Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455810/25 Témák: 18953 Tagok: 112643 Legújabb tag: FlorianMich Online: (147/0
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Találatok száma: 1 üzenet

Talizmán05


Tagság: 2011-11-01 18:20:06
Tagszám: #96284
Hozzászólások: 1
129. Elküldve: 2011-11-01 18:27:27 [1.]

Ó, Ó... jobb későn válaszolni az aljas megrágalmazásomra mint soha. Magyarázkodás helyett inkább beteszem ide a Népszabadságba írt commentjeimet (egy jogász kiegészítésével). Azzal a kiegészítéssel, h a potenciális páciensek ezentúl ne csak a Mediburgot, hanem a frissiben alapított ezoterikus szemétdombot, az Akadémia Esztétikát is kerüljék el - saját érdekükben.

Cikk értékelésBe kell jelentkezni az értékeléshez!
KommentekBe kell jelentkezni a hozzászóláshoz!

bumerang11 | 2011. július 28. | 11:34:24
Tisztelt doktor úr!
Mint jogász, azt tanácsolom Önnek, hogy sürgősen hagyja abba az internetes rágalmazást! Súlyosan sérti az orvosi etikai normákat, hiszen a paciens felhatalmazása nélkül nyilatkozik, az orvosi titoktartást szegi meg, ráadásul ostobaságot csinál! Teljesen nyilvánvaló, hogy vagy Ön vagy a megbízottja regisztrált és irkál László Erika ellen különböző fórumokon, online-újságokban, ugyanis Önön és a paciensen kívül más nem tudhat holmi távolságtartási végzésről. Ez nagy öngól, csodálkozom is, hogy az ügyvédje nem óvta ettől a ballépéstől.

Mint értelmiségi (magán)embernek pedig külön lesújtó véleményem van erről a méltatlan üzengetésről. Ettől nem lesz több paciense, az biztos, a legjobb úton van afelé, hogy elveszítse őket. Sőt! Ilyen súlyosan kifogásolható magatartás láttán az emberben kétségek merülnek fel a szakmai ellátás színvonala iránt is...

Az is érthetetlen számomra, hogy Ön egy alkoholista pacienst miért vállalt, miért operált meg? Mivel megtette - s nyilván tudta, hogy az, hiszen most olyan magabiztosan nyilatkozik erről, tényként kezelve mintha mondjuk csak a háziorvosa lenne -, akkor azzal is tisztában kellett lennie, hogy egy szenvedélybeteg nem úgy gyógyul, nem úgy viselkedik, nem olyan reakciói lesznek, mint egy nem egészségesnek. A pénz fontosabb volt? Avagy csak most állítja mindezt? Utólag? Ha ez így van és alaptalan a vádja, akkor Ön bizony nagy bajban van, mert nyilvánosan rágalmazza az ex-paciensét.



Talizmán | 2011. július 12. | 21:12:28
És csak most kapcsolok... csak most esett le a tantusz... Milyen szagot kaptam én? "Vérszagot?" Kikérem magamnak a vádat, hogy bárkit is zsaroltam volna pénzért! Engem a Szemerey kidobott a praxisából azzal, hogy ő gyönyörű munkát végzett, elmebeteg vagyok mivel ezt nem látom be! Ezek után annyit szenvedtem még 2 évig mint Krisztus a keresztfán. NEM A PÉNZETEK KELLETT, SZERENCSÉTLENEK, HANEM A GYÓGYULÁSOM. Nem segítettetek. Nagyon szégyelljétek magatokat, az egész társulat!

Én Amerikába indulásom előtt abbahagytam az internete kommentezést, most ti kezditek újra. Tessék, lehet folytatni, előttetek a pálya! Sok sikert, gyerünk, bizonyítsatok, ha már emberségben nem sikerült...


Talizmán | 2011. július 12. | 10:28:46
Bocsánat, a vége lemaradt:

A Magyar Orvosi Kamara is vizsgálódik ebben a mélységesen szégyenteljes és etikátlan ügyben, a műhibaperem befejezése után - amelyet meg fogok nyerni az első műtétem során elkövetett orvosi szabálytalanságok miatt – ki fogják zárni dr. Szemerey Balázs Istvánt. Továbbra is mindenkinek azt tanácsolom, jó messzire kerüljék el a Mediburg Klinikát!
________________________________________



Talizmán | 2011. július 12. | 10:22:07
Sajnálom, de ismét helyére kell tennem sulgit. Merő mocskolódás amit ír.

Egészségesen kerestem fel egy kis szemhéjkorrekció céljából dr. Szemerey Balázs Istvánt - Mediburg Klinika -, a végeredmény horror lett, majdnem megvakultam. Teljesen szétmészárolta a szemem, iszonyú torzulásaim voltak, főleg a bal oldalon. Az örökös fájdalmakat inkább nem is említem. A sebész a baj okát először a rossz földsugárzásban jelölte meg, később a vélt elmebajomban és alkoholizmusomban. Műhibapert indítottam ellene. A helyzet eldurvult. Mivel nem vállalta sem a felelősségét, sem a rekonstrukciómat (külföldön, mert itthon nincs szemészeti helyreállító sebészet) többször is demonstráltam a klinikája előtt. Ő meg rámuszította a primitív férfi alkalmazottját, aki tettleg is bántalmazott.
Nem volt semmiféle becsempészett laposüveg vagy alkoholizmus. Ez az orvos koholmánya és ezzel akarja megvédeni magát, amiért sikertelen műtétet csinált. Tudtommal normális orvosok nem vállalják alkoholisták plasztikai sebészeti operálását...
Semmiféle bíróság nem tiltott el engem attól, hogy elmondjam a véleményemet az interneten. Igen, az internet hatalmas hatalom lett, kár hogy nem számolt vele dr. Szemerey. Többször is próbáltam vele békülni, egyezkedni - a biztosítása terhére - ő inkább a háborút választotta. Tessék, akkor megkapta! Mindenki azt kapja, amit érdemel!!!

A Magyar Orvosi Kamara is vizsgálódik ebben a mélységesen szégyenteljes és etikátlan ügyben, a műhibaperem befejezése után - amelyet meg




Téma: Mi lesz velem? :(( Fórum: Ismerkedés
[előzmény: (128) sulgi, 2011-07-11 16:43:55]
Zöldfülű
Talizmán05 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 Találatok száma: 1
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
Az oldal 0.005173921585083 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail