Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9183436/4 Témák: 17389 Tagok: 108214 Legújabb tag: interstellarsense Online: (52/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 69 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 1703 üzenet
 186. Topi-50  |   Válasz erre 2018-04-23 22:05:10 [1.] 


http://saigonocean3.com/nghenhacAllTimeBest/AllTimeBest-2.htm


Téma: 90-es évek zenéi Fórum: Zene
 66. Topi-50  |   Válasz erre 2018-04-21 21:59:20 [2.] 

RENAUD CAMUS LEVELE ORBÁN VIKTORHOZA híres francia író, Renaud Camus, az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának elnöke levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek.

A levél teljes szövege:

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Engedje meg, hogy azzal kezdjem: lelkes gratulációmat küldöm az országos választásokon elért fényes sikeréhez.

Gratulációmat még hangsúlyosabbá teszi az a csodálatos beszéd, amelyet március 15-én mondott el. Történelmi beszédnek fogják tekinteni. De már most is az, mivel az egyik legszebb és legerőteljesebb beszéd, ami valaha is elhangzott. Elmondott mindent, amit mi, az inváziónak, külföldi megszállásnak, etnikai elözönlésnek kitett szerencsétlen, alávetett, védtelen nyugat-európaiak hallani szerettünk és akartunk volna. Az Ön szavainak hála, Európa legközepén Magyarország ismét az európai ellenállás élő erődítményévé válik.

Beszéde, helyzete és az elmúlt években vállalt állásfoglalásai, mint ahogyan azzal nyilvánvalóan tudatában van, hatalmas felelősséget ró Önre. Ön nem csak Magyarország miniszterelnöke, hanem a bátorság, a remény, az ellenállás és az alávetettség egyértelmű visszautasításának totális megtestesítője.

Én francia író vagyok, akit leginkább azért ismernek, mert megfogalmaztam a „Nagy Felcserélés” kifejezést, amelyet nagy örömömre Ön a beszédeiben nemrégiben használt. Elnöke és társalapítója is vagyok az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának, ami mindazok uniója, azon pártok, mozgalmak vezetőinek, legfontosabb véleményformálóknak, politikai és kulturális közéleti szereplőknek, művészeknek, értelmiségieknek a jövendő szövetsége, akik elkötelezve érzik magukat, hogy harcba szálljanak Európa őslakosainak lerohanása és elpusztítása ellen.

E Tanács nemzeti, mivel úgy gondoljuk, az invázió, gyarmatosítás és etnikai felcserélés mai drámája európai probléma, a közös kultúra ügye az egész kontinens számára; élet és halál kérdése az európai civilizációnak, azaz egy olyan nagy európai válságról van szó, melynek csak európai megoldása lehet. Egyetlen ország sem fogja tudni csak önmagát megmenteni.

A magyarok nagyon szerencsések, hogy megmagyarázzák nekik a „Nagy Felcserélés” szavait. Nekünk, nyugat-európaiaknak ez évek óta napi látvány, napi tapasztalat és napi szenvedés. Az Ön népe az Ön nagy bölcsessége és hazafias érzése miatt ezt a rémálmot elkerüli. Éppen ez az oka, hogy Önt mintaképnek tekintjük és Magyarországot zászlóvivőnek.

Nekünk segítségre van szükségünk. Az Ön segítségét kérem. Ezt téve pontosan tudatában vagyok annak, hogy mi, nyugat-európaiak kérjük Önöket, közép- és kelet-európaiakat arra a segítségre, amit nem kaptak meg tőlünk, amikor Önök voltak Európa megszállt része, amelyet lerohantak, megaláztak és elfoglaltak. A szabad Európa oldalt cserélt – az olyan embereknek köszönhetően, mint Ön.

Hamarosan látni fogja, hogy a nyugat-európaiak menekültként, csapatostul rohannak majd Keletre. Ez már meg is indult.

Kétféleképpen tud segíteni.

Először úgy, Miniszterelnök Úr, hogy elfogadja kimagasló tagságát az Európai Ellenállási Tanácsban, ahogyan azt szomszédja, Václav Klaus, a Cseh Köztársaság volt elnöke megtette. Nagy, emblematikus jelentőségű gesztus lenne.

Másodszor úgy, hogy képviselőt küld arra a bankettre és ismerkedési munka- és barátság napjára, amelyet a Tanács tagjai számára szervezek Franciaországban, júniusban. Magánesemény lesz, magánhelyen.

Lehet, hogy diplomáciai okokból nem remélhetem, hogy személyesen látogat el (ami messze a legjobb lenne). De ha lenne olyan kedves, és elküldené nekünk személyes küldöttjét, úgy tiszteletbeli vendégünk lenne, és jelenléte hatalmas bátorítást jelentene Európa valamennyi népe számára, akik Önre magának az ellenállásnak a jelképeként tekintenek.

Természetesen közölném Önnel e találkozó napját és helyét. De az információ megtalálható internetes honlapunkon (Conseil National de la Résistance Européenne). Könyvemet, a Nagy Felcserélést, amelynek legfrissebb kiadása tartalmazza de Gaulle tábornok sírja közelében a Tanács alapításánál elmondott beszédemet, sajnos még nem fordították magyarra.

Abban a reményben, hogy kedvező választ ad két kérésemre, illetve segítségkérésemre, engedje meg, hogy legnagyobb csodálatomnak adjak hangot Ön iránt.

Renaud Camus
író, az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának elnöke
Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
 65. Topi-50  |   Válasz erre 2018-04-20 16:56:31 [3.] 
https://kulturaliskreativok.blog/2018/04/18/a-magyarorszagi-media-patkanyok-figyelmebe-mindket-oldalon/


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
 15. Topi-50  |   Válasz erre 2018-04-01 23:32:31 [4.] 


https://888.hu/article-ki-itt-az-agymosott


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
 14. Topi-50  |   Válasz erre 2018-03-29 16:03:33 [5.] 
PERUI KUTATÓ : Golenya Ágnes gondolatai a Facebookon

Golenya Ágnes író, ( Peru-Inkák-Tayos barlang stb.stb.)


Érdemes rákeresni az Interneten aki nem ismeri a nevét!

"Soha nem politizálok, még magamban sem, mert undorodom bármilyen politikai eszmétől, mert egy elmeprogram, és ezt megírtam finoman és kulturáltan a KÉK könyvekben...

De az a kisstílű gondolkodás és fröcsögés, ami a magukat magyaroknak nevezőktől ömlik Orbán ellen, e mellett már képtelen vagyok szó nélkül elmenni, rosszul vagyok minden szinten. Ha valaki átnézi a FB bejegyzéseket az Orbánt leváltók alacsony szintű véleményeire, megijed. (Remélem nem vagyok egyedül)

Tényleg innen kellene kiindulnia állítólag a világ szellemi megújhodásának? Ebből a negatívumoktól, elmeprogramozottságtól, gyűlölettől, kliséktől, populizmustól, óvódás véleményektől és kicsinyes gondolatoktól telt magyaroktól?

Ti, akik Orbánt nem tudom kire szeretnétek lecserélni, tényleg ennyire képtelenek vagytok egy nagy képet nézni? Annyi a vádatok, hogy lop??????

Oké, először is kérem írjátok ide a konkrét neveket, akikre azért fogtok szavazni, mert nem lopott és mert nem is fog lopni.

Másodszor, ti esetleg tényleg nem tudjátok, hogy akikkel Orbán szemben áll, azok (illetve azok globalista irányítói, mert itt csak azok macskajancsiai ugatnak) nemhogy lopnak, de az egész globalizmus működtetői, élvezői, akik rabszolgaként dolgoztatnak minden embert, akik miatt a megszülető csecsemőd azonnal adóalany, akik ilyenné tették a világot és az emberi életet pár száz év alatt???? (többi a KÉK könyvekben felsorolva)

Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni? Hol éltetek eddig? Nem ismeritek az Új Világrend, az Illumi-
nátus nemhogy mindent tőletek ellopó, benneteket globális rabszolgaságban tartó profithajhász gazdaságpolitikáját, akik ezt az egész cirkuszt, amivé a bolygónk vált, beleértve a terrorizmust, jól előkészítettek évtizedekkel ezelőtt? Ti nem tudjátok, hogy a migráns kérdés nem migráns kérdés alapvetően, csak egy eszköz, amit ők készítettek, hogy hogy Európát szétszedjék????
Ez nem humanitárius kérdés, az se érdekli őket, ha ott vesznek, ahol vannak. Én és még sokan, bizonyosan elsők közt segítenénk bármelyik VALÓS migránsnak, hogy életben maradjon és aztán mielőbb hazatérhessen. (Azt most ki se nyitom, hogy itt menekültek nincsenek, nem lehetnek, mert nem háborús övezetből kiabálnak és válogatnak az országok közül szocpol alapon, hanem ugyebár, hanem gazdasági bevándorlók, jó esetben, a fanatikusok mellett. És akkor vagy bárki mehessen oda a világban, ahova akar, vagy ők se, ha már gazdasági kérdés...)

Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, miféle vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel?

Ti tényleg nem tudjátok, hogy S . GY. (nem írom ki, mert a FB azonnal leszedi, de ezt remélem, kitaláljátok) és főnökei (mert azért ő csak egy stróman a nagy zenekari műben) terv szerint irányítják a mai eseményeket? Pont azt akarták elérni, hogy most bégessetek Orbán ellen??? Hazug álhumanista nem létező érvekkel jönnek a "migráns" kérdésben, ami az ő gazdasági és hatalmi erejük záloga?????

És ti mindezzel szemben azt hozzátok fel, hogy a mostani kormány lop???? Nem akarom elhinni, komolyan!

Az a legkevesebb, hogy tudd, a világ minden kormánya lop, ezt ti most tényleg ennyire tudatlanul kéritek számon?

Ha semmi egyebet nem tett volna Orbán Viktor, akkor annyit tökéletesen teljesített, hogy ma a világ megint tudja, hogy hol van Magyarország és kik a magyarok! Ez semmi nektek????
Az elmúlt 50 évben egy nagy nulla nemzet voltunk a világ szemében, egy senkik, akiknek nincs egy önálló gondolata sem, mindig valakiknek a csatlósai, politikailag, gazdaságilag és gondolkodásilag! Kullogtunk valakik után. Most először a magyarok tematizálnak, a magyarok mutatnak utat! Nem erre vágytatok???
Mi van, ha ez a szellemi megújhodás, aminek innen kell kiindulni, ja de ti nem veszitek észre a fától az erdőt????
Soha ilyen világos beszédet nem hallottam kormányfőtől, mint Orbán Viktorét. Ti süketek vagytok? Az egyedüli világos és nem mellébeszélő hang!

Tényleg képtelenek vagytok felnőtt érettséggel komolyan mérlegelni valamit és valakit?
Én is fel tudnám sorolni, miket nagyon nem szeretek az Orbán-kormányban és mit kérnék számon, ami belügy. De könyörgöm, egy országban mindig lesznek megoldatlan belső kérdések, a leggazdagabb királyságban is voltak nem mindenkinek tetsző intézkedések és lesznek is dögivel, bárki másra szavaztok! De ez konkrétan most elenyésző kérdés, egy mellékes taktikai szál a nagy stratégiaihoz képest!

Tényleg úgy gondoljátok, vesszem minden erénye, vesszen minden, az EU-s pénzek kicsorgatásánál fényévekkel fontosabb eredménye, amit elért és ami a jövőben a lányaitokat megvédi a burkától és a feleségeiteket, hogy állatnak se vegyék az új "európai" vallás égisze alatt?

Tényleg nem fogjátok fel minimális szinten sem, hogy miről van szó?
Én tuti itt hagyom ezt az országot, ha bárkit a jelenlegi "alternatívából" megszavaz ez az ország, mert akkor tényleg önkezével vetett véget az életének. Amellett, hogy kitehetjük a határainkra, akár rovásírással is, hogy Elmegyógyintézet."Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
[válaszok erre: #19 #20]
 48. Topi-50  |   Válasz erre 2017-12-26 19:55:59 [6.] 


Örömhír és tört-én-elem 1.rész

tovább >>


Téma: Krisztust hirdetjük mindenkinek Fórum: Vallás, filozófia
 277. Topi-50  |   Válasz erre 2017-09-22 14:57:16 [7.] 
4000 éves Magyar törzs sírja került elő Ujgúriában! Az mta kussol,


Téma: TÖRTÉNELEM Fórum: Hadsereg
 48. Topi-50  |   Válasz erre 2017-08-04 13:14:28 [8.] 


Ne hagyj az autóban!

A kutyákat is megviseli a kutyameleg

A hőség az állatok szervezetét a mindennapokban is megterheli. Annál is inkább, mivel kedvenceink igen csekély mértékben képesek izzadással megszabadulni a fölösleges hőtől. A NÉBIH összegyűjtötte azokat a hasznos tippeket, amelyekkel a felelős gazdik elviselhetőbbé tehetik a kánikulát kutyáik számára:
• Soha ne hagyjuk kedvencünket a tűző napon kikötve vagy kocsiba zárva!
• Kánikulában ne futtassuk kutyánkat, sétálni is csak a kora reggeli és esti órákban vigyük!
• A szívbeteg és az idős kutyákra különös gondot kell fordítanunk, hiszen ők érzékenyebbek a melegre.
• Ha a kertben, szabadon tartjuk kutyánkat, mindig legyen számára árnyékos, hűvös hely, ahol a hőség elől menedéket talál!
• Mindig biztosítsunk számára friss ivóvizet!
• A nagy melegben a kutyák étvágya is csökken, ezért etetni több részletben, az esti és a reggeli órákban célszerű.
• A dús, hosszú szőrű kutyák szőrét érdemes nyárra rövidre nyírni, így könnyebben átvészelik a meleg időszakot.

http://www.20min.ch/community/viral/story/19166754#videoid=557967


Téma: Hobbi kutyások Fórum: Hobbi
 145. Topi-50  |   Válasz erre 2017-07-30 21:02:46 [9.] 
Amerikából jöttünk mesterségünk címere: Amero


Téma: Vallások amik megosztják az embereket! Fórum: Vallás, filozófia
 276. Topi-50  |   Válasz erre 2017-07-30 20:59:19 [10.] 
Magyar titkok a Csendes óceánon túl


Téma: TÖRTÉNELEM Fórum: Hadsereg
 325. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-24 09:55:11 [11.] 
Magyarország mint magántársaság és a jezsuiták


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 46. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-24 09:45:19 [12.] 
A Telekom is belemegy a játékba: visszaadják a jövő héten megszűnő telefonszámokatVisszakaphatják hívószámukat és egyenlegüket azok a telekomosok, akiktől július 1-jén a törvény miatt kénytelenek lesznek elvenni azt – közölte a hvg.hu kérdésére a Magyar Telekom.A július 1-jén hatályba lépő, mindenkire vonatkozó új szabályozás – melynek minden fontos következményét itt olvashatja el – részeként minden feltöltős SIM-kártya tulajdonosának egyeztetni kell személyes adatait a szolgáltatónál, legkésőbb június 30-áig. (Ezt személyesen és telefonon is el lehet intézni, de legegyszerűbb és leggyorsabb a netes adategyeztetés: itt mutatjuk, hogy hogyan végezheti el.) Aki nem lép, annak július 1-jén megszűnik a telefonszáma.

A mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor jelezte: megoldják, hogy a számukat elvesztő ügyfelek – bizonyos feltételekkel A kék szolgáltató bejelentése után megkérdeztük a versenytársakat is. A Magyar Telekomnál kérdésünkre elmondták, a Domino-kártyával rendelkező ügyfelek később, új szerződésükhöz visszakaphatják korábbi hívószámukat és esetleg fennmaradt egyenlegüket, abban az esetben is, ha elmulasztják az adategyeztetést. Hogy milyen feltételekkel, arról részletes tájékoztatást jövő hétre ígértek a Telekomnál.

forrás: HVG Tech rovat


Téma: Aktuális Fórum: Mobiltelefonok
 144. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-24 09:28:32 [13.] Téma: Vallások amik megosztják az embereket! Fórum: Vallás, filozófia
 143. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-23 08:58:23 [14.] 
A Bibliát a Római Birodalom bankárai rendelték meg


Téma: Vallások amik megosztják az embereket! Fórum: Vallás, filozófia
 47. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-20 23:40:13 [15.] 
http://katolikusvalasz.blog.hu/2017/05/12/pap_miert_hanyatlik_az_egyhaz


Téma: Krisztust hirdetjük mindenkinek Fórum: Vallás, filozófia
 324. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-17 21:11:49 [16.] 
Érdekes dolgokkal foglalkoznak Soros Gyuri bácsi aktivistái !


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 142. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-06 12:38:19 [17.] 
http://metropolita.hu/2017/05/23/megparancsoltak-hogy-gyermekeket-aldozzak-az-illuminatinak/


Téma: Vallások amik megosztják az embereket! Fórum: Vallás, filozófia
 322. Topi-50  |   Válasz erre 2017-05-18 21:44:56 [18.] 
Soros György és napjaink globalista, diktátori ambíciókkal rendelkező szereplői semmiben sem különböznek Hitlertöl, a liberális ideológia hívei pedig hasonlóan a nácikhoz, elszántan próbálják érvényesíteni és a világra ráerőltetni az akaratukat.
Tovább >>>


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 321. Topi-50  |   Válasz erre 2017-05-10 22:37:11 [19.] 
Formában van az MSZP: az Echo TV azért náci, mert fasiszta
Forrás: https://kuruc.info/r/34/172639/Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 662. Topi-50  |   Válasz erre 2017-05-10 14:54:29 [20.] 
Nem akartok bevándorlókat? Akkor szüljetek!

Magyarország és Európa őslakos fehér népeinek a demográfiai helyzete sajnos továbbra is kritikus.
Ez nem valami istencsapás, amit el kell viselnünk.
Vegyük kezünkbe a sorsunkat!
Ha nem akarjuk, hogy elárasszanak a fekete-afrikaiak és az arabok, ahhoz nem elég a kerítés a határon.
Magyarországnak gyermekekre van szüksége, hogy megtarthassuk életterünket, hogy békében leélhessük életünket.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt a IV. Nemzeti Népesedési Konferencián május 20-án, szombaton a Hazatérés Templomában - írják a szervezők.

Forrás

Tovább >>


Téma: Kuruc.info !×!¤!÷! Fórum: Politika
[válaszok erre: #663]
 45. Topi-50  |   Válasz erre 2017-05-08 21:02:28 [21.] 
Feltöltőkártyások, figyelem! Fontos határidő közeleg

2017. május 8. hétfő, 14:35
Megszűnik a feltöltőkártyás előfizetése azon ügyfeleknek, akik nem egyeztetik adataikat a megadott határidőig – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).
A jogszabályi változások miatt a mobilszolgáltatóknak idén június 30-ig azonosítaniuk kell a feltöltőkártyás előfizetőiket (előre fizetett hang sim-kártyákkal rendelkezőket).
A több millió érintett kártyahasználónak kapcsolatba kell lépnie mobilszolgáltatójával a szolgáltató által megjelölt módon és formában.

Nagy változás jön a mobilozásban - sokan meg fognak lepődni


Nagy roham jöhet a mobilszolgáltatóknál


Mindez csak a 2017. január 1. előtt vásárolt kártyákra vonatkozik - írja az NMHH.


Ha valaki elmulasztja a június 30-i határidőt, akkor az előfizetés július 1-től megszűnik. A családtagok számára vásárolt sim-kártyákról se feledkezzenek meg, különösen a gyerekek és az idősek mobiljairól. Az adategyeztetési kötelezettség továbbá azokra a kártyákra is vonatkozik, amelyeket - bár hangalapú szolgáltatások -, nem hanghívásokra használnak, mert például mérőórákban, kapunyitokban, riasztókban biztosítanak kapcsolatot.

A január 12-én hatályba lépett rendelet alapján egy egyéni előfizetőnek legfeljebb tíz, egy üzleti előfizetőnek pedig maximum ötven előre fizetett úgynevezett mobilrádiótelefon sim-kártyája lehet.

A szolgáltatók 2017. június 30-ig legalább kétszer sms-értesítést küldenek az előfizetőknek a személyazonosságot igazoló ellenőrzéshez szükséges adatokról, az adategyeztetés módjáról (az az személyesen, telefonon vagy online), az adatok megadásához szükséges teendőkről, valamint az egyeztetés elmulasztásának jogkövetkezményéről, a feltöltőkártyás előfizetések megszűnéséről.

A hatóság és a mobilszolgáltatók is "adategyeztetés" elnevezésű aloldalakat hoztak létre a weboldalaikon, ahol részletes információ található az adategyeztetésről, a személyazonosságot igazoló ellenőrzésről.

Fontos tudni, hogy a szolgáltató munkatársai az adategyeztetés miatt személyesen nem keresik fel az ügyfeleket a lakásukon vagy a munkahelyükön. Az ilyen személyes megkeresések valószínűleg rossz szándékúak.

https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/domino-adatell...


Téma: Aktuális Fórum: Mobiltelefonok
 232. Topi-50  |   Válasz erre 2017-05-03 21:25:21 [22.] 
http://www.tanit.hu/linux-alapparancsok-kezdoknek


Téma: Linux ismertető Fórum: Linux
 19. Topi-50  |   Válasz erre 2017-04-29 19:26:48 [23.] 

Mónus József a Kovács Nóri Klub vendége 1. rész

Mónus József a Kovács Nóri Klub vendége 2. rész

Téma: Magyar népzene Fórum: Kultúra
 18. Topi-50  |   Válasz erre 2017-04-27 19:14:18 [24.] 
Török Tilla zenekara - Határtalanság

Ennek a lánynak gyöngyök peregnek a kezéből, amikor lefogja a hegedű húrjait. Ráadásul úgy játszik a hangjával, ahogy a tenger hullámai simogatják a partokat.

"Az a fogadtatás és az a szeretet, amit kaptunk, nagyon hasonlított ahhoz az érzéshez, amit otthon megtapasztalok.
Ott bebizonyosodott számomra, nem véletlen, hogy mi itt, Európa szívében meg tudtunk maradni. "

"Emlékszem, a New York-i fellépésünk után odajött hozzám egy lemez­lovas és sírva kérdezte: mi volt ez?
Erre csak annyit feleltem: magyar népzene."

A délvidéki csodalány


Téma: Magyar népzene Fórum: Kultúra
 320. Topi-50  |   Válasz erre 2017-04-23 23:03:53 [25.] 

Izlandról miért nem hallunk a hírekben?

Egy petíció története
Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 Találatok száma: 1703
    / 69 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.016002893447876 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail