Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9399234/33 Témák: 18224 Tagok: 111097 Legújabb tag: Maddycrusoe Online: (54/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 15 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Menhelyek, állatvédő szervezetek közleményei (üzenet: 369, www.elveszettkutyak.hu)
 
 375. szezám  |   Válasz erre2012-02-10 19:40:11 [1.] 


PBK
ELVESZETT, TALÁLT KUTYA BEJELENTŐ
 374. szezám  |   Válasz erre2010-11-24 21:19:16 [2.] 


PBK
ELVESZETT, TALÁLT KUTYA BEJELENTŐ
 373. Tita  |   Válasz erre2010-02-13 13:07:28 [3.] 
2010.02.12.-én szétszedte a kerítést és eltűnt Gyálon egy fehér fiatal amerikai staffordshire kan. Oltott, chipezett. Különös ismertetőjele a feje közepén és a fenekén lévő kerek barna foltok, füle vágott! Jutalom ellenében bárki látta, vagy használható infója van a kutya hollétéről kérem jelezze az alábbi telefonszámokon:
06-70-3686396 vagy
06-70-5603660
 372. szezám  |   Válasz erre2010-01-20 17:15:16 [4.] 
Kedves Emberiségek, Barátaink, Támogatóink!


Szeretettel tájékoztatunk bennetek egyesületünk elérhetőségeiről:


Pilis-Budai Kutyamentők Társasága Egyesület

Számlaszám: CIB Bank - 10701427- 49914203-51100005


Levelezési cím: 2086 Tinnye, Pf. 6.
www.pilisbudaikutyasok.hu
piliskutya@gmail.com


Nagyon köszönjük az eddigi támogatást, segítséget, kutyáink nevében számítunk rátok a továbbiakban is

PBK
ELVESZETT, TALÁLT KUTYA BEJELENTŐ
 371. martigi  |   Válasz erre2008-11-16 00:09:57 [5.] 
A Futrinka Egyesület az önök támogatását kéri!

Egyesületünk a magyar vizsla, cocker spániel, német dog és tacskó fajtamentés mellett alaptevékenysége "terhére" keverék és más fajtatiszta kutyákat ment. A gondozásunkba kerülő kutyák egészségi állapotuknak megfelelően orvosi ellátásban részesülnek, ivartalanítva, oltva és chipezve kerülhetnek ellenőrzött körülmények között gazdához.

Menhelyünk nincs, Tárnokon egy kutyapanzióban bérelünk kenneleket - kutyáink többsége ott kerül elhelyezésre, de vannak védenceink ideiglenes befogadóknál is.

Főként tagjaink hozzájárulásából és támogatók adományaiból tudjuk mentési munkánkat végezni.

Sajnos erőforrásaink kimerülni látszanak. Ahhoz, hogy a gondozásunkban állók költségeit ki tudjuk fizetni, segítséget kell kérnünk. Minden kis összeg számít és minden támogatásért nagyon hálásak vagyunk mi is és természetesen védenceink is.

Az adományokat a Futrinka Egyesület Kereskedelmi és Hitelbanknál vezetett 10404089-49575251-57561000 számú számlájára várjuk. Adományánál kérjük jelölje meg, hogy mely tevékenységünket kívánja támogatni: ALAP, VIZSLA, SPÁNIEL, DOG vagy TACSKÓ.

Néhány példa, hogy mire fordítjuk az adott kasszákhoz beérkező összegeket:

ALAP

A tárnoki kennelsoron hétközben egy alkalmazottunk látja el a kutyákat - minimálbérért. A bér és járulékainak előteremtése az alapkassza feladata, mint ahogy a Tárnokon állomásozó keverék és fajtamentésen kívüli kutyákra eső panzióköltség is innen finanszírozódik. Természetesen az érintett kutyák orvosi ellátására is alapkasszánál rendelkezésre álló összegnek kell fedezetet nyújtania.Kiemelt védencünk Trikó. Trikó félszemű, az egyik szeme sorvadt. Sajnos egy baleset miatt az egyik lábát amputálni kellett. Foxi-méretű, nagyon kedves, bújós, aktív, ivartalanított kutyalány, aki megérdemelné, hogy a hidegeket ne egy kennelben, hanem szerető otthonban tölthesse. Ivartalanított, oltott, chipezett.VIZSLA

Célzottan magyar vizsla mentvényeinkre fordítódik - panzióköltségük, ivartalanításuk, oltásaik, orvosi ellátásuk, chipezésük fedezetére szolgál az erre a címre érkező összeg.Kiemelt védencünk Pagony, akit lebénult lábbal találtak az utcán. Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy a kutya valamennyit még érez a béna lábában, ezért most egy merevítőkötéssel próbálkozunk. Ha beválik, akkor megmaradhat mind a négy lába. Ha nem, akkor sajnos amputálni kell.SPÁNIEL

Spánieljeink többsége ideiglenes befogadónál várja a gazdi jelentkezését, de Tárnokra is jutott azért belőlük. A gondozásunkba kerülő spánielek többsége vagy idős vagy egészségileg van olyan állapotban, hogy orvosi kezelések sora vár rájuk, illetve nem ritkák a viselkedés zavaros egyedek sem.Kiemelt védencünk Süskind, akit gyakorlatilag "rohadó" állapotban gyűjtöttünk. Fülei, lábai tele voltak légylárvával, az élősködők elszívták a vérét. Csoda, hogy életben maradt, de most már ivartalanítva csak a tökéletes gazdára vár. Süskind szobatiszta, szépen autózik, de véleményét sokszor morgással fejezi ki. Az autókat hangosan ugatja, türelmes, tapasztalt gazdát keresünk számára, ahol nincs kisgyermek.DOG

Német dogjaink a tárnoki kennelsoron várakoznak - ideiglenes befogadók sajnos ennél a fajtánál nagyon ritkán akadnak. Orvosi költségeik általában nagyon magasak, többségük rendkívül rossz állapotban kerül hozzánk, de egy egyszerű ivartalanítás is többszöröse egy kisebb testű kutyáénak - az altatószerekért testsúly után kell fizetni. Jelenleg ez a kasszánk áll a legrosszabbul, pedig szinte naponta kapunk egy-egy új, megmentésre váró kutyáról bejelentést.Kiemelt védencünk Apolló. Felakasztva találták két éve Miskolc mellett. Fizikailag teljesen rendbejött, de a lelke sérült: a férfiakkal elsőre nem túl barátságos, de hamar megbékél velük is. Majdnem két éve van a gondozásunkban... Ivartalanított, 7-8 év körüli, nagy termetű kan. Egyesületünk önkénteseinek kedvence, egy óriásmackó, aki lelkesen vágtázik a labdák után és semmisíti meg azokat. A kerítésen - foglalkozás hiányában - hajlamos átmászni, így igazából élete végére benti tartással szeretnénk őt örökbeadni olyan gazdának, aki megérti, hogy Apolló nem esik elsőre szerelembe és hajlandó hozzá kijárni, hogy összebarátkozzanak. Valaki nagyon boldog lehetne egy ilyen érzékeny óriás mellett és Apcsi utolsó idejét is megédesíthetné.TACSKÓ

Tárnokon és ideiglenes befogadóknál is élnek tacskó és tacskó keverék védenceink. Az Egyesületen belüli csoportok közül ennél a legmagasabb a mentett kutyák átlagéletkora - köszönhetően talán annak, hogy a tacskók amúgy is sokáig élnek, viszont megkopott egészséggel sokszor már nem kellenek korábbi gazdájuknak vagy esetleg "kihal" mellőlük a hőn szeretett gazda. Ebből fakadóan az orvosi költségek is jelentősnek mondhatók, s az örökbeadási esélyek alacsony volta miatt a panzióköltségekkel is hosszú-hosszú időszakra kell minden esetben számítani.Kiemelt tacskó védencünk Csörnöc, akit a kiskunfélegyházi gyepmesteri telepről mentettünk testvérével, Csingerrel együtt. Másfél év körüli, szálkás szőrű tacskó szuka. Emberekkel barátságos, de nem tolakodó, inkább olyan magányos farkasként mutatkozik be, de akit ismer, ahhoz a végtelenségig ragaszkodik. Más kutyákkal viszont domináns, verekedésre hajlamos, így inkább egyedüli kutyának ajánljuk. Annak ellenére, hogy élete első időszakából kimaradt a megfelelő szocializáció és valószínűleg nem szobatiszta, csak lakásba vagy kertes házba bejárással adjuk őt örökbe ivartalanítás után.Egyesületünk védenceiről a 06-30-284-12-78-as telefonszámon vagy az info@futrinkautca.hu e-mail címen lehet. (Spánielek esetében hívható még a 06-30-998-39-47-es, míg tacskók esetében a 06-30-475-15-72-es telefonszám is!)
Védenceinkről részletes leírás a www.futrinkautca.hu, illetve a www.vizslasos.hu, www.spanielsos.hu, valamint a www.tacskosos.hu oldalon található.

Ha pénzzel nem is tud segíteni, kérjük küldje tovább ismerőseinek, hátha pont nálunk talál rá valaki a számára tökéletes társra: egy kutyára.

Köszönjük!

A Futrinka Egyesület csapata

Futrinka Egyesület
Tacskó S.O.S.
 370. anshi  |   Válasz erre2008-09-30 20:04:02 [6.] 
 369. Etyekkuty  |   Válasz erre2008-05-29 23:25:10 [7.] 
SOS segítséget kérünk!

Elfogytak a táp készleteink! Nincs semmi forrásunk. Kérjük aki tud segítsen! Bármilyen nemű segítség jól jönne, hogy etetni tudjuk a kutyáinkat.
Ha tud valaki segíteni az hívja Travnik Katát: 06-203-616-681

Bankszámlaszám : 58300048-12000162

Etyeki Állatvédő Egyesület

Fórumunk
Képtár
 368. anshi  |   Válasz erre2008-04-22 23:46:53 [8.] 

http://www.lelenc.hu/hirek.html
 367. Etyekkuty  |   Válasz erre2008-04-01 16:51:25 [9.] 
Már jogosultak vagyunk az 1%-ra is, adószámunk: 18495779-1-07

Kedves látogatónk!

Neked csak 1 perc kitölteni az 1%-os papírt, de ezzel kutya életeket menthetsz!
Nézz körül kérlek a Fórumunkon. Itt láthatod, hogy az elmúlt évben mi történt felénk. Nem vagyunk nagy szervezet, csak pár civil összefogása az elárvult, kidobott, megkínzott álatokért. Állandó anyagi gondokkal küzdünk, ezért is nagyon fontos lenne a gondozottaink számára, hogy részesüljünk az 1%-ból.

Kérlek segíts!

Etyeki Állatvédő Egyesület

Fórumunk
Képtár
 366. Panka  |   Válasz erre2008-03-31 15:37:16 [10.] 
Kérjük támogassátok az adó 1%-ával a Csömöri Állatvédő Civil Szervezetet!

A Csömöri Állatvédő Civil Szervezet 2006-ban alakult meg hivatalosan, így ebben az évben még nem jogosult önállóan az 1 % gyűjtésére. Pedig nagy szükségünk lenne rá, mivel menhelyünknek ebben az évben előreláthatólag költöznie kell, mert az M0-ás autópályára vezető egyik bekötő út menhelyünkön fog keresztülvágni. Ha már rá vagyunk a költözésre kényszerülve, az új helyen szeretnénk egy biztonságos, modern kennelsort felépíteni, amelyben kutyáinknak komfortos körülményeket tudunk biztosítani.
Ebben a szorult helyzetben a Lelenc Kutyamentő Egyesület síetett segítségünkre, és felajánlotta, hogy segít nekünk, ebben az évben gyűjtsünk közösen 1%-ot, így részesülhetünk a részükre felajánlott összegből.
Nagy reményekkel futunk neki a kampánynak, és reméljük, hogy így megvalósulhat az álmunk, egy szép új menhely!


További részletek: http://www.kutyus.atw.hu/kampany.html


Saját fotóalbumom : : : Csömöri Állatvédők
AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!
 365. barbi222  |   Válasz erre2008-03-12 21:19:12 [11.] 
MEGTALÁLTUK!!!!

Köszönöm minden kedves segitönek hogy önzetlen segitségükkel és energiáukkal lehetövé tették hogy mai nap csodálatos nap legyen.KÖSZÖNÖM.

Boleradszki Barbara
 364. anshi  |   Válasz erre2008-03-10 15:17:24 [12.] 
http://www.videa.hu/main.php?page=play&;v=drTLBkPtjL4wQOjH
 363. Tkata  |   Válasz erre2008-02-08 14:03:16 [13.] 


NOÉ Állatotthon MiniMenhely részleg
NOÉ Állatotthon Boxer fajtamentő csoport
 362. CyberCat  |   Válasz erre2007-12-01 21:47:08 [14.] 
Szolgálati közlemény:
Újra működik a Vizsla S.O.S. honlap!
A honlap a www.vizslasos.hu címen érhető el. Szükség szerint akár naponta frissítésre kerül.
Elsősorban a Futrinka utca Egyesület gondozásában levő gazdikereső magyar vizslákat mutatja be, de szívesen helyt adunk más szervezetek, illetve magánszemélyek hirdetéseinek is.
Az elveszett és talált kutyákkal külön szekció foglalkozik. Kérjük, hogy ha talált vagy elveszett magyar vizsláról olvastok, akkor a hirdetést küldjétek át, vagy a hírdető figyelmét hívjátok fel az oldalra.
Köszönjük!
 361. anshi  |   Válasz erre2007-10-03 09:20:49 [15.] 
Idézet:
2007.10.01 Segíts aláírásoddal a megkínzott állatokon! 2007. szeptember 30 - november 30.

2007. szeptember 30-án este az Árpád híd pesti hídfőjénél állatvédők egy csoportja csendes megemlékezést tartott egy ablakon kidobott kutya, Che Guevara és minden Magyarországon megkínzott állat emlékére.
Ezen a napon indult meg az aláírásgyűjtés, melynek célja az állatvédelem és a rendőrség együttműködésének elősegítése azért, hogy a jövőben a megkínzott állatok azonnali és szakszerű orvosi ellátást kapjanak, kínzóik pedig a Büntető törvénykönyvben meghatározott súlyos büntetést.
Nyomtasd ki az aláírásgyűjtő ívet, írd alá, írasd alá rokonaiddal, barátaiddal, munkatársaiddal és küldd el az íven található címre 2007. november 30-áig!
Küldd tovább az aláírásgyűjtő ívet minél több embernek! Tedd ki weboldaladra ezt a felhívást és az aláírásgyűjtő ívet!
SEGÍTS A MEGKÍNZOTT ÁLLATOKON!
Letöltés: http://www.lobbiiroda.hu/letoltes/dokumentumok/070930_alairasgyujtes.doc
Biatorbágy és Vidéke Állatvédő Egyesület Lelenc Kutyamentő Egyesület Lobbiiroda

 360. anshi  |   Válasz erre2007-09-26 08:01:25 [16.] 
 359. Etyekkuty  |   Válasz erre2007-09-11 23:29:10 [17.] 
SOS!

11 baba került a gondozásunkba a mamájukkal együtt.
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=13647
A kicsik 8 hetesek és 3 már megbetegedett közülük. Amikor megkapják az antibiotikumos kezelést utánna rendbe jönnek, de az anyagi forrásaink teljesen kimerültek, a kicsik első oltása elviszi minden pénzünket és kilátásunk sincs arra, hogy valahonnan kapjunk.
Kérjük, hogy aki tud bármilyen kis összeggel is segíteni az az alábbi számlánkra küldje 11 jelszóra:

Etyeki Állatvédő Egyesület
Bankszámlaszám : 58300048-12000162


Ha valaki esetleg gyógyszerrel tudna segíteni, az a következő elérhetőségen kaphat több infót a kicsik kezeléséről:
Travnik Kata: 06- 20-361-8681, email : trakata@freemail.hu

Etyeki Állatvédő Egyesület

Fórumunk
Képtár
 358. anshi  |   Válasz erre2007-08-17 10:31:57 [18.] 


Plakát: http://www.illatosut.hu/plakat/vigyazzra1.docPlakát: http://www.illatosut.hu/plakat/vigyazzra2.doc
 357. Etyekkuty  |   Válasz erre2007-07-09 13:40:30 [19.] 
Fuvart keresünk Baranya megyében Pécs és Mohács közötti térségbe. A gazdi jelölt Lippón lakik, de ha a környékig valaki el tudná vinni a gyerek ebet, akkor onnan már megoldaná a fuvart.
Róla lenne szó:3-4 hónapos közép termetű shnauczer-es bütésű szuka kölyök. Egy "egyszerűbb" családtól mentettük ki. Egy méteres láncon fához kötve, étlen-szomjan tartották. Ha sírni mert, kapott a nyakába egy vödör vizert. Emellett három egyerek nyúzta-húzta. A szomszédjuk szólt, hogy mit csinálnak vele. A rendőrök segítségével tudtuk kiszabadítani. Coni kedves, játékos.

Ha valaki tudna segíteni, akkor az az alábbi elérhetőségeken légyszi jelentkezzen: Travnik Kata 06 203 618 681. E-mail : trakata@freemail.hu ill. PÜ-ben: Etyekkata névre.

Etyeki Állatvédő Egyesület

Fórumunk
Képtár
 356. anshi  |   Válasz erre2007-06-28 10:09:55 [20.] 
A Soproni Budapestért akció keretében minden megvásárolt Soproni árából 1 Ft-ot jótékony célra fordít a gyártó. Az így összegyűlt pénzért pályázni lehet, amit a Lelenc meg is tett. Kérjük szavazz ránk, nagyon nagy szükségünk van minden fillérre! Az akció június 30-ig tart.

Adatlapunk címe: http://www.asopronibudapestert.hu/site.php?id=24

A szavazáshoz regisztrálni kell, majd a pályázat adatlapján 3 szavazatot adhatsz le.

Köszönjük!
Lelenc Kutyamentő Egyesület
www.lelenc.hu
 355. borsó3  |   Válasz erre2007-06-19 00:16:25 [21.] 
http://www.minimenhely.hu
:::
http://www.boxersos.hu
[előzmény: (354) borsó3, 2007-06-12 12:51:19]
 354. borsó3  |   Válasz erre2007-06-12 12:51:19 [22.] 
MINIMENHELYES FELHÍVÁS- és most nem egy keringőrehttp://www.minimenhely.hu
:::
http://www.boxersos.hu
[válaszok erre: #355]
 353. T.Anna  |   Válasz erre2007-06-08 08:32:26 [23.] 
A Lelenc több mint 50 kutyáról gondoskodik.
Az elmúlt pár napban újabb négy, sérült illetve Illatos úti vemhes kutya került gondozásunkba.
A Lelencnek nincs menhelye, a kutyák kórházban, panziókban vannak, így a lakhatási költségük 40 ezer forintba kerül, ezt önerőből nem tudjuk fedezni.
(Kajájuk van az ebeknek, érkezett adomány, ám a panziódíjak kifizetése e pillanatban lehetetlenné vált!)
A Lelenc anyagi helyzete annyira katasztrofális, hogy komoly veszélybe kerül tevékenységünk, de a meglévő kutyák elhelyezése is!
A panzióban fizetni kell, nincs mese.
Mint minden non-profit szervezet, kizárólag adományokból tudjuk előteremteni a gondozásukban levő ebek lakhatási költségét, az orvosi ellátás költségét, ezért kérünk, ha módodban áll bármilyen összeggel támogatni őket, kérlek tedd meg.
Köszönettel
Lelenc KME
Bankszámla: 10300002-20228260-00003285
http://www.lelenc.hu

www.lelenc.hu - Elveszett-Talált állatok
 352. anshi  |   Válasz erre2007-06-05 15:37:06 [24.] 
SZAVAZZ A LELENCRE!!!!!
A Soproni Budapestért akció keretében minden megvásárolt Soproni árából 1 Ft-ot jótékony célra fordít a gyártó. Az így összegyűlt pénzért pályázni lehet, amit a Lelenc meg is tett. Kérjük szavazz ránk, nagyon nagy szükségünk van minden fillérre! Az akció június 30-ig tart.

Adatlapunk címe: http://www.asopronibudapestert.hu/site.php?id=24

A szavazáshoz regisztrálni kell, majd a pályázat adatlapján 3 szavazatot adhatsz le.
 351. borsó3  |   Válasz erre2007-06-05 13:55:37 [25.] 
SEGÍTS A ZÖLDZEBRÁNAK!

http://www.asopronibudapestert.hu

Ha van kedved segíteni, hogy segíthessünk, akkor regisztrálj be a megadott
honlapra, kattints az "állatmenhely segítés"-re és szavazz! 3 szavazatod van,akár mind a hármat adhatod nekünk
Köszönettel:
a menhelyi állatok és a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
http://www.zoldzebra.hu

http://www.minimenhely.hu
:::
http://www.boxersos.hu
 Menhelyek, állatvédő szervezetek közleményei (üzenet: 369, www.elveszettkutyak.hu)
 
    / 15 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.013898849487305 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail