Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456513/13 Témák: 18959 Tagok: 112661 Legújabb tag: tarkaz Online: (86/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 2 üzenet

Snowhite21


Tagság: 2003-05-23 17:53:45
Tagszám: #4519
Hozzászólások: 2
39. Elküldve: 2003-05-23 20:46:46 [1.]

K. Tibor:
Ha esetleg túl durva lett volna a beírás, akkor ezúton kérek elnézést, nem ez volt a szándék. Mindössze úgy érzem hogy mielőtt valaki belevágna egy ilyen dologba, mint egy fórum (vagy Topic) elindítása egy bizonyos témában, akkor a topic-ot használó vagy abba írni szándékozó emberkék elvárják, vagy legalábbis úgy gondolják, hogy a topic-tulajdonos, illetve a jelen esetben már moderátorról is beszélünk, nos az jártas a topic témájában, főleg hogy már kétféle fórum is foglalkozik a témával.
Ráadásul a SatHu oldalon kitettél olyan szoftvert "új"-ként megjelölve ami már egy hónapja kinnt van a neten, úgy nálunk mint mindenhol máshol. Itt ezzel nem is az a gond hogy kitetted, az nem baj, a baj viszont az, hogy azt újként tetted ki. Idézem: "Új szoftver Dreamboxhoz: Official firmware 105_4b.5+newenigma". Ez megtéveszti a DreamBox tulajdonosokat, ugyanis egyrészt feleslegesen letöltenek 6MB-ot, aztán azt teljesen feleslegesen betöltik a készülékbe, stb...
Legközelebb a cikkhez írd mellé a szoftver dátumát is, ugyanis a szoftver verziószám sokszor nem változik, a szoftverek azonosítását annak kiadási dátumával lehet elvégezni.
Szóval, valóban mi sem az anyatejjel szívtuk magunba a DreamBox KnowHow-t, de már tavaly október óta foglalkozunk vele, a legmélyebb szinteken is. Mi nagyon szívesen segítünk mindenkinek akinek csak tudunk, hisz ezt tartjuk szem előtt, azonban ne haragudj meg ha azt mondom, hogy nem nézzük jó szemmel, ha valaki úgy kezd el a nagy nyilvánosság előtt foglalkozni a témával hogy gyakorlatilag nem is, vagy alig ismeri a gépet. Örülünk ha többen is foglakoznak a DreamBox-al, azonban ha valaki a megfelelő szakértelem hiányában ír be nyilvánosan félrevezető információkat, és ez a valaki ráadásul mint "szakértő" írja be, nos szerintem ez nem helyes.
Gondolj csak bele mi történik ha például találsz egy szoftvert valahol a neten, amit mint "official" jelölnek meg, amit Te gyorsan kiteszel az oldalra, majd a szerencsétlen user betölti, amitől elszáll a DreamBox-a? Azt hiszem sokan tanultunk (mi is) a Magic modulok esetéből. Lehet vinni javíttatni. Ki vállalja rá a garanciát, a javítási költségeket?? Mert ugyan való igaz hogy a DB flash-e eléggé megbízható, ez azonban nem jelenti azt hogy nem jöhet ki egy olyan szoftver ami azt tönkreteheti.
Nem véletlen hogy ez az egyik ok hogy nálunk csakis és kizárólag a hivatalos szoftvereket lehet letölteni, melyeket mi előbb ki is próbálunk.
Magyarán ami a neten bárhol a világon megjelenik szoftver, amit esetleg hivatalosnak titulálnak, és nálunk ez nem található meg, az NEM hivatalos szoftver. Pont a múltkor tettél ki egy ilyen szoftvert. Szerencsére már levettétek.

Pár szó a fórumokról:
Valóban kétféle fórum létezik (magyar). Az egyik ami a hivatalos szoftverekkel és kérdésekkel foglalkozik, ez a mienk. A másik ami a hack szoftverekkel foglalkozik, azonban ennek tulajdonosát nem ismerjük. Ugyan nem örülünk neki, de tudomásul kell vegyük hogy szükség van rá, azonban nem támogatjuk. Szerintem több fórumra nincs szükség. Ez a kettő bőven ellátja a feladatát.

A fent leírtakkal sem téged sem másokat nem akartam megbántani, ha netán mégis sértő lett volna, akkor elnézés kérek. Remélem ezek a dolgok nem gerjesztenek köztünk haragot vagy vérre menő vitákat, de úgy gondolom hogy ezt a kérdéskört ideje volt már tisztázni.

Elnézést a nagyon hosszú levélért, minden jót, jó munkát.

Üdv.
MediaVox


Téma: DreamBox beltéri egységek Fórum: Sat
[előzmény: (34) K. Tibor, 2003-05-23 20:04:32]
Zöldfülű
Snowhite21 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Snowhite21


Tagság: 2003-05-23 17:53:45
Tagszám: #4519
Hozzászólások: 2
2876. Elküldve: 2003-05-23 19:09:00 [2.]

bocs, csak teszt.


Téma: HIRDETÉS Fórum: Sat
Zöldfülű
Snowhite21 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 2
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.0053491592407227 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail