Pszichológus Budapest

Királyné Szentkuti Katalin pszichológus
E-mail: [email protected]
Tel.: 0620-299-3886

Rendszerszemléletű család-/párterápia

VI. kerületben kedvezményes áron!

Minden párkapcsolatban megélünk fordulópontokat: összeköltözünk, összeházasodunk, gyermeket vállalunk, óvodába- iskolába visszük a gyermekünket, kamasz gyermeket nevelünk, aztán újra ketten maradunk, miután a gyerekek kirepültek.

Minden fordulópontnak megvannak a maga kérdései, nehézségei. Néha könnyebben megy a közös válaszok megtalálása, néha viszont úgy érezzük, hiába futunk újra és újra neki ugyanannak a kérdésnek, mindig zsákutcába jutunk, és egyre jobban eltávolodunk a párunktól, vagy egyre kevésbé találjuk az utat gyermekünkhöz.

Ilyenkor segíthet a rendszerszemléletű terápia, melynek célja, hogy a családi kapcsolatokban változás induljon meg. A család-/párterápiában soha nem hibásokat, vagy bűnbakokat keresünk, a terápiás beavatkozás egységének a családot vagy a párt tekintjük. Részletesebben a módszerről a következő linken olvashatunk: http://www.csaladterapia.hu/csaladterapia

A terápián való részvétel nem csak kialakult problémák esetén ajánlott, hanem akár preventív, megelőző jelleggel (pl. összeköltözés, gyermekvállalás előtt), de akár válás esetén is, ha azt szeretnénk, hogy a válási folyamat a lehető legkevesebb sérüléssel járjon a családtagok számára.

2 párnak vagy családnak most lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyen család- vagy párterápiában jelképes áron (3000 Ft, ami a terápiás szoba bérleti díját fedezi). Az üléseket terapeuta jelöltek vezetik, akik a megfelelő módszertani és szakmai képzettség megszerzése után, szakmai felügyelet mellett család – vagy párterápiát végezhetnek.

Jelentkezni [email protected]email címen, vagy 20/299-3886-os telefonszámon lehet.

Pszichológus Budapest

Linkek

Kövessen

Pszichológus Budapest

Királyné Szentkuti Katalin
Napszikra Életvezetési és Terápiás Stúdió
1063 Budapest, Bajnok u.1. fsz.3. (kapucsengő: 14)
Telefon: 0620 299-3886
[email protected]

PSZICHOLÓGUS BUDAPEST Királyné Szentkuti Katalin © 2015 | Minden jog fenntartva. | Tárhelyszolgáltató: Netboard Bt.