Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9374153/1 Témák: 18008 Tagok: 110621 Legújabb tag: nicom Online: (27/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 25 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Kuruc.info !×!¤!÷! (üzenet: 619, Politika)
 
 640. xawax1223  |   Válasz erre2015-10-01 19:28:46 [26.] 
Szerintem "politikusaink" kezdettől fogva tudták, hogy a minimálbér, és a

megalázóan alacsony fizetések miatt a nyugdíj ,- és egészség pénztárhoz befolyt

pénzekkel rengeteg szegény nyugdíjas, és elképesztően 'szar' egészség ellátás következik !

Ez könnyen orvosolható : Európai fizetések ; - ( 8 x magyar fizetés ) és lám

a bevételek is jobban növekednének .

Az lenne a normálisabb trend, hogy ne legyen annyira szuper- gazdag ,

jobban becsülje meg a rabszolgáit !Nem hiszem el: Alkotmányellenes a férfiak 40. év utáni nyugdíjba vonulása!

Ez a tetves Fitnesz mindent módosított az alkotmányban módosítson most is!


×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
[válaszok erre: #641]
 639. Topi-50  |   Válasz erre2015-09-08 20:21:32 [27.] 
A sörös Gyuri bácsi még több menekült befogadásáért ajvékol

Harmadik félidő a magyar-román után

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 638. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-15 09:55:19 [28.] 


Nem telt el még három hónap sem azóta, hogy Orbán Viktor az illegális bevándorlók hazazavarásáról és a "menekült"táborok felszámolásáról beszélt.
Azóta felgyorsultak az események: bejelentették három befogadóállomás bővítését, szinte hetente öntenek pénzt a migráns ajnározás feneketlen zsákjába. Budapesten három légkondis tranzitállomás nyílt, de a kormány még az alig néhány száz fős, érintetlen kistelepülések nyakába is varrna több ezer betolakodót. Martonfa és Sormás, egy Baranya és egy Zala megyei falu vívja élethalálharcát a szemünk előtt, a valódi civil ellenállás, a polgári engedetlenség jelképévé emelve a két község nevét. Azóta kiderült, Kiskunhalas is készülhet. A szakadatlan tüntetések, foglalások, jelezték: nem unják meg, nem mennek haza. Erre érkezett most a magát három színű zászlóba burkoló kormány kétszínű válasza.

Kormányrendelet készül annak érdekében, hogy a helyi önkormányzatok saját jogszabályalkotás útján ne gördíthessenek akadályt az ideiglenes menekülttáborok felállítása elé: nemzetbiztonsági célú építmények lesznek a befogadóállomások. Ezentúl ráadásul az önkormányzatoknak kell gondoskodniuk a kormányérdek teljesüléséről.

A napi 1200-1500 bevándorló, akikről a rendőrség tájékoztatást ad, valójában 4-5000 embert jelent.
A kormánynak kellene lemondani arról a tervéről, hogy újabb befogadóállomásokat létesít, ahelyett, hogy a törvénytelenül határon átlépőket azonnal visszatoloncolná Szerbiába, hiszen Szerbia most már biztonságos országnak tekinthető.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 637. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-06 22:47:18 [29.] 
Hirosima: az amerikai atomcsapás 70. évfordulójára emlékeztek


Megszólaltak a harangok Hirosimában csütörtökön helyi idő szerint reggel 8 óra 15 perckor, egy amerikai bombázó fedélzetéről 1945. augusztus 6-án ekkor dobtak atombombát a japán városra.

A 70. évforduló alkalmából több mint 40 ezer ember gyűlt össze Hirosima békeparkjában, nem messze a robbanás epicentrumától. A résztvevők - köztük Abe Sindzó japán miniszterelnök, s mintegy száz ország képviselői - egy perces csenddel emlékeztek az atomtámadás 140 ezer áldozatára, azokra, akik ott nyomban meghaltak, s azokra, akik évekkel később, a sugárzás miatt vesztették életüket.

Abe Sindzó beszédében arról szólt, hogy Japánnak - mint az egyetlen olyan országnak, amelyet valaha is atomtámadás ért - kötelessége, hogy a nukleáris fegyverek felszámolásáért dolgozzon. Hirosima polgármestere, Kazui Macui pedig az atomfegyvereket nevezte "az abszolút gonosznak", amit meg kell semmisíteni.A megemlékezésen ott volt Caroline Kennedy, az Egyesült Államok tokiói nagykövete, az 1963-ban Dallasban meggyilkolt amerikai elnök, John F. Kennedy lánya is.

A Malajziában tárgyaló John Kerry amerikai külügyminiszter azt mondta: a hetvenedik évforduló is aláhúzza annak a megállapodásnak a fontosságát, amelyet hat nagyhatalom a múlt hónapban kötött Iránnal az ottani atomprogram korlátozásáról. "Ez egy nagyon fontos emlékeztető, méghozzá nem pusztán arra, hogy a háború milyen hatást gyakorol mind a mai napig az emberekre és az országokra. Hanem annak a megállapodásnak a fontosságát is aláhúzza, amelyet Iránnal értünk el, hogy csökkentsük a lehetőséget még több atomfegyver létrehozására" - mondta.

Kerry szerint az évforduló egyben annak a munkának a fontosságát is mutatja, amelyet az Egyesült Államok más országokkal, mindenekelőtt Oroszországgal közösen folytat a már létező atomfegyverek számának csökkentésére. 1945. augusztus 6-án az Enola Gay névre keresztelt B-29-es bombázóról atombombát dobtak Hirosimára.

Három nappal később egy másik japán várost, Nagaszakit ért hasonló támadás, ez utóbbi helyen a robbanás 74 ezer ember halálát okozta. A szörnyű pusztítás nyomán Japán feladta a harcot: 1945. augusztus 15-én Hirohito császár bejelentette a szigetország kapitulációját.

A történészek mind a mai napig vitáznak arról, hogy szükség volt-e a két támadásra. Az egyik oldal szerint igen, hiszen így sikerült megmenteni rengeteg amerikai katona életét, akik elestek volna, ha szárazföldi támadást kell indítani Japán ellen. Mások viszont azt állítják, hogy a szigetország már mindenképp közel állt a kapitulációhoz, s ez az atomtámadás nélkül is bekövetkezett volna. Egy idén februárban készített közvélemény-kutatás szerint az amerikaiak 56 százaléka mind a mai napig úgy gondolja, hogy a Hirosima és Nagaszaki elleni atomtámadás jogos volt. (MTI)


Forrás: https://kuruc.info/r/4/146608/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 636. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-05 23:00:35 [30.] 
Variációk egy tanmesére

EREDETI VERZIÓ:

A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel, felkészülvén a kemény télre.
A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végig mulatta a nyarat.
Eljött a tél, a hangya nem fázott és nem éhezett, ám a tücsök élelem és szállás híján a hidegben lelte halálát.

**************************************************************************************************************************
A HUMÁNUS VERZIÓ:

A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végig mulatta a nyarat ...
Eljött a tél, és a tücsök bekönyörögte magát a balek hangyához, ahol tovább mulatozott.


************************************************************************************************************************** A MODERN VERZIÓ:

A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végig mulatta a nyarat .
Eljött a hideg tél, és a nélkülöző tücsök sajtótájékoztatót hívott össze azt a kérdést feszegetve, hogyan lehet az, hogy míg egyesek kint fagyoskodnak a hidegben, mások úgy élnek, mint a hangya.

A CNN, az RTL Klub, a TV2 és az ATV felvételeket mutatott be a didergő tücsökről, és a melegben, terített asztal mellett henyélő hangyáról.

A világ döbbenten konstatálta az égbekiáltó különbséget. Hogyan lehetséges egy ilyen jól fejlődő, épülő országban a tücsköt így sorsára hagyni? A NZBSZ (Nemzetközi Zöld bogarak Szövetsége) vezetői több hírműsorban is "zöld ellenes elfogultsággal"vádolták a hangyát, és felhívták a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy a világon sok tücsök áldozata ennek a kirekesztő mozgalomnak.

Breki, a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban, és mindenki könnyekre fakadt, amikor az "Azért Vannak A Zöld barátok" című slágert énekelték.

A Köztársasági Elnök és felesége egy jótékonysági bálon támogatásukról biztosították a tücsköt, és olyan javak juttatását helyezték kilátásba, amiből a tücsök az előző kormányzati ciklusban kimaradt;
ahogy a miniszterelnök fogalmazott: "..hogy ne süvölthessenek újra az előző rendszer szelei".

Lengyel László politológus a "Mély víz" adásában kifejtette, hogy a hangya a tücsök kárára szépen meggazdagodott, és egyúttal az ilyen típusú jövedelmek elvonását célzó adójogszabály szükségességét hangoztatta az "egyenlő közteherviselés" szellemében.

Végül, az "Egyenlő Esélyeket Az Anti-Zöldekkel" szervezet hathatós közreműködése nyomán a hangyát visszamenőleges hatállyal megbírságolták, mert nyári munkái közben nem foglalkoztatott elegendő számú zöld bogarat, adótartozásait behajtották, és házát az állam elkobozta.

A történet végén látjuk, amint a tücsök felélte a hangya utolsó téli élelemtartalékait a kormánytól kapott házban (ami nemrég még a hangyáé volt), a hangya pedig eltűnik a hóban.

Másnap reggel pedig a tücsök fogta a cókmókját és (mivel sikerült teljesen felélnie a hangya vagyonát) elindult egy újabb hangyát keresni.

**************************************************************************************************************************
Ha a mai magyar valósággal bármi összefüggést vél felfedezni, az csak a véletlen műve!

Azt pedig nem is mondtam,hogy a hangya egy rohadt rasszista!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 635. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-05 19:16:59 [31.] 
Az Éberség – bolt – szabadság miatt zárva (Have fun, enjoy Budapest!)

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 634. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-04 22:41:40 [32.] 
A most érkezők már agresszívabbak:
elfoglalják a tanyákat, nem lehet őket
kimozdítani - felfegyverkeztek a
délvidéki gazdákFélnek a tömegével érkező betolakodóktól a szerb gúnyhatár túloldalán élő gazdák, mert - ahogy mondják - a most érkezők már agresszívabbak a többinél. Sokan már fegyvert is vásároltak, mert a kontinenshódítók közül többen napokra elfoglalják a tanyákat és szép szóval már nem lehet őket kimozdítani onnan.

A Nol riportja idején egy férfi ült le egy porta sarkában, a társait várta. A tanya tulajdonosa hiába kérlelte, nem mozdult, végül a rendőrök tudták indulásra bírni (nyilván a schengeni határ túloldala felé - a szerk.). A Délvidéken attól tartanak, hogy a kerítés megépítése után beragadnak hozzájuk a jöttmentek.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u-V6FrSFsPo#t=0

Forrás
Vármegyések tisztították meg a Keleti pályaudvart

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 633. Topi-50  |   Válasz erre2015-08-04 12:56:24 [33.] 

Tegnapi bolgár edzőmeccs, miért nincs a lakájsajtóban?

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 632. Topi-50  |   Válasz erre2015-07-29 10:57:50 [34.] 
Fehér ritkítással a sokszínűség felé - egy zsidó program margójára

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 631. Topi-50  |   Válasz erre2015-07-27 21:59:48 [35.] 
Újabb hír a liberális toleranciáról -

A magyar nyelv elég gazdag, erre mégis nehéz szavakat találni-


tovább >>>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 630. Topi-50  |   Válasz erre2015-07-24 22:05:43 [36.] 
https://www.facebook.com/Magyarharang

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 629. Topi-50  |   Válasz erre2015-07-24 08:50:23 [37.] 
Zsidó terrorista tömeggyilkosok, akik később Izrael állam vezetői lettek -

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 628. Topi-50  |   Válasz erre2015-06-22 14:46:22 [38.] 
A Kalergi terv -

Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette.
Íme a patkány melynek az uralkodni vágyástól elborult agyában megszületett a
terv,hogy emberevő hordákat zúdítsanak Európa népeinek nyakába,és általuk szüntessék meg Európát Európának lenni!!
Kételkedtek az Unió népirtó,megsemmisítő mivoltában??
Hát tessék csak tessék okuljatok kik
éltetitek,és elhiszitek,hogy nincs semmi az EU-n túl!!


Az európai fasizmus felemelkedésével a Kalergi tervet törölték és a
Pán-Európai Mozgalmat szétverték, de a második világháború után, hála
Kalergi fáradhatatlan és őrült tevékenységének, Winston Churchill és a
B'nai B'rith elnevezésű zsidó szervezet támogatásának és olyan neves
lapok médiatámogatásának, mint amilyen a New York Times, a tervet végül
elfogadja az Egyesült Államok kormánya. Ennek eredményeképp a CIA végül
belekezdett a terv végrehajtásába.
A Kalergi terv lényege
Könyvében – melynek címe: “Praktischer Idealismus” – Kalergi rámutat,
hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem
egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített
keveredésének az eredménye. Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa
népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel
kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás
nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi
elit könnyűszerrel tudna uralkodni.
Kalergi első lépésben az európai
nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a
későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás
és etnikai szeparatista mozgalmak révén. Ahhoz, hogy Európát egy új
vezető réteg akadálytalanul uralhassa, Kalergi egy feketékből,
ázsiaiakból és fehérekből álló új, homogén faji keveréknépesség
létrehozását hirdette. De ki lesz ezen a népességen uralkodó új
elitréteg? Kalergi erről is felvilágosít minket:
A jövő embere kevertfajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai
lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség
megszűnése miatt. Az eurázsiai-negroid faj a jövő, mely küllemében
leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja
a népek és egyének sokféleségét felváltani. Európa a judaizmus
elpusztítása helyett – akarata ellenére –, kiművelte és erőssé tette ezt
a népet, hogy ezen mesterségesen előidézett fejlődési irány során a
jövő társadalmi elitjét képezzék. Egyáltalán nem meglepő, hogy az a nép,
mely a gettók börtönéből szabadult, vált Európa új szellemi
arisztokráciájává. Európa gondoskodása megteremtett tehát egy új, modern
arisztokráciát, azokban az időkben, amikor a hagyományos európai,
feudális arisztokráciát végleg szétzúzta a zsidó emancipáció. (a Francia
Forradalom mészárlásai nyomán)
Bár Richard Kalergi nevét
egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai
Unió eszmei alapját. A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező
és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született
meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való
keveredését, hogy elpusztítsák identitásunkat, hogy Európa teljes
népességét egy fajta keverék, mulatt fajjá homogenizálják. Ezen
intézkedéseknek nem humanitárius célja van, hanem az, hogy megvalósítsák
az emberiség eddigi legnagyobb népirtását, melyet a kíméletlen
multikulturalista rezsim akar elkövetni. Minden második évben kiosztják a
Coudenhove-Kalergi Európa díjat azoknak az európaiknak, akik
élvonalában álltak ennek a bűnös tervnek a végrehajtásában. A díjat
többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és
Herman van Rompuy.
A genocídiumra – azaz népirtásra – való
szüntelen uszítás szerves részét képezi az ENSZ felhívásainak, mivel a
világszervezet állandó jelleggel bevándorlók millióinak befogadását
követeli Európától, hogy enyhítsenek az úgynevezett “demográfiai
válságon”. Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január
havában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement: A
solution to declining and aging population” – Európának 2025-ig 159 000
000 bevándorlóra van szüksége.
Az ember elgondolkozik azon, honnan
jöhetnek ezek a számok, melyek azt hivatottak bizonyítani, hogy nekünk X
év múlva Y számú bevándorlóra van “szükségünk”. Könnyű belátni, hogy a
“demográfiai válságot” bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát
értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a
szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani. Nyilvánvaló, hogy az
Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai
örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszűnünk létezni, mint egyedi
faji és etnikai csoport. A különböző deszegregációs, multikulturalista
és “rasszizmus” ellenes intézkedéseknek az egyedüli célja az, hogy
eltorzítsák népünket, hogy olyan ember alatti emberekké váljunk, akiknek
nincs nemzeti identitása, saját kultúrája és történelme. Röviden
összefoglalva a Kalergi tervben foglaltak alapozzák meg a mindenkori
kormányok azon intézkedéseit és jogi szabályozóit, melyek a honos
Európai népesség tömeges bevándorlással való megsemmisítését tűzték ki
célul. G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője
mesterien elsajátította a Kalergi terv doktrínáját, ez teljesen
egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján: “Amit fontos lenne
megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és
népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat a célból, hogy
létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy
központi kormány fog teljes egészében irányítani. ”
Végkövetkeztetések
Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá
válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban
Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal. A faji keveredés
pestise évente többezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi,
ők “Kalergi gyermekei”. A fősodratú média a félretájékoztatás és a
bevándorláspárti álhumanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a
honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és
származásuk megtagadására kényszeríteni.
A dolgozók millióit
megnyomorító globális kapitalizmus tányérnyalói szakadatlanul arról
akarnak minket győzködni, hogy identitásunk megtagadása egy “nemes”,
haladó és humanitárius cselekedet, hogy az ún. “rasszizmus” bűn és
elítélendő. Mindezt azért teszik, mert mindannyiunkból vak, atomizált
fogyasztókat akarnak nevelni, akik nem rontják nekik a “bizniszt”.
Napjainkban minden eddiginél fontosabb a rendszer hazugságai ellen
küzdeni, hogy felébresszük az európai népek forradalmi küzdőszellemét,
hogy kiálljanak nemzeti önrendelkezési és önszerveződési jogukért és
felkeljenek a multikultikulturalista elnyomatás ellen! Mindenkinek
látnia kell, hogy az európai integráció valójában csendes népirtás az
európai gyökerű népek ellen, tehát nincs más választásunk, csak a
forradalmi küzdelem létünkért, családjainkért, minden más alternatíva a
nemzethalált jelenti!
Szerző: Andre Lowoa

Nick Griffin angol EU képviselő az európaiak irtásáról

https://kuruc.info/r/7/144671/

http://www.valosagonline.hu/index.php?oldal=cikk&cazon=359&lap=2

kisebbségi sors

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 627. Topi-50  |   Válasz erre2015-06-19 09:23:36 [39.] 
Invázíó vagy népvándorlás

tovább>>>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 626. Topi-50  |   Válasz erre2015-06-19 09:17:32 [40.] 
Döbenetes jön a menekült áradat

Miközben nálunk egyesek plakátokat festegetnek... Így néz ki már élőben a bevándorlási helyzet Franciaországban, Calais mellett az autópályán ! ! ! Kamionokat, autósokat fosztogatnak az ezrével ott bolyongó menekültek....
Hamarosan ez a sors vár Európára, mely megint béna kacsa módjára tétovázik és a nagy liberalizmus jegyében büntetni készül azokat, akik korlátozni akarják a beáramlást....
https://www.facebook.com/martin.navratil.735/videos/vb.100000702469824/1002475596452513/?type=2&theater&honnan=Nemzeti_Hirhalo

Nép(be)Vándorlás -- Szaniszló rendesen beolvas

Orosházi Ferenc (2015.06.18) a bíróságon

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 625. Topi-50  |   Válasz erre2015-06-15 20:12:48 [41.] 
Egy könyv a PÁZMÁNY Egyetem oktatásához!Érdekes. Arról már olvastam Botos László: Olvasókönyv című művében, hogy a náci bűnösök elítéléséért indított „Eichmann-perben” Szálasi tevékenységét is vizsgálták, DE ŐT NEM TALÁLTÁK BŰNÖSNEK, mert bebizonyosodott, hogy Magyarországon a zsidókkal történtekért csak a német megszállókat lehetett felelőssé tenni, - Szálasit csak a hazai (komcsi) népbíróság ítélte halálra, mert őket „a tények nem zavarták”. Szálasira az orosz (a komcsi) és a német (a náci) is haragudott, mert Szálasi kitartóan a MAGYAR ÉRDEKEK KÉPVISELETÉRE törekedett.

Olvastam arról is, hogy Horthy a zsidókat legalább ugyanúgy óvta, mint az a zsidó szervezet, amely éppen a Magyarországra menekült, itt összegyűlt zsidók védelmében INTÉZKEDETT, hogy Magyarország NE UGORJON KI A HÁBORÚBÓL:

„1943. október 14

A Zsidó Ügynökség (Jewish Agency) megbízásából Namier professzor kérte, hogy ne kényszerítsük a magyar kormányt az idő előtti kiugrásra mert ez német megszállást eredményezhetne. Ez pedig a 800,000 zsidó megsemmisítéséhez vezethetne, akik most relatív biztonságban élnek Magyarországon.

Mr. Randal említette, hogy ez már oka lehet annak, hogy a magyar kormány nem közeledett a Szövetségesekhez...

Dr. Namier reménykedik, hogy a magyar kormány nem mozdul, amíg a németek (egy kiugrási kísérletre) reagálni tudnának.

Reg.: ) 012035/385/21î”

De azt már nem tudom megérteni, hogy a mai, itthoni „liberálisok” miért Horthyt szidják még mindig, miért ellenzik kemény tiltakozásokkal a Horthynak szóló tiszteletadásokat, miért Szálasiról beszélnek elítélően, miért Magyarországot hibáztatják mint „kollektív bűnöst” azért, mert „Németország utolsó csatlósa maradt”, és miért kell nekem, a gyerekeimnek és az unokáimnak is azok utódai számára kárpótlást fizetnünk, akik azért gyűltek össze, hogy majd együtt költözzenek az ÚJ HAZÁJUKBA.

Az, hogy a (cionista) zsidók maguk „szelektáltak” a zsidók között, csak pár éve jutott tudomásomra. A Kasztner-vonatra pl. ezerdolláros jegyet kellett venni, - akinek nem volt pénze rá, nem utazhatott. Ezt a magyar tévé mutatta be többrészes filmben: az új hazájukba igyekvő zsidókat elutaztató Kasztner Rezső történetében, - akit végül otthon gyilkolt meg egy zsidó. (Állítólag azért, mert Kasztner „csak kevés zsidót mentett meg.”) „Józsefet eladták a testvérei” – a XX. században ismét. A cionista zsidók maguk nem engedték a „haszontalannak” minősített zsidókat a leendő, új hazájukba költözni, a zsidók hiába jelezték a magukra kitűzött sárga csillaggal, hogy ők azok, akik készek a nagy átköltözésre. Ilyenek igen sokan voltak, ezek ragadtak a gettókban, a gyűjtőtáborokban. Ezeket dolgoztatták a németek, hiszen a katonáik a fronton voltak, és az iparukhoz munkás kellett. De aki nem akart erre a sorsra jutni, és Angliába, Amerikába menekült volna, oda is éppen ők NEM ENGEDTÉK BE! Ezek szerint éppen a cionista zsidók állítottak elő a zsidóság tömegei számára lehetetlen, elviselhetetlen helyzetet! (De akkor megindokolhatatlan, miért a magyarságnak kell ezért – még mindig - kártérítést fizetnie?!)

Ebben a helyzetben hihetőnek tűnik egyrészt a szintén az új hazára várakozó zsidók ausztriai BÉKÉS, szanatóriumi kastélyszállása is, amelyről a háborút követően, 1948-ban írt beszámolót olvastam már, és az idecsatolt visszaemlékezés is, amelyet auschwitzi BÉKÉS táborozásáról írt szerzője. Hiszen az emberek csak az őket kíméletlenül szipolyozó uzsorásoktól szenvedtek, az elmúlt évszázadokban ellenük indították Európa-szerte az uzsorás zsidókat családostól elüldöző pogromokat, miközben a köztük békésen élő és dolgozó zsidókkal ugyanúgy nem volt bajuk, mint a többi, velük élő nemzetiséggel. Miért is bántották volna őket? Ezt a magyar emberségességet tanúsította az a sok zsidómentő magyar és székely is, akinek – már a német megszállásunk alatt – sok zsidó köszönhette az életét.

Legalább MI LEGYÜNK IGAZSÁGOSAK!

KSM

Kertész Imre szerint nem volt holokauszt

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 624. Topi-50  |   Válasz erre2015-06-11 17:14:34 [42.] 
https://kuruc.info/r/6/144309/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 623. Topi-50  |   Válasz erre2015-06-11 17:08:33 [43.] 
Mindennapi meleg zuhany, trécselés, énekelgetés és láblógatás Auschwitzban - egy visszaemlékezés, mely reményeink szerint szerepelni fog a Pázmány tananyagábanMinden jóérzésű magyart sokkolt az a bejelentés, hogy a rabbiképzés irányába kacsintgató Pázmány Péter Katolikus Egyetem kötelező tárgyként vezeti be a következő tanévtől az ún. zsidó holokauszt történetével foglalkozó ’A holokauszt és emlékezete” elnevezésű tárgyat. Miután jómagam az első kábulatból felocsúdtam, rögtön az jutott eszembe, hogy ha már ilyen sorscsapás érte a tanintézmény hallgatóit, valahogy segíteni kellene nekik a téma jobb megismerésében, feldolgozásában.Íme a felvezetés:

A Fővárosi Főügyészség, Bagoly Bettina szóvivő ismertette, hogy márciusban már jogerőre emelkedett a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság döntése, amellyel az „Elbocsátó levelek, fizetési kimutatások, precíz adatkezelés – „unortodox” dokumentumok Auschwitzból” című, 2013-ban, a kuruc.infón megjelent cikk és az ahhoz tartozó hozzászólások végleges hozzáférhetetlenné tételét rendelték el a holokauszt tagadása miatt.

Mellékelve az a bizonyos cikk.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 622. Topi-50  |   Válasz erre2015-05-27 21:07:30 [44.] 
USA a HalálOsztó - elhallgatott hírek - Törésvonalak

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 621. Topi-50  |   Válasz erre2015-05-27 20:58:55 [45.] 
A "terv" már régi, de már nyíltan mondják.
Tessenek a sorok közé (is) bekukucskálni.


Sötét jövőt festett Magyarországnak Áder János
ORIGO2015.05.27. 09:53145

Sötét jövőt festett le a Fővárosi Közgyűlés előtt Áder János. A köztársasági elnök a beszédében a klímaváltozás veszélyeire hívta fel a figyelmet, és arra kérte a képviselőket, hogy csatlakozzanak Al Gore volt amerikai alelnök világméretű klímakampányához.
Hőhullámok, új kórokozók, egyre több asztmás gyermek és allergiás felnőtt – csak néhány példa azok közül, amelyeket Áder János említett a klímaváltozás magyarországi hatásai közül.

A köztársasági elnök a Fővárosi Közgyűlés előtt beszélt a klímaváltozás elleni harc fontosságáról, külön kiemelve, hogy Magyarországon milyen hatásai lehetnek az éghajlatváltozásnak.
Áldozatokkal is járhat
A legkiszolgáltatottabb ország vagyunk a térségben, folyóink vízhozamának 90 százaléka más országból származik.
Már csak ezért is az ország minden lakóját érinteni fogja a klímaváltozás, de Budapest és a nagyvárosok polgárait különösen” – figyelmeztetett az államfő.
Áder János szerint, ha csak néhány fokkal lesz melegebb a budapesti nyár átlaghőmérséklete, hőhullámok lesznek.
„Két éve már volt egy hatalmas hőhullám, amely 1700 halálos áldozatot követelt” – emlékeztetett a köztársasági elnök.
Áder János arra kérte a képviselőket, támogassák a kampányt

Több asztma és allergia.
Az államfő kiemelte, hogy a több autó nagyobb porral jár, emiatt viszont gyakoribbak lesznek az allergiás és az asztmás megbetegedések. Ma már minden huszadik fiatal asztmás, és minden ötödik felnőtt allergiás.
Az allergia kellemetlen velejárója az életünknek, az enyémnek is”
– vallotta be a köztársasági elnök.

Gondot okoznak a kullancsok is, nemcsak egyre több van belőlük, hanem egyre fertőzőbbek is. Áder kiemelte, hogy míg korábban minden egymilliomodik kullancs terjesztette a Lyme-kórt, ma már minden ezredik.

Magasabb a Duna vízszintje
Budapesten két éve majdnem elérte a kilenc métert a Duna vízszintje.
Számolni kell az árvizekkel is:
az adatok szerint a II. világháború előtt soha nem emelkedett a Duna vízszintje nyolc méter fölé, azóta viszont négyszer is.
Ráadásul a 2013-as árvíz alatt majdnem elérte a kilenc métert a vízszint, ez is a klímaváltozás miatt történt.
A köztársasági elnök arra is emlékeztetett, hogy az ENSZ jelentése szerint 2050-re a világ lakosságának 70 százaléka él majd városokban. Ez azt jelenti, hogy a következő 35 évben annyi új város épül majd, amennyi az elmúlt 2000 évben összesen. Világszerte egyre szélsőségesebb lesz az időjárás, gondok lesznek az élelmiszer-ellátással, növekszik a migráció, és háborúk indulnak a vízért.
Ezt kérte az államfő
Áder János a beszéde végén arra kérte a közgyűlés tagjait, hogy csatlakozzanak a klímakampányhoz, és erre hívják fel a kerületükben élők figyelmét is.

„Két dolgot tehetünk: Pató Pálokként megvárjuk, amíg a problémák a körmünkre égnek, vagy teszünk valamit a gyerekeink és az unokáink jövőjéért” – mondta Áder.

http://www.origo.hu/itthon/20150527-sotet-jovot-festett-magyarorszagnak-ader-janos.html

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 620. Topi-50  |   Válasz erre2015-05-26 19:44:46 [46.] 


Petíció az Altus Zrt. és Gyurcsány Ferenc uniós megbízása ellen2015. április 20. hétfő

Nyílt levél az Európai Bizottság elnökének.
Jean-Claude Juncker

The President is the head of the European Commission
Rue de la Loi / Wetstraat 170
B-1049 Bruxelles/Brussel
Belgique/België


Tisztelt Jean-Claude Juncker Elnök Úr!

Magyarországi, illetve európai uniós polgárként szeretnénk Önt megkérni arra, hogy élve a tisztségéből eredő jogosítványokkal, kezdeményezze az illetékes szerveknél a tavaly hozott döntésük felülvizsgálatát, melyben Gyurcsány Ferencnek, Magyarország volt miniszterelnökének cége, az Altus Zrt. kapta meg az uniós országok, köztük hazánk fejlesztéspolitikájának ellenőrzését, illetve a 2014-2020 közötti programidőszak tervezési dokumentumainak elemzését.


Kérésünk okai a következők:

Gyurcsány Ferenc százszázalékos tulajdonában álló Altus Zrt. vezérigazgatója a volt szocialista miniszterelnök felesége, Dobrev Klára. A tulajdonos, jelenleg a magyar parlament ellenzéki képviselője, a Demokratikus Koalíció elnöke. Mi, civilek, úgy gondoljuk, hogy egy jelenleg is ellenzéki politikus, egy 2018-as potens miniszterelnök-jelölt és annak közszereplő felesége által irányított cégcsoport nem alkalmas a szerződés által megkívánt objektív, szakmai munkára.
Mi, civilek, tartunk tőle továbbá, hogy Gyurcsány Ferenc, az Altus Zrt.-én keresztül saját önös politikai érdekeit kívánja majd érvényesíteni, mikor az Európai Bizottság megbízásából a fejlesztéspolitikai döntéseket elemzi, illetve jelentéseket készít róla.
Végezetül szeretnénk felhívni a tisztelt Elnök Úr figyelmét arra, hogy a párt-, illetve cégvezető pártjának, a Demokratikus Koalíciónak két képviselője is ott ül az Európai Parlamentben. Niedermüller Péter és Molnár Csaba, akik a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségének (Progressive Alliance of Socialists and Democrats [S&D]) a tagjai. Így bizonyos kételyek merülhetnek fel azzal kapcsolatban is, hogy miközben az Altus Zrt. vezető cégként irányítja a 28 országra kiterjedő tanácsadói és elemzői munkát, az uniós politikában is résztvevő Demokratikus Koalíció, illetve az S&D baloldali frakciójának politikai érdekei is beszivároghatnak a szakmai munkába.Kérjük a mélyen tisztelt Elnök Urat, hogy vizsgáltassa meg az összeférhetetlenség lehetőségét; illetve végiggondolva azt a szerencsétlen helyzetet, hogy ezzel a megbízással egy konkrét politikai érdekcsoport kerül kizárólagos helyzetbe a következő fejlesztéspolitikai ciklus ellenőrzésében, függessze fel a megbízást!

Tisztelettel kívánunk sok erőt és egészséget a munkájához!

Nagy Ervin
Oikosz Alapítvány
A kuratórium elnöke

oikosz.hu@gmail.com

A petíciót itt írhatja alá:http://nemzetipeticio.hu/peticio-az-altus-zrt-es-gyurcsany-ferenc-unios-megbizasa-ellen/


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2015-05-26 19:54:17]
 619. Topi-50  |   Válasz erre2015-05-20 13:11:51 [47.] 
https://www.youtube.com/embed/72NB0Q1q3Sw

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 618. Topi-50  |   Válasz erre2015-05-02 00:14:15 [48.] 
JAVASLATUNK A FIDESZNEK: EZEKET AZ ADÓNEMEKET LEHETNE MÉG BEVEZETNI.

- Élenjáróknak hang adó,
- Gyászolóknak : hamv adó,
- Szépkorúaknak : lank adó
- Öngyilkos jelölteknek : fel adó
- Narkolepsziásoknak : szunny adó
- Alváshiányban szenvedőknek : fár adó
- Zenészeknek, énektanátorknak : ?? énektanároknak: cé a dó
- Rohanó életmódot folytatóknak: szal adó
- Könyvelőknek, matematikusoknak : szám adó
- Kiss?? kissé sem konzervatívoknak : hal adó
- Extrém stílust kedvelőknek : sikk adó
- Divatdiktátoroknak: mérv adó
- Mosodai alkalmazottaknak : szár adó
- Szakmunkásoknak: szak adó
- Örömlányoknak : lyuk adó
- Szégyenlősöknek : sáp adó
- Fafgyi?? fagyizóknak : olv adó ?
- Szomjasoknak: tikk adó
- Horgászoknak : hal adó
- Szülő nőknek : élet adó
- Atomfizikusoknak : has adó
- Visszafogottaknak: mérték adó
-Karosszéria lakatosoknak : horp adó
- Vendéglátósoknak: fog adó, vig adó
- Rádiós, tévészerkesztőknek: hír adó
- Fogorvosoknak, szájbetegeknek: fog adó
- Agyzsugorban szenvedőknek sorv adfó?? adó
- Gyomorbántalmazottaknak: pukk adó
- Reumás betegeknek : zsibb adó
- Pattanásos bőrűeknek: fak adó
- Orvosoknak : hála adó
- Hívőknek : hála adó
- Ingatlanközvetítőknek : el adó, ki adó
- Sportrendezvényen szurkolóknak : rang adó
- Magas katonai beosztásúaknak: rang adó
- Munkahely teremtőknek, foglalkoztatóknak: munka adó
- Tépőzár készítőknek: tap adó
- Rágógumizóknak : rag adó
- Félősöknek : borz adó
- Okosoknak : ötlet adó
- Tipp mixelőknek : tipp adó
- Virágárusoknak: herv adó
- Felelőknek : válasz adó
- Ünnepélyes megnyitóknak: át adó
- Tartozóknak : meg adó
- Kölcsönzőknek: vissza adó
- Színházi öltöztetőknek : rá adó
- Szerelmeseknek : oda adó
- Nemmel válaszolóknak : tag adó
- Közösséghez tartozóknak : tag adó
Későn távozó vendégeknek : mar adó
- Nagy testű kutyatulajdonosoknak : mar adó
- Udvarias tömegközlekedőknek : hely adó
- Napkeltét bámulóknak : pirk adó
- Kamaszoknak : láz adó
- Betegeknek : láz adó
- Forráshoz járóknak : fak adó

- Ezek itt már a Hozzászólóktól vannak:

- Fideszes impotenseknek : lank adó
- Orbánnak miniszterelnökséget : le adó
- A sok balfasz semmittevő hazaáruló politikusoknak : roh adó
- Megszorító kormánynak : narancs adó
- 2 új adó: CSAK adó, 2. AZÉRT adó
- Lehetne még: együttlét adó, szellentés adó
- Foggal rendelkezőknek : fog adó
- Egy idősebb karosszéria szakmunkásra, aki nemrég vesztette el az egyik családtagját, és túlsúlyos, szabadidejében horgászni szokott, keresztény vallású és van lakáshitele, ez így nézne ki: lankadó+ horpadó+ szakadó+ hamvadó + puffadó + haladó + hálaadó + megadó. (!!!!????)

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 617. Topi-50  |   Válasz erre2015-04-18 06:02:16 [49.] 
Nagyon úgy néz ki, hogy az Igazságügyi Minisztérium részéről kinevezett miniszteri biztos, Szekér Judit, nem a dolgát végzi.

"Lehet, hogy az államtól független, de (tisztelet a kivételnek) másokkal összejátszanak. Indokolatlan költségeket számítanak fel és mindenkit lekezelnek. Ráadásul a túlzottan és indokolatlanul magas végrehajtói díjak mellett! És még jogi diplomájuk, jogi gyakorlatuk sincs? Na ezt, nem gondoltam volna!!! Miért emelték ki őket a bíróságok alól? Akkor legalább lenne valaki, aki ellenőrizné őket."

"Ezt is privatizálták a szadeszesek, mint annyi minden mást. És még végzettséget, gyakorlatot sem írtak elő. És nem jelöltek ki egy felügyeleti szervet, hogy ne évekig kelljen pereskedni a bíróságon, ha valaki, akivel kiszúrtak, van olyan mazochista, hogy a jog érvényesítés útjára lépjen."

"1994.évi LIII .törvény 5. § (1) A bírósági végrehajtás során állami kényszerrel is el kell érni, hogy a pénzfizetésre, illetőleg az egyéb magatartásra kötelezett (a továbbiakban: adós) teljesítse a kötelezettségét.
(2) Az állami kényszer - e törvény keretei között - elsősorban az adós vagyoni jogait korlátozhatja, kivételesen az adós személyiségi jogait is érintheti.
(3) Az adós személye elleni kényszercselekményt - a bíróság, illetőleg a bírósági végrehajtó (a továbbiakban: végrehajtó) intézkedése alapján - a rendőrség végzi el. A rendőrség jogosult és köteles mindazokat a kényszerítő intézkedéseket megtenni és kényszerítő eszközöket alkalmazni, amelyek a rendőrségről szóló jogszabályok szerint megtehetők, illetőleg alkalmazhatók, és az adott esetben a végrehajtás eredményes befejezéséhez szükségesek"
........................................
"A kamara több száz miliő adót fizet az államnak és azon gondolkodtak ,hogyan lehetne még többet kérni ezért szenvednek."

"Az indokolatlanul magas végrehajtói díjakból, és főleg az indokolatlanul és törvényellenesen felszámított ezen felüli költségtérítésekből, fizethettek. Ez a minimum!!! És hány végrehajtót ellenőrzött az NAV (APEH)? És hány ellen indult vagyonosodási vizsgálat? Erről is be kellene számolni és a vizsgálatok eredményéről (persze, nem névre szólóan)."

"Egy ismerősöm 4m ft os tartozást kiegyenlített. Közvetlenül kihagyva a végrehajtót. Kérte a végrehajtót hogy töröljék a tartozást .1.2mft-ot kért a végrehajtó hogy a tartozás rendezéséről igazolást adjon.
Egy aljas szemét banda.Törvények mőgé bújva szabad-rablást csinálnak."


"Esetemben elég ha bemegyek és végrehajtást kérek ellened, majd a végrehajtási eljárás során elismerem, hogy a követelés alaptalan volt. Végrehajtó és a T. bíróság kifogásaimat két évig válaszra sem méltatta."

"gen sajnos 2010-től a MOKK rendszerén keresztül online lehet fizetési meghagyásokat kiállítani és semmit sem kell mellékelni. Ez nagy hiba, de ez nem a végrehajtók hibája, hanem a törvényalkotóké, akik ezt elfogadták."

"A végrehajtók az elmúlt években hülyére keresték magukat a végrehajtást kérő és az adósok pénzéből! Persze hogy féltik ezt a semmi kockázatot sem vállaló(a vh. költségeket köteles a végrehajtást kérő finanszírozni akár sikeres akár sikertelen!! ez egy tavalyi törvénymódosítással sikerült becsempészni a törvényekbe) ugyanakkor extra hasznot hajtó munkát. Legendák terjednek egyes végrehajtók évi 100Millió Ft-os jövedelméről, kis vidéki városban a trabanttal kezdő majd a következő évben már mercedes terepjáróval meg a városka legdrágább luxusvilláját megvásárló végrehajtóról. Tudok olyan ügyet ahol a 12,5MFt eladott ingatlan árbevételéből 9,5MFt-ot tett zsebre a végrehajtó vh. költség jogcímén!! És ezt a magyar bíróság szerint törvényesen tette! Mit is dolgozott ezért? Elindította a vh. eljárást kiadott egy pár számára költségmentes megkeresést adós jövedelmére meg vagyontárgyaira majd eladta az ingatlant. Hát persze hogy féltik ezt a zsíros üzletet! Adósok meg csodálkoznak hogy hogyan lesz a 400eFt hitelükből 1MFt a végrehajtás alatt! Hát kedves adósok ennek a különbségnek a nagy részét ezek a szeretetre méltó végrehajtók teszik zsebre! Egyébként véleményem szerint nem az államosítás a megoldás hanem a sokszor arcátlanul magas díjak lefaragása! Nem az 1 meg 0,5% vh. költségekkel van baj hanem azzal hogy ezt egy ügyben akár 10-szer 20-szor felszámíthatják számolják ki mennyi pénz ez mondjuk egy olyan ügyben ahol többszázmilliós ügyértékek vannak! Maximalizálni kellene az egy adóssal szemben felszámítható vh. költségeket(pl. 1MFt max. ez sem kevés pénz de most gyakran ennek többszörösét zsebre teszik) szigorúan ellenőrizni kellene hogy ne húzzanak el évekig egy vh. eljárást(ez nemcsak a bíróság hibája hallottam hogy gyakran a végrehajtók adják a tanácsokat adósoknak hogy húzzák az időt ami nekik csak jó hiszen így növekszik az ügyérték meg az eljárások száma) ne számolhassanak fel bármennyi készkiadást ellenőrizhetetlenül stb."

http://www.origo.hu/gazdasag/20150310-csaszyi-ferenccel-beszelgettunk-a-vegrehajtok-atvilagitasarol-patyi-gergely-allamtitkar.html

Fideszes torkosborz-effektus - egy nő, aki többre "hivatott"[/url]


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 616. Topi-50  |   Válasz erre2015-04-12 06:56:30 [50.] 
hogy össze álljon a kép- Izrael népe

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 Kuruc.info !×!¤!÷! (üzenet: 619, Politika)
 
    / 25 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.01500415802002 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail