Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9170939/106 Témák: 17360 Tagok: 108095 Legújabb tag: TechY01 Online: (123/12
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
Weblapunk
Galériánk

    / 1745 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők (üzenet: 43619, Kutya)
 
 43643. U.Kriszti  |   Válasz erreMa, 17:52:05 [1.] 
Szerda!

Barbi helyett ma én jövök a hírekkel. Ritácskánktól kapott egy kis gazdisodás előtti búcsúajándékot. A kennelben egy ölelgetős, szeretgetős elköszönés közben telibe kapta a körmeivel Barbi szemét, fáj, vörös és non-stop könnyezik. Barbi, ha holnapra nem javul SZEMÉSZET!!!

Enyhén szólva is aktív, mozgalmas napunk volt, megpróbálom nem kihagyni a lényeges történéseket az összefoglalóból.

Rögtön reggel Forró Kriszta elvitte a mai nap első ivartanítottját Kamillát a Minivetbe. Jól viselte, rendben van, visszatettük az eredeti kenneljébe. Tettünk azért be egy trepnit takaróval, hogy ha kalapostul nem fér be a házba, tudjon melegebb helyen feküdni.

Közben jött Gubek Nóri, Pregi Ildi és később Szévi is. Gyorsan haladtunk a munkával, mert sokan sétáltak. Gyömbér, Judy, Boxi, Bütyi, Mázli, Vadóc, Rami, Léna, Csoki és Mangó.

11-re Misi is ment ivartalanítódni, Forró Kriszta és Erika vitte őt. Közben Bori hozott a Margit gyerekeknek hordozót, így Pregi Ildi az összes kölyköt és Margitot is bepakolta az autójába és elvitte őket oltatni, chipeztetni. Margit nem volt egyszerű eset, be kellett kötni a száját, de Ildi kemény csajként egymaga megoldotta a 6 kölyök+Margitanyu szállítmányozását, mozgatását. Az autójában elég kemény szagmintát hagyott a kis család, némi kaki mintákkal fűszerezve. :-)
Amúgy a kőházban ma reggelre elmondhatatlanul gusztustalan, tragédia állapotok uralkodtak, Szévi nem kevés munkával és befogott orral tisztára varázsolta. Elkerülendő a kölykök hígabb termékeit mostantól extra spéci tápot kapnak, amelynek előkészítéséhez van egy kis plusz útmutató, azt majd Barbi fogja tudni, én kimaradtam az infóból. A teljes oltott csapat megkapta a féreghajtót is.

A mai harmadik ivartalanított Ramika volt. Nála is rendben zajlott minden, a faházba került, jól van.

Ma csak egy összeköltöző csapat volt. A sarokban Tessy hangoskodásában mostantól Kornél mellett Pattancska is besegít. Mondhatni Pattancska annyira üvöltött egész nap, hogy Tessy szinte megnémult a döbbenettől. Különleges érzés volt nem hallani őt. :-)

Ma minden kutyánk száraztápot, rizst és konzervet kapott és függetlenül attól, hogy most nem kaptak főzött feltétet, nagyon elégedetten és boldogan habzsolták fel az egészet. :-D
Ja reggel vettem 30 kg rizst, amit Szévivel bepakoltunk a helyére, ott megtaláljátok.

Remélem nem hagytam ki semmi fontosat... Szép estét Mindannyiótoknak!
 43642. T.Éva  |   Válasz erreMa, 10:01:11 [2.] 
Edina ez tényleg éjszakai hírek.
A kicsiknél gondolom azért szórták fel, hogy ne a pisibe kakiba tapossanak, de abban igazad van, hogy a szalmát kihordani nehezebb, mint ha forgáccsal lett volna felszórva. Vékony rétegben felszórjuk, akkor egy fél vödör az összesöpört anyag . Tudom, hogy spórolni kell a forgáccsal, de ebben az esetben két dologra jó a forgács vékony felszórása, pláne, hogy most láttam a videon be lett téve a műanyag tál, nem taposnak szét semmit és könnyebb feltakarítani.
a tálalóban a szalma tűzveszélyes sztem és amikor hétfőn összesöpörtük, alatta nedves volt a beton, a karton dobozok nagyon jó szolgálatot tesznek, mert a kút körül sem volt lefagyva a hólé.

[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
[előzmény: (43641) rbedina, 2018-02-20 23:43:44]
 43641. rbedina  |   Válasz erreTegnap, 23:43:44 [3.] 
Sziasztok

Keddi éjszakai kutyás híreim :Idő: Hull a pelyhes fehér hó jöjj el kedves télapó ja nem a tavasz ....tavasz hol vagy ???? én már nagyon várom hétfőn gyönyörű idő volt .....

Mai hatalmas segítségem Judit volt és természetesen hozta a szokásos finom menüt is kutyáinknak

Laci bácsi jött Mázlihoz és elvitte egy nagy sétára

Judit pedig megsétáltatta Judyt, Vadócot, Csokit és Mangót

Nagyon jó hír, Ritának negatív a lelete mehet gazdihoz Boby viszont ma kezdte a gyógyszert 3 db/nap öt napig , szombaton kell kapnia utoljára .

Margit ma kicsit lehangoltabb volt és nem evett olyan jól mint eddig, figyeljétek légyszi holnap.

Pattancskánk vicces, úgy néz ki a felfújt rózsaszín nyakravalójában mint aki most menekült a Titanicról :) Levettem a pocakjáról a tapaszt. Viszont nem találtam a hasában sem kapcsot sem varratot......megnézettem Judittal is, ő sem látott...bekentem betadinnal....holnap Barbi megnéznéd te is ? Köszi :)

A kutyáink ebben a remek időben alig várták, hogy visszamehessenek a helyükre, volt aki a kapu előtt ácsorgott volt pl. Fox a kis faház előtt ücsörgött, oda nem esett be a hó :)

Zénó a változatosság kedvéért ma Cukit verte meg a kifutóban :(

Gyönyörű jeges medvénk Kamilla és Bóbita a szép fehér bundájával beleolvad a havas környezetbe, csak a kék nyakörvük világít <3 <3

Amikor végeztünk Judittal már kocsival indultunk ki a menhelyről amikor jött egy család baba kutya nézőbe. Visszamentem velük és kiválasztásra került az egyik kislány Merci

Utána mentem Ilikéért és irány Budaörs örökbe adtuk Jacket. Szokásunkhoz híven nem volt zökkenő mentes az oda út GPS sztrájkolt, emberek megint össze vissza beszéltek hol is van a keresett utca, de a végén csak oda értünk.....visszafelé dugó hipp-hopp 18 órára már itthon is voltunk ....

Mindenkinek jó éjszakát, csütörtökön újra jövök

Ui: Légyszi a kiskutyáknál ne rakjátok tele az egész házat szalmával, mert mindent össze kakilnak és ha az ember egyedül van nagyon nehéz kihordani.....és mostanában a tálaló is tele van szórva szalmával és áll alatta a víz.......

Edina"Ha a változás szelei fújnak a pesszimista falakat épít, az optimista vitorlát bont!"
[válaszok erre: #43642]
 43640. T.Éva  |   Válasz erre2018-02-19 19:58:36 [4.] 
Hétfőőőőő!

Ma is mint az utóbi időben mindig mozgalmas napunk volt. Marikával mentem. Paksy Ági ma nem jött, nem is jelentkezett, remélem nem beteg.
Én ha kérdeznétek jobban vagyok, még sokat köhögök, de kutyáinkat muszáj megsimogatnom ezért ma is mentem.
A menhely felé útban találkoztunk Edinával és fő fotósunkkal U. Krisztivel, akik éppen Judyról készítettek sztárfotókat.
Kinti kenneleket Edina már rendbe rakta, a piciket 1x már megetette.
Nagy izgalommal vártuk Kamilla formáját a mai kozmetika után, aki nagyon szépséges lett, de ezt mindannyian tudtuk. Edina elvitte Veráékhoz és amikor visszajöttek egy csodaszép pihe-puha bundájú fehér macit láthattunk.

Edina jóvoltából sétált, Mázli, Vadóc, Berkenye és Buksi, Judy a fotózáskor, jájjjjj nem emlékszem más is sétált-e.

Edina vitt Rita anyagot a rendelőbe

Összeségében a szokásos időben végeztünk, mindenki jól evett, a kennelek viszonylagosan jó állapotban voltak. Gyógyszereket megkapták akinek kellett.
Pattancska egész nap áriázott, szóval nem vagyuk hiányában az áriázó kutyáknak

Óriási bűnt követtem el, bementem a kicsikhez és nem húztam fel a nylont a cipőmre, de, hogy őszinte legyek, ha valami baj van azt nem csak a cipőnkkel visszük be (esetleg, kezünkkel, ruhánkkal, stb), de ha kell és megnyugtat mindenkit, akkor felveszem legközelebb. Igaz itthon a lépcsőházban veszem le a cipőmet, ahol járnak a kutyáim.
A kicsik és Margit másodszor is kaptak finom falatokat.

dolgozni

[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
 43639. nansy  |   Válasz erre2018-02-18 18:40:06 [5.] 
VASÁRNAPI BESZÁMOLÓ

Reggel miután kihámoztam a kocsit a hóból,boldogan észrevételeztem,hogy nyílik az ajtaja.Jaj de jó hír ez mostanában
Majd elmentem Újpalotára Mariannért és együtt kiautóztunk a menhelyre.És a lakatok is nyíltak csodák csodájára
Kivittem itthonról az összes szárazat,amit legutóbb elraktároztam.
Kamillát mi,kiengedtük már a kifutóba.
Margitéknál előbb etettünk és csak utána takarítottunk.Vittem nekik főtt csírkemellet,amit rizzsel dúsítottam,pillanatok alatt bepuszilták.
Pattancskánk nagyon cuki a rózsaszín gallérjában és mintha ma kikapcsolták volna rajta a hangerő gombot,mert nem kezdett jajveszékelésbe,csak amikor elindultunk haza.
Bobi,Léda rendben,még telek Andival kubikoltunk is náluk,behordtuk azt homokkupacot,ami a kútfúráskor maradt,és szétterítettük a sáros részekre.
Andika ma is nagy segítség voltál,hiszen annyi látogatónk volt,hogyha nem vagy ott biztos besokallunk.Köszönjük,imádunk
Délelőtt rengeteg sétáltató,gazdijelölt kilátogatott,a múlt heti nyugis vasárnaphoz képest ez egy kemény menet volt,ráadásul még Cuki is kibújt a hámjából és mehettem becserkészni.Hála Foxnak,sikerült,mivel elvittem magammal,hátha úgy könnyebben odajön hozzám.Annyira be volt tojva,hogy szinte kézben vittem vissza a menhelyre.Gazdijelöltek azt mondták,hogy igazi kihívás lesz a számukra ha ő marad a kiválasztott.
Volt még egy család,akik már vittek tőlünk kutyát,azt hiszem talán Sziszinek hívták kölyökként,de sajnos nemrég elpusztult.helyette szeretnének másik kutyust.Gondolkodnak a kölykökben is,ajánlottam a káj-németjuhász keverékeket is,jönnek még és hamarosan dönteni fognak.
Ismét kint voltak Rita gazdijelöltjei a gyerekekkel,elvitték egy jó nagy sétára.Gyűjtöttem Ritától kakit,bár nem tudom,hogy holnap jó lesz e mintának a laborba.Edina ha lesz érkezésed,nem lenne nagy baj,ha esetleg sikerülne holnap frissebbet gyűjtened,majd reggel adok hozzá edényt.A mait beraktam a hűtőbe egy gyógyszeresfiolába és ráírtam,hogy RITA.
Rami megkapta a gyógyszereit,Léna pedig a Bravectót.Telek Andit megkértem,hogy vegyen Dolfinak is,mert már egy pár hete nagyon kivörösödik az első két lábán ,lehet máshol is,foltokban a bőre.Hátha rajta is segít,mindenesetre nem árt.
Kajaosztás után is jött még egy család kutyusnézőbe,még hezitálnak a kölykök,vagy egy fiatal kutya között,egy idős labrador kan mellé kerülne társnak.Csiki Ildi is kilátogatott Vadóchoz egy jó nagy séta erejéig.
Délután még pakolásztunk,feltöltöttük a táposbödönt.Edina holnapra van főzve rizs,de húsféle már nincs amit megtudtunk volna főzni neked. Ma vittük a szokásos farhátat Mariannal és azt főztük meg kutyáinknak.
Jaj és majd elfelejtettem,hogy kilátogatott Bütyök gazdija,Erika is.Én nem találkoztam vele november óta,nagyon megörültem neki.Sokat dolgozik,mert vezető beosztásba került."Ha látni akarod a szivárványt az esőt is elkell viselned"

nansy
 43638. Erika71  |   Válasz erre2018-02-17 16:00:19 [6.] 
Pèntek.Ritát külön raktam de aznap semmi kaksi.Rami megkaptta a gyogyszereket,dadáktól kipakoltuk a három nagy fekhejet mert nyakig szarosak vóltak.
Kifertőtlenîtettük megint de a permetezöbe bekevert anyagot valaki kiöntötte.
Szombat.szokásos csapatunk tènykedett megint,ma is voltak sètáltatók ill Rita gazdijelöltek akik hozták a kolegájukat családostul bibi csak az,hogy magyarul alig tudnak csak a kislány kutyust nèztek maguknak volt egy kutyusuk Golden Coli de öregsègben elment.Mivel volt mèg egy család is aki kistestü nyugisabb kutyust szeretett volna îgy apát haza ugrasztottam Misikèèrt,nagy sikert aratott a külföldiek első szerelem,Niki fèrje tolmácsolt nekünk nagyon kedvesek Rita gazdik is napi kapcsolatban vannak velük a pasik kolegák.Társasházban laknak ès állandó lakosok nálunk a lakás is saját,a III.kerületben laknak,mivel Misi megy ivartalanîtodni îgy Szombaton mehetne hozzájuk addig lecsekkoljuk Rita gazdit lehet hivni de megatták a számukat is csak Angolul tudnak perfek îgy ez az egyszerübb.Ma mèg voltak Margit babáknál akik multhèten szombaton is vóltak hoztak nekik köjöktápot is viszont mèg mindig nem tudttak választani de jönnek rendszeresen hozzájuk.Misi adatokat beîrom a belsőbe.Ritát ma is külön hagytam îgy tuti mindig van kaksi szèklete tökèletes volt ma.
 43637. T.Éva  |   Válasz erre2018-02-16 23:48:02 [7.] 
köszönöm Edina, jobban vagyok már, de még nem teljese a gyógyulás

[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
[előzmény: (43632) rbedina, 2018-02-13 21:57:14]
 43636. rbedina  |   Válasz erre2018-02-15 23:04:55 [8.] 
Sziasztok

Csütörtöki kutyás híreim : Az időjárás kivételesen a reggeli fagytól eltekintve kellemes napsütéses volt ma

Reggel voltak némi problémák a fagy miatt....befagyott a kocsi ajtó...mind a két lakat és a csap is

Korán kezdtünk mert Ilikéék mentek a gimibe Maxim, Bella és Gyömbér volt a szerencsés akik mehettek :)

Mivel Gyömbér nem volt, ezért az ötök megint együtt futkoshattak a kifutóban

Pattancska olyan jól van az ivartalanítás után, hogy egész nap sipítozott, áriázott Imádom, de délutánra égnek állt a hajam tőle .....

Ma is rengetegen kilátogattak hozzánk, Dona, az ismerőse, Laci bácsi, Liza és három barátnője Pregi Ildi is jött és elvitte Ramit dokihoz, utána még Kamillát is megsétáltatta, nagyon nagyon köszönjük

Rengeteg kutyánk sétált, Mázli, Buksi, Berkenye, Vadóc, Rita, Tessy, Kornél, Csoki, Mangó, Zénó, Cuki, Fox és Kamilla

Margit és babái is remekül vannak

Zénó és Fox többször balhéztak, éjszakára külön raktam Zénót.....megkértem Erikát holnap napközben rakja vissza és Ritát rakja külön, hátha produkál valamit, mert így nehéz lesz tőle mintát vinni a dokihoz

Délután Krisztával elvittük oltani chipeztetni a 8 db KÁJ, német juhász keverék kiskutyákat. Gyönyörű mindegyik. egy nagy kosárba tettük őket és úgy vittük be a Minivetbe. Nem volt egyszerű a kosárban tartani őket....mint egy kosár bolha.....még jó hogy hamar kifáradtak, mert így néha kimerült bennük az elem és szundítottak egyet...addig mi is pihentünk.........de szegényeknek egy órai várakozás után borzasztó melegük lett......ezért kaptak az automatából vizet pohárban, így jobb lett kicsit a helyzet

Amikor vittük őket haza Kerepesre, az úttesten 2-3 pulykára hasonlító madár sétálgatott , először azt hittem beképzelem a dolgot, de miután Kriszta is látta nem volt kérdés, hogy ezek tényleg ott mászkálnak . Mivel nem vagyunk ornitológusok, ezért sajnos nem ismertük fel ezt a madár fajt . Érdekes élmény volt az biztos Kriszta köszönöm a segítségedet , az élmény ma is feledhetetlen volt :) :)

Mindenkinek jó éjszakát kívánok, jövőhéten, hétfőn, kedden, csütörtökön leszek

Edina"Ha a változás szelei fújnak a pesszimista falakat épít, az optimista vitorlát bont!"
 43635. Szabó Éva  |   Válasz erre2018-02-14 21:49:11 [9.] 
Szaff Dóri is jött, de nem jártunk sikerrel. Tudtuk hol van,de rászakadt volna az a sok össze préselődött töménytelen lom, ha tovább bontjuk. A csapdát neki állítottam be,az egyik ajtó zárva, kaja bent. Hátha őt még átlehet verni.

Képeim - Csömöri Állatvédők - Kutyáink albuma
[előzmény: (43634) K.Barbi, 2018-02-14 20:42:41]
 43634. K.Barbi  |   Válasz erre2018-02-14 20:42:41 [10.] 
Azt elfelejtettem higy muszak vegen Szevivel visszavittuk a csapdat Trudihoz. Ott bandazott az elveszett otodik kolkevel egyutt!
Kolkot probaltuk elkapni nem tudtuk . Nekem mennem kellett Szevi meg maradt es Bori is ment. Nem tudom sikerrel jartak e?

Barbi
"A tett halála az okoskodás!"

Kutyáink albuma
[válaszok erre: #43635]
 43633. K.Barbi  |   Válasz erre2018-02-14 20:35:41 [11.] 
Szerda.
Csak telorol tudok irni par sort. Az idojarasrol inkabb ne ejtsunk szot.
A szokasos csapattal voltunk.
Kriszti elvitte Pattit mutetre.
Judy visszakerult bentre, Zeno Foxekhoz Nasi Dolfihoz.
Bobbiek korlete katasztrofalis volt,Sz3vi es Kriszti sokat dolgoztak rajta hogy elhetobb legyen.
Picik cukik de mindent occecarnak. Majd szomjan haltak, vizuk egy csepp sem volt!
Tettunk be nekik sokkal tobbet, illetve igyekeztunk tobb wc-t kialakitani. Sok ragcsat es jatekot is kaptak, ultra cukik voltak veluk. Margitka gyonyoru.
Setaltak is paran a ket Krisztinek hala. A ket melyhutot kitakaritottam mert penetransak voltak.
Rami sajnos nincs tul jol. Nem evett. Orvoshoz nem tudtuk vinni egyelore remelem holnap sikerul. Illetve remelem jobban lesz.
Tobbiek vidamak jol ettek .
Remelem holnap mar szebb ido lesz es eltakarodik a tel a sunyiba vegre!


Barbi
"A tett halála az okoskodás!"

Kutyáink albuma
 43632. rbedina  |   Válasz erre2018-02-13 21:57:14 [12.] 
Sziasztok

Szokásos keddi híreim: Az időjárás ma is ugyan olyan csodálatos volt mint csütörtökön

Ami viszont az időjárás ellenére jókedvre derített, hogy profi segítőimet még ez a katasztrofális időjárás sem rettentette el attól, hogy jöjjenek kutyáinkhoz Judit, Forró Kriszta, Nóri,Liza ma bebizonyítottátok nekem, hogy jöhet eső vagy szél vagy szőrnyű idő, nektek is ugyan olyan fontosak kutyáink mint nekem, oltári hálás vagyok nektek és köszönöm a mai kitartó munkátokat

Margit és kis csemetéi az ajtóban vártak, mindenki nagyon kis virgonc volt ma és hatalmas étvággyal rendelkeztek :) némelyek már szélesebbek lettek evés után mint hosszabbak ..

A sok segítőmnek köszönhetően ma sétált Kamilla, Gyömbér, Dolfy, Bütyök, Boxi, Nasi, Mázli, Vadóc, Rita, Kornél, Tessy, Csoki és Mangó

Vittem ki ma kaki tartályt Ritának, hátha tudunk mintát venni és vissza vinni ellenőrzésre....de Ritánk ma úgy gondolta ő már pedig nem ad mintát Pedig Forró Kriszta mindent megtett az ügy érdekében Elvitte evés előtt, evés után sétálni, de a kisasszony hálátlan volt nagyon ott hagytam a tartályt a tálalóba a pulton , Barbi hátha nektek sikerül holnap

Itthonról kivittem a Panzi által kapott dolgokat, megtöltöttem a faházban a nagy hordót a kicsiknek meg junior tápot és junior patét :)

Minden kutyánk jól van, játék sajnos ma a cudar idő miatt elmaradt, de remélem csütörtökön az idő kedvezőbb lesz és akkor bepótoljuk

Mindenkinek jó pihenést, és jó éjszakát, én is megyek aludni, mert bevallom elfáradtam csütörtökön újra jövök Tévi jobbulást neked gyógyulj meg hamar

Edina"Ha a változás szelei fújnak a pesszimista falakat épít, az optimista vitorlát bont!"
[válaszok erre: #43637]
 43631. Szabó Éva  |   Válasz erre2018-02-13 21:47:36 [13.] 
Végre elértem Inci gazdáinak szomszédját. Gazda 8 hónappal ezelőtt meghalt. A felesége leköltözött szülőfalujába ---és VITTE A KÉT KUTYÁT is magával. Mivel a szomszéd vigyáz az ingatlanra , állandó kapcsolatban vannak,és a 2 kutya jól van,élnek , virulnak.

Képeim - Csömöri Állatvédők - Kutyáink albuma
[előzmény: (43578) Szabó Éva, 2018-01-21 20:39:47]
 43630. T.Éva  |   Válasz erre2018-02-12 21:36:01 [14.] 
Hétfőőőőőő,

Kezdetben négyen voltunk Paksy Ági, Marika, Erika és én.
A mai napon elég carul teljesitettem, mert igencsak elkapott az influenza, csak vánszorogtam, kellemetlenül éreztem magam, nem szoktam beteg lenni.
Kérdeztem Ágit kiviszi Kamillát, azt mondta nem meri, mer nehogy elrántsa, sajnáltam volna, hogy ott legyen a kennelébe ezért kivittem sétálni, elmentünk a kecskésig és vissza, aranyos nem húz, szaglászott, beakadt a láb a pórázba, lazán felemelten a lábát éds engedte. Húúúúú de szép lesz kozmetika után.
Judyval úgyanúgy játszottam, mint Dominóval, körbe körbe futott, majd felém vette az irányt, jesszus gondoltam, ha fellök az gáz, de az utolsó pillanatban kikerült.
Marika mondta üljek be a babákhoz, szívesen tettem, nagy munkában voltak éppen szopikáztak, majd amikor befejezték, akkor elkezdték gyilkolni a hótaposómat, hagytam, nem érdekes, de azért elég rendesen szét szedték, de annyira dolgoztak rajta. Szopi után mentek a forgácsra kaksizni, csuda rendes babák. A kis barnásnak kicsit hígabb volt a produktum. Margit mama 2x kapott enni.

Jól haladtunk a munkával, jól ettek délutánra eljövetel előtt nagyon nagy csend volt.
Remlem a jövő héten már rendben leszek.

Jó éjszakát kívánok! vigyázzatok magatokra!


[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
 43629. nansy  |   Válasz erre2018-02-11 17:33:48 [15.] 
VASÁRNAPI BESZÁMOLÓ

A mai vasárnap Töpi Erika volt a segítségünkre.Mariann volt ma a fő sétáltató,később csatlakozott egy hölgy,aki legalább öt kutyánkat kivitt.
Töpi Erikával ketten takarítottunk.Mondhatni ilyen nyugis vasárnapunk már rég volt.
Kilátogattak ketten arról a munkahelyről ahonnan Margit és kis családja került befogásra.Hoztak konzerveket,száraztápot.
Pont etetés közben jött az a házaspár,akik tegnap Rita mellett döntöttek.Szerették volna ma gyerekek nélkül megsétáltatni Ritát.Ki is engedtem egy laza sétára,mert már kaja után volt.mesélték,hogy nem akart visszajönni a menhelyre.
Elmeséltem nekik amit tudok a giardiáról,majd abban maradtunk,mivel kisgyerekek is vannak a családban,Rita csak akkor mehet ha teljesen rendbe jött ebből a fertőzésből.Mivel Miki azt javasolta,hogy a második kezelést csak három,négy napig kapja,holnap még kell kapnia ferdokatot és utána,mondjuk kedden ismét vinni kellene a Minivetbe székletmintát.Aztán majd meglátjuk.Megkértek,hogy rendeljek Ritának egy házat Józsi bácsitól.
Jó lenne szegényt külön tenni egy kennelbe egyedül,talán hamarabb meggyógyulna,de hát tudjuk,hogy most nem lehet egyedül.
A babacsaládból a legkisebb fiucska elég visszahúzódó volt ma,szerintem csak fázhatott,mert a testvérei már sokat vannak kint a mobilkennelből és nem volt kivel összebújnia.Holnap fordítsatok rá egy kicsit több figyelmet.A pocakja tele volt,így remélem elég tejhez jutott,de a tepsiből nem akaródzott neki enni.
Kamilla kétszer is sétált Mariann jóvoltából.Judy/Léna is rendben volt,a széklete is normális már.
Bobi és Léda elég sokat balhéztak ma,főleg mikor a sétáltatott kutyák elmentek a kenneljük mellett.Mondtam nekik,hogy addig van ilyen jó dolgotok amíg itt vagytok és nem a gazdátoknál.Apropó,mikor mennek vissza Bobiék?
A benti kennelekben rendben voltak az ebek,változtatásokat most nem eszközöltünk"Ha látni akarod a szivárványt az esőt is elkell viselned"

nansy
 43628. K.Barbi  |   Válasz erre2018-02-11 08:05:09 [16.] 
Aztaaaaa!
Remelem ez mind igazan komoly gazdijelolt!
Rita

Barbi
"A tett halála az okoskodás!"

Kutyáink albuma
[előzmény: (43627) Erika71, 2018-02-10 17:28:01]
 43627. Erika71  |   Válasz erre2018-02-10 17:28:01 [17.] 
Pèntek .Mai nap csendesen telt kutyáink hozták a napi rutint. Rita megkapta Ilike által tolmácsolt zsiarzsiâra a kètszem bogyot, Judi is megkapta a gyogyszereket husit nem tudttam elegendőt lebânyászni így kapott kiegèszîtèskèpp konzervet.
Szombat hát itt megjegyeznèm nem tudom mikor volt ennyi sètáltató illetve gazdijelőlt egyszerre kint a menhelyen, konkrètan tènyleg volt aki fèl órát várt mire sorra került pedig már Laci is beált amit tudott elmondott kutyusainkról. Szoval ma azt hiszem kutyáink nyelve is lógott a sok sètától, aki nem sètált az a benti kènyeztetèst èlvezte. Bogyók beadva.
Most irnám a mai listát mint olvastátok Csilla irta Elvisz mamár gazdinál alszi a gazdi nagyon kedves bisztos ismeritek Juliska gazdija.
1/Margit babák itt a neme mindegy nics konkrèt megvárják a kèpeket de rendszeresen jönnènek látogatni mig el nem vihető adatokat a belsőbe irom.
Zènó, kinti benti Kerepesen laknak itt ugyan csak márciusban vinnèk de megbeszèltem velük kutyust nem tartunk ijen sokáig, ha jőn jelentkező aki hamarabb vinnè egyeztetünk velük.
Rita kèt gyermekes család voltak sètálni is nagyon kedves szinpatikus család mondtam a betegsègèt kivárják a gyogyulást addig renszeresen jőinnènek hozzá, Rákoscsabaiak kertes ház.
Foxi Dunaharasztiak ès bocsánat Zènohoz irtam vèretlen, hogy márciusban vinnèk ez ide vonatkozik Zènó mehet csekkolás után. Szoval nagyon szinpik kinti benti kutyus lenne.
Volt mèg három jelőlt ők mèg választás alatt álnak.
Főztem le husit meg rízst. Remèlem mindent beirtam.
[válaszok erre: #43628]
 43626. rbedina  |   Válasz erre2018-02-08 22:06:13 [18.] 
sziasztok

Késői kutyás híreim : A negyedik napomon az időjárás elpártolt tőlem, mert szakadt egész nap az eső

Kutyáink is jelezték, hogy hamarabb kérnek bebocsájtást és mindenki ázott kutyaként szaladt a helyére

Arnold olyan vizes lett, hogy amikor megrázta magát, minden szőrszála külön életet élt, olyan volt mint egy felizgatott wc kefe

Ma oltári nagy segítségem Töpi Erika volt, nélküle nagy bajban lettem volna egyedül ....főleg, hogy délután még dolgoztam is, ezért időben kellett végeznem.....szegény Erika hajnalban még lázas is volt, de ebben a rossz időben nem akart cserben hagyni Már profi módon dolgozik kint a menhelyen Nagyon szépen köszönöm a segítséget

Az eső ellenére Erika jóvoltából sétált Kamilla, Xéna meg Töpi

Margit család egyre jobban érzi magát, Margit is sokat oldódott

Pattancska megint eljátszotta a raklap alá gurított labdát és alá mászást.... segítettem rajta ma is és utána kihoztam a raklapot ...

Kutyáink a rossz időjárásnak köszönhetően, sokkal hamarabb elcsöndesedtek, ami engem most nagyon boldoggá tett

Szerintem lassan be kellene szereznünk junior konzervet mert a kicsik egyre jobban rákapnak az ízére

Judy megkapta a gyógyszereit....

Erika holnap szerintem ne menjetek be kocsival egész a menhely kapuig, mert ma beragadtam a sárba, alig tudtam kijönni a menhelyessel....felázott nagyon a talaj a kapunál

Mindenkinek jó éjszakát kívánok, jövőhéten kedden csütörtökön leszek

Edina"Ha a változás szelei fújnak a pesszimista falakat épít, az optimista vitorlát bont!"
 43625. L.Orsi  |   Válasz erre2018-02-08 19:48:47 [19.] 
Jééézusom! Ettől a szarakciótól egyszerre röhögtem hangosan, és lett hányingerem. Atya ég! Én erre képtelen lettem volna. Biztosan benne lett volna a mintában az ebédem is. Nem vagytok százasok!
[előzmény: (43616) rbedina, 2018-02-06 19:16:42]
 43624. T.Éva  |   Válasz erre2018-02-08 00:16:22 [20.] 
Gépem lezárása előtt temészetesen mindig benézek a topikba és ma nagyon jó érzéssel megyek alukálni, mert jót nevettem és jó dolgok történtek. Köszönöm

[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
[előzmény: (43623) rbedina, 2018-02-07 19:43:40]
 43623. rbedina  |   Válasz erre2018-02-07 19:43:40 [21.] 
Sziasztok

Szerdai kutyás híreim : az idő szerintem bemutatta a teljes repertoárját, volt szél, eső havazás , hóvihar és nagy hideg ....sílécen jobban éreztem volna magam ...

A szokásos szerdai szuper csapat volt ma az én segítőm is, Kriszta és Szévi :) köszönöm a mai segítséget

Margit és picurkái jól vannak, egyre aktívabbak:) szépen ettek:) Esetleg ha valakinek van otthon felesleges lábzsákja az jól jönne kint, hogy ne zacskót kössünk a lábunkra amikor bemegyünk hozzájuk :)

Bori ma elvitte Kamillát oltásra és sétálni :) Még 10 napig nem engedjük ki csak sétáltatjuk..:)

Józsi bácsi által tegnap hozott forgáccsal egy élmény dolgozni :) szép sárga és újra tiszták a kennelek nem pirosodik vagy feketedik meg a használt forgács

Mázlit és Nasit próbáltuk barátkoztatni, de Mázlinak nem szimpatikus a kisasszony

A változatosság kedvéért, ma Kornél és Tessy majd Zénó és Pattancska vesztek össze

Pattancska begurította a raklap alá a teniszlabdát és hatalmas nyújtózkodásba kezdett hátha valahogy befér alá...de a mellkasa nem igazán engedte......elég kitartó volt...Krisztával kicsit somolyogva néztük, azután segítettünk rajta

Cukinál és Foxnál bent voltam még ettek. Cuki szokásosan a háztetőn evett, én lent előtte guggoltam Fox mellett. Cuki furcsa hangokat adott, gondoltam felnézek rá, persze hogy a szájában lévő kaját, pont rám tüsszentette köszi Cuki egy élmény volt

Ma Mázli, Nasi, meg Gyömbér sétáltak :)

Voltak kint érdeklődők a fiú Trudi babára, az egyes számú jelentkezők :) Bori kihozta a piciket megzabáltam őket ez az alom is gyönyörű.... ribanc Trudink megint kitett magáért...újra igazi kis vasgyúrókat pottyantott...élmény őket dögönyözni
a menhely előtt az autó csomagtartójában lettek megmutatva...úgy néztünk ki, mint akik a menhely előtt suttyomban kiskutyákat árulnak

Vadóc tényleg úgy néz ki, hogy lassan békét köt az ellenségével, vagyis a hátsó lábával, mert három napja nem hallottam harcolni....... ami nagyon jó hír :)

Volt még kint egy szimpatikus család egy két és fél éves kisgyerekkel kinti kutyát kerestek, nem kölyköt :) Csibészt és Boxit ajánlottam és akkor mondták, hogy Boxi már az oldalunkon is nagyon tetszett nekik és a szöveg is ami hozzá lett írva Van még egy 5 éves kisfiúk is..........vele hétvégén eljönnek és elviszik sétálni Boxit. Drukkolok nagyon :)

Azt hiszem ma nem felejtettem el semmit, mindenkinek szép estét és jó pihenést, holnap még én jövök a hírekkel azután majd csak kedden

Edina"Ha a változás szelei fújnak a pesszimista falakat épít, az optimista vitorlát bont!"
[válaszok erre: #43624]
 43622. vcsilla111  |   Válasz erre2018-02-07 09:47:06 [22.] 
Szarkommandó
Eskü ezt valahogy feltenném a Facebookra - de kellenének fotók is
Legközelebb erre is figyeljetek

Mókus utca ellenőrzése miatt

Csilla
"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
Csömöri Állatvédők
[előzmény: (43616) rbedina, 2018-02-06 19:16:42]
 43621. nansy  |   Válasz erre2018-02-07 06:52:07 [23.] "Ha látni akarod a szivárványt az esőt is elkell viselned"

nansy
[előzmény: (43620) U.Kriszti, 2018-02-07 01:46:23]
 43620. U.Kriszti  |   Válasz erre2018-02-07 01:46:23 [24.] 
Edina! A legmélyebb tisztelettel és teljes bizonyossággal jelentem ki: Te egy állat vagy!!! Azt hiszem, hogy ebben a körben ennél nagyobb bókot nem is kaphattál volna.
[válaszok erre: #43621] [előzmény: (43616) rbedina, 2018-02-06 19:16:42]
 43619. Szabó Éva  |   Válasz erre2018-02-06 21:48:19 [25.] 
Jót rötyögtem. Köszi

Képeim - Csömöri Állatvédők - Kutyáink albuma
[előzmény: (43616) rbedina, 2018-02-06 19:16:42]
 [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők (üzenet: 43619, Kutya)
 
    / 1745 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.01704216003418 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail