Duguláselhárítás logó
06-70-610-50-21, 06-30-951-49-00

GÁZSZERELÉS, VÍZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS


DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT!

CIRKÓ CSERE

Fűtésszerelés
Cirkó készülélének cseréjét turbós cirkó készülékre vagy kondenzációs kazánra, kéménymunkával együtt garanciálisan 2 nap alatt beüzemeljük!

Munkánk során gyakran előfordul, hogy ügyfeleinknél olyan cirkó készülékkel találkozunk, melyek már több, mint 20 éve üzemelnek. A cirkó készülékek élettartama nagymértékben függ a karbantartás gyakoriságától, azonban ezek a készülékek már így is megértek a cserére.
A nyílt égésterű cirkó készülékek cseréje szükségességé vált, ne kockáztassa családja életét!

A mai modern cirkó készülékek már zárt égésterűek, sokkal biztonságosabban üzemeltethetőek, mivel az égéshez szükséges oxigént már a szabadból szívják fel, nem pedig abból a helyiségből, ahová telepítésre kerültek. Az égés során keletkező káros anyagokat a készülékben lévő ventillátor juttatja a szabadba, nem pedig a kémény huzata, mint a nyílt égésterű cirkó készülékeknél.

A cirkó csere során ki kell építeni azokat a csöveket, melyek a levegő bevezetését végzik, valamint elvezetik a keletkező égésterméket. A cirkó készülék cseréjét kéményes szakemberek bevonásával végezzük.

Fűtésszerelés

Az ajánlattétel és a munkafelvétel után nincsenek rejtett egyéb költségek.

AZ ÁR NEM VÁLTOZIK!

Munkavégzés területei

A gázszerelés, vízszerelés, fűtésszerelés szolgáltatások tevékenységi területei:

Budapest: I. kerület Várkerület, II. kerület Rózsadomb, III. kerület Óbuda-Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Újbuda, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, XVI. kerület Mátyásföld, XVII. kerület Rákosmente, XVIII. kerület Pesztszentlőrinc-Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok-Tétény, XXIII. kerület Soroksár.
Budapest külterületei: Budapest vonzáskörzetében. (Kiszállási díj 4900Ft)
Vidék: Nagyobb megrendelések esetén.