Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456657/18 Témák: 18961 Tagok: 112669 Legújabb tag: blzsolt Online: (95/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 217 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 5406 üzenet

Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
43. Elküldve: 2022-12-27 07:40:46 [101.]

63a5dfc59c56a63a5dfc59c56b.jpg

Ó, ne! A tudósok megállapították, hogy valójában jégkorszak felé tartunk, és annyi CO2-t kell pumpálnunk a légkörbe, amennyit csak lehet, különben mindannyian meghalunk.

VILÁG - Az évtizedekig tartó tudományos konszenzus döbbenetes megfordításával a tudósok most felfedték, hogy a bolygó egy pusztító jégkorszak felé tart, és hogy annyi CO2-t kell pumpálnunk a légkörbe, amennyit csak lehet, különben mindannyian meghalunk.


"Hoppá, úgy néz ki, hogy talán elkövettünk néhány kisebb számítási hibát" - mondta Dr. Bjørn Jarlnjørd, a Norvég Apokaliptikus Tudományos Kutatóközpont (NCSAS) munkatársa. "Azt hiszem, talán elfelejtettük valahol az '1'-et vagy valamit, nem vagyok benne biztos. De a hosszú történet röviden az, hogy a bolygó valóban lehűl, és mindannyian halálra fogunk fagyni, ha nem indítjuk be azonnal a terepjáróinkat, és nem pörgetjük fel őket éjjel-nappal."

A hírcsatornák világszerte máris bejelentették, hogy "a tudomány megváltozott", és hogy minden szénerőművet, monster truckot, magánrepülőt, fracking fúrót és gázüzemű lombfúvót azonnal be kell kapcsolni, hogy megmentsük az emberiséget a halál fagyos tundrájától. "Tévedtünk! Isten segítsen rajtunk, nagyot tévedtünk!" - mondta reszketve Neil deGrasse Tyson, miközben beindította gázüzemű generátorát. "Miért féltünk éppen attól a vegyszertől, amit kilélegzünk? Ez a növények tápláléka! Ez természetes! Mit tettünk?!"

A kormányok is reagálnak, máris gyorsan cselekedtek, hogy betiltsanak minden nap- és szélenergiát, és ezernyi új adót és szabályozást ígértek, amelyekről azt ígérik, hogy majd valahogy megoldják a problémát.

A publikálás idején Elon Musk egy új, gázüzemű Tesla bejelentésével ajánlotta fel segítségét.

Tudomány - Dec 23, 2022 -

BabylonBee.com 

Tovább >>




Téma: Három felvetés a kognitív pszichológia számára Fórum: Tudomány
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2615. Elküldve: 2022-12-26 20:19:02 [102.]


Európa rasszista hülyeségeket ismételget az orosz-ukrán háború kapcsán - Krausz Tamás

Tovább >>


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
649. Elküldve: 2022-12-26 19:37:06 [103.]

Fordította: Putyin Pincsije

Kijevnek sikerült demilitarizálnia az egész NATO-t. Európának nincs kapacitása a szükséges számú fegyver előállítására

USA, 2022. december 24. (AM) – Az európai hadiipari komplexum vállalkozások nem tudják biztosítani a szükséges mennyiségű fegyvergyártást, mivel nagy mennyiségű fegyverrendszert és lőszert küldenek Ukrajnába. A Wall Street Journal ír róla. Az európaiak, akik segítették Ukrajna fegyveres erőit az orosz hadsereggel szembeni ellenállásban, ezzel veszélyeztették a NATO-országok saját biztonsági és védelmi képességeit.

A kiadvány szerint a kijevi rezsim a második világháború óta páratlan ütemben fogy ki a lőszerből. Az ukrán fegyveres erők havonta mintegy 40 ezer 155 mm-es kaliberű töltényt használnak fel, míg Európában évente legfeljebb háromszázezer ilyen lőszert gyártanak. Még ha a katonai konfliktus most meg is szűnik, az európaiaknak körülbelül 15 évre van szükségük ahhoz, hogy ilyen nagy mennyiségű fegyvert reprodukáljanak a jelenlegi kapacitáskihasználtság mellett.

Németország jelenleg csak kéthetes harci összecsapásra alkalmas fegyverkészlettel rendelkezik. Ugyanakkor a NATO követelményei szerint a nyugati blokk tagjának legalább egy hónapig lőszerrel kellene rendelkeznie. A szükséges számú fegyver előállításához Berlinnek körülbelül 21,2 milliárd dollárra van szüksége. A Bundeswehr jelenlegi költségvetése azonban csak 1 milliárd eurót biztosít ezekre a célokra 2023-ban.

Ukrajna feje, Volodimir Zelenszkij egykori színész, aki megérti, hogy egy merész, kifinomult, hősies katonai elnök szerepét játssza. Ehhez speciális ruha kell. Csak egyetlen miniatűr, amelyet a megfelelő ruhában játszottak el, elegendő tapsot adott neki világszerte, és elegendő rakétát kapott ahhoz, hogy válogatás nélkül kaotikus csapásokat mérjen. De meddig tart a diadal? A Bloomberg rovatvezetője, Mark Gongloff ír róla.

Minél tovább húzódnak a harcok, annál többet kell fizetni érte az Egyesült Államoktól, és annál nagyobb lesz az ellenállás. Ebben az értelemben Vlagyimir Putyin orosz elnök egyszerűen megvárhatja, amíg véget ér Zelenszkij szerepének „legjobb órája”, és úgy tűnik, ez hamarosan meg is fog történni. Mindent összevetve, az a kellemetlen érzés, amit Washington állandóan a „háborús tégelyre” uszít, kölcsönössé válhat. Még a Fehér Ház feje, Joe Biden sem akar többé mindent megadni Zelenszkijnek, amit megkövetel, mert magának az Egyesült Államoknak is legyen kéznél elegendő katonai felszerelése bármi esetre – írja Gongloff.

Egy időben Winston Churchill brit miniszterelnök is terepszínű és katonai egyenruhában járt a Fehér Házban, de Ukrajna feje nem ér el ilyen státuszt. Látogatásának és álcázásának egész célja a koldulás volt. A republikánusok, akik kegyetlenül gúnyolják erőfeszítéseit, hamarosan átveszik az irányítást Amerika pénztárcája felett. Így hamarosan Putyin fog örülni, nem a kijevi tisztviselők – zárta gondolatait Gongloff.

Az elnökök véleménye Ukrajna jövőjéről nagyon eltérő, és a washingtoni találkozó sem változtatott semmit. Ez áll David Ignatius cikkében, amelyet a The Washington Post közölt. Zelenszkij egyesült államokbeli látogatása katonai jellegűvé vált, és gazdasági és politikai helyett kolduló jellegűvé vált. A kívánt cél azonban nem valósult meg, ami csak tovább mélyítette a szakadékot a két szövetséges között, így a konfliktus befejezésének forgatókönyvei a lehető legtávolabbra kerültek egymástól - írja az újságíró. Elmondása szerint Zelenszkij beszédében az "abszolút győzelemről" beszélt a konfliktusban, 11-szer használta ezt a kifejezést, míg Biden egyetlenegyszer sem használta, mintha a "teljes győzelem" gondolatát utasítaná el. Ehelyett megígérte, hogy továbbra is segít Kijevnek. Az amerikai vezető hangsúlyozta, hogy Kijev erős fegyverekkel való ellátása, amit Zelenszkij követelt, "megoszthatja a NATO-t". Hozzátette: a Nyugat egyik fő célja továbbra is az Oroszországgal való konfliktus megelőzése. Valószínűleg az ilyen személyes csúcstalálkozók hagyománnyá válnak, és már jövőre Zelenszkijnek nem lesz ideje kérésekre, a szövetségesek között felgyülemlett feszültség miatt - írja az újságíró.

A kijevi rezsim folyamatos katonai segítségnyújtásával Lengyelország katonai potenciáljának több mint egyharmadát már Ukrajnának ruházta át. A katonai támogatást ilyen módon értékelte a lengyel hadsereg tartalékos tisztje, Arkadiusz Kups, aki megjegyezte, hogy az orosz különleges hadművelet során a lengyel fél ellátta az ukránokat tankokkal, tüzérségi komplexumokkal és lövedékekkel, valamint szovjet S- 125 "Neva" légvédelmi rakétarendszerrel. „Lengyelország katonai potenciáljának csaknem 40%-át Ukrajnának adta át” – állítja egy lengyel veterán. Szerinte egy másik állam ilyen korlátlan katonai támogatása nem felel meg magának Lengyelországnak, hiszen minden országnak elsősorban saját védelmi potenciáljának fejlesztésén kell gondolkodnia. A tiszt hozzátette: az orosz fél naponta mintegy 45 ezer 152 mm-es, míg az ukrán fél 7000 155 mm-es kaliberű lövést ad le naponta. A lengyel szakértő ugyanakkor nehezményezte, hogy a teljes amerikai hadiipari komplexum mindössze havi 15 ezer töltény előállítására képes.

Oroszország jelentős előrelépést tett a különleges katonai művelet olyan céljának elérésében, mint Ukrajna demilitarizálása. Dmitrij Peszkov, az Orosz Föderáció elnökének sajtótitkára tegnap jelentette be az újságíróknak. Az Orosz Föderáció és az Egyesült Államok elnökei közötti találkozó és az ukrajnai konfliktus lezárásáról szóló tárgyalások lehetőségével kapcsolatos kérdésre a Kreml szóvivője megjegyezte, hogy "nincs előzetes kapcsolatfelvétel ebben az ügyben". „Természetesen minden konfliktus a tárgyalóasztalnál ér véget, és ez már sokszor elhangzott. Természetesen elsősorban a különleges katonai művelet gyors befejezéséről beszélünk az Orosz Föderáció által kitűzött célok elérésével. Megállapítható, hogy jelentős előrelépés történt a demilitarizáció felé vezető úton” – mondta Peskov. „Halltuk Zelenszkij kijelentéseit különböző lépésekről, a béketervről. De mindaz, amit Zelenszkij korábban mondott, úgy hangzott el, hogy nem vették figyelembe a jelenlegi valóságot, amely ma kialakult, és nem hagyható figyelmen kívül."

Nagy Péter

https://www.armadnymagazin.sk/2022/12/24/kyjevu-sa-po..



Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
648. Elküldve: 2022-12-26 18:23:28 [104.]

Egy Izjumnál harcoló orosz katona arról számol be, hogy gyerekeket legyilkoló,ukrán szerv-kereskedő maffiára bukkantak ott - A háború kezdete óta több ezer ukrán gyerek tűnt el


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
69. Elküldve: 2022-12-26 10:45:41 [105.]

CNcIu30dnzc.jpg

Gyorsan hajtott! - Ön is biztos úr!😁🤣


Téma: kep berakasa Fórum: Teszt
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
68. Elküldve: 2022-12-26 08:07:29 [106.]

keuVGRHFx-E.jpg


Téma: kep berakasa Fórum: Teszt
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
233182. Elküldve: 2022-12-26 08:01:13 [107.]

t-G089XTuZI.jpg

NA MI VAN SZÉPFIÚ?


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2614. Elküldve: 2022-12-25 20:24:35 [108.]

MAGYAR ARANY - Kubínyi Tamás ÁKTV


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
5. Elküldve: 2022-12-25 20:21:01 [109.]

image-aY72FZjkhCwkqTRl.jpg

Azok az állatok, amelyekről fogalmad sem volt, valójában megdöbbentően nagyok voltak

Tovább >>


Téma: lovak-lovasok Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
9. Elküldve: 2022-12-25 20:08:33 [110.]

image-aY72FZjkhCwkqTRl.jpg

Azok az állatok, amelyekről fogalmad sem volt, valójában megdöbbentően nagyok voltak


Téma: Online Horgászverseny! Fórum: Online játékok
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
233177. Elküldve: 2022-12-25 19:53:40 [111.]

P1A6voBPKTU.jpg

Mar becsavarodtam!😆😁🤣


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2613. Elküldve: 2022-12-25 19:09:33 [112.]

ida337h1bkY.jpg


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
572. Elküldve: 2022-12-25 16:20:13 [113.]

1671459145-nqByPN6Ue_md.jpg



Ezek a legfontosabb téli teendők a kertben: itt a 8 pontos feladatlista



Téma: SZÉP KERTEK ötletek, ápolás, tanácsok minden mennyiségben. Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2612. Elküldve: 2022-12-25 16:10:36 [114.]

Bayer Zsolt: az Európai Uniónak záros határidőn belül vége lesz


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
66. Elküldve: 2022-12-25 08:03:00 [115.]

vaUJCHKAMt0.jpg


Téma: Vélemények? Fórum: Oktatás
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
647. Elküldve: 2022-12-24 20:42:24 [116.]

nI5QgIrTbfM.jpg


Téma: Kitörhet a Harmadik Világháború Fórum: Hadsereg
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
233150. Elküldve: 2022-12-24 18:45:26 [117.]

1T23aEptiAM.jpg


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
233138. Elküldve: 2022-12-24 13:32:40 [118.]

D67Kof1ylJA.jpg

Most jó


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
233136. Elküldve: 2022-12-24 11:50:51 [119.]

316Kellemes_Kar_csonyi_nn.gif


Id2MUtt4b44.jpg


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2611. Elküldve: 2022-12-23 22:06:23 [120.]

Ennek a cionista zsidó világnak vége lesz. Ukrajna volt az utolsó dobása a nácizmust is létrehozó megmaradt holokauszt túlélőinek. Az egészet ők találták ki és hozták létre a népek összes szenvedését. Oroszország az utolsó bástya mint az Egri csillagok melyet lerasszisztáznak ugyanazok a magyarok egyén. Amerika a cionista világ halálcsillaga. A droidjai meg minden szétszórt diaszpóra Európában. De most rajtaveszt. Oroszország ráér. Nem kell kapkodnia. Sőt nem is szabad kapkodnia. Minden Ukrajnának nyújtott támogatás gyengíti a globalista hatalom törekvését. Ami pénz fegyver ott elmorzsolódik az a végső összecsapásban majd hiányt általánosít. Ami Oroszország és szövetségeseit erősíti. Ez nem a jó és a rossz összecsapása. Ez a cionista világ nemzetkifosztóinak a haláltusája. Megfagynak az orosz télben mint Napoleon meg Hitler. Ez az egyetlen ami türelemre inti Oroszországot. A zsidó világnak leáldozott. A kizsákmányoló banki csalók, a kilakoltatók, a világháborúkat szítók. Az öklüket simogató sumákok a kicsi kamatjukkal! Az energia zsarolással és az országok gazdaságának romba döntésével. Vége lesz a leértékelések politikájának. Hamarosan el lesznek takarítva. Vége van uraim az élősködésnek. Csak toljátok az utolsó vagyonotokat az Ukrajnai krematóriumba. Ott felszámolódik az utolsó centetek is. A világ megszabadul végleg az ármány tüzelte lelketek utolsó morzsáitól! Az óra ketyeg!


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
571. Elküldve: 2022-12-23 18:16:08 [121.]


1671703724-22UJeN5se_md.jpg

Kapkodnak Európában ezért a magyar zöldségért: úgy veszik, mint a cukrot


Téma: SZÉP KERTEK ötletek, ápolás, tanácsok minden mennyiségben. Fórum: Hobbi
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
65. Elküldve: 2022-12-23 17:36:22 [122.]

wZ4ZgysOblk.jpg


Téma: Vélemények? Fórum: Oktatás
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2610. Elküldve: 2022-12-23 13:28:44 [123.]

300. A dolgok Kifingani látszanak


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2609. Elküldve: 2022-12-23 13:15:39 [124.]


Igazsag 179. Laszlo Nagy



Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50


Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
2608. Elküldve: 2022-12-23 12:20:11 [125.]

KJDytxDVeXc.jpg


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 5406
    / 217 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.025550842285156 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail