Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9307802/65 Témák: 17724 Tagok: 109525 Legújabb tag: slotsjatekok Online: (124/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 7 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Vallások amik megosztják az embereket! (üzenet: 152, Vallás, filozófia)
 
 127. Topi-50  |   Válasz erre2015-09-26 19:22:38 [26.] 


KANADA és a Muszlim bevándorlók

Muszlim szülők azt követelték, hogy
Montreal (Kanada) egyik elővárosának minden iskolai menzájáról tiltsák ki a
disznóhúst.


A polgármester elutasította a követelést, a jegyző pedig levelet küldött minden szülőnek, amelyben megmagyarázta, hogy miért.„Önöknek, muszlimoknak meg kell tanulniuk, hogy Kanada és Quebec szokásaihoz, hagyományaihoz és az ottani életformához alkalmazkodjanak, mert a
bevándorlásukkor ezt választották. Meg kell érteniük, hogy integrálódniuk kell, mert önöknek kell az életmódjukon változtatni, nem a kanadaiaknak, akik önöket nagyvonalúan befogadták. Meg kell érteniük, hogy a kanadaiak sem nem rasszisták, sem nem idegengyűlölők, hogy már eddig is sok muszlim bevándorlót fogadtak el.
A kanadaiak nem hajlandók arra, hogy azonosságukat és kultúrájukat feladják.
És ha Kanada befogadó ország, akkor nem a polgármester az, aki a külföldieket befogadta, hanem Kanada-Quebec népe

Végül meg kell érteniük, hogy Kanada a maga
zsidó-keresztény gyökereivel, karácsonyfáival, templomaival és vallási
ünnepeivel a vallást a magánélet keretei között tartja.A községnek joga volt arra, hogy mindenféle megegyezést az iszlámmal és sariával elhárítson.
Mindazoknak a muszlimoknak, akik ezt a világszemléletet nem tudják elfogadni, és
nem érzik jól magukat Kanadában, azt tudjuk mondani, hogy a világon 57 csodaszép muszlim ország van, a legtöbbjükben népességhiány van, és készek arra, hogy a
szegényeket a sariával összhangban szeretettel fogadják. Ha önök a hazájukat
Kanadával és nem valamelyik muszlim országgal cserélték fel, akkor ez azért
volt, mert a kanadai élet kellemesebb mint bárhol másutt.Tegyék fel egyszer maguknak a kérdést: Miért jobb itt, Kanadában mint ott, ahonnan jöttek? A válaszunk: egy menza disznóhússal.

Forrás: Ethos 05/15


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 126. Topi-50  |   Válasz erre2015-09-06 21:57:45 [27.] 
Volt egyszer egy keresztény Európa

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 125. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-25 08:51:39 [28.] 
Cenzúra nélkül! ISZLÁM INVÁZIÓ

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 124. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-24 10:31:17 [29.] 
ÁRPÁD A BIBLIÁBAN - Álmos Király Akadémia Szeged 150823

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 123. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-01 17:01:16 [30.] 


Bácsalmásról és környékéről jelenti egy ott élő rendtársunk.


Éjszaka a védtelen házakba behatol 40-50 "menekült". Az ott lakókat gyerekestől kizavarják az utcára. A kiérkező rendőröknek azt ismételgetik ők menekültek és az EU területén velük semmit sem lehet csinálni és Németországba tartanak.

Hát kedves magyar barátaim! Lassan itt az ideje, hogy ki-ki megbékéljen a haragosával - mert ha nem fogunk össze akkor ez a csürhe meggyalázza asszonyaink és gyerekeink!!


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 122. Topi-50  |   Válasz erre2015-07-24 07:29:43 [31.] 
Hogyan és miért hozta létre a Vatikán az iszlám vallást?

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 121. Topi-50  |   Válasz erre2015-05-02 20:10:30 [32.] 
Világosság, az előtérben a pokol

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 120. Topi-50  |   Válasz erre2015-04-28 16:26:19 [33.] 
Ausztráliában megoldották a problémát. Egész Európa tanulhat belőle!Nagyon igaz!!! Világosan kell beszélni, mert szóból ért az ember!!!!Csodálatos, mert az ausztrál miniszterelnök meg merte mondani az igazat. Hurrá!
Ausztráliában megoldották a problémát. Egész Európa tanulhat belőle!Mikor az ausztrál kormány a radikális hívőkhöz fordult lehetséges terrorcselekmények megelőzése végett, felszólította azokat a muzulmán hívőket, akik a Sharia törvény szerint akarnak élni, hogy hagyják el a szigetországot.
Howard miniszterelnök különösen felmérgesített több muzulmán ausztrálit, azzal a kijelentésével, hogy támogatja az ausztrál titkosszolgálat erőfeszítését a radikális belföldi mecsetek megfigyelését illetően.
IDÉZET:
NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK,
HANEM A BEVÁNDORLÓKNAK KELL BEILLESZKEDNIÜK!
Fogadjátok el ezt, vagy költözzetek el. Elegem van abból, hogy ez a nemzet azon töpreng: megsértett-e valakit vagy akár egy kultúrát. A Baliban történt merénylet után eddig még nem tapasztalt méretekben növekedett meg az ausztrálok többségének hazafias beállítottsága.
Ez a kultúra férfiak és nők millióinak két évszázadig tartott küzdelmének, szabadságra törekvő próbálkozásainak és győzelmének az eredménye.

Mi főleg angolul beszélünk. Nem spanyolul, libiaiul, arabul, kínaiul, japánul, oroszul vagy akármilyen más nyelven.

Azért mondom: ha te része akarsz lenni társadalmunknak, nincs más lehetőség: tanuld meg a mi nyelvünket.

Az Ausztrálok többsége hisz Istenben. Ez nem egy szélsőjobboldali kijelentés, hanem egy tény, mert keresztény férfiak és nők alapították ezt a nemzetet, keresztény alapokra, melyek dokumentálva vannak. Ezt nyugodtan mutathatjuk iskoláinkban, a termek falán. Ha Isten képe zavar titeket, gondolhattok arra, hogy a világ más részén kéne otthont keresni, mert Isten a mi kultúránknak a része.
Hiteteket tiszteljük minden kérdés nélkül. Az egyetlen dolog, amit mi kérünk tőletek, az a mi hitünk elismerése, és egy békés, harmonikus együttélés.
Ez az ország a mi hazánk, a mi területünk, és ez a mi életmódunk, melynek élvezetét nektek is felajánljuk. De ha ti mindig csak panaszkodtok, zászlónkat megtépitek, eskünket, keresztény hitünket megalázzátok, akkor azt tanácsolom, használjátok fel az egyik ausztrál jogot:

AZ ORSZÁG ELHAGYÁSÁNAK JOGÁT.
Ha ti nem vagytok itt boldogok, költözzetek el! Nem köteleztünk mi benneteket, hogy ide jöjjetek.
Fogadjátok el az országot, mely befogadott titeket.”
Röviden:
LOVE IT, OR LEAVE IT!

Magyarul is lehet: Szeresd vagy szaladj!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 119. Topi-50  |   Válasz erre2015-04-20 21:35:53 [34.] 
...leleplező film, a meztelen Igazságot megismerni kívánók számára


Az Igazság és a Hamisság elmentek fürdeni. A ruhájukat a folyóparton hagyták.

A Hamisság kisietett a vízből, és felkapta az Igazság ruháját.

Az Igazság később ért oda, és inkább meztelen maradt, de ő nem vette fel a Hamisság ruháját.

Azóta van úgy, hogy az Igazság meztelen, a Hamisság pedig az Igazság ruhájában jár…Hazánkban a 22 évvel ezelőtti, IGAZSÁGFELTÁRÓ „szektakonferencia” óta nemigen történt valami jó ebben az ügyben. Sőt.Németh Zsolt fideszes „honatya” édesapja: Németh Géza református pap igazi, karizmatikus LELKIPÁSZTOR volt. Nemcsak drogosokon, azután a külhonból ide menekült magyar testvéreinken igyekezett segíteni, hanem még azoknak is a „segítő jobbját” nyújtotta, akik hiába fordultak segítségért az állami intézményekhez, köztük a rendőrséghez is, mert gyermeküket valamelyik DESTRUKTÍV SZEKTA ELRABOLTA. A szociális intézmények és a rendőrség NEM tartották illetékesnek magukat olyan, 18 évet betöltött, magyar fiatalok felkutatásával foglalkozni, akik LÁTHATÓ bűncselekmény nélkül TŰNTEK EL otthonukból.1996-ban megjelent Németh Géza: Destruktív kultuszok című könyve, amely az 1993. évi szektakonferencia tapasztalatai alapján arról tájékoztat, hogy a „rendszerváltáskor” ránk szabadult nyugati világ milyen, a társadalomra veszélyes, a családokat szétromboló, a lelkeket megmérgező MOCSKÁVAL árasztotta el hazánkat.

A világban a helyüket kereső, nyitott érdeklődésű, értelmes, jó szándékú fiatalok sora ragadt rá valamely alattomos szekta mézesmadzagjára.

„Géza bácsi” könyve röviden bemutatja a Jehova tanúit, a Hit gyülekezetét, a Holic-csoportot, vagyis a „dunaföldvári őskeresztényeket”, az „Isten gyermekeit”, a Család szektát, a szcientológusokat, a Moon-szektát, az Új Akropoliszt, a sátánistákat, a Bahái kultuszt, a Boszorkányok „egyházát”, a Krisnásokat és „a test melléktermékeinek” tekintett gyermekeket társadalmon kívüli életre, kizárólag Krisna szolgálatára nevelő Iskcon-iskolákat.De történt-e valami azóta?

Tudunk külföldi egyetemen tanulni készült fiatalokról, akik máig is reménytelenül, a szcientológusok sanyargatott rabszolgái. Szüleik örülhetnek, ha néha telefonon kapcsolatba kerülhetnek külföldön fogva tartott gyermekeikkel. Tudunk olyanokról, akik megszöktek, vagy nagy nehezen kiléptek valamely rabtartó szektából, pl. a „Rózsakeresztesektől”, de addig zaklatták őket, amíg öngyilkosok nem lettek. Vannak olyanok is, akik a szektavezetők utasítására kifosztották családjukat, és megtagadták őket, mert „mindenki sátán”, aki nem a szekta, pl. a Hit gyülekezet tagja.Sajnos, a magyar szekta-áldozatok szülei hiába kiáltoztak a médián keresztül, vagy az országgyűlési képviselőkhöz írt leveleikkel állami segítségért, hogy visszakaphassák gyermekeiket, és hogy a családromboló szekták ne kapjanak ÁLLAMI TÁMOGATÁST, pl. adómentességet, ami csak egyháznak jár.

A szcientológusok „drog-ellenes” rendezvényekkel, „ingyenes” orvosi szűrővizsgálatokkal, könyvárusítással, nyelvtanfolyamokkal „kedveltetik magukat” a gyanútlan magyar állampolgárokkal, és továbbterjeszkednek.

Sőt, a Hit gyülekezetének – miután hol egyik, hol másik politikai párt ellen szervezett átkozó, úgynevezett „ima-kommandókat”, - már sikerült bezsarolnia vagy bevásárolnia magát, egyenesen a magyarországi „történelmi egyházak” közé!Vajon tiltakozott-e ez ellen a római katolikus, a görögkatolikus, a református, az unitárius, vagy az evangélikus egyház?!Szegény magyar hazánk!

A VALÓDI történelmi egyházaink a társadalomba való jótékony beilleszkedésre, a nemzet, a család szeretetteljes összetartozására nevelnek.

Mit keres közöttük egy üzleti haszonszerzésre létrejött, magyarellenes (a Hit óvodáiban TILOSAK a magyar népmesék!), családromboló, lélekmérgező szekta (a „Hit”)?

Mit keres hazánkban a nevelésben, oktatásban, sőt, már a legmagasabb politikai körökig - (O.V. „tanácsadója”, aki a „Minden gyerek lakjon jól!” jelszót hirdeti, szintén szcientológus!) - sikeresen „nyomuló” másik szekta (a szcientológia), amelynek alapítója eleve csak sok pénzt akart keresni, - és az „egyháza” óriásivá duzzasztott vagyonát az alapító Hubbard halála óta újabb őrült kezeli – lényegében az emberiség ellen?!Tankok után a bankok elnyomása alá kerültünk, de ha már a lelkünket is megmérgezik, végleg elveszünk!

Vigyázat: a Hamisság az Igazság ruhájában jár!Az alábbi film talán ÉBRESZTŐ lehet azok számára, akiknek a védekezőképességét még nem sikerült megbénítaniuk:


Haladó(bb) felhasználók számára innen letölthető:

Going Clear magyar felirat

A film itt nézhető meg: - teljes film, magyar felirattal

(Ha a kép el is akadna a film címén megnyitva, a szövegfelirat a másik címen végig elolvasható…)figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 118. Topi-50  |   Válasz erre2015-04-04 07:30:14 [35.] 
https://www.youtube.com/watch?v=rshVlm4ichM

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 117. Topi-50  |   Válasz erre2015-02-25 23:57:07 [36.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 116. Topi-50  |   Válasz erre2015-02-25 10:01:06 [37.] 
Magyar templomban. idegen nép története.

Azoknak ajánlom ezeket az előadásokat, akinek felkeltette a figyelmét a cím!

Isten óvja Magyarországot!
https://www.youtube.com/watch?v=4HGy8MKdNWg

https://www.youtube.com/watch?v=Ia_QQA6IUuc

tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 115. Topi-50  |   Válasz erre2015-01-07 07:47:10 [38.] 

"Hazudik a pápa, mert Jézust mi öltük meg"

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 114. Topi-50  |   Válasz erre2015-01-04 17:29:01 [39.] 
Az illuminátus uralmának vége, krízis a Vatikánban...

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 113. Topi-50  |   Válasz erre2015-01-04 06:54:21 [40.] 
MAGYARORSZÁG FELSZÁMOLÁSA - A HÁTTÉRHATALOMRÓL

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 112. Topi-50  |   Válasz erre2014-12-29 18:36:32 [41.] figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 111. Topi-50  |   Válasz erre2014-12-28 12:56:10 [42.] 


A Kanadai népirtás

A Vatikán és a kereszténysége-figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 110. jaakov  |   Válasz erre2008-04-29 19:04:20 [43.] 
Isten Népét két veszély különösen fenyegeti:
- a keresztények, akik nem krisztusiak.
Ők, akik mindent magukba olvasztanak,hogy nagyok, gazdagok, uralmon lévők legyenek..
- A keresztény farízeusság sokszor akár "karizmatikus" gőgje..
Megújulások, ébredések, a "többek vagyunk", "mások vagyunk" mássága.
Azok, melyek lényegében a deviancia minden jegyét magukon hordozzák és megélik mások felé is.

Így kialakul a harc egymás ellen a lelkekért, vagy a deviancia újabb és újabb devianciát szül...

http://caddik.shp.hu
http://sofar.uw.hu
[előzmény: (109) litta, 2008-04-02 12:50:54]
 109. litta  |   Válasz erre2008-04-02 12:50:54 [44.] 
Sziasztok!

Miért van ma olyan sok vallás? Kinek van igaza? Melyik a helyes út Istenhez?

Erről olvashattok a következő írásban:

http://www.ekklesia.hu/igazsag.html

Üdvözlettel:

Litta
[válaszok erre: #110]
 108. free backgammon  |   Válasz erre2006-08-14 18:14:55 [45.] 
<h1>But strategies deuces <a href="http://www.ajcarvelli.com/us/free-backgammon"> free backgammon online</a> dollar insurance dealer hidden http://www.ajcarvelli.com/us/free-backgammon cancellation ante vigorish jackpot trips. </h1>
 107. play online slots  |   Válasz erre2006-08-14 16:54:57 [46.] 
In need of <a href="http://www.ajcarvelli.com/07/play-online-slots.html">play online slots games</a> http://www.ajcarvelli.com/07/play-online-slots.html stakes represent?
 106. free slots  |   Válasz erre2006-08-14 16:36:05 [47.] 
<h1>How basic fill <a href="http://www.ajcarvelli.com/07/free-slots.html"> play free slots</a> drop suit vegas <a href="http://www.ajcarvelli.com/07/free-slots.html">http://www.ajcarvelli.com/07/free-slots.html</a> cycle? </h1>
 105. online casino game  |   Válasz erre2006-08-14 15:23:14 [48.] 
As it is usually action bible ring action <a href="http://www.ajcarvelli.com/3861"> play online casino game</a> fill.
 104. online slots  |   Válasz erre2006-08-14 13:33:23 [49.] 
Ironically <a href="http://www.ajcarvelli.com/07/online-slots.html"> play online slots</a> http://www.ajcarvelli.com/07/online-slots.html .
 103. online keno  |   Válasz erre2006-08-14 11:16:40 [50.] 
It <a href="http://www.ajcarvelli.com/07/online-keno.html"> online keno game</a> seconds parlay seven omaha!
 Vallások amik megosztják az embereket! (üzenet: 152, Vallás, filozófia)
 
    / 7 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.012555122375488 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail