Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Új üzenetek :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9381007/1 Témák: 18048 Tagok: 110726 Legújabb tag: fantv Online: (49/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 671 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 16762 üzenet
 1458. Fruzsi  |   Válasz erre 2016-08-13 18:23:15 [1.] 
Góbé a csongrádi gyepmesteri telepről került hozzánk. 6 éves, szaporítója által leadott labrador retriever szuka. Góbét altatás várta a sintértelepen, ugyanis az tele volt és leadott kutyaként ő és társa, Asztor lettek volna az elsők közt, akiket végleg elpusztítanak. Elsőre félénk volt, de aztán lassan felbátorodik és barátságos, alázatos, nyugodtabb típusú kutya benyomását kelti. Eleinte félénk, passzív, távolságtartó. Sok türelem, megértés kell neki. Más kutyákkal eddigi tapasztalataink alapján kijön. Kan kutyával találkozott nálunk, Asztorral együtt élt. Szívférges, amelyet PCR is igazolt. Kivizsgálása és ellátása folyamatban van, a szívultrahangja teljesen negatív, sem féreg, sem elváltozás nem látható. A mellkasröntgenjeiket megkaptuk, küldöm, ez nem teljesen negatív. Vérlaborja elfogadható. Góbé kezelése elkezdődött, addig is várja látogatóit, akik szeretgetik, bátorítják őt, illetve ez idő alatt is van lehetőség őt örökbe fogadni, ha valaki vállalja további kezeléseinek biztosítását. Ehhez természetesen minden segítséget megadunk.

Góbé fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=936
Góbé képtára: http://retrieverhelp.com/?page=browse&id=11088

www.retrieverhelp.hu
info@retrieverhelp.hu
20/59-333-80 vagy 20/526-703Téma: [SZERVEZETEK] Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület Fórum: Kutya
 1456. Fruzsi  |   Válasz erre 2016-02-25 20:50:14 [2.] Téma: [SZERVEZETEK] Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #1457]
 134275. Fruzsi  |   Válasz erre 2016-01-02 19:49:13 [3.] 
Dec. 31-én, késő délután Bélmegyerről eltűnt egy fél éves zsemle színű labrador kiskutya!

Kutya adatai:
név: Kira
nem: szuka
kor: fél éves
szín: zsemle színű barna orral
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): barátságos
megjegyzés:
Elérhetoség: Sánta Imréné
hely: Bélmegyer
telefon: 06-20-322-7077
e-mail: xxbymexx07@gmail.com
Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
 23847. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-10-19 09:16:18 [4.] 
Időhiány miatt gazdit keresnek egy 7 hónapos golden keverék szukának.

név: Baby
nem: szuka
kor: 7 hónapos
szín: krémszínű
fajta: golden retriever jellegű keverék
leírás (jellem/küllem):Baby egy közepes termetű golden retriever keverék kutyus. Szép, hosszú, krémszínű szőrzete van. Borzasztóan barátságos, kisebb-nagyobb gyermekekhez van szokva. Nagyon szereti, sőt, igényli a játékot. Kicsit hiperaktív kutyus, de mint mondtam, imád játszani. Kisgyermekek számára is ideális lehet, akik szeretnek a szabad levegőn lenni, és labdázni a kutyussal. Más ebekkel nagyszerűen kijön, nagyobbaknak azonnal megadja magát, kicsikkel pedig rögtön hancúrozásba kezd. Sosem morog, nem harap. Neveltetését hamar elkezdtük, 3 hónapos korában. Még ma is kutyaiskolába járunk vele, amit nagyon szeret és élvez is. Sok mindent tanult már ott, tudja az alábbi parancsokat: Lábhoz! , Hozzám! , Ül! , Fekszik! , Helyedre! , Keresd!, Kukucs! , Pacsit! , Beng (lelövéstrükk). Sétáláskor szorosan láb mellett szokott menni, flexi pórázon csak erdőben vagy mezőkön visszük. Sajnos szeret ásni, illetve rágni, de ezt ki fogja nőni. Kintre-bentre egyaránt nagyszerű kutya. Szobatiszta, okos kutya, nem ugrál, csakis parancsra ugrik a kanapéra. Kint is megtalálja a helyét és csak közepes mértékben, napközben ugat.
Összegezve egy okos, értelmes kutya, de sok törődést igényel. Mint mondtam imád játszani, kutyasuliba járni, sétálni az erdőben, tanulni új dolgokat. Elég hiperaktív teremtmény, aki nagyon szereti gazdáit és kutyatársait. Oda kell rá figyelni, jó felnőttkutyává nevelni, így ha odaadjuk, csakis olyannak fogjuk, akitől megkapja a törődést: a sokszori fésülést, a jó hosszú sétákat, a sok játékot és a tanulást. Láncon, vagy kennelben való tartásra SEMMIKÉPPEN nem adjuk!
hely: 4060, Balmazújváro
telefon: 0630/239-494-1
e-mail: szucsmarti73@gmail.comTovábbi képek: http://allatok.info/animal.php?a=10448422


Téma: Gazdit keresünk Fórum: Kutya
[válaszok erre: #23848]
 127909. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-08-23 11:35:17 [5.] 
ELVESZETT-KERESSÜK!!!!!!!

Apostag és Dunavecse közötti tanyák egyikéről augusztus 22-én este eltűnt Grace (a Retriever Rescue védence), 2-3 éves labrador retriever jellegű chipes fekete szuka kutyus, tappancsain és hasán néhol fehér jegyekkel. Fekete bőr nyakörv van rajta piros kis kendővel. Ideiglenes gazdija nagyon várja haza!
Valószínűleg valamitől megrémült és így a kerítés sem állíthatta meg sajnos.
Mivel Grace nagyon félénk, így ha látod, kérünk, csak tartsd szemmel és hívd a következő telefonszámot, hogy ideiglenes gazdija mehessen érte minél előbb: 20/254-6977; vagy a Retriever Rescue számát: 20/ 526-27-03.


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
[válaszok erre: #128298]
 1450. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-08-09 16:14:38 [6.] 
Sokszor írjuk ezt, és minden esetben okkal. Most viszont különösen indokolt a dolog, ugyanis úgy néz ki, Püspökadlányban egy szaporító telepet sikerül felszámolni.
Ez azt jelenti, hogy Püspökladányból 8 kutya érkezését várjuk. Emellett azonban az élet máshol sem áll meg, ezért velük párhuzamosan érkezne 2-2 kutya Kecelről és Karcagról is.
Hogy miről van szó? Vegyük sorra.

PÜSPÖKLADÁNYBAN egy labrador szaporító szólt a helyi menhelyvezetőnek, hogy kutyáit vigye el. Kénytelen-kelletlen bevette őket a menhelyre, de csak nagyon szűkösen, és nagyon időlegesen férnek el, mert a közel 200 kutyát gondozó telep állandó teltházzal működik. A helyi kapacitások, az emberi erőforrás, az önkéntes tevékenység, az állatorvosi ellátás, és főleg az anyagi keret pedig annyira véges, hogy szinte lehetetlen lenne onnan gazdihoz adni ezeket a kutyákat. Nem tudnánk szívférgesség státuszukról, nem kerülnének ivartalanításra – mert nincs miből. Ezért, és ígéretünknek megfelelően EL KELL HOZNUNK ŐKET!
Keddre várható szívférgesség szűrővizsgálat eredmény.
2 kan és 6 szuka kutya van. Félénkek, de barátságosak, türelmet, megértést várnak majd, hogy kibontakozhassanak. A szaporító elmondása alapján minden kutya 2-4 éves. Ennél sokkal többet akkor tudunk majd, ha hozzánk kerültek.
Fotókat már kaptunk róluk:
Kanok:
Szukák:

KECELEN két kutya van. Ők vasárnap érkeznek Dunaföldvárra, remélhetőleg utána elhelyezésük is megoldott majd.
Shiva, 2 éves szuka:


Benji, aki Pascal lesz nálunk 3 éves kan, ő már ivartalanított és oltott.

KARCAGON van egy 7 éves, nagyon kedves, barátságos, ízik-vérig labi természetű fekete szuka:


És van egy nagyon kedves, barátságos, fiatalabb sárga szuka.

A jó hír, hogy rájuk úgy néz ki, van ideiglenes-befogadó jelölt már... a szívférgesség eredményekre várunk.
A fuvarjuk még nem megoldott.


Az itt írtak azt jelentik, hogy villámtempóban kell összesen 12 kutyát elhelyeznünk, akiknek már megígértük, hogy hozzánk kerülhetnek!
Azt is jelenti, hogy a 12 kutya logisztikáját ideiglenes befogadóhoz, állatkórházba majd ideiglenes befogadókhoz meg kell oldanunk, ráadásul Karcag-Püspökladány távolságokat figyelembe véve. Tehát fuvarban is szükségünk lenne majd a segítségre!
Továbbá azt is jelenti, hogy a 12 kutya ellátását finanszírozni kell. HA mindenki egészséges lenne, akkor is kutyánként 30-40.000 Ft-tal kell számolnunk, tehát azonnal kalkulálhatunk minimum 400.000 Ft-tal. Ha lesz köztük beteg (pl. bőrbeteg, szívférges, vérlabort igénylő, stb.), akkor ez az összeg sajnos exponenciálisan növekedni fog. Ha nincs elég ideiglenes befogadó, természetesen panzióban is gondolkodhatunk, azonban az egy tartós pénznyelő sajnos, tehát abban az esetben is sokkal komolyabb összegekkel kell számolnunk.
Ezért aki úgy véli, tud segíteni ezeknek a kutyáknak:
- ideiglenes befogadással
- fuvarozással
- anyagi támogatással
...kérjük, gondoljon ránk!

Épp egy szaporítótelepet számolunk fel, amivel biztosítjuk, hogy ezek a már eddig is lezsarolt szukák NE szüljenek több kölyköt a világra, ne gyarapítsák a szaporított retriever állományt!

Bár sokan azt hihetik, mindig csak kérünk és kérünk, és természetesen, mint nonprofit egyesület kérnünk kell a támogatók és önkéntesek segítségét. Azonban a csapat oszlopos tagjai is folyamatosan tesznek. Komoly szervezettséget, rendszert igényel a kutyák felvállalása, mindegyikőnk saját családjában is 1 vagy akár 2 ideiglenesen befogadott kutya él, saját költségen autózunk, szállítunk, telefonálunk nap mint nap. Viszont a nap nekünk is 24 órából áll és egy idő után felelősen nem vállalhatunk újabb árva gazdikeresőt, ezért muszáj kérnünk.
Kérünk hát Téged is, segítsd az árva, sintértelepeken, menhelyeken, gazdátlanul élő retrievereket, hogy kutyához méltó, jó életet biztosíthassunk számukra!


Téma: [SZERVEZETEK] Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület Fórum: Kutya
 497. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-08-05 21:56:32 [7.] 
Gazdát keresnek ennek a labimix kutyusnak!

Ászi 5 éves, labrador anyától született, erősen labrador jellegű szuka kutya. Kedves, barátságos, gyerekekkel türelmes kutyus, szereti a simogatást is.
Családi okok miatt idős gazdája kénytelen megválni tőle.
Jelenleg Gyálon él.
06-30/951-4696


Téma: [EGYÉB------------] Fekete szépségek Fórum: Kutya
 23731. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-08-05 21:56:22 [8.] 
Gazdát keresnek ennek a labimix kutyusnak!

Ászi 5 éves, labrador anyától született, erősen labrador jellegű szuka kutya. Kedves, barátságos, gyerekekkel türelmes kutyus, szereti a simogatást is.
Családi okok miatt idős gazdája kénytelen megválni tőle.
Jelenleg Gyálon él.
06-30/951-4696


Téma: Gazdit keresünk Fórum: Kutya
 541. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-07-11 18:27:18 [9.] 
SOS gazdát, ideiglenes befogadót keres ez a félénk, megtört kistestű foximix kutyuska. Gazdája hónapokkal ezelőtt meghalt, a szomszédok etették, de a helyzet hosszú távon tarthatatlan volt, ráadásul a kutyus félelmében odakapott valamelyik szomszédnak, amikor az be akarta fogni. A kutya elaltatását kérték, amit az Állatorvos megtagadott, a kutyát az Állatkórházban fogta, azonban ezzel az ő sorsa nem oldódott meg. Most kedveskednek neki, "szelidítgetik", szeretgetik, foglalkoznak vele, igyekszenek természetét kiismerni. Azonban maximum 1 hetet maradhat még a kórházban, utána pedig sorsa egyelőre sajnos kilátástalan.
Gazdát, vagy ideiglenes befogadót, pártfogó szervezetet keres, aki felelősen gondoskodna róla.Dunaföldvár
75/541-095
turiallatkorhaz@gmail.com


Téma: [KUTYAMENTÉS] Dunaföldvár, Solt és környéke gazdikeresői Fórum: Kutya
 23718. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-07-11 18:26:38 [10.] 
SOS gazdát, ideiglenes befogadót keres ez a félénk, megtört kistestű foximix kutyuska. Gazdája hónapokkal ezelőtt meghalt, a szomszédok etették, de a helyzet hosszú távon tarthatatlan volt, ráadásul a kutyus félelmében odakapott valamelyik szomszédnak, amikor az be akarta fogni. A kutya elaltatását kérték, amit az Állatorvos megtagadott, a kutyát az Állatkórházban fogta, azonban ezzel az ő sorsa nem oldódott meg. Most kedveskednek neki, "szelidítgetik", szeretgetik, foglalkoznak vele, igyekszenek természetét kiismerni. Azonban maximum 1 hetet maradhat még a kórházban, utána pedig sorsa egyelőre sajnos kilátástalan.
Gazdát, vagy ideiglenes befogadót, pártfogó szervezetet keres, aki felelősen gondoskodna róla.Dunaföldvár
75/541-095
turiallatkorhaz@gmail.com


Téma: Gazdit keresünk Fórum: Kutya
 27718. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-07-11 18:26:04 [11.] 
SOS gazdát, ideiglenes befogadót keres ez a félénk, megtört kistestű foximix kutyuska. Gazdája hónapokkal ezelőtt meghalt, a szomszédok etették, de a helyzet hosszú távon tarthatatlan volt, ráadásul a kutyus félelmében odakapott valamelyik szomszédnak, amikor az be akarta fogni. A kutya elaltatását kérték, amit az Állatorvos megtagadott, a kutyát az Állatkórházban fogta, azonban ezzel az ő sorsa nem oldódott meg. Most kedveskednek neki, "szelidítgetik", szeretgetik, foglalkoznak vele, igyekszenek természetét kiismerni. Azonban maximum 1 hetet maradhat még a kórházban, utána pedig sorsa egyelőre sajnos kilátástalan.
Gazdát, vagy ideiglenes befogadót, pártfogó szervezetet keres, aki felelősen gondoskodna róla.Dunaföldvár
75/541-095
turiallatkorhaz@gmail.com


Téma: [EGYÉB------------] S.O.S. Segítség! Fórum: Kutya
 150. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-06-22 10:49:09 [12.] 
IDEIGLENES BEFOGADÓKAT keresünk mentett retrieverjeink számára!

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület rátermett, türelmes ideiglenes befogadókat keres jobb sorsra érdemes golden és labrador retrieverek számára. Vannak köztük fiatalabbak és idősebbek, aktívabbak és nyugisabbak, problémamentesek és igazi fenegyerekek is.
Mindegyikükre igaz, hogy családba kerülve, ott megismerve, napi foglalkozás jóvoltából sokkal hamarabb és jobban megismerve kerülhetnek végleges gazdihoz, mint például egy menhelyről.

A gondozásunkba kerülő kutyák ideiglenes befogadóhoz a legtöbb esetben már állatorvosi ellátást (minimum oltások, chip, parazitamentesítés, szívféreg tesztelés és ivartalanítás) után kerülhetnek, az állatorvosi költségeket az esetek legtöbbjében később is az Egyesület állja.
Az eb etetéséhez hozzá tudunk járulni, az egyéb esetleges költségeket előzetes megbeszélés után tudjuk vállalni.

Aki ideiglenes befogadó szeretne lenni, fontos, hogy rendelkezzen türelemmel, a kutya aktivitásától és neveltetésétől függően néha kötélidegekkel vagy kutyás rutinnal. De sok védencünk annyira problémamentes, hogy akár első kutyásoknak is nyugodtan adnánk. A természetükről több-kevesebb információval bírunk, amikor ideiglenes befogadásra kerülnek, már az első perctől igyekszünk a legtöbbet megtudni róluk. Ennek ellenére a jellemfejlődésük néha csak az ideiglenes otthonban bontakozik ki.
Fontos, hogy az ideiglenes befogadó a kutyusról rendszeresen tájékoztasson minket, és koordinátorainkkal tartsa a kapcsolatot, mind a kutya hogyléte, mind az örökbeadásának sikeressége miatt. Mindez nem nagy feladat, ráadásul az ideiglenes gazdi jó baráti társaságba csöppenhet ezáltal az Egyesület önkénteseinek személyében.

Jelenleg nekik keresünk ideiglenes családokat:

HONEY egy érzékenyebb lelkű, de nagyon intelligens, kedves 1.5 éves labilány.
Ivartalanítva, oltva, chipezve, szívféregtesztelve van, kutyákkal jól kijön, cicákat kergetné.
Fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=801


KÖKÉNYnek, a vagány, aktív, 1 év körüli labi kannak.
Fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=804


ZIPPInek, a fiatal, aktív, vagány 2 év körüli goldenfiúnak.
Fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=805


PAMACSnak, az 5 éves, teljesen problémamentes és értelmes golden kannak:.
Fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=806


ROZMARINGnak, az idős labilánynak, egyelőre állatkórházi kivizsgálás alatt áll.
Fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=808


PEDROnak, a 8 hónapos labi kannak.
Fórum: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=807


Láncon él, elhanyagolva egy 5 éves labi kan, ideiglenes befogadói hely hiánya miatt kell nemet mondanunk rá.
Whisky képtára


...szóval aki vállalná akár a már nálunk lévő, akár rövidesen hozzánk érkező kutya tartását átmenetileg, amíg végleges gazdi nem jön számára, kérjük ne fogja vissza magát!
Jelentkezzen nálunk az info@retrieverhelp.hu címen vagy a telefonszámaink valamelyikén: 20/526-2703 vagy 20/59-333-80
KÖSZÖNJÜK!Téma: [EGYÉB------------] Ideiglenes befogadót keresünk Fórum: Kutya
 1445. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-06-22 10:48:38 [13.] 
IDEIGLENES BEFOGADÓKAT keresünk mentett retrieverjeink számára!

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület rátermett, türelmes ideiglenes befogadókat keres jobb sorsra érdemes golden és labrador retrieverek számára. Vannak köztük fiatalabbak és idősebbek, aktívabbak és nyugisabbak, problémamentesek és igazi fenegyerekek is.
Mindegyikükre igaz, hogy családba kerülve, ott megismerve, napi foglalkozás jóvoltából sokkal hamarabb és jobban megismerve kerülhetnek végleges gazdihoz, mint például egy menhelyről.

A gondozásunkba kerülő kutyák ideiglenes befogadóhoz a legtöbb esetben már állatorvosi ellátást (minimum oltások, chip, parazitamentesítés, szívféreg tesztelés és ivartalanítás) után kerülhetnek, az állatorvosi költségeket az esetek legtöbbjében később is az Egyesület állja.
Az eb etetéséhez hozzá tudunk járulni, az egyéb esetleges költségeket előzetes megbeszélés után tudjuk vállalni.

Aki ideiglenes befogadó szeretne lenni, fontos, hogy rendelkezzen türelemmel, a kutya aktivitásától és neveltetésétől függően néha kötélidegekkel vagy kutyás rutinnal. De sok védencünk annyira problémamentes, hogy akár első kutyásoknak is nyugodtan adnánk. A természetükről több-kevesebb információval bírunk, amikor ideiglenes befogadásra kerülnek, már az első perctől igyekszünk a legtöbbet megtudni róluk. Ennek ellenére a jellemfejlődésük néha csak az ideiglenes otthonban bontakozik ki.
Fontos, hogy az ideiglenes befogadó a kutyusról rendszeresen tájékoztasson minket, és koordinátorainkkal tartsa a kapcsolatot, mind a kutya hogyléte, mind az örökbeadásának sikeressége miatt. Mindez nem nagy feladat, ráadásul az ideiglenes gazdi jó baráti társaságba csöppenhet ezáltal az Egyesület önkénteseinek személyében.

Jelenleg nekik keresünk ideiglenes családokat:

HONEY egy érzékenyebb lelkű, de nagyon intelligens, kedves 1.5 éves labilány.
Ivartalanítva, oltva, chipezve, szívféregtesztelve van, kutyákkal jól kijön, cicákat kergetné.
Fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=801


KÖKÉNYnek, a vagány, aktív, 1 év körüli labi kannak.
Fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=804


ZIPPInek, a fiatal, aktív, vagány 2 év körüli goldenfiúnak.
Fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=805


PAMACSnak, az 5 éves, teljesen problémamentes és értelmes golden kannak:.
Fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=806


ROZMARINGnak, az idős labilánynak, egyelőre állatkórházi kivizsgálás alatt áll.
Fóruma: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=808


PEDROnak, a 8 hónapos labi kannak.
Fórum: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=807


Láncon él, elhanyagolva egy 5 éves labi kan, ideiglenes befogadói hely hiánya miatt kell nemet mondanunk rá.
Whisky képtára


...szóval aki vállalná akár a már nálunk lévő, akár rövidesen hozzánk érkező kutya tartását átmenetileg, amíg végleges gazdi nem jön számára, kérjük ne fogja vissza magát!
Jelentkezzen nálunk az info@retrieverhelp.hu címen vagy a telefonszámaink valamelyikén: 20/526-2703 vagy 20/59-333-80
KÖSZÖNJÜK!Téma: [SZERVEZETEK] Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület Fórum: Kutya
 125223. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-06-22 10:29:59 [14.] 
TALÁLT KUTYA!

nem: szuka
kor: idősebb, 10 év körülire tippelem
szín: sárga
fajta: labrador
leírás (jellem/küllem): (idegrendszer, apportkészség, gyerekkel/kutyával/más állattal való viszony, lehetséges tartási mód, minden, ami fontos lehet!) jó állapotban van, jól táplált, teljesen barátságos, a házba nem jön be. Valószínűleg kicsit nagyothall. Vastag bőrnyakörve van.
megjegyzés: a fiam találta 2015. 06. 21-én este a XVI. kerületben, a Margit utca-Havashalom utca sarkán. Magától jött vele a kutya haza. Jelenleg kint van a kertben.
Elérhetoség:
hely: 1163 Budapest, Sasvár u. 26.
telefon: 06 30 264 5139
e-mail: zsuzs@wire.hu


Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
[válaszok erre: #125254]
 125164. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-06-20 11:36:49 [15.] 
Mohora-Szügy között, Nógrád megyében találták ezt a fiatal, 1.5-2 éves labrador retriever szuka kutyát.
Chipje, tetoválása nincs.
A gazdáját vagy befogadót kell számára találni napokon belül, tartása nem megoldott!!!

Helyben a pártfogói kereshetőek miatta: 204065888, 307320259
Ideiglenes befogadó jelentkezése esetén a Retriever Rescue vállalja őt: 20/59-333-80 vagy 20/526-2703
Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
 1444. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-06-17 12:34:29 [16.] 
Gödön találtak egy rémült golden retriever kan kutyát. 4 év körüli lehet, chipje legjobb tudomásom szerint nincs.
Eredeti gazdáját keresi sürgősen!

20/526-2703
Téma: [SZERVEZETEK] Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület Fórum: Kutya
 125042. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-06-17 12:34:19 [17.] 
Gödön találtak egy rémült golden retriever kan kutyát. 4 év körüli lehet, chipje legjobb tudomásom szerint nincs.
Eredeti gazdáját keresi sürgősen!

20/526-2703
Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
 83. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-06-17 12:32:27 [18.] 
SOS gazdáját, új gazdát, ideiglenes befogadót, pártfogót keres az alábbi kiskutya!

Tegnap Bajót környékén (Komárom-Esztergom megye) többször látták az út mentén céltalanul kóborolni, végül összeszedték, mielőtt elcsapja egy autó.
Közpékorú, idősebb, kb. 5-6 kilós, ivaros kan kutya, rossz szőrállapottal, egy hegesedő, gyógyuló bolhaekcémával, csontsovány kondícióval.
Jókedvű, jóétvágyú úgy egyébként.
Kedves, lelkes, bár némi hörcsög-vér csörgedez az ereiben...
Chipje természetesen nem volt.
Ha valaki vállalja őt, chipezve, oltva (veszettség+kombinált) féreghajtva, spot onozva adjuk oda.
Tartása NEM megoldott.

20/411-2545
20/59-333-80
info@retrieverhelp.hu
Téma: Esztergom környéki kutyások Fórum: Kutya
 27697. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-06-17 12:31:01 [19.] 
SOS gazdáját, új gazdát, ideiglenes befogadót, pártfogót keres az alábbi kiskutya!

Tegnap Bajót környékén (Komárom-Esztergom megye) többször látták az út mentén céltalanul kóborolni, végül összeszedték, mielőtt elcsapja egy autó.
Közpékorú, idősebb, kb. 5-6 kilós, ivaros kan kutya, rossz szőrállapottal, egy hegesedő, gyógyuló bolhaekcémával, csontsovány kondícióval.
Jókedvű, jóétvágyú úgy egyébként.
Kedves, lelkes, bár némi hörcsög-vér csörgedez az ereiben...
Chipje természetesen nem volt.
Ha valaki vállalja őt, chipezve, oltva (veszettség+kombinált) féreghajtva, spot onozva adjuk oda.
Tartása NEM megoldott.

20/411-2545
20/59-333-80
info@retrieverhelp.hu
Téma: [EGYÉB------------] S.O.S. Segítség! Fórum: Kutya
 125040. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-06-17 12:30:39 [20.] 
SOS gazdáját, új gazdát, ideiglenes befogadót, pártfogót keres az alábbi kiskutya!

Tegnap Bajót környékén (Komárom-Esztergom megye) többször látták az út mentén céltalanul kóborolni, végül összeszedték, mielőtt elcsapja egy autó.
Közpékorú, idősebb, kb. 5-6 kilós, ivaros kan kutya, rossz szőrállapottal, egy hegesedő, gyógyuló bolhaekcémával, csontsovány kondícióval.
Jókedvű, jóétvágyú úgy egyébként.
Kedves, lelkes, bár némi hörcsög-vér csörgedez az ereiben...
Chipje természetesen nem volt.
Ha valaki vállalja őt, chipezve, oltva (veszettség+kombinált) féreghajtva, spot onozva adjuk oda.
Tartása NEM megoldott.

20/411-2545
20/59-333-80
info@retrieverhelp.hu
Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
 1439. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-06-07 19:25:53 [21.] 
Brownie gazdihoz került!


Téma: [SZERVEZETEK] Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület Fórum: Kutya
[előzmény: (1431) Retriever-Rescue, 2015-05-13 08:34:39]
 1426. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-04-30 14:03:45 [22.] 
Hazakerült


Téma: [SZERVEZETEK] Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület Fórum: Kutya
[előzmény: (1425) Fruzsi, 2015-04-29 18:59:42]
 1425. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-04-29 18:59:42 [23.] 
Ma délután az V. kerületből elveszett egy golden retriever kan.
Merlin fiatal, krém színű, barátságos, jól ápolt, chipes kutya.
Elvesztés pontos helye: Bajcsy-Zsilinszky út 41., azóta látták a Petőfi Sándor utcai parkolóháznál és a Mérleg utcában is.
Aki látja, kérjük, fogja meg és hívja az alábbi telefonszámot!
0630/697-1676

Téma: [SZERVEZETEK] Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület Fórum: Kutya
[válaszok erre: #1426]
 122982. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-04-29 18:58:59 [24.] 
Ma délután az V. kerületből elveszett egy golden retriever kan.
Merlin fiatal, krém színű, barátságos, jól ápolt, chipes kutya.
Elvesztés pontos helye: Bajcsy-Zsilinszky út 41., azóta látták a Petőfi Sándor utcai parkolóháznál és a Mérleg utcában is.
Aki látja, kérjük, fogja meg és hívja az alábbi telefonszámot!
0630/697-1676

Téma: Talált, elveszett kedvencek hirdetése Fórum: Kutya
[válaszok erre: #123009]
 1255. Fruzsi  |   Válasz erre 2015-04-17 12:51:21 [25.] 
Ezen vagyunk...

Köszi!


Téma: [ÁLLATORVOS-] Mikrochip és útlevél Fórum: Kutya
[előzmény: (1254) J.Zsuzsa, 2015-04-17 12:42:10]
 Találatok száma: 16762
    / 671 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.019275903701782 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail