Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9453926/51 Témák: 18941 Tagok: 112568 Legújabb tag: ZsoJe2 Online: (103/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 274 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 6849 üzenet

vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
42250. Elküldve: 2018-06-18 21:01:49 [1.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[előzmény: (42249) T.Éva, 2018-06-18 20:29:44]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43762. Elküldve: 2018-05-27 19:48:58 [2.]

Vasárnapi hírmondó 
Ma mozgalmas napunk volt és ehhez szuper idő is társult. Kifelé menet találkoztunk Ilikével, Andival és Patrival, akik az elkóricált Bálfit vitték haza és mondták, hogy Mariann már kint van Gazdijelöltekkel a menhelyen. Era is ott volt már és Niki is, akik Beával végül nem mentek ki a Faluba (vagy község – bocsi), hanem maradtak segíteni nekünk  .
Mariannal érkező gazdijelöltek kiválasztották Ullát, a fekete Uzsi lánykát, aki jövőhét utáni hétvégén költözhet is. Közben érkezett egy 3 gyermekes család szintén kutyanézőbe, ők is barátkoztak a kicsikkel, de még kialakulóban az elképzelés mit is szeretnének, így egyenlőre döntés nem született és a benti kutyusokat is körbe járták. Eközben érkezett meg a 3. örökbe fogadni szándékozó anyuka és fia, akik viszont teljesen beleszerettek a P betűs rosszaságok közül a drótos barna farkatlan kutyusba, lakásba kerülhetne, fotózták is és beszélnek a családdal, jelentkeznek – tehát ez csak feltételes érdeklődés egyenlőre, ahogy írnak és komoly lesz, jelzem. Erika mondta, hogy tegnap Pemzlee gazdik kinézték Kamilkát, de még ez is érdeklődési szint, azért tudjunk róla.
A lányok Era és Viki igen nagy takarítást csináltak minden kennelben, takarítás után jól felslagoztak mindenhol, így sok plecsni helye szűnt meg és kellemes, friss levegő lett. A kőházból mindent kihoztunk, 2x felmosott Era, a mobil kennelt is kislagoztuk, sajnos ott is nagyon beáll a büdi.
Két vukimaci a star wars-ból, a faházban, nagyon cuki, viszont ami foguk van az is tök fogköves, ezért nem tudnak olyat enni amit nagyon rágni kellene, Erával kézből etettük őket szétnyomkodott virslivel, na az az élvezetes evés amit lenyomtak :D szárazat otthagyják, szóval husi, konzerv, nem csontos – ezek mennek náluk  és nagyon keveset kell nekik adni, az ekkora kutyák maroknyit esznek. Amúgy édesek, tényleg ahogy végig asszisztáljak a napot, de Jocit amikor kiengedtem be kellett zárnunk rájuk a faajtót, mert nekik ugrott. Remélem mielőbb megoldódik a gazdi helyzete és hazakerülhetnek.
Uzsi család gyermekeit Bea és Niki elvitték oltatni, de sajnos ma nem vállalta az orvos őket, ezért mielőbb be kell pótolni ezt. Eközben én próbáltam rávenni a sétára mamát, ezt már beírtam több kevesebb sikerrel ment  A gyerekek és mama hámját is direkt otthagytuk az ajtóra akasztva ha valakinek a kifutóban van ideje/kedve próbálkozni szoktatni őket, akkor azokkal lehet.
Sétálni is többen voltak, hogy így összegyűltünk, ráadásul Kriszta és Anna is csatlakoztak, így a nagy fehér sem maradt ki a kényeztetésből ma sem, kedvenc önkéntesétől és Cakkos is hízeleghetett egy kört Annának.
Kutyarendezési mániám ma is előjött, így páran vándoroltak :D Vadócot, mert ugye egyedül azért nem bitorolhat egy akár 3-4 fős kennelt, visszatettem régi helyére, Dolphiék mellé. A 4 örületmilyencuki és jajjmármegintösszekarmoltakmindenkit kutyabanda került be a sarok kennelbe. Itt jegyzem meg, hogy Lupit etessétek külön, mert a másik három nem hagyja enni.. Kamilka és Misi pedig elfoglalta a jobb 1-et.
Össze költözött Rúfusz és Cifra a volt töpiékkennelébe. Nagyon cukik együtt, a fekete és a fehér  Szépek  Cifrát 1 hét próbaidő után hozta vissza Ági tegnap, a „3589” óra előzetes beszélgetés sem volt elég a gazdijelölteknek, amivel többünket, de legfőképpen Ágit feltartották az elmúlt kb 3 hétben, hogy előre felmérjék, ami most kiderült, nincs idejük egy kutyára. De nem baj, ez is hozzá tartozik a gazdihoz adáshoz és örülök, hogy nem húzták tovább. Tőlünk viszont ők nem kapnak több esélyt. (Remélem nem is akarnak másik kutyát).
Beszari banda – Cérnagombolyag csapat, ma is megkapta stressz adagját, a háztetőn szocializálódtak ;) Majd figyeljétek meg, hogy ha egy kutya arra fele fut és nincs ember a közelben, akkor bezzeg úgy szaladnak és veszekszenek, mint a legbátrabb kutyák. Báró amikor kintről befutott és elfutott oda, akkor láttam, egy csepp félelem nem volt bennük.
Plexinél volt a …? bácsi és kivitte a szokásos rövidke időre.
A nap végére jól elfáradtunk, lehúztunk kint vagy 6 órát, de szép és csendes menhelyet hagytunk ott. Köszönjük Mindenkinek a mai segítséget  Szép estét!
(ha valamit kihagytam írjátok be lányok)



Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43755. Elküldve: 2018-05-20 19:50:37 [3.]

Vasárnapi Kutyagolós beszámoló 
Ma reggel fél9kor kezdtünk Erával(új) és Vikivel, Krisztivel a menhelyen. Gyorsan kitakarítottuk a sétálós kutyusokat, illetve feltettük a karantén és nem sétálok táblákat ahova kellett, na meg az új kutyusok táblácskáit is, most megint teljes a kép.
Illetve mégsem, mert bekerült Lupi, aki egy nagyon cuki, kissé félős, pöttöm drótos csodakutya, akit be is adtam azon melegében Kamilka és Misi gondozásába, ráadásul rögtön, ami oldott is rajta szerintem, kutyagolt is velünk egy nagyot  . Róla annyit kell tudni, hogy.. Kriszti irja be mennyi idős, mert elfelejtettem :D viszont cica és gyerekkompatibilis, mezőn talált kutyus.
Tegnap talált (szoliba beszaladt) és bekerült kutyusért még nyitáskor jöttek a gazdik!
Beindult a nagyüzem és sakkozás fél10kor ki kit vigyen és adtuk ki szépen sorban a kutyusokat. A végére már nem maradt egy sem. Két hölgy járt úgy, hogy emiatt nem maradtak, ők mentek haza és a tőlünk örökbe fogadott kutyusukkal mentek sétálni, vissza vele már nem jöttek sajnos. Nagyon klassz, hogy megint ilyen érdeklődés volt és saját kutyussal is eljöttek jó páran  . Ez egy óriási program a kutyáknak <3
Rúfusz sajnos nem sétált, ma délutánra már rá sem állt a lábára, látszik hogy fáj neki, gyógyszert kapott, de orvoshoz el kell vinni, ahogy tudjuk.
Perdita nagyon összeevett valami jutifalit, amit a séta után több részletben ki is hányt, a végén már csak nyálas hab jött és láthatóan nem érezte túl jól magát, viszont ivott és pihent, ezért nem is tettük vissza még Jocihoz, hanem a benti egyik üres kennelben van. Nem adtunk neki enni sem ezek után.
3 cinkotai P betűs őrülten cuki bandatagot egy életem – egy halálom kiadtam kutyagolni  raktunk rájuk hámot és Gombóc családdal illetve tőlük külön érkező, gazdi testvérével, és barátnőjével szépen végig is riszálták farkatlan kis hátsójukat (jó egynek van :D ) – szóval bátran kijelenthetjük, tudnak sétálni 
Mire visszaértünk a maradék 1-2 kennelből is, akik nem jöhettek velünk, voltak kint a kutyusok és Beáék ki is takarították őket, már csak Töpiék vártak ránk, akik elvileg utoljára futottak egy nagyot a kifutóban, mert ha minden igaz holnap költöznek új otthonukba 
Többen jelezték, hogy a későbbiekben szeretnének kutyust örökbe fogadni, és jönnek még hozzánk.
Kriszti és Bea a kutyagolás után elvitte új otthonába fekete Uzsi fiúcskát Udót, így este ők már hármacskán alszanak anyuval  .
Kaptunk adományt 70 kg száraztápot és konzerveket, amit mi el is használtunk – mármint a konzervet  papírra nem írtuk fel.. viszont májusi táblázatot vittünk ki amire írni lehet.
Kellemesen elfáradtunk, Era kapott egy semmilyen szinten nem általános gondozói nap bemutatót :D de majd jövőhéten lát egy „simát” is elvileg 
Mindenkinek jó pihenést! 





Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43754. Elküldve: 2018-05-17 19:43:58 [4.]

Ilike mai beszámolója:

Csütörtöki beszámoló!
HKCS kérésére ma is én írom le a napi történéseket.
Reggel hárman érkeztünk ki a menhelyre,Edina,én és Töpi Erika.Mikor kiértünk Anna már várt bennünket.Hamarosan be is indultak a sétáltatások,takarítás.Dona vitte Dolfit,én pedig Boxit.A lányok,Erika és Anna először vitték az egykéket,majd Telek Andika is kiérvén megsétáltatta Piszkét.
Az újak közül a vegyesbrigád hangos kiabálással fogadott bennünket és gyakorlatilag egész nap be nem állt a szájuk.Nem lehet rájuk haragudni,mert eszméletlen aranyosak.
A beszari családból a két fiúcskát sikerült közelebbről megismernem,kénytelen voltam a házba bebújni utánuk és hosszas simogatás után kiszenvedtem őket a házból,majd egy kis erőszakot alkalmazva megkapták a féreghajtójukat.Lesz velük tennivalónk,mert olyan érzésem volt mint Lotti-Lizi párosnál,mikor matricaszerűen tapadtak a kutyaház hátsó falához és úgy kellett kibányászni őket.
A mamájuk és lánytesójuk a kisfaházban hasonlóképp viselkedett,de délutánra már a mamakutya oldódni látszott,hiszen hanyadtvágva aludt,pihent.
Voltak gazdijelöltek is.Mint tudjátok Fati mellé már tavaly vittek egy Trudi kölyköt,de sajnos Buksika igen szökős lévén,egy csavargásából elfelejtett hazamenni,azóta nincs meg.Sokáig keresték,de most miután Fati cicatársa is meghalt,Fati depresszióba esett és szeretnének neki egy társat.Hétvégén kimennek Fatival együtt és kiválasztják ki legyen az.Nagyon tetszett a vegyesbrigádból a hosszú szőrű világos színű kislány.
Igyekeztünk kettőig befejezni a munkálatokat,mert végre elvittük Lénánkat Mikihez a Minivetbe az allergiája miatt.
Jó sokat vártunk,de Miki közölte,hogy ennek a témakörnek Laura a nagy szakértője és azt a bizonyos Polacsek tesztet,amiről az oltásokkor magyarázott,csak Laura doktornő tudja megcsinálni.A lényeg az,hogy teljesen szteroidmentesnek kell lenni a szervezetének,első lépésben vérvizsgálat következik harmincezerért és utána jönne egy folyamat,amiben a levett megtisztított saját vérét kapná meg Léna.Jövő kedden kellene vinni,amit mi meg is oldunk,csak az a kérdés,hogy vállaljuk e a költségeket.Miki javasolt még egy külsőleg alkalmazható sprayt,ami szteroid és a kinyalt sebekre kellene fújni,de szerintem itt igazán az okot kellene megszüntetni.Fürdetés után kb egy hétig nem nyalta magát.
Esetleg lehetne feltenni egy segítségkérő posztot,amiben gyűjtést rendeznénk Léna kezelésére.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43715. Elküldve: 2018-03-31 16:54:27 [5.]

Boldog nyulat Mindenkinek először is! icon21.gif

Ma Andi, Petri, Bea, Viki és én nyomtuk az ipart a menhelyen, kiegészülve profi sétáltat csapatokkal, mint Gabiék, Öcsémék és Krisztáék. Ment minden mint a karikacsapás, olyannyira, hogy míg mi Vikivel bent tevékenykedtünk, addig a 3 lányt elnyelte a faház és a kifutó icon21.gif A nagy faházban olyan helyre rendet tettek, hogy a takarítónapon oda bizony be se kell menni, még hűtőmosás is volt icon32.gif Metszettek itt - ott, meg amott és csak rendezkedtek, van is nyoma icon70.gif
Sétáltatóinknak köszönhetően rengeteg kutyus tölthetett kis időt a menhelyen kívül is icon32.gif de ha nem estek a kiválasztottak közé, akkor sok ideig futkározhattak a kifutóban.
Joci miatt kétszer kellett látogatóknak szólni, hogy ne nyúlkáljanak be a kennelébe, ezért Gabi, akik holnap is mennek visz ki egy kirakható papírt erről.
Brendához kijöttek a saját sharpei kutyussal, kimentem vele, de sajnos esélytelen, hogy rövidtávon annak a kannak társat találjanak. Azért-e mert ivaros (ezt rövidtávon megoldják a javaslatomra) vagy amúgy is nehéz természetű, de Brenda félt tőle, ő pedig konkrétan támadta (de lehet hogy pont az volt a baja, hogy nem tudja megszaglászni..). Mint kiderült, amikor múltkor voltak, csupán egymás mellett sétáltak, nem is merték közel engedni őket egymáshoz, mert a kan csak ugatott, hát most konkrétan neki akart menni és mivel én tartottam nekem is, pedig az emberekkel amúgy barátságos. Abban maradtam velük, mivel nagyon szeretnének egy társat mellé, hogy ivartalanítás után 3 hónappal jelentkezzenek és meglátjuk változott-e, tudunk-e segíteni esetleg trénert még lehet nekik ajánlani Ilike, hogy beszéljenek vele.
Kriszti is volt kint elvitte Pollyt egy chipre.
Remélem minden eszembe jutott, ha nem majd a csajok kiegészítenek icon50.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43714. Elküldve: 2018-03-30 18:58:22 [6.]

Sziasztok,
ma megint igen eseménydús napunk volt :)
Mai alap csapatunkhoz Andi, Patri, Viki és én meglepetés vendégként érkezett Erika és Laci és Bea is egy beugrásra icon32.gif
Voltak sétáltatóink is páran és Gazdijelöltek icon77.gif
A főzés javarészét és konyházást csinálta Erika, úgy tűnik már nem bírta e nélkül icon21.gif Laci pedig megcsinálta a kőházban a villanyt meg egyéb barkácsdolgokat és segített takarítani is icon70.gif Úgy láttam menhely elvonási tüneteik vannak icon23.gif
10-re jött Barbi és Gazdihoz vittük Margitkát, egy csudi klassz helyre, remélem hamar összebarátkozik a két cicával és vele pedig a szomszéd malamut, akinek nem nagyon tetszett az új jövevény. Kinti-benti kutyus lesz két tündéri kislány és jófej szülők mellett. Visszafelé a menhelyre megálltunk Csömörön az ápolatlan pulinál, akinek gazdája teljesen normális, a kutyát csak altatásban lehet nyírni, mert harap és sajnos anyagi okok miatt lett elhanyagolva, mert ez nem két forint - ezért felajánlottuk, hogy kifizetjük és szerveződik a dolog icon32.gif
Az a helyzet állt ma elő, hogy pár kutyus ide-oda költözgetett napközben :) mikor kiértünk reggel, rögtön kiengedtük volna Misit, aki a faház sarkában remegett mint a kocsonya szegény, na mondom ez így nagyon nem lesz jó, nem volt ő ilyen.. ezért gyorsba kiengedtem hozzá Pattancsot, Kornélt és Cukit, persze csak kapkodta a fejét, hogy most akkor mi van és nem is nagyon folyt bele a játékba, de mindenképpen be akartam tenni a sarokba és ez meg is történt. Cukit már tudtuk hogy visszük Gazdihoz, ő ment vissza egyedül a kennelbe, Misike pedig szépen szokta az új helyét, társait. Miután visszaértem a menhelyre érkezett egy örökbe fogadó család, akik a 12 éves szuka kutyusuk (mentett, félős, sose volt mellette másik kutya) mellé Kistarcsára kerestek társat. Több jelölt átbeszélése után Kornél lett a kiválasztott és ki is vitték egy nagy sétára, majd bekerült Cuki mellé, mint gazdihoz vitelre várakozók ;) .
Megérkezett Polly is az új kutyusunk, aki egy tündéri kiscsaj, ivaros! Összesétáltattuk és engedtük a kifutóban Buksival gondoltam Margitka helyére azon melegében pont jó lesz, ami egy darabig a kennelben is működött, de sajnos aztán egy visításra lettünk figyelmesek, Buksi megrémítette valamivel, ezért nem erőltettem, főleg hogy a sarok hármas megfogyatkozott, ezért ő került oda. Pattancska és Polly egyből öribarik lettek, nagyon cukik és Misi is jól elvan velünk.
Kijöttek Pattancska Gazdijelöltek is, a férj már volt kint a felesége csak most jött elsőre és kivitték őt sétálni. Régebben volt kutyájuk, ezért azt mondta a feleség, hogy nagy döntés a kutya örökbefogadás és át kell beszélniük, mert akkor teljesen megváltozik az életük. Kérdeztem, hogy beszéltek-e két kutyáról, mert Edinával a férj arról is beszélt és azt mondták, hogy annyiban lehetséges, hogy amikor nincsenek otthon jobban el legyenek, ezért szóba került még Lajka, vagy Polly, de azt mondták, hogy majd ők jelentkeznek.
Udvaron össze lett gereblyézve. Ma -holnapra meg lett főzve a maradék husi, több nincs most.
Menhely után elvittük Kornélt a gazdihoz, nagyon kedves család, egy nagy lánnyal és egy kicsit az új jövevényt gyanúsan méregető, félénk kutyahölggyel. Kertes ház, melléképületekkel, ahol éjszakára tud lenni külön Kornél amíg teljesen össze nem barátkoznak az öreglánnyal, egyébként kinti kutyusok. Nagyon bízom benne hogy minden rendben lesz, mert igazán jó lenne ott neki, sétálni is viszik és sok-sok simogatást, törődést kaphat.
Ezután vittük beszari Cukit gazdihoz, na az külön műsor volt.. Fiatal pár, gyönyörű házzal, kerttel, ahol igazán jól mutat a kisasszony. Sajnos elsőre persze nem ment oda hozzájuk, de a portát körbejárta és már kinézett pár rejtekhelyet.. Mindent megbeszéltünk amit félős kutyánál meg kell és úgy tűnik nagyon elszántak, hogy megszelídítsék őt és igazi családi kutya lehessen belőle, Jövőhét szombaton jönnek a kutyasuliba is vele! Vicces volt mert a srác kezébe tettük Cukit, akitől valóban nagyon távol tartja még magát és az a fej, az az arc amit vágott.. persze alig várta, hogy letegye. Azt tudom erre is mondani, hogy ha sikerül összebarátkozniuk vele, Cuki megfogta az isten lábát, ahogy mondani szokás icon32.gif
Andi mire hazahozott minket, felajánlottam neki akár itt is maradhat, mert mindjárt jön értünk :D
Kicsit többet beszéltem , mint kellett volna ma, de hát ennyi esemény és látogató mellett ezt nem is lehetett másképp :) Remélem aki ma kezdte próbaidejét, mindenki révbe is ér icon28.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
42247. Elküldve: 2018-03-26 08:43:57 [7.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[előzmény: (42246) T.Éva, 2018-03-24 22:09:08]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43706. Elküldve: 2018-03-24 21:42:54 [8.]

Nagyon szuper, írok majd Krisztiánnak megköszönöm és ha kiposztolják megosztom icon32.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43705) Szabó Éva, 2018-03-24 17:16:32]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43704. Elküldve: 2018-03-24 17:11:00 [9.]

Szombati menhelyi híradó:

Ma is jó kis csapat verődött össze, Andi, Patri, Viki, Bea és jómagam icon77.gif + még sok-sok sétáltató is Gabiékkal az élen. Volt több család akik ma jöttek először és egy házaspár akik nagyobb adománnyal érkeztek, de már nem először icon32.gif
A 6-okon, Lédáékon és Plexin kívül minden kutya sétált, van aki kétszer is icon33.gif
Péter és Andi segítségével kiszedtem a varratokat Lédából, de Bobi már nem ilyen egyszerű eset, rá szerdán Barbiék találnak megoldást.
Költözés is volt, hogy Bobi kicsit hízásnak induljon be kellett tenni a belsőbe, ami első elképzelésre a jobb 1es kennel volt, de sajnos ott a folyamatos inger miatt nagyon támadta Lédát, ezért végülis cseréltek Brendáékkal, aki úgyis láthatóan utálta a sarok kennelt és teljesen kiegyensúlyozott lett elől a bejáratnál. A két nagy mackó került a külsőbe. Andi kifertőtlenítette költözés előtt a két kennelt.
Margitkának nekiugrott Buksi, valószínű a kalap miatt, de utána szegény úgy remegett, hogy nem hagytuk ott, hanem kiköltözött a faházba és maradjon is ott varratszedésig ha nincs vészhelyzet, olyan jól megvoltak Buksival ne rontsuk el. Nóriék is kiszaladtak Olival, hoztak egy gallért, ami pont jó lett Margitra, meg is kapta. Úgy hallottam, hogy Margit válogatós, én tettem egy próbát először csirkemellel beetettem és utána már a rendes főzött húsit, szárazzal sok lével csak úgy falta, ezért az aludobozos ott maradt icon25.gif
Plexi sebe nagyon szépen gyógyul, örülök neki nagyon icon32.gif
Joci kalap nélkül van, mert mindent leamortizált, viszont egyáltalán nem foglalkozik a sebével és a ragtapasz is rajta van még.
Kivi ragtapaszát leszedtem, már nagyon lógott úgyis, fiúkat figyeltem nem foglalkoznak vele, csak kiengedéskor Arnold, de akkor leszedtem a gallért róla - jó sokat játszottak kint - és így vele szemben is fel tud lépni :)
Bütyökben talált egy óriás kullancsot Bea.
Ilike köszönjük a finom kajcsit, szárazzal kiegészítve megkapták a kutyusok, szerintem tisztára nyalt edények fogadnak holnap icon70.gif
A csap folyik a slag csatlakozónál, ezért elzártuk a vizet. Remélem mindent szépen rendben hagytunk ott az utánunk jövőknek icon33.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43705]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43685. Elküldve: 2018-03-12 21:57:46 [10.]

A póló nálam van, bocsánat még nem írtam be, viszont most így lettem főnök asszony icon21.gif. Kiviszem amikor megyek a menhelyre,otthagyom Neked icon70.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43688] [előzmény: (43684) T.Éva, 2018-03-12 19:37:36]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43683. Elküldve: 2018-03-12 06:21:30 [11.]

Ilike és Mariann tegnapi beszámolója:

Ilike:
Sziasztok!
Itt írok egy pár sort a mai napról,mert a netboard nem engedi valamiért feltenni a beszámolómat.A belsőbe sem tudok belépni.
Szóval a mai nap lényeges történései.Telek Andival elvittük Mírkót és Plexit villámdoktorhoz.Mírkó megkapta a következő oltását,Plexinek megnézte Miki a sebét és rendben találta,kapnia kell továbbra is az antibiotikumot és naponta sprickolni a betadinnal.Áttettem őt a hazavitt foxika kenneljébe,a betonosba.A foxika Lengyel Géza lányáé,aki rábízta a kutyát az apjára,a következményeket tudjuk.Elmondtam neki,hogy szeretném leellenőrízni,hogy két hét múlva be lesz e oltva,chipelve és ivartalanítva.Mindent megígért,majd meglátjuk betartja e az ígéretét.A Palotai úton lakik,van egy lovardája.Pont jött egy fiatal pár megnézni a kis foxit,mikor beesett Géza a kutyáért.Biztos ki fogok felejteni valamit,de Mariann majd kijavít.Gyógyszerek beadva,Léna nyalt egy újabb sebet magán,nem tudom mikor fog hatni az antihisztamin amit most kap.Raminak kerestem Vetri DMG-t,de sehol nem találtam.Emlékszem rá,vagy csak képzelem,hogy mintha Dóri hozott volna ki nekünk egy üveggel.Főztünk holnapra is és hagytunk kint főznivalót,hogy olvadjon.Telek Andika hozott ki egy csomó cuccot,kirámoltak egy fagyasztóládát és annak a tartalmát kaptuk meg.A nap végén,elmentem Fótra lepapírozni Dixit.Minden rendben,nagyon szótfogadó és mindenkit elfogadott a családban.

Mariann:
Jaj, én nem kijavítani akarlak, csak hozzáteszek, mert egy csomó minden jut még az eszembe 😜
Margitkát úgy látszik szúrja a szalma, mert állandóan huzigálta pokrócot, amit felterítettünk, mert Ilike hozott tisztát nekik. Végül ráterítettem a szalmára a mobilkennelben egy nagyobbat és a műanyag ágyacskába egy vékonyabbat, hátha... Rögtön betelepedtek és onnantól nem volt húzkodás.
Töpi Erika ruhát adott a kicsire, bár most már talán nem kellene, de legfeljebb holnap leveszitek róla, nem akartam elrontani az örömét.
Erika!
Hagytunk kint olvadni a Andrea Telek által hozott finomságokból a pulton, hogy könnyebb legyen főzni majd keddre. Neked a hűtőben van rizses húsos maradék tőlünk, meg amit te főztél szombaton + amit Ilike is írt főtt kaja a zsámolyon.
Rizsből már csak 4 csomag volt a kinti hűtőben, azt bevittük a konyhába azt is a pulton találod meg. Tészta még van.
Judy kapott egy használt szőnyeget a rács mellé, mert próbált befurakodni a vizes edény és a rács közé délelőtt. Gondoltam kipróbálom, hogy mit szól hozzá és miután tetszett neki és rögtön birtokba vette, így ott hagytam neki.
Cukit és a Kistacsit (még nem jegyeztem meg a nevét) kajálásnál nem szabad egyedül hagyni, mert Cuki túl gyorsan eszik, de ha odamegy a másik tányérjához, a kicsi rögtön mérges hörcsöggé válik és összeverekednek.
Brenda és Csibészke kapott "kukucskáló" házat, mert Brenda megint kezdte a keringést. Hosszabb tanakodás után egy új házat hoztunk be, amit megtoldottunk egy régi házzal, így most mindketten felférnek és nyugodtan nézelődhetnek kifele. Kaja után Brenda már a tetejéről tekingetett szét a világba.
Buksi nem érzi jól magát egyedül, apró lukacskákat rágott a szőnyegére a délelőtt folyamán, remélem minél előbb akad neki társ egy csinos kutyalány személyében. :)
Szép estét Mindenkinek!


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43682. Elküldve: 2018-03-12 06:19:03 [12.]

Jockey lett, mert Jonny bárhogy is írjuk már volt. Mirkó infó van. Margitkáról csak annyit,hogy icon22.gif és sétálni csak nyugodt körülmények között,atombiztos hám póráz kombóban szabad, nehogy megriadjon és elszökjön.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43681) Szabó Éva, 2018-03-10 20:57:45]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43622. Elküldve: 2018-02-07 09:47:06 [13.]

Szarkommandó icon21.gif icon20.gif icon21.gif icon20.gif
Eskü ezt valahogy feltenném a Facebookra - de kellenének fotók is icon21.gif icon23.gif icon20.gif
Legközelebb erre is figyeljetek icon21.gif icon21.gif icon21.gif

Mókus utca ellenőrzése miatt icon70.gif icon70.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43616) rbedina, 2018-02-06 19:16:42]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43580. Elküldve: 2018-01-23 15:12:55 [14.]

Sajnos ezen a számon előfizető nem kapcsolható, a chipezés pedig 2013 január 1-től kötelező ha jól rémlik, így az alapján se tudjuk keresni icon72.gif
Csak a címen tudsz próbálkozni...esetleg a szomszédok tudnak valamit.
Incike is közkedvenc volt a menhelyen.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43582] [előzmény: (43578) Szabó Éva, 2018-01-21 20:39:47]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43575. Elküldve: 2018-01-19 14:27:02 [15.]

Azt se felejtsük el, hogy ő mindig utcán volt, szökött. Ez változhatott idővel, de ki tudja, onnan ki tud jönni. Egy sarok kennelbe viszont mehetne, hogy nagyobb helye legyen, ha lehet úgy csoportosítani.


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43574) T.Éva, 2018-01-18 23:53:20]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43570. Elküldve: 2018-01-16 19:04:27 [16.]

icon80.gif icon75.gif icon80.gif


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[előzmény: (43569) Erika71, 2018-01-16 13:44:15]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
42224. Elküldve: 2017-12-30 23:31:16 [17.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
42210. Elküldve: 2017-12-02 12:51:03 [18.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42211] [előzmény: (42209) T.Éva, 2017-11-30 23:30:13]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
42208. Elküldve: 2017-11-30 21:33:03 [19.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42209] [előzmény: (42207) T.Éva, 2017-11-29 23:05:03]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
42187. Elküldve: 2017-11-11 09:27:04 [20.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42188 #42189]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
42143. Elküldve: 2017-10-25 18:54:14 [21.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42145]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
42140. Elküldve: 2017-10-24 11:02:51 [22.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42142] [előzmény: (42139) T.Éva, 2017-10-23 15:34:02]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
42126. Elküldve: 2017-10-16 18:27:46 [23.]

Nincs jogosultsága a hozzászólás megtekintésére!

[válaszok erre: #42127] [előzmény: (42123) Bajnai Aniko, 2017-10-15 19:07:59]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


vcsilla111


Tagság: 2010-01-18 21:18:41
Tagszám: #81408
Hozzászólások: 6849
43331. Elküldve: 2017-10-06 17:58:08 [24.]

XVI.ban azért talán tudjuk csekkolni icon25.gif Címük van valahol?


Téma: [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők Fórum: Kutya
[válaszok erre: #43332] [előzmény: (43329) Szabó Éva, 2017-10-06 12:10:15]
Kiváló dolgozó
vcsilla111 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 6849
    / 274 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.025847196578979 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail