Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9402746/0 Témák: 18260 Tagok: 111202 Legújabb tag: eagusa Online: (27/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Nokia N73 gyárilag kártyafüggetlen (üzenet: 8, Mobiltelefonok)
 
 8. Topi-50  |   Válasz erre2022-01-21 14:04:21 [1.] 


Az AT&T és a Verizon új C-Band 5G szolgáltatásának január 19-re tervezett bevezetése riasztást váltott ki a nagyobb légitársaságok vezetőinél, akik arra figyelmeztettek, hogy ez „katasztrofális” interferenciát okoz a repülési navigációs rendszerekkel és a pilóták biztonságával fel- és leszállás közben. . Rossz időben a kockázatok nagyobbak lesznek. A figyelmeztetések között szerepel a kereskedelemben és az ellátási láncban bekövetkezett jelentős fennakadások, a repülőgépek elektronikus biztonsági rendszereinek és rádiós magasságmérőinek felülbírálása, valamint a repülések leállítása, amelyek miatt „amerikaiak tízezrei maradnak földön”.

A CNN szerint a légitársaságok becslései szerint naponta akár 1000 járat is fennakad. Az 5G veszélye különösen rossz látási viszonyok között fokozódik. Az American Airlines, a United, a Delta, a Southwest és a Jet Blue vezérigazgatói követelték az 5G blokkolását a nagy amerikai repülőterek két mérföldes körzetében. A FedEx és a UPS is csatlakozott a légitársaságok panaszaihoz. A külföldi légitársaságok, például a dubai Emirates, az Air India, a Japan Air, a Lufthansa és a British Airways már módosították vagy törölték az Egyesült Államokba irányuló járataikat. A világ két legnagyobb repülőgépgyártója, az Airbus és a Boeing is figyelmeztetést adott ki.

Ez egy folyamatos harc a Szövetségi Légiközlekedési Hatóság és a magántelekommunikációs iparág, valamint washingtoni lobbistái között.. Az FAA már jó ideje figyelmeztetett a repülőgépek navigációs rendszereinek 5G megszakítására. A telekommunikációs iparág nem hajlandó megmozdulni a leginkább azért zavaró, mert a Biden-adminisztráció már engedélyezte a vezeték nélküli tornyok kiépítésének 90 százalékát, hogy az ütemezettnek megfelelően kiépüljenek. Az FAA és a légitársaságok biztonsági megfontolások miatt csak a nagyobb repülőterek közelében követelnek korlátozásokat. Amint azonban az elmúlt néhány évben beszámoltunk róla, a távközlési óriások, nevezetesen az AT&T és a Verizon, valamint vezető médiaszóvivői a CNN-nél és a New York Timesnál, aláásták és tagadták az 5G kockázatait, különösen az emberi egészségre és a környezetre nézve. amióta a vezeték nélküli technológiákat először kereskedelmi forgalomba hozták.

Az 5G-t az egész nemzet állandó eszközévé szánják . Alig van esély megakadályozni. Az EMF magas veszélyeit megerősítő orvosi és környezeti tanulmányok ezreit, valamint a nemzetközi tudósok ezrei által aláírt petíciókat a telepítés leállítására egyértelműen figyelmen kívül hagyják, vagy ami még rosszabb, kiközösítik és visszavonják.

Becslések szerint több mint 10 000 lektorált klinikai tanulmány említi a szervek, idegsejtek, sejtek és sejtfunkciók súlyos molekuláris biológiai sérüléseit és hibáit, valamint növények, állatok és emberek DNS-károsodását. Csak 2016 augusztusa és 2018 szeptembere között több mint 400 új tanulmányt állított össze az elektromágneses sugárzás kockázatairól Joel Moskowitz közegészségügyi professzor, a Kaliforniai Egyetem Berkeley-ben.

A világjárvány ellenére a bezárások és a társadalmi távolságtartás nem akadályozta az 5G előrehaladását abban, hogy minden amerikait a pókhálójába kapcsoljon. 2019 decemberében a T-Mobile elérte a több mint 1,3 millió négyzetmérföld (az Egyesült Államok 34 százaléka) országos 5G-lefedettség célját, az AT&T pedig elérte a 179 millió embert elérő mérföldkövet. Az 5G bevezetése a nemzetközi globalisták számára is kulcsfontosságú a negyedik ipari forradalom beindításához.

A Világgazdasági Fórum „Miért fontos az 5G a negyedik ipari forradalom számára” című prezentációja felvázolja, hogy a fejlett összeköttetések több billió dolláros hatással lesznek a gyártásra, a nagy- és viszonteladásra, az intelligens városokra és otthonokra, a közszolgáltatásokra, a közlekedésre, a valós idejű banki szolgáltatásokra, pénzügy és biztosítás, mezőgazdaság és erdészet, mikrochip felügyelet, ingatlanügy, oktatás, bányászat, egészségügy és orvostudomány.

Nem szabad hamis reményeket fűznünk ahhoz, hogy a Biden-adminisztráció végül a légitársaságok biztonsági aggályai mellé áll. A 2020-as választások során a Biden-kampány 97 millió dollárt kapott a kommunikációs/technológiai szektortól, szemben Trump 18 millió dollárjával. Az Alphabet (Google), a Microsoft, az Amazon, a Facebook, az Apple, az AT&T és a Comcast túlnyomórészt hozzájárult Biden hadiládájához.

Az amerikai közvéleményt kirívó hazugságokkal zaklatják, hogy az 5G-t olyan szükséges és innovatív technológiának tekintsék, amely előnyös és javítja életünket. De az igazi igazság ennek pont az ellenkezője .

Az alábbi információk a tudományos irodalomból származnak, amely teljes mértékben hitelesített, és nemzetközi szakértők, például Drs. Devra Davis és Martin Pall ismételten az EMF negatív hatásairól a kormányzati vezetőkre és a nemzeti jogalkotókra. Ezt a vázlatot Dr. Martin Pall, a Washingtoni Állami Egyetem biokémia és orvostudományok emeritus professzora mutatta be az Országos Egészségügyi Intézetnek. Dr. Pall világszerte elismert szakértő az EMF és az 5G biológiai rendszerekre és a vezeték nélküli technológiákkal kapcsolatos betegségekre gyakorolt ​​káros hatásaiban.

Csökkenti a termékenységet: Megváltoztatja a herék és petefészkek szerkezetét, csökkenti a spermiumok számát és a petesejttüszők számát, növeli a spontán vetélést és csökkenti három nemi hormon szintjét.
Neurológiai és neuropszichiátriai hatások : A mobiltelefonok, az internet és a vezeték nélküli technológiák megjelenése óta drámai mértékben megnőtt a következő állapotok száma: álmatlanság, fáradtság, depresszió, fejfájás és kognitív zavarok, szorongás és memóriavesztés. Állatkísérletek kimutatták, hogy az EMF-ek jelentős változásokat idéznek elő az agy szerkezetében, ami valószínűleg mindenkinél előfordul, aki naponta kiterjedt EMF-nek van kitéve.
Sejt DNS-károsodás: Az EMF-expozíció során háromféle DNS-károsodást figyeltek meg: egyszeres és kettős DNS-törések és oxidált DNS-bázisok. Ezek rákot és mutációkat okozhatnak a szexuális csíravonalakban.
Apoptózis: Az EMF-ek hozzájárulnak a programozott sejthalálhoz, ami viszont szaporodási és neurodegeneratív rendellenességekhez vezet.
Oxidatív stressz : szabadgyök-károsodás, amely számos egészségügyi állapothoz kapcsolódik, beleértve a rákot, a cukorbetegséget, a reumás ízületi gyulladást, a szívinfarktust, a stroke-ot, a krónikus gyulladásokat, a Parkinson-kórt, a szklerózis multiplexet, a sejthalált és az öregedést.
Endokrin hatások : Dr. Pall szerint a test minden hormonrendszerét károsan befolyásolja az EMF-expozíció.
Túlzott intracelluláris kalcium: A Ca2+ kritikus a sejtaktivitás szempontjából
Rák: 35 külön tudományos áttekintés létezik a lektorált szakirodalomról, amelyek bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy az EMF-ek fokozzák a karcinogenezist, elősegítik és előrehaladják a daganatok kialakulását, valamint hozzájárulnak az áttétek kialakulásához.

Vannak más egészségügyi állapotok is, amelyekről kimutatták, hogy valószínűleg összefüggésbe hozhatók az EMF-expozícióval:

Szívre gyakorolt ​​hatások. Az EMF zavarja a szív elektromos szabályozását, ami tachycardiát, bradycadiát, aritmiát és kóros szívdobogásérzést okozhat.
Az Alzheimer-kór és a demencia korai megjelenése : Az elmúlt években és a megnövekedett EMF-expozícióval párhuzamosan az Alzheimer-kórhoz kapcsolódó tünetek jelei figyelhetők meg a 30 éves vagy annál fiatalabb embereknél. Dr. Pall ezt „digitális demenciának” nevezte.
ADHD és autizmus: Az ADHD és autizmus minden fiatalabb generációnál tapasztalható járványát a késői prenatális és korai szülés utáni EMF-expozíció okozhatja. Ezen neurológiai állapotok mindegyike összefügg a kalcium túlzottan behatoló sejtbélések növekedésével az EMF pulzáció és a szinapszisok megzavarása miatt.

Mindenkire hatással lesz az 5G sugárzása. De nem kell három évtized, hogy megfigyeljük káros hatását. A cigarettával ellentétben senkinek nincs választása, hogy szeretne-e kiszolgálni az 5G-t vagy sem. Az 5G EMF-sugárzása mindent átható.

A mainstream média, különösen a New York Times , amely együttműködési megállapodást kötött a vezető 5G szolgáltató, a Verizonnal, nem szándékozik figyelmeztetni a nyilvánosságot a fent említett tudományos eredményekre . A tudományos és orvosi közösségben egyre nagyobb az egyetértés abban, hogy az 5G olyan járványt indít el, amelyre az emberiség történetében még soha nem volt példa. Túl nehéz előrejelzéseket készíteni. Mindazonáltal, ha az elmúlt 50 év során az EMF egészségre és környezetre gyakorolt ​​káros hatásaival kapcsolatos múltbeli és jelenlegi kutatások erre utalnak, akkor a betegségek és neurológiai rendellenességek új korszakába lépünk, amelyek kezelésére az emberiség teljesen felkészületlen.

Ez annak a következménye, ami akkor történik, amikor egy egész nemzet csapdába esik a hanyagul bízó választott elnökökben és törvényhozókban, akiknek kampányait a távközlési óriások és a Szilícium-völgy, valamint a sorozatos hazudozók és a magánvállalati érdekeket szolgáló dezinformációs kampányok mesterei uralják a médiabirodalomban. Ez a keselyűkapitalizmus még rosszabb.

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 7. Topi-50  |   Válasz erre2022-01-10 12:39:37 [2.] 
Gyárilag telepített kínai cenzúra- és kémprogramokat találtak több forgalomban lévő okostelefonon

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 6. Topi-50  |   Válasz erre2021-12-28 08:03:48 [3.] 
A legtöbb embernek fogalma sincs róla, hogy mi történik..


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 5. Kaitlyncooke  |   Válasz erre2021-12-21 08:14:24 [4.] 
For suitable solutions as per your teachers’ requirements, a student must do in-depth research on a given assignment or essay. Usually, it causes a problem for students to create well-researched content. This is why they face difficulty in writing assignment work and prefer to take experts’ help when unable to manage their workload and study pressure altogether. Multiple academic writing experts are available online 24/7 and allow students to reach them through chat and mail easily. These professional writing experts offer the best writing solutions and also provide reliable cheap essay writing service American to students. Students can contact the leading experts easily online, anytime.
 4. Topi-50  |   Válasz erre2021-10-13 21:52:28 [5.] 
A transzhumanizmus a nyakunkban van

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 3. Mike20  |   Válasz erre2021-10-12 15:03:15 [6.] 
I had a very good experience after reading studyhippo review. I am juggling a part-time job with school and have to take care of my son when I get home so its really impossible to keep up with schoolwork. This service is a real lifesaver and I dont think I could ever graduate without them. Five stars!
 2. EthanWood  |   Válasz erre2020-09-19 14:28:16 [7.] 
One of my friends was looking for Myassignmenthelp review Reddit. He trusts feedback found on that reputable platform. And do you trust reviews found on Reddit?
 1. Csokis  |   Válasz erre2008-07-16 08:48:14 [8.] 
Minden tartozékkal meg van (pl:doboz, töltö papirok hadset,számla)
És még 8 honap garancia van rá,,1GB Kártyával,Tom Tommal és Garminnal felvértezve külső GPS vevővel és headszettel,Musik edition softverrrel,Csere az nem érdekel.
Ár:55E
(TÉMANYITÓ)
 Nokia N73 gyárilag kártyafüggetlen (üzenet: 8, Mobiltelefonok)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0076539516448975 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail