Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9295394/45 Témák: 17699 Tagok: 109374 Legújabb tag: isoconsult Online: (111/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Szolgálunk és félünk, rendőri intézkedések ahogyan mi látjuk. (üzenet: 49, Politika)
 
 26. Topi-50  |   Válasz erre2009-03-17 18:57:21 [26.] 


Milyen jó hogy sok ilyen intelligens, okos rendőrünk van!

Jobbik-tiltakozás Morvai Krisztina brutális rendőri bántalmazása ellen
Közlemény

A Jobbik Magyarországért Mozgalom határozottan tiltakozik az ellen, hogy a március 15-e este sok magyar honfitársunkat, köztük Morvai Krisztinát is brutális rendőrtámadás érte.
A Jobbik EU-parlamenti listavezetője és Gaudi-Nagy Tamás a Nemzeti Jogvédő Szolgálattól ugyanis egész este talpon volt, s folyamatosan járták azokat a helyszíneket, ahol a rendőrök körbe fogták és haza engedni sem akarták a békésen vonuló megemlékezőket. Három esetben is sikerült a bátor jogvédőknek hosszas tárgyalás után megnyittatni a rendőrsorfalakat, majd az utolsó zár feloldása után a megmaradt 100-200 emlékező magyar hazafit kísérték személyesen a Deák tér irányába.
A brutális rendőrroham ekkor érte hátulról a Nádor utcában vonulókat, akik minden szabályt betartva a járdán igyekeztek hazafelé. A rendőrök tonfával földre vitték dr. Morvai Krisztinát, és gázzal arcon fújták. Hála Gaudi-Nagy Tamás és két jobbikos fizikai fellépésének maradandó fizikai sérülést nem szenvedett a Jobbik EP-listavezetője.
Nagyon sok hazafelé tartó ünneplő viszont komoly sérüléseket szenvedett ennél a teljesen indokolatlan és vérlázító támadás során.
Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás a következő órákban, felocsúdva már a támadás által kiváltott sokkból, a mai napon jogtalanul előállítottak végig látogatását tervezik.
Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 25. goldenananas  |   Válasz erre2009-03-16 14:23:53 [27.] 
Ez a cikk micsoda szakmaiságról tesz tanubízonyságot.

képtáram

boxer-goldenananas.webnode.hu
[előzmény: (24) Sp@rtacus, 2009-03-16 10:01:15]
 24. Sp@rtacus  |   Válasz erre2009-03-16 10:01:15 [28.] 
"Összefoglaló (BRFK)
2009.03.15. vasárnap 22:18

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2009. március 15-ére 72 rendezvény megtartására érkezett bejelentés.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság békés, méltóságteljes, nyugodt ünnepre készült, azonban rendelkezett olyan információkkal, hogy szélsőséges csoportok arra készülnek, hogy megzavarják az ünnepi rendezvényeket.

Annak érdekében, hogy a fővárosban nyugalom legyen, és az ünnep békésen teljen, a rendőrség 3180 fővel és megfelelő eszközökkel, jól előkészített tervezéssel készült fel a rendezvények biztosítására.A BRFK 4 rendezvény megtartását tiltotta meg, mely tiltó határozatokat a bíróság is helyben hagyott, elutasítva az azok ellen benyújtott felülvizsgálati kérelmeket, valamint további 4 demonstrációt tiltott meg különböző okok miatt.

A megfelelően előkészített rendezvénybiztosításnak és a fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően már az ünnep előtti napon megtalálták a rendőrök azokat a előkészített molotov-koktélokat és közbiztonságra veszélyes eszközöket, melyeket ismeretlenek helyeztek el a belvárosban, továbbá megakadályozták azt, hogy további ilyen eszközöket helyezzenek el a város különböző részein.

A rendezvények során összesen 35 előállítására került sor.

Budaházy Györggyel szemben hatóság eljárásának megzavarása bűncselekmény kísérlete, Toroczkai Lászlóval szemben pedig hivatalos személy elleni erőszak bűncselekmény előkészülete miatt feljelentést teszünk a Budapesti Nyomozóügyészségen.

A rendőrség a rendelkezésre álló adatokat értékelve megállapította, hogy az a két férfi, akiket a délelőtti órákban a Kossuth téren intézkedés alá vontak a kollegák amiatt, hogy transzparenseket tartottak maguknál, nem követtek el szabálysértést.

A rendőrség a nap folyamán tömegoszlató eszközöket, tömegoszlatást nem alkalmazott, a Március 15-e téren egy esetben került sor paprikaspray használatára.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy alkalommal részletes és pontos tájékoztatást követően felhívta a Bajcsy-Zsilinszky úton összegyűlt tömeget arra, hogy melyek azok a rendezvények, ahol jogszerűen vehetnek részt, valamint, hogy milyen irányban hagyhatják el a helyszínt, ezzel egy vonulásos demonstrációt megakadályozva.

A megfelelően előkészített rendőri biztosítás törvényesen és szakszerűen biztosította azt, hogy a Budapesten békésen ünnepelni vágyó állampolgárok március 15-én ünnepelhessenek.

A rendőrség megakadályozta azt, hogy a városban a szélsőséges csoportok, az elmúlt évek állami ünnepeihez és egyéb alkalmakhoz hasonlóan a város különböző részein bűncselekményeket kövessenek el, gépkocsikat, kukákat gyújtsanak fel, és egyéb garázda jellegű cselekmények sorát indítsák el.

BRFK KOMMUNIKÁCIÓS OSZTÁLY "

Ez ugye vicc? Szoval a marciusi ifjak 12 pontos koveteleseit nemismeri az AVH fiatal nemzedeke? Erdekes... csak a tonfahasznalatot? Es mi az hogy egy esetben hasznaltak sprayt? Valoszinuleg a tobbi esetben a Husveti unnepekre keszulven kolnivel permeteztek? Hihetetlen...

DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al + Moteck DigiPower SG-2100(53°E - 30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF :-)

http://spartacuska.blogspot.com
[válaszok erre: #25]
 21. Topi-50  |   Válasz erre2009-03-07 13:18:04 [29.] 
József Attila
Világosítsd föl


Világosítsd föl gyermeked:
a haramiák emberek;
a boszorkák - kofák, kasok.
(Csahos kutyák nem farkasok!)
Vagy alkudoznak, vagy bölcselnek,
de mind-mind pénzre vált reményt;
ki szenet árul, ki szerelmet,
ki pedig ilyen költeményt.

És vigasztald meg, ha vigasz
a gyermeknek, hogy így igaz.
Talán dünnyögj egy új mesét,
fasiszta kommunizmusét -
mivelhogy rend kell a világba,
a rend pedig arravaló,
hogy ne legyen a gyerek hiába
s ne legyen szabad, ami jó.

S ha száját tátja a gyerek
és fölnéz rád, vagy pityereg -
ne dőlj be néki, el ne hidd,
hogy elkábítják elveid!
Nézz a furfangos csecsemőre:
bömböl, hogy szánassa magát,
de míg mosolyog az emlőre,
növeszti körmét és fogát.

József Attila:
Nem, nem, soha!


Szép kincses Kolozsvár, Mátyás büszkesége,
Nem lehet, nem, soha! Oláhország éke!
Nem teremhet Bánát a rácnak kenyeret!
Magyar szél fog fúni a Kárpátok felett!

Ha eljő az idő - a sírok nyílnak fel,
Ha eljő az idő - a magyar talpra kel,
Ha eljő az idő - erős lesz a karunk,
Várjatok, Testvérek, ott leszünk, nem adunk!

Majd nemes haraggal rohanunk előre,
Vérkeresztet festünk majd a határkőre
És mindent letiprunk! - Az lesz a viadal!! -
Szembeszállunk mi a poklok kapuival!

Bömbölve rohanunk majd, mint a tengerár,
Egy csepp vérig küzdünk s áll a magyar határ
Teljes egészében, mint nem is oly régen
És csillagunk ismét tündöklik az égen.

A lobogónk lobog, villámlik a kardunk,
Fut a gaz előlünk - hisz magyarok vagyunk!
Felhatol az égig haragos szózatunk:
Hazánkat akarjuk! vagy érte meghalunk.

Nem lész kisebb Hazánk, nem, egy arasszal sem,
Úgy fogsz tündökölni, mint régen, fényesen!
Magyar rónán, hegyen egy kiáltás zúg át:
Nem engedjük soha! soha Árpád honát! (1922 ) elsöfele.

Sajnos nem csak a megjelent tankönyvekből ,de minden más helyekről is, http://jaall.tar.hu/ és nem csak a valós történelmünket, hanem kiváló költőink hazafias írásait is ellopták ,eltüntették a bolsik! Ha már a hazaszeretet is szoba került, akkor pár igazi magyar gyalázó,és gyűlölő, mocsok, aljas féreg. De van igen dicséretes, és követendő példa is.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 20. Topi-50  |   Válasz erre2009-03-07 00:00:03 [30.] 
A vörös szegfűs ál-szocialisták egyik része, könyékig bele nyúlva a közvagyonba átalakult tőkéssé, de gátlástalan bolsevik indulata a kapitalista köpönyegben is él, és burjánzik tovább.

Milyen szerszám kell a szeghez,és mi kell a höz ???

Persze ők nem nemzetiek, hanem nemzetellenes szocialisták és szívesen feledkeznek meg, hatalomba kerülésük áráról, amelyet a magyar nép fizetett meg véráldozattal. Több mint 700 ezerre tehető a - részleges segítségükkel - szovjet hadifogságba, lágerekbe hurcoltak száma. Ebből kb. 200 ezer soha nem tért vissza, de a visszatértek életét is megnehezítették az akkori és későbbi kollaboránsok. Életük végéig hurcolták magukkal a bolsevik bitangok nyomait a testükön, de még inkább a lelkükben. Az ál-szocialisták pedig megjátszották a népi demokráciának csúfolt vörös diktatúrát ígérgetéssel és akasztásokkal. Varga Béla is ennek a hazugság eszmének lett - a Több mint 100 millió ember között - a véresen-halálos áldozata.

Még élnek páran közöttünk - a
Gulág és a Rákosi rendszer valódi megszenvedői -, akik fizikailag és lelkileg is sérültek, vagy bele is rokkantak. Több 100 milliónyian vagyunk a világban – Bulgáriától Vietnamig - kiknek már könnyebb volt a túlélés, de itt maradt közöttünk a félelem, a hazugság és a lopás, amelyet a kommunistának hazudott korszak erkölcstelensége alapozott meg. Sajnos velünk él, s mindennapjaink része ez, még ma is. Nem tudtunk tőlük megszabadulni.

Szűk családom kálváriája is riasztó, ha sommásan felsorolom a tényeket:

Édesanyám, akit a megszállás és a Rákosi korszak feszültsége, stressze, tett betegé, nyomorékká. Központi idegrendszeri bénulása egy egész életre szólt, mert 51 évig volt mozgásképtelen, s haláláig ölben vittem, orvostól-orvosig.

Édesapám, aki Recsk, Tiszalök és Oroszlány után is talpra tudott állni, de soha nem beszélt a szenvedéseiről, s amikor kisgyerekként azt kérdeztem tőle naivan, hogy: Mi a baj a Kádárékkal Édesapám? HISZEN OLYAN SZÉPEKET MONDANAK?

Akkor Ő, megsimogatva a fejemet azt mondta: Igazad van kisfiam. Olyan szépeket mondanak, hogy igaz se lehet!
Ma már tudom, hogy a legnagyobb bölcsesség volt ez a mondat, mert ma is érvényes az, amit akkor mondott.

Apai nagybátyám, akit 1956 után a Szegedi Fémipari KTSZ Munkástanácsában betöltött tisztsége miatt kínoztak és ítéltek el, vagy az anyai nagybátyám, akit a Tsz-szervezés kapcsán vertek félholtra.

Nővérem akivel nyomatékosan közölték: "a diploma előtt, be kell lépni a pártba, mert különben hiába tanul" az egyetemen.

Bátyám aki nem bírta a diktatúra fojtogató levegőjét, s disszidált, majd éveken át szenvedett a honvágytól.

Minden magyar családban vannak kisebb-nagyobb áldozatai a kommunizmusnak nevezett/hazudott BOLSEVIK őrületnek.

És az is áldozat, aki nem is tud róla.

Nekik a gondolkodási képességüket rabolták el. Az egészséges életszemléletüket csorbították meg oly annyira, hogy azt hiszik a diktatúráról, hogy az a kádári jóság és biztonság kora volt. Azt képzelik, hogy a kádári utódok majd visszahozzák számukra a létbiztonságot és a "különös anyagból gyúrt" komcsi hívők számára, újra eljön majd a kiválasztottak marxi-lenini istene,s részükre külön, eljön majd a beígért kommunizmus.

Pedig a Jézusi szeretetet nélkülöző, erkölcstelen, hazug társadalmak mind bukásra vannak ítélve, bárhogyan is hívják őket. Lehetnek azok nemzeti szocialisták, de nemzetellenes (gyurcsányi) szocialisták is. Ha erőszakkal és terrorral operálnak akkor bukni fognak és a tisztesség fog végül is győzedelmeskedni.

Persze az élősködők nem tanulnak a történelemből, mert nekik csak a hatalom kell, de az minden áron! Az élősködők ott vannak minden rendszer élvonalában, ahová erőszakosan beépülve, folyamatosan szívják ki a társadalom vérét, életnedvét.

Azért is volt szükség százmilliós áldozatra, mert nem voltak ők kommunisták soha, csupán vámpír bűnözők, akik csak a hatalom birtokában tudtak a világuralmi elméletek "kísérleti laboratóriumában" élősködni, mások munkáján és vérén.

Ám, aki a pénzháttérhatalmat különbnek gondolja a bolsevizmusnál az nagyot téved. Ajánlom a figyelmébe a tényt, hogy Mahatma Gandit soha, de Sztálint kétszer is jelölték a Nobel békedíjra. Ugye milyen abszurd?

Az erőszakmentesség prófétájáról megfeledkezve, egy sok-sok millió embert legyilkoltató bolsevikot jelölni békedíjra. (Ennyit a Nobel-díjról és a demokráciákról!)

Közben a "derék, képviseleti" demokraták" elfelejtettek tiltakozni éppúgy, ahogy elfelejtettek Kádár vagy Ceausescu és egyéb bolsi gyilkosok fogadása esetén is. Sőt, amikor eljött az idő még kölcsönöket is folyósítottak, hogy a bolsevik rendszer továbbélését biztosítsák. Persze előfordult, hogy néhányan tiltakoztak egy kicsit, de csak éppen annyira, amennyire a "nagy politikai világszínház főrendezője" előírta a számukra, vagy amennyire engedélyezték a Szabad Európa Rádióban.

Most ne csak emlékezzünk a százmillió meggyilkolt lélekről, hanem tegyünk is a visszamaradt bolsevik világ ellen, mert a véresen-vörös, színészkedően-szociális demagógia itt maradt és érezhetően szövetkezett a sátánnal a kiirtásunkra.

Itt maradt nekünk a rendőrterror, a hazugság és a bűn, s ez mind a burzsuj-bolsevikok, azaz ál-szocialisták nevében, és a globalista-gyilkosok érdekében működik ma is. Közben a cigányságot is ellenünk hangolja, sőt uszítja és provokálja a hatalombitorlók csapata, hogy végre legyen ami eltereli a figyelmet az ő ügyeiről.

Mert kinek az érdeke most - a kommunizmus áldozatainak emléknapján - a Molotov-koktélos támadás tatárszentgyörgyi áldozatairól szóljanak a hírek? Miért éppen Tatárszentgyörgy? Nem gyanús ez a normális embereknek? Nem bolsevik stílusú kivégzés volt ez?

A József Attila szerinti fasiszta kommunizmust, le kell végre küzdenünk és emberi életet kell biztosítani magunknak!

Olyan életet ahol nincsenek se bolsevik, se kommunista, se bármilyen színű (se barna, se vörös!) szocialista vérszívók!

Most emlékezzünk, de utána munkára magyarok! Nyissuk ki a szemét a vakoknak és adjunk szervezőerőt a látónak! Mindenki tegyen valamit a tehetsége és a lehetősége szerint, mert minden tisztességes emberre szükség van a bolsevik ármány legyőzéséhez!

Adjon az Isten hozzá erőt! Adjon az Isten: szebb, magyar jövőt, de csak a jóakaratú és becsületes embereknek!

Dr. Bene Gábor S., Szeged
Kárpáti Harsona főmunkatársa

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 19. malibu  |   Válasz erre2009-03-05 10:22:03 [31.] 
A hsz -re a válaszom a következö. 1., Magyarország minden állampolgár egyenlö fajra megkülömböztetés nélkül. Azt hogy cigány vagy magyar ölt többet arrol az a véleményem, hogy Senkinek nincs joga a másik ember életét kioltani, se cigánynak se magyarnak. Az meg hogy a cigány temetésre politikusok,hirességek mentek el, az meg szerintem azért volt mert szégenletesdolog kivégezni egy 4 éves gyermeket. A további irásoddalmeg egyet értek mert én is igy látom ja és még annyi,hogy képmutatonak titulálod az országot Szerintem ezért nem a cigányok a felelösek hanem a kormány akit mint többség megválasztottatok. És szivata Gyurcsány Ferkó benneteket mint a torkos borzot. Mentségére legyen Aki nem lop az államébol a családját röviditi meg.
[előzmény: (18) goldenananas, 2009-03-05 09:06:29]
 18. goldenananas  |   Válasz erre2009-03-05 09:06:29 [32.] 

Hány cigányt ölt meg magyar és hány cigány ölt meg magyart?
Hány cigány rabolt ki magyart és hány cigányt rabolt ki magyar?
Hány politikus és híresség ment el cigányáldozat temetésére és hány politikus és híresség ment el magyaráldozat temetésére?
Magyarország a képmutatás országa, egy hányadék egy trágya az egész.
Integráció v. internáció? Hogyan akarjátok integrálni azt aki mindenre hivatkozik csak dolgozni nekeljen, aki nem jár iskolába, ha elmegy akkor sérelemből megveri diáktársát, tanárait.
Történelmi kultúrájukra hivatkozva sem képes 80 % uk beilleszkedni.
Hogy nem akar a fehér a suliban a cigánymellé ülni? Na ná hogy nem, nembírja elviselni az ápolatlanságát és szereti véglegesen magáénak tudni azt amit megvettek a szülei.
Nem vagyok rasszista és nem vagyok faj és cigánygyűlölő.
De soktapasztalatom van sajnos a cigánysággal.
Vannak nagyon rendes ápolt és dolgos cigány ismerőseim és még azért sem sértődnek meg ha cigányszót hallanak.
Van olyan cigányismerősöm aki nálam jobban utálja a saját fajtáját.
Nevet változtatott és kék kontakt lencsét hord. Be tudott illeszkedni az emberi társadalomba, tanult és dolgozott, dolgozik.
Miért baj, ha külön van magyar és cigány iskola, legalább nem zavarják egymást a fejlődésben. Zárkózzon fel és ha ez sikerült akkor jöhet a koedukálás.


képtáram

boxer-goldenananas.webnode.hu
[válaszok erre: #19] [előzmény: (17) malibu, 2009-03-04 23:00:13]
 17. malibu  |   Válasz erre2009-03-04 23:00:13 [33.] 
Igy van csak a cigány bünözés van ebben a szeretet hazádban, de mond már meg ki b@szta szét annyira hogy hajléktalan csőlakó hontalan kutyákkal van tele a hazád? Mondd már meg csak cigány ette a karácsony ingyen konyhárol a kaját ? Vajon az annyira szeretett hazádban csak a cigány bünöz? Akkor vajon mit tesz a Gyurcsányotok?Hisz kilopja a szemeteket és csak nyelitek a sz@rt Hisz ti is parasztok márol-holnaprra éltek Vajon kié a te hazád? hisz elprivatizálta a Fecótok.Ja és ki lövöldöz aljas modon a cigány? europa szégyene a magyar .
[válaszok erre: #18] [előzmény: (16) Topi-50, 2009-03-04 19:10:41]
 16. Topi-50  |   Válasz erre2009-03-04 19:10:41 [34.] 
A cigány bűnözés legyőz minket,nincs rendőrségünk. A rendőr fő feladata a bírságolás nem a bűnüldözés.Rendőrségi berkekben is az a jó rendőr aki teljesít bírságot kell beszedni. Hol láttok rendőrt utcán,vagy tán este éjjel,de fosztogató rabló cigány kölyköket mindenhol. Kellene a biztonság de kire számítsunk, mikor fordulhatsz egy rendőrhöz,legyen az köz vagy vezető csak mosolyog le kezelő ez sajnos tapasztalat,és őrölj,hogy nem Te vagy a hibás, mert szólni mersz.


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[válaszok erre: #17]
 15. goldenananas  |   Válasz erre2009-03-03 09:00:55 [35.] 
A Vatikán is állam az államban , Onnan nem települ ide senki és innen sem oda
Az átlag emberekkel semmi gondom.

képtáram

boxer-goldenananas.webnode.hu
[előzmény: (14) Szilveszter63, 2009-03-02 17:56:01]
 14. Szilveszter63  |   Válasz erre2009-03-02 17:56:01 [36.] 
A "RO.....ZSI...." nem más mint a tömegével ide települt pénz és hataloméhes "ROHADT ZSIDÓK".
Palesztínia lett a teledülésünk. A Rendőrök is őket szolgálják és védik. Mondjuk van is mit.
Bünözési statisztika elég alacsony. Az átlag zsidókkal és cigányokkal nekem nincs semmi problémám.
Ez a település egy állam az államban.
[válaszok erre: #15] [előzmény: (13) goldenananas, 2009-03-02 09:26:04]
 13. goldenananas  |   Válasz erre2009-03-02 09:26:04 [37.] 
Ezt nem tudom mi "RO.....ZSI..."-k, de inni ihat mindenki, elvileg-gyakorlatilag akkor nem ülhet volán mögé.
A televízióbanban valamelyik nap nyilatkozott egy nevét és arcát eltitkoló rendőr, azt állította, hogy kivan adva nekik, hogy mennyit kell büntetniük-bírságolniuk, ez így is van, igaz a szóvivő úr ezt cáfolta.
Továbbá elhangzott, hogy 10.000 forint kellene egy szolgálatban egy autóra ez komoly ennyi pénzért 40liter üzemanyagot lehet kapni, 10 literes fogyasztásnál ha jólszámolok akkor 400 km-t lehet megtenni, hová akar utazni a járőr?
Nem csak autózni kell és autóból nem kiszálva igazoltatni, lehet sétálni is egykicsit esetleg beszélgetni az emberekkel közben infót gyűjteni és az éjszakai műszakban még az álom is kimegy a szemből.
Draskovics úr pedig azt nyilatkozta, hogy a rendőrök nincsenek motiválva az intézkedésre. Szerintem ez baromság, nem elég motiváció lenne, hogy a rendőrnek van állása, 13. havija, ruhapénze, korkedvezményes nyúgdíja, stb?
Továbbá, ha nem basznak el valamit akkor vannak ünnepek amikor komolypénzeket kapnak jutalom gyanánt. Igaz ehez a beosztott állománynak jól kell tudni nyalni a főnöknél. Ezért a jutalomért nem kell tenni semmit, sőt ha nem dolgozol akkor elsem baszol semmit.
Intézkedés: Nem intézkedek, mert akkor jelentést kell írnom és a főnököm is lehet lebasz,mert vizsgálódnia ( dolgozni) kell, ráadásul ha kényszerítő intézkedés akkor komolyabb vizsgálat is jöhet, amiért esetleg a szabadidőm terhére a katonai ügyészségre kell mennem, hogy megállapítsák jogos volt e az intézkedés.
Na persze ha csak nem nagyon fontos akkor elkerülöm ezt a hercehurcát és még jó fej is leszek a bűnözők és szabálysértők között.
Aki nem dolgozik az nem is hibázikképtáram

boxer-goldenananas.webnode.hu
[válaszok erre: #14] [előzmény: (12) Szilveszter63, 2009-02-27 12:26:35]
 12. Szilveszter63  |   Válasz erre2009-02-27 12:26:35 [38.] 
"A rendőröknek is ők parancsolnak" Ezt úgy kell értelmezni, hogy itt a "RO.....ZSI..."-k nyugottan ihatnak.
Nincs zéró tolerancia. De csak velük szembe.
Minden féle idióta törvényekkel meg van kötve a rendőrök keze.
[válaszok erre: #13] [előzmény: (11) goldenananas, 2009-02-27 11:48:05]
 11. goldenananas  |   Válasz erre2009-02-27 11:48:05 [39.] 
Hát lehet ez a baj.
Ha sokszor nem a parancs után mennének, ha nem a tv. ben meghatározott módon működnének akkor lehet jobban mennének a dolgok.
A rendőr az egy speciális közfeladatot ellátó személy, akinek nincs sok mérlegelési lehetősége, de annál több a szolg.tv. és egyéb tv. meghatározott feladata és kötelessége, joga van. Ez Vonatkozik a parancsnoki állományra is nem csak a végrehajtó állományra.
Az intézkedés nem lehetőség, hanem kötelesség.

képtáram

boxer-goldenananas.webnode.hu
[válaszok erre: #12] [előzmény: (10) Szilveszter63, 2009-02-26 16:30:12]
 10. Szilveszter63  |   Válasz erre2009-02-26 16:30:12 [40.] 
A rendőröknek is ők patancsolnak. Ezt elfeljtettem még hozzá írni.
[válaszok erre: #11]
 9. foxhunter  |   Válasz erre2009-02-26 13:35:53 [41.] 
Hát igen.Vagy azt kell mondani,hogy a Magyar Gárda tagjai rögvest jönnek,ha azt mondod piritott magyarok nincs lehetősége járőrt küldeni.

Nincsen harcos heg nélkül.
[előzmény: (3) goldenananas, 2009-02-25 13:46:10]
 8. Szilveszter63  |   Válasz erre2009-02-26 12:51:46 [42.] 
Ahogy vesszük. Annál több a "RO.....ZSI....." és ők az uralkodók. Az itteni őslakosságot elnyomva.
Pedig a nagyapám, és még egy pár személy harcolták ki, és intézték el a település önállóvá vállását.
De ez a szemét banda arra nem volt képes, hogy egy emléktáblával megelékezzen róluk.
[előzmény: (7) goldenananas, 2009-02-26 08:53:41]
 7. goldenananas  |   Válasz erre2009-02-26 08:53:41 [43.] 
Tudod te, hogy egy irigylésre méltó ember vagy?

képtáram

boxer-goldenananas.webnode.hu
[válaszok erre: #8] [előzmény: (6) Szilveszter63, 2009-02-25 17:27:14]
 6. Szilveszter63  |   Válasz erre2009-02-25 17:27:14 [44.] 
Felénk is így volt kb. 2 méter és 100 vagy 110 kilós körzeti megbízottak és retteget tőlük mindenki.
Csak ketten voltak felváltva szolgálatban, de többet értek külön is mint ma egy szakasz.
Van egy nagy szerencse, hogy a én településem eléggé " C " mentes.
[válaszok erre: #7] [előzmény: (5) goldenananas, 2009-02-25 16:31:13]
 5. goldenananas  |   Válasz erre2009-02-25 16:31:13 [45.] 
Felénk kb. 20-25 éve volt egy pár olyan rendőr, akit ha megláttak még a szar is vigyázban állt a delikvens személyekben.
Na jólenne egy pár olyan rendőr mint akkoriban voltak.
Bementek ketten a kocsmába, tuti menekültek a keményfiúk, már ha tudtak.
Most meg olyanok a rendőrök mint a napközisek, vagy mint a rizsfelfújtak, de eszük és rátermetségük nem nagyon van.
Lehet nem csak a rendőri vezetést kellene elküldeni komunikációs tovább képzésre, de a beosztott állományt is ellehetne küldeni egy kis ilyen-olyan tovább képzésre.
Egyszer megmérgeztek egy kutyámat, feljelentést szerettem volna tenni és a századosúr rongálás miatt akarta felvenni a jegyzőkönyvet, mondom neki na nemár. Legyen inkább állatkínzás.
Persze most nem régen küldék a papírt, hogy tettes ismeretlen és lezárták a nyomozást.
Igaz, hogy nem nyomoztak ebben semmit, mert az utcában senkit megnem halgattak ez ügyben. Ennyit a munkájukról és az állatvédelmi törvényekről.
Igaz minden tv. annyit ér amennyit betartanak belőlle. Az az szart sem ér, de tisztelet annak aki betartjaőket és tisztelet azoknak a hatósági embereknek akik tudják és végzik is a munkájukat.

képtáram

boxer-goldenananas.webnode.hu
[válaszok erre: #6] [előzmény: (4) Szilveszter63, 2009-02-25 15:24:24]
 4. Szilveszter63  |   Válasz erre2009-02-25 15:24:24 [46.] 
Manapság a rendőrök egy része úgy intészkedik mint a Pusztító című film rendőrei.
Az meg egy kész röhej.
[válaszok erre: #5]
 3. goldenananas  |   Válasz erre2009-02-25 13:46:10 [47.] 
Véleményem szerint, nem kérhetik ki a gyilkosokat a román hatóság és eljárást sem folytathat, mivel az illetékesség és hatáskör a magyar hatóságokra tartozik. Magyarország területén történt a bűncselekmény és vélhetően "magyarok" voltak az elkövetők.
A másik véleményem meg az lenne, hogy igen is az ott szórakozó redvédelmi dolgozók kutya kötelessége lett volna segítséget nyújtani. A segítség állhat segélykérésből is, de intézkedési kötelezetsége is lett volna a szolgálaton kívüli rendőröknek.

De gondolom minden bizonnyal féltek az intézkedéstől és annak eshetőleges követvezményeitől.

Sok rendőr intézkedni csak akkor mer, ha csapatban vannak vagy ha büntetőcédulát kell kiszórni a közterületen.
Egyébként meg csak sétálgatnak, autóznak és jól elbújnak a fa mögé fényképezni és pihizni.
Jó tanács
Ha tetten érsz egy rabló bandát, hogy éppen rabolják a lakásod ne azt mond a rendőrnek, hogy éppen most rabolják a lakásodat, hanem, hogy lelőtted őket úgy minden bizonnyal gyorsabban kiérnek.


képtáram

boxer-goldenananas.webnode.hu
[válaszok erre: #9] [előzmény: (2) lonewolf839, 2009-02-23 17:53:48]
 2. lonewolf839  |   Válasz erre2009-02-23 17:53:48 [48.] 
Sziasztok !

Lehet, hogy nem igazán ebbe a rovatba való, de nekem a Cosma gyilkossággal kapcsolatban van véleményem. Talán gondolatébresztők lehetnek az alábbi sorok.
Most már a napvilágra került adatok is ékesen bizonyítják, hogy bizony csak ki volt kövezve a tettesek számára meghagyott egérút.(senki nem telefonál, senki nem hív rendőri segítséget, még szerencse, hogy valaki "megsúgta" a labancoknak, hogy kiket kell elkapni mielőtt a nemzetközi elfogatóparancsot kiadják.....) Én semmi jóra nem számítok, valószinűnek tartom, hogy a minimum büntetést fogják kiszabni, ezt is csak azért mert túl nagy bublicitást kapott az ügy. Ha valaki szürke átlagemberrel történt volna meg, valószinűleg egy igen kicsi, jelentéktelen méretű cikk lett volna belőle valamelyik napilap egy eldugot oldalán. Na de miért kell ezt annyiban hagyni? Gondolt már valaki arra, hogy a meggyilkolt fiú idegen állampolgár volt? Ehhez talán az Ő hazája igazságszolgáltatásának is köze lehet. Miért nem kérik ki a tetteseket és ítélkeznek felettük Romániában? Ott biztosan elhúznák a nótájukat.... Tud valaki románul a tisztelt olvasók közül? Be van regisztrálva valamelyik román fórumon? Netán beírna oda? Ez viszont csak rajtunk múlik.

üdvözlettel: lonewolf839
[válaszok erre: #3]
 1. goldenananas  |   Válasz erre2009-02-19 10:53:23 [49.] 
Ki hogyan látja !/?

képtáram

boxer-goldenananas.webnode.hu
(TÉMANYITÓ)
 Szolgálunk és félünk, rendőri intézkedések ahogyan mi látjuk. (üzenet: 49, Politika)
 
    / 2 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.012227058410645 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail