Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455731/5 Témák: 18953 Tagok: 112642 Legújabb tag: jocozala Online: (44/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

w. gazdis! tétényi Szonja

(üzenet: 5, Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány)
 

pjuli



Tagság: 2004-11-28 10:33:39
Tagszám: #14217
Hozzászólások: 10596
5. Elküldve: 2013-03-02 17:34:10,

w. gazdis! tétényi Szonja

[1.]

új képtára:
http://gallery.site.hu/u/MancsRancs/Gazdisok/2012_kutyak/Szonja/

Juli
Képtáram
Közbenjárás
Kiváló dolgozó
pjuli adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Mancs-Rancs



Tagság: 2011-11-03 18:09:03
Tagszám: #96310
Hozzászólások: 4104
4. Elküldve: 2012-05-28 16:00:20,

w. gazdis! tétényi Szonja

[2.]

Ezt meg kell mutatnom! Szilvi nagyon aranyos képeket csinált Szonjáról, persze félő, hogy a képek alapján inkább a cicára jelentkeznek, de próba-szerencse:

szonja_cicas1.jpg

szonja_cicas2.jpg

szonja_cicas3.jpg

Szonja különben nagy változáson ment át Szilvinél, egy bújós, tüneményes csöppség lett a riadt, szökős kislányból.


Éva
Kiváló dolgozó
Mancs-Rancs adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

Mancs-Rancs



Tagság: 2011-11-03 18:09:03
Tagszám: #96310
Hozzászólások: 4104
3. Elküldve: 2012-02-04 07:07:36,

w. gazdis! tétényi Szonja

[3.]

Már problémamentes, csak szeretni kell és kialakítaani vele a bizalmat, ami mára már könnyen megy:

Még mindig gazdát keres a kis Szonja, aki mielőtt hozzánk került volna egy üdülő övezetben élt, önellátó volt és egymás után szülte az almokat:

Szonja_201201.JPG




Éva
Kiváló dolgozó
Mancs-Rancs adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Biakuty



Tagság: 2005-06-21 06:26:16
Tagszám: #19869
Hozzászólások: 39428
2. Elküldve: 2011-06-20 05:39:02,

w. gazdis! tétényi Szonja

[4.]

Sonja is készen áll az adoptálásra. Muszáj hosszabb jellemzéssel hirdetni, mert nem teljesen problémamentes, ezért valóban fontos, hogy a számára megfelelő gazdit találjuk meg.


Sonja fiatal,1,5-2 év körüli ivartalanított tacskó keverék szuka. Sonja rendkívül hányatott sorsú kislány,feltehetően soha nem volt gazdija,egy üdülőterületen,a lakatlan házak között éldegélt. Rövid élete során két almot már szült, akik a helyiek elmondása szerint az utcán nevelkedtek, majd végleg eltűntek.

Sonja egy fantasztikus kutya,sőt több annál, igazi társ,a legjobb barát. Rendkívül kedves,szelíd,hűséges és ragaszkodó. Mindig lehet rá számítani, mindig tudja mit kell tennie, ha kell kiváló játszótárs, ha kell megértő barát,aki szeretetével átsegít a nehezebb napokon is.
Szeretetével azonban csak a gazdit, a családot tünteti ki, idegenekkel távolságtartó, közömbös. Rendkívül érzékeny lelkű kutyus, nehezen alkalmazkodik az új körülményekhez, az új családhoz, ezért a beszoktatási időszakban rengeteg megértésre,türelemre és szeretetre van szüksége. Sonja kiváló rugókkal rendelkező kutyus,könnyedén ugrik-mászik magasabb kerítéseken is, ezért a beszoktatási időszakban egy pillanatra sem maradhat felügyelet nélkül a kertben,sőt eleinte póráz használata is javasolt. Később azonban rendkívül hűségessé, ragaszkodóvá válik, nem is tartózkodik szívesen gazdi nélkül, egyedül a kertben. Alapvetően a lakásban érzi jól magát,élvezi a kényelmet és a gazdi közelségét. A lakásban kiválóan viselkedik, csendes,nyugodt és hosszabb időre is magára hagyható,esetleg a szobatisztaság okozhat eleinte problémát. Sonja szívesen sétál,kirándul a gazdival,de nem igényli a mindennapos hosszú sétákat. Különösebb tréninget,kiképzést sem igényel,természetes intelligenciájánál fogva,magától megtanul mindent amire szüksége van. Sonja szelíd,nyugodt természete miatt,akár kisebb gyermek mellé is örökbe fogadható. Sonja a kutyákkal is kedves,barátságos,bár játszótársait megválogatja,inkább a kistestű kutyákat részesíti előnybe. Bármilyen nemű kutya mellé örökbe fogadható, cicákkal is összeszoktatható.
Sonja eleinte kissé problémás,később azonban problémamentes álomkutya,kutyás tapasztalattal,és sok türelemmel rendelkező, nyugodt környezetet biztosítani tudó, megértő gazdit keresünk számára. Kevésbé aktív ember számára is kiváló választás. Magassága:28cm Súlya:7kg

Érdeklődni lehet: +36 20 935 3334 vagy a +36 30 311 9701 számokon vagy az [email protected] –ra írva.



szonja_sz11.jpg

szonja_sz17.jpg

szonja_sz4.jpg


Kóborka Állatvédő Egyesület
Kiváló dolgozó
Biakuty adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

sterki



Tagság: 2006-07-08 20:39:45
Tagszám: #32498
Hozzászólások: 3677
1. Elküldve: 2011-05-10 08:21:51,

w. gazdis! tétényi Szonja

[5.]

Szonja közel másfél éve élt Nagytétény üdülő övezetében.Ez idő alatt két alom született tőle, jelenleg is négy kölyke van, akik 3 hónaposak. A másfél év alatt SENKI nem fogadta be az emberek közül ezt a szerencsétlen kis állatot, télen hagyták az üres házak között. Egy lány járt ki hozzá Csepelről etetni. A kölykök szanaszét vannak most is. Teljesen szocializálatlanok, menekülnek, ha embert látnak. Egyenlőre befogni nem tudjuk, de bevállalni sem. Talán most a szezonban pár emberrel beszélve megpróbáljuk emberhez szoktatni őket és egyenként befogadni. Többet a borzalmas helyhiány miatt nem tudunk tenni.

Szonja kb. 1,5 éves szuka, félénk, megadó természetű. Kutyákkal, emberekkel, gyerekekkel alapjába véve barátságos, csak ahhoz, hogy ehhez eljusson le kell győznie az irtózatos félelmét. Jönne Ő, csak nem mer. És szökik-szökik-szökik! Reméljük, ha felülíródik kis fejében az eddigi űzött vadként élt élete, ráébred, mit jelent az otthon, a biztonság, akkor felhagy ezzel, de addig úgy érzem sok időnek kell eltelnie.

Hát az unokáimról nem csináltam összesen annyi képet még, mint Szonjáról tegnap, aki egy nagyon jó fotó alany, mert minden helyen kb. fél óráig áll. Egy paparazzi hozzám képest gyenge kezdő. Reménykedtem, hogy elkapok egy pillanatot Szonjánál, amikor egy kicsi felszabadultságot tükröz az arcocskája, megnyugszik, de ez sajnos nem jött össze.
Itt található róla sok-sok kép: http://gallery.site.hu/u/MancsRancs/gazdikeresok/Szonja/uj/
hátha valakinek jobb a szeme és észreveszi azt, amit én nem.
Tény, hogy a kutya egy pillanatra sem tudja elengedni magát. A pórázt viszont profi mozdulattal rágja szét és majomszerű fürgeséggel máris ugrik (kifelé)
Alig eszik, inni szinte semmit nem iszik (bár nincs rossz állapotban) Néha már ott tartok, hogy érdemes volt-e „megmenteni”? Nem volt-e jobb számára a szabad élet? Persze végiggondolva egyértelműen nem, csak nagyon tehetetlen az ember. Most egyenlőre várakozunk, nem eröltetünk semmit (leszámítva a csütörtöki ivartalanítást) és meglátjuk, hova jutunk Szonja üteme szerint az oldódásban.

ismerkedés a háziakkal:

szonja_uj1.jpg

szonja_uj3.jpg

a kerttel:

szonja_uj8.jpg

szonja_uj21.jpg


a benti léttel:

szonja_uj2.jpg


Mit akartok tőlem? –arckifejezése

szonja_uj22.jpg

Jól látom, az ott játszik? De jó neki!


szonja_uj5.jpg


Reméljük Szonja, Te is élvezni fogod hamarosan az igazi boldog kutyás-életet!


sterki
http://www.mancsrancs.hu

"A boldogságot nem lehet ajándékba kapni.
Egyetlen titka: adni, mindig csak adni...."
(TÉMANYITÓ)
Kiváló dolgozó
sterki adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

w. gazdis! tétényi Szonja

(üzenet: 5, Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.006148099899292 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail