Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9374217/65 Témák: 18008 Tagok: 110624 Legújabb tag: anthonysolomon2769 Online: (103/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 4 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Mi lesz velem? :(( (üzenet: 90, Ismerkedés)
 
 131. barbi222  |   Válasz erre2012-01-14 15:37:05 [1.] 
Szia! Kérhetek 5percet az életedből? Az egész csak pár klikkelés, Neked ez semmibe nem kerül, semmit nem veszíthetsz vele, viszont nekem hatalmas szívességet teszel! Sőt, akár Számodra is hasznos lehet! csak regisztrálni kell és akár pénzed is lehet belőle ha érdekel írj erre az
Email címre: vadmacska22227@freemail.hu


Boleradszki Barbara
 130. barbi222  |   Válasz erre2012-01-14 13:45:08 [2.] 
Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális tudással.Ha érdekel írj: vadmacska22227@freemail.hu

Boleradszki Barbara
 129. Talizmán05  |   Válasz erre2011-11-01 18:27:27 [3.] 
Ó, Ó... jobb későn válaszolni az aljas megrágalmazásomra mint soha. Magyarázkodás helyett inkább beteszem ide a Népszabadságba írt commentjeimet (egy jogász kiegészítésével). Azzal a kiegészítéssel, h a potenciális páciensek ezentúl ne csak a Mediburgot, hanem a frissiben alapított ezoterikus szemétdombot, az Akadémia Esztétikát is kerüljék el - saját érdekükben.

Cikk értékelésBe kell jelentkezni az értékeléshez!
KommentekBe kell jelentkezni a hozzászóláshoz!

bumerang11 | 2011. július 28. | 11:34:24
Tisztelt doktor úr!
Mint jogász, azt tanácsolom Önnek, hogy sürgősen hagyja abba az internetes rágalmazást! Súlyosan sérti az orvosi etikai normákat, hiszen a paciens felhatalmazása nélkül nyilatkozik, az orvosi titoktartást szegi meg, ráadásul ostobaságot csinál! Teljesen nyilvánvaló, hogy vagy Ön vagy a megbízottja regisztrált és irkál László Erika ellen különböző fórumokon, online-újságokban, ugyanis Önön és a paciensen kívül más nem tudhat holmi távolságtartási végzésről. Ez nagy öngól, csodálkozom is, hogy az ügyvédje nem óvta ettől a ballépéstől.

Mint értelmiségi (magán)embernek pedig külön lesújtó véleményem van erről a méltatlan üzengetésről. Ettől nem lesz több paciense, az biztos, a legjobb úton van afelé, hogy elveszítse őket. Sőt! Ilyen súlyosan kifogásolható magatartás láttán az emberben kétségek merülnek fel a szakmai ellátás színvonala iránt is...

Az is érthetetlen számomra, hogy Ön egy alkoholista pacienst miért vállalt, miért operált meg? Mivel megtette - s nyilván tudta, hogy az, hiszen most olyan magabiztosan nyilatkozik erről, tényként kezelve mintha mondjuk csak a háziorvosa lenne -, akkor azzal is tisztában kellett lennie, hogy egy szenvedélybeteg nem úgy gyógyul, nem úgy viselkedik, nem olyan reakciói lesznek, mint egy nem egészségesnek. A pénz fontosabb volt? Avagy csak most állítja mindezt? Utólag? Ha ez így van és alaptalan a vádja, akkor Ön bizony nagy bajban van, mert nyilvánosan rágalmazza az ex-paciensét.Talizmán | 2011. július 12. | 21:12:28
És csak most kapcsolok... csak most esett le a tantusz... Milyen szagot kaptam én? "Vérszagot?" Kikérem magamnak a vádat, hogy bárkit is zsaroltam volna pénzért! Engem a Szemerey kidobott a praxisából azzal, hogy ő gyönyörű munkát végzett, elmebeteg vagyok mivel ezt nem látom be! Ezek után annyit szenvedtem még 2 évig mint Krisztus a keresztfán. NEM A PÉNZETEK KELLETT, SZERENCSÉTLENEK, HANEM A GYÓGYULÁSOM. Nem segítettetek. Nagyon szégyelljétek magatokat, az egész társulat!

Én Amerikába indulásom előtt abbahagytam az internete kommentezést, most ti kezditek újra. Tessék, lehet folytatni, előttetek a pálya! Sok sikert, gyerünk, bizonyítsatok, ha már emberségben nem sikerült...


Talizmán | 2011. július 12. | 10:28:46
Bocsánat, a vége lemaradt:

A Magyar Orvosi Kamara is vizsgálódik ebben a mélységesen szégyenteljes és etikátlan ügyben, a műhibaperem befejezése után - amelyet meg fogok nyerni az első műtétem során elkövetett orvosi szabálytalanságok miatt – ki fogják zárni dr. Szemerey Balázs Istvánt. Továbbra is mindenkinek azt tanácsolom, jó messzire kerüljék el a Mediburg Klinikát!
________________________________________Talizmán | 2011. július 12. | 10:22:07
Sajnálom, de ismét helyére kell tennem sulgit. Merő mocskolódás amit ír.

Egészségesen kerestem fel egy kis szemhéjkorrekció céljából dr. Szemerey Balázs Istvánt - Mediburg Klinika -, a végeredmény horror lett, majdnem megvakultam. Teljesen szétmészárolta a szemem, iszonyú torzulásaim voltak, főleg a bal oldalon. Az örökös fájdalmakat inkább nem is említem. A sebész a baj okát először a rossz földsugárzásban jelölte meg, később a vélt elmebajomban és alkoholizmusomban. Műhibapert indítottam ellene. A helyzet eldurvult. Mivel nem vállalta sem a felelősségét, sem a rekonstrukciómat (külföldön, mert itthon nincs szemészeti helyreállító sebészet) többször is demonstráltam a klinikája előtt. Ő meg rámuszította a primitív férfi alkalmazottját, aki tettleg is bántalmazott.
Nem volt semmiféle becsempészett laposüveg vagy alkoholizmus. Ez az orvos koholmánya és ezzel akarja megvédeni magát, amiért sikertelen műtétet csinált. Tudtommal normális orvosok nem vállalják alkoholisták plasztikai sebészeti operálását...
Semmiféle bíróság nem tiltott el engem attól, hogy elmondjam a véleményemet az interneten. Igen, az internet hatalmas hatalom lett, kár hogy nem számolt vele dr. Szemerey. Többször is próbáltam vele békülni, egyezkedni - a biztosítása terhére - ő inkább a háborút választotta. Tessék, akkor megkapta! Mindenki azt kapja, amit érdemel!!!

A Magyar Orvosi Kamara is vizsgálódik ebben a mélységesen szégyenteljes és etikátlan ügyben, a műhibaperem befejezése után - amelyet meg

[előzmény: (128) sulgi, 2011-07-11 16:43:55]
 128. sulgi  |   Válasz erre2011-07-11 16:43:55 [4.] 
Az internet névtelenségébe burkolózó rosszakaró, más, nem létező páciensek nevében elrontott esetekről író páciens rájött, hogy olyan esetekkel, melyek soha nem történtek meg, de alkalmasak arra, hogy a további pácienseket megtévesszék, kiválóan alkalmas, hogy az általa gyűlölt Mediburg Klinkát és dr Szemerey Balázs István plasztikai sebészt lejárassa és a doktort, illetve a klinika tekintélyét aláássa, és hitelét tönkretegye.

A történet: dr Szemerey endoscópos arcplasztikát végzett egy páciensen. A páciens a kórházba csempészett kis lapost a műtét után meg-meghúzta fájdalomcsillapítás céljából, annak ellenére, hogy fájdalomcsillapító gyógyszerrel, injekcióval ellátták. A fellépett vérzéses szövődmény komplikációt okozott. Hiába volt a sebész többszöri gratis korrekciója, a páciens „vérszagot” kapott. Először pénzt követelt a szövődmény fellépése miatt, aztán taktikát váltott és bírósági végzés nélkül elkezdte a doktort ócsárolni az interneten és a klinikája előtt. Névtelenül a fórumokra elrontott eseteket tett fel, hogy a leendő pácienseket félrevezesse, a doktort lejárassa, s ezáltal kártérítésre kényszerítse.
A történet a bíróságokon folytatódik, ahol a páciens az anyagi kártérítésért perelte a klinikát, míg a doktor hitelrontásért, és rágalmazásért a pácienst.
Az interneten megjelenő, névtelenül felkerült hamis adatokért a mai helyzetben senkit nem lehet beperelni, nem lehet a hazugságot senkin számon kérni. Az internet adta páratlan lehetőség, a világ megnyílása mellett tanúi lehetünk az internetes bűnözés eme példájának. Sajnos az internet adta szabadság nem csak egy irányú, pozitív, hanem a bűnözőknek is tág teret ad gyűlöletük megnyilvánulásának, és szabad kezet álhírek, téves információk elhelyezésére, amely adott esetben tisztességes emberek kárára történhet.
[válaszok erre: #129] [előzmény: (127) sulgi, 2011-07-11 16:27:32]
 127. sulgi  |   Válasz erre2011-07-11 16:27:32 [5.] 
Bűnöző garázdálkodik az interneten!

L. Erika budapesti alkoholista személyes bosszút esküdött a hazai plasztikai sebész társadalom ellen. Fő ellenségként a Mediburg Klinikát és Szemerey doktort szemelte ki magának. Saját felelőtlen magatartása és alkoholizmusa miatt műtéte szövődménnyel gyógyult. Az interneten található minden negatív bejegyzés tőle származik, emiatt L. Erikát a Budai Központi Kerületi Bíróság jogerős távolságtartásra ítélte, amely az internetes bejegyzésektől is eltiltotta. Ennek tükrében minden internetes bejegyzése bűnözői tevékenységét támasztja alá.
[válaszok erre: #128] [előzmény: (126) hotgirl, 2010-04-29 22:48:09]
 126. hotgirl  |   Válasz erre2010-04-29 22:48:09 [6.] 
Kedveseim ! Dr. Szemerey Balázs István műtötte 6x ezt a szerencsétlen nőt, aki most az eredeti arcat szeretné visszakapni. Nem értem, miért nem egyezik meg a doki, egyszerűbb lenne neki, mint lejáratni a praxisát. A megdöbbentő sztorit itt olvashatjátok:


http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=258549
[válaszok erre: #127]
 106. zsarnabolt  |   Válasz erre2009-11-16 18:53:43 [7.] 
Mi lenne.. Leszárad a piszkafád... ennyi.

El sem hiszem...
[válaszok erre: #107] [előzmény: (105) white wido, 2009-11-16 18:18:57]
 105. white wido  |   Válasz erre2009-11-16 18:18:57 [8.] 
.html

AKI EMBER LÁTJA,HOGY NEM VAGY TELI VÉRREL.KUR..K SZOKTÁK MONDANI HOGY:NE ERŐVEL ÉSSZEL"""
[válaszok erre: #106] [előzmény: (104) ALGOZONE, 2009-11-05 13:16:32]
 89. b_borisz  |   Válasz erre2009-08-25 13:12:33 [9.] 
Hogy mi lesz velem? RAJTAD IS MÚLIK!

Legyen meg a napi jócselekedeted, legyél önzetlen és kattints rá az alábbi linkre:
http://baselon.atw.hu/
Ezzel egy vadidegen emberen segítessz (nekem), akivel még soha nem találkoztál és valószínűleg soha nem is fogsz, viszont a 40 perc alatti oldalletöltések számát el fogja érni a kattintásoddal és sikerülni fog az állásinterjúja!!

Bővebben a cégről. ahol a vadidegen vörös lány dolgozni akar: http://ebolamedia.hu
(Ha mégis találkozni akarsz velem, írj privátban.)

b_borisz - anna
[válaszok erre: #90 #99]
 81. ...Timcsi  |   Válasz erre2006-09-14 15:00:08 [10.] 
Köszönöm szépen Te dräääägaaa!
Huuu de ennék most ebböl a tortäbol,csurog a nyälam esküszöm!

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[előzmény: (80) Rami310, 2006-08-23 08:12:35]
 80. Rami310  |   Válasz erre2006-08-23 08:12:35 [11.] 
TIMI, HA ERRE JÁRSZ AKKOR LÁTNI FOGOD, HOGY NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKED.


Zsuzsa
Képeim
[válaszok erre: #81]
 79. Rami310  |   Válasz erre2006-08-21 08:00:08 [12.] 
hali mindenkinek.

Zsuzsa
Képeim
[előzmény: (78) Noncsoka, 2006-08-19 19:58:04]
 78. Noncsoka  |   Válasz erre2006-08-19 19:58:04 [13.] 


Ide is bekukk Most jöttem haza Balcsiról és megyek anyukámékkal Horvátországba hétfőn.Most ezért nincs időm írni,mert millió dolgom van!
Tubione:én szeretném,ha itt is maradnál Én kíváncsi vagyok rád.Van-e kutyusod,mit szeretsz csinálni...bár most nem leszek,azért remélem mire visszajövök itt is sok olvasnivaló lesz
[válaszok erre: #79] [előzmény: (77) ...Timcsi, 2006-08-18 14:16:21]
 77. ...Timcsi  |   Válasz erre2006-08-18 14:16:21 [14.] 
Jaj tiszta stressz van itthon....na meg kilätäsban van,hogy megyünk törökorszägba

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[válaszok erre: #78] [előzmény: (76) Rami310, 2006-08-18 12:23:12]
 76. Rami310  |   Válasz erre2006-08-18 12:23:12 [15.] 
csövike. Timikém szépségem, nem akarsz a hétvégén felhivni egy kicsit dumcsizni. Ha elfelejtetted volna 280-2670 az otthoni számom. Rég beszéltünk.

Zsuzsa
Képeim
[válaszok erre: #77] [előzmény: (75) ...Timcsi, 2006-08-18 11:43:34]
 75. ...Timcsi  |   Válasz erre2006-08-18 11:43:34 [16.] 

Huuu de gäz most keltem nemrég de mär kiteregettem és mosok

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[válaszok erre: #76] [előzmény: (74) Rami310, 2006-08-18 07:48:42]
 74. Rami310  |   Válasz erre2006-08-18 07:48:42 [17.] 
sziasztok. Drágám mi mindenkit szeretettel fogadunk, nem számit a kor és a "kör". Ugyanugy szeretünk mindenkit, és irhatsz nekem is akár emailt is. rami310@citromail.hu. Én nem vagyok mai pipi, de az itt szerzett barátok átsegitettek a lelki válságon, mikor Ramikám meghalt. Puszika mindenkinek.

Zsuzsa
Képeim
[válaszok erre: #75] [előzmény: (72) Tubione, 2006-08-17 20:38:22]
 73. Tubione  |   Válasz erre2006-08-17 20:40:46 [18.] 
BOCSI NEM OLVASTAM VISSZA HOGY ÉPPEN MÁSAL IS ÍROGATSZ.
MAJD ÍROK PRIVIT
[előzmény: (72) Tubione, 2006-08-17 20:38:22]
 72. Tubione  |   Válasz erre2006-08-17 20:38:22 [19.] 
SZIA,AZ ÉN MAMÁMRÓL ÍRTÁL MERT NEKEM MÁR NEM ÉL SZEGÉNY,
NEM AZÉRT MENEKÜLTEM MERT TE FIATALABB VAGY ,CSAK NEKTEK ITT MÁR NAGYJÁBÓL KIALAKULT A KÖR,BÁR TE NAGYON ARANYOS VOLTÁL VELEM ÉS PONT ABBAN AZ IDŐSZAKOMBAN AMIKOR VÁGYTAM EGY KIS MEGÉRTŐ BESZÉLGETÉSRE.
HA TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGED AKKOR TŐLEM KÉRDEZZ-PRIVIBEN MEGÍROM HOGY HOL DOLGOZOM-VAGYMÁR MEGÍRTAM?
ANYUKÁD SZÉP HOSSZÚ ÉLETET ÉL.A HÁZUNKBAN LAKIK EGY 96 ÉVES NÉNI LEJÁR A PIACRA VÁSÁROL,FŐZ AMIT AKARSZ .SZELLEMILEG IS NAGYON TOPPON VAN.POLITIZÁL ,KÖNYVET OLVAS -NAGYON JÓ FEJ -ÓRIÁSI HUMORA VAN ,DE EZ AZÉRT RITKASÁG.
[válaszok erre: #73 #74] [előzmény: (70) ...Timcsi, 2006-08-16 23:07:12]
 71. ...Timcsi  |   Válasz erre2006-08-16 23:09:13 [20.] 
Megismerkedtem egy csajszival aki tanäcsokkal lät el de nagyon sokkal...
Igy elhatäroztam miért ne lehetne sok sok kutyäm csak ugye ügyesen kell öket kezelni!Most Brandoval is elkezdünk egy sulit ujra remélem sikerrel jär

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[előzmény: (67) Noncsoka, 2006-08-16 15:36:34]
 70. ...Timcsi  |   Válasz erre2006-08-16 23:07:12 [21.] 
Jézus szegény mamäd! Hät igen sajna el kell fogadnunk,hogy idövel az ember öregszik és nehézségekkel jär....
Most én is félek a téltöl mert a mamäm 85éves és pattog mint a gumilabda ami veszélyes!
Ha mär nem lesz(Isten adja,hogy nagyon sokääää legyen még az)akkor a villäja az enyém lesz de mär most félek a tudattol is,hogy ha nem lesz a nagyi hogy fogom ott érezni magamat!?Mert most imädoooook ott lenni a legkedvencebb helyem,ösfäs villa szuper de ha nem lesz mär ott a szeretett nagyim lehet nem is akarok mär oda menni
Igen ezt a kutyust senki nem akarja mindenkinek tetszik de elriadnak töle mert akkora mint a borju és a tartäsa sem fillérek...gondolja sok ember.De ällitolag puszis kezes "bäräny"ha nekimegy kuty még akkor sem verekedik.... igyhät megnézem és ha egymäsba szeretünk akkor hozzänk költözik!Harmadik kutyät mär annyira nem akartam de most meghülyültem...napi 2 hosszu sétät teszek a kutyäimmal és elhatäroztam,hogy öt kutya kell nekem!
Most totäl meghülyültem de igy kell ezt!

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[válaszok erre: #72] [előzmény: (67) Noncsoka, 2006-08-16 15:36:34]
 69. ...Timcsi  |   Válasz erre2006-08-16 22:59:52 [22.] 
Na szééééP jol itt hagytäl minket !
Azért mert idösebb vagy nälam az nem azt jelenti,hogy az öregebbek topikjäba kell "menekülni" heyyyyyyyy


http://www.timcsi77.kepeim.hu
[előzmény: (68) Tubione, 2006-08-16 22:53:01]
 68. Tubione  |   Válasz erre2006-08-16 22:53:01 [23.] 
Szia Timcsi bocs hogy így eltüntem-de szombaton csináltam egy topikot és olyan jó. nagy sikere van-csupa öreg csaj.még amerikából is írnak-jól érzik magukat nagyon.már kb.1600 hsz. van nagyon jó fej korombeli csajok vannak ,egy két fiatalabb.
Éjjel-nappal levelezek és így legalább már nem szenvedek annyit.Remélem jól vagytok és az állatkáid.
Most megyek csicsizni.Holnap írok-szia:TUBIONE
[válaszok erre: #69] [előzmény: (66) ...Timcsi, 2006-08-16 15:29:35]
 67. Noncsoka  |   Válasz erre2006-08-16 15:36:34 [24.] 


Jajj máár nem komolyan értettem a bújkálósdit

Képzeljétek tavaly eltört a combcsontja(nagymamámnak) és összeszegecselték meg minden szar.Erre elrepedt na és ezzel került be a kórházba.Másnap közölték,hogy MINDENRE fel kell készülnünk.Értitek egy combtöréssel.Nevetséges!A lényeg,hogy bonyodalmak adódtak egy vérömlenyt eltávolítottak.Ma jött ki,szóval már mondhatni jól van.De azt el kell fogadni,hogy ahogy az idő múlik ő sem fog fiatalodni és neki nincs valami egészséges szervezete.Na de mindegy ezt most hagyjuk.Otthon van a fincsi illatos szobában
Majd meglátom és akkor felvidítom Amikor kórházban volt akkor is a sok depresszív mamit felvidítottam,de nem tudom hogy.Beszélgettem velük meg ilyenek oszt mindenki boldog lett

Megyek megnézem Sütibaba képeit(bocs,hogy így hívom)

Timcsi Tiétek lesz ez a nagy maszi? Ollyyyann éééédiii!Szeretem az ilyen nagy behemót szőrcsomókat Gyönyörű kutya!
[válaszok erre: #70 #71] [előzmény: (65) ...Timcsi, 2006-08-16 15:29:06]
 66. ...Timcsi  |   Válasz erre2006-08-16 15:29:35 [25.] 
kisläny

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[válaszok erre: #68] [előzmény: (65) ...Timcsi, 2006-08-16 15:29:06]
 Mi lesz velem? :(( (üzenet: 90, Ismerkedés)
 
    / 4 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.013574838638306 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail