Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9368856/5 Témák: 17980 Tagok: 110527 Legújabb tag: tamaskai Online: (98/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 14 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 információ áramlás (üzenet: 328, Gazdaság)
 
 329. Topi-50  |   Válasz erre2018-06-14 20:36:34 [1.] 

Ez a változás nagyobb lesz, mint amilyet Trianon után átéltünk


Ha minden marad a régiben, a bevándorlás következménye számunkra, egyszerű halandók számára az európai életforma teljes eltűnése lesz, alig néhány év alatt.

...ez a változás nagyobb lesz, mint amilyet Trianon után átéltünk, nagyobb, mint a kommunista diktatúra által elkövetett társadalommérnökösködés következményei,
https://magyaridok.hu/velemeny/europa-jovoje-sotet-de-3169678/figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 328. Topi-50  |   Válasz erre2018-05-25 22:59:37 [2.] 
"Rád is szükség van!" - Elindult a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom honlapja

Budaházy Edda felhívása:


https://www.youtube.com/watch?time_continue=127&v=yFqZuRw_oDI

Magyarország legnagyobb problémája a népességfogyás. Ha nem házasodunk meg, nem vállalunk gyermekeket, ha elhagyjuk a hazánkat, ha megöljük a megfogant magzatokat, vagy magyar gyermekek híján beengedjük a migránsokat, törvényszerűen előbb-utóbb eltűnünk a történelem színpadáról. Mindannyiunk felelőssége, hogy ez ne történjen meg! Hozz világra még egy magyart!A honlap címe:https://megegymagyart.com/Fekete Gyula: Magyarország a pusztulás útján

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KWeiZdBF3n0

Magyarország a pusztulás felé halad, mondta Fekete Gyula író 2004-ben a Pannon Rádióban Mészáros Sunyónak.
Az ország vénülése, a gyermektelenség elsősorban Magyarországot taszajtja szakadékba, de hamarost zuhanni fog egész Európa is.
A beszélgetést most, 2012-ben abból az alkalomból idéztem fel, hogy Fekete Gyula az idén lenne 90 éves.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 327. Topi-50  |   Válasz erre2018-05-12 17:29:11 [3.] 

„EL KELLENE MENNI INNEN”


A BOLDOGSÁG NEM KÜLSŐ KÖRÜLMÉNYEK KÉRDÉSE, HANEM MINDENKIBEN BENNE VAN
Zetelaki Réka:

„El kellene menni innen” – szeretjük mondogatni, amikor úgy érezzük, kicsit rosszabbul mennek a dolgok.

Magyarországon él egy általános nézet, mely szerint külföldön minden jobb.

„Bezzeg Németország, bezzeg London, bezzeg Svájc!

El kellene menni innen” – hajtogatjuk.

Hát én elmentem.

Nem is Nyugat-Európába, hanem annál jóval messzebbre. Közép- és Dél-Amerikába, utazni, egy évre. Úgy éreztem, kell a tapasztalat és a motiváció. Bejártam ezt a kontinenst a tetejétől a legdélebbi pontjáig. Dél-Amerikáról úgy tartják, meleg, pálmafás, a fehér homokban Catherine Zeta-Jonesok és Antonio Banderasok hűsítik magukat kókuszkoktélokkal. Hogy az élet könnyű és kellemes, minden jól működik, az pedig emberek boldogok.

Mindez persze mese habbal, de egy dolog mégis igaz belőle: a boldogság.

Ha a világnak ezen a felén a „Hogy vagy?” kérdésre azt válaszolod, „Rosszul”, hárman ugranak köréd.

Azt gondolják, elvesztetted egy közeli hozzátartozódat, földig rombolódott a házad vagy valamilyen végzetes csapás ért. Ha kiderül, hogy csak bal lábbal keltél fel, jobb esetben kinevetnek, rosszabb esetben onnantól kezdve elkerülnek téged. Nem kíváncsiak a panaszkodásra, nem tudnak vele mit kezdeni. „Csak a legközelebbi barátainkkal osztjuk meg a gondjainkat. Velük is csak akkor, ha olyan nagy a baj, hogy a segítségüket, tanácsukat akarjuk kérni” – mondják Közép-Amerikában. A társadalom többségének minden nap „muy bien”, azaz mindenki mindig isteni jól van. És ezt ismételgetik egész nap. Miért? Az elégedettséget nem csak a szavak szintjén művelik. Valóban büszkék arra, amit csinálnak: büszkék a családjukra, a munkahelyükre, és ellentmondást nem tűrően imádják az országukat is. Nem akarnak többet. Nem várják egy nagy utazástól, egy szebb kanapétól vagy egy új iPhone-tól a megváltást. Minimalista módon élnek, így nincs is mit félteniük, és több idejük jut egymásra. A vendégségben a házigazda nem idegbajosan ugrál, hanem mosolyogva hátradől, és elégedetten nézi a ricsajozó vacsorázókat.

Van-e okuk boldognak lenni?

Európai szemmel nézve nincs. Közép-Amerikában a legfejlettebb ország színvonala is alulról súrolja a Balkánt. A gázszolgáltatás Mexikótól Argentínáig hiányzik. A csapvízből jobb nem inni, és ha a gyerekek heti háromszor otthon töltik a délelőttöt, mert nincs víz az iskolában, az teljesen normális. Ha fél napra öt országban eltűnik az elektromosság, meg sem lepődnek. „Az oktatás a fejlődő világban alacsony színvonalú” – ezt tudjuk. De egészen más megtapasztalni a valóságban. Megtapasztalni, hogy a helyi barátaid üzeneteit nem érted, mert nem tudnak helyesen írni. Hogy nem tudják, milyen háború zajlott a szomszéd országban az elmúlt tíz évben. Hogy a professzorokat tudod tanítani, pusztán a gimnáziumi tanulmányaid alapján. Hogy a társadalom nagy része ijesztően el van hízva, pusztán azért, mert nem tudják, hogy milyen következményekkel jár a töméntelen cukor és szénhidrát fogyasztása. Persze nem mindenhol van így. Bár hajlamosak vagyunk Dél-Amerikát „egy régiónak” tekinteni, gigantikus méretű kontinensről van szó, ahol hatalmasok a különbségek is. Akadnak nyugat-európai szinten fejlett országok. Ezekbe mindig katarzis volt megérkezni, de néhány hét után általában meglepő dolgokat tapasztaltunk. Bár Bogotá modern nagyváros, az életet mégis megkeseríti a rossz közbiztonság. Ki akarna úgy élni, hogy sötétedés után nem sétálgathat, óvakodnia kell a taxisoktól, és nem telefonálhat egy kávézóban sem nyugodtan, mert bármikor kikaphatják a kezéből a telefont? És máshol is akadnak gondok: bár Argentína olyan, mintha Európában járnál, ott is akadnak gondok. A gyakori sztrájkok megkeserítik az életet, hiszen bármikor leállhat a közlekedés vagy elveszítheted a repülőjegyed. Könnyen előfordulhat, hogy lecsúszol az érettségiről, mert a tanáraid tíz hónapja tüntetnek. Kompenzáció nincs, csak vállvonogatás. „Persze, de az idő jobb ott” – érveltek sokan, amikor próbáltam elmagyarázni, hogy a kerítés sehol sincs kolbászból. Azonban ez sem igaz: Dél-Amerika nagy része magashegyi terület, ahol amellett, hogy nehezebb lélegezni, mindig 10-15 fok van. Az alacsonyabb területeken és a partszakaszokon persze meleg van, de ez sem olyan, mint az európai nyár. A trópusi klíma valójában csak néhány napig kellemes: ha hónapokat élsz az óceánparton, bármit megadnál egy európai szellőért. Sőt, az állandó forróság és a magas páratartalom furcsa hatással van az emberre: elveszted a produktivitásodat, és passzívvá válsz.

„Mikor lesz már vége a télnek?” – bosszankodunk sokat itthon, bele sem gondolva, hogy hálásnak kellene lennünk a hidegért.

Tulajdonképpen ez az, ami lehetővé tette itt a fejlődést. Ez az, amiért megtanultuk, hogyan termeljünk öt hónap alatt egy évre elegendő élelmet. Ami miatt minden területen okoskodni kellett, így kerültünk az építészet, az orvostudomány, az oktatás és a művészetek területén is a világ élvonalába. Furcsa belegondolni, hogy Dél-Amerikában még gyerekeket áldoztak fel az isteneknek, amikor nálunk már felizzott a reneszánsz megújulás. Magyarország egy biztonságos kuckója a világnak. Dél-amerikai barátaim elkerekedett szemmel hallgatták a történeteket a hóesésről, a lombhullató erdőkről és a szarvasokról. „Nincsenek földrengések? Nincsenek vulkánok?” – kérdezték hitetlenkedve. Számukra mindez egzotikus. Tulajdonképpen hálátlan, amit művelünk. Őseink egész kontinenseket utaztak be lóháton, keresve a megfelelő, biztonságos hazát, ahol letelepedhetnek. A Kárpát-medencéig jöttek, hogy megtalálják ezt a termékeny és védett a földet, amiről mi ma panaszkodunk. Dél-Amerikában büszkeséggel töltött el, amikor arról kérdeztek, hogy melyik nyelvcsaládba tartozik a magyar. Germán? Szláv? Latin? „Nem.

A magyar egyedülálló” – mondtam. Dél-Amerikában szembesültem azzal, hogy ez mekkora érték. A földnek ezen a részén néhány száz év alatt egy egész kontinens veszítette el a saját nyelvét, a kultúráját, sőt az ősi tudását is a spanyol és portugál hódítások miatt. Több száz millió ember. Ezzel szemben Magyarország, ez a kis tízmilliós nép, mindent túlélt. Bár évszázadokig éltünk török, osztrák, orosz elnyomás alatt, nem használva a saját nyelvünket, titokban tartva a kultúránkat, mások javára termelve, mégis itt vagyunk. Mégis magyarul beszélünk, a hétéveseink már helyesen írnak, a tízévesek bonyolult törteket oldanak meg, és a felnőttek világpolitikai kérdésekről vitatkoznak esténként. A boltok polcairól ömlenek a termékek, és designer formatervezőink újabb és újabb trükkös ötletekkel teszik még könnyebbé az egyébként is ijesztően kényelmes életünket. Egy év után visszatérni Budapestre meglepetést okozott: megszépült Duna-part, új kávézók és üzletek, hétköznap este is tömött bárok, ezerféle kulturális program…„Miért jöttél haza?” – kérdezték sokan.

Mindezek után nem csoda, hogy ez a kérdés fejbe vágott. Még most is szédülök tőle. Egyszerre érzek tehetetlen dühöt és világölelő szeretetet. Hiszen hogyan értessem meg egy panaszkultúrájú néppel néhány mondatban azt, hogy a világ nagy része hálás lenne azért, ha úgy élhetne, ahogy mi Magyarországon? Ha ilyen történelme lehetne, ha ilyen kultúrája, ha ilyen életszínvonala. Hogy a boldogság nem külső körülmények kérdése, hanem mindenkiben benne van. Utazni jó, mindenkinek ajánlom.

Talán a hazánktól távol majd észrevesszük: az igazi érték itt van, éppen az orrunk előtt.

tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 326. Topi-50  |   Válasz erre2018-05-03 15:17:53 [4.] 
https://pestisracok.hu/bogar-laszlo-legfeljebb-egy-evtizedunk-maradt-az-onmegsemmisites-megakadalyozasara-ps-interju/

Hozzászólás:

"Kedves, Drága Hazánkfiai!

Az emberi BIOLOGICUM-nak IDŐHÖZ köthető szabályai vannak.
Így a szaporodásnak is.
A sokasodás időtávlata behatárolható, így a számbeli NÖVEKEDÉS -optimális anyagi feltételek mellett, számolva a kedves szülők (főleg az édesanyák) LELKI, ERKÖLCSI, TÁRSADALMAI ELHIVATOTTSÁGÁVAL ... létezik ez? - ÉVTIZEDEKBEN MÉRENDŐ!!!
Ezért a megoldás: KARAKTER-AZONOS, KELETI GYÖKERŰ NÉP (pl. ujgurok, kazahok) meginvitálása- mondjuk 2-3 milliós számban. Biztosan integrálódnának, mert genetikájuk hasonló, gondolkodási rendszerük a miénkkel azonos.
S ezzel a brüsszeli "bevándorlási" igények is kielégítettnének..."


https://www.youtube.com/watch?v=6TDxwDwx8Q0
"Ezt az önmegsemmisítést igyekeznek kihasználni a globális pénz-szivattyú üzemeltetői.
Egy vallástalan,hazátlan,házatlan tömeg számukra sokkal jobban beilleszthető a 4 műszakos termelésbe,mint akinek Hazája,Háza,Családja,Vallása van. És nincs Karácsonya,sem Húsvétja,sem Pünkösdje. És akkor is dolgozik,mert nem jár Neki a pihenés.
Figyelem Polgártársaim.
Az utolsó jó éveket élhetjük.
Ha nem tolunk ki magunkkal,akkor tovább,mint az a “művelt nyugat”"

https://www.youtube.com/watch?v=Yvv7sNPx5Ts
Segítsd a fehér dél afrikai keresztény testvéreinket a nigger holokoszttol. Ezreket öltek meg a niggerek. Adj nekik politikai menedéket.
Ügyes keresztény emberek jót tennének Magyarországnak.
Nem analfabéták és sokoldalú szakmai tudásuk van. "

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2018-05-03 15:25:01]
 325. Topi-50  |   Válasz erre2017-06-24 09:55:11 [5.] 
Magyarország mint magántársaság és a jezsuiták

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 324. Topi-50  |   Válasz erre2017-06-17 21:11:49 [6.] 
Érdekes dolgokkal foglalkoznak Soros Gyuri bácsi aktivistái !

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 323. Robert255  |   Válasz erre2017-06-05 13:38:45 [7.] 
Annyira örülök, hogy végre otthonról dolgozom és valóban a magam ura lettem. Nagyon hosszú ideje próbálkoztam minden -féle ígérget kipróbáltam, teszteltem befizettem-kifizettem... És egyszer csak sikerült! Minimális befektetéssel teszteltem hónapokig, de mivel láthatóan működött egyre többet invesztáltam.. És tessék. A magam ura lettem! Készítettem nektek egy rövid ismertetőt, egy briliáns pénzkeresés lehetőségről ahol nem kell semmit eladni, megvenni, terjeszteni, egyszerűen magadnak dolgozol és sokkal többet keresel mint bármelyik munkahelyen. Íme az ismertető https://youtu.be/Ztg2kk7TMog
Sok sikert !!!
 322. Topi-50  |   Válasz erre2017-05-18 21:44:56 [8.] 
Soros György és napjaink globalista, diktátori ambíciókkal rendelkező szereplői semmiben sem különböznek Hitlertöl, a liberális ideológia hívei pedig hasonlóan a nácikhoz, elszántan próbálják érvényesíteni és a világra ráerőltetni az akaratukat.
Tovább >>>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 321. Topi-50  |   Válasz erre2017-05-10 22:37:11 [9.] 
Formában van az MSZP: az Echo TV azért náci, mert fasiszta
Forrás: https://kuruc.info/r/34/172639/


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 320. Topi-50  |   Válasz erre2017-04-23 23:03:53 [10.] 

Izlandról miért nem hallunk a hírekben?

Egy petíció történetefigyelemre méltó írások:
példaképünk..
 319. Topi-50  |   Válasz erre2017-04-14 07:16:36 [11.] 
Magyarország végleges felszámolása

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 318. Topi-50  |   Válasz erre2017-04-03 08:47:13 [12.] 
Sárember kora

Egy halálos beteg vallomása,pdf

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 317. Topi-50  |   Válasz erre2017-02-28 09:45:06 [13.] 
corvinuslarmafa.blogspot.ca

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 316. Topi-50  |   Válasz erre2017-02-28 09:04:03 [14.] 


Ha nyugatról támadnak minket az állítólagos antiszemitizmusunk miatt, tanácsolni kell nekik, pötyögtessék be a Google keresőjébe: "antisemitism in USA" vagy "campus antisemitism".

Ezt meg lehet csinálni minden nyugati országgal is.


Itt van egy jó cím:

http://observer.com/2016/07/first-half-2016-anti-semitism-skyrockets-on-u-s-college-campuses/Csak győzzék feldolgozni az adatokat...Honlapjaink:
English: www.hungarianhistory.com
Hungarian: www.corvinuslibrary.com

http://www.corvinuslibrary.com/aloldal2.htm

Blog: corvinuslarmafa.blogspot.ca

Oriana Fallaci: Az értelem ereje

Európának vége. Nem fogjuk tudni megvédeni Európát, de még Magyarországot sem.

Talán egy kicsit később lesz nálunk az, ami Nyugaton már van – de itt is ugyanaz lesz...

Svájcban, a muszlimok már 1995-ben elérték, hogy a Büntető Törvénykönyvbe betettek egy 261-es számú kiegészítő cikkelyt.

Ennek az alapján egy muzulmán bevándorló vallási rasszizmus, vagy faji diszkrimináció címen győzelmet arathat a bíróságon

bármilyen személyes, ideológiai ellentét során.
Ennek a cikkelynek az alapján a svájci muzulmánok a berni bíróságon keresztül Oriana Fallaci kiadatását kérték, hogy ellene Svájcban büntető eljárást folytassanak le, egy, az iszlámmal kapcsolatos könyve miatt. Most még Olaszország elutasította a kérelmet, a sajtószabadságra és a vélemény szabadságára hivatkozva.
Az írónő elmondja: az egyetlen művészet, amelyben Allah fiai mindig is jeleskedtek, a megszállás, meghódítás, leigázás művészete.
Történelmi áttekintés:

635 A keresztény Szíria és Palesztina elfoglalása.
638 Jeruzsálem és a Szent Sír elfoglalása
640 Perzsia, Örményország, Mezopotámia, Irak
641 Keresztény Egyiptom és Tunézia és Marokkó elfoglalása
668 Konstantinápoly a bizánci kereszténység megtámadása
711 Ibériai félsziget elfoglalása, Spanyolország és Portugália
712 Franciaország Carcassone, Narbonne, Nimes, Bordeaux, Lyon, Dijon
827 Szicília
836 Brindisi, Bari, Puglia, Ancona, Róma!, Campania, Salerno
898 Provance, St Tropez
911 Torinó, Casale
912 Svájc !!!
1356 Albánia, Macedónia, Szerbia, Trákia
1444 Bulgária, Havasalföld, Moldávia, Erdély

1526 Magyarország (3.1 millió magyar elhurcolva rabszolgának !!!)

1546 Görögország, Athén

Európát akkor még felszabadították, nemzetközi összefogással - 150 év múlva...
A mai helyzet: Európában 53 millió muszlim él !!! Svájc 10 %, Oroszország 11% , Bulgária 15 %, Szerbia 19 %, Macedónia 30 %, Bosznia-Hercegovina 60 %, Albánia 90 %.


Az utóbbi 50 évben a muzulmánok száma 235 %-kal nőtt, míg a keresztényeké 47 %-kal.

Brüsszelben az újszülöttek 30 %-a muzulmán !!! Marseille-ben 60 %.
Ez az Anyaméh-Stratégia...

Már a nyolcvanas években a Londoni Nagymecset főfelügyelője figyelmeztette Margaret Thatchert, hogy az Egyesült Királyság muzulmánjai nem tűrhetik tovább az iszlámellenes politikáját ! Nem akarom leírni mindazt a kegyetlenséget, amelyeket ezekben az országokban elkövettek. A liberálisok megvédik őket, amíg léteznek. Van olyan imám Londonban, akiről bizonyított a négyszeres gyilkosság, és nem adják ki, politikai menedékre hivatkozva.
Ma mindenhol a "jogvédők" segítik őket. Svájcban mecsetet kell építeni a tolerancia jegyében, Szíriában lemészárolják a keresztényeket, lerombolják templomaikat.

Lehet, hogy Magyarország pillanatnyilag még ellenáll, de kíváncsi lennék, mennyi muszlim van jelenleg az országban, amikor már 5 évvel ezelőtt is voltak afgán menekültek, akik mind otthon hagyták asszonyaikat - a hazát védeni... Szerintem, az EU által leírt 1400 fővel szemben 50-60 ezer fő lehet a létszámuk. Csak gyerekből van a Fóti Gyermekvárosban 3500 !!! Hogyan számolja el ezt a kormány az EU felé?

Nem titkolt céljuk Amerika elfoglalása, ahol a fekete lakosság több mint 40 %-a muszlim.
Ez persze nem 1-2 év, 10-20 év még talán Európának is kijár, minden a jogvédők, liberálisok és baloldaliak hathatós "segítségétől" függ, akik "inkább vesszen az ország" jeligével dolgoznak.Olvasd el a könyvet, - amíg be nem tiltják minden országban!


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 315. Topi-50  |   Válasz erre2017-02-12 22:18:30 [15.] 
Ezt ki ne hagyja- Ludányi Horváth Attilával beszélgettünk

http://www.magtudin.org/Ludanyi%20-%20Jelen%20es%20jovo.htm

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 314. Topi-50  |   Válasz erre2017-02-09 11:16:58 [16.] 
http://tenytar.blog.hu/2017/02/07/az_igazi_sikersztori_tiborcz_istvan

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 313. Topi-50  |   Válasz erre2017-02-03 08:26:58 [17.] 

Egy kis hasznos anyag a világ média működéséről!Ez lehet a legszórakoztatóbb 5 perc, a jövő időben !!!!


A fogaskerékre kattintva be kell kapcsolni a feliratot, majd ugyanott az alapértelmezett angolra kattintva, az autófordítást kiválasztani.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 312. Topi-50  |   Válasz erre2017-02-03 07:38:57 [18.] 
MAGYAR MÉDIASZOLGÁLAT A HVG-RŐL -

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 311. Topi-50  |   Válasz erre2017-02-02 22:05:56 [19.] 
https://nemzeti.net/cia-az-eu-2020-ra-3-fele-szakad-mi-magyarok-kozepen-maradunk-3683677.html

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 310. Topi-50  |   Válasz erre2017-01-28 20:42:18 [20.] 
A politika halála

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 309. Topi-50  |   Válasz erre2017-01-08 17:29:40 [21.] 
http://magyaridok.hu/velemeny/fajok-keveredeset-akarjak-786613/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 308. Topi-50  |   Válasz erre2016-12-10 15:34:58 [22.] 
http://index.hu/gazdasag/2016/11/22/kaf/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 307. Topi-50  |   Válasz erre2016-12-06 13:18:11 [23.] 
Érdekel, miért nem érnek semmit vidéken a lakások?

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 306. Topi-50  |   Válasz erre2016-11-26 19:00:46 [24.] 
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/orban-viktor-telefonon-beszelt-trumppal-exkluziv-interju-a-miniszterelnokkel-478355

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 305. Topi-50  |   Válasz erre2016-11-06 07:16:53 [25.] 
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/11/a-hazugsag-amelyben-elunk.html

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 információ áramlás (üzenet: 328, Gazdaság)
 
    / 14 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.015413999557495 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail