Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9369086/46 Témák: 17982 Tagok: 110538 Legújabb tag: calebmable8545 Online: (73/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 134 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 3339 üzenet
 241. Topi-50  |   Válasz erre Tegnap, 10:01:02 [1.] 
A Hír TV kamerái élő adásban közvetítették a Gyurcsány-terrort


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
 24. Topi-50  |   Válasz erre Tegnap, 09:55:41 [2.] 
szövetkezet tv - híradó-Székely föld


Téma: medvehagyma Fórum: Egészség
 23. Topi-50  |   Válasz erre Tegnap, 08:46:19 [3.] 
A valós romániai helyzet, a lakáj média meséi helyett


Téma: medvehagyma Fórum: Egészség
 324. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-23 23:52:41 [4.] 
Magyarország lángokban – Egy nép harca a szabadságért (Ungarn in Flammen) 1956

Tovább >>


Téma: TÖRTÉNELEM Fórum: Hadsereg
 240. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-23 21:55:12 [5.] 
„Csupán néhány perc választott el a haláltól” - 2006 ŐSZÉN ÚGY FEJBE LŐTTÉK A RENDŐRÖK, HOGY MEGSEMMISÜLT A BESZÉDKÖZPONTJA


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
 31. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-23 21:15:24 [6.] 
Megszünteti az E.ON a lakossági gázszerződéseit


Téma: Fogyasztóvédelem. Fórum: Gazdaság
 22. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-23 20:34:31 [7.] 
https://24.hu/elet-stilus/2021/10/23/penz-keszpenz-bank-kivesz-kina/


Téma: medvehagyma Fórum: Egészség
 14. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-23 20:31:20 [8.] 
Gázfűtés gázszámla nélkül? Miként lehetséges? Olcsó, spórolás... jaj...g


Téma: Ajándékozzon Tudást Szeretteinek! Fórum: Oktatás
 15. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-23 19:35:47 [9.] 
Ramtha égi üzenetei - 15. fejezet - Elfelejtett istenség


Tovább >>


Téma: Jövőre ószövetségi megváltás? Fórum: Vallás, filozófia
 321. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-23 18:45:55 [10.] 
Ingyen terem itthon a vadgyümölcsök királynője: zsebbenyúlós, ha a boltokban keresed


Téma: SZÉP KERTEK ötletek, ápolás, tanácsok minden mennyiségben. Fórum: Hobbi
 21. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-23 17:52:55 [11.] 
Összeveszett a bankkal, készpénzben viszi el a több bőröndnyi megtakarítását


Tovább >>


Téma: medvehagyma Fórum: Egészség
 320. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-23 09:51:54 [12.] 
Végig sétálunk a zöldséges kertünkön, miközben elmondom, hogy mi micsoda.


Tovább >>


Téma: SZÉP KERTEK ötletek, ápolás, tanácsok minden mennyiségben. Fórum: Hobbi
 323. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-22 17:55:35 [13.] 
Hol vagytok, srácok? (Egy ’56-os pesti srác emlékére)


Téma: TÖRTÉNELEM Fórum: Hadsereg
 1806. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-22 11:05:49 [14.] 
A CSATA UTÁN

Hozzászólások:

"Úgy veszem észre a TISZTÁK SZÖVETSÉGE + (Facebook után már a YouTube is) nem nagyon szereti a demokráciát, mert nagyon durván cenzúrázzák azokat az írásokat, IP címeket, amik emlékeztetik az embereket a tetteikre, és a FED- Soros György bandára. Azt szeretnék, hogy az emberek elfelejtsék, a tetteiket. Csakhogy nem fogjuk a kedvükért letagadni, elfeledni, vagy átírni a történelmet, ahogyan azt ők szeretnék. Terjesszétek ezt a szöveget, ha nem szeretnétek, hogy a FED következő gyarmat országa Magyarország legyen.

Sajnos a választok 99%-a minimális ismeretek nélkül szavaz, érzelemből és lelkesedésből.

Alaptörvény 16. cikk (4) bekezdés. Nem a nép választja meg a miniszterelnököt, hanem a képviselői többség.
Alaptörvény 16. cikk (6) bekezdés. Ha nincs megegyezés, új jelöltet állíthatnak.
Alaptörvény 16. cikk (5) bekezdés, b. pontja. Bizalmi szavazáson bármikor eltávolítható.
Ha az ellenzék győzne 2022-ben, akkor a legnagyobb ellenzéki párt, vagyis legnagyobb valószínűség szerint a DK (Gyurcsány Ferenc), fogja a miniszterelnököt végül kinevezni.

A Dr. Márki-Zay Péter csomagot bontalanul vissza kell küldeni Amerikába a feladóknak. Menjen vissza a gazdáihoz és kábítsa az ottani állampolgárokat. Vannak ott is bőven még naiv és megtéveszthető emberek. Az Európai Csalás Elleni Hivatal (vagy elterjedt nevén OLAF) az Európai Unió (EU) ügynöksége, kettős mércével működik. Így azoknak az országoknak a vezetőit, akik nem úgy táncolnak, ahogy az EU (valójában FED) fütyül, eltávolítják a pozíciójából a korrupció gyanújával, vagy vádjával. Ha belépnénk a szervezetbe, akkor azonnal biztosítanák Gyurcsány Ferenc bandájának, a hatalomátvételt, mivel a céljuk egy irányítható, és kiszolgáló báb kormány létrehozása. Valóban Dr. Márki-Zay Péter lenne a megmentőnk? A Messiás? Vagy csak egy újabb belső ellenség, aki viszályt szít a magyarok között? Egy termékkereskedő, egy marketinges, aki jó szlogenekkel, lózungokkal, ferdítésekkel, eladhatóvá teszi az áruját? Mindenki döntse el maga.

https://www.youtube.com/watch?v=-4-lHOyAPB0
https://www.penzcentrum.hu/gazdasag/20210921/a-kozos-valuta-csapdajaban-a-deli-orszagok-esete-az-euroval-1117841
https://promenad24.hu/2019/05/12/nem-vasarhelyt-hanem-magat-es-partjat-epiti-marki-zay-amerikaban/

Egész Európában elszabadultak az energiaárak. Ezért sem szabad hogy hagyjuk hogy az ellenzék megint kiárusítsa nyugati nagytőkéseknek a stratégiai vállalatainkat, többek között az energiaipari vállalatainkat, mint annak idején a, MÁV Cargót, MOL-t, repülőteret, MALÉVET, energiaszolgáltatókat, gáztározót, Postapalotát, Tőzsdepalotát, bankokat, Andrássy úti palotákat stb.

Ha visszagondolunk Muhira, Mohácsra, Trianonra mindig eszünkbe kellene jutni, hogy ha az elvtelen segnyalókra, a hitszegőkre hallgatunk, akiknek már semmit nem jelent az ország és csak azt lesik, hogy mennyi morzsát tudnak felnyalni a mocsokból, amit az asztalról dobál le nekik Soros György, akkor jön majd az újabb nagy tragédia, és végleg eltűnik a Magyar nemzet.
A mostani ellenzék kísértetiesen hasonlít azokra a főurakra, nemesekre, akik mind megesküdtek Mátyás királynak, hogy elismerik törvénytelen fiát (Corvin Jánost) mint Magyar trónörököst. Majd Mátyás király halála után azonnal megtagadták esküjüket, és külföldi királyt hívnak meg a Magyar trónra (II. Ulászló) ha az elismeri őket előjogaikban, követeléseikben és hatalmukban. Az országot egy év alatt tönkre vágták, és még csak ez után jött a Dózsa féle parasztháború, Nándorfehérvár eleste, Mohácsi vereség és a 150 év hódoltság. Ha mi Magyarok nem fogunk össze és ismét hagyjuk magunkat kijátszani egymás ellen, akkor végünk. Teljesen egyértelmű mindenki számára hogy élet-halálról van szó. Ha most sem sikerül, (teljes ellenzéki összefogással) az ellenzéknek hatalomra kerülni, akkor fejek fognak hullani, és le kell cserélni a teljes gárdát, és az alapoktól kell újra elkezdeni. Ami minimum egy évtizednyi keserves munkának ígérkezik.
Az ellenzék minden tagjának a nyakába kellene akasztani, és állandóan viselnie kellene, a “Csak lopni, és hazudni, és kép mutatni tudok, minden máshoz alkalmatlan vagyok !” feliratú táblát. A Karácsony Gergely ősszintének, és ártatlannak tűnő szövegét, még mindig nagyon sokan beveszik. Ha nem sikerül ezt az elfajzott, gerinctelen bandát a 2022-es választásokon végleg eltörölni, akkor Magyarország nagyon gyorsan bedarálódik a jóakaró nyugat, gyarmatai közé, mehetünk majd létminimumnyi fizetésért, alkalmazottként hozzájuk dolgozni, a muzulmánok meg majd itthon kezelgetik a lányainkat, büntetlenül, 1200 €- s segéllyel, és ingyen lakással támogatva. Mert afelől senkinek ne le legyenek kétségei, hogy az értelmesebbeket kiválogatják, és a söpredékét fogják Magyarországnak szétosztani.

Alapszabály: Egy nemzet sorsa a nők gyermekvállalási kedvén múlik. Viszont ha ezt modern kori rabszolgákkal „olcsón dolgoztatott Migránsokkal” akarjuk megoldani, olyan területekről ahol évezredek beivódása a génekbe az, hogy, ha erősebb vagyok, bármit elvehetek a másiktól következmények nélkül (pláne ha ehhez még egy hitvallási felsőbbrendűség is társul), az már egy emberöltőnyi távlatban is nagy problémákat fog okozni. Egyébként, ha valaki élt multikulturális helyen, az tudja, mert tapasztalta, hogy nem működik, és nem integrálódás, hanem kasztosodás történik főképpen a keresztény és az iszlám vallásúak között. A kettős mérce lesz, ami még jobban ront a helyzeten. Az egyiknek bármit lehet a másik meg kussoljon, és adózzon, amíg bele nem nyomorodik. Az Oszmán birodalomban azért működhetett, mert ott nem volt demokrácia. Az embereket rabszolgáknak hurcolták be. Kiválogatott, keresztény, törvénytisztelő, és istenfélő emberek millióit, és többnyire csak nőket és gyerekeket hurcoltak el. A kevés férfi rabszolgákat olyan helyen alkalmazták (bányák, ültetvények, gályák, csaták első sorai stb.) ahol szükség volt rájuk. Ezért nem is voltak hosszú életűek, szaporodni meg esélyük sem volt.

Egyébként:

Soros György, csak egy báb, egy manipulátor, aki adja a személyiségét, és kiszolgálja a föld legerősebb központi magán bankját, a FED-et. Úgy is mondhatnánk a mai kor John Pierpont Morgan-ja.
Tehát összegezve: 1907-ben John Pierpont Morgan tőzsdei, banki, pénzügyi válságot okoz a híreszteléseivel, ezt hívják manapság hírekre való kereskedésnek (1). Nelson Aldrich szenátor egy központi jegybank létrehozását javasolja, mondván hogy az 1907-es pánik okozta válság így nem történhet meg újra. 1913-ban a Kongresszus a félrevezető módon Federal Reserve System–nek (FED) nevezett független magán bank kezére játszotta Amerika pénzkibocsátásának monopóliumát, ami a folyamatos pénzügyi manipulációi által ma már a föld legerősebb központi magánbankja (2). Háborúkat indít, országokat, kontinenseket irányít, milliókat tesz tönkre. Végső cél a minden, és mindenki feletti korlátlan hatalom.

1.Amikor válság, vagy háború van, esnek a részvények, állampapírok, ingatlanok értékei. Na, ekkor kell vásárolni.
2.Pénz és hatalom. Akit nem tudunk megvenni, azt lejáratjuk, vagy más módon kiiktatjuk.

Végezetül két idézet.
Rotschild:
„Akkor kell venni, mikor vér folyik az utcán.”
“Hagyjátok, hogy kibocsássam és irányítsam egy nemzet pénzét, és nem érdekel, hogy ki hozza törvényeit.”

Fel kellene már ébredni a csipkerózsika álomból, vagy úgy fogunk járni,mint ez a szegény impala. Csak erős idegzetűeknek.

Egy fényévnyi a különbség a Gyurcsány és az Orbán kormány között, de az elvakultak, a zsigerből utálkozók és a vakok ezt a különbséget nem veszik észre.
Senki sem lenne különb, aki olyan helyzetben lenne, mint ők. Nincs olyan ország a földön, és nem volt, és nem lesz ahol a vezetők nem korruptak, és nem harácsolnak. De az már nagyon nem mindegy, hogy a Gyurcsány kormány teljesen tönkre vágta, leépítette, lebontotta, kivétel nélkül minden szinten + eladósította + kiárusította, elkótyavetyélte, 30 évre visszavetette az országot, vagy mint az Orbán kormány rendbe rakja az alapoktól (visszavásárolja a kiárusított állami vagy/és stratégiai vállalatokat, cégeket, részvényeket, aranyfedezetet, IMF hitel kifizetése stb.), és egy erős országot épít, ahol növekednek a számok, minden szinten.

Gyurcsány Ferenc:

https://www.youtube.com/watch?v=bUSzZ3TnpLM&list=PLMGM4HtojKuHYFOBuvc6JnYLKm68B2qvY&t=837s
(1:09) – nél azt mondja, hogy „Több ezer milliárd forintot hoztunk haza Brüsszelből.”
A valódi helyzet az, hogy a Gyurcsányék még ahhoz is tehetségtelenek voltak, hogy az EU-s támogatásokat, pályázati pénzeket lehívják. Sok ezer millió eurót hagytak bent, és ezzel kárt okoztak az országnak. Már ezért börtön járt volna mindegyiknek. Ha nem hiszed, itt van egy dokumentum, és benne egy grafikon, ami 2007-2013-ig mutatja, hogy mennyi volt a keret, és mennyi a lehívás.
https://adoc.pub/download/miskolci-egyetem-gazdasagtudomanyi-kar-vezetestudomanyi-intef07791aa34da0d3c606b7c4f0555985c40706.html
https://www.youtube.com/watch?v=NSnICFPMsXs&t=384s
https://www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0&t=580s
https://www.youtube.com/watch?v=FoCB7kVwJOo
Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 2. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-22 09:44:10 [15.] 
A földi légkör határához már rég kilehetne tenni egy hatalmas táblát, ELMEGYÓGYINTÉZET!


Téma: Ways entertainment inspires a student for an essay Fórum: Oktatás
 59. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-22 09:38:25 [16.] 


"Időnként elmegyek orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is meg akar élni. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is meg akar élni. Azután a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok." - Mark Twain

Ha ezt észreveszi egy környezetvédő, akkor jól megbüntet, mert ő is meg akar élni...

Tovább >>Téma: problogger heathy Fórum: Egészség
 58. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-21 23:34:21 [17.] 
Érdemes megfontolni a tanácsait.


Tovább >>


Téma: problogger heathy Fórum: Egészség
 15. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-21 23:29:36 [18.] 
Mesterséges intelligenciával raboltak bankot, 11 milliárd forint a kár


Téma: Az intelligencia Fórum: Tudomány
 1805. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-21 22:11:42 [19.] 
Ki ez az ember ? Mit akar valójában ?

"Nem lehetséges, hogy az a feladata, akadályozza meg a jogi fellépést ,és a mantrájával lehetetlenné tegye az egységes fellépést ,megosztva ezzel a békés megoldást keresőket is?

Vagy csak egy egoista ,pszichikailag zavart elme, aki személyiségzavarban szenved, amit mostani megjelenése : bibliai „apostoli szakáll” és bot, - is alátámaszt ?

Ki ez az ember ? Mit akar valójában ?

És mindez „KINEK AZ ÉRDEKE " ?"


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 9. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-21 11:56:03 [20.] 
Mágneses alagút veszi körül a Naprendszert egy merész új kutatás szerint


Téma: Praktikus dolgok Fórum: Tudomány
 1804. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-21 11:46:52 [21.] 
Ellehetetlenítette az Elk*rtuk vetítését a balliberális újpesti vezetés


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 33. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-20 23:33:23 [22.] 
Andrew Moulden neurológust meggyilkolták, mert leleplezte az oltóanyag-üzletet


Téma: VÍZKULTÚRA Fórum: Egészség
 56. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-20 19:45:46 [23.] 
Alcyon Plejádok 121:


Tovább >>


Téma: problogger heathy Fórum: Egészség
 1803. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-20 19:39:38 [24.] 
Nincs több időnk! - Az olaszliszkai tragédiára emlékeztünk


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 32. Topi-50  |   Válasz erre 2021-10-19 22:33:37 [25.] 
A dolog- Mi van a kísérleti vegyszerben?


Téma: VÍZKULTÚRA Fórum: Egészség
 Találatok száma: 3339
    / 134 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.016647100448608 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail