Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9192686/30 Témák: 17408 Tagok: 108311 Legújabb tag: Boblin Online: (96/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 69 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 1710 üzenet
 10. Topi-50  |   Válasz erre 2018-06-19 23:13:21 [1.] 
http://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/06/a-vakcinak-elleni-harc-nem-most.html#more


Téma: A legjobb üzlet a védőoltás Fórum: Egészség
 329. Topi-50  |   Válasz erre 2018-06-14 20:36:34 [2.] 

Ez a változás nagyobb lesz, mint amilyet Trianon után átéltünk


Ha minden marad a régiben, a bevándorlás következménye számunkra, egyszerű halandók számára az európai életforma teljes eltűnése lesz, alig néhány év alatt.

...ez a változás nagyobb lesz, mint amilyet Trianon után átéltünk, nagyobb, mint a kommunista diktatúra által elkövetett társadalommérnökösködés következményei,
https://magyaridok.hu/velemeny/europa-jovoje-sotet-de-3169678/
Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 328. Topi-50  |   Válasz erre 2018-05-25 22:59:37 [3.] 
"Rád is szükség van!" - Elindult a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom honlapja

Budaházy Edda felhívása:


https://www.youtube.com/watch?time_continue=127&v=yFqZuRw_oDI

Magyarország legnagyobb problémája a népességfogyás. Ha nem házasodunk meg, nem vállalunk gyermekeket, ha elhagyjuk a hazánkat, ha megöljük a megfogant magzatokat, vagy magyar gyermekek híján beengedjük a migránsokat, törvényszerűen előbb-utóbb eltűnünk a történelem színpadáról. Mindannyiunk felelőssége, hogy ez ne történjen meg! Hozz világra még egy magyart!A honlap címe:https://megegymagyart.com/Fekete Gyula: Magyarország a pusztulás útján

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KWeiZdBF3n0

Magyarország a pusztulás felé halad, mondta Fekete Gyula író 2004-ben a Pannon Rádióban Mészáros Sunyónak.
Az ország vénülése, a gyermektelenség elsősorban Magyarországot taszajtja szakadékba, de hamarost zuhanni fog egész Európa is.
A beszélgetést most, 2012-ben abból az alkalomból idéztem fel, hogy Fekete Gyula az idén lenne 90 éves.


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 327. Topi-50  |   Válasz erre 2018-05-12 17:29:11 [4.] 

„EL KELLENE MENNI INNEN”


A BOLDOGSÁG NEM KÜLSŐ KÖRÜLMÉNYEK KÉRDÉSE, HANEM MINDENKIBEN BENNE VAN
Zetelaki Réka:

„El kellene menni innen” – szeretjük mondogatni, amikor úgy érezzük, kicsit rosszabbul mennek a dolgok.

Magyarországon él egy általános nézet, mely szerint külföldön minden jobb.

„Bezzeg Németország, bezzeg London, bezzeg Svájc!

El kellene menni innen” – hajtogatjuk.

Hát én elmentem.

Nem is Nyugat-Európába, hanem annál jóval messzebbre. Közép- és Dél-Amerikába, utazni, egy évre. Úgy éreztem, kell a tapasztalat és a motiváció. Bejártam ezt a kontinenst a tetejétől a legdélebbi pontjáig. Dél-Amerikáról úgy tartják, meleg, pálmafás, a fehér homokban Catherine Zeta-Jonesok és Antonio Banderasok hűsítik magukat kókuszkoktélokkal. Hogy az élet könnyű és kellemes, minden jól működik, az pedig emberek boldogok.

Mindez persze mese habbal, de egy dolog mégis igaz belőle: a boldogság.

Ha a világnak ezen a felén a „Hogy vagy?” kérdésre azt válaszolod, „Rosszul”, hárman ugranak köréd.

Azt gondolják, elvesztetted egy közeli hozzátartozódat, földig rombolódott a házad vagy valamilyen végzetes csapás ért. Ha kiderül, hogy csak bal lábbal keltél fel, jobb esetben kinevetnek, rosszabb esetben onnantól kezdve elkerülnek téged. Nem kíváncsiak a panaszkodásra, nem tudnak vele mit kezdeni. „Csak a legközelebbi barátainkkal osztjuk meg a gondjainkat. Velük is csak akkor, ha olyan nagy a baj, hogy a segítségüket, tanácsukat akarjuk kérni” – mondják Közép-Amerikában. A társadalom többségének minden nap „muy bien”, azaz mindenki mindig isteni jól van. És ezt ismételgetik egész nap. Miért? Az elégedettséget nem csak a szavak szintjén művelik. Valóban büszkék arra, amit csinálnak: büszkék a családjukra, a munkahelyükre, és ellentmondást nem tűrően imádják az országukat is. Nem akarnak többet. Nem várják egy nagy utazástól, egy szebb kanapétól vagy egy új iPhone-tól a megváltást. Minimalista módon élnek, így nincs is mit félteniük, és több idejük jut egymásra. A vendégségben a házigazda nem idegbajosan ugrál, hanem mosolyogva hátradől, és elégedetten nézi a ricsajozó vacsorázókat.

Van-e okuk boldognak lenni?

Európai szemmel nézve nincs. Közép-Amerikában a legfejlettebb ország színvonala is alulról súrolja a Balkánt. A gázszolgáltatás Mexikótól Argentínáig hiányzik. A csapvízből jobb nem inni, és ha a gyerekek heti háromszor otthon töltik a délelőttöt, mert nincs víz az iskolában, az teljesen normális. Ha fél napra öt országban eltűnik az elektromosság, meg sem lepődnek. „Az oktatás a fejlődő világban alacsony színvonalú” – ezt tudjuk. De egészen más megtapasztalni a valóságban. Megtapasztalni, hogy a helyi barátaid üzeneteit nem érted, mert nem tudnak helyesen írni. Hogy nem tudják, milyen háború zajlott a szomszéd országban az elmúlt tíz évben. Hogy a professzorokat tudod tanítani, pusztán a gimnáziumi tanulmányaid alapján. Hogy a társadalom nagy része ijesztően el van hízva, pusztán azért, mert nem tudják, hogy milyen következményekkel jár a töméntelen cukor és szénhidrát fogyasztása. Persze nem mindenhol van így. Bár hajlamosak vagyunk Dél-Amerikát „egy régiónak” tekinteni, gigantikus méretű kontinensről van szó, ahol hatalmasok a különbségek is. Akadnak nyugat-európai szinten fejlett országok. Ezekbe mindig katarzis volt megérkezni, de néhány hét után általában meglepő dolgokat tapasztaltunk. Bár Bogotá modern nagyváros, az életet mégis megkeseríti a rossz közbiztonság. Ki akarna úgy élni, hogy sötétedés után nem sétálgathat, óvakodnia kell a taxisoktól, és nem telefonálhat egy kávézóban sem nyugodtan, mert bármikor kikaphatják a kezéből a telefont? És máshol is akadnak gondok: bár Argentína olyan, mintha Európában járnál, ott is akadnak gondok. A gyakori sztrájkok megkeserítik az életet, hiszen bármikor leállhat a közlekedés vagy elveszítheted a repülőjegyed. Könnyen előfordulhat, hogy lecsúszol az érettségiről, mert a tanáraid tíz hónapja tüntetnek. Kompenzáció nincs, csak vállvonogatás. „Persze, de az idő jobb ott” – érveltek sokan, amikor próbáltam elmagyarázni, hogy a kerítés sehol sincs kolbászból. Azonban ez sem igaz: Dél-Amerika nagy része magashegyi terület, ahol amellett, hogy nehezebb lélegezni, mindig 10-15 fok van. Az alacsonyabb területeken és a partszakaszokon persze meleg van, de ez sem olyan, mint az európai nyár. A trópusi klíma valójában csak néhány napig kellemes: ha hónapokat élsz az óceánparton, bármit megadnál egy európai szellőért. Sőt, az állandó forróság és a magas páratartalom furcsa hatással van az emberre: elveszted a produktivitásodat, és passzívvá válsz.

„Mikor lesz már vége a télnek?” – bosszankodunk sokat itthon, bele sem gondolva, hogy hálásnak kellene lennünk a hidegért.

Tulajdonképpen ez az, ami lehetővé tette itt a fejlődést. Ez az, amiért megtanultuk, hogyan termeljünk öt hónap alatt egy évre elegendő élelmet. Ami miatt minden területen okoskodni kellett, így kerültünk az építészet, az orvostudomány, az oktatás és a művészetek területén is a világ élvonalába. Furcsa belegondolni, hogy Dél-Amerikában még gyerekeket áldoztak fel az isteneknek, amikor nálunk már felizzott a reneszánsz megújulás. Magyarország egy biztonságos kuckója a világnak. Dél-amerikai barátaim elkerekedett szemmel hallgatták a történeteket a hóesésről, a lombhullató erdőkről és a szarvasokról. „Nincsenek földrengések? Nincsenek vulkánok?” – kérdezték hitetlenkedve. Számukra mindez egzotikus. Tulajdonképpen hálátlan, amit művelünk. Őseink egész kontinenseket utaztak be lóháton, keresve a megfelelő, biztonságos hazát, ahol letelepedhetnek. A Kárpát-medencéig jöttek, hogy megtalálják ezt a termékeny és védett a földet, amiről mi ma panaszkodunk. Dél-Amerikában büszkeséggel töltött el, amikor arról kérdeztek, hogy melyik nyelvcsaládba tartozik a magyar. Germán? Szláv? Latin? „Nem.

A magyar egyedülálló” – mondtam. Dél-Amerikában szembesültem azzal, hogy ez mekkora érték. A földnek ezen a részén néhány száz év alatt egy egész kontinens veszítette el a saját nyelvét, a kultúráját, sőt az ősi tudását is a spanyol és portugál hódítások miatt. Több száz millió ember. Ezzel szemben Magyarország, ez a kis tízmilliós nép, mindent túlélt. Bár évszázadokig éltünk török, osztrák, orosz elnyomás alatt, nem használva a saját nyelvünket, titokban tartva a kultúránkat, mások javára termelve, mégis itt vagyunk. Mégis magyarul beszélünk, a hétéveseink már helyesen írnak, a tízévesek bonyolult törteket oldanak meg, és a felnőttek világpolitikai kérdésekről vitatkoznak esténként. A boltok polcairól ömlenek a termékek, és designer formatervezőink újabb és újabb trükkös ötletekkel teszik még könnyebbé az egyébként is ijesztően kényelmes életünket. Egy év után visszatérni Budapestre meglepetést okozott: megszépült Duna-part, új kávézók és üzletek, hétköznap este is tömött bárok, ezerféle kulturális program…„Miért jöttél haza?” – kérdezték sokan.

Mindezek után nem csoda, hogy ez a kérdés fejbe vágott. Még most is szédülök tőle. Egyszerre érzek tehetetlen dühöt és világölelő szeretetet. Hiszen hogyan értessem meg egy panaszkultúrájú néppel néhány mondatban azt, hogy a világ nagy része hálás lenne azért, ha úgy élhetne, ahogy mi Magyarországon? Ha ilyen történelme lehetne, ha ilyen kultúrája, ha ilyen életszínvonala. Hogy a boldogság nem külső körülmények kérdése, hanem mindenkiben benne van. Utazni jó, mindenkinek ajánlom.

Talán a hazánktól távol majd észrevesszük: az igazi érték itt van, éppen az orrunk előtt.

tovább >>


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 69. Topi-50  |   Válasz erre 2018-05-03 15:19:05 [5.] 
https://pestisracok.hu/bogar-laszlo-legfeljebb-egy-evtizedunk-maradt-az-onmegsemmisites-megakadalyozasara-ps-interju/

Hozzászólás:

"Kedves, Drága Hazánkfiai!

Az emberi BIOLOGICUM-nak IDŐHÖZ köthető szabályai vannak.
Így a szaporodásnak is.
A sokasodás időtávlata behatárolható, így a számbeli NÖVEKEDÉS -optimális anyagi feltételek mellett, számolva a kedves szülők (főleg az édesanyák) LELKI, ERKÖLCSI, TÁRSADALMAI ELHIVATOTTSÁGÁVAL ... létezik ez? - ÉVTIZEDEKBEN MÉRENDŐ!!!
Ezért a megoldás: KARAKTER-AZONOS, KELETI GYÖKERŰ NÉP (pl. ujgurok, kazahok) meginvitálása- mondjuk 2-3 milliós számban. Biztosan integrálódnának, mert genetikájuk hasonló, gondolkodási rendszerük a miénkkel azonos.
S ezzel a brüsszeli "bevándorlási" igények is kielégítettnének..."


https://www.youtube.com/watch?v=6TDxwDwx8Q0
"Ezt az önmegsemmisítést igyekeznek kihasználni a globális pénz-szivattyú üzemeltetői.
Egy vallástalan,hazátlan,házatlan tömeg számukra sokkal jobban beilleszthető a 4 műszakos termelésbe,mint akinek Hazája,Háza,Családja,Vallása van. És nincs Karácsonya,sem Húsvétja,sem Pünkösdje. És akkor is dolgozik,mert nem jár Neki a pihenés.
Figyelem Polgártársaim.
Az utolsó jó éveket élhetjük.
Ha nem tolunk ki magunkkal,akkor tovább,mint az a “művelt nyugat”"

https://www.youtube.com/watch?v=Yvv7sNPx5Ts
Segítsd a fehér dél afrikai keresztény testvéreinket a nigger holokoszttol. Ezreket öltek meg a niggerek. Adj nekik politikai menedéket.
Ügyes keresztény emberek jót tennének Magyarországnak.
Nem analfabéták és sokoldalú szakmai tudásuk van. "


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
 326. Topi-50  |   Válasz erre 2018-05-03 15:17:53 [6.] 
https://pestisracok.hu/bogar-laszlo-legfeljebb-egy-evtizedunk-maradt-az-onmegsemmisites-megakadalyozasara-ps-interju/

Hozzászólás:

"Kedves, Drága Hazánkfiai!

Az emberi BIOLOGICUM-nak IDŐHÖZ köthető szabályai vannak.
Így a szaporodásnak is.
A sokasodás időtávlata behatárolható, így a számbeli NÖVEKEDÉS -optimális anyagi feltételek mellett, számolva a kedves szülők (főleg az édesanyák) LELKI, ERKÖLCSI, TÁRSADALMAI ELHIVATOTTSÁGÁVAL ... létezik ez? - ÉVTIZEDEKBEN MÉRENDŐ!!!
Ezért a megoldás: KARAKTER-AZONOS, KELETI GYÖKERŰ NÉP (pl. ujgurok, kazahok) meginvitálása- mondjuk 2-3 milliós számban. Biztosan integrálódnának, mert genetikájuk hasonló, gondolkodási rendszerük a miénkkel azonos.
S ezzel a brüsszeli "bevándorlási" igények is kielégítettnének..."


https://www.youtube.com/watch?v=6TDxwDwx8Q0
"Ezt az önmegsemmisítést igyekeznek kihasználni a globális pénz-szivattyú üzemeltetői.
Egy vallástalan,hazátlan,házatlan tömeg számukra sokkal jobban beilleszthető a 4 műszakos termelésbe,mint akinek Hazája,Háza,Családja,Vallása van. És nincs Karácsonya,sem Húsvétja,sem Pünkösdje. És akkor is dolgozik,mert nem jár Neki a pihenés.
Figyelem Polgártársaim.
Az utolsó jó éveket élhetjük.
Ha nem tolunk ki magunkkal,akkor tovább,mint az a “művelt nyugat”"

https://www.youtube.com/watch?v=Yvv7sNPx5Ts
Segítsd a fehér dél afrikai keresztény testvéreinket a nigger holokoszttol. Ezreket öltek meg a niggerek. Adj nekik politikai menedéket.
Ügyes keresztény emberek jót tennének Magyarországnak.
Nem analfabéták és sokoldalú szakmai tudásuk van. "


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 67. Topi-50  |   Válasz erre 2018-04-25 22:50:32 [7.] 
Ti vagytok a többség? … Na, ne...


Stoffán György küldte be 2018. 04. 15., v - 13:06 időpontban


*Ki nem érti, és mit nem ért? Tegye föl a kezét…*

Tehát, volt egy választás, amelynek során nem volt semmiféle csalás. Ezt csak a félkegyelmű
gyűlölködő, az alkoholista pápai bicikli tolvaj fia találta ki. A választáson a Fidesz győzött.

Az a Fidesz, amelynek ti – szerencsétlen nehéz felfogású ifjú magyar testvéreim – azt köszönhetitek, hogy a fejetek
a helyén van, hogy beülhettek egy kerthelyiségbe kávézni a barátnőtökkel,és nem rohan rátok egy teherautó,

s amikor hazafelé mentek, akkor sem erőszakolja meg senki a hölgyet és téged nem fejez le. … Ti táblákon
hirdetitek a saját ostobaságotokat, s a mikrofonba valami hülye üvöltözi,
hogy új választást akartok… Mire föl? *Hiszen a választás megvolt, az erővonalak ismertek, tehát négy év múlva lehet újra próbálkozni. *

*Ez ugyanis nem kívánságműsor* és nem vidámpark, ahol addig dobálhatod a rongylabdát, amíg meg nem kapod a nyalókádat…

Ez választás volt! A ti nyelvhasználatotokkal is demokratikus. Bár én utálom ezt a mindent
megmérgező és mindenre fátylat borító kifejezést. Hiszen ti, a tüntetők is demokráciát emlegettek a saját felforgató és beteges, céltalanul és megfogalmazhatatlanul elégedetlenkedő magatartásotokat illetően… meg a kormány is demokráciát emleget, de a Szíriát hazug indokokkal bombázó és százezreket meggyilkoló amerikai elnök is demokráciáról beszél, s volt már
nekünk ebből a féléből szocialista demokráciánk is, a proletárdiktatúra keretében, ami enyhén szólva is beteges. Tehát a demokrácia szó maga is hazugság! A Kossuth téren vagy háromféle demokrácia felfogás volt, ami
önmagában is jellemzi ezt az 1800-as évek végén Genfben kitalált és ártó szellemiséget, amely a pártosodás mérgével vegyítve tökéletes elegyet alkot a béke, a biztonság és a magyar kereszténység, a magyar nemzet megmaradása ellen.

A Jobbik demokrácia-felfogása a kötél, az akasztás, a cigányok és a zsidók likvidálása, valamint egy rendben lezajlott választás elleni aljas lázítás, és a haza elleni kémkedés védelme. A DK demokrácia-felfogása a csalás,sikkasztás és a szemrebbenés nélküli hazudozás – ami persze az ellenzéknél általános jellemző. A liberálisok demokráciája modern fasizmus, amely a
hitleri fasizmust megszégyenítő aljasságokra képes. *Demokráciáról többé ne szónokoljon sem kormánypárti, sem ellenzéki politikus. Mert demokrácia nincs, nem létezik.* Alaptörvényünk van, amely alkalmas a társadalmi rend
fenntartására, a béke és a biztonság megteremtésére.

*Kérdésemre, amelyet több ifjú tüntetőnek feltettem, senki nem tudott kimerítő választ adni, de még megközelítőleg sem voltak képesek elmagyarázni, hogy miért vannak kint a tüntetésen, és mit szeretnének elérni. *

*Vannak viszont veszélyei is ennek a tervezett demonstráció sorozatnak*, hiszen nem hazai elképzelés,

nem hazai érdek mentén jött létre az ördögi hazudozással szervezett tüntetés. Hiszen választási csalás nem volt...
Félve gondolok arra, hogy az utcára hülyített fiatalok, akik tapasztalat híján azt hiszik– mint minden lázadó ifjú –,

hogy a világon ők legokosabbak, terrortámadás után, áldozatként fognak a pesti utca kövén
feküdni holtan… és haláluk, mint minden a politikáért történt haláleset, teljesen értelmetlen lesz. Ennek ellenére bármikor bekövetkezhet egy aljas merénylet csak azért, hogy a világsajtóban el lehessen hazudni, hogy lám,
mit tett a fasiszta magyar kormány. Ugyanis a nemzetközi liberális szervezőknek semmit nem jelent az emberi élet, kivált, ha magyar. Az igazmondást hírből sem ismerik, erkölcsi normáik pedig nincsenek. A primitív, a még tanulatlan, a felszínes műveltségű, az iskoláskorú, a narkós, az alkoholista, a proli rétegre remekül hatnak, s használják is
ezeket saját világhatalmi, politikai érdekükben, mit sem törődve az életveszéllyel. Ismerjük a provokátorokat és ismerjük a lélektelen, ördögi mentalitást, amely nem ismer határt és akadályt, ha céljairól van szó.
Mindenen és mindenkin keresztülgázol, így képes akár lőni is a liberálisok
által az utcára kihazudott tömegre. Ezt is ismerjük 1956-ból és 2006-ból.

*Tervük, programjuk nincs, a tények tudomásul vételéről hallani sem akarnak.*Ti, a sokféle, erkölcsöt, történelmet és törvényt nem ismerő*, gyilkosok és áldozatok leszármazottai, jobban teszitek, ha elgondolkodtok azon, érdemes, e magatokat veszélybe sodorni hazugságokért, idegen érdekekért, a betelepítés mindent, így titeket is, és a jövőtöket is elsöprő céljáért,
amikor egy békét és biztonságot garantáló kormány működik még négy esztendeig Magyarországon, ha tetszik nektek, ha nem? Mert ez a törvény! Érdemes-e a biztonságot, a határvédelmet, a fejlődő gazdaságot veszélyeztetni, néhány ócska senkiházi pénzéhségének a szolgálatában? Érdemes e meghalni egy terrortámadás következtében? *Mert ami történik
veletek, aminek részesei vagytok, az egy terrortámadás *Magyarország, a magyar törvényesség és a békét akaró, a választásokon többségét bizonyító társadalom ellen, de magatok ellen is, mert nem tudhatjátok, mikor áldoz fel benneteket az a söpredékhatalom, amely a kezdetektől a sátánt szolgálja.
Mert csalódást kell, hogy okozzam nektek: *Nem ti vagytok a többség!* Ti, csupán összesség vagytok. A társadalom aljának összessége… 150.000 ember, aki néhány pártból és kellő, önmaga által sem értett gyűlöletből verődött
össze a pesti utcán, miközben a vidék most éppen szánt és vet… hogy Ti tudjatok ingyen tanulni, hogy biztonságban élhessetek és még ennivalótok is legyen…

*Kisebbség vagytok hála Istennek, s talán felismeritek saját ostobaságotokat, amellyel gyermekeitek és az ország biztonságát teszitek kockára, de amely cselekedetetekre nem lesztek büszkék úgy húsz év múlva, amikor végre benő a fejetek lágya… *

Stoffán György


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
 186. Topi-50  |   Válasz erre 2018-04-23 22:05:10 [8.] 


http://saigonocean3.com/nghenhacAllTimeBest/AllTimeBest-2.htm


Téma: 90-es évek zenéi Fórum: Zene
 66. Topi-50  |   Válasz erre 2018-04-21 21:59:20 [9.] 

RENAUD CAMUS LEVELE ORBÁN VIKTORHOZA híres francia író, Renaud Camus, az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának elnöke levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek.

A levél teljes szövege:

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Engedje meg, hogy azzal kezdjem: lelkes gratulációmat küldöm az országos választásokon elért fényes sikeréhez.

Gratulációmat még hangsúlyosabbá teszi az a csodálatos beszéd, amelyet március 15-én mondott el. Történelmi beszédnek fogják tekinteni. De már most is az, mivel az egyik legszebb és legerőteljesebb beszéd, ami valaha is elhangzott. Elmondott mindent, amit mi, az inváziónak, külföldi megszállásnak, etnikai elözönlésnek kitett szerencsétlen, alávetett, védtelen nyugat-európaiak hallani szerettünk és akartunk volna. Az Ön szavainak hála, Európa legközepén Magyarország ismét az európai ellenállás élő erődítményévé válik.

Beszéde, helyzete és az elmúlt években vállalt állásfoglalásai, mint ahogyan azzal nyilvánvalóan tudatában van, hatalmas felelősséget ró Önre. Ön nem csak Magyarország miniszterelnöke, hanem a bátorság, a remény, az ellenállás és az alávetettség egyértelmű visszautasításának totális megtestesítője.

Én francia író vagyok, akit leginkább azért ismernek, mert megfogalmaztam a „Nagy Felcserélés” kifejezést, amelyet nagy örömömre Ön a beszédeiben nemrégiben használt. Elnöke és társalapítója is vagyok az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának, ami mindazok uniója, azon pártok, mozgalmak vezetőinek, legfontosabb véleményformálóknak, politikai és kulturális közéleti szereplőknek, művészeknek, értelmiségieknek a jövendő szövetsége, akik elkötelezve érzik magukat, hogy harcba szálljanak Európa őslakosainak lerohanása és elpusztítása ellen.

E Tanács nemzeti, mivel úgy gondoljuk, az invázió, gyarmatosítás és etnikai felcserélés mai drámája európai probléma, a közös kultúra ügye az egész kontinens számára; élet és halál kérdése az európai civilizációnak, azaz egy olyan nagy európai válságról van szó, melynek csak európai megoldása lehet. Egyetlen ország sem fogja tudni csak önmagát megmenteni.

A magyarok nagyon szerencsések, hogy megmagyarázzák nekik a „Nagy Felcserélés” szavait. Nekünk, nyugat-európaiaknak ez évek óta napi látvány, napi tapasztalat és napi szenvedés. Az Ön népe az Ön nagy bölcsessége és hazafias érzése miatt ezt a rémálmot elkerüli. Éppen ez az oka, hogy Önt mintaképnek tekintjük és Magyarországot zászlóvivőnek.

Nekünk segítségre van szükségünk. Az Ön segítségét kérem. Ezt téve pontosan tudatában vagyok annak, hogy mi, nyugat-európaiak kérjük Önöket, közép- és kelet-európaiakat arra a segítségre, amit nem kaptak meg tőlünk, amikor Önök voltak Európa megszállt része, amelyet lerohantak, megaláztak és elfoglaltak. A szabad Európa oldalt cserélt – az olyan embereknek köszönhetően, mint Ön.

Hamarosan látni fogja, hogy a nyugat-európaiak menekültként, csapatostul rohannak majd Keletre. Ez már meg is indult.

Kétféleképpen tud segíteni.

Először úgy, Miniszterelnök Úr, hogy elfogadja kimagasló tagságát az Európai Ellenállási Tanácsban, ahogyan azt szomszédja, Václav Klaus, a Cseh Köztársaság volt elnöke megtette. Nagy, emblematikus jelentőségű gesztus lenne.

Másodszor úgy, hogy képviselőt küld arra a bankettre és ismerkedési munka- és barátság napjára, amelyet a Tanács tagjai számára szervezek Franciaországban, júniusban. Magánesemény lesz, magánhelyen.

Lehet, hogy diplomáciai okokból nem remélhetem, hogy személyesen látogat el (ami messze a legjobb lenne). De ha lenne olyan kedves, és elküldené nekünk személyes küldöttjét, úgy tiszteletbeli vendégünk lenne, és jelenléte hatalmas bátorítást jelentene Európa valamennyi népe számára, akik Önre magának az ellenállásnak a jelképeként tekintenek.

Természetesen közölném Önnel e találkozó napját és helyét. De az információ megtalálható internetes honlapunkon (Conseil National de la Résistance Européenne). Könyvemet, a Nagy Felcserélést, amelynek legfrissebb kiadása tartalmazza de Gaulle tábornok sírja közelében a Tanács alapításánál elmondott beszédemet, sajnos még nem fordították magyarra.

Abban a reményben, hogy kedvező választ ad két kérésemre, illetve segítségkérésemre, engedje meg, hogy legnagyobb csodálatomnak adjak hangot Ön iránt.

Renaud Camus
író, az Európai Ellenállás Nemzeti Tanácsának elnöke
Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
 65. Topi-50  |   Válasz erre 2018-04-20 16:56:31 [10.] 
https://kulturaliskreativok.blog/2018/04/18/a-magyarorszagi-media-patkanyok-figyelmebe-mindket-oldalon/


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
 15. Topi-50  |   Válasz erre 2018-04-01 23:32:31 [11.] 


https://888.hu/article-ki-itt-az-agymosott


Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
 14. Topi-50  |   Válasz erre 2018-03-29 16:03:33 [12.] 
PERUI KUTATÓ : Golenya Ágnes gondolatai a Facebookon

Golenya Ágnes író, ( Peru-Inkák-Tayos barlang stb.stb.)


Érdemes rákeresni az Interneten aki nem ismeri a nevét!

"Soha nem politizálok, még magamban sem, mert undorodom bármilyen politikai eszmétől, mert egy elmeprogram, és ezt megírtam finoman és kulturáltan a KÉK könyvekben...

De az a kisstílű gondolkodás és fröcsögés, ami a magukat magyaroknak nevezőktől ömlik Orbán ellen, e mellett már képtelen vagyok szó nélkül elmenni, rosszul vagyok minden szinten. Ha valaki átnézi a FB bejegyzéseket az Orbánt leváltók alacsony szintű véleményeire, megijed. (Remélem nem vagyok egyedül)

Tényleg innen kellene kiindulnia állítólag a világ szellemi megújhodásának? Ebből a negatívumoktól, elmeprogramozottságtól, gyűlölettől, kliséktől, populizmustól, óvódás véleményektől és kicsinyes gondolatoktól telt magyaroktól?

Ti, akik Orbánt nem tudom kire szeretnétek lecserélni, tényleg ennyire képtelenek vagytok egy nagy képet nézni? Annyi a vádatok, hogy lop??????

Oké, először is kérem írjátok ide a konkrét neveket, akikre azért fogtok szavazni, mert nem lopott és mert nem is fog lopni.

Másodszor, ti esetleg tényleg nem tudjátok, hogy akikkel Orbán szemben áll, azok (illetve azok globalista irányítói, mert itt csak azok macskajancsiai ugatnak) nemhogy lopnak, de az egész globalizmus működtetői, élvezői, akik rabszolgaként dolgoztatnak minden embert, akik miatt a megszülető csecsemőd azonnal adóalany, akik ilyenné tették a világot és az emberi életet pár száz év alatt???? (többi a KÉK könyvekben felsorolva)

Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni? Hol éltetek eddig? Nem ismeritek az Új Világrend, az Illumi-
nátus nemhogy mindent tőletek ellopó, benneteket globális rabszolgaságban tartó profithajhász gazdaságpolitikáját, akik ezt az egész cirkuszt, amivé a bolygónk vált, beleértve a terrorizmust, jól előkészítettek évtizedekkel ezelőtt? Ti nem tudjátok, hogy a migráns kérdés nem migráns kérdés alapvetően, csak egy eszköz, amit ők készítettek, hogy hogy Európát szétszedjék????
Ez nem humanitárius kérdés, az se érdekli őket, ha ott vesznek, ahol vannak. Én és még sokan, bizonyosan elsők közt segítenénk bármelyik VALÓS migránsnak, hogy életben maradjon és aztán mielőbb hazatérhessen. (Azt most ki se nyitom, hogy itt menekültek nincsenek, nem lehetnek, mert nem háborús övezetből kiabálnak és válogatnak az országok közül szocpol alapon, hanem ugyebár, hanem gazdasági bevándorlók, jó esetben, a fanatikusok mellett. És akkor vagy bárki mehessen oda a világban, ahova akar, vagy ők se, ha már gazdasági kérdés...)

Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, miféle vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel?

Ti tényleg nem tudjátok, hogy S . GY. (nem írom ki, mert a FB azonnal leszedi, de ezt remélem, kitaláljátok) és főnökei (mert azért ő csak egy stróman a nagy zenekari műben) terv szerint irányítják a mai eseményeket? Pont azt akarták elérni, hogy most bégessetek Orbán ellen??? Hazug álhumanista nem létező érvekkel jönnek a "migráns" kérdésben, ami az ő gazdasági és hatalmi erejük záloga?????

És ti mindezzel szemben azt hozzátok fel, hogy a mostani kormány lop???? Nem akarom elhinni, komolyan!

Az a legkevesebb, hogy tudd, a világ minden kormánya lop, ezt ti most tényleg ennyire tudatlanul kéritek számon?

Ha semmi egyebet nem tett volna Orbán Viktor, akkor annyit tökéletesen teljesített, hogy ma a világ megint tudja, hogy hol van Magyarország és kik a magyarok! Ez semmi nektek????
Az elmúlt 50 évben egy nagy nulla nemzet voltunk a világ szemében, egy senkik, akiknek nincs egy önálló gondolata sem, mindig valakiknek a csatlósai, politikailag, gazdaságilag és gondolkodásilag! Kullogtunk valakik után. Most először a magyarok tematizálnak, a magyarok mutatnak utat! Nem erre vágytatok???
Mi van, ha ez a szellemi megújhodás, aminek innen kell kiindulni, ja de ti nem veszitek észre a fától az erdőt????
Soha ilyen világos beszédet nem hallottam kormányfőtől, mint Orbán Viktorét. Ti süketek vagytok? Az egyedüli világos és nem mellébeszélő hang!

Tényleg képtelenek vagytok felnőtt érettséggel komolyan mérlegelni valamit és valakit?
Én is fel tudnám sorolni, miket nagyon nem szeretek az Orbán-kormányban és mit kérnék számon, ami belügy. De könyörgöm, egy országban mindig lesznek megoldatlan belső kérdések, a leggazdagabb királyságban is voltak nem mindenkinek tetsző intézkedések és lesznek is dögivel, bárki másra szavaztok! De ez konkrétan most elenyésző kérdés, egy mellékes taktikai szál a nagy stratégiaihoz képest!

Tényleg úgy gondoljátok, vesszem minden erénye, vesszen minden, az EU-s pénzek kicsorgatásánál fényévekkel fontosabb eredménye, amit elért és ami a jövőben a lányaitokat megvédi a burkától és a feleségeiteket, hogy állatnak se vegyék az új "európai" vallás égisze alatt?

Tényleg nem fogjátok fel minimális szinten sem, hogy miről van szó?
Én tuti itt hagyom ezt az országot, ha bárkit a jelenlegi "alternatívából" megszavaz ez az ország, mert akkor tényleg önkezével vetett véget az életének. Amellett, hogy kitehetjük a határainkra, akár rovásírással is, hogy Elmegyógyintézet."Téma: Szokjad Orbánt! Fórum: Politika
[válaszok erre: #19 #20]
 48. Topi-50  |   Válasz erre 2017-12-26 19:55:59 [13.] 


Örömhír és tört-én-elem 1.rész

tovább >>


Téma: Krisztust hirdetjük mindenkinek Fórum: Vallás, filozófia
 277. Topi-50  |   Válasz erre 2017-09-22 14:57:16 [14.] 
4000 éves Magyar törzs sírja került elő Ujgúriában! Az mta kussol,


Téma: TÖRTÉNELEM Fórum: Hadsereg
 48. Topi-50  |   Válasz erre 2017-08-04 13:14:28 [15.] 


Ne hagyj az autóban!

A kutyákat is megviseli a kutyameleg

A hőség az állatok szervezetét a mindennapokban is megterheli. Annál is inkább, mivel kedvenceink igen csekély mértékben képesek izzadással megszabadulni a fölösleges hőtől. A NÉBIH összegyűjtötte azokat a hasznos tippeket, amelyekkel a felelős gazdik elviselhetőbbé tehetik a kánikulát kutyáik számára:
• Soha ne hagyjuk kedvencünket a tűző napon kikötve vagy kocsiba zárva!
• Kánikulában ne futtassuk kutyánkat, sétálni is csak a kora reggeli és esti órákban vigyük!
• A szívbeteg és az idős kutyákra különös gondot kell fordítanunk, hiszen ők érzékenyebbek a melegre.
• Ha a kertben, szabadon tartjuk kutyánkat, mindig legyen számára árnyékos, hűvös hely, ahol a hőség elől menedéket talál!
• Mindig biztosítsunk számára friss ivóvizet!
• A nagy melegben a kutyák étvágya is csökken, ezért etetni több részletben, az esti és a reggeli órákban célszerű.
• A dús, hosszú szőrű kutyák szőrét érdemes nyárra rövidre nyírni, így könnyebben átvészelik a meleg időszakot.

http://www.20min.ch/community/viral/story/19166754#videoid=557967


Téma: Hobbi kutyások Fórum: Hobbi
 145. Topi-50  |   Válasz erre 2017-07-30 21:02:46 [16.] 
Amerikából jöttünk mesterségünk címere: Amero


Téma: Vallások amik megosztják az embereket! Fórum: Vallás, filozófia
 276. Topi-50  |   Válasz erre 2017-07-30 20:59:19 [17.] 
Magyar titkok a Csendes óceánon túl


Téma: TÖRTÉNELEM Fórum: Hadsereg
 325. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-24 09:55:11 [18.] 
Magyarország mint magántársaság és a jezsuiták


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 46. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-24 09:45:19 [19.] 
A Telekom is belemegy a játékba: visszaadják a jövő héten megszűnő telefonszámokatVisszakaphatják hívószámukat és egyenlegüket azok a telekomosok, akiktől július 1-jén a törvény miatt kénytelenek lesznek elvenni azt – közölte a hvg.hu kérdésére a Magyar Telekom.A július 1-jén hatályba lépő, mindenkire vonatkozó új szabályozás – melynek minden fontos következményét itt olvashatja el – részeként minden feltöltős SIM-kártya tulajdonosának egyeztetni kell személyes adatait a szolgáltatónál, legkésőbb június 30-áig. (Ezt személyesen és telefonon is el lehet intézni, de legegyszerűbb és leggyorsabb a netes adategyeztetés: itt mutatjuk, hogy hogyan végezheti el.) Aki nem lép, annak július 1-jén megszűnik a telefonszáma.

A mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor jelezte: megoldják, hogy a számukat elvesztő ügyfelek – bizonyos feltételekkel A kék szolgáltató bejelentése után megkérdeztük a versenytársakat is. A Magyar Telekomnál kérdésünkre elmondták, a Domino-kártyával rendelkező ügyfelek később, új szerződésükhöz visszakaphatják korábbi hívószámukat és esetleg fennmaradt egyenlegüket, abban az esetben is, ha elmulasztják az adategyeztetést. Hogy milyen feltételekkel, arról részletes tájékoztatást jövő hétre ígértek a Telekomnál.

forrás: HVG Tech rovat


Téma: Aktuális Fórum: Mobiltelefonok
 144. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-24 09:28:32 [20.] Téma: Vallások amik megosztják az embereket! Fórum: Vallás, filozófia
 143. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-23 08:58:23 [21.] 
A Bibliát a Római Birodalom bankárai rendelték meg


Téma: Vallások amik megosztják az embereket! Fórum: Vallás, filozófia
 47. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-20 23:40:13 [22.] 
http://katolikusvalasz.blog.hu/2017/05/12/pap_miert_hanyatlik_az_egyhaz


Téma: Krisztust hirdetjük mindenkinek Fórum: Vallás, filozófia
 324. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-17 21:11:49 [23.] 
Érdekes dolgokkal foglalkoznak Soros Gyuri bácsi aktivistái !


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 142. Topi-50  |   Válasz erre 2017-06-06 12:38:19 [24.] 
http://metropolita.hu/2017/05/23/megparancsoltak-hogy-gyermekeket-aldozzak-az-illuminatinak/


Téma: Vallások amik megosztják az embereket! Fórum: Vallás, filozófia
 322. Topi-50  |   Válasz erre 2017-05-18 21:44:56 [25.] 
Soros György és napjaink globalista, diktátori ambíciókkal rendelkező szereplői semmiben sem különböznek Hitlertöl, a liberális ideológia hívei pedig hasonlóan a nácikhoz, elszántan próbálják érvényesíteni és a világra ráerőltetni az akaratukat.
Tovább >>>


Téma: információ áramlás Fórum: Gazdaság
 Találatok száma: 1710
    / 69 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.018940925598145 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail