Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9399024/0 Témák: 18222 Tagok: 111093 Legújabb tag: jekalopah Online: (141/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
A weboldal címe: http://m3.what.hu

    / 22 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Sztrájk (üzenet: 534, M3)
 
 654. oregbeatsuhanc  |   Válasz erre2012-12-18 23:23:57 [1.] 
"Zárszóként, és csak úgy érintőlegesen a témához még annyit, hogy sem a Faszbúkot, sem semmi hasonló lúzermágnes hülyelájkolós-szarságmegosztós-önlejáratós baromságot én nem használok. Egyrészt mert messze nem ízlésem szerint valók, másrészt meg majd bolond leszek akár szűkebb, akár tágabb értelmezésű magánügyeimet közszemlére tenni.
Ilyen tekintetben remekül elboldogulok én offlájn is. "
Ezzel így vagyok én is, eszembe sem jutott eddig Face kirakatba bejelentkezni és sajnálom azokat aki ezt teszik. Ami a többit illeti nem szoktam betojni, csak dühít, hogy jogi biztosítom arról biztosít, nem lesz képes megvédeni senkit, ha a véleményének hangot adva, majd atrocitás éri. Informatikai ismereteidhez, pedig ezúton szeretnék gratulálni.
[előzmény: (653) dulifuli, 2012-12-18 12:23:30]
 653. dulifuli  |   Válasz erre2012-12-18 12:23:30 [2.] 
Először is nagyon köszönöm aggódó szavaidat, és szeretnélek ezúton megnyugtatni a következőkkel.

Előljáróban magam is leszögezném, hogy semmi okom nincs bizalmatlannak lenni e hely moderátoraival, de ez a dolog legszemélyesebb része.
Magam is hallván az idők szavát, gyakorlatiasabb óvintézkedéseim is vannak, például az, hogy a kommentjeim proxy szerver által, avagy VPN igénybevételével továbbítódnak.
(Ez utóbbiról, tájékoztatásul, idézet a Wiki-ből: "A virtuális magánhálózat (Virtual Private Network, VPN) egy számítógéphálózat fölött kiépített másik hálózat. „Magán” jellegét az adja, hogy a VPN-en keresztülmenő adatok nem láthatók az eredeti hálózaton, mivel titkosított adatcsomagokba vannak becsomagolva. A titkosítás általánosan használt szolgáltatása a VPN-nek, de titkostás nélkül is használható, a különböző adatfolyamok elkülönítésére, vagy a hálózat logikai felépítésének egyszerűsítésére.
A VPN-t gyakran használják arra, hogy a munkatársak távolról hozzáférjenek a vállalatközpont hálózatához. Az Interneten keresztül biztonságos alagút építhető ki a távdolgozó számítógépe és a vállalat központjában működő VPN forgalomirányító között. A különböző VPN szolgáltatásokat gyakran beépítik routerekbe, de sok esetben szoftveresen valósítják meg.")
Példának okáért, midőn eme karaktereket pötyögöm, IP-címem a kíváncsi külvilág felé: 46.59.74.15 , ami valahol messze Skandináviában található helyileg, de ez is folyamatosan változik, tehát lehet, hogy mire [Enter]-t nyomok, már valahol Kuala Lumpur környéke lesz az irányadó.

Emellett még azért a figyelmes olvasónak feltűnhet, hogy megfogalmazásaim többsége mellőz bizonyos konkrétumokat, tehát azokhoz a kulcs az, ha tudjuk, hogy mire gondolok. Én pedig bármire is gondolhatok, és itt nem állom meg hogy el ne süssem ama ordas közhelyet, hogy huncut, aki rosszra gondol.

Zárszóként, és csak úgy érintőlegesen a témához még annyit, hogy sem a Faszbúkot, sem semmi hasonló lúzermágnes hülyelájkolós-szarságmegosztós-önlejáratós baromságot én nem használok. Egyrészt mert messze nem ízlésem szerint valók, másrészt meg majd bolond leszek akár szűkebb, akár tágabb értelmezésű magánügyeimet közszemlére tenni.
Ilyen tekintetben remekül elboldogulok én offlájn is.
[válaszok erre: #654] [előzmény: (651) oregbeatsuhanc, 2012-12-17 01:25:10]
 652. Kingweb  |   Válasz erre2012-12-17 22:58:13 [3.] 
Azért szögezzük le, hogy a munkáltató nem tudja hivatalosan, melyik nicknév kit takar. A moderátoroktól pedig nem is fogja megtudni, még esetleges megkeresés után sem. Sejtése lehet, de az kevés.
[előzmény: (651) oregbeatsuhanc, 2012-12-17 01:25:10]
 651. oregbeatsuhanc  |   Válasz erre2012-12-17 01:25:10 [4.] 
Azon túl, hogy mélységesen egyetértek a véleményeddel(nem először) figyelmedbe ajánlom ezt a jogi biztosítónk által küldött szösszenetet: "Facebook: oszd meg, de előtte gondolkodj!
A mai kor már elképzelhetetlen internet és különböző közösségi oldalak nélkül. A blogok és a közösségi oldalakon történő közzétételek során megnyílik a lehetőség, hogy rengeteg idegen embert engedünk be a privát szféránkba. Ha felelőtlenül tesszük közzé adatainkat, könnyen lehetővé válhat az is, hogy azzal visszaéljenek, illetve az, hogy bárki számára ellenőrizhetővé váljuk. Éppen ezért legyünk tudatos internethasználók: csak korlátozott mértékben osszuk meg a velünk történt eseményeket, vagy véleményünket.

Ez nemcsak a magánéletünk során fontos, hanem bizony a munkavégzésünk során is. Ki ne látott volna ugyanis olyan bejegyzést egy közösségi oldalon, ahol a felhasználó éppen a munkahelyét, vagy a főnökét szidja, akár nyomdafestéket nem tűrő módon? Ez egy veszélyes játék, ugyanis, ha a főnökünk, vagy kollégánk szintén ismerőseink, könnyen olvashatják ezen bejegyzéseinket. És egy-egy ilyen megnyilvánulásnak, a munkáltatót rossz színben feltüntető kommentnek bizony, akár a munkaviszony azonnali hatállyal történő megszüntetése is eredménye lehet, mi több, a munkáltató még kártérítéssel is élhet.

Ugyanis a hatályos munkajogi szabályok értelmében nem csak a munkáltató köteles a munkavállaló személyhez fűződő jogait tiszteletben tartani, hanem a munkavállaló is köteles ennek eleget tenni munkáltató irányába. Tehát ennek körében a munkavállalótól csak olyan nyilatkozat megtétele vagy adat közlése kérhető, amely a személyhez fűződő jogát nem sérti és ami a munkaviszony szempontjából lényeges. A munkáltató továbbá akkor korlátozhatja a munkavállaló személyhez fűződő jogait, ha a korlátozás a munkaviszony rendeltetésével közvetlenül van összefüggésben és feltétlenül szükséges. Itt is fontos követelmény az arányosság. Így fordulhat elő az, hogy bizonyos internet tartalmakat nem lehet munkahelyen böngészni, vagy az is, hogy a munkavégzés helye (például bolt, vagy iroda) bekamerázott. Természetesen alapvető követelmény, hogy erről a munkáltató előzetesen tájékoztassa a munkavállalóját.

A munkavállalónak szintén kötelezettsége a munkáltató személyhez fűződő jogainak a betartása, mely akár a jó hírnévhez való jogot is magában foglalja. Tehát, ha a munkavállaló negatív színben tünteti fel a munkáltatóját, és ezzel lebukik, a munkáltató azonnali hatállyal felmondhat az ilyen munkavállalónak. Ugyanis ilyen esetben elképzelhető az is, hogy a komment elér egy olyan fokot, mely miatt a munkavállaló a munkaviszonyból eredő lényeges kötelezettségét megszegi, vagy egyébként olyan magatartást tanúsított ezzel a bejegyezéssel, mely a munkaviszony fenntartását lehetetlenné teszi. De ezzel még nem szűnhet meg a további következmény alkalmazása. Ugyanis, ha a munkáltató bizonyítani tudja, hogy a bejegyzés miatt őt kár érte – például megcsappant a forgalma, akkor a kártérítési igényét is minden bizonnyal elő fogja terjeszteni a volt munkavállalójával szemben.

Felmerül a kérdés, hogy ha a munkavállaló a közösségi oldalon nem a munkáltatójáról nyilatkozik lealacsonyító módon, hanem saját magáról tesz közzé kínos, mi több, lejárató fotókat, kommenteket, akkor vajon járhat-e ez a fentiekben részletezett elbocsátással?

Igen, könnyen előfordulhat ez! Hisz’ gondoljuk csak bele, hogy a munkáltatót az üzlettársak és ügyfelek is többek között a munkavállalói alapján minősítik. Egy-egy adatlapon pedig sokan nem restek munkahelyüket név szerint is megnevezni. Gyakori, hogy a munkatársak is „ismerősi” kapcsolatban állnak az illetővel. Ebből elég logikusan következik az, hogy a magáról könnyelmű fotót közzétevő felhasználóról zökkenőmentesen ki lehessen deríteni a munkahelyét. Így ezzel a felhasználó nemcsak saját magáról állíthat ki szegénységi bizonyítványt, hanem munkáltatóját is lejárathatja.

Mivel nagyon érzékeny területről van szó, melynek valóban komoly következményei lehetnek, ezért javasolt minden esetben meggondoltan közzétenni a megjegyzéseket a világhálón.
dr. Burján Zsuzsanna"
Mit bizonyít mindez? Azt, hogy látszatdemokráciában élünk, ahol a szólás és véleménynyilvánítás, csak írott malaszt, ahol a paragrafus csavargatók a mindenkori vezetés kénye-kedvére kiszolgáltatják a polgárokat, a munkavállalókat.
[válaszok erre: #652 #653] [előzmény: (648) dulifuli, 2012-12-06 12:39:25]
 650. Alvóügynök:)  |   Válasz erre2012-12-09 20:58:05 [5.] 
Na,azért valami csurrant ám:

Energia lóvé,km lóvé,40+6 rugó.törzsgárdát még tárgyalják.
Ezt valószínűleg mind elbuktuk volna egy sikertelen sztrájkkal.

Tessék csak egy mezei 1 millás km-t kiszámolni,hogy az hány százezer?
Ezekután így gondolkozzon mindenki!!!!!!!
 649. Alvóügynök:)  |   Válasz erre2012-12-06 16:03:11 [6.] 
A felvezetéstől a végkifejletig tessék gondolkozni.
A sztrájktörését nyíltan vállaló kolléga egy lehetőséggel kevesebbel tud már ezekután élni.
Az,hogy mindenünket elloptak,töredékét kapjuk az évekkel ezelőttinek,abban egyetértrünk.
[előzmény: (648) dulifuli, 2012-12-06 12:39:25]
 648. dulifuli  |   Válasz erre2012-12-06 12:39:25 [7.] 
A magam részéről nem idéztem volna be ide ezt. Ez itt a Cég hivatalos közleménye, tehát az a nyállal kevert fos, ami a Cég szájából szokott csordogálni.

Itt ugyanis egy sima szerződésszegésről van szó, arról tehát, hogy nem akaródzott kifizetni azt, ami jár. Megállapodás szerint.
Az itt idézett kincstári, kretén sz@rduma pedig erről mélyen kussolva nyomja a sikerpropagandát, és hogy milyen jó arcok tulajdonképpen.
Ezekről a jó arcokról csak a péklapát hiányzik, de már igen régóta.

Szóval nem értem, hogy a mocskos gazemberek szövegelését miért is kell egy az egyben átemelni.
Még a végén valaki elhiszi...
[válaszok erre: #649 #651] [előzmény: (647) Alvóügynök:), 2012-12-06 08:39:50]
 647. Alvóügynök:)  |   Válasz erre2012-12-06 08:39:50 [8.] 


Hetek óta tart az egyeztetés az érdekképviseletek és a BKV vezetése között. A felek végül, egy késő estébe nyúló tárgyalás során egyezségre jutottak. A megegyezést segítette a Főpolgámesteri Hivatal és Tarlós István főpolgármester, hiszen úgy és olyan megoldást kellett találni, amely egyrészt elfogadható a szakszervezetek részéről, másrészt nem sérül általa az Üzleti Terv.A BKV szakszervezetei 2012. november 15-én kollektív munkaügyi vitát kezdeményeztek, a tárgyalásokat a két fél által kijelölt képviselők november 20-án meg is kezdték. Az érdekképviseletekkel több témában folytattak egyeztetést, melynek főbb pontjai: a munkahelyek védelme, a tervezett létszámcsökkentések és azok elkerülésének érdekében tett intézkedések, a busz kiszervezések hatása a BKV munkavállalóira, munkakörülményeire, jövedelmi viszonyaira; a BKV járműveinek és infrastruktúrájának rossz műszaki állapota, ezek megoldásának finanszírozása; a prémium kifizetésének elmaradása; a Munka törvénykönyvének változása kapcsán történt munkakörülmények romlása, és jövedelem-csökkenés; a BKK-val kötött Közszolgáltatási Szerződésből fakadó hátrányos következmények orvoslása; valamint a BKV Kollektív Szerződésének záradékában foglaltak megsértése.A megállapodás értelmében, illetve keretében az idei vállalt megtakarításokat megtartva év végéig személyenként 40 ezer forintot ad a BKV az úgynevezett „bérmaradványból”, valamint egyszeri 6000 ft étkezési utalvány kerül kiosztásra még karácsony előtt. A kedvezményezett dolgozói körbe a vezető beosztású munkavállalók nem tartoznak bele. Egyéb olyan juttatásokról is született megegyezés, amelyek kifizetésének elmaradását az érdekképviseletek a kollektív munkaügyi vita kezdeményezésekor kifogásolták.A BKV, ahogyan mindig, most is folyamatosan kereste a valamennyi fél számára optimális megoldást. Ugyanakkor azt is szem előtt kellett tartani, hogy a gazdasági változások és a BKV pénzügyi helyzete nem teszi lehetővé, az elmúlt évtizedek alatt berögzült minden folyamat változatlanul hagyását. Végig tisztában voltunk azzal: munkáltatónak és munkavállalónak együtt kell tennie azért, hogy a legkevesebb veszteséggel jussunk túl a nehéz időszakon, hogy az új környezetben továbbra is versenyképesek maradjunk. Bízunk abban, hogy a most aláírt megállapodás hosszú időre békét teremt majd.

2012. december 5.

[válaszok erre: #648] [előzmény: (646) Alvóügynök:), 2012-12-06 08:38:10]
 646. Alvóügynök:)  |   Válasz erre2012-12-06 08:38:10 [9.] 
A hosszú, késő estébe nyúló tárgyalások - amelyeket Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója és dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes vezetett - meghozták az eredményt: a BKV megegyezett a kollektív munkaügyi vitát kezdeményező valamennyi szakszervezettel oly módon, hogy közben az Üzleti Terv is teljesül. Az egyeztetések során - Tarlós István főpolgármester ígéretéhez híven - a BKV vezetése végig azt tartotta szem előtt: hogy munkáltatónak és munkavállalónak együtt kell tennie azért, hogy az új környezetben továbbra is versenyképesek maradjunk. Bízunk abban, hogy a most aláírt megállapodás hosszú időre békét teremt.

[válaszok erre: #647]
 645. oregbeatsuhanc  |   Válasz erre2012-12-05 20:10:59 [10.] 
Erre szoktam volt mondani: "szar idők, szar emberek." Csak így röviden, tömören.
[előzmény: (644) Alvóügynök:), 2012-12-04 16:40:42]
 644. Alvóügynök:)  |   Válasz erre2012-12-04 16:40:42 [11.] 
Hogy miért is volt ez a sztrájk-felvezető?

Pár napja az egyik külsős ,nem aktív,nem BKV ZRT-s forgalommegsegítő, (nyugdíjas és FKDDSZ szakszervezeti tag) nagy hangon a KÖKI tartozkodóban kijelentette,hogy ő ,ha lesz sztrájk és beosztják,akkor bejön dolgozni és felveszi a munkát.

Az esetleges sztrájk többek között a 2013.-as cafetéria juttatásainkért lenne,tehát,ha a kedves nyugdíjas forgalommegsegítő "kolléga" bejönne sztrájkot törni,akkor az aktív dolgozók zsebében túrkálna, többekközött.

Szerencsére több nyugdíjas forgalommegsegítő szerényen ,barátilag jár be,sokszor szükség van rájuk átérzi a problémáinkat és még véletlenűl se tesz olyan kijelentéseket mint lásd fent.

[válaszok erre: #645]
 643. Alvóügynök:)  |   Válasz erre2012-12-04 10:27:56 [12.] 
"A nyomásgyakorlásnak helye lenne, akár munkabeszüntetéssel.

Ettől a külső források nem bővülnének automatikusan. Azok az érvek amelyeket ott elő lehetne adni, azok most is hatnak, hiszen a főpolgármester is hasonló tényekre hivatkozott a tárgykörben elmondott beszédében.

A kilátások nem jók.

Tavaly még az is számított, hogy milyen tikett legyen kiosztva.

Idén már azért kellett küzdeni, hogy legyen tikett és valami plusz juttatás.

Jövőre lehet, hogy a munkahely megtartásáért kell harcolni."
 642. Alvóügynök:)  |   Válasz erre2012-12-03 18:18:38 [13.] 
"Bár a sztrájktörés fogalma egyetlen jogszabályban sincs meghatározva, szakértők szerint vannak olyan alapelvek, amelyeket megsért a munkaadó ha a sztrájk letörésének céljából újonnan alkalmaz dolgozókat"

Idegen szavak szótára:(nem az új M.T.)

"sztrájk:
több munkavállaló által kezdeményezett közös munkabeszüntetés a munkáltatóra történő nyomásgyakorlás céljából oly módon, hogy a munkavállalók távol maradnak munkahelyüktől"
 641. Kingweb  |   Válasz erre2010-02-08 12:50:14 [14.] 
Készült egy klip akkortájt, de azt hiszem nem lett közzétéve, most találtuk meg:

http://m3.what.hu/files/clip4_5.mov
 640. ojozso  |   Válasz erre2010-01-25 14:52:52 [15.] 
A többség nem akart sztrájkolni,még a meghírdető médmfsz tagjai se sztrájkoltak.

Sztrájk-ellenes kampány folyt 2 szakszervezet vezetőitől folyamatosan!
S mint korábban megállapítottuk, a pórnép olyan, mint a juhnyáj a Hortobágyon: arra megy, amerre a puli tereli őket!
[válaszok erre: #642 #644] [előzmény: (638) Alvóügynök:), 2010-01-25 13:25:23]
 639. ojozso  |   Válasz erre2010-01-25 14:49:22 [16.] 
Nem,kell,vagy kellett volna,hanem kellene
Jövő időben,nem múltban,és nem is jelenidőben


Akkor olvasd elé még a 174-et és a 176-ot is, és világossá válik, hogy az AKKORI konkrét fejleményekről folyt a diskurzus. NEM a távoli jövőt latolgattuk!

Ha nem érted így se: magyar nyelv egyes.
[előzmény: (637) Alvóügynök:), 2010-01-25 13:18:56]
 638. Alvóügynök:)  |   Válasz erre2010-01-25 13:25:23 [17.] 
"Lehet,hogy olyan titkárt kéne választani aki a TÖBBSÉG akaratát képviseli? "

A többség nem akart sztrájkolni,még a meghírdető médmfsz tagjai se sztrájkoltak.
Egészen pontosan 0 azaz nulla fő sztrájkolt a 6 nap alatt az é-d.-i mkv.-k között.
Azt hiszem,hogy ez elsöprő többség.
No comment.
[válaszok erre: #640] [előzmény: (635) Nyugdijas03, 2010-01-25 12:14:50]
 637. Alvóügynök:)  |   Válasz erre2010-01-25 13:18:56 [18.] 
"Tudom! Csak azért idéztelek be, hogy Alvóügynök:)-öt szembesítsem korábbi megnyilvánulásával. "


"Persze,hogy kellene!!! "

Nem,kell,vagy kellett volna,hanem kellene
Jövő időben,nem múltban,és nem is jelenidőben

Nyugodjál már meg. Lehetőséged meg volt,napokon keresztűl,sőt még most is meg van,csak kellően szervezd meg
Game óver

[válaszok erre: #639] [előzmény: (634) ojozso, 2010-01-25 07:38:59]
 636. dispotion  |   Válasz erre2010-01-25 12:49:36 [19.] 
Már észlelhető némi mocorgás, külömböző forgató könyvek lehetségesek, majd észleli a nép. De lehet, hogy elhúzódnak a dolgok, és az indulatok enyhülnek, és amúgy majd a parlamenti választások leköti a figyelmet és az energiákat (ez is egy forgató könyv része lehet)
[előzmény: (635) Nyugdijas03, 2010-01-25 12:14:50]
 635. Nyugdijas03  |   Válasz erre2010-01-25 12:14:50 [20.] 
Lehet,hogy olyan titkárt kéne választani aki a TÖBBSÉG akaratát képviseli?

Bocsi,hogy a kivülálló belepofázik!!!

Szia!

Feco
[válaszok erre: #636 #638] [előzmény: (634) ojozso, 2010-01-25 07:38:59]
 634. ojozso  |   Válasz erre2010-01-25 07:38:59 [21.] 
Tudom! Csak azért idéztelek be, hogy Alvóügynök:)-öt szembesítsem korábbi megnyilvánulásával.
Amúgy én is jeleztem Titkár Úrnak a sztrájk talán harmadik napján magam és még 4-5 fórumtársam (nickneveik) hajlandóságát a részvételben. És tudok hasonlóan gondolkodó forgalmistákról is! A lehetőség adva volt, tekintettel a kialakult helyzetre, a stratégia megváltoztatásának szükségességét és előnyeit hangoztatva, egy gyors "közvélemény-kutatás" lebonyolítására!
[válaszok erre: #635 #637] [előzmény: (633) Kingweb, 2010-01-25 06:56:36]
 633. Kingweb  |   Válasz erre2010-01-25 06:56:36 [22.] 
Én jeleztem a Gulyás egyik alvezérének (titkár Úr), hogy nem értek egyet azzal, hogy a metró kimarad. Legközelebb talán többen kell, hogy szóljunk.
[válaszok erre: #634] [előzmény: (627) ojozso, 2010-01-24 17:47:39]
 632. ojozso  |   Válasz erre2010-01-24 18:12:21 [23.] 
De,eredményre vezettek,mint láthatod.

Erős nyomás hatására. Nem semmi 6 nap volt!
Tőlem is végszó volt, uff!
[előzmény: (631) Alvóügynök:), 2010-01-24 18:09:48]
 631. Alvóügynök:)  |   Válasz erre2010-01-24 18:09:48 [24.] 
"Nem vezettek eredményre. FÉL ÉV alatt sem. "

De,eredményre vezettek,mint láthatod.
Amúgy számomra és számunkra nem szimpatikusan,rúgták fel az eredményeket egyesek,mint,ahogy itt többször le is írtuk.
Rajtuk kérd számon a miérteket.
Végszó volt,uff.
[válaszok erre: #632] [előzmény: (630) ojozso, 2010-01-24 18:04:28]
 630. ojozso  |   Válasz erre2010-01-24 18:04:28 [25.] 
Ha a tárgyalások nem vezetnek eredményre,akkor sztrájkolni kellene.

Nem vezettek eredményre. FÉL ÉV alatt sem.

Mi vagy Te? N*ta TV? ("Úgy fütyülünk, ahogy Ön táncol", kedves Elnök Úr.)
[válaszok erre: #631] [előzmény: (628) Alvóügynök:), 2010-01-24 17:57:24]
 Sztrájk (üzenet: 534, M3)  
    / 22 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

A weboldal címe: http://m3.what.hu

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.010674953460693 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail