, a fiatal, ivartalanított, chipes, tüneményes kandúrka!
Nagyon szomorú az ő története. Az utcáról, nehéz körülmények közül megmentettük, és még kölyökként örökbeadtuk - azt hittük, jó helyre -, majd költözésre hivatkozva "kedves gazdái" nemrégiben visszahozták. Most már kb. 1 éves, és nagyon szomorú, csalódott.
Nagyon vágyik egy szerető, méltó gazdira, aki soha nem hagyja őt cserben. Egész biztosan sokszorosan fogja viszonozni a törődés és élete végéig hűséges cicája lesz valakinek. Bent van tartva, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan örökbe fogadható.
Várja jobb sorsát, szerető leendő, méltó gazdiját Allen, a tüneményes, mostanában nagyon szomorú kandúrka. (Szeretne ismét olyan boldog cica lenni, mint a fotón, ami még a hőn szeretett gazdáinál készült.)
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) Macskamentés
KÉP:
-
Gazdikereső max. 1 éves csupaszív kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!
Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből adódóan feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem ritka ez manapság...). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: ő mindenkit szeret, levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, hálás minden jó szóért. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen az embernek. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért, ebben teljesen biztos vagyok. Várja szerető, méltó gazdiját ez a kis maszatos arcú, csordultig szeretni tudó kincs!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 18. ker.) Macskamentés
KÉP:-
Gazdikereső fiatal, gyönyörű és tündéri kislány!
Szerető gazdit keres a képen látható kórházudvarból mentett, tüneményesen kedves és szép ivartalanított kislány cica!
Valószínűsíthető, hogy rengeteg társához hasonlóan megunt cica volt, akitől ilyen módon akartak megszabadulni. Az emberekbe vetett hite mégis töretlen: ez a kislány csordultig tele van szeretettel! Meglát bennünket, és már ennyitől egy helyben dagaszt, forgolódik, helyezkedik, bújik, dorombol.
Bent van tartva, szobatiszta, nyugodt, problémamentes, kisebb gyerek, más cica mellé is befogadható, igazi főnyeremény cica! Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját ez a bűbáj és nem mellesleg gyönyörű kislány!
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 2. ker.)
KÉP:


-
Gazdikereső fiatal, gyönyörű vörös mentett kandúrka!
Ezt a gyönyörű fiatal, rózsaszín nózis vörös kandúrkát utcáról mentettük. Egy elhagyatott kertben élt többedmagával. Látszott, hogy etették olykor-olykor, de alapvetően félt az emberektől: az emberek nagy része üldözi a kóbor szerencsétleneket. Ám őkelme nem reménytelen eset: kézzel fogtuk meg, olyan közel jött hozzánk. Egy kis törődés után ő egy szuper cica lesz. Bizalmuk visszanyerése után ezek a sokat szenvedett, üldözött cicák lesznek a leghűségesebb társak.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörűség. (Ivartalaníttattuk, így a leendő gazdinak erre se lesz már gondja.) mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés
KÉP:
-
Gazdikereső kb. 6 hónapos csodaszép tricolor mentett kislány!
Ezt a gyönyörű fiatal kislányt testvéreivel együtt egy temetőből mentettük, oda születtek. Itt pártfogó etetőjükön kívül mindenki üldözte, bántotta őket. Ám őkelme nem reménytelen eset: kézzel fogtuk meg, olyan közel jött hozzánk. Sőt, a rendszeres etetőjéhez, pártfogójához mindig bújt, dorombolva üdvözölte. Egy kis törődés után ő egy remek cica lesz. Bizalmuk visszanyerése után ezek a sokat szenvedett, üldözött cicák lesznek a leghűségesebb társak.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes gyönyörűség. (Ivartalaníttattuk, így a leendő gazdinak erre se lesz már gondja.) mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés
KÉP:
-


-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 673. BogiÁgi  |   Válasz erre2011-08-02 21:08:02 [64.] 
Talált cica gazdit keres!

Csepelen egy parkolóba tették be ezt a szépséges nőstény cicát, aki kb. 2 hónapos lehet. Jelenleg ideiglenes befogadónál van. Olyan gazdit keresünk Neki, aki tisztában van egy kölyök cicával járó örömökkel és gondokkal és végleges, biztonságos otthont tud Neki nyújtani, vállalja az oltásait és az ivartalanítását is.
Érdeklődni: 06-30-249-3355Állatmentő Liga
[válaszok erre: #676]
 672. gugga  |   Válasz erre2011-07-31 20:14:23 [65.] 
Kedves Éva!

A cica kislány érdekelne. kérem írja meg, hogy hogyan lehet elvinni, ha még önöknél van.

köszönettel
Szigeti Gusztáv
202627103
[előzmény: (663) eva56, 2011-07-14 21:00:21]
 671. mentholx  |   Válasz erre2011-07-28 23:01:34 [66.] 
Gazdira vár ez a tündérbűbáj kandúrka!

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!
Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből ítélve feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem meglepő ez manapság...). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben; hatalmas a szíve, ő mindenkit szeret, aki jóindulattal közelít felé. Levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, bújik bele az emberbe, és közben "beszélget", hálás minden jó szóért - ő már ennyitől a világ legboldogabb cicája. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen. A boxban való utazást is szó nélkül, dorombolva tűrte. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért ez a kis csupaszív, jobb sorsra érdemes drágaság. Nagyon szeretne már valakihez tartozni!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés
-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 670. eva56  |   Válasz erre2011-07-26 17:03:52 [67.] 


S.O.S. Altatásra Ítélt Állatok
Gazdát kereső árva kutyák, cicák
<A HREF="http://www.kutya
 669. mentholx  |   Válasz erre2011-07-24 15:48:30 [68.] 
Gazdikereső max. 1 éves tüneményes kandúrka!
Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!
Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből adódóan feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem ritka ez manapság). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben; ő mindenkit szeret, levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, hálás minden jó szóért. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen az embernek. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért, ez egészen biztos. Várja szerető, méltó gazdiját ez a kis maszatos arcú kincs!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentés
KÉP:


-
Macskamentés, örökbefogadható mentettjeim: http://gallery.site.hu/u/mentholx/
 668. sunnydayon  |   Válasz erre2011-07-24 11:07:03 [69.] 
Szeretnék négy kerti törpémnek, vagyis kiscicának amik hozzánk beköltöztek gazdit találni!
Igazi karakterek és egyéniségek.
Képek küldhetek róluk érdeklődés esetén.Egészségesek.
Ilyenek:
tigrises(fekete -barna)
hamu szürke
hamu szürke fehér hassal
vörös
Jószívű , megbízható gazdit keresekteljes életükre.

Ide is lehet írni.sashabulah@gmail.com
 667. eva56  |   Válasz erre2011-07-22 19:27:57 [70.] 
Kutya, macska közvetítés! /Sintértelepi,menhelyi állatok örökbefogadása/
Ön megadja leendő kedvence paramétereit én megtalálom Önnek hol lelhet rá.
Kérném e-mailben jelezze milyen kedvencet szeretne, én elküldöm kínálatom.
eva.jaraba@freemail.hu
Köszönettel várom érdeklődését.
http://hazdoktor.ucoz.com/index/hirdetesek/0-111
S.O.S. Altatásra Ítélt Állatok
Gazdát kereső árva kutyák, cicák
<A HREF="http://www.kutya
 666. Biakuty  |   Válasz erre2011-07-22 02:31:42 [71.] 
Az alábbi kérést kaptuk emailban:

Kedves Macskabarátok!

Fekete, ivartalanított, középkorú kan cica szerető gazdit keres! Februárban autóbalesetet szenvedett,amitől sajnálatos módon a bal hátsó lábára örökre sánta marad,mivel Achilles szalagja elszakadt :( Az orvos közölte hogy csak szobacicaként élhet így tovább, mivel sem az autók, sem a kutyák elől nem tud elmenekülni. A cica nagyon hízelgő, imád ölben feküdni, szereti a hasát :) Mivel már elütve találtuk nem tudunk róla több információt. A cica jelenleg Székesfehérváron él.
Sajnos mi nem tarthatjuk meg, de reméljük a mellékelt képek láttán valaki a szívébe zárja és Ő megtalálja álmai gazdiját :)
Érdeklődni lehet: Szűcs Nikolett - 06 30 912 6417 vagy niki0421@gmail.com

képtára: http://gallery.site.hu/u/biakuty1/kozvetitett/2011_cica/fekete_cica/
topicja: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=25439

Kóborka Állatvédő Egyesület
 665. eva56  |   Válasz erre2011-07-21 22:36:53 [72.] 
Kutya, macska közvetítés! /Sintértelepi,menhelyi állatok örökbefogadása/
Ön megadja leendő kedvence paramétereit én megtalálom Önnek hol lelhet rá.
Kérném e-mailben jelezze milyen kedvencet szeretne, én elküldöm kínálatom.
eva.jaraba@freemail.hu
Köszönettel várom érdeklődését.
http://hazdoktor.ucoz.com/index/hirdetesek/0-111


S.O.S. Altatásra Ítélt Állatok
Gazdát kereső árva kutyák, cicák
<A HREF="http://www.kutya
 664. panda28  |   Válasz erre2011-07-15 16:12:35 [73.] 
SOS gazdi vagy ideiglenes befogadó kerestetik

Vecsésen egy lakatlan ház kertjébe dobták be ezt a 2 cicát.
Még kék a szemük, max 5 hetesek lehetnek.
A szomszéd tejbe áztatott zsemlét adott nekik.
Az egyik cica szeme szép tisztának tűnik, a másiké sűrgős kezelésre szorul, de a kertbe bemenni nem tudunk.
Ha valahogy kiemeljük én nem dobom vissza,
de haza hozni sem tudom, mert itt van egy 4 hónapos kutya
aki még harapdál mindent és mindenkit.
Örülök, ha a saját cicáimat meg tudom védeni a kölyökkutya szertelenségétől.
Szépen szoktatom le róla a kutyát,
de ezek a cicák itt veszélyben lennének.
Később viszek nekik kölyökkonzervet és cicatejet, de ha vihar jön ott elpusztulnak
"Az emberek között viselkedned, alakoskodnod kell.
Az állatok olyannak fogadnak el amilyen vagy.
Ezért érzem magam jobban az állatok között."
/Michelle Durell/
 663. eva56  |   Válasz erre2011-07-14 21:00:21 [74.] 
Macskamentők alapítvány gondozásában gazdit keres a mama és a babája. Külön-külön is.
Sintértelepre adták le ezt a szerencsétlen mamát és egyetlen babáját: ahelyett , hogy ivartalanítatták volna.
Az én szívemben mindig előnyt élvez ez a felállás, ha választani muszáj: akkor őket részesítem előnyben és hozom ki.
Annál nyomorultabb látvány nincsen, mint mikor a pucér vason fekve szoptatja a kicsinyét.
A mai nap ivartalanítva lett az anya, a baba oltva.
A mami mikor bekerült beteg volt: szerencsére a babája nem kapta el, azonnal megkezdtük a kezelést.
Most már természetesen egészséges, és lábadozik a műtét után.
A baba: kislány. csodaszép.
Gazdijukat illetve virtuális örökbefogadójukat keresik.

Macskamentők alapítvány gondozásában gazdit keres egy cica. Franciska Macskamentők alapítvány gondozásában gazdit keres egy cica. Franciska.
Egyik szemére teljesen vak, a másik szemével egészen gyengén , valószínűleg csak árnyékokat lát.
Ő 6 hetes korában került a gondozásunkba, nem tudni mit csináltak a szemével.
Sokat betegeskedett, a szemét is többször műteni kellett. Sajnos a másik szeme nem kezelhető egyáltalán.
Lehetséges az is , hogy teljesen megvakul.
Mivel nemrég egy másik , igaz csak félszemű cicánkat egy nagyon kedves lány örökbe fogadta. Talán neki is van esélye , hogy valaki beleszeret, és megesik a szíve rajta.e
Neki lenne a legnagyobb szüksége gazdára az összes macskánk közül, számára nem ideális több macskának lenni valahol.

Oltott, ivartalanított , kissé félénk kislány. Fél év -egy év közötti korú.
Most már teljesen egészséges.

Virtuális örökbefogadóját is várja.
Tóth Tilda Macskamentők alapítvány
Mail.: macskamentok@t-online.hu
Tel.: 06705621032
Web.: www.macskamentok.hu
Adószám: 18023271-1-42
Bankszámlaszám:
12012307-01195906-00100004S.O.S. Altatásra Ítélt Állatok
Gazdát kereső árva kutyák, cicák
<A HREF="http://www.kutya
[válaszok erre: #672] [előzmény: (662) eva56, 2011-07-12 12:36:34]
 662. eva56  |   Válasz erre2011-07-12 12:36:34 [75.] 


S.O.S. Altatásra Ítélt Állatok
Gazdát kereső árva kutyák, cicák
<A HREF="http://www.kutya
[válaszok erre: #663] [előzmény: (661) eva56, 2011-07-06 15:36:07]
 Cica gazdit keres (üzenet: 693, Bazár fórum)
 
    / 28 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.014916896820068 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail