Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9274113/117 Témák: 17613 Tagok: 109110 Legújabb tag: Korcsillio Online: (105/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 55 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Közéleti kérdések (üzenet: 1364, Politika)
 
 1388. Topi-50  |   Válasz erre2015-03-17 19:50:40 [1.] 
Ajánlott hír- és információforrások

tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1387. Topi-50  |   Válasz erre2015-03-17 19:36:38 [2.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1386. Fehervari ur  |   Válasz erre2015-03-16 22:09:38 [3.] 
Starthirek.hu híroldalunkon naprakész, folyamatosan frissülő hírek várnak,
olvass és böngész oldalunkon, többféle kategoriában találsz érdekes és színes híreket.
Belföld, Külföld, Gazdaság, Sport, Bulvár, Technika, Tudomány, Kultúra
http://starthirek.hu/
 1385. research00  |   Válasz erre2014-03-27 16:57:31 [4.] 
Kedves Mindenki,

Online kommunikáció témában kutatok, akit érdekel egy ilyen kérdőív, megköszönném, ha kitöltené ;) Néhány perc az egész :)

https://docs.google.com/forms/d/1okcYuNvZsndtZw2NQdjRMY_CTQBCNwS1BstGD8J7gWc/viewform
[előzmény: (1384) londonladies, 2012-10-19 01:19:07]
 1384. londonladies  |   Válasz erre2012-10-19 01:19:07 [5.] 
great article

london escorts
[válaszok erre: #1385]
 1383. xawax1223  |   Válasz erre2011-11-18 13:46:12 [6.] 
Ámen !
_____________________________

Teljes szívemből szurkolok!

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
[előzmény: (1382) ch3ru6, 2011-11-12 21:49:19]
 1382. ch3ru6  |   Válasz erre2011-11-12 21:49:19 [7.] 
http://www.youtube.com/watch?v=6hV4NG4NKxI&feature=feedu
[válaszok erre: #1383] [előzmény: (1381) ch3ru6, 2011-09-02 19:59:29]
 1381. ch3ru6  |   Válasz erre2011-09-02 19:59:29 [8.] 
http://flangenimblick.files.wordpress.com/2009/06/anonymous_propaganda_by_raithesheep.jpg
[válaszok erre: #1382]
 1380. Topi-50  |   Válasz erre2010-12-15 20:53:50 [9.] 
A birodalom visszavág?

A tavaszi választások előtti hónapokban már világosan látszott, hogy a globális hatalmi rendszernek nincs különösebb kifogása a Fidesz soha nem látott arányú győzelme ellen. Ez azért volt különös, mert a globális birodalom minden esetben azt várja el a vele együttműködő lokális uralmi elittől, hogy biztosítsa a birodalom kifosztó szivattyúinak zavartalan működését, és tartsa féken az emiatt mindig lázadozni kész kifosztott bennszülötteket. Logikailag tehát azt kell feltételeznünk, hogy valamilyen hallgatólagos egyezségnek mindenképpen léteznie kellett, mert ahogy 2002-ben és 2006-ban, úgy 2010-ben is minden eszköz rendelkezésére állt a globális hatalmi rendnek ahhoz, hogy ne csak a kétharmadot, de egyáltalán a Fidesz "sima" győzelmét is megakadályozza. Hogy a háttérben feltehetőleg már régóta formálódó rejtett, és számunkra egyelőre ismeretlen alku mit tartalmazott, azt nem tudhatjuk, ám az eddig is sejthető volt, hogy a következmények lassan úgyis kirajzolják majd ezeket a tartalmakat. A magánnyugdíjrendszer felszámolása ürügyén keltett most már egyre hisztérikusabb válságörvénylések talán adalékul szolgálhatnak e rejtett alku jobb megértéséhez. Ehhez először is rögzítenünk kell, hogy a birodalmi függések világában a lokális politikai rendszerben a választásokon elért, akár százszázalékos győzelem sem jelenti a hatalom megszerzését. Egy helyi politikai párt csupán az uralmi jogosítványokat szerezheti meg a nyugatias demokrácia politikai mutatványos bódéjának egyre kopottabb, lepusztultabb választási színpadán. Aki a hatalmat birtokolja, az az adott közösség döntő fontosságú lelki, erkölcsi, szellemi, fizikai és anyagi erőforrás-áramlási rendszereit ellenőrzi. Tekintettel arra, hogy az elmúlt harmincöt évben előbb az eladósítással, aztán a privatizációs folyamatokkal teljesen kiszolgáltattuk ezeket a meghatározó értéktereinket a birodalom multinacionális hálózatoknak álcázott kényszerítő-hatalmi rendszerének, így a magyar társadalom újratermelési folyamatainak irányítása is ennek a struktúrának a kezében van. A bankrendszertől az energetikán át a kiskereskedelemig, a távközléstől a biztosítási rendszeren át a médiáig hétköznapi létünk újrateremtésének minden elemét ő ellenőrzi. A választási győzelem csak arra elég, hogy egy párt megszerezze a legfőbb uralmi pozíciókat és jogosítványokat. Ezzel azonban csak arra szerez jogot, hogy ő hajtsa végre és szervezze meg a birodalmi hatalmi rend utasításaiból adódó feladatokat a lokalitás területén. Kétségtelen, hogy ebben van némi szabadsága, és bizonyos körülmények között kezdeményezheti akár a birodalmi szivattyúk szívási intenzitásának apróbb módosítását is, de ennél többre aligha képes.

Az áprilisi választás drámai lényege azonban éppen abban állt, hogy a magyar választók döntő többsége jelezte, hogy kifosztottsága legvégső fiziológiai határához jutott, tehát azt várja az uralomra kerülő elittől, hogy kössön gyökeresen új alkut a globális hatalommal a magyar társadalom alapvető újratermelési folyamatait illetően. Az új kormányt alkotó elitcsoportok talán kaptak is valamilyen halvány ígéretet a birodalomtól, hogy erre az új alkura sor kerülhet. Ám minden jel arra utal, hogy a "gazda" nem kívánta/kívánja teljesíteni még az eleve bizonytalan körvonalú és halvány ígéreteit sem. Ennek valószínűleg az az oka, hogy maga a birodalom is súlyos erőforrás-deficittől szenved, így a választások után brutális és megalázó módon jelezte az új kormánynak, hogy esze ágában sincs enyhíteni a kifosztás eddigi szintjét, sőt az általa egyre inkább sürgetett szerkezeti reformokkal inkább növelni akarja azt.

Ezzel a "szerződésszegéssel" azonban a globális hatalom a kölcsönös szerződésszegések beláthatatlanul veszélyes eszkalációját indította el, és most ennek lehetünk tanúi. Bár a három kifosztó szivattyú, az adósságok kamatszivattyúja, a multik profitszivattyúja és a magánpénztárak járulékszivattyúja közül ez utóbbi látszott a "legártatlanabbnak", a birodalom azonban láthatólag itt kíván a legbrutálisabban visszavágni. Egyre nyíltabban mozgósítja valamennyi belső kollaboráns osztagát, az MSZ-LMP "utó-SZDSZ"-ként működő intim liaisonjától a változatlanul a birodalom zsoldjában uszító médián át Bokros Lajosig, hogy akár polgárháborús fenyegetéssel is, de meghátrálásra kényszerítse a kormányt. Bokros, aki önálló kollaborációs intézményként is értelmezhető, a tőle megszokott fegyelmezetlenséggel már ki is fecsegte a lényeget. "Egy óra alatt bedőlhet a forint, és már készítik is Magyarország halálos ítéletét" - jelentette ki a nyilvánosság előtt, és ezzel óvatlanul világossá tette, hogy a "birodalmi páncélosok", akárcsak 1956 novemberének első napjaiban, járó motorral várják a parancsot most is. Nem zárható ki persze az sem, ha már 1956-ot hozzuk elő a mai helyzet analógiájaként, hogy a kissé túldimenzionáltnak ható birodalmi megtorlás Orbán Viktor egy közelmúltbeli kijelentésére adott késleltetett válasz is egyben. Orbán Viktor metaforája arról, hogy "nyugati zászló alatt hajózunk, de vitorlánkat keleti szél fújja" a birodalom számára nagyjából olyan erejű jelzés volt, mint Nagy Imre bejelentése arról, hogy Magyarország kilép a Varsói Szerződésből. Akárhogyan is van, a birodalom megleckéztetni készül a szabadságharcát vívó Magyarországot, ezért mindennél fontosabb, hogy mind a kormány, mind a kifosztott többség világosan lássa: erőt, határozottságot kell mutatnunk, mert nincs hová hátrálnunk.

Bogár László
Magyarok Szövetsége Sajtószolgálat

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1376. Topi-50  |   Válasz erre2010-10-06 23:08:17 [10.] 
Szőke István Atilla
Az aradi várfalánál


Édesapám, kik állanak
az aradi várfalánál?
Édesapám, mért van puska
annál a sok katonánál?
Édesapám, mért esküsznek
büszke arccal tizenhárman?
Édesapám, mért sír a szél
az aradi nagyhatárban?

Holtak csendje, néma árnyék
zuhant le az anyaföldre,
de a lelkük szállt az égbe,
igazságként tündökölve!
Esküt-tartó, nagy hitüket
foglaljuk egy szent imába,
visszatérnek majd az égből
szabad-lelkű szép hazánkba!
Aradi tizenhárom

Nemzeti gyásznapként tartják számon a magyar érzelmű emberek október 6-át, amikor Aradon kivégezték a magyar szabadságharc 12 tábornokát és egy ezredesét. A hálátlan utókor komor tisztelettel emlegeti nevüket: Aulich Lajos, Damjan ...tovább »ich János, Dessewffy Arisztid, Kiss Ernő, Knézich Károly, Lahner György, Lázár Vilmos, Leiningen Westerburg Károly, Nagysándor József, Pöltenberg Ernő, Schweidel József, Török Ignác és Vécsey Károly. Közülük hat magyar, három sváb, egy horvát, egy szerb, egy osztrák és egy német nemzetiségű volt. Ha ma élnének, születési helyük alapján csupán ketten kapnának magyar állampolgárságot: a gödöllői Török István és a pesti gróf Vécsey Károly. Tizennegyedikként közéjük tartozott gróf Batthyány Lajos, akit Pest-Budán végeztek ki ugyanezen a napon. A magyar nemzeti érzés tragikus fellángolása után következett a borzalmas büntetés,az osztrák megtorlás.Legenda szól arról, hogy a fiatal császárt, Ferenc Józsefet megátkozták: tizenhárom csapás érje családját. Pontosan beteljesedett az átok: őrület, tűzhalál, öngyilkosság, merénylet, baleset, mérgezés áldozata lett pontosan tizenhárom családtagja az évek teltével egyre búskomorabb császárnak. A magyar nemzet ájult letargiába esett, amiből az okos Deák Ferenc-féle kompromisszum, a kiegyezés hozta volna vissza a népek hazája nagyvilág közösségébe. Viszont igaza van Nemeskürty István történésznek abban, hogy a csász. kir. korabeli Magyarország inkább eltűnt a kötőjel első tagja, Ausztria neve mögött, semmint bevésődött volna a nagy nemzetek tudatába. A legnagyobb magyar Széchenyi beleőrült a nemzeti tragédiába, a kiegyezés útja pedig a magyar állam botrányos csökevénnyé minősítéséhez vezetett, a trianoni nemzetcsonkításhoz. A tisztánlátó döblingi őrült azt hirdette: sokan azt gondolják: Magyarország volt, én azt szeretem hinni: lesz! Meg is lett, véglegesen és végzetesen piciny formájában 1989 után: eladva, eladósodva, határain kívüli sajátjait megtagadva...

Adjon az Isten

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[válaszok erre: #1377]
 1362. qwee  |   Válasz erre2010-03-19 10:27:43 [11.] 
Figyelmetekbe ajánlom a jobbiktv adásait,mert sajnos a jobbikot teljesen kiszoritják a médiából.A fidesz pénzelte hír tv-n még pénzért sem hajlandóak a jobbikos reklámot adni,így hát nekik csak az internet világa maradt.Tehát aki a csintalan úr(aki korábban mszmp-s majd mszp-s politikus volt és fél az elszámoltatástól) agymosásán kivűl másra is kiváncsi annak:

http://jobbiktv.hu/
http://jobbiktv.hu/
http://jobbiktv.hu/
 1360. Topi-50  |   Válasz erre2010-02-21 19:18:40 [12.] 
Mossuk kezeink
(Férfitársaimhoz, kik talán jobban értik)

pisi Tévedésekkel és felfordulással teli világunkban stabilan tartja magát az a malőr, miszerint pisilés után kezet kell mosni. Ezt az alapszabályt szüleink még gyerekkorunkban nevelik belénk, mi pedig rendes gyerekekként mindennek eleget is teszünk.

Azon viszont később sem gondolkodunk el, hogy e jelentéktelennek, ámbár végtelenül hasznosnak tűnő szokásnak és alapvetésnek van-e értelme egyáltalán! E meggondolatlanságból pedig két dolog következik.

Pro primo: A (még) tudatlan embernek megmondják, hogy mit tegyen, s a tudatlan ember (ti. a tudatlanság az esetek többségében felnőttkorban sem változik) mindezen parancsokat gondolkodás nélkül elfogadja és teljesíti.

Pro secundo: Ha el is gondolkodik rajta az illető, vajon helyes-e a pisilés és a kézmosás ezen sorrendje, s megállapítja, hogy nem, ennek ellenére még is így tesz napról napra, abból arra következtethetünk, hogy vagy lepisilte a kezét, vagy valami rút nemi betegség tulajdonosa. Ez utóbbi két esetben minden tisztelet megilleti a mosakodót, lévén nem kívánja megosztani senkivel adott esetben figyelemreméltó, szerves, ám pénzre nem váltható ingósságát.

Kézmosást ilyeténképpen pisilés előtt kell preferálni (már, ha nem esünk a fenti kategóriák másodikába), hogy még mielőtt megfognánk a nemes tagot tartóelemként funkcionáló végtagunkkal, megszabadítsuk azt az időközben rátelepedett kosztól, s egyéb szennyeződéstől. Tiszta kézzel megfogni a bájdorongot ugyanis pont olyan, mintha - teszem azt -, a fülcimpánkat fognánk meg (sőt, még higiénikusabb is, tekintve, hogy a lingam fedett helyen van, feltéve, ha nem vagyunk radikális nudisták).

2010 választási év. S még mielőtt fenemód belelendülnénk a választások és az azt megelőző kampány generálta mámorba, siessünk leszögezni: attól, hogy a Fidesz kormányhoz jut, a Jobbikkal pedig a kétharmados többség is létrejön, semmi okunk nem lesz hátradőlni április 26-án. A probléma ugyanis nem szűnik meg azzal, hogy balról jobbra fordítjuk a parlamentet, hiszen a baj jóval régebbre nyúlik vissza, sokkal mélyebbre ásta be magát, semmint azt egy kormányváltás és új parlamenti összetétel megváltoztathatná.

A rendszer ugyanis fertőzött, amit tüneti kezeléssel nem lehet csak úgy ukmukfukk orvosolni. Kiszolgáltatott helyzetünkben, valamint sajátos történelmi fordulatainknak köszönhetően, az érzékeny magyar politikai rendszerbe jelentős számú gennyes baktérium jutott, ami az ország teljes (és minden) területen elszaporodott. A probléma nyilvánvaló!

‘89-ben bizony elfelejtettünk kezet mosni pisilés előtt. Koszos kézzel rámarkoltunk a bránerre, most pedig visítva könyörgünk néhány cseppért a reterát felett, arra esküdözve, hogy akció előtt eztán mindig kezet fogunk mosni. A baj ettől viszont nem fog elmúlni. A bajra orvos kell, az orvostól pedig fertőtlenítés és antibiotikum. Ha csak ráfeszülünk a fajanszra és várunk a csodára… nos, akkor most megígérem, hogy a baj még nagyobb lesz, mint eddig volt.
A tüneti kezelés ugyanis nem pótolja a megelőzést.

Ágoston Dániel

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1355. bözse64  |   Válasz erre2009-09-20 07:16:41 [13.] 
SZIA SAL!Na igen,most megmutatták megint rendőreink mire képesek. Nem értem,hol maradt,az erősités?2 arra járó autópályarendőrrel akarták megoldani az ügyet,ez azért vicces! Ilyen esetben,már a kommandósokat kellett volna bevetni,csoda hogy szitává lőtték az opelt?Sorozat lövőt használtak,egyszerüen nem is lett volna a 2 rendőrnek lehetősége semmire.
[válaszok erre: #1356 #1358] [előzmény: (1354) salamandrina, 2009-09-19 23:19:38]
 1354. salamandrina  |   Válasz erre2009-09-19 23:19:38 [14.] 
nem semmi, főleg, hoy pénzt asszem nem vittek el, viszont beleeresztettek egy sorozatot a rendőrautóba, meg vmi szerencsétlen menekülteket szállító kisbuszba. Most képzeld el, nyomorult afrikai vagy afgán akire otthon is lőnek, itt meg már első útján ismét belefut egy ilyen lövöldözésbe.
[válaszok erre: #1355] [előzmény: (1352) bözse64, 2009-09-19 06:03:55]
 1353. bözse64  |   Válasz erre2009-09-19 06:06:48 [15.] 
Akkor most a megérdemelt pihenés van,ha idehaza vagy. Igen nappal itt is jó idő van,éjjel már lehül egy kicsit a levegő.
[előzmény: (1351) salamandrina, 2009-09-18 22:36:16]
 1352. bözse64  |   Válasz erre2009-09-19 06:03:55 [16.] 
Szia SAL!Nehéz ügy,de ha nem is igaz a gumi kalapács,egyébként sok mindent eltudok kébzelni.Ezen a részen sokan sok mindenre képesek.Mit szólsz a pénz szállitó kirablásához?Na hát az se semmi.
[válaszok erre: #1354] [előzmény: (1350) salamandrina, 2009-09-18 22:35:35]
 1351. salamandrina  |   Válasz erre2009-09-18 22:36:16 [17.] 
én is itthon vagyok Mo-on, nappal jó idő van, este már hideg.
[válaszok erre: #1353] [előzmény: (1349) bözse64, 2009-09-16 06:30:48]
 1350. salamandrina  |   Válasz erre2009-09-18 22:35:35 [18.] 
sziasztok

hát nem tudom arról is mit gondoljak, állítólag bizonyítékai vannak, vajon mi? A gyógyszert még elhiszem, de a gumikalapács??? Honnan vesz az ember fia gumikalapácsot??? És ha azzal üti a hasát, az neki is fáj, másrészt a méhben azért elég jól védve van a gyerek, szóval ezt nem igazán tudom elképzelni. De már annyi minden megtörtént, amit nem tudtam elképzelni...
[válaszok erre: #1352] [előzmény: (1347) bözse64, 2009-09-13 07:23:37]
 1349. bözse64  |   Válasz erre2009-09-16 06:30:48 [19.] 
SZIA SAURON! Miota elmentél,azóta üres az oldal.remélem hamarosan jössz! SAL-is hébe hóba,bekukkant.itt még jó idő van. Nálatok már hideg van?
[válaszok erre: #1351] [előzmény: (1348) sauronatmordor, 2009-09-15 19:06:56]
 1348. sauronatmordor  |   Válasz erre2009-09-15 19:06:56 [20.] 
Sziasztok!
most meg a munka kapott el, de igerem probalok jonni amint tudok.
Kicsit sok a tennivalom...
Hallom otthon is jon a hideg!
S
[válaszok erre: #1349]
 1347. bözse64  |   Válasz erre2009-09-13 07:23:37 [21.] 
SZIA SAL! akkor már lassan ne is lépjünk ki az utcára?komolyan mondom ezek a dolgok már egyre felháboritobbak.tegnap az EDELÉNYI eseten is volt egy nagy vitám.neked mi a véleményed róla?na és ez a londoni metros eset se semmi. itt komoly bajok lesznek.nem elég a szlovák vita ,most még ez is. felköthetjük a gatyánkat,hogy tuléljük azt ami ebbe az országba folyik.
[válaszok erre: #1350] [előzmény: (1346) salamandrina, 2009-09-12 21:24:57]
 1346. salamandrina  |   Válasz erre2009-09-12 21:24:57 [22.] 
szia Bözse

hallani hallottam, de ôszintén szólva nem szívesen olvasom már el ezeket a híreket, mert oda jutok lassan, hogy ki se merek menni az utcára majd.

Hát Topi , ez kész"hardline fascist party"

és ki a rosseb az, aki le van ott fényképezve, mert nem a Vona az tuti.
[válaszok erre: #1347] [előzmény: (1345) bözse64, 2009-09-12 06:18:06]
 1345. bözse64  |   Válasz erre2009-09-12 06:18:06 [23.] 
SZIA SAL! itt ez már nem nagy ujság,hogy a gyerekek nem járnak iskolába,ez már nekik rutinból megy. egyébként hallottam az ügyről. te halottál a PESTERZSÉBETI leszámolásról?na az még egy nagyszám. tegnap volt egy vita müsor is a MONOKI polgármesterrel a szociális kártya bevezetéséről,a HAVAS müsora,na az se semmi. zajlik most az élet itt rendesen.
[válaszok erre: #1346] [előzmény: (1342) salamandrina, 2009-09-11 20:54:10]
 1344. Topi-50  |   Válasz erre2009-09-11 22:44:16 [24.] 
Szia Sali!
>>>Ilyen szórólapokat osztogatnak<<<
a londoni metróban is, miszerint "a Jobbik egy neonáci fasiszta párt, és saját magánhadsereggel rendelkezik már, ami a Magyar Gárda névre hallgat!!! "

Ez csak egy a sok hazug mocskolódás közül!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2009-09-11 22:56:20]
 1343. salamandrina  |   Válasz erre2009-09-11 20:55:06 [25.] 
ezt honnan tudod, ezt a szórólapozást?
[előzmény: (1339) Topi-50, 2009-09-10 15:33:30]
 Közéleti kérdések (üzenet: 1364, Politika)
 
    / 55 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.013180017471313 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail