Linux ismertető (üzenet: 109, Linux) |
|
|
|
A System76 bemutatja a Kudu AMD Ryzen 9 5900HX nagy teljesítményű laptopot, amely Ubuntu Linuxot futtat
A System76 bejelentette a cég következő generációs AMD laptopját, a System76 Kudu-t, amely AMD Ryzen 9 5900HX processzorral és akár 64 GB DDR4 memóriával van felszerelve.
A System76 Kudu laptopja AMD Ryzen 9 5900HX teljesítményt és 144 Hz-es frissítési sebességet kínál egy prémium Linux laptophoz
Az új System76 Kudu egy prémium laptop hihetetlen Ryzen 9 5900HX processzorral, 15,6 hüvelykes kijelzővel 1080p FHD képernyőfelbontással, 144 Hz-es frissítési gyakorisággal, akár 64 GB DDR4 RAM-mal, kettős NVMe SSD-támogatással, beépített 2,5G Ethernettel és sima matt felület.
Az AMD új adaptív algoritmust, a Process Adaptive autoNUMA-t kínálja a Linux teljesítményének növelésére
A csatlakoztathatóság érdekében a System76 Kudu kínál
1× USB 3.2 Gen 1 Type-A
1× USB 3.2 Gen 2 Type-A
Egy × USB 3.2 Gen 2 Type-C
1× USB 2.0 Type-A
A System76 laptop előre telepítve van a felhasználó Ubuntu Linuxjával vagy a System76 Pop!_OS Ubuntu későbbi választásával. Ez a kiváló minőségű Linux laptop 2,2 kg súlyú és 36 x 25 x 2,9 cm-es.
Élvezze a gyors, egyenletes fejlődést a Kudu nagy teljesítményű H-osztályú AMD processzorával. A Kudu laptop hosszabb munkamenetek kezelésére is alkalmas, így Ön megízlelheti az ütemterv legyőzésének győzelmét.
Streameljen, játsszon, szerkesszen és futtasson végig oktatóanyagokat egy munkamenetben. A Kudu laptop NVIDIA RTX 3060 grafikával van felszerelve, hogy lépést tartson az Önhöz hasonló ambiciózus tartalommal.
Hangszerelhet sikert akár négy kijelzőn egy HDMI-port, egy mini DisplayPort és egy DisplayPort USB-C-n keresztül.
A Pop!_OS-t úgy tervezték, hogy távol maradjon, így azt teheti, amit a legjobban érte. Fedezze fel és készítsen hatékonyan a gyors navigáció, az egyszerű rendszerezés és a gördülékeny, kényelmes munkafolyamat segítségével.
A lehetséges kikapcsolást egyes felhasználók számára a 4K HD kijelző hiánya és az NVIDIA GeForce RTX 3060 grafikus kártya kihasználása jelenti. Nincsenek AMD Radeon grafikus lehetőségek azon felhasználók számára, akik a nyílt forráskódú illesztőprogram-vermet szeretnék használni, vagy az integrált grafikus processzort szeretnék megtalálni a Ryzen 9 5900HX-hez.
A System76 Kudu induló MSRP-je 1799 USD. A specifikációk összességében kivételesek, még a System76 alulméretezettebb vásárlási képessége miatti magas költségek mellett is más gyártókhoz képest, mint például az ASUS a ROG STRIX G15 AMD Advantage termékkel, amely jelenleg költséghatékonyabb áron érhető el.
Tovább >>
figyelemre méltó írások:
példaképünk.. |
|
252. cinicinikisegér
|
Válasz erre | 2021-11-04 20:18:36
[6.] |
Azzal kezdtem, de sokra nem mentem vele
Office Wine és playonlinux emulátorral nem ugyan működik ahogy kellene
https://www.youtube.com/watch?v=0KJynUojAg0 | |
[előzmény: (251) Topi-50, 2021-11-03 17:39:01] |
|
250. cinicinikisegér
|
Válasz erre | 2021-10-07 11:57:29
[8.] |
Engem az jobban érdekelne Microsoft 2010 vagy 2016 regisztrációs kóddal vagy aktivátorral hogyan tudom használni?
iPhone 12 adatmentést hogyan tudom megoldani Linux Mint alatt?
https://www.youtube.com/watch?v=0KJynUojAg0 | [válaszok erre: #251] |
|
Sziasztok kéne a segitségettek van egy amd radeon r7 250 video kártyám és nem birom semmilyen linuxra fel rakni a drivert tudtok segitenni
| [válaszok erre: #244] |
|
A Digitális Jólét Szoftver Alapcsomag egy ingyenesen letölthető és használható, magyar nyelvű operációsrendszer és felhasználói szoftverek együttese, mely az előfizetéssel használható szövegszerkesztőket, táblázatkezelőket, internetböngészőket, levelező- és egyéb irodai programokat hivatott helyettesíteni.
Innen tölthető le a 2.3 GB méretű iso fájl.
http://szoftveralapcsomag.hu/
Noha a most letölthető fájl nevéből ez nem derül ki egyértelműen,
valójában a Linux Mint 20 „Ulyana” 64 bites kiadásának kissé átdolgozott és kibővített verziójáról van szó, aminek a telepítéséhez és a használat megkezdéséhez a jelzett weboldalon videós segítséget is kapunk. | [válaszok erre: #239] |
|
Ingyenes szoftverkészlettel helyettesíthetők a drága programok
Böngésző, levelező és multimédia programokat tartalmaz a hétfőtől letölthető Digitális jólét szoftver-alapcsomag.
Böngésző-, levelező- és multimédia-programokkal felszerelve teszi lehetővé a számítógépes munkavégzés, tanulás és szórakozás mellett a hivatali ügyek elektronikus intézését a hétfőtől elérhető, ingyenesen letölthető Digitális jólét szoftveralapcsomag – jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) miniszterhelyettese. Hozzátette: a termék egyszerűen telepíthető és használható operációs rendszer és felhasználói szoftverek együttese, amely nyílt forráskódú megoldásokkal helyettesíti a drága operációs rendszereket és irodai programokat.
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/ingyenes-szoftverkeszlettel-helyettesithetok-a-draga-programok-9271046/
figyelemre méltó írások:
példaképünk.. [Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2021-01-24 23:14:50] |
Linux ismertető (üzenet: 109, Linux) |
|
|
|
|