Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9149583/23 Témák: 17328 Tagok: 107841 Legújabb tag: jeramuveszno@gmail.com Online: (87/15
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
Weblapunk
Galériánk

    / 1739 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők (üzenet: 43455, Kutya)
 
 43479. rbedina  |   Válasz erreTegnap, 17:15:02 [1.] 
Sziasztok

Csütörtöki kutyahíradó: Az idő hűvös, de száraz volt ma, ezért nem lehetett rá panasz :)

Ilikével kimentünk reggel és ő elment Józsi bácsihoz forgácsért Újra van megfelelő mennyiségű forgács

Edit elvitte Mentát a szokásos hatalmas sétára

Bobi nagyon kedves kutya, én képről azt hittem kisebb, ezért meglepődtem amikor megláttam :)

Bóbita és Berkenye jól vannak....az ivartalanítás és a kalap miatt most felcserélődött a beszariság náluk...Bóbita lett a bátrabb, Berkenye a beszaribb Bóbita kijött és nagyot sétálgatott a kifutóban, Berkenyét megállította a kalapjával az ajtófélfa és onnantól kezdve lecövekelt az ajtóban......sok puszit kaptam de mozdulatlan volt közben ...

Jött sétáltató Katalin és Csilla ....adományt is hoztak mindketten....száraz táp, kötszer, gyógyszer stb :) nagyon köszönjük :)

Volt aki sétált: Nasi, Bobek úr, Gyömbér, Pemzli, Maxim, Kávé :)

Brenda és Lajka jól megvannak ....külön etettem őket és csak egyszer vesztek össze délután.......majd keresni kell nekik egy nyugisabb kennelt, mert a ki be engedés miatt őrjöngenek egész nap :(

Buci fejek és Kornél zabálni valók....evésnél Kornél villám gyorsasággal ette meg a kajáját.....addig megfogtam míg Rita és Tessy evett....megmondom őszintén azt hittem kirügyezem míg drágaságaim szép komótosan hússzor is megrágtak egy falatot.....szerintem Kornél sem nagyon értette mit lehet ennyit szöszmötölni egy tányér kajával

Gyömbér míg sétált az ötök szokásosan Zsebi vezetésével nagyot futottak.....a két kennel katasztrofálisan nézett ki, volt mit takarítani

P. Ildi is kijött Bóbita és Berkenye nézőbe és közben sokat segített nekem ....köszi Ildi

Mondhatnám, hogy a nap fénypontja, de inkább sajnos a mélypontja volt, amikor behoztak egy 6 hetes körüli, szemét telepen, konténer alján talált kiskutyát szinte nem is mozgott, kis teste teljesen kihűlt, fejecskéjét sem emelte fel és csak nézett a kis bánatos szomorú szemeivel....megkínáltuk fecskendőből vízzel, ami kifolyt a száján és lefolyt a torkán, mert hogy nyelni sem tudott :( Gyorsan be lett bugyolálva, hogy felmelegítsük, közben keservesen felsírt, azt hittük valami baj van a gerincével...... Krisztával elvittük a Minivetbe...amikor odaértünk megint sírdogált...Ildikó megnézte....hőmérséklete 34,5 re ment fel addigra, kicsit elevenebb lett....annyira hogy még harapott is szegény a fájdalomtól, még a kis pofiját is be kellett kötni, hogy rendesen meg legyen vizsgálva.......én még ennyire sosem örültem egy sebnek amit a bal mellső lábán találtunk...mert így legalább kiderült, hogy a gerincével nincs baj, de 5 cm-es nyitott seb van a lábán.....kapott antibiotikumot és fájdalom csillapítót....holnap meg kell mutatni újra....addig melegíteni etetni itatni.......Felhívtuk Nórit aki már többször felajánlotta kiskutyáknál a segítségét, hogy most nagy szükség van rá, a kiskutya felügyelet mellett legyen, etetni itatni kell, melegíteni ....Nóri anyukája, Nóri és Rebus el is vállalták, jó helyen van Oli már. Melegben, szeretetben, törődésben Mielőtt eljöttünk tudtam neki fecskendővel inni, enni adni ezért Krisztával nyugodt szívvel hagytuk ott hogy már tud enni, inni és vigyáznak rá Köszi Nóri nélküled nem tudom mit csináltunk volna Örök hálánk üldözni fog

Most megyek dolgozni, mindenkinek szép estét, jó pihenést :) jövőhéten hétfőn, kedden , csütörtökön leszek :)

Edina"Ha a változás szelei fújnak a pesszimista falakat épít, az optimista vitorlát bont!"
 43478. K.Barbi  |   Válasz erre2017-11-22 21:26:02 [2.] 
Szerda.
Szép időnk volt ma,a vége felé egészen langyi.
Legelőször Nóri érkezett hozzám,majd Kriszti majd a másik Kriszti és Szévi.
el vayok kényeztetve...
Ivartalanítódott ma Kubu a vizslafiú,akit Gácsági intézett,majd Bóbita és Berkenye.Kriszti vitte őket,szerintem bátran kinevezhetjük ivartalanítási felelősnek,hatalmas segítség ! A régi szerdáink rohamtempóban zajlottak,most így sokkal több időnk van kutyázni is!
Egyébként még emellett sétáltatott ő is és Nóri is,jó sok kutyusunk ment túrázni picit.
Bobek,Boxi,Bütyi,Nasi,Csoki ,Mangó,Léna,Rrami.
Brendát összeköltöztettük Lajkával.Jól megvannak,játszanak is néha,csak az a bibi,hogy a ki-be járkálók miatt néha túlontúl felspannolodnak.
ARitáék édespofák,imádom őket.
Kornél tud szépen ülni,nem tudom hol tanulta,de a bálamadzag végén nem hiszem,a bolond néninél se hiszem,valszeg veleszületett tudás.
Bobekunk kapcsán ma kicsit elszontyolodtam.annyi de annyi kutyus már ment mellőle gazdihoz,még az esélytelen öregecskék is ,csak ő marad mindig.
egy pozitívuma mondjuk van ennek,végre komótosan a saját tempójában étkezhet.
Egy valamit kérnék,hogy figyeljetek,főleg hétvégén!
Ha a sétához meg van szorítva egyes kutyák nyakörve,hogy esetleg ki ne bújjon,azt később lazítsátok ki légyszi!
Ritának szinte fojtogatóan szoros volt a nyakörv a nyakában,Kávéét is lecseréltem,nagyon szoros volt neki is.
Az új kutyánknak egy hangaja nem volt egész nap,türelmesen várta a sorát,a kaját.
Tudom hol lakott eddig,Szévivel elmentünk műszak végén,és elbeszélgettünk a gazdával.Írtam van ott egy másik sztaffi lány,hasonlóan siralmas körülmények közt,és ahogy most elnéztem,jó vemhes is,ha nem csal a szimatom.

Próbáljuk megfelelően rendezni mindkettejük sorsát.
a bekerült kutyust szólítsátok Bobinak.
Sok sok mindent főztem,Edinának és Erikának is.
Szép estét!

Barbi
"A tett halála az okoskodás!"

Kutyáink albuma
 43477. T.Éva  |   Válasz erre2017-11-22 00:31:00 [3.] 
Azt hittem azért nem kapott Bobek Úr ruhát, mert nincs akkora, de ha van akkor majd kap, de holnap megint melegszik az idő, tehát nem fog fázni , előrejelzés szerint szinte tavasziasan meleg lesz, úgy legyen!!!!!!

[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
[előzmény: (43476) zizegő, 2017-11-21 19:24:13]
 43476. zizegő  |   Válasz erre2017-11-21 19:24:13 [4.] 
Sajnálom, hogy Nasi nem jött ki Lénával, de végül is így mindegy hova tettük volna, mert ezek szerint a régi helyén sem érezte jól magát.
Borzas jó hatással volt rá, de mivel elvitték jót akartunk azzal, hogy behoztuk, mert kint meg vasat szedte. A kinti kennel ajtaja sem tökéletes, alul folyamatosan próbáljuk pótolni a kihajlított részeket.

Örülök, hogy Erika megcsinálta Maximék kennel ajtaját, mert így visszamehettek a helyükre, mi sem éreztük tökéletesnek a kinti kennelt Maximnak, Kávé talán élvezte a nagyobb helyet.

Bobeknek most melegebb lett a háza, mert bélelt, bár igazad van abban Évi, hogy adhattunk volna rá ruhát, de kaja után már úgy bekvártélyozta magát a szalmába és aludt, hogy eszünkbe sem jutott."Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
[válaszok erre: #43477]
 43475. Bajnai Aniko  |   Válasz erre2017-11-21 19:07:44 [5.] 
Bütyökék és Arnoldék kenneljére, valóban ráférne egy komolyabb suvicka.
[előzmény: (43474) Bajnai Aniko, 2017-11-21 19:03:50]
 43474. Bajnai Aniko  |   Válasz erre2017-11-21 19:03:50 [6.] 
Ma Edina helyet én voltam, épp szabin vagyok, hát belefért. A nevekkel most bajban vagyok, pedig leírtam hétvégén, de azóta változott a helyük,így kicsit megkavarodtam. Ahogy a tálakkal is, mert valahogy több került a kezembe, mint ahány kutya van. Volt ahonnan ebéd után is kiszedtem, volt ahol bent hagytam.

A kinti fehérkével és társával kezdtem, Bóbita és Berkenye, édesek nagyon, du. velük is zártam, újból takarítva.
Bent pedig Maximéktól indultam, így ma ők korábban voltak kint és korábban kaptam enni. Maximka tépi a raklapon lévő pokrócot.

Mindenki jól volt a pocsék idő ellenére is, bár Xéna nem annyira szerette az esőt. Töpi kedvén nem láttam semmi furát, gyűrte ezerrel barátnőjét, de a tegnapi kaját nem ette meg és mait sem kérte. :(

Ilike napközben hozott egy kutyust(részleteket majd Ő mondja biztos, vagy már írta ), a kinti kennelbe került, szörnyű mi volt a nyakán nyakörv helyett. Kedves, félénk, Bütyök színű, fekete maszkos pofijú fiú. Az ételt finoman veszi el az embertől, de látszik, hogy nem volt túl jó sora. Remélem nem kerül elő a gazda.

Jack és Bella visszakerült a nagy kifutósba, és a helyükre Brendát tettem be. Olyan szinten ugrált Nasi kennelrácsának, hogy az szinte meghajlott, Nasi meg a másik oldalról heccölte. Holnap majd meglátjátok, mit tudtok csinálni. :)

Kifliért is jöttek, Bobek nagyon beindult, így ez most jól jött. Oltási könyvét oda adtam. Drukkolok nagyon!
Bobek drága egyedül maradt a művészbejárónál, annyira sajnáltam, mostmár neki is kijárna egy gazdi.

A kis rókafiú Mázliék mellett, eszméletlen labdás, s mert Mariann említette valahol, hogy figyelni kell rá, mert lesi a kifelé vezető utat, hát együtt takarítottam vele, s aztán együtt is mentünk ki focizni. Egy suli neki is nagyon kellene, szerintem mindent megcsinálna, borzasztó rugalmas, tele energiával. :)

Nasi sem viseli a magányos udvart, siettem is a takarítással, hogy kimehessek hozzá. Na akkor rögtön nyugodtabb lett. Ma már, hál istennek semmi nem látszott a tegnapi balesetből.

Hívott Edina, hogy valaki hozna ki fagyasztott valamit, azt betettük a fenti ház fagyasztójába.

Rita-Tessi-Kornéliusz ... mit is mondhatnék, kész voltam tőlük, Úristen, de cukik!

Du. 4-kor ,jöttem el, mindenki csendben szuszogott a házában. A megkezdett szemeteszsákot hazahoztam.

Maradt még rizs, meg nem is tudom mi, meg a hűtőben is vannak dolgok.
[válaszok erre: #43475]
 43473. T.Éva  |   Válasz erre2017-11-20 23:04:53 [7.] 
Hétfőőőőőő

Bocsánat, hogy most írok, amikor már
mindannyian alukáltok, de én csak most kerültem abba a helyzetbe, hogy irhatok.
Ma Paksy Ági, Erika és én nyomtuk a munkát. Sétáltatók nem voltak, de látogatók voltak és finomságokat hoztak, Erika már beírta.
Ma Belláékkal kezdtük a takarítást, csokiék, Ritáékkal minden rendben volt, Lénáért jött Barbi és elvitte orvoshoz, majd beírja Barbi mi a helyzet Lénával.

Nasi rendszeresen összeugrott Lénával, (mielőtt még Barbi elvite) és az oldalfalon beakadt a lába, lógott és sikított, Erika gyorsan befutott a kennelbe és leemelte. Nasi nagyon meg volt ijedve de mi is. Ha nem vagyunk ott, borzasztó dolog történhetett volna, mert lógott a rácson és üvöltött. Megnéztük a lábát, szerencsére nem sebesült meg, mert annyira gyorsan leemelte Erika és még nem rángatta.
Ezek után nem volt kétséges, hogy gyors takaritás Nasi volt kennelében, aki ott volt (új kutyánk nevét nem tudom, átkerült Lénáék mellé és Nasi vissza a régi ken- nelébe. Egész eljövetelünkig ült az ágyában vagy feküdt, teljesen megnyugodott.
Töpiék és Bütyökék kennele iszonyatosan nézett ki, volt vele elég munkánk, mig rendet raktunk. Bobek úr és Kifli jól meg vannak, de az a leghidegebb kennel és Bobeknek nincs ruhája? Mi lesz később?
Persze Arnoldék kennele is nagyon rendetlen.
Erika megcsinálta Maximék kennel ajtaját, igy visszakerült Maxim és Kávé a kennelükbe. Drága Maximom azonnal befeküdt a házikóba először csak keresztbe rakott lábakkal szemlélődött, majd oldalára feküdve álomba merült.

A kőházban Bóbita ésBerkenye teljes nyugalommal vártak sorukra, jó nagyot futottak, majd a kajára szó nélkül visszajöttek. Kezdenek megszoki minket. Örülök nagyon. Mamijukat nem sikerült megfogni?[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
[előzmény: (43471) Erika71, 2017-11-20 20:09:43]
 43472. T.Éva  |   Válasz erre2017-11-20 22:40:30 [8.] 
köszi Kriszti

[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
[előzmény: (43455) U.Kriszti, 2017-11-16 07:59:17]
 43471. Erika71  |   Válasz erre2017-11-20 20:09:43 [9.] 
Kaptunk ma husi adományt fagyasztott kutya eledel,az álló fagyasztóba raktam de hagytam a tálalóba is.kaptunk egy másik adományózotól is hurkát,azt szintèn lent hagytam.Maximèk kenel ajtaját megjavîtottam ès Dominóèk reteszèt is.
[válaszok erre: #43473]
 43470. Bajnai Aniko  |   Válasz erre2017-11-20 09:15:31 [10.] 
Köszönöm Erika! :)
[előzmény: (43465) Erika71, 2017-11-19 09:49:06]
 43469. T.Éva  |   Válasz erre2017-11-19 23:33:31 [11.] 
Remélem Maxim nem fog a kinti kennelből megszökni, mert ő nagy szabadulóművész volt.
Megnézem a kennelajtót, és megpróbálom dróttal rögiteni alúl a heggesztésig, és akkor visszakerülhetnének a helyükre., Féltem Maximot a kinti kennelben.
Számításaim szerint holnap nem Erikával vagyok, hanem Edinával, vagy nem????
Ja és Mariann ír Lajkáról, új kutya?
Sonny vizsláról olvastam és láttam képeket, mint uj jövevény.

[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
[előzmény: (43466) nansy, 2017-11-19 19:35:24]
 43468. T.Éva  |   Válasz erre2017-11-19 23:22:23 [12.] 
Szerintem jó a táblázat, érthető, kezelhető.

Az uj munkalapon már most jelölhetitek , hogy december 25-én Karácsony első napján Edinával megbeszéltük, hogy Marikával megcsináljuk a Hétfőt, mert Edinának sok lenne a Hétfő (dec.25) és a Kedd (dec.26), tehát Karácsony mindkét napján dolgozna.
Ez ajándék nem kell visszaadni.

[ Saját fotóalbumom
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban,ahogy az állatokkal bánik"Ghandi
Csömöri Állatvédők
[előzmény: (43465) Erika71, 2017-11-19 09:49:06]
 43467. zizegő  |   Válasz erre2017-11-19 20:59:40 [13.] 
Sziasztok! Ilike feljogosított, hogyha valami kimaradt, akkor írjam be :)

Lajkát egyelőre nem szabad magára hagyni kinn, mert nagyon nézi a kerítést, ha nem játszanak vele, mintha felmérné a terepet, hogy merre lehet kijutni. Egyébként imád focizni, egyfolytában játszani akar.
Próbaképpen kiengedtük mellé Brendát, persze készenlétben álltunk, de egy kis morgás után, szaladgálni kezdtek és együtt szaglásztak. A biztonság kedvéért külön-külön kerültek vissza a helyükre.

Mivel Borzas gazdihoz ment és Nasi egyedül maradt, nem akartuk kinn hagyni, így bevittük Bella régi kenneljébe. Ez már kaja után volt, megkapta a régi ágyacskáját, belefeküdt és csöndben szemlélődött. Remélem, holnap sem lesz affér a szomszédokkal, ha mégis, akkor bocsi, még vissza lehet tenni a külső kennelbe. Pláne, ha megint bontani kezdi a berendezést!
Lehet, hogy neki a legjobb lenne a kinti udvaros kennel egy megfelelő társsal, mert ott mozoghatna kedvére.

Boxi eleszi Bütyök kajáját, figyelni kell rájuk.

Békés hetet Mindenkinek!

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
 43466. nansy  |   Válasz erre2017-11-19 19:35:24 [14.] 
VASÁRNAPI BESZÁMOLÓ
A szokásos időben érkeztem és egy korai találkozót is megbeszéltem Álmos miatt.A gazdijelölt meg is érkezett az édesanyjával Kerepesről.Zsófit már korábbról ismerem,Marával kapcsolatban látogatott ki a barátnőjével hozzánk és legutóbb látta meg Álmost,akibe egyből beleszeretett.Mivel Zsófi agilitizik és jelenleg is van már két kutyája,egy border colli és egy német vizsla,reményei szerint Álmost is szeretné idővel kipróbálni ebben a kutyás sportban.Azt mondta,hogy sok versenytársa dícsérte ezt a fajtát.
Álmos gazdihoz szállítása után,jöttek gazdijelöltek Borzashoz és magukkal hozták a jelenlegi pulikájukat,Dömét,akivel nagy egyetértésben rohangászott Borzas a kifutóban.Megbeszéltük,hogy műszak vége után házhoz szállítom Borzast is.
Jelentkezett egy házaspár kutyanézőbe,Linda ajánlott bennünket,Kiflit választották.jelenleg Kifli tüzel és arról beszéltem nekik,hogy addig nem lehet ivartalanítani amíg nincs vége a tüzelésnek.Az ivartalanító műtét után,náluk lábadozhatna majd,ebben maradtunk.Azt sajnos elfelejtettem elmondani nekik,hogy akár már el is vihetnék őt magukhoz,legfeljebb a műtétre mi vinnénk el tőlük és vissza.Holnap megpróbálom őket felhívni és megkérdezni ezt a lehetőséget,mivel egyébként is megígértem,hogy felhívom őket.
Sonnyval a vizslafiúval voltak ma gondjaink,de majd ezt a belsőben leírom részletesen.Egy fantasztikus kutya,mindent tűrt,pedig jó sokáig csesztettük a szerencsétlent.
Rutindolgok rendben mentek,segítőim fáradhatatlanul tették a dolgukat.
Viszont kellett egy keveset logisztikáznunk,mert Maximék kennelajtajának az alsó zsanérja teljesen elrozsdásodott és nem találtuk biztonságosnak a kennelt,ezért csereberéltünk.
Kornél és a két dudaorr /nagyon cukik/ Rita és Tessy került a Bobekék volt kenneljébe.Bobek és Kifli a vizsla,Sonny kenneljébe,mert Sonnyt visszatettük a kisfaházba egyenlőre.
Jacket és bellát behoztuk Kornélék volt kenneljébe,és Maximot Kávéval kitettük a kinti nagy kennelbe.
Azt a kennelt amíg nincs meghegesztve az ajtaja,szerintem nem lehet használni.
Kaptunk még adományt is,szárazat,konzervet,betadinkrémet,különböző gyulladáscsökkentő tapaszokat,fertőtlenítő kézmosót,gumikesztyűket.
Erika és Peti is kijöttek és Peti felszerelt egy új villanykapcsolót a kőházba,plusz vittek el valami cuccokat ami be volt zsákolva.
Én és Töpi Erika gazdihoz fuvaroztuk Borzast délután,amíg mi távol voltunk Mariann és Zsuzsa rendet csináltak.Erika főztünk rizst,ami a hűtőben volt nyesedék azt nem tettük fel főni,mert túl zsírosnak találtuk.Megtalálod a hűtőben egy nagy lábasban,rád bízzuk mit csinálsz vele.
Miután Gács Ági elvitte Sonnyt a
Lehel útra, mi is hazaindultunk.Elfuvaroztam a csapatot a buszhoz és este ötre haza is értem."Ha látni akarod a szivárványt az esőt is elkell viselned"

nansy
[válaszok erre: #43469]
 43465. Erika71  |   Válasz erre2017-11-19 09:49:06 [15.] 
Kedves Kolléganők!

Anikó által jelzett probléma megoldása érdekében szerkesztettünk egy táblázatot, melyet itt tudtok megnyitni: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1DbQkhRN6XzzaudlxZ2clt3Si6ldVk2DegD1rvu5rpEc/edit?usp=sharing

Várom véleményeteket, illetve jobbító javaslataitokat!
[válaszok erre: #43468 #43470]
 43464. Erika71  |   Válasz erre2017-11-19 05:51:25 [16.] 
Azt nem tudttam,hogy reggel ők azèrt vittèk ki,mikor visszajöttek nem mondtak semmit.Ez a hölgy telefonon beszèlt valakivel èn ugy emlèkszem tèged mondott,de a kutya nagyon tetszik nekik játszottak is vele kèt nagy lány van ès kinti benti kutyus lenne.Igaz vanvcia meg nyuszi is.
[előzmény: (43462) nansy, 2017-11-18 19:09:10]
 43463. Bajnai Aniko  |   Válasz erre2017-11-18 22:05:43 [17.] 
Talán nekünk kellene megnézni hol szökik, hiszen jó szemünk van hozzá. Ma is az utcán volt. :(((
[előzmény: (43458) Rózsa22, 2017-11-17 20:38:28]
 43462. nansy  |   Válasz erre2017-11-18 19:09:10 [18.] 
Félreértések elkerülése végett,hívnom kell ezt a hölgyet/Somfai Ágnest/és megbeszélni vele a továbbiakat?"Ha látni akarod a szivárványt az esőt is elkell viselned"

nansy
[válaszok erre: #43464] [előzmény: (43460) Erika71, 2017-11-18 17:29:41]
 43461. nansy  |   Válasz erre2017-11-18 18:55:01 [19.] 
velem valóban beszélt egy lány /Zsófi/,de nem telefonon hanem a facbookon írtunk egymásnak Álmossal kapcsolatban.Ő volt ma kint reggel korán Álmosnál.Holnap vagy holnapután kapok választ tőle.telefonon senki nem hívott ezzel kapcsolatban.


"Ha látni akarod a szivárványt az esőt is elkell viselned"

nansy
[előzmény: (43460) Erika71, 2017-11-18 17:29:41]
 43460. Erika71  |   Válasz erre2017-11-18 17:29:41 [20.] 
Szombat. Ma igazán mozgalmas napunk volt, reggel mèg Anikóékkal keztünk Gáborral mèg kèt kenel oldalt lecserèltünk mikor elmentek megèrkezett a teherautó. Nagy köszönet nekik igazán nagyon sok adományt kaptunk, lepakoltuk a kocsit majd elpakoltuk. Igaz reggel óta fojamatosan sètáltak kutyáink, jutizás simizès bőven kaptak. Reggel Telek Andival meg Anikóval megnèztük Lèna lábát mert zserintem nőtt a dudliai így Andi levitte a minivettbe, kapott szurit a lábán ciszta van de ultrahangott kell csinálni mert nagyon furcsa mivel minden fele mozog. Ma voltag gazdijelőltek is Bea mint irta már, Állmosra is van egy kedves család Ilike veled beszèltek telefonon cim 1222 Bp felső sas utca 26.Somfai Ágnes tel 06-20-930-30-86.
[válaszok erre: #43461 #43462]
 43459. Szabó Éva  |   Válasz erre2017-11-17 21:14:44 [21.] 


Képeim - Csömöri Állatvédők - Kutyáink albuma
[előzmény: (43458) Rózsa22, 2017-11-17 20:38:28]
 43458. Rózsa22  |   Válasz erre2017-11-17 20:38:28 [22.] 
Kira a Kossuth utca legvégén lakik és én is belefutottam ebbe a könnyű megoldásba. Telefon a gazdinak, aki csendesen közli hova vigyem haza a kutyát, mert ő éppen Hong Kong-ban van.
Majd ha hazajön megnézi hol szökik. Nagyi nem tudja fegyelmezni, vigyázni se tud rá.


Rózsa

" Aki akar tenni valamit talál rá módot, aki nem, az talál kifogást"
/Stephen Dolly/

˛Bukfenc és Jeromos
[válaszok erre: #43459 #43463] [előzmény: (43457) Szabó Éva, 2017-11-17 17:03:51]
 43457. Szabó Éva  |   Válasz erre2017-11-17 17:03:51 [23.] 
Mai egyik telefon hívás.

A Kossuth L. utca x szám alatt állunk és találtunk egy kiskutyát. Tudnának jönni chipet olvasni benne, mert biztos gazdás. Van nyakörve és biléta is van rajta.

Mi van a bilétára írva ??

Nem tudom , most épp a gyerekek adnak neki enni és inni.

Megnézné ha megkérhetem ??

Már tudjuk Kira a neve, és a másik oldalán van egy telefonszám is.Képeim - Csömöri Állatvédők - Kutyáink albuma
[válaszok erre: #43458]
 43456. rbedina  |   Válasz erre2017-11-16 19:06:31 [24.] 
Sziasztok

Csütörtöki kutyás híreim : Az idő reggel kicsit sokkolt amikor kiengedtem kutyáimat, mert nem csak hideg volt, de az eső is esett Bizsu és Kokó is extra gyorsasággal, két perc alatt végezte el a dolgát és jelezte, hogy azonnal szeretnének vissza csekkolni a jó meleg házba

Mire kiértem szerencsére elállt az eső

Éjszaka azért egyszer felkeltem és eszembe jutott, hogy a párosítások miatt tuti egyik nem titkolt kedvencemnek, fog párként jutni az egyik stafi lányka....reménykedtem benne, hogy Jack jól fogja venni az akadályt és így is lett, Bellával került egy kennelbe és minden a legnagyobb rendben volt..... azért, hogy ez így is maradjon külön etettem őket

Nasi és Borzas is ügyesen vette az akadályt, ők is jó párost alkotnak Nasi Forró Kriszta jóvoltából sétált is, Borzas pedig Krisztának és Ildinek állt modellt

Rita, Tessy és Kornél pedig tökéletes triót alkot Rita eszméletlen milyen türelmes ....most már Kornél és Tessy vagy együtt játszik és ugrál, ezalatt mentesül Rita a két rossz csonttól vagy mind kettő egyszerre ugrál a fején :) :)
Rita nagyon jól helyettesíti Baltazárt, mert ugyan olyan szoprán hangon sipítozik Úgy látszik a dagi fejűek mind ilyenek Ebben a kennelben mindenki modellt állt Krisztáéknak, bár a két dagi fejet ölben kellett ki be cipelni, mert a póráz ismeretlen számukra....ezért inkább két megmerevedett pantomimosra hasonlítottak nem két profi modellre

Le a kalappal csajok, ügyesek voltatok, és ennek köszönhetően megint profi fotók készültek kutyáinkról

Edit ma megint óriásit sétált Mentával

Kriszta jóvoltából Nasin kívül sétált, Gyömbér, Brenda, Maxim, Kávé, Boxi, Bütyi, Csoki, Mangó és a nap végén együtt kivittük Dominót és Mázlit Köszi Kriszta a sok segítséget :)

Álmos, Kifli és Bobek triója is tökéletes....bár Kifli szerintem annyira el van foglalva Lénával, lehet észre sem vette, hogy partner váltás volt a kennelében...:) Léna néha benne van az acsarkodásban, néha pedig éppen hogy nem röhögi ki Kiflit...csóváló farokkal két mellső lábával egyszerre toppantgatva idegesíti :) Mentségére legyen szólva az évek meg a rutin mellette áll, mégis csak ő a menhely ura vagyis fő hölgye neki ezt szabad

Bobek úr pedig azt hiszi egész nap ringlispílen ü,l mert áll a sarokban és onnan próbálja feldolgozni, vagy lehet számolja, ahogy Álmoska csak körbe körbe jár Kicsit én is néztem, elég is volt mert a látványba beleszédül az ember :(

Délelőtt érzékelhető volt a párosítások, triósítások miatt, hogy kutyáink ismerkedtek beszélgettek kenneltársaikkal vagy éppen a kennel szomszédokkal.....kicsit kezdtem megsüketülni, de délutánra biztos mindenki elmondta amit akart, a hasak is telítődtek és csendesedett a banda
Bár a mai száraz táp annyira nem nyerte el a társaság tetszését, mert inkább megették a javát, a szárazat meg meghagyták nekem

Ennyi jutott eszembe a mai napról, mindenkinek szép estét, jó pihenést, jövőhéten kedden és csütörtökön leszek :)

Edina"Ha a változás szelei fújnak a pesszimista falakat épít, az optimista vitorlát bont!"
 43455. U.Kriszti  |   Válasz erre2017-11-16 07:59:17 [25.] 
Tévi, a két "darázscsípett" Rita és Tessy a buci arcú shar pei keverékek.
[válaszok erre: #43472] [előzmény: (43453) T.Éva, 2017-11-16 00:43:26]
 [SZERVEZETEK] Csömöri Állatvédők (üzenet: 43455, Kutya)
 
    / 1739 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.014661073684692 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail