Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9253974/114 Témák: 17540 Tagok: 108887 Legújabb tag: nedelaarnold Online: (116/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 237 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 5910 üzenet
 44046. T.Éva  |   Válasz erre 2019-05-20 19:39:55 [1.] 
Hétfőőőőő!

Edina, Gál Niki kezdték a napot, majd csatlakoztam hozzájuk. Nem volt látogatónk, mi tettük a dolgunkat, Igaz nem sok munka maradt nekem, mert a két ifju hölgy keze alatt égett a munka.
Igy én sokat tudtam a kutyáinkkal a kifutóban játszani, vagy simizget ni. Max és Xéna lehengerflő tempóban jöttek hozzám simiért, inkább leültem a padra neholgy eldőljek.
Természetesen én is hódolója vagyok Szöszinek és minden héten meglepődök, hogy mennyit változott, sok munkátok van benne, de örülök az eredménynek.
Piszit is megszeretgettem, na meg Báró úraságot is.
Edina sétált egy nagyot Jocival,. Többi kedvenceink nem sétáltak sajnos, de jó nagyot játszottak a kifutóban.
Ezzel zárom rövid kis b eszámolómat.Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 44042. T.Éva  |   Válasz erre 2019-05-13 23:07:31 [2.] 
Hétfőőőőőő
Egy kicsit késő van már, bocsi, de leültem dolgozni és belefeledkeztem a számok rengetegébe.
A mai napon Edina, Paksy Ágika és Kjundra Móni voltak a csapattagok.
Szorgalmasak voltak a lányok, mert mire én kiértem a menhelyre sok kennel már ragyogott a kutyáink szorgalmasan sétáltak
Sétáltak Ágikával Karak, Plexi, Csoki/Mango, Cakkos neki nem akaródzott a séta Cakinak Ágika elmondása szerint a kecskésig tudtak csak menni és fordultak vissza.
Mónival sétált Ricsi és Joci
Meglátogatott minket egy házaspár, ők vitték egy sétára Rufit, Zarát és Lajkát.
Ida jövendőbeli gazdija is megjött, kimentek Edinával azt hiszem bemutatták egymásnak a kutyákat, akivel Ida együtt fog lakni, szerdán fogadják a szépséges Idát, talán Edina el tudja vinni.
Rutinfeladatok mentek rendesen, Edina akinek kellett adott gyógyszert.
Végefelé jártunk a munkánknak, amikor megjelent egy férfi és Edinával beszélgetett. Azért keresett fel minket, mert egy 9 éves Malamut keverék kutyájuk van és albérletet váltanak és az uj helyre nem tudjákl vinni a 9 éves kutyéjukat. Nem kommentelem a helyzetet csak annyit, hogy most ez a "duma" sokszor előfordul, albérfletbe megyünk és oda nem vihetjük a kutyánkat, az nem gond, hogy 9 évig éltünk együtt, de most lepasszolnám, ja és van egy hat hónapos kölyke akinek már találtak gazdát, el sem merem képzelni, hogy csak egy kölyok volt, mi van a többivel???? Edina kérlek ird le miben maradtatok az embererrel.
Azt hiszem mindent leírtam, amit szerettem volna. Kaptunk száraztáp adományt a kapu elé lett lerakva, köszönjük szépen.
Szemetet elhoztam.
Jó éjszakát kivánok aki még elolvassa a beszámolómat.Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #44043]
 44035. T.Éva  |   Válasz erre 2019-04-29 18:21:46 [3.] 
Hétfőőőőőőő

Újra én irom a beszámolót a mai napról. Röviden kellemes borongós időben Paksy Ági, Gál Niki Edina és én alkottuk a csapatot. Én később érkeztem addigra már Niki és Edina nagy gyorsasággal takarítottak egy csomó kennelt. Nyugalom volt, voltak sétáltatók is,
Ágikával sétált Karak, Plexi, Lajka, Ricsi, Joci ha még más is volt, majd Ágika beírja.
Új látogatónk, nevét nem tudom sajnos megsétáltatta Csokit és Mangot, és igéretet tett arra, hogy Szellőt az új kutyusunkat virtuálisan örökbe fogadja. Jön ki hozzá máskor is látogatni.
Szellőre raktam nyakörvet.
Morci Marci jövendőbeli gazdája meglátogatta a kedves négylábút, kapott egy plüss békát ajándékba, mikor elment a hölgy a békát hordozgatta a szájában házba be és házból ki, annyira édes volt.
Edináékat Foxi és Maxi gallér nélkül fogadta, de Paula is leszedte a gallért-. Edina mindenkinek visszarakta a nyakába a védőeszközöket.
Rufusz Edinával sétált.
Idát is meglátogatták a jövendőbeli gazdik, sokáig beültek hozzá, remélhetőleg felenged már a félelméből.
Niki rögtön elfoglalta azt a kennelt, melyből sétálni mentek vagy a kifutóba, én alig fértem hozzá, hogy takarítsak, na de azért nem voltam elkeseredve igy sokkal többet tudtam játszani Szöszivel és a többiekkel.
A picurkák a köházban "zabálni" valók, annyira picik, hogy a rácsos ajtó alján lévő réseken ki tudnának mászni, erősen próbálkoztak, de Edina túljárt a pici eszükön és kifeszitett a rácsos ajtóra egy molinot.
Edina főzött húst, mert csak azt ehet Karak, még a szájpadlása is varrva van.,jól tudom? vigyáznunk kell a kisöregre.
Edina mondta, hogy írjam be a piciknek kellene pate (jól irom?) bébi konzerv.
Karaknak gyógyszer beadva.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 44028. T.Éva  |   Válasz erre 2019-04-15 22:32:45 [4.] 
Hétfőőőőő
Kicsit kései beszámoló és igen rövid lesz. Indokom, hogy a munkám miatt, csak 12 óra után érkeztem, de Edina elfoglaltsága miatt nem vállalta helyettem a beszámolót ezért most hiányolhatjátok az ő beszámolóját, azaz valamelyik kutyánkét
A csapat tagjai Marika, Edina, Viki (kicsi fia nélkül) majd érkeztem én is. Viki annyira gyorsan dolgozik, hogy nem jutottam takarítani való kennelhez, igy maradt nagyon sok időm a kutyák simizésére, labdázásra. Jó volt nagyon.
Érkezett Gács Ági Piszkével a dokitól, nem kell többet menniük, gyógyszert fog szedni, gondolom felírták.
Dana is meglátogatott minket és Csilaggal kiment egy kis oktatásra, tanítgatta egy kicsit.
Ági máris fordult és vitte Karakot orvoshoz, vagyis ha jól tudom műtétre, de nem operálta Ildikó, mert rossz a vérképe, szerdán mennek vissza vizsgálatra
.Repce nagyon bánatos, amint odamegyünk az ajtórácshoz, azonnal hátra megy nem barátkozik velünk egyenlőre, hasonló a kőházban a szépséges kutyi akit Ági hozott és a forgácson szeret feküdni, nevét nem tudom sajna. Remélem ők is hamar oldódnak majd, mint Morci.
Éva barátnőm megint jött Morci simizésre, sokat voltak kint együtt a külsőben.
Pálma és Paula pusziosztó ebzetek. 1x voltak suliban és máris megtanulták, hogy "ül" kaptak tőlem jutifalatot, leültettem őket és csak ugy kapták meg a jutit, nagyon ügyesek voltak, gyorsan tanulnak.
Sétáltak Edinával Karak, Joci, Rufi, Plexy, Vadi, Ricsi
Edina megkért, hogy a széken felejtett kabátját, tegyem be az irodában, de ezeregy bocsi, elfelejtettem, remélem nem ázik ,meg, igy kérem Mariann tegyétek az irodába, de azt hiszem Edina is fog telefonálni.
Befejezem mára még dolgozom egy kicsit. Jó éjszakát kívánok.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 44025. T.Éva  |   Válasz erre 2019-04-08 23:44:43 [5.] 
Hétfőőőőő

Nagyon kései híradás a menhelyről.
Edina, Folrró Kriszti és én voltunk a mai napom.
Gyorsan dolgoztunk, Kriszti sétáltatott fáradhatatlanul.
Sétált ma: Plexi, Vadin, Foxi/Maxi, és Csoki/Mangó. Edina vitte Karakot sétálni.
Morcit megint meglátogatta barátnőm Éva.
Nem tudok kiemelni egy történetet sem, ami különleges lenne. Rutindolgokat elvégeztük, labdáztunk kutyáinkkal, akik a kifutóban szaladgáltak. Gyógyszereit megkapta akinek kellett, mindenki jót evett, székletek rendben voltak.
Bocsi e rövid meséért, de az éjjel sokáig dolgoztam és most a szemem állandóan becskódik, na nem erőszakoskodom vele, megyek aludni. Jó Éjt Nektek.
Tudtok a felújítás szakemberi felől valamit, azt mondták, hogy két hétre eltünnek (más munkát csinálnak) majd jönnek vissza hozzánk. Már 2x 2 hét eltelt és ma sem jöttek.
Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 44015. T.Éva  |   Válasz erre 2019-03-25 21:00:16 [6.] 
Hétfőőőőőő
Barátnőmmel érkeztünk a menhelyre, elég későn, addigra Edina már sok*-sok kennellel végzett. Nikolett Gál és kicsi fia voltak a mai segítségünkre.Sétált velük Eddi majd utána segítettek a takarításban. Nagyon szépen köszönjük.
Edina vitte egy sétára, Vadit, Ricsit és Rufit, addig takarítottam.
Új kutyánk Bogyó, kicsit morgós, félős, de jó kutya lesz belőle. Barátnőm ottlétünk alatt az ajtó előtt állva nyugtatta, jó volt ez a segítségl, mert nem remegett és a szemén látszott, hogy kezd megnyugodni.
Edina a gyógyszer adagolót feltöltötte Nasinak és Piszkének.
Karak uraság is jó sokat volt kint a kifutóban
Maxék 2x futkározhattak
Tudom, hogy Foxi/Maxi érdeke, hogy karanténban vannak még, de annyira sajnáltam őket, de csak szalad már az idő, és lejár a karantén időszak.
Edina a külsőben összeszedte a kulákat.
Feltöltöttem a madáretetőket.
Vásárolni holnap megyek, majd eljuttatom a menhelyre a cuccokat (törlő papir, hypo és mosogatószer.)
.Jó napunk volt megint a kedvenceinkkel.😍😍😍


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 44013. T.Éva  |   Válasz erre 2019-03-18 23:47:22 [7.] 
Hétfőőőőőő!
Mai csapat résztvevői Paksy Ági, Edina, Telek Andi és én. Mire kiértem a lányok szorgalmasak voltak, mert a külső kennelek már tiszták, kutyák megetetve és a belső udvarban is már szépen haladtak.
Ágika szorgalmasan sétáltatott, majdnem mindenki sétált.
EWOK két kutyababát elvittte Anna magához, ahol a hat kutyababa volt. SzÉvinek Anna telszáma megadva, de a gyógyszeres falra is felirtuk, abban az esetben, ha valaki beleszeret vmelyik szőrmókba, Anna közvetlenül elérhető legyen.
Jó lett volna, ha Foxi és Maxi is mehet ideiglenesbe, mert nagyon sajnálom őket, hogy "szobafogságra, vagy kennelfogságra" vannak itélve, védve őket a megbetegedéstől, történik ez addig amig védetté nem válnak az oltások hatására.
Hűha Edina kit kellene beírnom, hogy kapott Advocat cseppeket, Zara az tuti és talán Plexi? Lényeg, akinek letelt a két hét, megkapta a cseppeket.
Kicsit rövidre sikeredett a beszámolóm, de majd igyekszem.
Gyógyszereket megkapta akinek kellett,
Vizet nem zártuk el, habár nagyon hideg volt ma és fújt nagyon a szél, de azért már minuszok csak nem lesznek!!!!!!!
Jó éjszakát kívánok Nektek!

Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 44011. T.Éva  |   Válasz erre 2019-03-11 18:47:37 [8.] 
Hétfői beszámoló Edina Radnainé Béki és Petra kutyus tollából

Szép estét mindenkinek, ma én Petra mondom el a hétfői menhely híreket :)

Ma HKCS segítői Ágnes Paksy, Marika és Éva Olga Tóth voltak :)

Ágika jóvoltából sétált Plexy, Karak, Ricsi, Léna, Rami, Csoki, Mangó és Taku uraság :) <3 Köszönjük Ágika <3

Tévi kivitte Vadit sétálni :)

Én pedig Tévit gyógyítottam különböző technikával :) Volt vállon meditálás, puszi osztás, kézrátétel helyett fejrátételes gyógyítás :) Szerintem tuti hatásos lesz elmehetek terápiás kutyának is <3

Voltak Szabináék barátnőjével és kan kutyusukkal kutya nézőbe. Mivel HKCS-nek be van csípődve, hogy kan mellé nem ad kant, ezért holnap én leszek a szerencsés aki elmegy látogatóba e mellé a helyes 5 éves kan kutyus mellé. Igaz kicsit súly felesleggel rendelkezik a drága, de majd én teszek róla, hogy fitt és fess kutya legyen :)

Mindenki nagyot futott a kifutóban vagy sétált :)

Drága Eddinkre figyelni kell ne legyen kétlábú nélkül a kifutóban, mert az emésztő melletti kerítésnél a kifutóból átbújt és beszorult a két kerítés közé. Úgy kellett HKCS-nek kimenteni onnan <3

Marika megszeretgette Lénát és Ramit <3 Főzött holnapra rizst és egész nap szorgoskodott <3

Új kutyáink is jól vannak, nagyon kedves puszi osztó mind. :)

Mi mind a hárman kaptunk szép nyakörveket ....eddig is szépek voltunk, de most aztán gyönyörűek. :)

Éjszakai széltől reggelre minden szaros vödör máshol tartózkodott, délutánra lejjebb vett a szél amitől mi négylábúak, de gondozóink is nagyon boldogok voltak <3

Ennyi volt a mesém mára, holnap drukkoljatok <3
Jó pihenést, csodás estét mindenkinek <3 😘😘🐾🐾

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember
A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás, kutya és túra/szabadtéri
A képen a következők lehetnek: 1 személy, kutya és túra/szabadtéri
A képen a következők lehetnek: 1 személy, kutya és túra/szabadtéri
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, álló emberek, kutya és túra/szabadtéri
+26
1 hozzászólás31 ember látta
10Csilla Völgyi, Barbi Halász és további 8 ember
Tetszik
További reakciók megjelenítése
Hozzászólás
Hozzászólások
Éva Olga Tóth
Éva Olga Tóth Edina és Petra köszönöm a mai napot és a beszámolót is, no meg a fényképeket. Petra egy csodálatos szeretetreméltó kutya. Annyi szeretet van benne, hogy ezer éve kutyázom, de ilyen szuper kutyával még nem találkoztam. Azt sem tudta hogy hízelegjen, t…Tovább


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43989. T.Éva  |   Válasz erre 2019-02-11 22:14:10 [9.] 
Hétfőőőőő

A mai napon Marika, Edina és én alkottuk a semélyzetet.
Mire én felértem sokat haladtak a lányok, de azonnal kaptam a seprűmet és lapátomat, elkezdtem takaritói tevékenységemet, közben azért meglátogattam kedvenceimet.
Velünk volt Jenny is, már szerdán is volt, nagyon ügyesen vitte egymásután kutyáinkat sétálni fáradhatatlanul, amit itt is megköszönök.
Sétált Jennyvel Karak, Plexi, Diva, Vadóc, Léna/Rami, Zara/Zeusz. Csoki/Mangó.
Széna sétált az esetlegesen jövendőbeli gazdival ( ha a zordon férj megengedi a másik két puli mellé a befogadást, majd meglátjuk, izgalommal várjuk a választ.
Marfika megfőzött 3 kg rizst holnapra, ne lepődjön meg a holnapi gondozó, mert a hűtőben volt két szelet husi, az is együtt főtt a rizzsel.
Edina felhívta Józsi bácsit és kaptunk 4 zsák forgácsot. Igéretet kapott arra, hogy a jövőhét hétfőn is kapunk ennyit.
Edina "feltöltötte " a műanyag tartókat a kennelek falán pórázzal, Kérem a sétáltatás után oda helyezzétek vissza, mert a tartóknak az a rendeltetésük, hogy "kéznéll" legyen a póráz, ha szükség van rá.
Hűűűűha elfelejtettem Edina melyik kutyánkra mondta, hogy voltak nála gazdijelöltek és csütörtökön is mennek.
Edi kérlek ird be a nevét a kutyinak.
Rendkivüloi esemény nem történt,
Talán annyi, hogy Maxékhoz egy nagy fazékban tettünk vizet, mert a vödröt kiöntötte, és játszott a kennelben vele, dobálta, rágta, szóval az a vödör kaput(tönkrement)
Jociék 2x voltak kiengedve, a végén jó nagyot fociztam velük.
Jó éjszakát kívánok Nektek


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43983. T.Éva  |   Válasz erre 2019-02-04 20:35:52 [10.] 
Hétfőőőőőőő

A mai napon Marika, Paksy Ági,Edina és én voltam a személyzet-. Marika Edinával ment ki reggel, mire én felértem már szorgalmasan dolgoztak.
Ági jóvoltából sétáltak a singlik, Karak,Széna, Diva, a párosok, Cakkos, Léna/Rami, Csoki Mangó, Gyömbér.
Velem sétált Vadi és Piszke. Remélem nem felejtettem ki senkit.
Aki nem sétált nagyot játszottak, futkostak a külsőben.
A sharpi kiskutya nagyon cuki, sirdogált egy kicsit, de megvigasztaltuk.
Szöszivel probálkoztam egy kicsit a simizéssel, az összes juti falatot elvette és csak 1x volt kegyes, gondolta na jó egy simit megengedek :)
Nagyon szép időnk lett, jó volt sétálni a 2 kedvencemmel, persze a többiek is a kedvenceim, de ők egy picit jobban.
Edina elment forgácsért Józsi bácsihoz és kapott 5 zsákkal, hurrá, köszönjük.
Eljövetelünkkor mély csend honolt a menhely környékén, naná tele a poci.


megyek dolgozni, jó éjszakát Nektek


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43976. T.Éva  |   Válasz erre 2019-01-28 22:51:26 [11.] 
Hétfőőőőő!


Mai napon Marika, Edina és én ügyködtünk azért, hogy kutyáinknak minden a legjobb legyen. Mire Marikával megérkeztünk Edina már sok kennelt rendbe rakott. Látogatók nem voltak.
A kaja száraz táp, szalámi és viz volt. Tartottuk tovább a diétát.
Betegeink jól vannak, gyógyszert mindenki meg kapta, akinek kellet.
Edina miután a jól végzett munka erejével neki indultunk, hogy elhagyjuk a menhelyt, bepakolta a 2 db gázpalackot a kocsiba és ment cserélni, vmint Józsi bácsihoz is ment forgácsért.
Málna kutyám feltárt sérülései ijesztőek, de meg fog gyógyulni!
Cicafarknyi beszámolómat befejezem.
Kívánok nektek jó éjt és szép álmokat


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43965. T.Éva  |   Válasz erre 2019-01-14 20:17:13 [12.] 
Hétfőőőőőő

Mai napon Paksy Ági, Ujfalussy Kriszti Edina és én voltunk a személyzet. Ágika megállás nélkül sétáltatott Kriszti is jó pár kutyát mozgatott meg. Majdnem mindenki aki szokott sétálni akcióban volt.
A kicsik nagyon cukik én nem mentem még be hozzájuk, majd, ha nagyobbak lesznek.
Hozott viszont egy kutyát Merza Heni, aki teljesen olyan, mint Müzli, leányzó a drága és Diva a neve (oltási könyve szerint 2018. májusban született), kezdetben folyt a nyála és remegett, de bementem hozzá és "megbeszéltem" vele, hogy ne féljen itt csak finom kaját és nagy nagy szeretetet fog kapni. Megnyugodott és már evett is, a kis faházba tettük.
A konténer tele van, lehet, hogy azért nem vitték el, mert az út eléggé havas még?
Borzasztó nagy volt a szél, egyébként szép napos idő volt, és persze totyogtunk az olvadt hó vizében. Kérem ha lehet találjatok ki kennel cserét, mert Max és Xéna szinte a legnagyobb kutyáink és az egyik legkisebb kennelben vannak, az, hogy nem tudnak mozogni nem jó, de ketten annyit kaksiztak, hogy teli volt a kennel és mivel kicsi a hely taposgatták szana-szét. Nem volt egyszerű feltakaritani. A tagokban beírt szolgálati info miatt nem cserélgettük őket, de jó lett volna Bettike és Taku helye nekik, de nem akartuk megkeverni a dolgokat.
Jociék 2x voltak kint, babák 2x kaptak enni a mamával együtt.
Jó éjt, én még dolgozom tovább.Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43958. T.Éva  |   Válasz erre 2019-01-07 20:32:13 [13.] 
Hétfőőőőőőő!

Mai nap tapasztalata, nagyon-nagyon hideg, jeges minden. Sőt a vizcsap aknabeli része is fagyott volt, de ki kéne olvasztani, de nincs a fazékban tartalék víz, a kutyák vödréből lett kivéve egy kis viz, felmelegítve és kiolvasztva. Edina szerint nem kell elzárni az aknában a csapot, csak kifolyatni és úgy hagyni nyitottan. Edina, Váraljai Bea és én szolgáltuk ki kedvenceinket. Sétáltató nem volt igy nagyokat futkostak, játszottak a külsőben.
Nem indult a céges autó sem és az én FIAT-om sem, csak köszörült, köszörült és nem indult, átpakol ni a másikba és azzal mentem a menhelyre. Céges autót Barbi/Feri "bikázva" beindította, de sajna annyit nem töltött, hogy hazafelé rendben induljon, de azt Edina talán elmeséli Nektek.
Max nagyon kezd beilleszkedni, a kötéljátékával egymagában is eljátszik, a kifutóban szintén játszottunk, hát nem semmi ahogy tud játszani, cuki pofa.
Széna nem remegett, minden rendben volt, szárazat nem kapott enni, csak konzervet, rizst, meleg vizzel hígitva, a felét megette és befeküdt az ágyba, mert annyira kifáradt a kifutóban.
Plexi gallérját levettük, a házat helyreállítottuk, trepnire visszakerült a sző nyeg, remélem holnap egyben találja Edina.
Jessyt Edináék kiemelték a hármasból, mert Rocky elég keményen neki ment többször, viszont a nyakörve nagyon szűk volt, az ujjunk nem fért alá.
16,00 órakor jöttünk el, mivel a takarítás és a kennelenként játszás elvitt egy csomó időt.
A futkosás kifárasztotta a csapatot, csendben pihentek, amikor eljöttünk.
Dolgozom még egy kicsit, mert elkezdődött a dolgos év számomra, bevallások, mérlegek május 31-ig "megszakadásig kell dolgozni"

Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43952. T.Éva  |   Válasz erre 2018-12-31 16:23:23 [14.] 
Hétfőőőőőő

Gyors helyzetjelentés a mai napról, gondolom már többen kéazülnek az esti bulira.
Ma Erika és Laci volt a társunk, mármint Marikának és nekem.
Szép idő volt, jöttek látogatók és hoztak adományokat, le is fotóztam, megpróbálom felrakni, de lehet hogy csak az én oldalamra sikerül, majd később kiderül. Nagy segitségünkre volt Nagy Krisztina is, csak úgy pörögtek a sétáltatott kutyák a keze alatt.
Sétáltak a következő négylábúak Piszke (fiatal kedves párral, akik örökbefogadnák), majd Báró,Karak, szintén jövendő gazdikkal anyuka és kislánya, Széna, Sweety, Betti/Taku,Vadóc, Léna/Rami, Csoki Mangó Krisztinával és Maja Lacival.
Volt egy kedves fiatal pár, akik hoztak adományt 1 zsák szárazat, szétnéztek és mentek tovább. Azért tényleg jó érzés, hogy ennyire elismerik a munkánkat, hogy 31+-én Szilveszter napján, kihoznak a kutyáknak adományt. Nagyon köszönjük. Lehet, hogy komolyan vették azt a HSZ-t, hogy aki "tökös az nem petárdát vesz, hanem a kutyáknak tápot"
gyorsan dolgoztunk, majd a munka bejeztével pezsgőztünk!!! Na nem kell rosszra gondol ni vittem egy üveg alkoholmentes pezsgőt és abból koccintottunk a csapatra, a kutyákra és ránk Boldog Új évet kívánva, ne legyen rosszabb, mint ez az év.
Max sirdogált, amikor eljöttünk, sok simit kapott, de ennek ellenére, viszont Müzli és Szuszi nagyon kedvesek, nem nyafognak, kiengedtem őket, jót szaladgáltak, Müzli (kisebb) élvezte nagyon, hogy kapargattam a hátát, mert nagyon vedlik, gondolom az zavarja.
Többiekkel minden rendben volt, finomakat ettek, akik nem sétáltak jó sokáig lehettek a kifutóban.
Szemét elhozva, viz elzárva, kennelek bezárása végig ellenőrizve.
Vigyázzatok magatokra a mai éjszaka, jövőre találkozunk!!
Képzeljétek el, hogy nekem még adatot kell szolgáltatnom az egyik ügyfelemnek, gondolom elmélkedéssel tölti a Szilveszter éjszakát és engem munkára kényszerít!!!!!!
Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43953]
 43948. T.Éva  |   Válasz erre 2018-12-24 18:53:19 [15.] 
Hétfőőőőő!

MAi napon árválkodtunk Virággal, mert csak egy látogatónk volt a rendíthetetlen Plaxibácsi, eki kedvencét sétáltatta. Többiek jó nagyokat játszottak futkostak a külsőben.
Mire felértem Virág már, mivel Ő 7 órára ment Morrisékig jutott a takaritással, majd én átvettem a stafétabotot és dolgoztunk serényen.

!Elvitték az öregecske kutyát, kicsit felháborodtam az orvosi regin, mert a gazdi hozta az oltási könyvet és a cim a következőképpen van regisztrálva Budapest, 2144. Szolő utca 81. Igazából a helyes cim 2141. CSömör, Szölő utca 81. gazda neve Valter Tíbor.
Hanyag munka a regisztrálásnál,sose találtuk volna meg a gazdit, ha nem nézi meg az oldalunkat. a Kutya "Blöki" névre hallgat
2013. óta van a chip száma: 9001820005103652.
Elvitték, örültek egymásnak. Kaptunk 6 db nagy konzervet és 2/3 kg száraz tápot. Beirva táblázatba!
Sajnos nem maradt a helye üresen, mert elhozták Pollyt, gazdik elutaztak, szomszédra bízta a felügyeletet, de szökött állandóan , igy megőrzésre behozták hozzánk, Csillával megbeszélve.
Uzsi mama szépséges gyermeke egész nap sírdogált, nem tudja most mi történt vele, nagyon szereti ha simizik,
Köszönöm Virágnak a munkáját.
Ezuton is Kívánok tagoknak, önkénteseknek, nagyon Boldog és Békés Ünnepeket.Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43949]
 43942. T.Éva  |   Válasz erre 2018-12-18 01:22:19 [16.] 
Hétfőőőőő

Ezer bocsi a késői beszámolóért, de hazaérkezésem után azonnal takarmányoztam az állatseregletet, majd leültem dolgozni, és a gép előtt ragadtam, sokasodik a feladat ilyenkor év végén a munkám során.
Betegecsként mentem ki a menhelyre, de nem hagytam volna ki azt, hogy 2 órára jöttek Csorba Erzsi barátosném a párjával és végső választással magukhoz vették Fürtit és a máltaiak közül Lorát,, vagy Lolát. És vitték is azonnal, A területet ismerem, napi kapcsolatban vagyunk. Oltási könyvet nem találtam, chipet nem tudtuink olvasni, mert nem volt feltöltve a leolvasó, Elmenetelük után már 3x beszéltünk telon, játszanak a házban, játszanak a kertben, rohangálnak, , nagyomn jó helyre kerültek. A kicsi Lora elfoglalta a fotelt, igy Fürtinek csak a kutyaágy maradt. Fürti lopkodja a papucsokat, a kicsi nyugodtabb, de hasmenése volt. Kérdés, hogy volt e féreghaqjtás a kicsinek, mert a székletben voltak nyomok, de nem éltek. Címet beirom a gazdás topicba, később.
Ezt a Jó hírt szerettem volna azonnal megosztani Veletek.
Marika, Erika és én voltam a kiszolgáló személyzet.
Kaptunk 30 kg száraz tápot (listára felirtuk) a Bozont gazdiktól, ezuton is köszönöm. Bozont jól van, üdvözölt minket
Annak ellenére, hogy nagyon hideg volt gyorsan haladtunk, vagy talán azért mert akkor nem fáztunk annyira?
Zara megkapta a gyógyszerét, szemetet elhoztuk! A vizet nem tudom, hogy elzárta-e Erika, de remélem elzárta.
Nagyon jó vastag szalmán alszanak kutyáink, remélem nem fáznak.
Rutinfeladatok mentek rendben, nem volt sétáltató, de a kifutóban mindenki jó nagyot futott, megmozgatták izmaikat, majd kaja és behúzódtak a házaikba.
Edina, talán a kőházból a kiskutyát össze lehetne Cipivel rakni, ahonnan Fürtike elment.
Jó éjt már éppen itt az ideje!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43937. T.Éva  |   Válasz erre 2018-12-10 23:59:13 [17.] 
Hétfőőőőőő

A mai napot Paksy Ági, Edina és én tudtuk le. Ágika nonstop sétáltatott. Sétáltak Karak, Plexi, Széna, Taku, Bettike, Csoki és Mangó. Aki nem sétált nagyot játszott a külsőben.
Gyorsan dolgoztunk, mert nem volt túl jó idő, nagyon nagy szél volt. Látogatónk is volt, apa és felnőtt lánya, egy kutyát néztk ki maguknak, de menet közben úgy alakult, hogy talán még egy kutyi érdekelné őket, visszajönnek. Edina kalauzolta őket, ő többet tud erről a látogatásról. Kaptunk Tőlük száraz kaját és paplan huzatokat . Mindent helyére rakott Edina, füzetbe beírta a táp adományt.
Sokat játszottunk a kutyákkal a külsőben. SzöszMöszék jókat futottak, majd padra leülve jutifalattokat a kezemből ették. Szépen alakul Szöszi.
Kőházban a két kiskutya hűűűűűha tanulgattam a nevüket, de talán Jessy és Leila? először bizalmatlanok voltak, majd a trepnire leülve mind a ketten az ölembe másztak. Szétszedtek egy párnát, tele volt a töltelékkel a mobil kennell, összeszedtem, kidobtam.
A faház kiskutyáihoz is bementem, a WC-t szépen használják, nagyon aranyossak és szépek.
Joci 2x volt kint, Edina focizott vele.
1/2 4-kor jöttünk el, kissé átfagyva.
Elhoztam egy zsák szemetet, nem mind a mienk volt. Megbeszéltük, hogy mindenki elviszi magával. Edina elvitte a szelektivet én meg a többi szemetet. Vizet elzárrtuk>

Többet most nem mesélek, mert Edina lesz holnap is.
Jó éjszakát Nektek, bocsi a késői beszámolóért.
Pusszancs.
Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43932. T.Éva  |   Válasz erre 2018-12-03 22:39:43 [18.] 
Hétfőőőőő!

Marikával és Erikával érkeztem 10,00 órára a menhelyre. Otgt várt bebocsátásra Váraljai Bea és Pregi Ildi, kulcsot nem hoztak, és nem tudták, hogy mi 10,00 órára jövünk. Vitték volna Dolfit gazdihoz, de áttették a szállítást szerdára. Ildi elment Bea kivitte sétálni Jocót. a Feltett képek alapján igazán nagyot sétáltak.
Egyébként nem volt rossz idő, nem volt olyan hideg, mint eddig.
Majához is jött az idősebb Úr(aki behozta hozzánk), kimentek egy jó nagyot sétálni Sajnos más nem sétált, de a kifutóban tudtak rohangálni.
Következett egy igen nagy problémat, Erika észrevette, hogy Frodó nem tud kaksizni, Marikával próbálták kiszedni a szorulást, de nem sikerült, ezért szólt, hogy menjünk a dokihoz, . Marika maradt volna egyedül, ,de Erika tudott beszélni Pregi Ildivel és ő eljött értük, és bevitte a dokihoz. Ildi is beírta a dokit, hogy ott mi történt, Mi meg Marikával, takarítottunk és etettünk.
Holnap, azaz kedden ismét el kell vinni, mert még szükség van tisztogatásra. Paraffin olajos vizet kapott, fájdalomcsillapítót, szurit. Kis faházba tettük, hogy nyugalomban lehessen.
Azt hittük, hogy nyugis napunk lesz, hát nem igy történt.
Vizet elzártuk.
Szépen elcsendesedtek védenceink, jólakottan szundítottak a kitakarított kennelükben.
Dolgozom tovább Jó éjszakát Nektek.
Barbinak jobbulást, Veled érzek, mert tudom, milyen fájdalmat kell megélned

Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43928. T.Éva  |   Válasz erre 2018-11-26 20:23:46 [19.] 
Hétfőőőőőőő

Mire kiértem Marikával (11 óra) Edina már, majdnem minden belső kennellel megvolt. A gyorsaságot az is indikálta, hogy Paksy Ági és Eszter megállás nélkül vitték sétálni kutyáinkat.

Sétált Zeusz, Karak, Plexi, Széna. Cakkos, Vadi, Gyömbér, Léna/Rami, Csoki/Mango. Edinát megkértem sorolja fel neveket, de a géphez nem hoztam magammal, igy remélem, hogy nem maradt ki senki.

Amiket vásároltam részben az irodába raktam, részben a szekrényt tömtem meg.
Akik nem sétáltak a szemerkélő eső ellenére is nagyot futkostak a külsőben.

Mivel kevés kennel maradta takarítáysra igy sok időm maradt kutyáink kényeztetésére. Elsőre beültem Szösz/Mösz pároshoz. Szöszi fantasztikus jól halad, ahhoz, hogy elfogadja a simogatást. Természetesen ez is Möszi hatása. Azt sem tudta a kis szőrmók, hogy hízelegjen, akkor mindig Szöszi is odajött, simizhettem, a fejét a nyakát vakargattam, de a lába az tabu, amint hozzáértem beszaladt a házba. na tényleg haladunk.
Kaptak juti falatot, mindenki szépen elvette a kezemből, Zeusz úgy döntött a jutifalat mellé bekapja a kezemet, nem harapott csak finoman jelezte, hogy neki kéne még egy kis finomság.
Kis faház: a behajtott ajtó mögött egy tündéri kiskutya Katica, nem sokat evett a kajából, kezembe vettem és kivittem sétáltunk egy kicsit, majd Edina hozta a legkisebb hámot és próbáltam vele sétálni, haladtunk is cikk-cakkban, de sokat megállt meg volt illetődve, ezért újból ölbe kaptam és ment a helyére.
Zara nagyon jól van Edina lefotózta, gyógyszerét Erika holnap reggelre tudja hozni, Edinával megbeszéltem, hogy mielőtt megy a menhelyre idejön hozzám a gyógyszerért.
Perdi/Jocó másodsor is ki lett engedve, Perdi hozta a formáját a fejem tetejéig felugrott, de számítottam rá, igy nem döntött fel. Jocival labdáztam.
Edina megírta az örökbeadásit Eszterrel, Napsika elkelt, élj boldog gazdis életet.

Azon a hétfőn, amikor Edinával vagyok, kicsit lazábban irom a beszámolót, mert Edina is mindent tud, ami velünk történt ma.
Voltak kutyanézőben Edina beszélt velük, de azt hiszem már be is írta a csoportba.

Dolgozom egy kicsit még aztán


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43924. T.Éva  |   Válasz erre 2018-11-19 22:20:44 [20.] 
Hétfőőőő!

Ma csak ketten voltunk Erával, tudtam, hogy igyekeznünk kell.
Az idő nem kedvezett, végig szemerkélt az eső.
Konzerv, száraz és meleg vízzel nyakon öntve, mindenki tisztára takarította tálkáját.
Tudatok Veletek egy jó hírt és egy rossz hírt, Melyik legyen előbb??
Jó hír: Erika ismerősei hoztak egy teherautónyi forgácsot és megnyugtattak minket használjuk nyugodtan, mert lesz utánpótlás. Tele lett a szalmatároló, és a két kis ház közötti tárolónk is. Elé barkácsoltunk egy molinot, hogy ne vizesedjenek, ha jön komolyabb csapadék. A zsákokban 85 %-ban forgács és van egy kevéske fürészpor is. Azt felhasználhatjuk ha jegesedik az út, vagy akármire.
Köszönjük szépen

Rossz hír: Gyömbéréket kiengedtük a kifutóba, rohangáltak , majd takarítás után jöttek volna a helyükre, Era szól, hogy borzasztóan vérzik a bal első lába, ahová lépett szegényke, komoly vérplecsnik maradtak. Nyilván nem hagytuk, azonnal kosiba ültünk, menhely bezárva és két törülközővel betekerte Era a lábát, hogy ne vérezze össze a kocsimat, szerencsénk volt azonnal fogadtak, látták, hogy ömlik a vér a lábából. Ildikó doktornő lekezelte, kapott antibiotikumot és fájdalomcsillapítót. El kellett különíteni, csak a rongyosba tudtuk berakni és vigyázni kellett, hogy ne legyen vizes a kötés, ezért Era az ölében vitte a kocsiból a rongyosba. Behajtottam az ajtót amikor eljöttünk. Era betett egy ágyat és betettünk egy ládában forgácsot. Remélem minden rendben lesz.
Holnap vissza kell vinni, igazából akkor tudják megnézni mekkora a sérülés.

El tudja valaki vinni??? Elkélne a segítség Edinának, annál is inkább, mert a gázpalackot sem tudtam kicserélni és az is Edinára vár.

Na most kutyáinkról is egy pár szót:
Mikor kiértem akkora már balról indulva eljutott Plexiék kenneléig. Jött Plexi bácsi elvitte védencét egy jó nagy sétára, mikor visszajöttek még elvitte sétálni Szénát a pulikát is. Sajnos többi kutgyánk nem sétált, viszont nagyon futkostak és játszottak a kifutóban.
Rajzos Alízról levettük a gallért, amig kiment a kifutóba, felügyelettel és visszajövetelkor még a kaját is gallér nélkül fogyaszthatta, de egy kissé nehézkes volt visszarakni a gallért én is utálnám, de azért sikerült. Sokat nyüszögött, de nem vehetjükl le a gallért a lányok tudják mikor szabadulhat meg a gallértól.
TÖbbi védencünkkel minden rendben volt, tényleg nagyokat játszottak a kifutóban, labdáztam velük, már aki hajlandó labdázni. Möszi és Szöszi olyan nagy örömmel rohangálnak. Szöszi féltékenyed odaszalad az emberhez, ha Möszit gyömöszölöm, hátulról megbök. Teljesen olyan a közeledése, mint Dominó volt.
Perdi/Jocó szintén nagy bodogan szaladt ki, Perdi akkorát ugrott, hogy Erának majdnem kiütötte a fogát, de csak majdnem szerencsére.
Maja nagyon rendesen viselkedett, szófogadóan ment vissza a kennelbe, nem rohan gált oda a kennel ajtókhoz örjöngve. Szerintem lassan, de biztatóan javul a természete.
Jót dolgoztunk Erával, köszönöm szépen.Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43920. T.Éva  |   Válasz erre 2018-11-13 00:38:51 [21.] 
Hétfőőőőőőő

Régen nem voltunk ennyire kevesen rosszabb az idő, nincs suliszünet.
MArika, Edina és én.
Plexi sétált Plexibácsival.
Nagyon nagyot játszottunk a kifutóban a kutyákkal.
Beültem Szösz/Mösz-höz annyira aranyosak voltak. Möszi egy mókamester és Szöszi is egyre közelebb jött hozzám. Alakul.
Új kutyánk a fekete pulika, mondta a magáét egész nap.
Minden rendbe ment, azaz a nagy mókamester Möszi ült az ajtó előtt és olyan hangot adott ki, hogy a frászt hozta ránk, azt hittük, hogy horror volt a külsőben, Edina, másodpercek alatt futott ki a Cipiék kenneléből, amit éppen takaritotunk, hogy meglássa mi történt. Én az ijedtségtől alig bírtam megmozdulni. Már azon járt az eszem, hogyan futunk orvoshoz s sérült kutyával, amikor jön Edina és mondja, hogy a világon semmi nem történt. Möszi sikított a közelében sem volt senki, de lehet hogy egy újabb operaénekesünk van?
Edina holnap biztosan aranyos beszámolóval fog minket megörvendeztetni én mos befejezem mondókámat.
Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43917. T.Éva  |   Válasz erre 2018-11-05 18:49:01 [22.] 
Hétfőőőőőő

Mai napon Marika, Paksy Ági Era és én, tehát a szokásos csapat alkotta a személyzetet.
Era 8 órára ment, mert igéretet kaptunk, hogy jönnek az emésztővel kapcsolatos tereprendezésre. Sajnos 10,30 órára érkeztek, és azt mondták, hogy nem tudták, hogy 8 óra volt megbeszélve. no comment......
Pál Laci is várta őket, a munkálatok megbeszélése érdekében, de el kellett mennie, igy nem tudta őket megvárni.
Külön külön érkeztünk, Ágika is korán ment igy több kutyánkat megsétáltatott, takarított. Sétáltak Lajkáék, Karak, Gyömbér,Taku (eljövetel előtt Era bement Takuhoz, mert nagyon csendes volt, megsimizte és talált a fején egy kullancsot, melyet én kivettem és megsemmisitettem.) Ediná kérlek figyeld őt holnap, hogyan viselkedik.
Dolfihoz jöttek a jöverndőbeli gazdik, jó nagyot sétáltak ők is.
Többi ebzetek nagyot játszottak a külsőben.
Szösz/Mösz annyira felszabadultan rohangáltak, hogy jó volt őket nézni, Era legugolt és Szöszi odament hozzá jutifalatot elvette,de még simit nem engedélyezett.
Bettike abban a kennelben nem fog soha felengedni, annyira elzárt rész és egyedül van. Sajnálom, hogy nem kerül be, ahol látná a többi kutyát, két plecsni volt a kennelben.
Cérna ki sem ment a kennelből, nem bágyadt, a kennelben, amikor takarítottam szokásához híven rohangált, nem tudom mi baja lehet, eddig mindig kirohant a többiekkel.
Maja rácsa elé raktam egy paravánt, igy kilátott és a kutyák nem mentek hozzá, de látott mindent, ha elkezdett ugatni rászóltam és abba hagyta. Amikor kiengedtük nagyon rendeske volt, koicsit hisztizett Mösziék előtt, de rászóltam és abbahagyta. Nagyon sok pisi volt a házban, Era felmosott fertőtlenítős vizzel, de elég nehezen ment, mert kézzel kellett kicsavarni a felmosót, kerestük hol van a csavaró-kosár és megtaláltunk 3 db-ot a konténerben. A narancssárgát visszaraktam a vödörre, óvatosan lehet kicsavarni vele a felmosót. Én nem tudom, hogy törik el, nekem itthon évek óta van! Maja szépen fejlődik, kiengedéskor örömmel szaladgált, dobtam neki játékot, szaladt utána, de vissza nem hozta, majd arra is sor kerül. Era hozta a kajáját és simán bement.
Marika nem tudta bekapcsolni a zsámolyt (közöttünk csak ő tudja bekapcsolni. Gáz van, szikra nem volt szerinte)
Azt hiszem minden fontosat megemlítettem, ha még eszembe jut valami, akkor ismét jelentkezem.dolgozni


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43912. T.Éva  |   Válasz erre 2018-10-29 20:42:03 [23.] 
Hétfőőőőőőő

Marika, Paksy Ági Edina és én, tehát a szokásos csapat. És volt két kislányunk, akik nagyon gyakorlottak, ismernek minden kutyát , lelkesen sétáltattak. Vivien és .....bocsi nevét nem tudom barátnője, ők is sokat sétáltak, Csoki/Mangó, Vadi, Cérnáék 4-en, két kicsi feket ördög, majd a séták után beültek babázni a két kicsivel.
Ágika sétált Léna/rami, Taku, Karak, Cakkos, remélem nem hagytam ki senkit, ha igen sebaj a lényeg, hogy sétáltak.
Möszi és Szöszi újra együtt, Szöszi szépen gyógyul, kint voltak együtt, majd megtorpantak a bemenetelnél, azt hitték megint szétválasztjuk őket, de amikor látták, hogy együtt mennek be, akkor Szöszi, aki eddig nem ette meg a kajáját, szépen megette a maradékot a kezemből megetettem, elfogadta. Fejét 1x-2x meg tudtam simizni. Nem morgott. Lesz ez még jobb is!!!!!!!!!
Maja komoly két plecsni volt a kis faházba, Mielőtt kiengedtük, Jociék kennelajtaját eltakartam, Mösziéket is, Bettike nem jött elő, őt nem kellett félteni. De semmi gond nem volt, amikor akart acsarkodni rákiáltottam, hogy "fejezd be "és csend. Mikor végeztem az alapos takaritással gondoltam kajára bemegy, de rá sem hederített, akkor felraktam pórázra és szépen bevezettem a házba, lehet, hogy elfáradt már kint, de nem rántott el. Nagyon sokat dicsértem, amikor mellém jött a lábamnak dőlt.
Mielőtt eljöttünk még egyszer kiengedtük Jociékat nagyot labdáztam Jocival Perdita meg egy kigyószerűséggel rohangált. Amikor Joci odament Maja ajtajához, ami elé raktam egy akadályt, amit ott is hagytam a fejecske látszik csak ki, igy mindent lát, de gond nem lehet, mert nem tudna kinyúlni és kintről sem férnek hozzá. ha ugattak rájuk szóltam abbahagyták.
Azt sajnálom, hogy Oreoék kenneléből a kutyaházat hátra raktátok, mert nagyon szerettek üldögélni mind a ketten rajta.
Mindent vettem, amit kértetek, csak vizforralót nem, mert abban maradtunk, hogy az egyenlőre nem kell.
Ennyi volt a mesém mára, mert még dolgozom egy kicsi


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43907. T.Éva  |   Válasz erre 2018-10-24 21:50:33 [24.] 
Halász Barbinak Kívánok Nagyon Boldog Születésnapot sokat-sokat!
Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 43905. T.Éva  |   Válasz erre 2018-10-23 01:27:22 [25.] 
Hétfőőőőő

Ezer bocsi, mert amint megjöttem leültem dolgozni és teljesen kiment a fejemből a beszámoló a mai napról.
Sokan voltunk, minden kutyuskánk sétált, természetesen most is volt, aki 2x.
Sorolnám a mai személyzetet, Paksy Ági, Era, Viki, Csilla.
Csilla fogadta a látogatókat, adta ki a kutyákat, Viki takarított, rendezkedett, alig hagyott takarítani valót.
Era takarított, majd etetett. Csilláék, lefotózták a négy kicsi ördögöt, sokat változtak, persze "komolyodnak" pórázzal mentek ki a fotózáshoz, na nem a séta útra, hanem a külső kennelbe.
Joci és Perdi is nagyot sétált Erával és Annával.
SzöszMösz-ék hez beültem, sokat változott már Szöszi, de még nem az igazi. Csilla is probálta a nyakörvet felrakni, de abban a pillanatban, amikor észrevesz Szöszi odébbáll. Na az is menni fog. Olyan futás levágtak a külsőben, hogy csoda. Szöszi bohóckodott, jüó volt látni.
Kis tacsika Betti? nem akar barátkozni, szegénykém sokat lehetett az utcán? bánthatták?
Többiekről most nem irok, mert minden ment a maga utján, rutinszerűen.
Rizs van azt hiszem és Era kivett főznivalót a mélyhűtőből.
Gyógyszert kapott, akinek kellett adni.
Gyors irományom annyi volt, megyek aludni. Jó éjszakát.

Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
 Találatok száma: 5910
    / 237 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.018716812133789 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail