Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9317054/37 Témák: 17748 Tagok: 109662 Legújabb tag: Toth Kriszti Online: (72/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 83 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 2061 üzenet
 731. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-24 17:48:20 [1976.] 
http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_07_21_brutalis-cigany-tamadas-kiskoren
http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_07_23_kiskoren-alairasokat-gyujtenek-a-bunozociganyok-elzavarasaert


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 730. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-24 13:42:32 [1977.] 
[urlhttp://szentkoronaradio.com/belfold/2009_07_21_brutalis-cigany-tamadas-kiskoren]Brutális cigány támadás Kiskörén[/url] A lakájmédiában ezt is mind bármilyen hasonló esetet elhallgatnak, nekik csak az létezik amit kitalálnak vagy a gazdáik megengedneK. a bűnözőcigányok elzavarásáért


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #734]
 36. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-24 07:47:52 [1978.] 
2-1-re nyert a Steaua, Vaskó gólja csak a szépítésre volt elegendő (+Videó csak nálunk!)


[img]http://szentkoronaradio.com:8080//files/d00079221a12d5a158ffc.jpg[/img]

2–1-es vereséget szenvedett az Újpest a román Steaua Bucurestitől a Szusza Ferenc Stadionban megrendezett Európa-liga mérkőzésen. A magyar csapat két gólos hátrányból várta a budapesti visszavágót, és bár voltak lehetőségei a hátrány ledolgozására, végül búcsúzott a nemzetközi porondtól.
Magyarellenes megnyilvánulásuk miatt nem, de a két mérkőzés alapján a Steaua megérdemelte a továbbjutást a hazai Újpest pedig azt, hogy legalább góllal búcsúzzon a nemzetközi kupaszerepléstől.

Európa Liga selejtező-visszavágó
Újpest FC - Steaua Bucuresti 1:2
Gólszerző: Vaskó (82.), ill. Székely (58.), Grzelak (66.)

Tekintse meg Vaskó Tamás góljáról, illetve a román szurkolók randalírozásáról készült videónkat!

(NSO, Szent Korona Rádió)


Téma: Hírek Fórum: Sport
 727. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-23 18:12:24 [1979.] 
Élőben közvetítjük az Újpest-Steaua meccset
Szurkoljon velünk a magyar győzelemért és továbbjutásért!Az Újpest 2-0-ás hátrányból várja a visszavágót a román Steaua Bucuresti ellen, a továbbjutás azonban még koránt sem dőlt el. 19:40 perctől a helyszínről jelentkezünk, és teljes egészében közvetítjük a rendkívül fontos Európa Liga mérkőzést.

Múlt héten számunkra is meglepően nagy volt az érdeklődés a Fradi-Hertha mérkőzés közvetítésére, amit rádiónk sportriportere, Gregor a helyszínről biztosított hallgatóinknak egyedüliként a hazai médiumok közül. Ez volt az egyik indok, ami miatt újból a stadionból számíthatnak a Szent Korona Rádióra, és ismét élőben közvetítünk egy meccset.

A másik az volt, hogy elegünk van a meghunyászkodó, megfelelési kényszertől szenvedő sportriporterekből, akik ahelyett, hogy felhívnák a figyelmét a szurkolóknak, hogy adott esetben milyen undorítóan alpári, soviniszta transzparenssel hergelik a mieinket, akik jogos felháborodásukban kikelnek magukból, inkább a magyar szurkolók viselkedésétől hangosak. Ez történt a múlt héten a Steaua-Újpest mérkőzésen is, aminek a visszavágóját rendezik meg itthon csütörtök este 19:45-től.

Ezen okokon felül az is döntő érv a közvetítés mellett, hogy alternatívát nyújtsunk, és a sport tekintetében is bebizonyítsuk, hogy nincs szükségünk a kereskedelmi televíziókra, rádiókra (akik ismét nem közvetítenek, ki tudja milyen okokból egy fontos, jelen esetben tétmeccset). Van alternatív médiánk, aminek szerves részét képezi a Szent Korona Rádió is, ami ezentúl a hazai sport szerelmeseinek nemcsak sportrovatot, sportműsort, de élő közvetítést is biztosít.

Végül, de nem utolsó sorban fontos szempontnak tartjuk azt is, hogy a világháló segítségével már nemcsak a csonkaországi magyarság, de a világ bármely pontján élő magyar honfitársunk figyelemmel tudja követni a hasonlóan fontos mérkőzéseket. Rádiónknak természetesen a nap 24 órájában ez az egyik küldetése, hogy a magyar értékek, zenék és a háttérbe szorított vélemények eljuthassanak bárhova határok nélkül.

Újpest FC - Steaua Bucuresti
Európa Liga selejtező-visszavágó
Szusza Ferenc Stadion, 19:45
Élőben a Szent Korona Rádió műsorán 19:40 perctől
Kommentátor - Horváth Gergely "Gregor”

<<< A HALLGATÁSHOZ KATT IDE! >>>

Csütörtökön este kulcsfontosságú Európa Liga selejtező mérkőzésre készül a bajnoki ezüstérmes Újpest, így a mi helyünk a lelátókon, a sportriporteri székben, kamerával a pályán, illetve a hangfalak előtt van, hogy együtt szurkolhassunk a magyar csapatnak. A lilák ugyan 2-0-ra kikaptak az első mérkőzésen Bukarestben, azonban az még koránt sem dőlt el, hogy melyik együttes jut a következő fordulóba.

Az előzetes információk szerint 7000 jegy már elkelt a mérkőzésre, de azok sem maradnak le a történésekről, akik nem tudnak kilátogatni a találkozóra. A Szent Korona Rádió ugyanis élő, helyszíni közvetéssel jelentkezik 19:40 perctől, és a magyar-román párharc minden eseményéről részletesen beszámol.

A Szombathelyi Haladás 19 órától a svéd Elfsborg-ot fogadja a Rohonci úti Stadionban. A zöld-fehérek 3-0-ás hátrányból kezdenek, sportriporterünk a szombathelyi mérkőzés eseményeiről is beszámol a közvetítés során.

Szurkoljon velünk a magyar sikerért! Hajrá Újpest! Hajrá Magyarok!


(Szent Korona Rádió)

http://igazhirek.blog.hu/


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 726. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-23 17:39:53 [1980.] 
Megint Kiskörén verték a magyart kormosék
Kisköre A boltokban nem szolgálják ki a roma famíliát, és aláírásokat gyűjtenek a kiköltöztetésükért. A kisebbségi ombudsman szerint jogállamban erre nincs mód.Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #728]
 2. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-23 11:29:28 [1981.] 
Tudtad-e, hogy a British Museum könyvtárában a legértékesebb közép-európai ősnyomtatvány szövege így kezdődik: "Az Ephesom helyeknek yrth Zent Pál levelének elsew capitoliuma"? Keletkezésének időpontja 1533, és magyarul íródott.

Tudtad-e, hogy "a Sorbonne egyetem nyelvészei, akik összehasonlításokat végeztek számítógépek segítségével, a nyelvek ősiségének vizsgálata kapcsán, hogy mely nyelv őrzött meg legtöbbet az ősműveltség elemeiből, az ős-etimonokból, alapszavakból, a következő eredményre jutottak: a mai angol nyelv 4 % etimont, a latin 5 %, a héber 5 %, a csendes-óciáni nyelvek 7 %, az indiai mundakhol 9 %, a tibeti szanszkrit 12 %, az őstörök, türkmén 26 %, a mai magyar nyelv 68 % ős-etimont tartalmaz!"

Tudtad-e, hogy a magyar nyelv legrégibb emlékei közül egy kőbevésett magyar rovásírás található az észak-amerikai Újfundland (Új Skócia) Yarmout öblénél?
Ezt a 992-ben állított, ma 1005 éves nemrég megfejtett emléket Amerika első felfedezőiről dokumentálta Tyrkir, aki a vikingekkel együtt végrehajtott tettett magyar rovásírással, kőbe vésve örökítette meg.
Samuel Laing (1844 London) állapította meg elsőként, hogy Tyrkir magyar volt. Az izlandi nyelvben a "Tyrkir" a "Turk" megfelelője, amelyet arab, görög és török források egyöntetűen turkok-ként a magyarok jelölésére használtak.
Ezt az 1700-as években megtalált követ (181 kilós) ma a Yarmout Country Museum-ban őrzik. A szöveget nem skandináv rúnákkal írták, hanem magyar rovásírással. Ezt a szöveget 1984-ben Budapesten fejtette meg Szilva Lajosné és így szól: "/Eric/son járt e hejen is sok tár/sával/".

Tudtad-e, hogy ma tudományos kutatásokat végeznek az ősnyelv kérdésében?
Mi magyarok már 200 éve foglalkozunk ezzel, olyan kutatók, nyelvészek, történészek mint az 1812-ben elhunyt Keresztesi Józseftől, Horváth Istvánon, Kőrösi Csoma Sándoron, Táncsics Mihályon, Varga Zsigmondon keresztül az 1973-ban elhunyt Pass Lászlóig. Ma Baráth Tibor is "A magyar népek őstörténete" című munkájában, vagy Kemény Ferenc nyelvész (Oslo), aki negyven nyelvet ért és tizenötöt beszél, az állítja, hogy a legősibb eurázsiai nyelv a magyar.

Tudtad-e, hogy magyar családnevek, földrajzi nevek ezerszám fordulnak elő a világ különböző helyein?
A Hawaai-i szigeteken élő Dr. Vámos-Tóth Bátornak és munkatársai gyűjtésének köszönhetően az azonosított magyar szavak gyűjteménye egy új tudományágat képvisel, amelyet TAMANA névvel jelölnek. Eszerint mintegy hatezer eredeti magyar név és névszerkezet fordul elő szerte az egész világon. Csak egy példa: "Magyar családnevünk, helységnév Indiában, egy dombvonulat elnevezése Irakban és Libanonban, továbbá hét földrajzi helyet jelöl Máltán,, települést Tuniszban, Burkina Fasoban, a Fülöp szigeteken, egy város neve Indiában, településnév a Kaukázusban és az udmurtoknál, ezen utóbbiaknál éppenséggel az "Almás", "Káldi", "Kocsis", és "Vajas" települések szomszédságában." Való tény, hogy bizonyos szavak azonos módon előfordulnak különböző nyelvekben, de itt nem erről van szó csupán, hanem a feltűnően nagy számú előfordulásban.

Tudtad-e, hogy nyelvünk ősiségét egy angol nyelvész és irodalmár, Sir John Bowring, aki sok nyelv mellett magyarul is beszélt, emígyen jellemzett az 1830-ban megjelent "Poetry of Magyar" című verses kötetének előszavában: "A magyar nyelv messze magasan áll, magában. Egészen sajátos módon fejlődött, és szerkezetének kialakulása olyan időkre nyúlik vissza, amikor a legtöbb európai nyelv még nem is létezett. Önmagában, következetesen és szilárdan fejlődött nyelv, amelyben logika van, sőt matézis, erő, a hangzatok minden hajlékonyságával és alakíthatóságával. E nyelv a nemzeti önállóság, a szellemi függetlenség legrégibb és legfényesebb emléke... A magyar nyelv eredetisége még ennél is csodálatosabb tünemény! Aki megfejti, isteni titkot boncolgat, annak is az első tételét: ..."?

Tudtad-e, hogy a magyar nyelv tömörítő hatása szinte egyedülálló?
Hogy hihetetlenül gazdag, képalkotó képessége van szavainknak, hogy "tárgyas ragozásával, harminchat mozzanatos, negyvenhat gyakorító, sok-sok kezdő, műveltető, ható igékkel, főleg pedig igekötőink előre és hátravetésivel, amivel a cselekvés és az idő boszorkányos árnyalatait és mozzanatait jelölhetjük. Ilyen bravúrra a világ egyetlen más nyelve nem képes!" Példa a "néz" ige módozataira: néz, nézeget, nézelődik, nézőben, nézve, nézvést, nézetlen, nézhetetlen, néztében, nézetében, stb.

Tudtad-e, hogy míg a nagy nyugati világnyelvek legjobb esetben is csak 7 magánhangzót ismernek (az olasz például csak 5-t), addig a magyar nyelv 14 magánhangzót ismer és használ: a-á, e-é, i-í, o-ó, ö-ő, u-ú, ü-ű?

Tudtad-e, hogy a nyelvek összehasonlításában mint a legdallamosabb az első helyen álló olasz és a második helyen álló görög után a magyar következik? Ezt nem kisebb nyelvtudós, mint Giuseppe Mezzofanti bíboros állította (1774-1849), aki 58 nyelven írt és 103 nyelven beszélt. Ő maga mondotta, Ludwig August Frankl költőnek: "Tudja, melyik nyelvet tartom az olasz és görög után minden más nyelv előtt leginkább dallamosnak és a verselés szempontjából a leginkább fejlődésre képesnek? A magyart. Ügyeljen, mert egy feltündöklő költői lángész még igazolni fogja nézetemet. A magyarok, úgy látszik, még nem is tudják, micsoda kincs lakozik nyelvükben..."

Valóban nem tudják, vagy csak kevesen! Hiszen akkor nem sietnének olyan gyorsasággal átvenni az angolszász szavakat, miközben mindennapi nyelvhasználatukban fájdalmasan hagyják zsugorodni gazdag szókincsünket, helyet adva a slengnek, az új zsargon kifejezéseknek.


Téma: A nyelvünkről. Fórum: Kultúra
 1. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-23 11:25:13 [1982.] 
Szabó László Dezső : ,,Nyelvében él a nemzet!"

Nyelvében él a nemzet -
most elveszik a szót,,
melyen vagy ezer éve
minden dalocska szólt...
Már elvették földjét,
bűnösnek deklarálták,
csak őrizgette önmagát, családját,
most elveszik a nyelvét,
most meg akarják ölni,
megtiltják, hogy szóljon,
ne merjen így örülni,
ne merjen panaszkodni,
ne mondja el imáját,
felejtse el a nyelvét,
felejtse el hazáját!
Mert ő itt csak bitorló
az ősi szlávság testén,
ő csak egy ronda métely
a kárhozatot festvén!
Törvényt szabott a többség:
az, aki magyarul szól,
az bűnt a bűnre halmoz
amit a jog megbosszul!
Mindezt azok teszik,
akik seholse voltak!
Száz évvel ezelőtt,
még nemzet se voltak!
Egy kerek ezer évig
a kebelünkben éltek,
mint annyi más testvéri
és nem testvéri népek,
akit ellenség ellen
csak a magyarok védtek!
Óh, a gyűlöletben
fuldokló szegény nemzet!
Megátkozod ezerszer
e felelőtlen percet,
mert nincsen az a törvény,
melynek nyakára hágva
meg ne születne egyszer
a magyar igazsága!


Gyömrő, 2009. július 20. SZLD.

Ha magyar vagy azért, ha nem vagy magyar azért kell ezeket meghállgatni !!!


http://www.youtube.com/watch?v=LiuMW3RVry4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=T5wqQPLlu9U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CImRF-CP-GQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=f1rtNwDdFU0&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=xE7EzQe_5H8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=H4GMCvTF5pg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dabwqsT9wgo&NR=1


Téma: A nyelvünkről. Fórum: Kultúra
(TÉMANYITÓ)
 24. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-22 22:05:58 [1983.] 
MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB FEGYVERE A SZAPORODÁS. ERRŐL EGY PÁRT SEM BESZÉL !

Lopakodó bevándorlás?

Még négymillió magyart kell kiirtani a Világbank elvárása alapján

A Magyar Tudományos Akadémián szeptember 20- 25. között nemzetközi tudományos konferenciát tartottak, ahol a szakértők demográfiai és a nemzetközi vándorlással kapcsolatos kérdéseket vitattak meg. Közismert a hazánkban világviszonylatban is egyedülálló és tragikus népességfogyás, ugyanakkor gombamód szaporodnak a lakóparkok, melynek árait nem a magyar átlagkeresethez mérték. A tudományos konferenciára annak reményében látogattunk el, hogy választ találjunk arra a kérdésre, hogy vajon kikre várnak ezek az ingatlanok.

A budapesti Dob utcában lakók mesélték, hogy naponta többször érkeznek Ferihegyről a repülőtéri kisbuszok a környékre, és sábeszdeklit, kaftánt viselő embereket hoznak, nagy csomagokkal. Elhaladván mellettük, az esetek többségében, nem magyar szót hallani.
Valószínűleg a véletlennek köszönhető, hogy még egyszer sem láttak a környéken olyat, hogy a repülőtéri kisbusz a környékről sábeszdeklit és kaftánt viselő embereket szállított volna nagy csomagokkal a repülőtérre. Emlékezetes, hogy dr. Grespik László korábban, még a közigazgatási hivatal vezetőjeként tett nyilatkozatából kiderült, hogy 2000-ben a távoli négymilliós Izraelből többen akartak nálunk vásárolni, mint a közeli nyolcvanmilliós Németországból.

Ismeretes továbbá, hogy a londoni Jane&#8217;s kutatócsoport az izraeli kivándorlás célországaként hazánkat jelölte meg. Ismeretes az is ahogy azzal már korábban foglalkoztunk az ingatlanforgalommal foglalkozó szaklapok és más források egybehangzóan állítják, hogy az utóbbi években közel kétmilliárd dollárt fektettek be az izraeliek hazánkban ingatlanokba. Feltűnő, hogy a külföldre befektetett izraeli tőke Németországban a legnagyobb, de utána második helyen hazánk áll, ami területileg és létszámát tekintve is lényegesen kisebb annál.

Ma Budapesten egész városrészek vannak izraeli kézben, az izraeli tulajdonosi háttérrel épülő lakóparkokban pedig a becslések szerint százezrek számára épülnek lakások. Közismert az is, hogy a lakóparki lakások árát nem a magyar pénztárcákhoz mérték. Ráadásul, sajnos tudjuk azt is, hogy világviszonylatban is egyedülállóan magas a népességfogyás, a demográfia helyzete drámainak mondható.

(Emlékeztető egy egyáltalán nem szélsőjobboldali cégtől:
http://www.ingatlanbroker.org/hu/magazi &#8230; i_terhatas )

Így jogos a kérdés: Vajon a fent említett ingatlanokban kik laknak, illetve kik fognak lakni? Szintén a fent említettekből következik, hogy nagyobb annak a valószínűsége, hogy nem magyar állampolgárok, hanem inkább izraeliek. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyszámú izraeli állampolgár vándorol hazánkba. De vajon mennyi? Megpróbáltam utána járni, hiszen biztos voltam abban, hogy nekem, mint magyar állampolgárnak, jogom van tudni, hogy miközben tragikusan fogyunk, hány izraeli érkezik hazánkba. A Magyar Tudományos Akadémián szeptember 20-25. között nemzetközi tudományos konferenciát tartottak.
Az összejövetel első napja a Magyar Demográfiai Nap is volt egyben, a következő napokon pedig a francia nyelvű demográfusok vitatták meg a nemzetközi vándorlással kapcsolatos gondolataikat. Biztos voltam abban, hogy a magyar tudomány fellegvárában rendezett, hazánk demográfiai és bevándorlási kérdéseivel foglalkozó konferencián meg fogom tudni, hogy hány izraeli állampolgár tartózkodik huzamosabb ideig hazánkban.

De tévedtem.. Bármelyik előadást is hallgattam, az izraeli szó elő sem
fordult: A külföldiek hazai ingatlanvásárlásairól megtudtam, hogy a sort a németek vezetik, majd jönnek az osztrákok, hollandok és mások, izraeliek nemhogy az elsők között nincsenek, de nem is említik őket.
Próbáltam megkérdezni, hogy van-e valamilyen kimutatás az izraeli tulajdonban lévő lakóparkokról, megtudtam, hogy nincs, de nem is fontos, mert nem számottevő az izraeli tőke az ingatlanpiacon kaptam a választ. Egy másik előadásból kiderült, hogy a hazánkban letelepedni vágyó külföldiek döntő többségükben az elszakított területekről származó magyarok, pontosan megtudhattam az itt élő vietnámiak vagy afgánok számát, de az izraeliekét nem említették.

Korábban a BM Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalának honlapján próbáltam adatokhoz jutni. Mint korábban már említettük, néhány furcsaság figyelhető meg ezen: pontosan felsorolják, hogy hány menekültet fogadtunk be, hányan kértek állampolgárságot, és más hasonló adatokat tartalmaz, feltűnő azonban, hogy a hazánkban huzamosabb ideig tartózkodó külföldiek számát nem közli. És még egy:
ugyanaz a diagram felsorolja az állampolgárságokat izraeli nincs köztük viszont 40 százalék egyéb állampolgárságot jelöl. Egyébnek feltűnően magas ez a szám. A BM illetékesétől a konferencián megtudtam, hogy azért nem szerepel rajta az izraeli, mert elenyészően kis számban tartózkodnak csak hazánkban.

Mivel a gyakorlati tapasztalat és a bevándorlási kérdésekkel foglalkozó illetékesek adatai ennyire ellentmondanak egymásnak, nehéz elhessegetni a gondolatot, miszerint titkosan kezelik az izraeli bevándorlók számát. De vajon miért? És miért pont az izraeli adatok a titkosak? Miért tudhatom azt, hogy hány vietnámi akar itt élni, és azt miért nem, hogy hány izraeli? Kénytelen voltam tovább nyomozni, hátha megtudok valamit arról, hogy országunk vezetői hogyan képzelik a tragikus méretű népességfogyás megállítását, illetve szándékukban álle betelepítéssel pótolni a hiányt. Arra is kíváncsi voltam, hogy amennyiben a betelepítést támogatják, akkor elsősorban milyen ország állampolgáraira gondolnak.

Mivel a legilletékesebb helyen, a Magyar Tudományos Akadémián folyó nemzetközi vándorlással foglakozó konferencián csak annyit tudtam meg, hogy szakembereink általában a bevándorlás mellett vannak, sőt többször is elhangzott, hogy a bevándorlás jót tesz nekünk.
Megkerestem Kéri Editet, aki egyik szervezője volt a 2000. április 28-i, a Zrínyi Történelmi Egyesület és a Trianon Társaság bevándorlás elleni tüntetésének.

Kéri Edit elmondta, hogy a tüntetést megelőzően a sajtó foglalkozott azzal, hogy 1,8 millió idegen betelepítése oldaná meg a katasztrofális demográfiai helyzetet. Ezt annak idején a Die Zeit is közölte. Kéri Editnek nem kis nyomozás eredményeként tudomására jutott, hogy az UNESCO demográfiai kérdésekkel foglalkozó osztálya egy több száz oldalas javaslatot készített számunkra ezzel kapcsolatban, amelyben
1,8 millió külföldi betelepítését javasolja . A tüntetést a Miniszterelnöki Hivatal előtt rendezték, mivel a javaslat nem került a Parlament elé, hanem a kormány ad hoc bizottságot nevezett ki a Magyar Tudományos Akadémia és a Központi Statisztikai Hivatal munkatársaiból, amelynek feladata volt a tanulmány elemzése. Megtudta, hogy a bizottság 25 emberből állt. Szintén nem kis nyomozás eredményeként kilencet sikerült azonosítania, némelyik csak kiszivárgott. Az ismertté vált nevek Kéri Edit szerint arra utalnak, hogy a bizottság tagjainak a szíve nem kifejezetten a jobboldali pártokhoz húzott. &#8211; De miért nem a magyar parlament foglalkozik a kérdéssel? tette fel a kérdést.

A tüntetésen akkor elmondtam, hogy a magyarság ilyen nagy veszélyben nem volt még. Bankokat, földet, pénzt, mindent, amit elvettek tőlünk, vissza lehet szerezni, de, ha kétmillió ember idejön, akkor az nem megy ki. És miért ad hoc bizottságot hoznak létre? Ez rögtönzöttet jelent, amit 365 napon át csöndben csinál 25 ember. Az miért ad hoc?

Érdekes módon Fekete Gyula húsz éve írja, hogy vészesen fogyunk, mégse hoztak létre ad hoc bizottságot, de amikor az UNESCO tanulmánya ideérkezik, akkor azonnal létrejön egy bizottság emlékszik vissza Kéri Edit. &#8211; Azt akarják, hogy Amerika sorsára jusson Európa folytatja. - Az akarják, hogy ne legyenek nemzetek, ne legyen nemzeti érzés, ne legyen határ, szabadon mászkálhasson az összes maffiózó. Azok akarnak nekünk demográfiai adatokat javasolni, akik kiirtották az amerikai őslakosságot? Olyannyira, hogy Kalló Zoltántól tudomásom van egy kanadai néptánc fesztiválról, ahol minden ott lakó felléphetett, csak az indiánok nem.

Kéri Edit elmondta azt is lapunknak amit több más forrás is megerősít
- hogy a Világbank szerint elég, ha 6-7 millióan vagyunk. Sőt, Horn Gyula egy lakossági fórumon a Fészek Klubban, ahol &#8211; több tanú is állítja &#8211; azt mondta, hogy Brüsszelben már 1996-ban megmondták nekünk, hogy elég 6 millió magyar mondja Kéri Edit.

Az említett tüntetésen idősebb Fekete Gyula író, közgazdász is beszédet mondott. Gondolatait a tüntetésről kiadott videokazettáról ismerhetjük meg. Fekete Gyula szerint a hazai népességfogyás gyorsításának gondolata 56 után vetődött fel, akkor az egyetlen párt kiadta a jelszót: Nem kell ennyi gyerek! Minél több gyerek van ugyanis szerintük, annál kevesebb pénze marad a családnak. Az agitprop munka segítette a magyarok irtását, ugyanúgy, ahogy ma teszi ezt a média nagy része. Sikerrel jártak: a népesség számához viszonyítva 1962-re nálunk született a legkevesebb gyerek.

Az ismert közgazdász és író elmondta a tüntetésen, hogy már 1958- ban elkezdődött a népesség fogyása, 1981 óta 700 ezerrel több koporsó kellett, mint pólya. Az azóta eltelt időszakban a regisztrált abortuszok száma 7 millió volt. Annyi életet pusztítottak el ez idő alatt, amennyi 80 Hirosimának felel meg. Alig emelte fel valaki a szavát ez ellen.

Magyarország felkerül az izraeli utazási és autóklub térképére

Az izraeli utazási és autóklub, a MEMSI, felhelyezi térképére Magyarországot. Az elmúlt héten a MEMSI elnöksége, 10 vezető utazási tanácsadója, a Malév Zrt. helyi képviselete és az MT Zrt. külképviselet-vezetője közös vacsorán találkoztak Tel Aviv-ban, amelyen az MT Zrt. általános Magyarország-, a Malév Zrt. pedig repülőjáratokról szóló prezentációt tartott. A Malév Zrt. a 10 tanácsadó között a helyszínen kisorsolt 4 jegyet Budapestre. A négy nyertes azt a megbízást kapta az elnökségtől, hogy szeptember előtt tegyenek körutat hazánkban, és váljanak igazi Magyarország-szakértőkké. Utazásukon szerzett tapasztalataikat értekezleten fogják megosztani kollégáikkal, és szeptember 1-jén felkerül a MEMSI honlapjára a Magyarország-fejezet. A megnövekedett érdeklődés miatt a MEMSI úgy látta, hogy már komolyabban kell foglalkozni Magyarországgal, nem elég a főváros ismerete. A klub egyik tulajdonosa nemrég járt hazánkban, és beosztottainak elmondta a vacsorán, hogy a kölcsönzött autók állapota, az utak, a szolgáltatások és a szállodák színvonala szinte semmivel nem marad el a nyugat-európai országokétól.Téma: Aloe Vera Fórum: Egészség
[válaszok erre: #25 #27]
 724. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-22 20:58:35 [1984.] 

A magyar jövő záloga a gyermek

A Világbank és az IMF (Nemzetközi Valutaalap) már sok éve utalt arra, hogy Magyarországon 6-7 milliós (kiszolgáló) lakosság bőven elegendő, hiszen ha a népességünk növekedne, ez bizonyára komolyan akadályozná hazánk idegen (elsősorban zsidó) megszállását, gyarmatosítását. Ezért mi (derék alattvalókként) mind politikánkat, mind gazdasági, szociális és kulturális helyzetünket ennek a nemzetrontásnak, népirtásnak rendeljük alá, hogy önként és dalolva kipusztuljunk, ahogy ellenségeink kérték. Példátlan jelenség ez a világtörténelemben, s ha Magyarországon önvérünkből való, felelős nemzeti vezetés működne, akkor el se indulhattak volna efféle öngyilkos folyamatok. Akkor a családokat, a gyermekeket és az édesanyákat tisztelet és megbecsülés övezné, s mindez anyagi, materiális téren is kifejezésre jutna. Akkor az anyaméhek az élet szentélyei, megmaradásunk templomai lennének, nem pedig a magzatirtás edényei, sőt szemétdombjai.

Áruló szociálliberális kormányunk éppen most csökkentette a gyes eddigi 3 esztendejét 2 évre (s ezt a köztársasági elnök is készséggel aláírta), ahelyett, hogy mindent elkövetne természetes szaporodásunk emelése érdekében. Mindezt tetézi a lakáshitelek &#8222;bedőlése&#8221;, melynek következtében családok tízezrei kerülhetnek az utcára, hajlékaik elkobzása és elárverezése nyomán. Közönséges bűntény ez, a fennmaradásunk, nemzeti létünk elleni legaljasabb merénylet! Sokkal többet és jóval gyakrabban kellene beszélnünk az antibébi-pirulák, hormon-tabletták káros hatásairól, s a különböző fogamzásgátló, magzatelhajtó eljárások, valamint a sterilizáció szörnyű következményeiről is, melyeket a szervezett halál-ipar vet be az élet elleni háborúban. Nagy szükség van az erkölcsi-lelki megújulásra, ami magában foglalja a házastársi hűséget (az alkalmi nemi kapcsolatok kiszűrését), az áldott állapot (várandósság) eufóriáját s a bűnökkel való szakítást. Ilyen módon erősödni fog a társadalom biztonságérzete, javul a népszaporulat, a házasságok boldogabbak lesznek, az emberek pedig öntudatosabbak, szolidárisabbak és egészségesebbek.

Lehetőség szerint el kell érni, hogy a férfiak munkájuk után annyi fizetést kapjanak, mely elegendő egész családjuk megfelelő eltartására. Vagyis az anyáknak biztosítani kell a lehetőséget, hogy amennyiben energiájukat (&#8222;önmegvalósítás&#8221; és karrierjük kiteljesítése helyett) gyermekeik gondozására, nevelésére kívánják szentelni (egészen nagykorúságuk eléréséig), akkor ezt hátrányok nélkül megtehessék. Semmiképpen se szabad őket arra kényszeríteni, hogy családi feladataik ellátása mellett még egyéb munkát is vállaljanak, azaz éhbérért robotoljanak valahol. A csecsemők, kisgyermekek fejlődésének is sokkal hasznosabb, ha a lélektelen bölcsődék és óvodák helyett édesanyjuk szerető védőszárnyai alatt maradhatnak. Elvitathatatlan törvény az, hogy a gyermekeknek joguk van anyjukhoz, az anyáknak pedig szülötteikhez. (Ez persze nemcsak jog, hanem kölcsönös érdek is egyben.) S ha egy anya 4-5, vagy akár 10 utódot vállal önmaga és a nemzet dicsőségére, akkor ebben az államnak hatékonyan segítenie kell! Évszázadokon, évezredeken át ez volt a világ rendje, s ezt semmilyen globalizáció vagy egyéb politikai-gazdasági &#8222;modell&#8221; sem rúghatja föl! Oda kell jutnunk újra, hogy az anyák többségének egyetlen munkahelye a saját otthona legyen! E nélkül demográfiai mutatóink végzetesen lecsökkennek, a magyarság pedig kikopik tulajdon életteréből. Vannak, akik ennek örülnének, de mi ebbe a rituális kivéreztetésbe semmiképpen se törődhetünk bele!

Most, amikor annyi magyar vér hull fölöslegesen, oly sok magyar erő megy veszendőbe szerte a világban, különösen felelőtlen dolog a magyar magzatok tömeges pusztítása. Nem vagyok sem elvakult magzatvédő, sem bigott katolikus. Csupán a magyar élet iránti elkötelezettségem, a nemzeti megmaradás és fejlődés iránti aggódásom, valamint a minden emberben rejtőző humánum vezérel akkor, amikor a témához nyúlok. Igazi darázsfészek ez; mégis meg kell próbálnom az igazságot kimondani. (Elöljáróban jelzem, hogy az utóbbi 10-15 évről nincsenek pontos adataim, azonban a statisztikai tendenciák így is világosan követhetők.)

Időről időre fölvetődik a kérdés világszerte, de még sehol sem született végleges, mindenki számára megnyugtató megoldás. Hol könnyítik, hol szigorítják az abortuszt a szerint, mit diktálnak a pillanatnyi és távlati célok. Földünk kétségtelenül túlnépesedett, már-már átlépett a fönntartható szinten. Egyes országokban (pl. Kína, India s Afrika, Dél-Amerika jelentős része) sürgősen tenni kell valamit, ha nem akarjuk, hogy tömeges éhínség, járványok, elszegényedés, munkanélküliség, menekülthullámok stb. okozzanak kezelhetetlen katasztrófákat világszerte. Ám itt sem a terhesség-megszakítás az üdvözítő módszer. Sokkal inkább a felvilágosítás, a megfontolt családtervezés, a veszélytelen fogamzásgátlás.
Egész más a helyzet a fejlett Európában. Legtöbb országban stagnál, vagy csökken a népesség, s szinte mindenütt igen jelentős az elöregedés. Hosszú távon ez akár egyes népek, népcsoportok kihalásához vezethet. Fokozottan áll ez hazánkra (1957-ben minden 17-ik ember volt 60 éven felüli Magyarországon, ma minden 3-ik!), ahol a fogyás aggasztó méreteket öltött (a családok átlaglétszáma csupán 2,9 fő, a megmaradáshoz szükséges 4,5 fő helyett!), s a nemzetpusztulás kézzelfogható, reális veszély lett.

Azonnal be kell avatkoznunk, ha nem akarjuk, hogy eltűnjünk a térképről, s heroikus áldozatokkal kivívott és megtartott helyünket más feltörekvő, életrevalóbb népek foglalják el. Nyilvánvaló, hogy mi nem oldhatjuk meg a világ problémáit (a sajátunkat is épp elég nehéz!); s mesterséges halálba rohanásunkkal sem javíthatunk a gombamód szaporodó földi populáción. Mivel minden nemzet legfőbb parancsa önmaga, azaz saját létének, szerepének, fejlődésének biztosítása, csak olyan törvényt fogadhatunk el, amely garantálja e legfontosabb célunk megvalósítását. Nem lehetünk tekintettel sem szomszédjainkra, sem semmilyen globalizáló, integráló nagyhatalmi törekvésre (pláne ellenségeink szirénhangjaira, vagy nyíltan romboló magatartására!), de saját fajtánk egyéni elgondolásait is ezen alapvető szándéknak kell alárendelnünk.

Geopolitikai fekvésünknél fogva évszázadok óta küzdünk megmaradásunkért a Kárpát-medencében. A tatárral, törökkel, némettel, orosszal szemben vívott élethalálharcunk s az állandó külső nyomás következtében Európa vezető hatalmából csonka országgá és kis néppé morzsolódtunk. Pedig ha zavartalanul növekedhettünk volna, ma Németországgal, Franciaországgal, Angliával vagy Itáliával azonos rangúak lehetnénk. Ezzel szemben még szomszédjaink népessége is fölibénk kerekedett, és immár ott tartunk, hogy az egyre ritkuló születések miatti 93 ezer km&#178;-es légüres térbe megindult az idegenek beözönlése, s küszöbön áll határaink teljes összeroppanása. Világosan kell látnunk, hogy területi épségünket nem a nemzetközi szerződések garantálják, hanem egyedül a magyar népesség (már ha van!) megtartó ereje. Ki kell mondanunk azt is, hogy Trianon után, de különösen 1945 óta rohamosan meggyorsult fogyásunk, mely éppen napjainkban jutott mélypontjára. Ám ez nem a véletlen műve, hanem az elpusztításunkra szövetkezett külső és belső ellenségeink tervszerű, szándékos népirtása. Jól bevált eszközeik: az abortusz, az egyke, a lakáshiány, az infláció, az általános elszegényítés; az anyaság lefokozása, a családok fölrobbantása, a gyermekellenes hangulatkeltés, az egészségügy tönkretétele, az öntudat, a hagyományok és erkölcsök rombolása; a kozmoliberalizmus, a közömbösség, a ponyvakultúra és a totális nihil terjesztése. A kérdés most már az, belenyugszunk-e ebbe, vagy összeszedjük magunkat, s méltó választ adunk a temetésünkre gyülekező nemzetközi sírásóknak.

1945-től napjainkig közel 7 millió (az illegális műtétekkel együtt 8 millió) &#8222;Morbus Hungaricus&#8221;-nak is nevezett méhkaparás történt Magyarországon. Ám e megsemmisített gyermekeknek minimálisan újabb 4-5 millió utóda sem jöhetett világra; így, ha a határainkon túli magyarság hasonló veszteségeit is hozzáadjuk, akkor 13-14 milliós mesterséges csökkenéssel számolhatunk.

Vegyünk néhányat szemügyre a környező államok közül a népesség tekintetében:

1945-48-ban (millió fő) 1990-ben (millió fő)
Szovjetunió 189,4 - 280,0
Lengyelország 24,9 - 38,5
Románia 15,8 - 23,0
Jugoszlávia 15,7 - 23,3
Csehszlovákia 12,4 - 16,1
Magyarország 9,3 - 10,4

Eszerint ma csonka-országi lakosságunknak 18-19 milliónak kellene lennie. A Kárpát-medence magyarsága pedig el kellene érje a 25-26 millió főt. Ezzel szemben jó, ha 14 millióan vagyunk (nem említve most az emigrációt). A könyörtelen grafikonok görbéi szerint az anyaország jelenlegi 9 millió magyarja 2015 után (az erős halálozás miatt!) 8 millióra, 2040 felé pedig 6 millióra apad (miközben az utódállamok népessége alig csökken!). A mi életfánk tehát olyanféle, mint az a fenyő, aminek csak törzse van, de hiányoznak az ágai, azaz a meg nem született generációk. A veszteség annyira súlyos, hogy ha minden termőképes anya &#8222;ész nélkül&#8221; szülné a csecsemőket, akkor is csak 2050 táján mutatkozna némi javulás. Negatív természetes szaporodásunkkal pillanatnyilag világelsők vagyunk!

Sőt, ebben benne van a nemzetiség és a cigányság rendkívül magas szaporodása is. 1945-ben a magyarországi össznemzetiség 1,5 % volt, ma hivatalosan 6 %; tehát 300%-kal növekedett. 1945-ben 1 % cigány élt nálunk, ma közel 10 %; vagyis 900 %-kal szaporodtak. Ez bőven meghaladja az afrikai, dél-ázsiai, indonéziai, dél-amerikai demográfiai táblázatok legmagasabb számait. Általában a legszaporább népek is 28-30 év alatt duplázódnak meg. Ez idő alatt nálunk a cigányok megötszöröződnek.
Vizsgáljuk tovább a számokat. Az elmúlt 10 évben közel 400 ezerrel fogytunk, ma az évi fogyás 50 ezer körül van. A születési arány a megmaradáshoz szükséges 12 ezreléket sem éri el, míg a halálozás 14 ezrelékes. 1956 előtt, az ún. Ratkó-korszakban (ez a hazai demográfiai csúcs! &#8211; lényegesen alatta maradt Romániának vagy Jugoszláviának) enyhén pozitív volt a mérleg, utána végig negatív. 1957-ben (a liberalizálás nyomán) 123 ezer abortusz történt, míg 1969-ben 207 ezer (100 élve születésre 134 kaparás jutott!). Az 1974-es szigorítás nyomán a 80-as években évi 80 ezer, míg 1990-91-ben évi 90 ezer. Tehát jól követhető az enyhítés káros hatása. Ugyanez más oldalról: 1000 szülőképes nőre1960-64 közt 78,3; 65-69 közt 85,1; 70-74 közt 72,0; 75-79 közt 39,1; 80-84 közt pedig 36,2 terhesség-megszakítás jutott. Ezek a mutatók messze a legrosszabbak egész Európában. Csak megjegyzem, hogy a II. világháború idején &#8211; amikor férfilakosságunk zöme a családjától távoli frontokon és a fogolytáborokban vergődött &#8211; a rettenetes körülmények, anyagi és egyéb nehézségek ellenére is sokkal kedvezőbb volt a születés, mint a bolsevista diktatúra &#8222;békeévei&#8221; alatt bármikor. S végül még két összevetés: 1910 körül születésünk 36,7 ezrelékes, halálozásunk 24,4 ezrelékes volt, azaz a természetes szaporulat 12,3 ezrelékes; amely nemcsak a mainál hasonlíthatatlanul jobb, hanem az egész kontinensen előkelő helyet biztosított számunkra. Míg az 1945 és 1991 közti abortuszok miatti emberveszteségünk cirka 50 hirosimai atombomba, vagy egy 485 éves vietnami háború mortalitásával egyenlő.

Le kell szögezni néhány további dolgot. A megtermékenyített petesejtből nem káposztafej vagy kisoroszlán lesz, hanem ember. Vagyis az emberi élet a fogamzás pillanatában kezdődik, nem pedig hetekkel-hónapokkal később, vagy a születés után. Elpusztítása tehát bármilyen korban és szinten közönséges gyilkosság (nemcsak vallási értelemben!), amit törvénnyel kell meggátolni. Itt említem meg, hogy rendkívüli esetekben kivételt tehetünk, és engedélyezhetjük az abortuszt: ha például a terhesség bizonyíthatóan nemi erőszak, netán vérfertőzés következménye, vagy a kihordás veszélyeztetné az anya egészségét, vagy az újszülött nagy valószínűséggel testi-szellemi fogyatékos lenne, továbbá ha súlyos öröklődő betegség, ill. genetikai rendellenesség áll fönn. Az Emberi Jogok Chartája és a mi (posztbolsevik) Alkotmányunk is megállapítja az élethez való jogot, és előírja ennek kötelező védelmét (így az abortusz vastagon alkotmányellenes!).

A művi megszakítás a lehető legrosszabb születésszabályozó eszköz, rendkívül káros az anya testi-lelki egészségére. Az orvosi esküvel is ellentétes, hiszen az ilyen műtétre vállalkozók tönkreteszik az életet, annak megóvása helyett. Valótlan az is, hogy az abortusz az anya magánügye, mert szabadon rendelkezhet a testével. Szabadon, ha fürdik, napozik, vagy szeretkezik; ám itt egy benne élő másik embert (a saját magzatát!) öl meg, s nem valamely megunt ruhadarabot vagy divatjamúlt nyakláncot dob félre. Csűrés-csavarással persze mindig találhatók indokok, önigazolások, társadalmi-gazdasági érvek: egyedülálló nő; részeges, ill. katonai szolgálatát töltő vagy munkanélküli férj; alacsony jövedelem, kis lakás, többszöri szülés; továbbtanulási, &#8222;önmegvalósítási&#8221; igény; anyagi javak hajszolása, gondtalanabb életre törekvés; házasságkötési vagy válási szándék, elviselhetetlen anyós, beteg nagyapa, bölcsődei-óvodai helyhiány stb. E tetszetős magyarázatok helyett a valódi ok többnyire egészen más: tudatlanság (pl. a felvilágosítás elégtelen volt), kényelemvágy, önzés, erkölcsi-öntudati alulfejlettség, lelki sivárság, szeretetre való képtelenség és jellemgyöngeség.

A hatályos &#8222;magzatvédelmi&#8221; törvény még a korábbinál is szabadosabb, és teljességgel elfogadhatatlan. Látszólag tartalmaz némi korlátozást, valójában teljesen az anyára bízza a dolgot. Mintha az apának, horribile dictu (!): a nemzetnek semmi köze se lenne az egészhez. Kétségkívül a törvényi tiltás nem elégséges (de elengedhetetlen!) az összes nehézség áthidalásához. Szükség van még a gondos nevelő-fölvilágosító munkára, az emberi élet föltétlen tiszteletére, a gyermekek és a család szeretetére, a keresztény hitből meríthető erőre; azaz a méltóságérzetre, a fokozott áldozatvállalásra s a szellemi-lelki talpra állásra. Törekedni kell (kormányzati, önkormányzati szinten) a kedvezőbb anyagi feltételek, a létbiztonság sürgős megteremtésére: progresszív, családvédő adózással (csökkentés a gyerekszám függvényében), a családi pótlék, gyes, gyed emelésével, a lakásviszonyok s az egészségügyi ellátás javításával; különböző segélyekkel (élelmiszer, babaruha) és kedvezményekkel (pl. utazás, üdülés), vállalkozás-barát politikával, otthoni munkalehetőségek vagy részmunkaidő teremtésével; a főállású anyaság bevezetésével, majd a sokgyermekes anyák nyugdíjjogosultságának elismerésével, kitüntetések adományozásával stb.

El kell érni a családonkénti legalább 3-4 gyermeket (vegyük példának Lengyelországot, Albániát vagy Hollandiát), s az atomizált (nukleáris!) családmodell helyett vissza kell állítani a régi nagycsaládok becsületét. Csak ez hozhat javulást, ez lehet az egyedüli garancia nemzeti megmaradásunk és fölemelkedésünk szempontjából. Bármilyenek is a külső körülmények, a születés nem állhat le, de nem maradhat a jelenlegi nívón sem. Aki ma az abortusz &#8222;liberalizálásáért&#8221; kardoskodik, az közös jövőnket rabolja meg, és szándékosan vagy akaratlanul a pusztulásunkat segíti!

A föntiekből adódik, hogy az abortusz nem vizsgálható és oldható meg önmagában, s nem személyes vagy családi elhatározás kérdése; számos magasabb nemzeti elvárást kell kielégítenünk, ha róla döntést hozunk, ill. törvénnyel szabályozzuk. A teljesség igénye nélkül e szempontokat szerettem volna fölvázolni, elsősorban azért, mert felelőtlen vezetőink általában elfeledkeznek róluk, vagy úgy kezelik őket, mintha nem is léteznének. A leírtakból nyilvánvaló, hogy a terhesség-megszakítás ma a legnagyobb tragédiánk: a természeti csapásokat, háborús veszteségeket is fölülmúló nemzeti katasztrófa, s további engedélyezése a biztos kihalásunkhoz vezet. Bár merev tiltása aligha kelt majd osztatlan rokonszenvet, mégis meg kell tennünk mindaddig, amíg az elöregedést és a fogyást meg tudjuk állítani. Itt és most nincs más alternatíva! Még egy népszavazás kiírását sem tartanám helyesnek. Ha elérjük a kívánt gyerekszámot, a születés és halálozás pozitív egyensúlyát, akkor és csakis akkor gondolkodhatunk a törvény esetleges enyhítésén.

Siklósi András - HunHír.Hu

***
Siklósi András
Anyák szüljetek

Ki menti meg az életünket
ki lesz majd sorsunk folytatója
ha minden gyermeket születése előtt
megölnek

Ezer baj bánat les ránk úgyis
nem volt még veszélyesebb kor soha
Senki sem ura magának
senki se tudja mikor csap rá
a halál

Ha nem lesz utódunk
ki viszi tovább történelmünket
s a megkezdett szabadságharcokat
Hogy&#8217; lesz bús népünk újra virágzó
ki ver bele lelket
ha nincs fiatalság

Szüljetek hát anyák
hadd kacagjon velünk
minél több kis csöppség
A gyermek az élet
a gyermek a jövő
és minden öröklét


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 721. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-22 09:39:22 [1985.] 


ADORJÁN András, nemzetközi sakknagymester:
Mi végre az egész?

Valami célja csak kell hogy legyen

Noha ez vesszőfutás énnekem

Értelemmel, de haszon nélkül

Hogy lelkem a belső fagytól kékül


A változás szele kell-e,

Hogy a századok porát felverje?

Sárba ragadt, nyűtt bocskorok

És jöhetnek új és újabb korok

Nehéz biz' az emelkedés

Pusztán a nemes szándék kevés

Alázatod gyöngeségnek,

Téged holdkórosnak néznekNincs értelme inni, falni

De komolyan nem akarsz halni

Lehetsz folyó, zúgó patak

A pofádba ásítanakBenned mossa a szennyesét

Mégis utál, gyűlöl a nép

És inkább hajlong és szenved

Mint hogy a hintódba felvedd


Túl sebes az, vésszel teli

A por, a sár, az kell neki

Megkerít hát mindenfelől,

Elátkoz, és végül megöl.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 720. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-22 08:55:18 [1986.] 

AZ IGAZSÁG LEGYŐZHETETLEN!


Ott minden ígéret, jelszó, gesztus mímelt, hamis
Nemcsak a médiában hazudnak arcátlanul
Hogy a föld népe olvasni megint sorok közt tanul
Harsognak a hülye hirdetések, mindenki osztja szórólapját
Vegye! Vigye! Fektessen be! Valósítsa meg általunk önmagát!

Fásultan néz a becsapott tömeg: Miből? Hogyan? Minek?

Nem valami megnemesedett, kiérlelt, hiteles ez a hatalom
Csak egy újabb emberarcú alom: a különös anyagból gyúrt senkiké
Ma is demokrácia (bár nem népi) az önkény neve
Jogállami jogtiprás : hajrá, mindent bele!
A gondolatrendőrség behatolt minden teremtésre való agyba
Zajlik a rongyszedés, nem kicsibe: nagyba'
S az elnyomorított lelkű nemzet bénultan, félve várja
Mi jöhet még eztán, Uram, Jézus-Mária!

Csak mennek a nagy szövegek, de nem bánod te sem
Van-e kihez szólni, ólban élnek-e, vagy otthonukban
Vagy a falat a hülye tévét bámulják egész nap elesetten

Szakadnak egymástól nemzedékek, majd egymásra fújnak
És az öregek ugyan koplalnak, ám vonakodva halnak
A ma jelszava: dolgozz, s dögölj szaporán, kuss!
Megértik végül? Ez a (nemzeti) szocialista humanizmus (...)
A.A
(1984,1992,1993)
World Ch. Candidate / VB-jelölt (1979), Olympic Ch. / olimpiai bajnok (Buenos Aires,1978)


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 719. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-22 08:00:20 [1987.] 
Az interneten egy érdekes levelet kaptunk (lásd alább), amit egy bizonyos Urbán Szabó József a jól hangzó &#8222;Választópolgárok Szövetsége&#8221; nevében és levélpapírján írt, a Hungária Szabadságharcos Mozgalom nyilatkozatával (lásd alább) kapcsolatban.Eltekintve a magyar helyesírás alapvető szabályainak felrúgásától és primitív gépelési elütésektől, mint pl. A t betű kihagyása a címben az utca nevében, a levél közérdeklődésre és komoly válaszadásra tarthat igényt.Szabó úr felveti az &#8222;emigráció&#8221; szó használatának kérdését. Látszólag igaza van, a körülmények amelyek emigrációra késztettek bennünket, nagyjából megszűntek, azonban az Értelmező Szótár szerint &#8222;Emigráció ... 1 Emigrált személy(ek) külföldi tartózkodása.&#8221; Tehát aki valamikor emigrált, az mindig emigráns, amíg külföldön tartózkodik.Emigráns vagy nem, Szabó úr fél a külföldi magyarok beavatkozásától a magyar politikai életbe. Azaz nem ő fél, hanem a JOBBIK-ot félti. Fél, hogy ha mi nyilvánosan beavatkozunk, az árt a JOBBIK-nak, mert azt &#8222;a pártok és a választópolgárok a (beavatkozás) miatt tönkretennék.&#8221;Először is, az emigráció ellenére, mi megmaradtunk magyar állampolgárnak, így bár a jelen alkotmány szerint a választáson való részvétel magyarországi lakhelyhez van köve, mint nemzetrész és állampolgároknak jogunk van a választással és a pártokkal kapcsolatban a szólásszabadsághoz.Másodszor, a nemzet szempontjából nézve, az u. n. Rendszerváltáskor az akkori politikum durván és arrogánsan elutasította a nemzeti emigráció támogatását és részvételét, félvén, hogy akkor valódi rendszerváltást nem tudják elkerülni. Majd 2000-ben a A Magyar Nemzeti Világtanács Elnöksége felhívással fordult a Magyar Nemzethez, felajánlotta segítségét, és kérte, hogy &#8222;mind a Kormány, mind pedig a párt és a társadalmi szervezetek tekintsék a magyar emigrációt partnerüknek a Magyar Nemzet sorsának alakításában.&#8221;

Erre a felhívásra is néma csend volt a válasz, és mindenki tudja, mi történt az elmúlt tíz év alatt. Ezért reméljük, hogy bár egyre fogy az emigráció száma akik még segíthetnek, még tudunk segíteni a nemzet sorsának jobbrafordulásáért folytatott küzdelemben.Végül nézzük meg, ki is ez az illető, aki félti tőlünk a nemzeti jobb oldalt illetve a JOBBIK-ot. Az interneten megtaláltuk, hogy Urbán Szabó úr nem újonc a politikában. 2002-ben országgyűlési képviselő jelölt volt az Új Bal párt színeiben, és kapott pontosan 315 szavazatot (lást részletes információt alább). Tehát a baloldal félti a JOBBIK-ot, hogy ha mi segítjük őket, azzal elvesztik a választást.

Urbán Szabó úr, nem gondolja, hogy nagyon kilóg a ló láb?

Nem gondoltuk, hogy a baloldal ennyire megijed egyszerű bejelentésünktől.

ELÉG A KOMMUNISTA BAGÁZSBÓL ÉS A CENZÚRÁBÓL !Nem bírják elviselni az EP választási vereséget és mindent be akarnak tiltani amit nem ök kontrollálnak. A kommunista képviselő Tabajdi Csaba elvtárs a Magyar Tudományos Akadémia piszkos magyarellenes gondviselete alatt akar létrehozni egy új Világszervezetet amelyet a magyar parlamenti pártok javaslata alapján az Országgyűlés törvényben szabályozna !

Minket ne szabályozzon egy illegitim államforma, egy diktatúrából átvedlett kommunista pártszervezet, egy kommunista alkotmányra felépített és volt kommunistákból álló jogrendszer. Rendszerváltás sohasem volt, csak a kommunisták kikiáltották, hogy mától ők demokraták. Aztán a nemzet államosított vagyonát szétosztották egymás között. Az 1945 óta tartó szabad rablás továbbra is folyik és a DUNA TV-mutatta, amint a kormány énekelte a kommunista internacionálét. Ezt szabad, de az Árpád ház zászlaját be kell tiltani, de még azt is aki azt viseli. Demokratikus kommunista diktatúra az EU-ban akar nekünk Világtanácsot kreálni.

A volt neo-kommunista igazságügy miniszter a JOBBIK-ot akarja bíróságilag megszüntetni, Tabajdi Csaba pedig a kormánytól és pártoktól független Magyarok Világszövetségét???
Tabajdi Csaba Magyar Világtanács létrehozását javasolja a Magyarok Világszövetsége helyett

http://www.hhrf.org/nepujsag/07sep/7nu0914t.htm

Elérkezett az idő, a Nemzeti Emigrációnak fel kell világosítani a nyugat európai EU képviselőket, hogy ezek a bolsi elvtársak mit képviselnek. Őket kell betiltani.
A SZERVEZŐ MUNKA EZENNEL MEGKEZDŐDIK.
ÍRÁSBAN, ÚJSÁGBAN, INTERNETEN, AZ UTCÁN , EURÓPÁBAN ÉS VILÁGSZERTE OTT LESZÜNK!

Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 709. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-21 20:29:37 [1988.] 
Kedves salamandrina! A telaviv 2-es megnevezés jogos,de a használata viszont szervezet függő. a választok szövetsége az új baloldali hatalomátmentő szervezethez tartozik ezért a közleményeikben a saját nyelvezetüket használják.

2.701 - Magyarok Szövetsége: TÁRSADALMI SZERZŐDÉS ÉS ALÁÍRÁSA > Az említetteken kívül senki más nem jelzett vissza. <

Von: Magyarok Szövetsége

Gesendet: péntek, 2009. június 5. 21:20
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Társadalmi Szerződés és aláírása

TÁRSADALMI SZERZŐDÉS ÉS ALÁÍRÁSA

A Magyarok Szövetsége által elkészített Társadalmi Szerződést - melynek célja a pártok képviselőinek visszahívhatóságát lehetővé tenni, amennyiben a választási programjukban hirdetetteket nem teljesítik - elküldtük az összes EU listaállítási lehetőséget kapott pártnak&#8230;

A Magyarok Szövetsége mozgalom - a nemzeti érdek és a közjó önzetlen, pártpolitikától független szolgálatának közéletben való érvényre juttatása céljából - a pártok képviselő jelöltjei számára elkészítette a Társadalmi Szerződést.

A Társadalmi Szerződést a következő pártoknak, valamint listás jelöltjeiknek küldtük el:

FIDESZ-KDMP

SZDSZ

MCF ROMA Ö

MUNKÁSPÁRT

MSZP

JOBBIK

LMP-HP

MDF

A kampány lezárulásával most közzétesszük, hogy melyik párt illetve képviselőjelölt hogyan jelzett vissza ezzel kapcsolatban:

1, LMP-HP emailben visszajelzett, hogy nem írják alá.

2, Dr. Schmitt Pál személyesen nyilatkozta, hogy ha a Fidesz 2/3-os többséget szerez a parlamentben, erre a szerződésre nem lesz szükség. A Társadalmi Szerződés aláírására nem került sor.

3, Morvai Krisztina személyesen azt nyilatkozta, hogy személy szerint nem látja akadályát az aláírásnak, de le kell egyeztetnie Vona Gábor pártelnökkel, viszont erre csak a választások után lesz ideje.

Az említetteken kívül senki más nem jelzett vissza.

Azt, hogy a magyar politikában jelenleg vezető szerepet játszó emberek nem kívánják a felelősségre vonhatóság és a visszahívhatóság lehetőségét választópolgárok kezébe adni, tudtuk eddig is, de a Társadalmi Szerződés ilyen fokú mellőzésével már bizonyíték is a rendelkezésünkre áll.

A Magyarok Szövetsége nem sugallja senkinek, hogy kire szavazzon, nem is ez a célja, ezt mindenki saját belátása szerint tegye meg. Amit viszont fontosnak tartunk mindenki tudomására hozni az az, hogy egy a pártok fölötti, a nemzeti érdeket képviselő össztársadalmi erő létrehozása elengedhetetlen. Ez az egyetlen biztosítéka annak, hogy Magyarország fejlődése és a magyarság jövője biztosított legyen.

Varga László

Magyarok Szövetsége Sajtó csoport
Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #710 #711 #712 #718]
 704. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-21 18:03:28 [1989.] 
Sziasztok! Egy kis tv műsor a választó polgárok véleményéről:

A Tv2 népszerűségi műsor teljes időtartalma. Az alábbi link ráklikkelésével indul.

http://tv2.hu:80/Root/TV2Site/Nyitooldal/Musoraink/Mokka/Videok/InRepositoryPage.aspx?/Root/Videos/2009/07/21/Vona_nepszerusege


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #706 #708]
 699. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-21 13:55:05 [1990.] 
Nem bántódtam meg, dolgoznom kell csak kajálni ugrottam haza, ezt is mobilról küldöm mint az előző keveredett. Majd este felé leszek,szia.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 697. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-21 13:15:56 [1991.] 
Szia Bözsike! Nézd meg a postád küldtem Neked PÜ. üzenetet.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #698 #700]
 695. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-21 13:01:44 [1992.] 
Kedves Bözse vissza mész a topik menüjébe,és a nevemre kattintasz ,nem itt hanem ott,reméljük akkor menni fog.

Egyedül védtelenek és kiszolgáltatottak, együtt legyőzhetetlenek vagyunk - a KAPU interjúja Szilágyi Györggyel

Szilágyi György, a Nemzeti Egyletek országos főkoordinátoraSzilágyi György, a Nemzeti Egyletek országos főkoordinátoraMa Magyarország történelme egyik legsúlyosabb válságát éli át. A kormány a parlamenti pártok asszisztálásával a csőd szélére sodorta az országot. Egyre több család és egyedülálló magyar kerül a teljes létbizonytalanságba. A március 15-én Vona Gábor által életre hívott Nemzeti Egyletek, az azóta folyamatosan gyarapodó civil erő a magukra maradt magyarok megsegítését, a nemzetben gondolkodó erők összefogását tűzte ki céljául. A Nemzeti Egyletek főkoordinátora, Szilágyi György szerint a jelenlegi helyzetben az egyletek legfontosabb feladata, hogy a nemzeti gondolkodású honfitársaink az élet bármely területén segítsék egymást, és összetartsanak, akár ismeretlenül is.

A Nemzeti Egyletek új, pártsemleges kezdeményezés. Bemutatkozásuk szerint újszerű és átfogóbb célkitűzésekkel, mint a legtöbb civilszervezet. Miért volt szükség az egyletek megalakítására?

Egyre többen fejezik ki &#8211; és tapasztalhatjuk ennek számtalan formáját &#8211;, hogy elegük van abból, ami az országban folyik. Nem mennék bele politikai vagy társadalmi elemzésbe, mert aki egy kicsit is figyeli és átlátja a történéseket, a folyamatokat, annak nem szorul magyarázatra: az ország teljes csődhelyzetbe vezetése mellett a hatalmi elit a megmaradt nemzeti öntudatunkat is megalázza nap mint nap. Rengeteg a teljes létbizonytalanságba taszított család vagy épp egyedülálló magyar, akiket a nemzetközi pénzügyi hatalmak által bábként mozgatott kormány teljes mértékben magára hagyott. Csak akkor változtathatunk a dolgokon, ha a jelenlegi állapotokba belenyugodni nem hajlandó, egymásért és a hazájukért tenni akaró emberek segítik egymást, és összefognak.

Tapasztalatunk szerint, nagyon sok olyan ember van, aki nemzetben gondolkodik, és tenni szeretne a magyarországi állapotok megváltoztatásáért, de nem szeretne párttag lenni. Nekik alternatívát nyújthat a Nemzeti Egyletek Mozgalom, sőt azoknak a párttagoknak vagy pártszimpatizánsoknak is, akik mindannyian nemzetben gondolkodnak, de eddig a pártpolitika megosztotta őket. A pártsemlegesség elsősorban úgy értendő, hogy a mozgalom kapuja minden magyar érzésű ember előtt nyitva áll, párthovatartozástól és pártszimpátiától függetlenül.

Beszélhetünk manapság nemzeti öntudatról, egymásra való odafigyelésről vagy a sokszor átértelmezett fogalomról: a szolidaritásról?

A nemzeti öntudatot a Kádár-rendszerben módszeresen és folyamatosan kezdték kiirtani, és ez nem változott az agymosásra és propagandára épülő rendszer kimúlása után sem. Ennek a &#8222;jótékony&#8221; hatásai a mai napig meghatározzák a mindennapi életünket. Kitűnő példa a határon túli magyarokkal kapcsolatos nagyszabású agymosás és ennek folyománya, a 2004. december 5-i népszavazás végeredménye. A &#8222;nép&#8221; egy jelentős része nemhogy a határon túli magyarokkal kapcsolatos alapvető földrajzi, kulturális és szociológiai fogalmakkal nincs tisztában, sajnos biztosan merem állítani: több tízezren azt sem tudják, hogy egyáltalán léteznek határon túli magyarok. Holott annak az Európai Uniónak a &#8211; saját szülőföldjén élő &#8211; legnagyobb létszámú kisebbsége a magyar, amely uniót egyesek (kártékonysága és hibája ellenére is) az egekig magasztalnak. De a szocialista, majd a napjainkig tartó neoliberális-vadkapitalista időszak az emberek közötti alapvető szolidaritást is kiirtotta, napjainkra eltűnőben van a kölcsönös segítségnyújtás, az egymásra való odafigyelés.

Banális a kérdés: a Nemzeti Egyletek ezen milyen formában tudnának és milyen eszközökkel szeretnének változtatni?

A jelenlegi helyzetben &#8211; mint az előbb elmondottakból adódik &#8211; a legfontosabb az összefogás. A nemzetben gondolkodók és a magyarságért tenni akarók hatékony összefogása és egymás segítése. Véleményem szerint ma már nem jobboldalra vagy baloldalra pozícionálható egy politikus vagy állampolgár, hanem van egy nemzeti oldal, ahol a nemzetben gondolkodó, konzervatív értékrendet követő, Magyarország felemelkedésén munkálkodók állnak, és van a másik oldal, ahol azok találhatóak, akik saját önös és különböző lobbi- és gazdasági csoportok érdekeit figyelembe véve képesek eladni és teljesen kifosztani hazánkat. Ez a két &#8222;réteg&#8221; jól elkülöníthető, és nekünk a sajátjainkon kötelességünk segíteni, ezeket az embereket összefogni. A folyamatot már elkezdtük, az egyletek száma egyre csak gyarapodik országszerte, a Kárpát-medencében és a világban.

A szervezet felépítése a 2002-ben Orbán Viktor által útjára indított, ám azóta elhaltnak látszó polgári körökre emlékeztet. A Nemzeti Egyletekhez miképpen lehet csatlakozni?

A mozgalomhoz csatlakozás egyetlen kritériuma, hogy a belépő vállalja, a többi Nemzeti Egylet-taggal összefog, és ha egy Nemzeti Egyletek jelképét &#8211; ami az őrtűz a két karddal &#8211; viselő ember bajban van, akkor segít neki, és nem hagyja cserben. A mozgalom elindulása óta több száz egylet alakult. Van egylet Londonban és Amerikában is. Komoly igény van az összefogásra. És ami a leglényegesebb, hogy ez az összefogás nem elsősorban pártokhoz köthetően alakul ki, mert az emberek rájöttek, csak a választások és egy-egy nagygyűlés alkalmával van jelentősége annak, hogy ők mondjuk fideszesek vagy például jobbikosok.

A gyakorlatban milyen formái lehetnek egymás megsegítésének?

&#8211; A segítség nagyon sokrétű lehet, sokszor az egyszerű kézfogás, egy beszélgetés is segítséget jelenthet. Ha bárkinek segítségre van szüksége, akkor legyen kihez fordulnia. Ne várjanak másokra, tegye meg mindenki az első lépést a másik felé. Együtt könnyebben megvédhetik értékeiket, terményeiket, családjukat, gyermekeiket, földjüket, hitüket és a hazájukat, mintha egyedül állnak szemben a kihívásokkal. Egyedül mindenki védtelen és kiszolgáltatott, együtt legyőzhetetlenek vagyunk. A mozgalom célja, hogy a nemzeti gondolkodású honfitársaink a hétköznapokon, az élet bármely területén segítsék egymást, és összetartsanak akár ismeretlenül is. Honlapunkon már most temérdek információt, szolgáltatást cseréltek egymással az egyletek tagjai. Csak az egymást segítő és összetartó emberek sokaságát nevezhetjük nemzetnek, egyébként csak népről beszélhetünk. Rengeteg tervünk és elképzelésünk van, csak hogy egyet említsek: létezik már például asztalosok nemzeti egylete, de tervezzük a régebbi úgynevezett &#8222;hangyaszövetkezetek&#8221; rendszerének a felújítását is egy modernebb formában. És ne felejtsük el, hogy napjainkban a hírközlés fejlett eszközeinek a segítségével elképzeléseinkkel, információinkkal szinte másodpercek alatt közel kerülhetünk egymáshoz, még ha el is választ a távolság.

A tévében, rádióban nemhogy a Nemzeti Egyletekről nem hallani, de eddig sem volt terítéken semmi hasonló kezdeményezés.

Közhellyé vált sajnos, hogy a fősodrú médiában nem hír, ha valami építő és pozitív történik az emberekkel. Ám az e fölött való siránkozás helyett ezt az akadályt is magunknak kell leküzdenünk. Honlapunk, a nemzetiegyletek.hu folyamatosan bővül. Itt tartjuk számon a már meglévő egyleteket, és itt kell regisztrálni az újonnan létrejötteket is. A honlap fontos fórum és tájékoztatási központ is egyben. Elméleti és gyakorlati gyűjtőhely. Csak hogy ismét egy példával éljek: itt magyar vállalkozók cserélhetnek egymással szolgáltatásokat, elérhetőségeket, és termékeiket, cégeiket ingyen reklámozhatják.

A több tízezres, Hősök terén megtartott civil tüntetésen is felszólalt, és megosztott a közönséggel egyfajta pozitív és egyelőre nehezen hihetőnek tűnő jövőképet.

Az időközi választások eredményei bebizonyították, hogy a nemzeti fordulat már nem állítható meg. A Fidesz minden voksoláson magabiztosan nyert. A Jobbik pedig mindenhol a harmadik erővé vált, az ajkai választáson például közel húsz százalékos eredményével kis híján az MSZP-t is beelőzte. Az SZDSZ el fog tűnni a parlamentből, az MSZP megsemmisítő vereséget fog szenvedni. És nekünk, magyaroknak az lesz a legnagyobb problémánk, hogy a Fidesz vagy a Jobbik vezesse-e Magyarországot. S ha ez így lesz, akkor az emberek visszanyerik a hitüket, s ez a nemzet elég erős ahhoz, hogy hittel telve újult erővel küzdjön azért, hogy Magyarországot közösen kiemeljük abból a mocsárból, ahová az elmúlt években taszították.

Megjelent a KAPU legfrissebb számában.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #696 #701]
 693. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-21 12:40:22 [1993.] 
Kedves Bözse! Igen van Imre nevű ismerősöm,de megkérlek hogy a személyes dolgokat inkább privátban intézzük. köszi.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #694]
 690. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-21 12:00:52 [1994.] 
Szia bözse64 ! bocsi de közben nem voltam,csak most ugrottam haza kajálni. Szívből remélem hogy jól vagy, és már elcsitultak az ottani harcos ellentétek. Érdekes hogy a sajtóban és a hírekben teljesen kussolnak az esetről. Biztos megjelenek majd hivatásos kisebbségi jogvédő hazudozók, elferdítik elhazudják az egészet.A szokásukhoz hűen majd gyártanak valami rasszistázos hazugságot amivel teli kiabálhatják megint a világot.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #691 #692]
 689. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-21 12:00:50 [1995.] 
Szia bözse64 ! bocsi de közben nem voltam,csak most ugrottam haza kajálni. Szívből remélem hogy jól vagy és már elcsitultak az ottani harcos ellentétek. Érdekes hogy a sajtóban és a hírekben teljesen kussolnak az esetről. Biztos megjelenek majd hivatásos kisebbségi jogvédő hazudozók, elferdítik elhazudják az egészet.A szokásukhoz hűen majd gyártanak valami rasszistázos hazugságot amivel teli kiabálhatják megint a világot.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
 686. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-21 11:27:12 [1996.] 
Mindennapos rendőrbűnözés

Több mint kétszáz bűncselekményt követtek el rendőrök az év első felében.
A rendőrbűnözési fronton egyre gyakoribbak a közvéleményt megrázó esetek. Nehéz napirendre térni afölött, hogy hivatásos rendőrök készítenek fel álrendőröket rablásokra, vagy hogy egy szolgálaton kívüli rendőr rabol az utcán.
Szima Judit, a Tettrekész rendőr szakszervezet főtitkára úgy látja: a legsúlyosabb problémát nem a közrendőrök által elkövetett visszaélések, hanem a rendőri vezetőkhöz köthető korrupciós ügyek jelentik. Schiffer András ügyvéd szerint a demokratikus jogállamiságunk múlik azon, hogy a következő kormány feltárja az elmúlt évek rendőri jogsértéseit. Hogy mennyire súlyos a helyzet, mutatja Frankberger Ferenc, a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálata vezetőjének nyilatkozata: a szervezett bűnözés rendvédelmi támogatás nélkül nem működne.

Tisztelt Honfitársak!Ajánlással minden szabadságszerető, lelkiismeretes embertársunknak, de különösen az érintetteknek, akik ennek híján vannak.

Bizonyíték

Igen, Morvai Krisztina megcsinálta, amit ígért. Kiosztotta az Európai Parlamentben az alább látható CD-t.

AZ IGAZSÁG LEGYŐZHETETLEN!

Szabadon terjeszthető: http://www.youtube.com/watch?v=w9lFFcNRgoE&eurl=http%3A%2F%2Fbarikad.hu%2Fnode%2F32622&feature=player_embedded Szia! hogy egy kicsit megkönnyítsem a döntésedet. A személyes infókat inkább majd írjuk privátba, köszi.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #687 #688]
 682. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-21 08:04:22 [1997.] 
Vona a cionista főbírónak: a Mazsihiszt kéne feloszlatni, nem a JobbikotTisztelt Elnök Úr! Megdöbbenéssel olvastam azon megnyilatkozását, miszerint nem zárja ki elvi lehetőségét a Jobbik feloszlatásának.
Ön a Hír Tv kérdésére, amely a Jobbik feloszlathatóságát tudakolta, úgy nyilatkozott: elméletileg megvan a lehetőség egy párt feloszlatására, de konkrétan nem foglal állást, mert nem szeretne befolyásolni egy esetleges jogi eljárást. Ezzel a kijelentésével Ön azt a képzetet keltette, mintha a Jobbikkal kapcsolatban valamiféle jogi eljárásról vagy annak lehetőségéről tudomása lenne.

Kijelentésének a fenti módon való megfogalmazását elfogadhatatlannak tartom, és kíváncsi lennénk az Ön véleményére azzal kapcsolatban, hogy feloszlathatónak tartja-e az ország tönkretételéért felelős SZDSZ-t és MSZP-t vagy éppen a felmerült sorozatos pénzügyi visszaélések miatt az OCÖ-t, esetleg a Mazsihiszt,
amely működésével még a hazai zsidóság egy jelentős részében is megütközést kelt.

Amennyiben Ön a kijelentését úgy értette, hogy az minden pártra vonatkoztatható, akkor a demokratikus jogállam tekintélyének megőrzése érdekében a nyilvánosság előtt pontosítania kellene azt. Ha viszont kizárólag a Jobbikkal kapcsolatban foglalt állást, ahogy azt a média és ezáltal a közvélemény is értette, akkor véleményem szerint Ön, mint a Legfelsőbb Bíróság elnöke durván kilépett a pártatlanság kereteiből, és szégyent hozott arra az intézményre, amelyet a legmagasabb szinten képvisel. A legkevesebb, ami egy ilyen méltatlan helyzetben elvárható, hogy sürgősen bocsánatot kér a Jobbik tagjaitól és attól a közel 430 ezer választópolgártól, akik néhány héttel ezelőtt &#8211; élve demokratikus jogaikkal &#8211; ezt a pártot találták méltónak arra, hogy őket és ezáltal Magyarországot képviselje az Európai Parlamentben.

Tisztelettel: Vona Gábor


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #684]
 678. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-20 22:47:09 [1998.] 
Szia Kedves Bözsike ! Remélem holnap leszel, igen a blogomban is szerepel a kedvenc költöm verse. Pihentető bársonyosan szép álmokat, és Jó éjt Neked.


Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #683]
 668. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-20 22:26:29 [1999.] 
Az agymosás és médián keresztüli befolyásolás 23 eszköze
Hogy is próbálnak minket manipulálni?

Az emberek véleménye és viselkedése könnyen irányítható. Azok, akik a tömegmédiát irányítják, évtizedenként, évente, vagy akár hetente változtatják az emberek gondolkodásának irányát.

Újabb és újabb popsztárok, trendek és hóbortok kerülnek színpadra és tűnnek el a süllyesztőben tengernyi elköltött pénzt és mocskot maguk mögött hagyva, melyet mi csak &#8222;popkultúra&#8221; néven ismerünk meg.

A lehetőség viszont most adott, hogy bárki irányítsa a világot és végre a farka csóválja a kulturális kutyát. Az alábbi kezelési útmutatóban ehhez olvashatunk instrukciókat. Egyszerű viselkedéstudományi eszközök ezek, melyek segítségével befolyásolható és kihasználható az emberek idegrendszere.


A 23 eszköz:

1. Az igazán hatékony agymosás kulcsa hogy, az emberek alapvető tudatát dolgozza meg. Alakítsd őket idegi szinten, hogy már maguktól igényeljék az &#8222;inputot&#8221; és végül már nevezzék azt önálló gondolkodásnak. Tedd képessé őket rá, hogy ne gondolkodjanak.

2. Korlátozd az öntudat és a józanész minden formáját. Pusztítsd az ösztönt és az intuíciót. Aktívan és megállás nélkül bátorítsd a külső tudatot. Minél több döntés tekintetében tedd az embereket az &#8222;inputtól&#8221; függővé.

3. Gyorsítsd a hírfolyamot, hogy az információ ritmusa összezavarjon és láthatóan változzon.

4. Szoktasd meg az emberekkel, hogy naponta több százezer ingerrel bombázzák őket. Tanítsd meg őket, hogy figyeljenek erre a folyamatra és nevezzék azt Valóságnak. Soha ne engedd, hogy azt kérdezzék mi a valóság.

5. A határok gondos meghúzása nagyon fontos. Tervezd meg, hogy mit akarsz elhitetni az emberekkel és biztosítsd, hogy minden, kezükbe adott válaszlehetőség az általad meghatározott keretek közt található és végül biztosan eredménnyel jár. Ezt hívják a Választás Illúziójának. &#8222;Ebéd előtt vagy után akarod felsöpörni a padlót?&#8221; Alkalmazd ezt a képletet a gazdasági rendszereknél, politikusoknál, hírek esetében, rivalizáló márkákra és a szórakoztatóiparban.

6. Törekedj a legkisebb közös nevezőre. Gondoskodj róla, hogy minden műsor 6 éves gyerekek érzelmi és intellektuális szintjén álló emberek számára kínáljon problémakezelő megoldást. Legyen az egész vicces és senki nem fog észrevenni semmit.

7. Tartsd az embereket passzivitásban. Ösztönözd a kanapén fetrengést, mint általános megoldást minden gondra.

8. Ne gondolkodtasd az embereket. Már így is van épp elég bajuk. Iktasd ki a véleményalkotás fáradságát számukra azzal, hogy készen adod a kezükbe, amit gondolniuk kell. Tedd mindezt tudat alatt, valószínűleg egyébként is túl ostobák a döntéshozatalhoz.

9. Gondoskodj róla, hogy ne legyen jelentéssel és céllal rendelkező történet az azonnali ingerek mögött. Amennyire csak lehet, kerüld az egyetemes témákat. A legnagyobb odafigyeléssel biztosíts mindenkit a felől, hogy semmilyen kulturális, társadalmi vagy globális vonatkozás nem ütközik a kényelem és a fogyasztás összefüggéseivel.

10. Soha ne ösztönözd a felelősségvállalást és véletlenül se sugalld, hogy az ember beleszólhat közös jövőjének alakulásába és az őt körülvevő valóság formálódásába.

11. Kizárólag csoportok által felügyelt egyéniségekre van szükség. Az ilyen &#8222;önálló individuumoknak&#8221; utat engedve a szabad választás erőteljes illúzióját keltheted.

12. Mutasd be szenzációsként és éljenezd a sekélyest.

13. Az információ csak icipici bájtokban közvetíts. Csinálj figyelemhiányból fakadó zavart. A televízió már néhány évtizede mutatja az utat ebbe az irányba.

14. A lényeg az ismétlés. Ismételd a fontos üzeneteket, amilyen gyakran csak lehet.

15. A lényeg az ismétlés.

16. Az ismétlés a lényeg.

17. Mindenáron kerüld a racionalitást. Az embereknek nincs szükségük logikára, hogy befogadják az információt. A hit érzelmi alapokon nyugszik. Ne feledd: HÁBORÚ = BÉKE.

18. Minden emlékezz: két féligazság adja össze a teljes igazságot.

19. Démonizáld az önálló tudás technológiájának minden formáját. Dobj be oylan szavakat, mint &#8222;kultusz&#8221; vagy &#8222;agymosás&#8221;. Szoríts a lap szélére mindenkit, aki efféle dolgokkal foglalkozik.

20. Tartsd életben az öntudat régi modelljeit. Utalj az emberek állapotára a flegmatikus vagy heves vérmérsékletű jelzőkkel, a programozható és a szándékos szavak helyett.

21. Mindig irányítsd az emberek figyelmét arra, ami igazán számít. Minden erőddel hangsúlyozd mi a helytelen.

22. Folyamatosan add a Minden Rendben Van illúziót &#8211; és csak nagyon óvatosan sugalld a tömegnek, hogy a legrosszabb félelmük akármelyik pillanatban valóra válhat.

23. Tanítsd meg az embereknek, hogy mindenki az, amit gondol és érez. Erősítsd meg ezt az érzést azzal, hogy bánják a gondolataikat és bánják azt is, hogy bánják. Ne feledd: azonosítani, azonosítani, azonosítani &#8211; ez majd kiszélesíti a bennük lévő üres örvényt, melyet csak a vásárlás enyhíthet.

Ezen egyszerű irányelvekhez ragaszkodva bárki képes lehet arra, hogy egész társadalmakat hozzon létre, melyek véget vethetnének az éhezésnek bárhol a világon, mindössze túl önzőek, hogy érdekelje őket. Így lehet kialakítani szilárd meggyőződéses fogyasztói elméket olyan vásárlási szokásokkal, melyek ereje a logikát és az értelmet könnyedén félresöpri. Bárki lehet a média új arca. Sok szerencsét!

(BS - Szent Korona Rádió)A hazugságok ereje, a csalások és félretájékoztatás a világban fizetik az együttes ostobaság árát.


Nagyon jól tudod, és a hülye amerikaiak egyformán jól tudják, az irányítjuk a kormányukat, független ki ül a Fehér Házban. Tudod tudom, hogy ez és te tudjátok azt az amerikai elnök nem tud egy pozícióban lenni hogy hívjon ki minket, még akkor is, ha mi tesz az elképzelhetetlen. Mi tud ők (az amerikai) tesz nekünk? Kongresszust irányítunk, irányítjuk a médiát, mi vezérlőszórakoztató ipar, és irányítunk mindent Amerikában. Amerikában tudod kritizálni istent, de nem tudod kritizálni Israelt&#8230;

A zsidó médiairányítás tényei

Elektronikus hírek & szórakoztató média


A legnagyobb médiahalom ma a Walt Disney Company, akinek az elnöke, és ügyvezető igazgató, Michael Eisner, van egy zsidó. A Disney Empire, akit vezetett egy ember, akit vezérlőkülöncként leírt egy médiaelemző, több televíziótermelési vállalatot tartalmaz (Walt Disney Television, Touchstone Television, Buena Vista Television), a saját kábelhálózata 14 millió előfizetővel, és kettő termelési vállalatokat vesz videóra. Ami a játékfilmeket illet, a Walt Disney Picture Group, amit vezetett Joe Roth, (szintén egy zsidó), tartalmazza Touchstone Picturest, Hollywood Pictures, és Caravan Pictures. Disney szintén birtokolja Miramax Filmst, akit futtattak a Weinstein testvérek. Mikor a Disney Company a futás a Gentile Disney család által az átvétele előtt volt Eisner által 1984-ben, ez volt epitomized* egészséges, családi szórakozás. Amíg ez még mindig alatta tartja a jogokat Snow White-hoz, Eisner, a vállalat, a grafikai szex és erőszak termelésévé bővült ki. Ráadásul ennek 225 van társult állomások az Egyesült Államokban és a rész több európai tévévállalat tulajdonosa. Az ábécé kábelleányvállalat, ESPN, vezeti elnök és CEO Steven Bornstein, egy zsidó. Ennek a vállalatnak szintén ott vannak Lifetime Television egy irányító része és az Arts & Entertainment Network, hogy vállalatokat sürgönyözzenek. ABC Radio Network tizenegyet birtokol AM és tíz, amit FM jelentős városokban, mint például a Washingtoni New Yorkban, állomásoztat megint, Los Angeles, és van több mint 3,400 tagja. Bár elsősorban egy telekommunikációs vállalat, a főváros/ábécé 1994-es kiadásban keresett több mint 1 dolláros milliárdot. Ez birtokol hét napilapot, Fairchild Publications, Chilton Publications, és a Diversified Publishing Group. A Time Warner, Inc, a nemzetközi médiák közül a második leviatán. A tanács és ügyvezető igazgató elnöke, Gerald Levin, zsidó. Time Warner kiegészítő HBO-ja az ország legnagyobb fizetség-tévé-kábel-hálózata. Warner Music a világ legnagyobb rekordvállalata 50 címkével, a legnagyobb melyik van Warner Brothers Records, akit vezetett Danny Goldberg Stuart Hersch, Warnervisionnek, Warner Music videótermelési egységének, az elnöke. Goldberg és Hersch zsidók. Warner Music a gengszterrap korai kezdeményezője volt. Az Interscope Recordszal való bonyodalmán keresztül ez segített népszerűsíteni egy olyan műfajt, akinek a grafikai szövegei nyíltan arra ösztönzik Blackst, hogy kövesse el az erőszak tetteit Whites ellen. Kábelen és zenén felül Time Warnernek nagyon köze van a játékfilmek termeléséhez (Warner Brothers Studio) és kiadás. Time Warner felosztást ad ki (szerkesztő--fő normann Pearlstine, egy zsidó) a legnagyobb magazinkiadó az országban van (Time, Sports Illustrated, People, Fortune).

Mikor Ted Turner, egy Gentile, csinált egy kísérlet, hogy 1985-ben vegyék CBS-et ott, médiaüléstermekben volt páni a nemzeten keresztül. Turner reklámban csinált egy szerencsét azután épített egy sikeres kábel-tévé-hír-hálózatot, a CNN. Bár Turner a CNN-ben elfoglalt fő végrehajtói helyekben alkalmazott sok zsidót és zsidó érdekekkel ellentétben soha vett nyilvános pozíciói voltak, ő egy nagy egóval rendelkező ember és egy erős személyiség és tisztelte Chairman William Paley (igazi név Palinsky, egy zsidó) és a másik zsidók CBS-nél ahogy irányíthatatlan: egy laza ágyú lehet, hogy ki fordul szembe velük valamikor a jövőben. Továbbá, Daniel Schorr zsidó riporter, aki dolgozott Turner, nyilvánosan vádolta azt a korábbi főnöke tartott egy személyes idegenkedik zsidóknak. Eltorlaszolni Turnerlicitált, CBS végrehajtó hatalmak meghívott milliárdos zsidó színház, szálloda, biztosítás, és Laurence Tisch cigarettamágnás elindítani a vállalat egy barátságos átvételét, és 1986-tól 1995-ig Tisch volt CBS elnöke és ügyvezető igazgatója miközben eltávolította a nem zsidó hatás bármilyen fenyegetését ott. Következő erőfeszítések Turner szerezni egy jelentős hálózatot akadályozzon Levin Time Warnerje, ami birtokolja majdnem 20 százalék CBS készletet és jelentős alkuk fölött van vétójoga. A Viacom, Inc, amit vezetett Sumner Redstone, (született Murray Rothstein), egy zsidó, a harmadik legnagyobb megamedia* vállalat az országban több mint 10 milliárd dollár egy év alatt jövedelmeivel. A Viacom, ami a három legnagyobb hálózattal kapcsolatos tévéprogramokat oszt el és termeli őket, birtokol 12 televízió-állomást és 12 rádióállomást. Ez játékfilmeket hoz létre Paramount Picturesen keresztül, akit vezetett Jewess Sherry Lansing. A kiadófelosztása tartalmazza a Prentice Hall, Simon & Schustert, és Pocket Books. Ez videókat oszt el több mint 4,000 Blockbuster bolton keresztül.

A Viacom fő igénye a hírnévre mindazonáltal van ahogy a világ a kábelprogramozás legnagyobb ellátója a Showtime-ján keresztül, MTV, Nickelodeon, és másik hálózat. 1989 óta MTV és Nickelodeon szerezték a fiatalabb televíziónéző nagyobb és nagyobb részeit. A tetővel három, és messze a legnagyobb, médiavállalatok a zsidók kezében nehéz azt hinni, hogy az irányítás egy olyan elsöprő diplomája szándékos, összehangolt erőfeszítés nélkül történt a részükön. Mi van a másik nagy médiavállalatokkal? Négyet számoz meg a listán van Rupert Murdoch News Corporationje, ami birtokolja Fox Televisiont és 20. Century Fox Filmst. Murdoch egy Gentile, de Peter Chermin, aki vezeti Murdoch filmstúdióját és szintén felügyeli a tévétermelését, zsidó. Ötöt számoz meg a japán Sony Corporation, akinek az amerikai leányvállalata, a Sony Corporation Amerika, futtatja Michael Schulhof, egy zsidó. Alan Levine, egy másik zsidó, vezeti a Sony Pictures felosztást. A televízió és filmtermelési vállalatok többségét, amit nem birtokolnak a legnagyobb vállalatok, szintén irányítják zsidók. Például a New World Entertainmentet, amit a premierpártonkívüli-tévé-program-producerként kinyilatkoztatott egy médiaelemző az Egyesült Államokban, birtokolja Ronald Perelman, egy zsidó. A legismertebb a kisebb médiavállalatok, Dreamworks SKG, van egy szigorúan kóser ügy. Dream Worksöt David Geffen rögzítési ipari mogul által nagy médiareklámfogás közepette alakították 1994-ben, Jeffrey Katzenberg korábbi Disney Pictures elnök, és Steven Spielberg filmigazgató, mind a három kik zsidók. A vállalat filmeket hoz létre, animált filmek, televízióprogramok, és felvett zene. Két másik nagy termelési vállalat, MCA és Universal Pictures, mindkettőt birtokolja a Seagram Company, Ltd. Seagramnek, a folyadékóriásnak, az elnöke és ügyvezető igazgatója ifj. Edgar Bronfman, aki a World Jewish Congress elnöke szintén. Ez jól ismert, hogy a zsidók a filmipar kezdete óta irányították a filmek termelését és elosztását a 20. századi korai évtizedekben. Ez ma még mindig így van. A filmek teremtek csak az öt legnagyobb mozgókép-vállalat, amit fent említettek,-Disney, a Warner Brothers, a Sony, Paramount (a Viacom), és Universal (Seagram)-accounted az első nyolc 1995-ös hónapért való teljes jegypénztár-nyugták 74 százalékáért. A nagy három in televízióhálózati közvetítés, amit arra használtak, hogy ábécé legyen, CBS, és NBC. A médiabirodalmak megszilárdításával, ezek három nem hosszabb független entitás.

Amíg ők függetlenek voltak mindazonáltal mindegyiket a kezdete óta irányította egy zsidó: ábécé Leonard Goldenson által, CBS William Paley által azután Lawrence Tisch által első, és NBC David Sarnoff által azután a fia, Robert által első. Több évtizedbeli időszakok fölött ezeket a hálózatokat tetőről alkalmazták hogy zsidókkal süllyedjenek fenékre, és a hálózati televízió lényeges Jewishnesse nem változott, amikor a hálózatokat másik vállalatok nyelték el. A zsidó jelenlét a televízióhírekben különösen erős marad. Ahogy hírneves, az ábécé Eisner Disney Companyjének a részét képzi, és az ábécé hírprogramjainak a végrehajtói producerei minden zsidók: Victor Neufeld (20-20), Bob Reichbloom (jó reggelt America), és Rick Kaplan (World News Tonight). CBS-et nemrég vette a Westinghouse Electric Corporation. Mindazonáltal, az ember, akit kinevezett Lawrence Tisch, Eric Ober, maradványok CBS News elnöke, és Ober zsidó. NBC-nél, amit most birtokolt a General Electric, Andrew Lack NBC News elnök zsidó, ahogy a végrehajtói producerek Jeff Zucker (ma), Jeff Gralnick (NBC Nightly News), és Neal Shapiro (Dateline). A Print Media After televízióhírek, a napilapok a legbefolyásosabb információs tömegkommunikációs eszközök Amerikában. Közülük hatvanmilliót eladnak (és feltehetően olvasott) minden nap. Ezek több milliót felosztanak mintegy 1,500 különböző publikáció között. Lehet, hogy az ember arra következtet, hogy a puszta számú különböző újság Amerikán keresztül nyújtana egy biztosítéki intézkedést zsidó irányítás és torzítás ellen. Mindazonáltal ez nem így van. Ott kevesebb függetlenség, kevesebb verseny, és az érdekeink sokkal kevesebb ábrázolása gondolkodna egy alkalmi megfigyelőnél. A napok amikor a legtöbb városnak és egyenletes városnak többje, amit függetlenül birtokoltak, volt, az újságok, amiket közeli nyakkendőkkel adtak ki helyi emberek a közösségnek, eltűnnek. Ma leghelyibb újságokat birtokol meglehetősen kicsi számú nagy vállalat, amit irányítottak olyan végrehajtó hatalmak, akik több százat működtetnek és élik őt, vagy valaha több ezer mérföldre innen. A tény az, hogy az ország 1,500 papírjának csak körülbelül 25 százalékát függetlenül birtokolják; a többi a sok újságból álló láncokhoz tartozik. Csak egy marok elég nagy, hogy független jelentő személyzetet tartson fenn a saját közösségeiken kívül; a többi ezektől függ kevés a nemzeti és nemzetközi híreik egészéért. Samuel és Donald Newhouse zsidó testvérek Newhouse Empire-ja az igazi verseny hiányánál nyújt egy példát többre Amerika napilapjai között: ez szintén illusztrálja a kielégíthetetlen étvágyat a zsidók mutatkoztak a véleményirányítás szervei közül mindegyikért, amin rögzíthetnék a szorításukat. A Newhouses saját 26 napilap, köztük több, nagy és fontos egy olyan a Cleveland Plain Dealerként a Newark Star-Ledger, és a New Orleans Times-Picayune; a nemzet legnagyobb kereskedelmi könyvkiadás-halma, Random House, a leányvállalatai közül mindegyikkel; Newhouse Broadcasting, miközben 12 televíziós közvetítés-állomásból és 87 kábel-tévé-rendszerből áll, tartalmazni az ország egy részét legnagyobb kábelhálózat; a vasárnap 22-nél több egy keringésével pótolja Parade-et hetenként millió másolatot; mintegy két tucat jelentős magazin, köztük a New York-i, Vogue, Madmoiselle, Glamour, Vanity Fair, Bride, az úriemberek Quarterlyje, Self, a House & Garden, és a száz százalékos Conde Nast másik magazinjai közül mindegyik csoportosul.

Ezt a zsidó médiabirodalmat alapította a késői Samuel Newhouse, egy bevándorló, Oroszországból. Az faló fent annyira sok újság a Newhouse család nagy diplomában volt csinált a tény által lehetséges az újságokat nem támogatnak az előfizetőik, de a hirdetőik. Ez jövedelmet hirdet-nem az aprópénz összegyűlt egy újság olvasóitól-az nagyrészt fizeti a szerkesztő fizetését és nyújtja a tulajdonos profitját. Akármikor a nagy hirdetők egy városban úgy döntenek, hogy az üzletükkel egy újságot támogatnak egy másik fölött, a támogatott újság virágozni fog, amíg a versenytársa meghal. A 20. század eleje óta, amikor a zsidó kereskedői hatalom Amerikában domináns gazdasági erő lett, volt zsidó kezekben az amerikai újságok számának egy szilárd emelkedése, kísért a versenyező Gentile újságok számának egy szilárd hanyatlása által-elsősorban válogatós reklámpolitikáknak eredményeképpen zsidó kereskedők által. Továbbá még azok az újságok is megnyugodnak Gentile alatt a tulajdonjog és menedzsment annyira alaposan a zsidó reklámjövedelemtől függenek, ami a vezércikküket és hírtudósítás-politikáikat nagyrészt korlátozza, zsidó kedvel és idegenkedik. Ez egyenesen tart az újságüzletben ahogy másutt az az, aki fizeti a dudást, hívja a dallamot.

Három zsidó újság

A verseny elnyomása és a hírek és vélemény elhintésén levő helyi monopóliumok intézménye jellemezték a zsidó irányítás emelkedését Amerika újságai fölött. A zsidók származó képessége használatra a sajtó a zsidó politika ellenállás nélküli eszközeként alig tudott jobb lenni illusztrált mint a példák által a nemzet három legtekintélyesebb és befolyásos újság: a New York Times, a Wall Street Journal, és a Washington Post. Ezek miközben uralja Amerika pénzügyi és politikai fővárosait, három az az újság, amik beállítják a tendenciákat és az irányelveket a mások közül majdnem mindegyiknek. Ők azok, amik eldöntik, hogy mi hír, és mi van nem, a nemzeti és nemzetközi szinteknél. Kezdeményezik a híreket; a mások csupán másolják azt, és mind a három újság zsidó kezekben van. A New York Times-t kettőig 1851-ben alapították Gentiles, Henry Raymond és George Jones. A halálaik után azt egy gazdag zsidó kiadó, Adolph Ochs által, 1896-ban vették Jones birtokából. Az övé szuper-az unoka, ifj. Arthur Ochs Sulzberger, a papír aktuális kiadója és ügyvezető igazgatója. A végrehajtói szerkesztő Max Frankel, és a vezető szerkesztő Joseph Lelyveld. Mindkettő az utóbbi vagy szintén zsidók. A Sulzberger család szintén birtokol a New York Times Co.-n keresztül 33 másik újság, köztük a Boston Globe; tizenkét magazin, köztük McCall, és Family Circle több keringéseivel 5 milliónál mindegyik; hét rádiózik és tévéadóállomások; egy kábel-tévé-rendszer; és három könyvkiadás-vállalat. A New York Times News Service híreket közvetít, jellemez, és fényképek a New York Times-ból drót által 506 másik újságba, hírügynökségek, és magazinok. Hasonló állampolgárú a fontosság a Washington Post, melyik, megalapító az ezé kormányzati ügynökségeken keresztül szivárog Washingtonban, van egy belső pályája híreken, amik bevonják a Federal kormányt. A Washington Postnak, mint a New York Times-nak, volt egy nem zsidó eredete. Azt 1877-ben megalapították Stilson Hutchins által, akit John McLean által 1905-ben vettek tőle, és később örökölt Edward McLean. 1933 júniusában mindazonáltal a Great Depression magasságánál az újságot csődbe erőltették. Azt Eugene Meyer, egy zsidó pénzember által, vették egy csődárverésnél. A Washington Postot most futtatja Katherine Meyer Graham, Eugene Meyer lánya. Ő az első részvényes és a Washington Post Co. In 1979 tanácselnöke, kinevezte a fiát, Donaldot a papír kiadójának. Ő most szintén tartja az elnök és ügyvezető igazgató pozícióit a Washington Post Co. The Washington Post Co.-nek újságokban van sok másik médiaholdingja, televízió, és magazinok, most különösen a nemzet zsibbadtabb-két heti newsmagazine, Newsweek. A Wall Street Journal, ami minden egyes hétköznapon elad 1.8 millió másolatot, a nemzet legnagyobb-keringés napilap. Azt birtokolják a Dow Jones & Company, Inc., egy New Yorki vállalat által, melyik ad ki 24 másik napilapot és a heti pénzügyi bulvárlapot szintén Barron, egyebek között. Dow Jones elnöke és ügyvezető igazgatója Peter Kann, aki zsidó. Kann szintén tartja a pozíciókat elnök és a Wall Street Journal kiadója. New York másik jelentős újságainak a többsége nincs jobb kezekben a New York Times-nál és a Wall Street Journalnál. A New York Daily Newst birtokolja Mortimer B Zuckerman zsidó ingatlanfejlesztő. A Village Voice Leonard Sternnek, a milliárdosnak, a személyi tulajdona a Hartz Mountain háziállatellátási cég zsidó tulajdonosa.
Másik tömeg média
A történet ugyanúgy elég sok, mivel a másik média ekként támogat televíziót, rádió, és újság. Gondolkozik például newsmagazines. Csak három van bármilyen feljegyzés, amit kiadtak az Egyesült Államokban: Az idő, Newsweek, és az amerikai hírek és világ jelentést tesznek. Időt 4.1 millió egy heti keringésével ad ki a Time Warner Communications egy susidiaryje*. A Time Warner Communications ügyvezető igazgatója, ahogy említett fenti, van Gerald Levin, egy zsidó. Newsweek, ahogy említett fenti, a Washington Post Company által kiadják a Jewess Katherine Meyer Graham alatt. A heti keringése 3.2 millió. Az U.S. News & World Reportot 2.3 millió egy heti keringésével birtokolják és kiadja Mortimer Zuckerman, egy zsidó. Zuckerman szintén birtokolja az atlanti Monthly és New York bulvárlapját, a Daily News, ami a hatodik legnagyobb papír az országban. Az óriási könyv-kiadás-halmok között a helyzet szintén zsidó. A hat U.S.-ben levő legnagyobb könyvkiadó közül három, kiadó szerint Weekly, birtokolják vagy irányítják zsidók. Az három első helyezett Random House (a sok leányvállalatával, köztük a Crown Publishing Grouppal), a harmadik helyezett Simon & Schuster, és a hatodik helyezett Time Warner Trade Group (Warner Booksot és Little-t beleértve, Brown). A különleges jelentőség egy másik kiadója nyugati Publishing. Bár ez csak tartozik 13-a méretben minden amerikai kiadó között ez először tartozik a gyerekkönyvek kiadói között, többel 50-nél a piac százalékai. Az elnöke és ügyvezető igazgatója Richard Snyder, egy zsidó, aki éppen felváltotta Richard Bernsteint, szintén zsidók.

A média zsidó irányításának a hatása

Ezek Amerika fölötti zsidó médiaellenőrzés tényei. Bárki hajlandó, hogy költ több óra egy nagy könyvtárban igazolhatja a pontosságukat. Remélem, hogy ezek a tények zavaróak neked hogy mondják a legkevesebbet. Valamilyen kisebbségnek meg kellene engedni, hogy olyan döbbenetes hatalmat kezeljen? Természetesen, nem és megengedő egy nép hitekkel mint például megnyilvánult hogy állapítsa meg, hogy az, amit megkérünk, hogy olvasson vagy vigyázzon, valójában ennek a kicsi kisebbségnek adja a hatalmat, hogy formába öntsék az elméinket hogy illjenek a saját talmudi érdekeikhez, a Talmud érdekel melyik ahogy tüntettünk diametrálisan ellentétes a népünk érdekeivel. Megengedő a zsidók irányítani a híreinket és szórakoztató médiánkat, többet teszünk mint csupán adó ők egy döntő befolyás a politikai rendszerünkre és a kormányunk virtuális irányítására; szintén nekik adjuk a gyerekeink elméinek és lelkeinek az irányítását, kinek a hozzáállásai és ötletei többet formálnak zsidó televízió és zsidó filmek mint a szüleik, az iskoláik vagy bármilyen másik hatás által.

További kutatás:


Izrael Egyesült ÁllamaiTéma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #672 #674 #675 #679]
 662. Topi-50  |   Válasz erre 2009-07-20 22:15:39 [2000.] 
Szia Bözsike nemzettestvéri szeretettel, Adjon az Isten Szép estét Neked !
Nem voltam itt ,mert közben a friss híreket néztem. Az elmentek a tankok és bejöttek a bankok, nem a szlogenem ,de több igen jó cikknek is a címe és sajnos valós tény. A Gárdára és minden tisztességes hithű magyarra szükség van, mert ez a ballib retkes banda nem áll ki senkikért csak a külföldi gazdái és a saját zsebe érdekeiért.Téma: Közéleti kérdések Fórum: Politika
[válaszok erre: #667]
 Találatok száma: 2061
    / 83 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.026754140853882 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail