Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9373078/8 Témák: 18004 Tagok: 110603 Legújabb tag: Mertek Online: (120/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 programajánló (üzenet: 5, Zene)
 
 6. fkft  |   Válasz erre2007-06-01 11:24:47 [1.] 
Darth Vader, Indiana Jones, E.T. és Harry Potter a Budai Várban!

A Budavári Palota Oroszlános udvarának festői környezete 2007. augusztus 4-én, szombaton este 20.30 órai kezdettel a magyar rendezvények palettáján is különlegességnek számító rendezvénynek ad otthont, hiszen ezen a napon lesz az első
FILMZENEI GÁLAKONCERT
az idén 75 éves John Williams tiszteletére, akinek neve többek között olyan klasszikus filmek zenei anyagát fémjelzi, mint a Csillagok Háborúja, az Indiana Jones trilógia, a Cápa, a Harry Potter sorozat és a Schindler listája.
John Williams eddig összesen 101 kasszasiker film zenéjét szerezte. Munkatempója lenyűgöző, szellemi nyitottsága határtalan. Nem túlzás: Ő a legismertebb és egyben legnépszerűbb kortárs filmzeneszerző.
Az első FILMZENEI GÁLAKONCERT egyszerre tisztelgés és hódolat a kivételes tehetségű zeneszerző előtt, akinek munkáját a filmszakma már több Oscar-, Golden Globe-, és BAFTA-díjjal jutalmazta. A sokoldalú művész szellemiségéhez híven, az első FILMZENEI GÁLAKONCERT -en felcsendülnek a Williams-filmzenék minden műfajának legjobbjai: dráma, vígjáték, földöntúli mesevilág vagy musical.
A műveket videóról maga a „Mester” konferálja fel a közönségnek, akiket a filmekhez kapcsolódó különleges meglepetések, rejtélyes varázslatok is várnak. A koncert végén együttes, pezsgős köszöntéssel kívánunk jó egészséget és további sikeres munkát a máig aktívan alkotó művésznek.
A zeneműveket a Budafoki Dohnányi Zenekar előadásában hallhatjuk, vezényel Hollerung Gábor, szólista: Oláh Vilmos

További információ és jegyrendelés: www.filmzeneifesztival.hu
 5. cisumex  |   Válasz erre2007-05-30 14:29:33 [2.] 
!Starnight buli!
2007. június 2. szombat, 22:00
Red Colt Garden, Kecskemét
Sztárvendégek: Harsányi Levente, Ganxta Zoli, Kustánczi Lia, Horváth Évi
előző" TARGET="_blank">http://www.starnight.hu]előző partykról képek
gyertek sokan! karaj lesz
[IMG][/IMG]


http://href.hu/x/2r9y
 4. Katalin3  |   Válasz erre2007-03-10 13:00:54 [3.] 
ROGER WATTERS ÁPR.14-ÉN A PAPP L.ARÉNÁBAN !

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik." (Anatole France)
KÉPEIM
 3. macko66  |   Válasz erre2007-03-07 09:21:20 [4.] 
:)
 2. hmami  |   Válasz erre2007-01-16 09:54:12 [5.] 
Budapest A38 hajó
2007.február 25.- 18 óra
A Harmony In Diversity - Angliából, Peter Banks, a Yes egykori gitárosa játszik benne, izgalmas, improvizatív progresszív rock / fúziós muzsika, rengeteg ínyencséggel... A zenekar nem próbál, műsoruk 100%-ban improvizatív! Ez senkit ne ijesszen meg, őrületesen profi ez a produkció. Peter Banks neve mindenképpen garancia, csodás dolgokat művelt a Yes-ben, szólólemezein és a Flash zenekarban. Gitáros szempontból tehát nagyon izgalmasnak ígérkezik ez a koncert, rengeteg elektronikai "kütyüt" használ, pl. gitárszintetizátort is. David Speight, a dobos, elektromos dobokon játszik, izgalmas új hangzásokat használva... www.harmonyindiversity.com
A Flamborough Head - Hollandiából, kiváló dallamos, harmonikus "symphonic prog" zene, nagy korai Genesis hatásokkal, női énekkel, fantasztikus zenészekkel... Velük a ProgFarm Fesztiválon ismerkedtünk meg, kedves barátaink, szívünkcsücske muzsikával... Harmonikus, kedves zenéjük szerintünk mindenki számára befogadható és szerethető, csodálatosan kimunkált első osztályú progresszív rockzene. Európa nyugati részén egyre ismertebbek, többször játszottak már a svéd Flower Kings zenekarral is. Méltán tarthatnak számot minden progrock rajongó figyelmére! A honlapjukat ide kattintva látogathatjátok meg: www.flamboroughhead.nl
A Yesterdays - Erdély egyetlen progresszív rock zenekara, Yes-hatásokkal tűzdelt szimfonikus progresszív rock... www.yesterdays.hu A kolozsvári Yesterdays zenekar első lemeze "Holdfénykert" címmel, amit a magyarországi Rockszerviz (www.rockszerviz.hu) kiadó ad ki és terjeszt Aki szereti a Pink Floyd-szerű zenéket, a Genesis-t, a jazz-t és úgy általában a 70-es évekbeli zenéket, annak mindenképpen izgalmas perceket fog szerezni a koncert és a lemez is!
A lemez egy képzeletbeli belső kertbe kalauzol, egy belső világba. A "Holdfénykert" egy lehetetlen szerelemről szól, kérdéseket tesz fel, elgondolkodtat... rengeteg harmónia, vokálok, érdekes ritmusképletek segítik a gondolatok elmélyítését.
Sok akusztikus hangszer s 70-es évekbeli csodahangszerek (pl. Mellotron és Mini Moog) is megszólalnak majd.

Jegyelővétel a Ticket Express irodáiban, valamint
http://www.rockszerviz.hu/?a=8


Helmut és Huncut
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2007-01-16 10:05:20]
[előzmény: (1) zoli232, 2005-01-05 03:05:48]
 programajánló (üzenet: 5, Zene)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0058498382568359 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail