Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455884/3 Témák: 18953 Tagok: 112648 Legújabb tag: [email protected] Online: (82/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 2 üzenet

nyssa


Tagság: 2013-03-27 16:48:09
Tagszám: #127528
Hozzászólások: 2
925. Elküldve: 2013-04-10 12:16:28 [1.]

icon50.gif

Sajnos, most nem tudok feltölteni képet, de majd töltök.
Egyébként már kibújt mindegyik fogacskája, úgyhogy jó nagyokat tud harapni icon47.gif és már csak a szemfogak vannak hátra, de előtte is foltosodott, amióta elhoztuk folyamatosan. Meg volt hogy 2-3 hétig nagyon hullott a szőre, kicsit megijedtem, hogy a táp miatt vagy vagy sampon miatt, de aztán azt az amilyen gyorsan kezdődött, úgy abba is maradt, úgyhogy azt hiszem betudható a tavaszi vedlésnek :)
De most akkor megnyugodtam kicsit, hogy ez foltosodás is normális icon47.gif

Egyébként Royal Canin S-smaill-t kap, ami állítólag jó táp, és szép szőre, bőre, mindene lesz tőle, szóval nem lehet, hogy a rossz táp miatt nem nő nagyon a szőre, ugye?

Ja, és szerinted várhatóan meddig, menyit fog még nőni? Már két téli ruhát kinőtt, és a harmadik után újat venni jó lenne ha az elhasználódás miatt kéne :) Igaz már nincs tél, de azért még valami átmeneti ruha kéne, mert nem egy szőrgombóc icon47.gif és nem akarom, hogy megfázzon...




Téma: [KUTYAFAJTÁK] Papillon Fórum: Kutya
Zöldfülű
nyssa adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


nyssa


Tagság: 2013-03-27 16:48:09
Tagszám: #127528
Hozzászólások: 2
923. Elküldve: 2013-03-27 17:25:14 [2.]

Sziasztok!
Hát sikeresen beleszerettem én is ebbe a fajtába... Van aki nem?! :)
És egy 5 hónapos kislány boldog gazdija vagyok, vagy inkább anyukája... Édesanyám szerint úgy aggódok érte és figyelem minden lépését, mint egy kisbabáért :)
Viszont felmerült néhány kérdés benne, amivel kapcsolatban örülnék a hozzáértők véleményének :)

Tricolor kutyusom (a fekete elenyésző, de azért van egy kevés) van, óriási barna folttal a hátán, viszont egyre több barna foltocska jelenik meg rajta, a lábán, a popóján, a pocakján (igaz ott nincs szőr, de attól még foltosodik) és már a nyakán is ahol eddig hófehér volt a szőr. Várhatóan meddig tart ez a foltosodás? Lassan de módszeresen bebarnul az egész kutya :)
A másik kérdésem is a szőrével kapcsolatos, pontosabban a szőrhosszával. 5 hónaposan a többi papillonhoz képest szerintem viszonylag rövid a szőre kb 3 cm, kivéve a gerincén egy nagyon vékony kb 2 cm hosszú csíkban ahol vagy 9-10 cm (kis tarajos gőte :)) Nem tudom mennyire normális ez...?
Illetve milyen sampont, balzsamot ajánlanátok amitől szép, egészséges, selymes szőre lesz? A hangsúly az egészségesen van, nem akarom akármilyen vacakkal tönkretenni a szőrét vagy a bőrét. Mert egyébként szép szőre van, ahol fehér ott egyenes és puha, a barna részeken icipici hullámok vannak a szőrszálakban, és gondolom emiatt kevésbé selymes, de egyébként ott is egyenes a szőre, csak a szőrszálak nem, nem tudom hogy csinálja :)

És még abban szeretném a véleményeteket kérni, hogy ha most 5 hónaposan 2 kg, kb 26 cm hosszú, akkor várhatóan mekkora lesz? Akitől vettük azt mondta, hogy 2 kg-nál semmiképpen sem lesz több, de mivel azt már most meghaladtuk, fogalmam sincs mekkora lesz, és új ruhácskát szeretnék venni neki, mert ami van azt már kinőtte, de ha lehet, most már olyat, ami később is jó lesz...
Remélem nem baj, hogy itt tetten fel ilyen és ennyi kérdést :)
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol!


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Papillon Fórum: Kutya
[válaszok erre: #924]
Zöldfülű
nyssa adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 2
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.0051770210266113 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail