Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9399237/36 Témák: 18224 Tagok: 111097 Legújabb tag: Maddycrusoe Online: (139/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 86 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Közéleti kérdések (üzenet: 2148, Politika)
 
 2147. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-19 00:04:44 [26.] 
Jön a vihar- forró őszre számíthatunk

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2146. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-18 17:04:56 [27.] 


Anna Popova, az Orosz Föderáció egészségügyi főorvosa interjút adott a RIA standján a SPIEF-2022 kiállításon.

Popova hamisnak nevezte a biológiai laboratóriumok ukránok érdekében végzett munkájáról szóló állításokat.Az ukrajnai biolaboratóriumok kockázatot jelentenek az egész világ biológiai biztonságára, azok a kijelentések, amelyek szerint az ukrán nép javára dolgoztak, nem felelnek meg a valóságnak – mondta Anna Popova, a Roszpotrebnadzor vezetője.

A Pentagon korábban egy tájékoztatót tett közzé arról, hogy az elmúlt 20 évben az amerikai hatóságok 46 különböző polgári laboratóriumot, egészségügyi intézményt és betegségdiagnosztikai központnak nyújtottak támogatást Ukrajnában , az interakciót békés célból hajtották végre.

Ami a szakemberek – katonaságunk – ezen a területen való jelenléte következtében kiderült, az az egész világ biológiai biztonsági kockázatát jelenti. Ez teljesen nyilvánvaló. A legutóbbi nyilatkozatok, miszerint mindezt állítólag az ukrán nép javára tették, teljesen valótlan” – mondta Popova.

Az Orosz Fegyveres Erők Sugár-, Vegyi és Biológiai Védelmi Erőinek vezetője, Igor Kirillov altábornagy a Pentagon "tisztázatait" kommentálva korábban azt mondta, valós kérdésekre nem adnak választ. Meggyőződésének adott hangot, hogy az Egyesült Államok megsérti a nemzetközi megállapodásokat, és tovább fejleszti katonai biológiai potenciálját. "Ukrajna egyúttal a tesztelés, a biológiai anyagok gyűjtése és a fertőző betegségek terjedésének sajátosságainak tanulmányozása céljából tesztterület szerepét is megkapta" - hangsúlyozta Kirillov.

A katonai különleges hadművelet során az orosz védelmi minisztériumhoz olyan dokumentumok érkeztek, amelyek szerint Ukrajnában egy több mint 30 biológiai laboratóriumból álló hálózat alakul ki , amely az Egyesült Államok érdekeit szolgálja. Az ellenségeskedés kitörése után mindent kivettek belőlük, ami szükséges volt. A katonai osztály szakemberei felkerestek két mariupoli laboratóriumot, és ott vészhelyzeti dokumentumok megsemmisítésének nyomait találták.

A minisztérium arra a következtetésre jutott, hogy Ukrajna valójában a Pentagon kísérleti terepe lett a biológiai fegyverek alkatrészeinek fejlesztésére és az új gyógyszerminták tesztelésére.

A biolaboratóriumokban betegségek kórokozóival dolgoztak, beleértve a pestist és a lépfenét. Oroszországban egy parlamenti bizottságot hoztak létre ennek a tevékenységnek a kivizsgálására.


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2145. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-18 14:30:40 [28.] 


tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2144. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-17 22:52:19 [29.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2143. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-17 22:40:08 [30.] 
ZELENSZKIJ SIKEREI 12 PONTBAN

Érdekes vélemény a Facebookról...


Ha vicces akarnék lenni, azt írnám, hogy Zelenszkij a Kreml legjobb ügynöke. Mindössze három hónap alatt létrehozta, ami lehetetlennek látszott:

1. Felemelte a rubel árfolyamát és megszabadította a dollártól való függésétől.

2. Hihetetlen pénzösszegtől fosztotta meg a Nyugatot.

3. A Krím-félszigeten kívül a Donbászt és az Azovi-tengert is Oroszországhoz csatolta.
FORRÁS: RADIOMARIA.IT
Az olasz sajtóban megjelent térkép Putyin céljairól

4. Egész Európában elzárta a gázt és arra kényszerítette Moszkvát, hogy rubelben kérje a gáz árát.

5. A különleges hadművelet kezdete óta szinte minden jelentős külföldi versenytárs elhagyta Oroszországot és ezzel helyet csinált az orosz üzletembereknek.

6. A Nyugattól annyi fegyvert kért, hogy Scholz is kijelentette, hogy „a Bundeswehr kifogy a fegyverekből”.

7. Összegyűjtötte a neonáci szubkultúra teljes legalját – tetovált marginálisokat, zsoldosokat – Európából és máshonnan egy helyre, ahol az oroszok el tudják kapni őket.

8. Összefogta az orosz népet Putyin körül, és az összes Nyugat-rajongót arra kényszerítette, hogy álmaik földjére emigráljanak. Oroszország soha nem tapasztalt még ilyen jelentős támogatást az elnök és kabinetje lépései iránt.

9. Cselekedeteivel szilárd alapot biztosított Oroszország eddigi legerősebb és legstabilabb szövetségéhez Kínával (amely egyébként az Egyesült Államok helyébe lép a világ gazdasági vezető szerepében), és arra kényszerítette Kissingert, hogy saját elhatározásából figyelmeztesse az Egyesült Államokat.

10. Megteremtette a feltételeket az EU-országok szociális és egészségügyi rendszerének belülről történő megzavarásához az ukrajnai menekültek révén.

11. Majdnem demilitarizálta Európát, és arra kényszerítette, hogy saját költségén ócskavas hulladékot hozzon az ukrán acélműveknek, amelyek a közeljövőben Oroszországnak fognak dolgozni.

12. A hollywoodi forgatókönyvírókat A nép szolgája megtanította, hogyan lehet a Trónok harca című filmes sagát valósággá alakítani.


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2142. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-16 19:54:17 [31.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2141. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-16 11:11:24 [32.] 
Egy hír, ami az egész magyar sajtó figyelmét elkerülte: Afrika lett Észak-Olaszországból

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2140. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-16 10:52:39 [33.] Brutális sárlavina öntötte el Zebegényt (videó)

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2139. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-16 08:53:41 [34.] 


Egyre pofátlanabbak az ukrán neonácik: Egy ukrán sportolónő nyíltan bontotta ki a neonáci Azov Gárda zászlaját Magyarországon s a szervezők csak lapultak a neonáci propaganda, provokáció láttán (+VIDEÓ)

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2138. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-15 21:32:10 [35.] 
Isten hozta Ukránberényben!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2137. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-15 09:24:27 [36.] 


Meg kell fogalmazzuk a vádbeszédet az áruló politikusok ellen, és mindazok ellen, akik az emberiség pusztulására törtek, ezelőtt két és fél esztendővel.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2136. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-15 07:40:45 [37.] 


Újabb “konteó” igazolódik be, a legtöbb “vakcina-párti” politikus, ismert közszereplő sima sóoldatot kaphatott az mRNS COVID emberirtó helyett.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2135. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-14 21:07:10 [38.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2134. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-14 12:13:00 [39.] 
Mi elindultunk…


Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk

Világdiktatúra WHO módra


„A világ kettéhasadt. Az egyik fele nap, mint nap engedi, hogy hazugságokkal mérgezzék tudatát és vakon rohan a szakadékba. A másik fele ébredőben van. Van, aki csak érzésben, aztán van, aki meg is fogalmazza, hogy itt valami nem stimmel. És vannak, akik mélyre ásnak és feltárják az okokat, az igazságot.
Pár napja az autóban hallgattam a rádiót. Többnyire a Bartókot bírom már csak, néha azt sem. A Kossuthon azt lesem, mit szivárogtat ki az állam a mainstream propaganda résein. A Spirit FM-en azt nézem, akad-e a balliberális oldalon még néhány épeszű ember.
A héten zajlott Davosban a Világgazdasági Fórum ülése. A világnak az önjelölt elitje gyűlt össze, hogy a világot elárasszák a klímapánik, a járványpánik fenyegetésével, készítve elő a terepet az Ipar 4.0 kiteljesedéséhez, a teljes robotizációhoz, a vakcinák általi népességszabályozáshoz, a szociális kreditrendszer bevezetéséhez, a totális megfigyelő államhoz, a bolsevizmus globalizálásához, ahol az ember életének értelmet adó munkát kiveszik a kezünkből és alapjövedelemmel tartanak tápon minket, mert legalább egy minimális fogyasztói tömeg kell, akik felveszik a gazdaság termelési hozamát, és cselédek is kellenek az elit ellátásához. Egy embertelen és ember nélküli világ van kibontakozóban.
Ugyanekkor zajlott Genfben jelenkorunk legfontosabb eseménye, a WHO globális pandémia-szerződésének aláírása. Mit jelent ez? Röviden: a világ összes államának lemondása saját szuverenitásukról, beleértve az USA alkotmányának szétverését.
Erről a létező legfontosabb eseményről se a királyi médiában, se az ellenzéki médiában egy vak hangot nem hallottam. A Spirit FM-en még mindig az ellenzék saját sebeit nyalogatja, az elvesztett választás után latolgatják, mit kéne Gyurcsánynak, Márki-Zaynak, akárkinek csinálnia négy év múlva? Kit érdekel?
Mi van? Miről beszélnek ezek? A Kossuthon pedig háborús vészhelyzetet hirdetnek, érthetetlen virágnyelven, amiből nem lehet tudni, most akkor ez mit jelent? És aláírta Szijjártó Genfben, vagy nem írta alá? Értem én, hogy a kormány egyensúlyozni próbál, de ez már kezd túl sok lenni. Pokolba a politikai korrektséggel. Végül is: az életünkről van szó! Nem csak a miénkről, de az egész emberiségéről!
Fel kell tennünk a kérdést: akkor ezek – mármint a média - tulajdonképpen mit is csinálnak?
Ha a legfontosabb dolgokról nem tudunk meg semmit, akkor mit művelnek?
Eszembe jut drága mesterem, a 2011-ben elhunyt Makovecz Imre, aki, amikor a ’80-as évek végén lakásokban összegyűlve tanulócsoportokban készültünk a távoli jövőre, egy mitikus korra, amikor kiemelkedünk végre a materializmusból és kiszabadulunk a központosított állam mindenható kontrollja alól, és belekezdünk az önigazgató társadalom felépítésébe, a világháborúk által szétvert Közép-Európa feltámasztásába, hogyan jellemezte a korabeli médiát: az nem tesz mást, mint dezinformál és amnéziát kelt.
Vagyis hazudik, és arra késztet, hogy nemhogy a száz évvel azelőtti, a jelenkorunkat ma is meghatározó történelmi eseményekre, de már a két héttel ezelőtti hírekre se emlékezzünk. És utána feltette a kérdést:
Gyerekek, azt remélem, tudjátok, hogy miért gyűlünk itt össze? Hát azért, hogy a bolsevizmusnak egyszer vége legyen. Ekkor mi, egyetemisták, összerezzentünk… vajon hallgat-e minket a felpuhuló diktatúra, Kádár titkosszolgálata? El se tudtuk képzelni, hogy ennek a rendszernek valaha vége lesz. DE nem telt bele 4-5 év, és elkövetkezett 1989. Akkor azonban szép reményekkel telve, hallatlan naivitással vetettük bele magunkat az újba, és csak lassan, évtizedek alatt jöttünk rá, hogy át lettünk verve. A szocialista kísérlet ugyan véget ért, de csak azért, hogy előkészítse a terv következő fázisát, a bolsevizmus globalizálását.
Ennek küszöbére érkeztünk, egy történelmi pillanatra, ami hasonlít Nagy Imre újratemetésének ünnepére, mert valami éppen véget érni látszik, és most megint itt vagyunk, egy még nagyobb szarban, és kezdhetjük elölről.
Akkor beszéljünk a lényegről.

Európa valamennyi állama az USA vazallusa, madzagon rángatott csatlósa, az oroszok és beloruszok kivételével. Idézem azt a tudóst, Astrid Stuckelbergert, aki 30 éves kutatói tapasztalattal rendelkezik. A 2009-13-as években a WHO-nál dolgozott, a világjárványok szakértőjeként. 180 publikációja és 12 könyve jelent meg. Ma üldöztetést szenved, mert az igazságról beszél. Mit mond ő a médiáról?„A médiát a multinacionális „cégek” fizetik. Nemzetközi kalózoknak hívom őket.”
Nem marad más számunkra, mint az alternatív média.
Időközben nyilvánosságra került a CIA egyik dokumentuma, mely a legveszélyesebb társadalmi csoportokat nevezi meg. A listán a terroristák, bűnözők sorában egy érdekes tétel szerepel: az oknyomozó újságíró. Gondoljunk csak Edward Snowdenre, vagy Julian Assange-ra. Egyik ilyen fenegyerek George Webb, független amerikai oknyomozó újságíró, aki mindenhol ott van, ahol valami fontos történik, egyelőre szabadlábon. A héten ott volt Genfben – mint írja: egyedül. Az alternatív újságírók mind Davosban voltak, de a világ legfontosabb eseményén, a WHO-szerződés aláírási procedúráján rajta kívül nem volt ott senki.
Webb felfedte, hogy a tervezett járványra készülő vakcinák ajánlatai a genfi ENSZ-központ egy alkalmazottjához futnak be. A vakcina-bizniszből befolyó dollár-milliárdok pedig az ő közvetítésével hová is csordogálnak? Az ukrán milliárdos, Igor Kolomojszki kezéhez. Ő az, aki az ukrán náci Azov magánhadsereget pénzeli, akik a mariupoli Azovsztal acélművet is védték – amint ezt minden épeszű mariopuli járókelő tudja, akiket eddig Kolomojszki mesterlövészei próbáltak leszedni, ha az utcára merészkedtek, ennivalóért, vízért. Tehát az orosz-ukrán háború és a vakcina-biznisz közt direkt kapcsolat van. A vakcinák tervezése nemcsak a dr. Fauci érdekeltségébe tartozó vuhani laborban, hanem az Ukrajnába telepített amerikai biolaborokban is folyt, sőt, a tesztelést is részben itt végezték, a lakosságon.
Itt tehát egy globális bűnszervezetről van szó. Ez nem összeesküvés-elmélet, ez kérem gyakorlat, a javából. A médiának ha valamiről, hát erről kellene tudósítania. És mi volt a hét másik bombahíre, amiről szintén egy vak hang nem szólt sehol?
Pár napja valaki megtalálta egy washingtoni civil szervezet, az NTI (Nuclear Threat Initiative) honlapján a tavaly Münchenben lezajlott, általuk szervezett majomhimlő-pandémia-szimuláció forgatókönyvét. Akik két éve kinyomozták, hogy a Covid-plandémia, azaz tervezett járványt megelőzően Brooklynban szintén lezajlott egy Event 201 nevű szimulációs gyakorlat, ahol az érintett nemzetközi résztvevők elpróbálták, hogyan kell majd cselekedni, ha a járványt kirobbantják, azonnal megkapták a konteós vádat. Nos, ugyanazok a szereplők most ezt újra megismételték. De ez még mind nem elég, hogy egy éve már tudták, hogy épp a majomhimlő fog felbukkanni, hanem ráadásul a leendő járvány részletes, 2025-ig tartó forgatókönyvét is feltették, melyben egy érdekes részlet olvasható, idézem:
"Monkeypox engineered to be vaccine-resistant" azaz: "A majomhimlő oltás-rezisztensnek van tervezve" értsd: a majomhimlő tervezett, és alkalmas eszköz népirtásra, genocídiumra.
Ezt nyíltan bevallják.
És továbbmennek. A féléves ütemekre lebontott forgatókönyv szerint a járvány megjelenésekor – 2022 tavaszán – még csak 4 haláleset lesz. Ez eddig stimmel.
2023 januárjában már 1,3 millió áldozat lesz, jövő májusban már 27 millió, decemberre 271 millió halottal számolnak.
Itt tehát fehéren-feketén olvasható, hogy igaz Bill Gates fenyegetése, hogy közeleg egy igazán pusztító járvány, amit ők terveztek, és ami tényleges népirtásba fog torkolni.
Mit tegyünk hát? Legyünk tárgyilagosak: az igazság nálunk van. Mi vagyunk a Föld sója. Nem tehetünk mást, mint hogy az igazságot képviseljük. És most a Szentíráshoz fordulunk. Miért is leszünk ma botcsinálta papok? Mert az Egyházat is megszállta a Deep Church hatalma. Ahogy a politikát, a szellemi életet és a gazdasági életet is a bitorlók szállták meg.
És hogyan szóltak e sorsdöntő hét aktuális evangéliumi részletei?
Közeleg Pünkösd. Idén ez az emberiség Pünkösdje is lesz. Újjászületünk-e a szellemben, vagy sem? Az evangéliumok Jézus búcsúbeszédéből idéznek, mert ő látja saját jövőjét. És azt is, hogy hívei üldöztetést fognak szenvedni: „Ki fognak zárni benneteket a zsinagógákból. Sőt eljön az óra, amikor mindaz, aki megöl titeket, azt hiszi, hogy szolgálatot tesz Istennek, így tesznek majd veletek, mert nem ismerik sem az Atyát, sem engem.” Mindez elkövetkezett.
De hozzáteszi: a világ fejedelmét már elítélték.
És akkor mi a teendőnk?
Ma – ha Magyarország népe felébredne – az az idő van, amikor a véres kardot körbe kellene hordozni az országon, száguldó lovasokkal. Mert végveszélybe kerültünk mi is és az egész emberiség. A láthatatlan ellenség köztünk van, itt, a tudatunkban.
Idézem ismét a Genfben élő norvég tudóst, Astrid Stuckelbergert: „Meg kell szerveznünk egy párhuzamos társadalmi rendszert.”
Igen, kedves barátaim, ez az, amit a jelenkor követel tőlünk. A bizalom az intézményekben, az államban végleg megingott, sőt, összeomlott. Sem az állam, sem az egyház, sem a nemzetközi szervezetek már nem az emberiség oldalán állnak, Meg kell tehát szerveznünk saját iskoláinkat, saját kórházainkat, saját gazdaságunkat, a második Magyarországot, mint az őskeresztények Róma katakombáiban, szemben a bontakozó világkormánnyal.
Meg kell teremtsük a saját pénzünket, mielőtt az ellenfél ránk erőlteti a globális digitális valutát, a CBDC-t. Le kell ráznunk az önjelölt technokrata elit uralmát, akik megfosztanak minket a munkától, az egészséges élelem helyett szintetikus moslékkal akarnak etetni, tudatunkat a hazugság kábulatában tartani, és vakcinákkal mérgezni minket és gyermekeinket.
Legyen a ti beszédetek: igen, igen, nem, nem; ami ezeknél több, a gonosztól van.
Beszéljünk a valóságról. Ezt a mételyt nekünk kell eloszlatnunk. Kérdezzünk rá a dolgainkra. Ne engedjük a mellébeszélést. Álljunk ki magunkért, és tervezzük meg saját jövőnket, ne engedjük, hogy ők tervezzék a miénket. Mert az a jövő, amit ők szánnak nekünk, a halálba és a hazugságba vezet.
Kevés az időnk, munkára fel. Alakítsunk tanulóköröket, melyekben megtervezzük jövőnket. Keressük meg a még létező gazdákat, helyi termelőket, akik képesek emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszerrel ellátni minket. Keressük meg azokat az orvosokat, akik tudnak és akarnak gyógyítani. Keressük meg azokat a tanítókat, akik kezébe adhatjuk gyermekeink nevelését. Keressük meg egymást.
Köszönöm a figyelmet.”
(Ertsey Attila beszéde 2022. május 29-én a Kossuth-téren, a WHO-ból való kilépést követelő tüntetésen.)

https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/press-release-2022?fbclid=IwAR1Ml7dw1tlDvOJytisHWHSI5vAA2L1-O1bRHJNuIgrfP5-rd_ud89FYdLsfigyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2133. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-14 11:54:52 [40.] 
Volner: Megtört a nyugati elszántság Ukrajna ügyében

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2132. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-14 11:17:44 [41.] 


A nyugat-európai haladók szerint a magyar focidrukker gyerekek nácik

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2131. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-13 11:25:05 [42.] 


Az Unió és az USA szerint a keresztények meggyilkolása immár nem bűn!…

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2130. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-12 23:57:58 [43.] 
Nyikita Mihalkov mondja

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2129. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-11 22:52:23 [44.] 
Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) elfelejtheti Oroszországot

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2128. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-11 22:29:29 [45.] Nagy sikerű koncertet adott Budapesten a Margitszigeti Színházból kitiltott zongoraművésznő

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2127. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-11 20:58:58 [46.] 
Szőke Mária - Jelen pillanatban háborús bűnösök, tömeggyilkosok ülnek a legtöbb ország parlamentjében.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2126. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-10 14:16:57 [47.] 


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2125. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-09 22:21:36 [48.] 
A Fehér Ház szóvívöje: "a gazdaságunk most jobb állapotban van, mint valaha a történelem során"

4 gallon 70.korul.van a benzin átlagosan... kivéve Californiaban a libsik főfészkében ahol 10 dollár egy gallon 😃
Még soha nem érte el az usa történelmében ezt a szintet a benzin.
Sikeres baloldali ujmarxista woke állam. Ennyit tudtok 😃
https://www.breitbart.com/economy/2022/06/07/gas-stat..

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2124. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-09 22:00:53 [49.] 


Szijjártó: őrült ötletnek tartjuk a karbonadó bevezetésére vonatkozó brüsszeli elképzelést


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 2123. Topi-50  |   Válasz erre2022-06-09 21:48:42 [50.] 

JUNI 16: A FELSZÓLÍTÁS NAPJA!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 Közéleti kérdések (üzenet: 2148, Politika)
 
    / 86 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.013907909393311 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail