Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9338343/0 Témák: 17826 Tagok: 110015 Legújabb tag: AIR200 Online: (39/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 4 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Krisztust hirdetjük mindenkinek (üzenet: 85, Vallás, filozófia)
 
 91. mtb88  |   Válasz erre2021-01-20 04:49:43 [1.] 
Really I enjoy your site with effective and useful information. 토토사이트 is included very nice post with a lot of our resources.thanks for share 안전놀이터 . i enjoy this post.
 90. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-14 10:14:01 [2.] 
Áldás a megtekintőnek is!

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 89. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-12 16:30:16 [3.] 
"Csak egy szuri" - COVIDENTITÁS

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 88. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-12 08:18:35 [4.] 

Juj de jó keresztények! Sárember kora RÁADÁS! - Szabó László könyvbemutatója Szegeden


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 87. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-09 18:14:38 [5.] 
Imádkozz Amerikáért és törekedj a szentségre a mindennapi életünkben.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 86. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-06 23:50:21 [6.] 
Czeke András Dr 'A GRÁL SZERELME' Belépés az Új EmberisÉG Világába

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 85. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-05 08:25:57 [7.] 
ILARA 2021.ÉVI ÚJÉVI BESZÉDE

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 84. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-04 22:32:03 [8.] 
Civil Akadémia: Egy új év, új kezdet

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 83. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-03 07:55:49 [9.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 82. Topi-50  |   Válasz erre2020-12-28 09:58:37 [10.] 
Év végi imádság:

Elmúlt már az óesztendő,

Uram, te vagy dicsérendő,

Hogy eddig bölcsen vezettél,

Sok veszélytől megmentettél.

Íme, elődbe járulunk,

Előtted arcra borulunk:

Terjeszd ki védő kezed,

És te oltalmazd népedet!

Ne vond meg tőlünk szent igédet,

Lelkünk igaz eledelét!

Óvj meg a hitetlenségtől,

És óvj minden tévelygéstől!

Adj erőt a bűnt levetnünk,

És új életet kezdenünk:

Kegyelmeddel velünk maradj,

És boldog új évet te adj!

Jézus, hitünket erősítsd,

Nevedet bennünk dicsőítsd.

Ez esztendőt veled kezdjük,

Add, hogy veled is végezzük!


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 81. Topi-50  |   Válasz erre2020-12-28 00:04:22 [11.] 

Az imádság titka


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 80. Topi-50  |   Válasz erre2020-12-27 16:31:28 [12.] 
Mi a jele Jézus visszajövetelének? - Rostás Zoltán

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 79. Topi-50  |   Válasz erre2020-12-26 08:51:46 [13.] 
A nevem Gabriel

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 78. Topi-50  |   Válasz erre2020-12-15 09:57:48 [14.] 
Elszabadult szellemek VII/6. - Kovács-Magyar András filmje

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 77. Topi-50  |   Válasz erre2020-12-01 13:03:26 [15.] 
Maria Radio Italia program- és lelkiigazgatójának megnyilatkozása
Livio Fanzaga

„Háborúban vagyunk” – Livio Fanzaga atya (Mária Rádió) a Corona járványról

A Corona járvány sátáni terv az emberiség rabszolgasorba taszítására.Livio Fanzaga atya, a Mária Rádió programigazgatója 80. születésnapján apokaliptikus üzenetet tett közzé .(Róma) Livio Fanzaga atya, az olasz Radio Maria program- és lelki igazgatója a koronapandémiát „sátáni cselekményének, nevezte, amelynek célja a világuralom meghódítása”. November 11-én Fanzaga atya betöltötte a 80. életévét. A Mária Rádióban semmiféle kánoni korhatár nem vonatkozik rá, amelyet az egyház csak a zsinat utáni időszak óta ismer. Tehát jó egészséggel folytathatja munkáját a világ legnagyobb katolikus rádióhálózata szülőállomásának élén. És ezt erőteljesen végzi. Nagyon különleges üzenetet adott át a hallgatóknak születésnapján.

Ki Fanzaga atya?

Egy munkáscsalád fiaként fiatalon lépett be a piarista szerzetesrendbe, mert misszionáriusként akart dolgozni az ifjúság körében. 1966-ban teológiai doktorátust szerzett a római pápai Gergely Egyetemen. 20 évig megszakításokkal dolgozott Milánó plébániáin. Az 1968-as hallgatói tiltakozásokat első kézből tapasztalta a milánói katolikus egyetemen, ahol akkor filozófiát tanult. 1970-ben Fanzaga atya, ahogy remélte, a Piarista Rend afrikai missziójába ment. Ott Szenegál északi részén dolgozott, főleg muszlimok lakta területen. Ugyanakkor a Dakari Egyetemen a középkori filozófia tanszékét vezette. A tuberkulózis azonban arra kényszerítette, hogy visszatérjen Európába. 1985-ben lelkigondozói munkája mellett a Radio Maria nevű kis plébániai rádiónál is elkezdett dolgozni, amely Milánótól 40 kilométerre északra található. 1987-ben ennek a programigazgatója lett, és gyorsan kibővítette a Radio Maria-t, hogy a legnagyobb katolikus rádióállomás legyen, amelyet Olaszország egész területén fogni lehet. Ugyanakkor a Mária Rádió létrehozását más országokban is előmozdították. Ma világszerte 83 állomás van, amelyek a Radio Maria világcsaládjába csoportosulnak. A német nyelvterületen alapításuk dátumának megfelelően négy van: a Radio Horeb (székhelye Balderschwangban), a Radio Maria Südtirol (székhelye Brixenben), a Radio Maria Austria (székhelye Bécsben) és a Radio Maria Deutschschweiz (székhelye Adiswilben). Minden állomás független, és egy pap irányítja őket programigazgatóként, de Fanzaga atya a „történelmi” személyiség, aki nélkül a Radio Maria hálózat ma nem létezne.

Az egyik program, amelyet évtizedek óta személyesen vezetett, a média napi szemlézése, az aktuális események kommentárjával. November 11-én Fanzaga atya kommentálta az úgynevezett koronapandémiát, amely ebben az évben másodszor vezet a közszolgáltatások önkéntes vagy akaratlan betiltásához egyes országokban. Amit mondott, világos szavak voltak, ahogy a hallgatók megszokták tőle.

A mainstream médiában azonban felháborodás hallatszott. A piarista atyát az „összeesküvés-elmélet” teoretikusának bélyegezték. Azt a kifejezést akasztották rá, amelyet a CIA 1967-ben „összeesküvés-elméletként” talált ki (CIA 1035-906 dokumentum) annak érdekében, hogy befolyásolja az amerikai lakosság azon nagy részének véleményét, amely nem támogatta John F. Kenedy amerikai elnök meggyilkolásának hivatalos magyarázatát. Ennek a kifejezésnek a kitalálása azt szolgálta, hogy azokat, akik olyan véleményt vallanak, amely nem tetszik az uralkodó intézménynek, hiteltelenné tegye. Ez a műszó kezdetektől fogva nem egy tény megnevezésére szolgáló világos kifejezés volt, hanem egy manipulált befolyás-gyakorás.

Fanzaga atya születésnapi üzenete.

De mit mondott Fanzaga atya, amellyel nemcsak a figyelmet keltette fel, hanem az olyan nagy médiumok átkát is magára vonta, mint a baloldali zászlóshajó, a La Repubblica, az egyetlen napilap, amelyet Ferenc pápa állítólag minden nap olvas, és még a hasonló gondolkodású Huffington Post is?

November 11-én volt Fanzaga atya 80. születésnapja. A fő témát azonban az úgynevezett koronajárványnak szentelte. Egy olasz szenátusi meghallgatást, és az olasz származású Maria Rita Gismondi legjobb virológus véleményét idézte, aki szerint a koronavírus egy éve tombol Lombardia területén, és ezt a tényt összekapcsolta az atipikus tüdőgyulladás megszoksorozódásával, amelyet 2019 novemberében regisztráltak. Fanzaga atya elmondta, hogy a számok alapján meg kell állapítani, hogy a Covid-19 „enyhe járvány”, mert a halálozás nagyon alacsony. Az egészségügyi kockázatoknál súlyosabbak az ellenintézkedések gazdasági, társadalmi és pszichológiai hatásai. Nagy depresszió terjedt el, amely pánikká válhat, és kétségbeesés társadalmi zavargásokká is válhat. Komoly „szakadás történt a politika és az emberek között”, mert a politika „óriási hibákat követett el”.
Lelki szinten meg kell állapítani, hogy „Isten nélkül élünk”. Egy szellemi sivatagban vagyunk. „Olyan életet élünk, amelynek nincs értelme; egy olyan élet, amely teljesen a mulandóan rögzül.”


Aztán konkrétabbá vált:


„Láttuk, hogy az Egyesült Államokban több mint 70 millió ember szavazott egy olyan elnökjelöltre, aki az abortuszok, a meleg házasságok híve, és aki úgy akarja gyártani az embereket, ahogyan az autókat gyártják. Nagy pusztítást látok. Vallási szinten jóakaratot látok a Máriás keresztényekben, de egy nagy bajban lévő egyházat látok.”
A nagy számban megkérdezett szakértők és virológusok közül, azok közül, akik jelenleg kommentálják a járványt, „egyikük sem említi Istent. Az ima szót senki sem mondja ki. Istent abszolút betiltották! Elkergették!”
„Másrészt minden ajtó kinyílt az ördög előtt. Most ő uralkodik. Ez a helyzet, ahogy látom. (...) Látok egy egyensúlyát elvesztett emberi fajt, egy félrevezetett emberi fajt. Az Isten nélküli emberiség az ördög játékszerévé válik. Ezt látom.”

Akkor jönnek a „gyors megoldások”.


„Nevetséges gyógymódokat kínálnak. Milliárdokat osztanak balra, és milliárdokat jobbra. A vakcina mindenkit megment. És most, az USA új elnökével a pandémiát legyőzik. Tegyenek nekem egy szívességet, és hagyják abba ezt a hülyeséget.”
A rossz fejlemények a bűn következményei, ez a lelki következtetés, amelyet le kell vonni. De ebben a tekintetben a fejlemények nem túl jól festenek:
„A Szűzanya felhív minket, hogy térjünk meg Istenhez, de én nem látok semmit. Nem veszek észre semmi változást. Inkább azt az elszántságot látom, amely sokakban él, hogy folytathatom az utat, hogy Isten helyébe akarjam helyezni magam. Itt vagyok, én döntöm el, mit akarok.”

És tovább:

„Ennek a járványnak a legfontosabb szempontját még nem értékelték. Vallási szinten azt mondták, hogy a járvány nem Istentől származik. Egyetértek: Isten egy pandémiát legfeljebb megenged. De az ember nem akar részletesebben foglalkozni azzal, hogy honnan eredt ez a járvány. Senki sem hisz már abban a történetben, hogy az a wuhani piacról származott. A tekintetek egy wuhani laboratóriumra irányulnak. Van egy olyan tézis, amely nem zárható ki, hogy ti. Kína tesztelt egy biotechnológiai hadviselési szert. Az ilyen kísérletek tilosak, de Kína nem írta alá a megfelelő genfi egyezményt."

Sátáni terv a világhatalom megszerzésére

Fanzaga atya ezután azt mondta, hogy amit most mond, az az ő saját véleménye, amelyet mindenki a szemetesbe dobhat. Ő azonban a tények és a Szűzanya üzeneteinek a tanulmányozásával erre a következtetésre jutott. Aztán elmagyarázta, hogy most már elég biztosnak tűnik:


„Ez a SARS-COV 2 nem a természetből származik, nem állatokból, nem denevérekből és nem a wuhani piacról, hanem egy projekt. A wuhani laboratóriumból sem véletlenül szivárgott ki. Véleményem szerint ez a járvány egy olyan projekt, amelyet kifejezetten a Nyugat sújtására indítottak. Korábban azt hittem, hogy Kínából származik. Most azt hiszem, hogy nem csak Kínából jött. A járvány szándékos. Bárki elolvashatja és értékelheti ezeket a dolgokat. Ezt a járványt néhány évvel ezelőtt jelentették be, és 2019 őszén szimulálták. Nem tudtunk róla semmit. De mindenki, aki követni akarta, tudott a Gates Alapítványnak erről szimulációjáról. Ezután a járvány pontosan úgy következett be, ahogyan azt szimulálták.”


Ez azt jelenti:


„Ez a járvány egy olyan projekt, amely mögött az ördög rejtőzködik. Az ördög ehhez felhasználja az embereket. Bűnöző elemek indították el ezt a projektet. Hogyan hívhatnánk őket másképp! Nagyon konkrét célból tették: valamiféle puccs végrehajtása érdekében. Erre hosszú előkészület volt. Úgy látjuk, hogy a média, különösen a nyugati média, engedelmeskedik egy bizonyos hatalomnak, és ez nem a politikai hatalom. És ha politikai jellegűnek tűnik, csak azért, mert ez a hatalom irányítja.
Ez nem más, mint puccs az emberiség térdére kényszerítése és a kibernetikus diktatúra létrehozása, egy új világ létrehozása érdekében. Közben mindenkit le kell győzni, aki ezt a projektet bűncselekményként értékeli. A világjárvány egy bűnügyi projekt, amelyet a világ elitje indított el, talán egyik vagy másik állam bűnrészességével.
A világelitnek (a ford. megjegyzése: a leggazdagabb embereknek) egy bűnözői projektje egy Isten nélküli új világ létrehozására. Ez az a kupola, amelyen évek óta dolgoznak, amely megkoronázza az Isten nélküli világot. Az alapvető átmenet az, hogy térdre kényszerítse az emberiséget és mindent megcsupaszítson, hogy az embereknek ne legyen több gazdasági erőforrása, ne legyen munkája. Ezzel a hatalom játékszerévé válik az új világ megalkotásához, amely a Sátán világa, mert milyen is lehetne ez az új világ? Mindannyian zombikká leszünk. Ennek a magát tökéletesnek gondoló elitnek a játékszere, amelynek a tagjai azt hiszik, hogy ők az Isten. Ez a projekt lényege.
Ez nem egy agyrém. Ez a valóság. És sietnek. Én azt hiszem, 2021-ben meg akarja valósítani. Sietnek. A Sátán erős. Harcol azért, hogy minél több szívet magához vonzzon. Háborút akar, gyűlöletet. Vannak, aki az ördögért dolgoznak. Ahogy vannak, akik a Szűzanyáért dolgoznak, úgy vannak, akik az ördögért. Ez egy projekt, amelyet a világ elitje támogat.
Úgy gondolják, hogy megnyerték a csatát, még egy új amerikai elnökkel is, ez lenne a hab a tortán. Mindent vissza akarnak állítani, visszaállítani és új világot teremteni: Nincs többé Krisztus, nincs többé kereszt, ehelyett az ember vallása, a természet és az egész emberiség fölötti magas pénzügyi körök, amelyek mindenkit rabszolgasorba hajtanak."


Több bíboros és püspök már májusban figyelmeztetett, hogy a koronavírus csak ürügy arra, hogy egyes erők a világuralomra törekedjenek. http://eucharisztikuskongresszus.hu/hit_378.html

A világi média elhallgatta ezt a felhívást, vagy megtámadta az aláírókat. A katolikus média nagy része nem akarta és nem merte komolyan venni ezeket a hangokat.


„Az ima ideje, az ellenállás ideje”


A Szűzanya már régóta figyelmeztetett erre. Ez a veszély „tényleg végzetes”.
„Az az idő, amiben most élünk, az imádság, az ellenállás, a hit és a bizonyságtétel, tanúságtétel ideje. A Szűzanya azt mondja nekünk: „Fordulj vissza Istenhez, Ő lesz az erőd, ő lesz a menedéked. Azok, akik imádkoznak, nem félnek a jövőtől, segítek nekik megőrizni a hitet.”
Fanzaga atya szerint ez az „ajándéka” a hallgatóknak 80. születésnapján és a koronavírus 1. születésnapján. Számára nem egy „pesszimista előadásról” van szó, hanem a tisztánlátásról.

Szöveg: Giuseppe Nardi


Az eredeti német nyelvű szöveg itt olvasható:


https://katholisches.info/2020/11/17/wir-sind-im-krieg-p-livio-fanzaga-radio-maria-zur-corona-pandemie/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2020-12-01 13:10:02]
 76. Topi-50  |   Válasz erre2020-11-01 22:58:06 [16.] 
Viganò érsek nyílt levélben figyelmezteti Trumpot az emberiség leigázására, a szabadság elpusztítására irányuló "Nagy Visszaállítás" tervére

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 75. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-29 20:13:36 [17.] 
Járvány, vagy ármány? Hogyan csináljunk világjárványt?- Dr. Drábik János, Jakab István

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 74. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-22 00:05:38 [18.] 
A maszk a fenevad bélyegének előképe beszélgetés

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 73. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-17 23:19:58 [19.] 
Szemléletváltás - Az Egyetemes Megváltó meghatározható-e emberi mércével? - Pap Gábor

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 72. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-15 09:47:06 [20.] 
Sós Enikő a FB-ról:

Bolygóállás szerint valóban 2024 a következő hasonló nehéz év, de 21 és a többi sem lesz sokkal egyszerűbb. Kaló 2026-27-re mond olyat, amire most fegyverkezéssel készülnek. 2030-ból visszaszámolva minden stimmel a Bibliával, az antikrisztussal. A Szűzanya megmondta, hogy onnantól kezdve mikor elkezdődik a templomok lerombolása, minden nagyon gyorsan fog megtörténni. 2030: Addigra akarják a totális Új Világrendet teljesen készre, a Szent Korona eddig tartalmaz időszámítást. Tehát egyezik. Onnantól nekik nincs tovább, bár vannak 2035-öt említők is. Addigra ennek a világkorszaknak le kell zárulni. Az istenek újbóli Földre szállása a bolygóállások szerint 2040-ig lehetséges. Tehát ezt a mocskot követően a II. Eljövetelnek be kell következni. Ezért igyekeznek, mert ez az időmennyiség számukra már a nullával egyenlő. Innentől már nincs visszaút, csak az előre. Pap Gábor: "Nincs már sok hátra, "csak" ki kell bírni."

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 71. Topi-50  |   Válasz erre2020-10-04 10:35:42 [21.] 
https://videa.hu/videok/film-animacio/a-mester-es-margarita-1-Zjc36o2TYrHic4Pq

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-mester-es-margarita-5-O1fCln7pEL7frn4D

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-mester-es-margarita-9-knxxUi749Hy9FmZQ

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 70. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-29 18:35:53 [22.] 
iluminátus és a Krisztus ellenesség

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 69. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-28 23:38:59 [23.] 
Jezsuiták és Szabadkőművesek = a sátán zsinagógája

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 68. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-25 14:44:39 [24.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 67. Topi-50  |   Válasz erre2020-09-25 12:03:31 [25.] 
Corvin Lapok - Szakály Sándor történész - Pályakép

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 Krisztust hirdetjük mindenkinek (üzenet: 85, Vallás, filozófia)
 
    / 4 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.013910055160522 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail