Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9344915/16 Témák: 17842 Tagok: 110110 Legújabb tag: reggel12 Online: (156/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 65 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Közéleti kérdések (üzenet: 1623, Politika)
 
 1647. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-05 23:31:13 [1.] 
Egy baba is lehet rasszista

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1646. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-02 22:01:35 [2.] 
Összeesküvéselmélet hívő tudománytagadók, vs. normális emberek

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1645. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-02 18:53:08 [3.] 
Síri csend a magyar sajtóban az Európa Tanács koronavírus-oltásról szóló határozatáról

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1644. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-02 00:14:24 [4.] 
Egy élet munkája mehet tönkre! Heni gyöngyösi állatkertje eddig bírta a járvány miatti zárvatartást

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1643. Topi-50  |   Válasz erre2021-03-01 22:59:31 [5.] 
Agyhalál Liberáliában: Celebek szövetéből növesztett mesterséges húst kínálnak kóstolásra

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1642. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-21 17:24:52 [6.] 
Elveszünk, ha nem teszünk! – figyelmeztetés a 2022-es választások előtt

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1641. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-20 23:20:18 [7.] 
"Mátyás király óta nem volt ekkora súlya a magyar szónak Európában"

Nyugati levél.A minőség „diktatúrája“ Kedves rokonaim, barátaim! Egy éve ilyenkor arról próbáltalak titeket meggyőzni, hogy kormányunk (kormányotok) jobb annál, mint azt ti otthonról, a magyar valóság sűrűjéből látni vélitek. Jobb, mert stabil, jobb, mert a magyar életet a saját elképzelései szerint tudja szuverén módon alakítani. Van ereje, képessége ahhoz, hogy ne külső vagy belső kényszerek taszigálják ide oda. Lássuk be, vegyük észre: ez egy ritka történelmi helyzet a magyar históriában. A stabilitás nem jön csak úgy magától, azért meg kell dolgozni. Ezért véleményemet továbbra is fenntartom: az Orbán kormány azt teszi, úgy cselekszik, ahogy az egy normálisan működőkormánytól elvárható.

A mai magyar politikai történéseket figyelve gyakran eszembe jut az egykori német kancellár, Gerhard Schröder kedvenc mondása: „Meine Herren! Bitte, den Ball flach halten!“ (Uraim! Kéretik a labdát laposan tartani!) Ezt akkor szerette volt emlegetni az egykori szoci kancellár, mikor a körülötte folyó politikai csatározások hevessége kezdte agyonütni a józan ész rebbent őzikéjét. Nos, a magyar parlamenti közvetítéseket figyelve számomra az tűnik fel, hogy amíg a kormánypártok képviselői igyekeznek gyors, precíz, tényeken alapuló lapos passzokkal a világlátásukat átadni, addig az ellenzék lelkes képviselői, ha labdát látnak, nem is céloznak, csak rúgnak. Megy a minősítgetés, a gyertyák, bokák rugdosása. Számukra az se baj, ha öngólt rúgnak. A lényeg az, hogy a rúgás nagy legyen. Ők nem is akarnak focizni, csak rúgni. S itt nem szabad megfeledkezni a mi szenvedélyes honanyáinkról sem, akiknek labda sem kell a focihoz. Elég, ha bokát látnak. S ha látnak? Hát akkor aztán durr, bele! Ha nem recsegropog, talán még álom sem jön a szemükre. S hogy a történet szépen le legyen kerekítve: öröm nézni amilyen gyorsan fel tudnak ilyenkor ugrani, ahogy a bíróhoz rohannak (Brüsszel) siránkozni. A nagy hasú bíró persze messze volt, nem látott semmit, s amúgy is, annak hisz, aki a leghangosabban reklamál. Ilyen ez a világ! Sajnos! Mit lehet ilyenkor tenni? Az ember elsőre lebénul, tehetetlenül, viszolyogva elszenvedi a látványt, majd kétségbe esve elfordul, szeretné elhagyni a helyszínt. Ne tegyük! Ne tegyétek kedves barátaim! Nem szabad elfelejteni, hogy a lelátó közönsége a focira és nem a bunyóra vette meg a jegyét. Őket nem szabad cserbenhagyni! Orbán Viktor affinitása a focihoz köztudott. Nem csak tudja, a zsigereiben van, hogy a lapos passzok gyorsabbak, s így a labda ís könnyebben kezelhető. Az intelligens játékot ez teszi eredményessé. (Lásd spanyol foci. Spanyolország Németország 6 – 0.) Ő már több mint harminc éve így „focizik“ a politikában is. Három gondolattal az ellenfél előtt, gyors, precíz passzok, technikás cselek, s az eredmény? Általában kétharmaddal szokta hozni a meccseket. (Hogy az ellenzékre ez végtelenül frusztrálóan hat, arra később még visszatérek.)

Természetesen joggal merülhet fel az a kérdés, hogy mégis, hogyan néz ki ezen nyert meccsek mérlege? Nos, kedves barátaim, nincs statisztikai adat, legyen az a KSH-tól, vagy az Eurostat-tól, mely nem azt tárná elénk, hogy az elmúlt tíz év (2010-2020) az újkori magyar történelem legsikeresebb tíz éve volt. Ez sem a véletlenek szüleménye. Aki ezt nem ismeri el, az nem csak bolond. Annál rosszabb! Az nem vitaképes. A precíz, jogilag pengeéles érvelések – melyekkel nyilvánvalóan sikerült a fizikus doktor, fegyelmezett gondolkodású Merkel asszonyt is meggyőznie – diadala volt a decemberi EU csúcs is. Az ellenzék és sajtójuk úgy kísérte Orbánt Brüsszelbe, mintha a vesztőhelyre vinnék. Csorgott a nyáluk a brüsszeli guillotine láttán. S az eredmény? „Basszuskulcs!“ Már megint pech! Szegényeknek már hanyadszor mondták le a műsort! Mielőtt felocsúdtak volna, Orbán már Pesten volt, méghozzá úgy valahogy, mint Nagy Sándor Isszoszból, miután ott elrendezte a perzsákat. Azaz, helyesbítek: annál halkabban, mert ő igyekezett továbbra is laposan tartani a labdát. (Hadd jegyezzem meg csak úgy magunk közt kedves barátaim, halkan suttogva: Mátyás király óta nem volt ekkora súlya a magyar szónak Európában.)

És most itt álljunk meg egy pillanatra! Álljunk meg, mert itt lehet az eb elhantolva. A magyar történelem nem bővelkedik sikeres politikusokban. Tragikus sorsú, drámai veszteségeket elszenvedő politikusokból van bőven. Orbán Viktor kivétel Ő sikeres. Annyira sikeres, hogy az az ellenzéke számára egyszerűen elviselhetetlen. És nem is viselik el. Önmagukat becsapva menekülnek a diktatúra mítoszába, hogy őket egy diktatúra elnyomja. Valóban. Ebben még lehet is valami. Politikai diktatúra ugyan nincs, de van a minőség „diktatúrája!“. Ettől az „elnyomástól” valóban van okuk a szenvedésre. Szenvednek, mert a lelkük mélyén tudják, hogy Orbánhoz képest ők megyei IV-es amatőrök, s ezért nem marad más a számukra: szét kell rúgni minden meccset, csak nehogy kiderüljön, hogy nekik se olyan olvasottságuk, jogi/politikai képzettségük, kreativitásuk, kitartásuk, memóriájuk, munkabírásuk, beszédkészségük, nemzetközi elismertségük nincs és nem is lesz. Az ebből fakadó frusztráltság az, ami ebben az önsorsrontó, permanens hiszti állapotban tartja őket. Ez a nagy csindarattával beharangozott hatpárti összefogás is ennek a frusztrációnak a szüleménye. Eredmény? Egy ideológiáját tekintve felismerhetetlen, se hús, se hal, kiüresedett, arctalan, szürke massza. Ezeket a pártokat már nem lehet egymástól megkülönböztetni. Mindent feladtak abból, amiért eredetileg létrejöttek. Matematikai tévedésben vannak. Úgy gondolják, hogy a 6 x 0 az 6. Tévednek. A 6 x 0 az 0. Ez így együttesen a totális kormányzásra alkalmatlanság látlelete, s meggyőződésem, hogy az előttünk álló szűk másfél évben a 22-es választásokig ez a nagy többség számára fokozatosan nyilvánvalóvá válik. (Feltéve, hogy a Fidesz az ilyen Borkai és Szájer-féle öngólokat elkerüli!) Hát mit érezhet az a szerencsétlen angyalföldi ős-szoci, mikor beballag a szavazóhelységbe, hogy leadja a voksát az MSZP-re, mikor azt látja, hogy egyúttal a bakancsos nácira is szavaz? Mit érezhet az a jobbikos, aki talán még mindig a hátán hordja a gumilövedék nyomát, mikor a szavazóhelységben arra kell rádöbbennie, hogy most a golyó küldőjére is szavaz? Téboly! Agyi rövidzárlatok en masse! (Tömegével.)

Barátaim! Most ezt így visszaolvasva úgy látom, hogy sikerült Orbánt (óvatosan kifejezve) túl jó színben feltüntetnem. Erre csak azt tudom mondani, hogy egyrészt nincs rászorulva arra, hogy én őt dicsérgessem. Másrészt, ti ismertek és tudjátok, hogy már koromnál fogva, de az életkörülményeimet figyelembe véve sem vagyok arra rászorulva, hogy bárkinek is a lelkivilágát ápolgassam. Nem is teszem. Ami itt leíratott az nem dicséret, hanem kísérlet tények rögzítésére. Mint ahogy Mozart sem tehetett arról, hogy az Úristen zseninek teremtette, úgy Orbán sem tehet arról, hogy bizonyos képességekkel a tarsolyában jött erre a világra. Ezért nem dicséret jár, hanem tudomásul vétel, vagy legfeljebb elismerés.Baráti tisztelettel: Fasang János Düsseldorf, 2021 január 21.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1640. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-17 10:35:16 [8.] 
Hogy lehet még ma is szabadlábon Gyurcsány Ferenc? - Dr. Völgyesi Miklós, Jakab István

Rendkívül fontos végignézni és kötelességünk tovább adni.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1639. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-15 22:10:46 [9.] 
Óriási pofára esés: Nyilvánosságra hozták – Rabszolgatartó család leszármazottja Joe Biden

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1638. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-11 14:47:13 [10.] 
http://www.vntv.hu/2021/02/hogy-lehet-meg-ma-is-szabadlabon-gyurcsany-ferenc/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1637. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-10 22:08:46 [11.] 

liberális propagandamázzal borítja, és azt állítja: "nem elcsalni akarták a választást, hanem megerősíteni azt."

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1636. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-09 21:43:47 [12.] 
Összeesküvés volt az amerikai elnökválasztás elcsalása - nincs benne semmi titok, büszkén megírta a Time magazin

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2021-02-09 21:50:58]
 1635. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-09 16:17:23 [13.] 
Soros kottájából hazudik a Transparency, a Reuters, a „független” média és az ellenzék politikusai

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1634. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-06 06:56:03 [14.] 
H:Dokumentumok – Digest 2021.02.04 English Trump Administration

Azt javaslom, hogy nyisd meg a csatolt fájlt! A Canada Free Press olyat tett, sajnos ők már utólag, amit nekünk még van időnk elkészíteni.

Részletesen összegyűjtötte a Trump korszak intézkedéseit, eredményeit sok-sok oldalon keresztül.

Én és még sokan mások már régen sürgetjük ezt a munkát hazai viszonylatban, mert szembe kell menni a sok mocskos hazugsággal és rágalommal, amit a Soros finanszírozta és feltüzelt magyar neoliberális sajtó és a szélső jobbos, szélső balos politikusaik naponta szórnak szét a médiába a Facebook és társaik egítségével.


Ez ellen pedig a tények a legjobb fegyver, persze csak akkor, ha az egyszerű emberek végig is tudják nézni, mert különben csak a moslék-koalíció hamis híreire fognak emlékezni, valamint a Bartus László, Kende Péter, Barna Zsuzsa, Dobrev Klára, Donáth Anna és Cseh Katka félék gyűlölködéseire.


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1633. Topi-50  |   Válasz erre2021-02-02 08:59:09 [15.] 
Bizonyítékok a választási csalásra

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2021-02-02 09:04:23]
 1632. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-31 08:52:05 [16.] 
Elemző levél amerikai barátaimhoz

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1631. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-30 16:05:10 [17.] 
Nobel-békedíjra jelölték a Black Lives Mattert"A norvég parlament egyik szocialista képviselője, Petter Eide Nobel-békedíjra jelölte a feketék jogaiért küzdő Black Lives Matter (BLM) polgárjogi mozgalmat."


Biden már több, mint egy hete elnök és még nem indított egyetlen háborút sem. - viszont ráeresztené az USA-ra a betolakodókat
https://www.portfolio.hu/global/20210126/varatlanul-blokkoltak-joe-biden-egyik-donteset-466942

Ez kimaradt a Lenyinhöz Bidenhöz szóló imák közülLiberális ateista ima

Kedvenc Aristonk kifelejtette az ateistákat. Ja, hogy ők nem vallásosak, ergo nem imádkoznak? Ez tévhit. Amikor a mondás szerint zuhan a repülő, a gépen nem marad egyetlen ateista sem. Mind átváltozik vallásossá és imádkozik.
Lefogadom, hogy most is a libsi hitű ateisták segítették Biden jogos győzelmét, s imájukat meghallgatta az ég, vagy az a pár millió halott és felkeltek, hogy megmentsék a demokráciát.
Szóval most idézem az általános liberális imát:

Ó, te nagy Földönkívüli, aki minket vezérelsz az igazság útján, add, hogy Biden prófétánknak sikerüljön bevezetni mind a 92 nemet. Sikerüljön elérnie, hogy minket ne hülyének nézzenek, mert összevissza vagdostatjuk magunkat, amikor ránk jön a gendergörcs, hanem félve tiszteljék másságunkat és tébolyunkat. Ha már ezt elintézted, add, hogy a nőket legyőzhessük a versenyeken, megakadályozhassuk, hogy olimpián részt vehessenek, mert mi olyan gyengéden őrizzük a nemek közötti egyenlőséget feministaként.
Add továbbá azt a jogot, hogy bárkit beperelhessünk, mert aznap nem találta el, hogy milyen genderfaj szerinti megszólítással kell bennünket illetnie.
Add, hogy a bírók csak és kizárólag nekünk ítéljenek sok mani fájdalomdíjat, mert ez lenne továbbra is a vagyoni alapunk, ugyanis továbbra sem akarunk dolgozni a megélhetésünkért.
Ó Földönkívüli teremtőnk, add hogy csak a gonosz fehérekre hasson minden covid vírus, mi ne betegedjünk meg mikor provokátoraink behatolnak a Capitoliumba meg a magyar, lengyel kutyák parlamentjeibe átvenni a hatalmat. Sőt mindennapi tünci szórakozásainkat is add meg Urunk.
Ó, Szeretett Ufónk, érd el, hogy a gonosz fehér hetero normálisakat ellenállás nélkül tudjuk összegyűjteni a “Liberizmus macht frei” feliratú fema meg nem fema kiirtótáborokba, és hogy hiba nélkül működjenek az égetőkemencék, míg minden gaz trumpistát, orbánistát meg kaczincistát széndioxiddá változtatunk.
Ad uram, hogy a fenti gaz heteróktól elvett gyerekeket úgy tudjuk genderré átnevelni, hogy ne is emlékezzenek olyan betiltott szavakra mint nő, férfi, anya, apa, húg, unokafivér.
Ó, Biden prófétánk, érd el, hogy megvalósuljon az örök liberálálom, ahol mindenki, rajtam meg haverom kivételével, totál vagyontalan és ettől boldogan gályázik napi 20 órát, hogy nekünk, vagyis az istenüknek ne legyen gondunk többé semmire.
Add, Teremtőnk, hogy mindenki minket imádjon a Földön és az egész fényességes Világegyetemben, mert mi vagyunk az igazság és humanizmus egyetlen letéteményesei!
Awomen.figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1630. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-29 23:37:04 [18.] 
Biden és a megállíthatatlan migráció ... 2016-2070

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1629. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-27 22:37:07 [19.] 
https://www.bitcoinbazis.hu/facebook-az-fbi-nak-adja-a-capitoliumi-tuntetok-privat-uzeneteit-is/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1628. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-24 20:40:16 [20.] 
Putyin nevén nevezte, hogy az amerikai elnökök csupán bábok és nyíltan beszélt a 'Deep State' háttérhatalomról

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1627. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-24 18:22:00 [21.] 
Figyelem! Kiderült az ellenzék első tíz tervezett kormányzati lépése


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1626. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-23 23:39:07 [22.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1625. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-23 22:43:58 [23.] 
Törtek, zúztak a Biden ellen tüntető antifák

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1624. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-21 18:24:20 [24.] 
Joe Biden beiktatásának közvetítése annyi dislike-ot kapott, hogy levette a listáról a YouTube

Úgy tűnik, a hallottak a YouTube -on nem tudnak szavazni. Még levélben sem.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1623. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-20 22:44:52 [25.] 
A világ Trump után

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 Közéleti kérdések (üzenet: 1623, Politika)
 
    / 65 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.013267993927002 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail