Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9312777/21 Témák: 17740 Tagok: 109601 Legújabb tag: Nictcsp123 Online: (66/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 80 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 1993 üzenet
 1398. Topi-50  |   Válasz erre Ma, 10:52:53 [1.] 
ttps://pestisracok.hu/harminc-evvel-a-rendszervaltas-utan-vegre-meg-kellene-torni-a-balliberalis-halozatok-uralmat-szakacs-arpad-a-polbeatben/


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 1397. Topi-50  |   Válasz erre Ma, 09:52:15 [2.] 
Dr. Olaf Koob német antropozófus orvos cikke a "koronavírusról"


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 83. Topi-50  |   Válasz erre Tegnap, 22:02:21 [3.] 
Valami baj van a világgal


Téma: információ Fórum: Gazdaság
 82. Topi-50  |   Válasz erre 2020-07-09 21:57:12 [4.] 
Mire megy ki a jelenlegi világméretű játszma? - Szedlacsik Miklós mester coach


Téma: információ Fórum: Gazdaság
 21. Topi-50  |   Válasz erre 2020-07-09 21:53:56 [5.] 
Le a maszkokkal! Mi lesz velünk? különkiadás


Téma: A legjobb üzlet a védőoltás Fórum: Egészség
 81. Topi-50  |   Válasz erre 2020-07-05 17:30:56 [6.] 
🇭🇺Ki b. át kit?🧐 vagy mindenki kizárólag minket


Téma: információ Fórum: Gazdaság
 1395. Topi-50  |   Válasz erre 2020-07-05 09:47:34 [7.] 
https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/kozlonyeink/item/5546-z

https://www.youtube.com/watch?v=oX8SHw-0XpI
Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 80. Topi-50  |   Válasz erre 2020-07-02 21:21:39 [8.] 
Elhallgatott történelem - A Globális Elit megfélemlíti az emberséget?


Téma: információ Fórum: Gazdaság
 83. Topi-50  |   Válasz erre 2020-07-02 15:01:13 [9.] 
KIÁLTVÁNY A NEMZETHEZ!

A Nemzetegyesítő Mozgalom népi ellenállásra hív minden tisztességes, a jövőért felelősséget érző embert azért, hogy a Magyar állam vonja vissza az 5G kapcsán kiadott engedélyeket egészen addig, amíg független szakértők nem bizonyítják be ennek a technológiának az ártalmatlanságát a természetre és az emberiségre!


Sőt nemzetegyesítő ellenállásra, önszerveződő közösségépítésre hívunk mindenkit, aki nem akar a Bill Gates vezette, kötelezően vakcinázó, és ezzel profitmaximalizáló tömeggyilkosok áldozatává válni!
Ugyanis egyenként nem lehetünk győztesek, csak a gyerekeinkért önszerveződő, kaláka csoportokban!

Indoklás:
Lassan véget érne a vírus-hisztis maszkabál világa, de az emberiséget lecsökkenteni akarók újabb hullámmal fenyegetnek bennünket, hogy önkéntesen vessük alá magunkat az akaratuknak, vagyis önként oltassuk be magunkat! Pedig már eddig is elkövettek mindent, hogy az immunrendszerünk legyöngüljön. Elszeparáltuk magunkat, nem jártunk közösségbe ahol kibeszélhető lenne a vírus-hisztis maszkabál lényege, vagyis elmondhassuk egymásnak, hogy a használt levegő újra belélegzése is immungyöngítő hatású és maga szeparáció is az. A legtöbb idős ember a „félelmi stressz” okán gyöngíti le önmagát, főleg a folyamatos halálhírek hallatán. Pedig hazánkban tavaly5240 főnek rövidítette meg az életét az influenza, most pedig csak néhány százról állítják, hogy a COVID 19 fertőzése miatt halt meg az alapbetegségében. A hírekben sem az szerepel, hogy a vírusfertőzésben haltak meg, hanem a legyengült immunrendszer felgyorsította az alapbetegségüket. Svédország, Fehéroroszország nem vezetett be karantént, s érdekes módon nem lett náluk kiugróan magas az elhalálozások száma, sőt lényegesen alacsonyabb lett, mint bárhol Európában. Hogyan is lehetséges ez? Butaság a maszkot hordani, mert az csak a természetes oxigénbevitelt csökkenti, mivel a kilélegzett levegő egy részét szívjuk vissza?
Igen! A vírus nem élő egység, ezáltal sem a távolságtartás, sem a maszk nem segít, sőt kifejezetten árthat az immunrendszerünknek! Ami ennél is jobban árt, az az 5G, amely szintén immungyöngítő hatású, csak erről a fősodratú média nem fog soha tájékoztatni bennünket, mert ez a technológia a bankár-pénzhatalomnak fog nagyon fontos titkosszolgálati, katonai előnyt biztosítani, mint ahogy a „vakcina” sem abban az irányban lesz hatékony, hogy a ”fertőzést” akadályozza, hanem a centralizált ellenőrzés és a katonai vezérlés kitűnő eszköze lesz.
Ezekkel együtt ennek a mai vírus-hisztis maszkabálnak biztosan van egy fontos és rövidesen érezhető és biztosan bekövetkező hatása, nevezetesen a digitális pénzrendszer általánossá tétele az egész világon. Ez a vírus ugyanis csak a beteg és nagyon öreg emberek számára jelent valódi fenyegetést, mert ez a vírusvalójában, mindannyiunkból kimutatható, hiszen ezzel együtt élünk. Ha ez így van – márpedig maga az elkülönülés, a távolságtartás – nem a vírus miatt van, hanem azért, hogy a társadalmi atomizáció jobban kezdjen el működni és a pánik okán egyre gyengébb immunrendszerrel rendelkezzünk! Vagyis az egész vírus-hisztis maszkabál egy alaposan megtervezett népirtási törekvés, amelyet végig fognak vinni, s ezzel kiirtják az emberiség jelentős részét, hiszen a kötelező vakcinnáció előbb-utóbb be fog következni!

Állítólag még 5 hulláma lesz a COVID-19-nek? Szerintem viszont az 5G technológia lesz az igazi romboló erő az immunrendszerünk számára, s ezt nem tudom tisztességes tudományos kutatásokkal bizonyítani, mert a tudományos világ jelentős részét már pénzpórázra fűzték, aki nincs rajta a pórázon és e témában kutat, azt pedig a tudatipar fogja agyonhallgatni, s így a kutatás eredményei nem kerülnek a széles nyilvánosság elé. Hazánkban Pócs Alfréd főorvos és Tanka Endre professzor állt ki az 5G ellen, s e szakemberek hatására a Nemzetegyesítők is elítélik a koronavírus kapcsán terjesztett hazugságokat, s visszautasítjuk a konteó – vagyis az összeesküvés elméletének – vádját!

Mindezekért népi ellenállásra hívunk minden magyar embert, hogy az állam vonja vissza az 5G kapcsán kiadott engedélyeket egészen addig, amíg független szakértők nem bizonyítják be ennek a technológiának az ártalmatlanságát a természetre és az emberiségre!
Nemzetegyesítő ellenállásra, önszerveződő közösségépítésre hívunk mindenkit, aki nem akar a Bill Gates vezette, kötelezően vakcinázó, és ezzel profitmaximalizáló tömeggyilkosok áldozatává válni!
Ugyanis egyenként nem lehetünk győztesek, csak önszerveződő, kaláka csoportokban! A gyermekeinkért ezt kell tennünk!
Meg kell érteni az ellenállás lényegét:
SZERVEZKEDJÜNK! NEM ENGEDHETÜNK A KÖTELEZŐ VAKCINA RENDSZERÉNEK!Téma: Aktuális Fórum: Mobiltelefonok
 74. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-30 11:53:53 [10.] 
Elkezdődhet a katonarobotok kora


Téma: Harci robotok Fórum: Hadsereg
 79. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-30 11:50:53 [11.] 
http://kimondottigazsagok.com/a-vatikan-szovivoje-az-uj-vilagrendrol-es-6-milliard-ember-eltunteteserol-beszelt-ijeszto-elszolasok/


Téma: információ Fórum: Gazdaság
 7. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-28 21:28:49 [12.] 
Egy újszülöttnek minden vicc új

Humoros, rövid történetek


Nincs titok semmi
J. S. Bach rajongott az orgonákért. Amikor eljátszotta legújabb műveit a hangszeren, hallgatósága mindig álmélkodva figyelte a mester virtuóz technikáját.
Egyszer megkérdezték Bachtól, hogy-hogy ilyen csodálatosan játszik ezen a rendkívül bonyolult hangszeren.
– Miért lenne bonyolult ez a hangszer? – kérdezte vissza Bach – Itt csak azt kell tudni, hogy az ember mikor, melyik billentyűt nyomja le, különben szól ez magától.

A kényszer hatalma
Victor Hugo a nagy francia író egyszer sürgős munka előtt állt. Mivel nem bízott eléggé abban, hogy végig kitart feladata mellett, félig levágta a szakállát és félig a haját, az ollót pedig kidobta az ablakon.
Addig nem ment el otthonról, amíg ki nem nőtt a szakálla és a haja. S a munkával is elkészült.

Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés…
Yehudi Menuhin hegedűművész nemcsak játékáról, hanem roppant szorgalmáról is híres. Naponta nyolc órán át gyakorol, s ezt sohasem mulasztja el.
Megkérdezték tőle, hogy miért gyakorol ennyit, hiszen a napi nyolc óra után, sokszor még rendkívül hosszú és fárasztó koncerteket ad.
– Én mindig is nagyon precíz ember voltam – válaszolta a művész – ledolgozom a napi nyolc órámat a többi már csak szórakozás.

Halad a munka
Egy újságíró megkérdezte Mark Twain-t, igaz-e, hogy már hosszabb ideje dolgozik egy nagyobb lélegzetvételű színdarabon.
Twain így válaszolt:
– Igen, most egy négy felvonásos, három szünetes darabon dolgozom, s a szünetekkel már kész is vagyok!

Ez a lakás eladó
A XIX. század végén a lengyel komponista és zongoraművész, Moritz Moszkowski Bécs utcáin sétálgatott a Rimszkij-Korszakov-tanítvány Alekszandr Glazunov társaságában.
Ahogy a nagy bécsi muzsikus Franz Schubert hajdani otthonához értek, megálltak, és elolvasták a ház falára erősített márvány emléktábla szövegét.
– Mit gondolsz, barátom – mélázott el Glazunov –, ha meghalok az én házamra is tesznek majd egy táblát?
– Egész biztos! – vágta rá Moszkowski.
– És vajon mit írnak majd rá? – faggatta tovább Glazunov.
– Azt írják rá: Ez a lakás eladó!

Híres a nevem
G. B. Shaw sokat utazott hazájában. Egyszer egy falu határában megismerkedett egy juhásszal. Megkérdezte, hogy hívják.
– Shakespeare vagyok – felelte az öreg.
Shaw csodálkozva mondta:
– Na, akkor maga igazán büszke lehet, hogy ilyen híres nevet visel…
Az öreg juhász elégedetten bólogatott:
– Hát persze, hogy híres a nevem, hiszen már negyven éve őrzök birkát ezen a környéken.

Isteni elme
Az Isteni színjáték tengernyi szereplőjéből és fordulatos eseményéből is kitűnik, hogy Dante emlékezőtehetsége rendkívüli volt. Erről a csodálatos memóriáról egy szerény, de frappáns történet is beszámol.
Egyik ismerőse megállította Dantét, s megkérdezte tőle:
– Mondja mester, ön szerint mi a legjobb étel?
– A tojás – felelte a költő.
Eltelt egy év, s Dante újra találkozott ismerősével. Az illető megállt, s csak ennyit kérdezett:
– Mivel?
– Sóval – felelte a költő, s komótosan folytatta útját.

Kenyér helyett kővel
Úgy látszik a tehetséget, a zseniket máshol sem becsülik meg. Amikor Robert Burns meghalt, nem sokkal temetése után márványemlékművet állítottak neki.
A síremlék felavatása során a még élő édesanyja keserű könnyekre fakadt:
– Ó, Robbie! Te egy darab kenyeret kértél tőlük, s ők egy darab követ adtak neked!

Csak a szokásos
G. B. Shaw híres volt szarkasztikus megjegyzéseiről. Egy alkalommal régi hölgyismerőse panaszkodott az írónak:
– Tegnap a jósnőm azt tanácsolta, hogy este menjek el a kaszinóba, tegyem meg a születési évemet, és nagy pénzt fogok nyerni. El is mentem, de egész este vesztettem.
Shaw tömören így válaszolt:
– Asszonyom, ezúttal nem kellett volna letagadni azt a szokásos tíz évet.

Aki másnak vermet ás…
A nagy színésznek egy darabban fel kellett olvasni egy levelet, ezért sosem tanulta meg a levél szövegét. A fiatal, kezdő színész, aki a levélhozó inast játszotta, úgy gondolta, megtréfálja híres kollégáját és a jelenetbe a megírt levél helyett egy üres papírt vitt be.
– Levele érkezett, nagyságos úr – nyújtotta át kaján vigyorral az összehajtogatott lapot.
A nagy színész széthajtogatta az üres lapot és szemrebbenés nélkül ezt mondta:
– Nincs nálam a szemüvegem. Fiam, felolvasná nekem?

Forrás: Shaku Echo

Éjfél után
Volt idő, amikor egyes színházak szinte versengtek egymással abban, hogy melyikük tud hosszabb előadást tartani.
Egy nagy múltú prózai színházunkban egy klasszikus mű bemutatója úgy elhúzódott, hogy még éjfél után is javában tartott az előadás.
A közismert kritikus egyszer csak felállt – valamivel éjfél előtt – és kifelé indult a nézőtérről. A színház titkára rémülten szaladt utána:
– Még nincs vége az előadásnak!
A kritikus egy ásítást elnyomva kacsintott a titkárra:
– Nekem csak mára szól a jegyem!

Szabad rablás
Miután Heltai Jenő nem kérhetett szabadalmat szellemes mondásaira, sűrűn érte az a „megtiszteltetés", hogy ötleteivel mások neve alatt találkozott.
Naftalin című darabjának egyik próbájára magával vitte a Vígszínházba fiatal írótársát, és amikor a színpadon Hegedűs ajkán elhangzott egy elmés és kacagtató poén, az ifjú titán felsóhajtott:
– De kár, hogy ez a mondás nem nekem jutott eszembe!
Heltai megvigasztalta:
– Legyen nyugodt, fiatal barátom, fog ez a mondás még magának is eszébe jutni!

Aláírva
Wagnert sokan bírálták, támadták életében. Egy ízben éppen társaság volt nála, amikor a postás egy levelet hozott. A zeneszerző felnyitotta, s a papírlapon mindössze egyetlen szó állt: „Hülye".
Wagner elnevette magát.
– Már sok olyan levelet kaptam, amelyet az írója elfelejtett aláírni, de ez az első, amelyben csak az aláírás szerepel.

Ötórai tea
Shaw nyomtatott meghívót kapott egyik hölgyismerősétől, akit különösebben nem kedvelt.
A szöveg így szólt:
„Lady X. Y. csütörtökön öt és hat óra között otthon teázik."
Az író visszaküldte a meghívót, a nyomtatott szöveg alá ezt írva:
„George Bernard Shaw szintén."

A művésznő életkora
Joséphine Baker világhírű revücsillag élete utolsó heteiben, 68 évesen is korát meghazudtoló frissességgel szerepelt Európa színpadain.
Amikor Koppenhágában vendégszerepelt, az egyik tapintatlan újságíró a művésznő életkora felől érdeklődött. Baker fanyar iróniával így válaszolt:
– Harmincnégy az egyik lábam…

Forrás: Művész-világ.hu


Téma: MOSOLYOGJ PICIT! Fórum: Egészség
 43. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-28 11:39:04 [13.] 

Kezdődhet a visítás: kikerült a NAT-ból a kamu finnugor elmélet

Éppen ideje volt már!
Tapasztaltuk az elmúlt évek során, hogy unokáim még mindig a régi
félrevezető szemlélet szerint tanulták a történelmet.
Holott húsz éve köztudott a finnugrizmus tarthatatlansága.Téma: Lehet-e helyesen és jól tanulni? Fórum: Oktatás
 20. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-27 23:11:25 [14.] 
A rákgyógyító orvos


Téma: A legjobb üzlet a védőoltás Fórum: Egészség
 78. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-27 20:29:24 [15.] 
SZ.W.K: NAGYON FONTOS TÁJÉKOZTATÁS AZ EMBEREK TÖMEGEINEK MIELŐBBI
FELÉBREDÉSÉRE!!!
ERNST WOLF TŐZSDESZAKÉRTŐ TEGNAPELŐTTI GONDOLATAI!


- A jelenlegi kiemelkedő és legfontosabb tulajdonsága a helyzetnek az
a történelmileg egyedül álló gazdasági és hatalomkoncentráció, amilyen
alatt még soha nem éltünk az emberiség teljes történelme során.
Mivel ma rengeteg pénznek a ráfordítása által kontrollált társadalmi
rendszerben vagyunk számon tartva, mindez azt jelenti, hogy
rendkívülien kevés de a gonosz által velejéig megszállott ember tart
bennünket ellenőrzése alatt. Ezek az erők az elmúlt hónapokban eddig
még nem látott történelmi és gazdasági szerephez jutottak bizonyos
dolgok széles körű felhasználása terén, valamint az általuk okozott
financiális katasztrófa helyzet látszat megoldására a korona vírus
álljárvány sokkját vetették be gazdasági mulasztásaik
következményeinek ideig-óráig való elhalasztására, elkendőzésére.
Napjainkra történelmi távlatokban nézve is ők a -díp-sztét- vagyis a
mély állam vagy háttérhatalom csekélyke létszámú tagjai a
legerősebbek. Viszont!
Korunk pénzügyi problémáit vagyis a globális adósságot exponenciálisan
a legmagasabbra egészen az egekig ők szorították fel!
A leggyorsabban növekvő adósságteher a kormányoktól és a központi
bankoktól a zárolásig bezárólag alkalmat adtak az úgynevezett mentési
kampányokra és a korona segélycsomagokra.
Csak egy példa a három-négy német cégre Opel, Volkswagen, BMW és a
Daimler. Az elmúlt tíz évben több mint 230 milliárd eurót nyertek,
ellenben ugyanakkor csupán 50 milliárd euró jutott a kis és
középvállalkozásoknak, vagyis nekik csak alamizsnát adtak, és
folytatják az összes lehetséges megszorító követelményt a kis
üzemeknél, üzleteknél: bonyolult követelményrendszerekkel és sok
esetben végleg lehetetlenné is tehetik azok működését. Amit tudnod
kell hogy mi feltételezhető: abból a bizonyos 50 milliárdból sem a
munkavállalók, sem a kis autóipari vállalatok alkalmazottai nem fognak
profitálni. Mi lesz a pénz milliárdokkal? Jelenleg a központi
bankoknál nullán vagy csaknem nulla szinten kerülnek majd be, és
valószínűleg pontosan ugyanazt csinálják majd velük mint eddig. A
fennmaradó javak odakerülnek majd a fő pénzügyi spekuláns
befektetőkhöz. Az összeg a nemzetközi pénzügyekben lesz realizálva
értékpapírokban, azaz szárazföldi kaszinóként, és így ez még tovább
fokozhatja majd a globális spekulációt ami a tulajdonképpeni
világválságot jelenti!
Különösen a nagy öt - vagyis a Microsoft, Apple, Google, Amazon és a
Facebook jön majd számításba. Ezek az utóbbi években hatalmas szerepet
játszottak a káros financiális robbanásban, hanyatlásban.
A pénzügyi piacok mind az öt nagy cég esetében az adó elkerülésében
részesülhetnek a hatalmas részvény-visszavásárlásokból, a
menedzsmentjük hathatós és rafinált közreműködésével, melyeket a
dereguláció révén korrupt módon szintén megengedtek nekik. Ez az öt
cég vezeti a pénzügyi piacokat szerte a világon, és hatalmas kétes
összeköttetéseik segítségével. ráadásul még részesülnek is - úgy mint
senki más - a válság jogtalan következményeiből.
- Sikereik kétes területei a következők voltak!
- Online kereskedelem
- Otthoni iroda számítógépes hálózaton keresztül
- Internetes konferenciák
- Otthoni iskolai oktatás hálózati rendszerben
- Internetes postai megrendelő cégek
Állítólag ez a jövő lesz a legtisztább. Az online postai megrendelő
cég az állítólagos járványok keretén belül megmutatta a válságok
nyereségteremtő menetét és erejét.
A hónapok során 175 000 új alkalmazottat és résztulajdonost vett fel!
Jeff Bezos személyes vagyonát ebben az évben egyedül öt hónapon belül
45 milliárd dollárról közel 160 milliárdra növelte a kijárási tilalom
következtében a webshopjaiból származó jövedelmeiből. Ő - vagyis az
Amazon vezérigazgatója - lett talán a világ leggazdagabb embere.
Tehát milliárd dolláros növekedést tapasztalhattunk, mind a vállalatok
e digitális pénzügyi szektor pénzügyi ereje miatt, valamint a
technológiai hatalom és a személyes kapcsolataik szerepelnek mindebben
azért, hogy fokozatosan alávessék az egész világot és az embereket,
hogy egyre jobban elválasszák és így elidegenítsék egymástól őket. Ez
az állítólagos járvány nekik a globális pénzügyi rendszer szereplőinek
nagyon-nagyon hasznos volt 2007-ben és 2008-ban is.
A kormányok és a központi bankok beavatkozása révén a várható
összeomlás előtt megtakarított, majd magasabb és egyre több pénzzel
felhígított valamint a jegybanki kamatcsökkentések mesterséges életben
tartásával ezt a kurzust gazdaságpolitikát azonban nem lehetett
tartósan fenntartani. Ezt bizony újra és újra meg kellett ismételni!
A felelősök 2018-tól a rendszer összeomlását megelőzendő mindent
megpróbáltak. Leértékelési akciókat próbáltak bevetni valamint
részletfizetési kamatokkal felkelteni a vásárlókedvet, de ezzel a
kezdeményezésükkel 2018 végére mégis kudarcot vallottak.
Abban az időben a világ minden részén a tőzsdék zuhanni kezdtek, és az
így működő rendszer erősen megrázta és befolyásolta a központi bankok
üzletpolitikájának irányát.
Az újra megváltozott és visszatértek az előző évek expanzív monetáris
politikájához. No de ez nem más volt mint beismerése annak, hogy nincs
visszatérés a normál pénzügyekhez. A rendszer még működhetett 2009.
szeptember tizedikén, akkor még az amerikai pénzügyi rendszerben a
központi bank csak jelentős megújulást tapasztalt valamint
százmilliárd dollár injekcióval tudta tartani a dolgot. Ezután az év
fordulóján már észrevehetővé vált a recesszió.
2009 vége felé. 2020-ra azonban már egyre világosabbá válik, hogy a
hagyományos eszközökkel nem működhet a rendszer. Azután érkeztek az
első hírek hogy 2020 január-februárjában pandémia van Kínában és így
világossá vált, hogy a járvány más országokban is elterjedt február
végére. Az első olyan jelentős események Európában, minthogy a genfi
autószalon törlése került, mindezek ellenére megvan az hogy koch
robert intézi a világjárvány veszélyét így február 28.-án a
németországi népesség alacsony vagy közepes szintjén is.
Akkor az olajárak kilencedik bukása révén jött létre a márciusi óriási
tőzsdei összeomlás, ahol az árak ugyanolyan gyorsan estek és március
17.-ére soha nem volt pusztító hatásúak lettek.
Ez az ütközés világossá vált, majd az rk ii lelépte a kormányt és a
lakosság kockázata úgy tűnik mintha semmilyen szempontból nem lenne
létfontosságú, majd március 26.-án a kockázati csoportok nagyon
magasak lettek. Érdekes ebben az összefüggésben az is, hogy a
készletek visszaestek, bár ennek oka az olajárak esése is lehetett és
mielőtt a helyben előforduló eseményt általában koronás összeomlásnak
nevezték. Az még érdekesebb lett, hogy mind a tőzsdei összeomlás, mind
az azt követő események és a piacok gyors helyreállítását, a
támogatási csomagok tették lehetővé. Több milliárd van az ultravilág
zsebében akik azt három szakaszban mossák tisztára.
- Először az első árakkal való fogadással majd a mentőalapok
csökkentésével, majd az ennek a mentési pénznek a felhasználása a
pénzügyi piacokon és így keletkezett a következő fellendülés, ameddig
az usa magazin az USA-ban számolt be a milliárdosok vagyonát ilyen
módon 23 napon belül, 282-nél milliárd dollár növekedett, ami a
leggyorsabb volt.
- Tehát a növekedés akkor érhető el, amikor megszületik a szövetség a
pénzügyi ultravilág, a politikai elit, és a médiabirodalom között,
majd vezényszóra megkezdődik a nyilvánosság ijesztgetése a
járványveszéllyel !!!
Az ultra gazdagok zavartalanul koncentrálhattak az övéikre vagyis
vagyonaik gyarapítására az egész emberiség iszonyatos kárára.
Egyébként a hatalmas ingatlan vagyon tovább növekszik és a társadalmi
egyenlőtlenség fogja ultra gazdagékat a világ csúcsára vezetni. Ez a
hirtelen kifosztás még nem ért véget és valószínűleg az amit több nap
és hete átélünk nem más mint a következő pénzügyi és társadalom elleni
rajtaütésre való felkészülés. A gazdasági és financiális
földcsuszamlás jelenleg a nyilvános beszélgetés egyik fő témája, és ez
az a bizonyos második hullám! Ezúttal is félve kell megérteni a
gazdasági és pénzügyi villanást, hiszen ez mérgesíti majd el az emberi
kapcsolatokat.
A világjárvány hátterében lelki szemeim előtt a szándékosan
létrehozott tételek lejáratának következményei: a kis és közepes
méretű vállalatok tömeges elbocsátásának lavinája! Az ultra gazdag
társaságok megteszik ezt az elkövetkező hetekben, és hónapokban. A
hitelek kifizethetetlenné válnak. Hiányok és gyorsan növekvő
magáncsődök ütik fel a fejüket. Az élelmiszer ágazat felvásárlási árai
csökkennek majd és ugyanakkor a fogyasztói árak hihetetlenül
megemelkednek majd. A termelési ágazat ingatlanszektoraiban, különös
tekintettel a kereskedelmi ingatlanokra újabb hatalmas visszaesést
tapasztalhatunk majd és a tőzsdén emellett a hatalmas adóveszteségek
miatt ez a hullám lesz a jellemző.
A közszolgálati szférákban tömeges elbocsátások lesznek és ehhez
csatlakoztatják majd a vas-kemény megszorító programokat is amiket
keserűen tapasztal majd meg a mindenkori hatalomhoz ragaszkodó
gumigerincű és lakájlelkű nomenklatúra állomány.
Politikusék megpróbálják majd kompenzálni az állami költségvetések
hibáit, természetesen mindhiába.
Előttünk egy szuper-pénzügyi, pénzügyi és gazdasági összeomlás rémképe.
A társadalmi szökőár számszaki követése, kimutatásai jelenleg nem
mutatják be annak mértékét, mert az szinte beláthatatlan.
A központi bankok ezzel egyre erőteljesebben szembesülnek majd, mert
nagyrészt hiányzott belőlük az őszinte nyilvánosság az eddigi
tevékenységükből.

- Tegyük egyértelművé hát minden kétkedő számára, hogy itt az ideje
egy új és emberközpontúbb rendszer bevezetésének, ami nem haszonelvű
alapokat szolgál, hanem humánus és demokratikus értékeken alapszik.
A cél nem a társadalmi árok elmélyítése, hanem inkább legyőzni és
betemetni az árkokat, és a gyengéknek és betegeknek nyújtott
engedmények adják majd meg a humánusabb irányvonalat.

- Magától értetődik, hogy mindannyian folytatjuk tovább a harcot egy
igazságos társadalmi és emberi rendszer eléréséért, és rámutatunk
gyermekeinknek és unokáinknak arra az irányra, mely őket egy különb és
emberibb jövőbéli világba vezetik.

- A digitális pénzügyi börtön úgy néz ki, mint aki meg akarna győzni
bennünket a jelenlegi háttér-hatalom igazáról. Ne higgyünk nékik!
Sok Köszönet! (taps)

Ernst Wolff beszéde nyomán lejegyezte - Mindszenti Öcsi


Téma: információ Fórum: Gazdaság
 1394. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-27 11:44:22 [16.] 
Olasz szenátor “szájkosár” nélküli véleménye...


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 31. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-25 12:34:43 [17.] 
Söndörgő - 2016.12.09. - Fonó Budai Zeneház


Téma: Magyar népzene Fórum: Kultúra
 1393. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-25 12:19:19 [18.] 
Háború a fehérek ellen


Nálunk most Donáth Anna akarja ránk uszítani a cigányokat!!!!!Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 82. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-21 21:39:14 [19.] 
Tudat és egészségrombolás 5G és petíció


Téma: Aktuális Fórum: Mobiltelefonok
 1392. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-21 19:00:57 [20.] 
13.bigpikcsö - friss információk az USA- ból


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 77. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-20 20:01:15 [21.] 
Üzenjük a most rabosított mentőknek: veletek vagyunk.

Mindenekelőtt sietek leszögezni: minden szolidaritásom és együttérzésem a rabosított mentőké. Felháborítónak, méltánytalannak és tűrhetetlennek gondolom, ami most velük történik. És ennek ellenkezőjéről semmi sem fog meggyőzni. Hogy miért? Azért, mert a családom tele van egészségügyi dolgozókkal, aktívakkal és már nyugdíjasokkal. Így ismerem a vonatkozó történeteket. Vittek már be feleségemhez éjszakai ügyeletben cigány öregasszonyt szívpanaszokkal, mögötte jött az egész pereputty, és az volt az első mondatuk, hogy „ha a mama meghal, utána döglesz te is!”.
https://magyarnemzet.hu/ahelyzet/rabositva-8269224/

Hozzászólás:"Ne tegyünk úgy a magyar mentősökkel, mint az amerikai antifák a rendőrökkel"


Téma: információ Fórum: Gazdaság
 73. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-20 19:57:28 [22.] Téma: Harci robotok Fórum: Hadsereg
 81. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-13 23:16:54 [23.] 
Mikrohullámú fegyverek és elmekontroll a gyakorlatban.


Téma: Aktuális Fórum: Mobiltelefonok
 80. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-09 22:46:04 [24.] 
https://internetfigyelo.com/az-5g-nagyon-veszelyes-jatek-mi-az-igazsag/


Téma: Aktuális Fórum: Mobiltelefonok
 30. Topi-50  |   Válasz erre 2020-06-09 22:20:56 [25.] 
TOVÁBB VISZEM -TELJES HANGERŐVEL! ! !
Téma: Magyar népzene Fórum: Kultúra
 Találatok száma: 1993
    / 80 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.01753306388855 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail