Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455611/1 Témák: 18953 Tagok: 112638 Legújabb tag: Elizabth Online: (72/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 38 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 943 üzenet

Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9916. Elküldve: 2011-12-12 22:11:12 [1.]

kedves Rita!
Egész eddig próbáltunk minden kérdésére válaszolni és jószándékúan hozzáállni.
A hirdetéssel kapcsolatos dolgok kiderültek! Járjon utána ha akar, például hívja fel a számot és érdeklődjön a kutyák felől. Egyből tiszta lesz a kép. Mindenkinek ezt tanácsolom akinek kételyei vannak.
Mivel fordított irányban semmilyen jószándékot nem tapasztalunk, innentől kezdve ezt befejztük, a kutyákról információt csak személyesen adunk ki, ha gazdajelölt érdeklődik.
Kérjük, hogy a topicunkat hagyja meg a győri megmentendő kutyáknak, akiknek eredetileg szántuk, nem pedig veszekedés színterének.
További szép estét kívánunk!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9917] [előzmény: (9915) Rita89, 2011-12-12 20:36:18]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9914. Elküldve: 2011-12-12 19:21:28 [2.]

vagy még egy ötletem van, el akarja lopni a kutyákat a menhelyről... Erre is volt már példa sajnos.
Németh Edit kedves expasija már megfenyegetett bennünket hogy ránkgyújtja a menhelyet meg hasonlók. Azt hiszem holnap lakat kerül a kutyák kenneljeire...
Nem tudok mást...
Ha kinyomoztad ki az illető akkor kérlek oszd meg velünk, akár itt a fórumon, mert mi nem ismerjük!!! De szeretnénk megismerni....


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9915] [előzmény: (9913) Réka és Chili kutya, 2011-12-12 19:18:29]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9913. Elküldve: 2011-12-12 19:18:29 [3.]

Rita! Nem hirdetjük a kutyákat! Kérlek értsd meg! Gőzöm sincs ki ez és milyen telefonszámmal, de nem állatmenhelyes dolgozó tette fel!!! Kérlek ezt hidd el és fogadd el, ha gondolod nyomozd le a telszámot vagy nevet, de nem mi hirdettük!!! A honlapunkon minden elérhetőségünket megtalálsz.
Az örökbefogadás díja a kopaszoknál 15000,- ft a befogadónak. Ez tartalmazza a vesz-kombi oltást, ha nincs csip az adott kutyában, akkor plusz 2000 Ft. Tartalmazza a féreghajtást, bolhairtást és ivartalanítást. Ennyit fizettek/fizetnek a magyar befogadók.
Nem mi hirdettük ezt!!!
Mellesleg valahol francia bulldog kölyköket is hirdetünk állítólag és azok valóban a menhelyes telefonon csörögnek. 3 napja mindenki ingyé' akar francia bulldogot...
sajnos ebbe sokszor belefutunk, nem mi hirdettük tényleg. Nem is ismerjük a hirdetés feladóját...
Kérlek ezt hidd el!!! Vagy akár hívd fel a számot és kérdezd meg a hirdetőt, hogy mi köze van a menhelyhez és milyen kutyákat hirdet. Evelin is ezt teszi épp most.
Köszönöm!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9914]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9906. Elküldve: 2011-12-08 14:22:04 [4.]

kedves Rita, valóban erre a kérdésre nem adtam választ! Elnézést, nem dirrekt volt.
Ahogy írja, igen nem voltak megfelelőek a körülmények a gazdajelölteknél!!! Valóban azt mondtuk hogy a kutyáknak gazdajelöltjeik vannak, akik a jogerős határozat után vehetik magukhoz az állatokat, de azt nem hogy mind már ellenőrzött, mert az eljárás lezártáig hogyis köthettünk volna örökbefogadási szerződést bárkivel, amíg kutyák tulajdoni viszonya nem tisztázott.
Mivel elég hosszadalmas az ellenőrzési folyamat, első körben többszörös túljelentkezés volt, mind magyarországon mind külföldön, a telefonos beszélgetés alapján úgy tűnt, hogy minden követelménynek megfelelnek, legalább is ezt az információt kaptuk mi a partnereinktől. Majd mikor személyesen meglátogatták a családokat, jó néhány kiesett a rostán. Németország meglehetősen nagy, így időbe telt míg mindenkit meg tudtak látogatni és mindenhol ellenőrizték a körülményeket. Korai volt az öröm mind részünkről mind a partnereink részéről. Valóban szigorú feltételekhez kötik az örökbeadást/fogadást. Jelen pillanatig 3 kutya talált gazdára ők már gazdinál is vannak (nem 1), és további 3nak van fix gazdája, ahová az utazást szervezik, 2 magyar gazdajelölttel vagyunk mi tárgyalásban, továbbá 2 vagy 3 külföldi (ezt nem tudom pontosan, hétfői ionformációim vannak ezzel kapcsolatban) gazdajelölt tűnik ígéretesnek, akivel örökbefogadási szerződés születhet. Mivel 100%-san megbízunk a parttnereinkben, így nem kértünk mindenre kiterjedő információt, sajnos van épp elég más gond a menhelyen, amikor végleges lesz a dolog akkor úgyis minden részletet közölnek. Tehát még néhány kutyusnak nincs konkrét, ellenőrzött gazdijelöltje. Mindemellett más szervezetek is jelentkeztek akik vennének át kutyákat, velük még nagyon sok dolgot kell megbeszélni, hisz korábban sosem dolgoztunk együtt. Referenciákat várunk tőlük stb., de alapvetően annak örülnénk ha egyből végleges gazdához kerülhetnének, hisz elég érzékeny kutyusok testileg és lelkileg is így ide-oda utaztatni őket nagyon nem szeretnénk.
Azt hiszem sikerült választ adnunk a kérdésre.
Nem az Ön tenyészete ellen van kifogásunk, nem is lehet hisz nem ismerjük, csupán annyit szeretnénk, hogy a kutya a sok ide-oda dobálás után végre szerető családhoz kerülhessenek, ahol ők vannak középpontban és nem sokadik kutyaként élnek. Kérem Rita ezt ne vegye támadásnak,. nem rossz értelemben gondolom, nekem is 10 saját kutyám van (köztük egy a Németh edit által korábban, kölyökkorban parvósan, félig halottan leadott powder puff kan, állítólag találták...aki sajnos kicsit mindig is visszamaradott marad) plussz az ideiglenesek, akiknek osztozni kell rajtam, és én pontosan tudom, hogy mennyire szüksége lenne mindegyiknek arra, hogy külön figyelmet kapjanak. Szeretnénk ha ezek a kutyák azok után amin keresztül mentek, valóban megkapjanak minden figyelmet a gazdiktól.
Üdv: Szabó Réka


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9907] [előzmény: (9905) Rita89, 2011-12-08 12:24:31]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9904. Elküldve: 2011-12-08 11:41:24 [5.]

Kedves mindenki!

Igyekszem nagyjából minden kérdésre válaszolni.
Betti kutyája valóban nálunk van, ezt tudja is hisz beszéltünk vele több alkalommal is, és nem tett ellene kifogást, sőt örült a döntésnek hogy a kutyák elkerültek Edittől.

A rendőrségnél utánajártunk, hogy mi a teendő ha a tenyésztő vagy bárki más visszaköveteli a kutyáját. A válasz:
A tenyésztő / tulajdonos a kutya miatt felmerült anyagi kárát Németh Edittel rendezheti.

Ezt nem mi találtuk, ez a rendőrségi állasfogalalás. Nem mindegyik kutyában van mikrochip, akikben igen, azoknak egy része nem regisztrált, illetve a regisztráltak tenyésztőit/tulajdonosait nem értesíthettük az eljárás folyamán, ugyanis a kutyák hatósági megfigyelés alatt voltak, ezt az utasítást kaptuk.

Rita, Ön pár nappal ezelőtt még örült, hogy a kutyák elkerültek erről a helyről. Most akkor nem értem igazán mi a probléma, főleg hogy hogy Aramis már boldog gazdás kutya. Ezt is pontosan tudja és nem külföldön hanem Magyarországon.

A kutyák az eljárás lefolytatásáig természetesen nem kerültek kihelyezésre (ezt nem tehettük volna meg!), akik még nem utazhattak gazdihoz máig a menhelyen vannak. Akiknek van gazdajelöltjük, nekik az utazását szervezik, akiknek a gazdajelöltjei nem feleltek meg az ellenőrzés során azoknak még mindig keresnek új gazdát, ezért szerepelnek még a honlapon.
Arizona betegségéről tudunk, a partnerszervezet is tud és a leendő tulajdonos is tudni fog, ugyanis egy átfogó orvosi szakvéleményt kap a kutyáról az új tulajdonos.

Rita tenyésztői szakértelmében nem kételkedünk, láttuk a honlapját, semmi kétségünk nincs felőle, hogy hozzáértéssel végzi munkáját.

Ha kihagytam volna valamit elnézést kérek.
Annyit még hogy a kutyák kiadásával, természetesen nem csak a jogerős végzést vártuk meg, hanem az ahhoz kapcsolódó fellebbezési határidőt.

Én továbbra is azt mondom, hogy nem kis munka volt a kutyákat helyrehozni, mégha a képeken Rita szerint egészségesnek tűntek is, és nem kis munka a megfeleő gazdakeresés számukra, hiszen különleges igényű kutyák.
Úgyhogy egymás idejének húzása helyett inkább mindenki foglalkozzon a saját munkájával és akár a győri menhely oldalán akár a pasrtnerszervezet oldalán igenis nyomon követheti a kutyák sorsát későbbi gazdijuknál. Illetve lapozzon vissza és nézze meg hogy a keverék kutyáink vagy a korábban örökbeadott kutyáink milyen gazdákhoz kerültek, és döntse el magában, hogy jól végezzük-e a munkánkat vagy nem.
És ha ezt megteszi, akkor biztosan fel fog tűnni, hogy partnerszervezetink nem csak a fajtatiszta kutyáknak segítenek, hanem igenis a beteg, félszemű, féllábú, problémás kutyák sorsát is segítik.

Akiknek továbbra is követelése van, és nem hisz a mi szavunknak, kérjük keresse meg a Győri rendőrkapitányságot ezügyben, és kérje ki az állásfoglalásukat!

Köszönöm, hogy végigolvastátok, részünkről téma lezárva. Ha Bettinek bármilyen további kérdése van, telefonszámunkat tudja, szívesen segítünk!
Szép napot, jó munkát kívánok!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9905] [előzmény: (9902) Rita89, 2011-12-08 10:07:15]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9889. Elküldve: 2011-12-07 22:05:26 [6.]

Kedves Irinci,

kérlek olvasd el az alábbi hozzászólásomat és utána ítélkezz. Természetesen ivartalanításra kerültek a kutya, és a tisztelt tenyésztő nem véletlenül nem kapja a kutyáját. Továbbá igen Magyarországra is kerültek örökbeadásra kutyák.
Mellesleg mégegyszer hangsúlyozom nem a győri menhely "kaszál" a kutyákon!!!!
A külföldre történő örökbeadás menete tudtommal nálatok is hasonlóan működik....



Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[előzmény: (9887) Irinci, 2011-12-07 21:50:24]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9888. Elküldve: 2011-12-07 22:02:53 [7.]

Kedves Rita!
Ez az utolsó alkalom és utolsó fórum, amin leírom a következőket:

Elsősorban célszerű lenne a saját lelkiismereteddel szembenéznie, hisz elmondása szerint Ön vitte a kutyát abba a házba, ahol később a kobzás történt. Az Ön elmondása szerint a "körülmények tényleg nem voltak megfelelőek, de a kutyák nem néztek ki rosszul így otthagytam Aramist". Ezt Ön mondta nekem múlt héten. Majd eltelt két hónap és eszébe jutott hogy vajh mi lehet a kutyával???

Tehát a kobzásra azután került sor miután a NAV egyik őrnagya más ügyben történő ellenőrzés során állatkínzásra utaló körülményeket tapasztalt és hivatalból megtette a feljelentést. 3 hét múlva a rendőrség kivonult a helyszínre és elkobzott 12 kutyát és egy kiscicát. A kiscica hogylétéről mellesleg senki sem érdeklődik... Miért nem???? Talán mert nem fajtatiszta kutyusról van szó???? Pedig őt is elhoztuk és meggyógyítottuk. A kobzás után a kutyák az állatmenhelyre kerültek, ahol orvosi ellátásban részesültek, amelyre néhányuknak komoly szüksége volt. A rendőrség a helyszínen "állati és emberi egészségre tartósan káros körülményeket talált" emiatt került sor az állatok elhozatalára. Mivel oltási papírokat egy állatról sem tudott az illető hölgy felmutatni, így hatósági megfigyelési határidő kivártával elkezdődött az állatok vakcinázása és ivartalanítása. Nov. 22-ével kelt a jogerős határozat ami az alapítvány tulajdonába ítélte a kutyákat és a kiscicát. Többször is ajánlottam kedves Rita hogy elküldöm Önnek ezt a határozatot, miért nem szerette volna megnézni és elolvasni????

A kutyák a menhelyen fűtött helységbe kerültek, ügyelve arra, hogy az állatvédelmi törvény alapján meghatározott terület a létszám alapján meglegyen, ezért több szobába kerültek elosztásra. Ez a korábbi tartási viszonyokról nem mondható el. A kutyák fajtájuknak, egészségi állapotuknak megfelelő táplálékot kaptak és megfelelő mennyiségű friss víz áll mindig rendelkezésükre. Ez a korábbi tartási viszonyokról szintén nem volt elmondható. a kutyák naponta sétálnak, takarítva több alkalommal is van a kenneljük. Ehhez természetesen megköszönjük a segítséget, tehát kedves Rita, lehet jönni segíteni!

Az örökbeadásról:
Közel 20 éves tapasztalatainkra visszatekintve és földrajzi elhelyezkedésünk előnyét kihazsnálva valóban törekszünk arra, hogy minél több állatnak (mind kutyának, mind cicának) külföldön találjunk végleges gazdát. Bizonyára jelentős állatvédői tapasztalatával ezt megerősíti Ön is kedves Rita. Az együttműködő partnerszervezetünk segít nekünk a kutyák részére új gazdát találni. Ez amint Ön is biztosan tudja, a következőképp működik: az állatokat meghirdetik különböző fórumokon, majd az esetleges gazdijelöltekkel először telefonon, majd személyesen találkoznak, ez olykor 4-500 km utazást jelent a partnerszervezet részéről. A látogatáskor ellenőrzik az örökbefogadó család körülményeit, az esetleges másik kutya viselkedését, és összességében azt hogy megfelelnek-e azoknak az elvárásoknak amit az adott állat megkíván. Ez viszonylag hosszadalmas dolog, és több jelentkező is kieshet a rostán. Ha az adott család alkalmasnak bizonyult, akkor ellenőrizzük, hogy az oltások utazáshoz szükséges határideje lejárt-e, elkészítjük az útlevelet és felkészítjük az állatot az utazásra.
De minek is mondom, ezt biztosan ön is így csinálja kedves Rita, vagyis gondosan ellenőrzi a jelentkező gazdákat...
Az örökbefogadási díjról: ha alaposan elolvassa az említett szervezet hirdetését, akkor talán feltűnik, hogy a pénz nem a győri menhely számlájára érkezik... A 300 euro tartalmazza, a partnerszervezet költségeit, telefon, ellenőrzés, transzport, esetleges közbenső elhelyezés. Valamint az állatmenhely részére megérkezik az ivartalanítás, oltások, chip és útlevél költsége. Ha mindezt összeadja, csak kétszeri útiköltéséggel számolva (ellenőrzés+ kutya kiszállítása + transzport Magyarországról) akkor bizony ilyen összeget ad ki. Ön kedves Rita, bizonyára nem kér el ennyit a kutyáiért....
Plusz, ha valóban figyelmesen megnézi a partnerszervezetünk honlapját, akkor bizony megtalálja a többi védencünket, aki hiába az Ön szava szerint "keveréknek" tituált kutyus, akik pedig nekünk ugyanolyan értékkel bírnak mint a fajtatiszták, szintén ilyen összegért keresnek gazdát, hiszen az jzemanyagdíjak nem fajtától függenek...
Ha bárki is azt gondolná, hogy magyar embernek nem adunk örökbe kutyust közülük akkor meg kell cáfoljam, került magyar gazdához kutya és jelen pillanatban is tárgyalunk magyar befogadóval.
Mellesleg eszünkben sincs olyan tenyésztőnek visszaadni a kutyát, aki lepasszolja fedeztetni majd két hónapig felé sem néz. Olyan gazdákat keresünk, ahol a kutyáink első vagy max. 2. kutyák és megkapják azt a szeretet és figyelmet amit valóban érdemelnek. És ez NEM FAJTAFÜGGŐ!


Arról pedig hogy kezdetben rossz információt adtunk a csippekről én vagyok a felelős, és valóban ezért elnézést is kérek és kértem. Sajnos a megye egyetlen állatmnhelyeként a kopasz kutyusokon kívül 170 másik kutyát látunk el, és mentünk nap mint nap embertelen körülmények közül vagy sintértelepről altatás elől vagy csak egyszerűen az utcáról. Bizonyára nagy állatvédő tapasztalattal rendelkezik kedves Rita, és Ön is belátja mekkora munka ez, és valóban előfordult hogy az aktuálisan láncon tartott nagyon sovány kutyára összpontosítottunk aki kénytelen volt a saját kölykeit megenni, és nem tudtam helyes választ adni a chippekel kapcsolatos kérdésére. De miután megkért rá újraellenőriztem a nyilvántartásban és megírtam a választ. Ez az én hibám volt, belátom.

Kérem, hogy a sárdobálást fejezze be, és inkább azzal foglalkozzon, hogy ne kerüljön többet az Ön által tenyésztett kutya olyan sajnálatos helyzetbe, hogy olyan körülmények közé adja, ahonnan rossz tartási viszonyok miatt elkobozzák!

Mi örülünk minden kutya és cica gazdáratalálásának, legyen az fajtatiszta vagy keverék, egy a lényeg megfelelő otthonra találjon akár hazánkban akár azon kívül.

További eredményes tenyésztői munkát kívánunk!





Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9890 #9892 #9894 #9898] [előzmény: (9884) csillácska, 2011-12-07 19:39:06]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9718. Elküldve: 2011-09-09 11:35:55 [8.]

Sziasztok!
Kérem, aki a gazditkeresek.hu-t csinálja, az frissítse folyamatosan! Mert nagyon sokan telefonálnak olyan kutyák után akik már rég nincsenek a menhelyen!

Köszönöm!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9722]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9598. Elküldve: 2011-08-16 12:16:25 [9.]

icon50.gif
5 két hónapos kiskutyának keresünk ideiglenes befogadót 4 hétre! tápot, konzervet adunk, 4 hét múlva biztosan utaznak a kölykök!



Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9599 #9600]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9420. Elküldve: 2011-07-07 07:37:40 [10.]

Részvétem! Köszönjük, hogy eddig is gondoskodtatok róla!!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[előzmény: (9419) jeejee, 2011-07-07 03:41:37]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9416. Elküldve: 2011-07-06 22:36:46 [11.]

Nagyon sajnálom Bellát!!! icon72.gif
Mi volt a baj? Tudjuk, hogy sokminden... de mibe halt bele?
Köszönjük, hogy gondoskodtatok róla!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9419] [előzmény: (9402) vajnorak janosne, 2011-07-05 11:09:34]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9369. Elküldve: 2011-06-29 11:21:18 [12.]

Lányok, ki adja le a kisalföldes gazdikeresőket?
Nagyon nem aktuális a mostani lista...

Gerti, ha lehet légyszi engem keress ezügyben! Köszönöm!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9357. Elküldve: 2011-06-27 13:13:42 [13.]

A vizsla már nincs nálunk, hazavitte a gazda, nagyon sok albummal baj van, nem lehet őket mozgatni... Vagyis elvileg átkerülnek az új helyre de még a korábbi albumban vannak feltüntetve... írt Gabi az adminnak de cseszik válaszolni...


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9359] [előzmény: (9356) Catti, 2011-06-27 12:57:04]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
105573. Elküldve: 2011-06-27 09:04:16 [14.]

icon50.gif
Tudtok olyan szervezetről akik közép-ázsiai fajtamentéssel foglalkoznak? A győri menhelyre leadtak tegnap két gyönyörű 8 hónapos kant. Szeretnénk hozzáértő gazdákat találni nekik.
Köszönjük!


Téma: [KUTYAFAJTÁK] Közép-ázsiai juhászkutya Fórum: Kutya
[válaszok erre: #105618 #105621 #105636]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9334. Elküldve: 2011-06-23 08:28:51 [15.]

A kutyus nálunk van, a gazdik jönnek érte!
Chippes de nem regisztrált...


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9335 #9341] [előzmény: (9333) Evcsi_, 2011-06-23 07:13:16]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9131. Elküldve: 2011-05-23 07:07:13 [16.]

icon50.gif
az autópályás námetjuhász befpgva és már otthon!

A gyepis kutyát megnézzük!
Tamara, milyen skót kölykökre gondolsz??

A legrégebbi kutyánk most Báró.


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9132 #9138]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9111. Elküldve: 2011-05-16 12:55:47 [17.]

4 hathetes aprócska kiskutyának keresünk határozatlan időre (2-3 hét) ideiglenes befogadót. Tényleg nagyon aprók, a gyepin vannak és nagyon jó lenne kihozni őket. Az egyik már gazdijelöltes.
Köszi!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9114]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9107. Elküldve: 2011-05-16 08:29:58 [18.]

icon32.gif szuper!!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9108] [előzmény: (9106) Hugica, 2011-05-13 19:27:24]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9105. Elküldve: 2011-05-13 12:59:28 [19.]

Nagyon jó!!! Hétköznap 10-től 6 ig hozhatják, hétvégén pedig délelőtt 9-től 1ig!
Köszi!!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[előzmény: (9103) Hugica, 2011-05-12 19:13:22]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9091. Elküldve: 2011-05-10 08:23:51 [20.]

Evelin, kérlek frissítsd a cicás albumot a galleryn!!!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9093]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9071. Elküldve: 2011-05-03 21:11:23 [21.]

Igen, már csak ketten vannak és mennek majd németbe!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9079] [előzmény: (9070) scorpion17, 2011-05-03 14:17:17]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9068. Elküldve: 2011-05-03 11:24:25 [22.]

Köszönöm! Akor megvárjuk Tamarát, hogy mehetnek-e hozzá, ha nem akkor pénteken ha elment a bulldogod, kiküldeném őket! Kösz! icon70.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9069 #9070]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9065. Elküldve: 2011-05-03 08:04:46 [23.]

A menhelyen most nincs beagle.

Ideiglenes befogadót keresünk két 3 hónapos oltott spicckölyöknek kb 3 hétre.
Catti? Tami?

Köszi!


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #9066 #9067]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
9007. Elküldve: 2011-04-22 14:25:00 [24.]

igen
szo-vas-hétfő


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[előzmény: (9006) sugaar, 2011-04-22 12:37:11]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Réka és Chili kutya


Tagság: 2007-06-03 20:32:53
Tagszám: #45681
Hozzászólások: 943
8998. Elküldve: 2011-04-18 11:34:21 [25.]

Én sajnos beteg voltam nem tudtam kimenni. Az Imola és Dodi kint voltak szórólapot osztani. Nagyon kellett volna a segítség tegnap a Bálintnak...


Téma: [SZERVEZETEK] Emberek az Állatokért Alapítvány (Győr) Fórum: Kutya
[válaszok erre: #8999]
Törzstag
Réka és Chili kutya adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 943
    / 38 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.024687051773071 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail