Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9329891/87 Témák: 17809 Tagok: 109894 Legújabb tag: mg5700332 Online: (94/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 95 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 2351 üzenet
 1556. Topi-50  |   Válasz erre 2020-12-02 18:56:50 [1.] 
Trump Rally élménybeszámoló 2020.10.30


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 1555. Topi-50  |   Válasz erre 2020-12-02 16:35:13 [2.] 
No thanks, I'm glad you found the materials I put up useful.
I hope to continue to be able to upload materials that are useful to you as well. Thank you for your supportive feedback, because I see that others are just reading, but for the time being, for some reason, they do not want to share it with others.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[előzmény: (1553) Gerald Cruz, 2020-12-02 10:29:21]
 1554. Topi-50  |   Válasz erre 2020-12-02 16:19:23 [3.] 
KIJÁRÁSI KLASSZIKUSOKÁgnes asszony a patakban

éjjel-nappal maszkját mossa,

kijárási engedélyét

a futó hab elkapdossa.

Este van, este van, ki-ki nyugalomba',

wifi van, buli nincs, az idegek romba'.

Midőn az est, e bársonytakaró,

fejünkre hull, futás, takarodó!

Adjon az Isten jó szerencsét,

aki kijár, fel ne jelentsék!

Tiszta szívvel kitörök,

ha kell, nyolc és öt között!

Alszik a szív, és alszik a szívben az aggodalom,

alszik a fertőző osztály, odakenve a kór a falon.

Házadnak rendületlenül

légy híve, óh, magyar,

ha jő az est, hát el ne hagyd,

mert a közeg betakar!

Isten áldd meg a magyart,

húzza fel a maszkot,

nyolc után meg mars haza,

külvilág, szevasztok!

Maszkba, magyar, ne légy laza,

koronával küzd a haza!

Bóbita, Bóbita otthon,

megy ma a zumba a zoomon,

hej, tilos itt a kijárás,

senki se caplat az úton!

Lehunyja kék szemét az ég,

lehunyja fél szemét a yard,

most lehetne meglógni még,

ó, árny, a léptemet takard!

Ej, mi a kő, tyúkanyó, kend

nyolc órakor nincsen még bent?

Útra kelnénk, mennénk az őszbe,

de a sok rendőr vigyáz a közre!

Az ég legyen tivéletek,

Üllői úti fák,

bezárt diszkók, bárok, ivók,

hát nem túl jópofák…

De szeretnék gazdag lenni,

minden nap új maszkot venni!
Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 40. Topi-50  |   Válasz erre 2020-12-02 10:19:22 [4.] 
Örökségünk


Téma: Zenede Fórum: Kultúra
 102. Topi-50  |   Válasz erre 2020-12-02 10:00:20 [5.] 
A lezárások hihetetlenül károsak és sértik a szabadságot is!

RENDŐRÖK, LAPÁÁÁÁT-RA!Holnaptól tél. Jön a hó.

A hókotró munkások is maszkban fognak dolgozni?

Lesz olyan, aki ezt meri elrendeli?

És ha dec. 10 előtt leesik a hó, hághatják az éjszakai kijárási tilalmat!


Majd a rendőrök, meg a katonák leteszik a gépkarabélyt, amivel a saját magyarjaikat fenyegették- megfélemlítették, és dolgoznak keményen, mint mások, csak éjjel. Nem csak sétálnak, és büntetnek!

Mert ugye 20:00-05:00 kijárási tilalom van.

Rendőrök lapáááát-ra! Lépééés innnn-dulj!SENKI CIVIL NE MENJEN ÉJSZAKA HAVAT LAPÁTOLNI!2020. november 30.

Lengyel Károly


Téma: információ Fórum: Gazdaság
 1552. Topi-50  |   Válasz erre 2020-12-01 20:05:08 [6.] 
Hölgyeim és uraim, az USA 46. elnöke :D - kiegészítve

"lányok, hívjunk mentőt, ilyenkor azt szokták, vagy nála ez így szokott menni??" :D
Valamelyik rajongója lefordítaná dödödö-ümömmőmöö-girglugurglu-ról valami emberi nyelvre mi a f.szt akar mondani?"Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 1551. Topi-50  |   Válasz erre 2020-12-01 18:40:35 [7.] 
Amerikában élő magyar honfitársunk korrekt tájékoztató felvételeiből megtudhatjuk, hogy valójában mi is történik tőlünk 8000 mérföldre.

https://www.youtube.com/watch?v=-LTT1DG4rIQ

https://www.youtube.com/watch?v=DxAWYYc26NM

https://www.youtube.com/watch?v=3PeX-ZQKhHI&t=2s


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 77. Topi-50  |   Válasz erre 2020-12-01 13:03:26 [8.] 
Maria Radio Italia program- és lelkiigazgatójának megnyilatkozása
Livio Fanzaga

„Háborúban vagyunk” – Livio Fanzaga atya (Mária Rádió) a Corona járványról

A Corona járvány sátáni terv az emberiség rabszolgasorba taszítására.Livio Fanzaga atya, a Mária Rádió programigazgatója 80. születésnapján apokaliptikus üzenetet tett közzé .(Róma) Livio Fanzaga atya, az olasz Radio Maria program- és lelki igazgatója a koronapandémiát „sátáni cselekményének, nevezte, amelynek célja a világuralom meghódítása”. November 11-én Fanzaga atya betöltötte a 80. életévét. A Mária Rádióban semmiféle kánoni korhatár nem vonatkozik rá, amelyet az egyház csak a zsinat utáni időszak óta ismer. Tehát jó egészséggel folytathatja munkáját a világ legnagyobb katolikus rádióhálózata szülőállomásának élén. És ezt erőteljesen végzi. Nagyon különleges üzenetet adott át a hallgatóknak születésnapján.

Ki Fanzaga atya?

Egy munkáscsalád fiaként fiatalon lépett be a piarista szerzetesrendbe, mert misszionáriusként akart dolgozni az ifjúság körében. 1966-ban teológiai doktorátust szerzett a római pápai Gergely Egyetemen. 20 évig megszakításokkal dolgozott Milánó plébániáin. Az 1968-as hallgatói tiltakozásokat első kézből tapasztalta a milánói katolikus egyetemen, ahol akkor filozófiát tanult. 1970-ben Fanzaga atya, ahogy remélte, a Piarista Rend afrikai missziójába ment. Ott Szenegál északi részén dolgozott, főleg muszlimok lakta területen. Ugyanakkor a Dakari Egyetemen a középkori filozófia tanszékét vezette. A tuberkulózis azonban arra kényszerítette, hogy visszatérjen Európába. 1985-ben lelkigondozói munkája mellett a Radio Maria nevű kis plébániai rádiónál is elkezdett dolgozni, amely Milánótól 40 kilométerre északra található. 1987-ben ennek a programigazgatója lett, és gyorsan kibővítette a Radio Maria-t, hogy a legnagyobb katolikus rádióállomás legyen, amelyet Olaszország egész területén fogni lehet. Ugyanakkor a Mária Rádió létrehozását más országokban is előmozdították. Ma világszerte 83 állomás van, amelyek a Radio Maria világcsaládjába csoportosulnak. A német nyelvterületen alapításuk dátumának megfelelően négy van: a Radio Horeb (székhelye Balderschwangban), a Radio Maria Südtirol (székhelye Brixenben), a Radio Maria Austria (székhelye Bécsben) és a Radio Maria Deutschschweiz (székhelye Adiswilben). Minden állomás független, és egy pap irányítja őket programigazgatóként, de Fanzaga atya a „történelmi” személyiség, aki nélkül a Radio Maria hálózat ma nem létezne.

Az egyik program, amelyet évtizedek óta személyesen vezetett, a média napi szemlézése, az aktuális események kommentárjával. November 11-én Fanzaga atya kommentálta az úgynevezett koronapandémiát, amely ebben az évben másodszor vezet a közszolgáltatások önkéntes vagy akaratlan betiltásához egyes országokban. Amit mondott, világos szavak voltak, ahogy a hallgatók megszokták tőle.

A mainstream médiában azonban felháborodás hallatszott. A piarista atyát az „összeesküvés-elmélet” teoretikusának bélyegezték. Azt a kifejezést akasztották rá, amelyet a CIA 1967-ben „összeesküvés-elméletként” talált ki (CIA 1035-906 dokumentum) annak érdekében, hogy befolyásolja az amerikai lakosság azon nagy részének véleményét, amely nem támogatta John F. Kenedy amerikai elnök meggyilkolásának hivatalos magyarázatát. Ennek a kifejezésnek a kitalálása azt szolgálta, hogy azokat, akik olyan véleményt vallanak, amely nem tetszik az uralkodó intézménynek, hiteltelenné tegye. Ez a műszó kezdetektől fogva nem egy tény megnevezésére szolgáló világos kifejezés volt, hanem egy manipulált befolyás-gyakorás.

Fanzaga atya születésnapi üzenete.

De mit mondott Fanzaga atya, amellyel nemcsak a figyelmet keltette fel, hanem az olyan nagy médiumok átkát is magára vonta, mint a baloldali zászlóshajó, a La Repubblica, az egyetlen napilap, amelyet Ferenc pápa állítólag minden nap olvas, és még a hasonló gondolkodású Huffington Post is?

November 11-én volt Fanzaga atya 80. születésnapja. A fő témát azonban az úgynevezett koronajárványnak szentelte. Egy olasz szenátusi meghallgatást, és az olasz származású Maria Rita Gismondi legjobb virológus véleményét idézte, aki szerint a koronavírus egy éve tombol Lombardia területén, és ezt a tényt összekapcsolta az atipikus tüdőgyulladás megszoksorozódásával, amelyet 2019 novemberében regisztráltak. Fanzaga atya elmondta, hogy a számok alapján meg kell állapítani, hogy a Covid-19 „enyhe járvány”, mert a halálozás nagyon alacsony. Az egészségügyi kockázatoknál súlyosabbak az ellenintézkedések gazdasági, társadalmi és pszichológiai hatásai. Nagy depresszió terjedt el, amely pánikká válhat, és kétségbeesés társadalmi zavargásokká is válhat. Komoly „szakadás történt a politika és az emberek között”, mert a politika „óriási hibákat követett el”.
Lelki szinten meg kell állapítani, hogy „Isten nélkül élünk”. Egy szellemi sivatagban vagyunk. „Olyan életet élünk, amelynek nincs értelme; egy olyan élet, amely teljesen a mulandóan rögzül.”


Aztán konkrétabbá vált:


„Láttuk, hogy az Egyesült Államokban több mint 70 millió ember szavazott egy olyan elnökjelöltre, aki az abortuszok, a meleg házasságok híve, és aki úgy akarja gyártani az embereket, ahogyan az autókat gyártják. Nagy pusztítást látok. Vallási szinten jóakaratot látok a Máriás keresztényekben, de egy nagy bajban lévő egyházat látok.”
A nagy számban megkérdezett szakértők és virológusok közül, azok közül, akik jelenleg kommentálják a járványt, „egyikük sem említi Istent. Az ima szót senki sem mondja ki. Istent abszolút betiltották! Elkergették!”
„Másrészt minden ajtó kinyílt az ördög előtt. Most ő uralkodik. Ez a helyzet, ahogy látom. (...) Látok egy egyensúlyát elvesztett emberi fajt, egy félrevezetett emberi fajt. Az Isten nélküli emberiség az ördög játékszerévé válik. Ezt látom.”

Akkor jönnek a „gyors megoldások”.


„Nevetséges gyógymódokat kínálnak. Milliárdokat osztanak balra, és milliárdokat jobbra. A vakcina mindenkit megment. És most, az USA új elnökével a pandémiát legyőzik. Tegyenek nekem egy szívességet, és hagyják abba ezt a hülyeséget.”
A rossz fejlemények a bűn következményei, ez a lelki következtetés, amelyet le kell vonni. De ebben a tekintetben a fejlemények nem túl jól festenek:
„A Szűzanya felhív minket, hogy térjünk meg Istenhez, de én nem látok semmit. Nem veszek észre semmi változást. Inkább azt az elszántságot látom, amely sokakban él, hogy folytathatom az utat, hogy Isten helyébe akarjam helyezni magam. Itt vagyok, én döntöm el, mit akarok.”

És tovább:

„Ennek a járványnak a legfontosabb szempontját még nem értékelték. Vallási szinten azt mondták, hogy a járvány nem Istentől származik. Egyetértek: Isten egy pandémiát legfeljebb megenged. De az ember nem akar részletesebben foglalkozni azzal, hogy honnan eredt ez a járvány. Senki sem hisz már abban a történetben, hogy az a wuhani piacról származott. A tekintetek egy wuhani laboratóriumra irányulnak. Van egy olyan tézis, amely nem zárható ki, hogy ti. Kína tesztelt egy biotechnológiai hadviselési szert. Az ilyen kísérletek tilosak, de Kína nem írta alá a megfelelő genfi egyezményt."

Sátáni terv a világhatalom megszerzésére

Fanzaga atya ezután azt mondta, hogy amit most mond, az az ő saját véleménye, amelyet mindenki a szemetesbe dobhat. Ő azonban a tények és a Szűzanya üzeneteinek a tanulmányozásával erre a következtetésre jutott. Aztán elmagyarázta, hogy most már elég biztosnak tűnik:


„Ez a SARS-COV 2 nem a természetből származik, nem állatokból, nem denevérekből és nem a wuhani piacról, hanem egy projekt. A wuhani laboratóriumból sem véletlenül szivárgott ki. Véleményem szerint ez a járvány egy olyan projekt, amelyet kifejezetten a Nyugat sújtására indítottak. Korábban azt hittem, hogy Kínából származik. Most azt hiszem, hogy nem csak Kínából jött. A járvány szándékos. Bárki elolvashatja és értékelheti ezeket a dolgokat. Ezt a járványt néhány évvel ezelőtt jelentették be, és 2019 őszén szimulálták. Nem tudtunk róla semmit. De mindenki, aki követni akarta, tudott a Gates Alapítványnak erről szimulációjáról. Ezután a járvány pontosan úgy következett be, ahogyan azt szimulálták.”


Ez azt jelenti:


„Ez a járvány egy olyan projekt, amely mögött az ördög rejtőzködik. Az ördög ehhez felhasználja az embereket. Bűnöző elemek indították el ezt a projektet. Hogyan hívhatnánk őket másképp! Nagyon konkrét célból tették: valamiféle puccs végrehajtása érdekében. Erre hosszú előkészület volt. Úgy látjuk, hogy a média, különösen a nyugati média, engedelmeskedik egy bizonyos hatalomnak, és ez nem a politikai hatalom. És ha politikai jellegűnek tűnik, csak azért, mert ez a hatalom irányítja.
Ez nem más, mint puccs az emberiség térdére kényszerítése és a kibernetikus diktatúra létrehozása, egy új világ létrehozása érdekében. Közben mindenkit le kell győzni, aki ezt a projektet bűncselekményként értékeli. A világjárvány egy bűnügyi projekt, amelyet a világ elitje indított el, talán egyik vagy másik állam bűnrészességével.
A világelitnek (a ford. megjegyzése: a leggazdagabb embereknek) egy bűnözői projektje egy Isten nélküli új világ létrehozására. Ez az a kupola, amelyen évek óta dolgoznak, amely megkoronázza az Isten nélküli világot. Az alapvető átmenet az, hogy térdre kényszerítse az emberiséget és mindent megcsupaszítson, hogy az embereknek ne legyen több gazdasági erőforrása, ne legyen munkája. Ezzel a hatalom játékszerévé válik az új világ megalkotásához, amely a Sátán világa, mert milyen is lehetne ez az új világ? Mindannyian zombikká leszünk. Ennek a magát tökéletesnek gondoló elitnek a játékszere, amelynek a tagjai azt hiszik, hogy ők az Isten. Ez a projekt lényege.
Ez nem egy agyrém. Ez a valóság. És sietnek. Én azt hiszem, 2021-ben meg akarja valósítani. Sietnek. A Sátán erős. Harcol azért, hogy minél több szívet magához vonzzon. Háborút akar, gyűlöletet. Vannak, aki az ördögért dolgoznak. Ahogy vannak, akik a Szűzanyáért dolgoznak, úgy vannak, akik az ördögért. Ez egy projekt, amelyet a világ elitje támogat.
Úgy gondolják, hogy megnyerték a csatát, még egy új amerikai elnökkel is, ez lenne a hab a tortán. Mindent vissza akarnak állítani, visszaállítani és új világot teremteni: Nincs többé Krisztus, nincs többé kereszt, ehelyett az ember vallása, a természet és az egész emberiség fölötti magas pénzügyi körök, amelyek mindenkit rabszolgasorba hajtanak."


Több bíboros és püspök már májusban figyelmeztetett, hogy a koronavírus csak ürügy arra, hogy egyes erők a világuralomra törekedjenek. http://eucharisztikuskongresszus.hu/hit_378.html

A világi média elhallgatta ezt a felhívást, vagy megtámadta az aláírókat. A katolikus média nagy része nem akarta és nem merte komolyan venni ezeket a hangokat.


„Az ima ideje, az ellenállás ideje”


A Szűzanya már régóta figyelmeztetett erre. Ez a veszély „tényleg végzetes”.
„Az az idő, amiben most élünk, az imádság, az ellenállás, a hit és a bizonyságtétel, tanúságtétel ideje. A Szűzanya azt mondja nekünk: „Fordulj vissza Istenhez, Ő lesz az erőd, ő lesz a menedéked. Azok, akik imádkoznak, nem félnek a jövőtől, segítek nekik megőrizni a hitet.”
Fanzaga atya szerint ez az „ajándéka” a hallgatóknak 80. születésnapján és a koronavírus 1. születésnapján. Számára nem egy „pesszimista előadásról” van szó, hanem a tisztánlátásról.

Szöveg: Giuseppe Nardi


Az eredeti német nyelvű szöveg itt olvasható:


https://katholisches.info/2020/11/17/wir-sind-im-krieg-p-livio-fanzaga-radio-maria-zur-corona-pandemie/


Téma: Krisztust hirdetjük mindenkinek Fórum: Vallás, filozófia
 1550. Topi-50  |   Válasz erre 2020-12-01 08:57:24 [9.] 
Donald Trump's full speech at the Davos World Economic Forum


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 32. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-30 12:54:35 [10.] 
Egy vezető kanadai patológus szerint az egész világon becsapták a gyanútlan embereket


Téma: A legjobb üzlet a védőoltás Fórum: Egészség
 31. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-30 10:14:19 [11.] 
Watch "The next outbreak? We’re not ready | Bill Gates" 2015


Téma: A legjobb üzlet a védőoltás Fórum: Egészség
 101. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-30 10:10:40 [12.] 
FIX TV | Elhallgatott történelem - A nagy újrakezdés terve | 2020.11.26
Téma: információ Fórum: Gazdaság
 1544. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-28 19:01:51 [13.] 
Amerikai választások - Demokrácia vagy a csalások hazája? Özönlenek a bizonyítékok és a letiltások


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 293. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-27 21:26:54 [14.] 
Elszabadult szellemek VII/4. - Kovács-Magyar András filmje


Téma: Egészséges életmód Fórum: Egészség
 1543. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-27 19:52:27 [15.] 
Trump nem adja fel! Betudja bizonyítani, hogy csaltak?


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 1542. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-26 21:59:19 [16.] 
Tíz év múlva: Gondolatok Európa jövőjéről


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 1541. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-26 21:14:58 [17.] 
Orbán: nettó 4,1 milliárd eurót kapunk az EU-tól, és a többségében német cégek 6 milliárd eurót visznek ki éventeTéma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 16. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-26 19:55:32 [18.] 
[url=https://24.hu/tech/2020/11/25/facebook-messenger-csevego-hiba-bug-kemkedes-lehallgatas-mikrofon/ ]KOCKÁZTATSZ!!! HA A FRÁSZBUKOT HASZNÁLOD[/url[]


Téma: Facebook Fórum: Internet
 9. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-25 23:15:46 [19.] 
A múlt században kihaltnak hitt csöves tévé feltámadt.


Téma: World of Wacraft Fórum: Játékok
 15. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-25 13:45:40 [20.] 
DIGITÁLIS VILÁGURALOM - Ki ellenőrzi a tény-ellenőrzőket

A Salamon-szigeteken a napokban robbant a bomba: a kormány bejelentette, hogy egész egyszerűen betiltja a Facebookot.

Kész, vége, jó estét kívánok, lehet hazamenni.Téma: Facebook Fórum: Internet
 1538. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-25 13:35:31 [21.] 
Letiltotta a miniszterelnök cikkét a Project Syndicate


Tovább >>


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 200. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-24 08:37:51 [22.] 
Önellátás perspektívái 2020 - Osgyáni Elvira (Osgyáni Tanya Cegléd)


Tovább >>Téma: SZÉP KERTEK ötletek, ápolás, tanácsok minden mennyiségben. Fórum: Hobbi
 291. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-24 08:04:32 [23.] 
Érték értők -- Dr. Pócs Alfréd vendégei voltunk


Téma: Egészséges életmód Fórum: Egészség
 34. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-23 10:13:35 [24.] 
HÁTBORZONGATÓ Rejtély Eger Városában! MIÉRT Tűntek El a Madarak 2020 november közepén?

Tovább >>


Téma: Leleplezik a Modern Fizikát Fórum: Tudomány
 33. Topi-50  |   Válasz erre 2020-11-22 21:51:55 [25.] 
Üzenet a Föld lakóinak...Spiritual Tv. 193. adás - Heffner Attila


Téma: Leleplezik a Modern Fizikát Fórum: Tudomány
 Találatok száma: 2351
    / 95 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.017343997955322 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail