Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9402748/2 Témák: 18260 Tagok: 111203 Legújabb tag: redcurran Online: (28/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Ünnepi hagyományaink (üzenet: 19, Kultúra)
 
 19. ozon23  |   Válasz erre2022-03-10 20:05:26 [1.] 
Esküvő szervezése 16 legjobb ötlet az instagramon

Idézet:


Olyan sok részletről van szó, amely az álmaid esküvőjének lebonyolításában rejlik. A ruhától kezdve a középpontokon át a vendéglistáig, ki fog állni melletted és a párod mellett, miközben te mondod az „én dossziéimat”, enyhén szólva is elsöprő lehet. A Pinterest és az Instagram korában azonban könnyebb, mint valaha, elképesztő ötleteket találni esküvő szervezése különleges napjára.

Itt, úgy döntöttünk, hogy egy kicsit megkönnyítjük a jó, régi internet bögészését azáltal, hogy felkeressük az első 15 Instagramot, amelyek segítenek megtervezni az esküvőt. Inspirációt kapunk mindenhez, az apró részletektől kezdve a nagy nap általános stílusáig. Ezek a fiókok segítenek abban, hogy esküvőd minél szebb és hitelesebb legyen.Esküvő szervezése 16 legjobb ötlet az instagramon
 18. ozon23  |   Válasz erre2022-03-10 20:01:49 [2.] 
Esküvő asztaldísz esküvői tárgyak, amelyeket szeretünk

Idézet:


A tavasz beköszöntének gondolata mindig egy extrát tesz a lépésekbe. A paletták lágyabbá és merészebbé válnak, a hőmérséklet végül jóval fagypont fölé emelkedik, és mindig olyan érzés van, mintha a szabadban minden centiméter virágozni kezdenek. Ez az egyik kedvenc időszakunk az évben, ezért soha nem volt meglepő, hogy a tavaszi esküvői dátumok sok pár kívánságlistáján vannak. Úgy gondoljuk, hogy a tavaszi imádatból annyi köszönhető, hogy rengeteg virág áll rendelkezésre csokrok, boutonnierek és esküvő asztaldísz esküvői tárgyak számára. Ma már a tavaszi esküvői központok világába merülünk, és élvezzük az évszakon belüli virágzásokat.Esküvő asztaldísz esküvői tárgyak, amelyeket szeretünk
 17. ozon23  |   Válasz erre2022-03-10 19:58:09 [3.] 
Menyasszonyi csokrok és a kék variációk

Idézet:


A kék menyasszonyi csokrok választó menyasszonyok nem meglepő módon nagy vonzerővel bírnak a virágok iránt. Végül is, függetlenül attól, hogy a menyasszony milyen kék árnyalatot választ, ez az árnyalat ki fog ugrani az esküvői ruha halvány fehér, vagy elefántcsonttal színnel szemben.

Ez a virágos tervező egy művészi jennel rendelkező menyasszonynak valami kreatív és kedves dolgot adott azzal, hogy a zöldellő dobozon kívül gondolkodott. A kézzel gyöngyözött stephanotis virágokkal tarkított liliomfű mozgást és szeszélyt kölcsönöz a kék és levendula csokornak, amely phalaenopsis orchideákat, kék hortenzia, levendula hortenzia, írisz és levendula rózsákat tartalmaz.
Szőlő jácint és boglárka virágok minden, ami kell ehhez az egyszerű tavaszi menyasszonyi csokor. Ezek a virágzás szezonban van télen és tavasszal, és jól illeszkedik más szezonális virágokkal, például tulipánokkal vagy szegfűkkel. A nagyobb elrendezést igénylő menyasszonyok standard jácintokat, a bazsarózsa pedig a ranunculusokat cserélhetik.Menyasszonyi csokrok és a kék variációk
 16. ozon23  |   Válasz erre2022-03-10 19:43:58 [4.] 
Esküvőszervezés lépésről lépésre

Idézet:Az esküvő megtervezésekor a feladatok és a tennivalók listája folyamatosan növekszik és soha nem ér véget! Olyan fontos esküvőszervezés lépésről lépésre, hogy szervezetten és mindenen felül maradjon annak érdekében, hogy minden részlet kezelhető legyen, de elsöprő lehet, ha nincs jó hely a kezdéshez. Végső esküvőszervezési ellenőrző listák egyszerűsíti az esküvői feladatokat egy helyen. Tartsa kéznél ezt az ellenőrző listát, hogy könnyebben tájékozódhasson róla, és néhány havonta ellenőrizze, hogy a nagy nap célpontjába kerül-e. Sok szerencsét!

Esküvőszervezés lépésről lépésre – 13–24 hónappal az esküvőd előtt
Ez hosszabb megbízásokra vonatkozik, de ezek a feladatok egy év alatt is megoldhatók.

Mondja el családjának és barátainak, hogy eljegyezte magát!
Biztosítsa az eljegyzési gyűrűt
Hozz létre egy esküvői weboldalt
Indítson egy Pinterest táblát
Kezdje el megtervezni a vendéglistáját, hogy jó képet kapjon a számokról
Kezdje el az esküvői költségvetését
Válassza ki az esküvő dátumát / évszakát
Válasszon esküvői témát
Rendezzen eljegyzési partit
Kezdje el megtekinteni a helyszíneket
1 évvel az esküvőd előtt
Foglalja le hivatalnok ügyeit
Béreljen esküvőszervezőt (ha szükséges, és költségvetési engedélyekkel)
Készítsen eljegyzési fotózást (tipp – ez egy jó módja annak, hogy előre megtudja, hogy a megfelelő fotóst választotta-e esküvőjére)
Válassza ki esküvői partiját
Válassza ki a színvilágát
Tervezze meg nászútat
Rendelje meg útlevelét, ha nászútra utazik
Kezdje el az esküvői ruhát felkeresni
Kezdje el kutatni a leány- és leánybúcsúkat
Kezdje el az smink és a bőrápolástEsküvőszervezés lépésről lépésre
 15. ozon23  |   Válasz erre2022-03-10 19:40:57 [5.] 
Etikett és esküvői vendéglista- hogyan?

Idézet:Ez életed egyik legélvezetesebb ideje lehet, amikor bejelented szándékodat a családnak és a barátoknak, és megtervezed a nagy napod összes tervét. Ketten lesztek a figyelem középpontjában, mert végül is ki nem szereti a romantikát? Esküvő alkalmával milyen az etikett, amit érdemes betartani?

Amint az eljegyzési izgalom kezd elhalványulni, itt az ideje elkezdeni az esküvői vendégek listáján való munkát. Elég sokat kell gondolkodni, a meghívandó vendégek számától kezdve, hogy hogyan ossza meg a meghívókat a menyasszony és családja, valamint a vőlegény és családja között. Ha nem vigyázunk, akkor találjuk magunkat a csata közepén. Problémák kezdetkor, mielőtt megtörténtének.

Költségvetés etikett
Sok pár esetében a vendéglisták méretének fő meghatározó tényezője a költségvetés. Miután megtudta, hogy mennyit kell költenie a recepción, képes lesz a matematikára, és előáll egy számmal, amelyet kényelmesen megengedhet magának a résztvevők meghívásra.Etikett és esküvői vendéglista- hogyan?
 14. ozon23  |   Válasz erre2022-03-10 19:37:56 [6.] 
Apa lánya idézetek menyasszony ötletek

Idézet:Tehát a lányod bejelentette közelgő esküvőjét, és bemutatott téged annak az embernek, aki a fiad, vagy menye lesz. Gratulálunk! Most esküvőt tervez. Fontos támogatni a lányát, mint például itt az ideje elkezdeni a esküvői meghívó sablon és helyszínek és az éttermek, apa lánya idézetek kigondolását, felsorolását. A fogadás során el kell kezdenie gondolkodni azon is, hogy mit mondjon menyasszony apja, ami az egyik legfontosabb munkája ebben az időben.

Igen, menyasszonyt kell mondanod . Akár meg akarja csinálni, akár nem, fontos, hogy megmutassa támogatását azáltal, hogy kitör a komfortzónájából, és dolgozik az előadásán. Itt az alkalom, hogy felfedje a lányával kapcsolatos érzéseit, még akkor is, ha olyan apa vagy, aki megtartja érzelmeit önmagában.
Apa lánya idézetek menyasszony ötletek
 13. ozon23  |   Válasz erre2022-03-10 19:34:45 [7.] 
Apák és lányaik esküvője

Idézet:A apák és lányaik esküvő szinte minden apának nagy dolog. Érzelmekkel és pozitív emlékek megteremtésének vágyával (és minden rendezvényen fotóssal ) az esküvők a legjobb apukákat mindenhol verejtékbe öntik. Csodálatos látni, ahogy lánya felnő, megházasodik és saját családot alapít, de az esküvői élmény egészét körülvevő események veszélyekkel és nehézségekkel járhatnak.

Maga az esküvő napja különösen nagy kihívást jelenthet egy apa számára. Az esemény monumentális jellege elsöprő lehet. Az a végső felismerés, hogy a lányod egy új élet része lesz, és egy új család nehéz lehet. És még keményebb, ha még nem kedveled különösebben vejét.

Apák és lányaik – Elengedve a lányát

Az a hagyomány, hogy az apa eladja a lányát, a jegyesek és a házasságkötések idejétől származik. A lányokat apjuk “tulajdonának” tekintették: az apának joga volt gyermekét odaadni a vőlegénynek. Egyes kultúrákban a vőlegény “megvette” a menyasszonyhoz való jogát.Apák és lányaik esküvője
 12. ozon23  |   Válasz erre2022-03-10 19:30:17 [8.] 
Hozomány? Mi az esküvői hozomány?

Idézet:Hozomány az a pénz vagy áru, amelyet a menyasszony családja ad új férjének és / vagy családjának, amikor házasok. A vagyon házasság alatti cseréjéhez kapcsolódó egyéb kifejezések: “menyasszonyi ár” és “dower”. A dower az a tulajdonság, amelyet a menyasszonynak a házasságkötéskor rendeznek, így gondoskodnak róla, ha túléli a férjét.
Hozomány? Mi a menyasszony ára?
A menyasszonyi ár pénzre utal, amelyet a vőlegény fizet a menyasszonya apjának cserébe a házasságért. Hivatkozhat vagyonra vagy más értékes tárgyra is, amelyet a vőlegény ad a menyasszony apjának.Hozomány? Mi az esküvői hozomány?
 11. Topi-50  |   Válasz erre2022-01-26 18:50:44 [9.] 
Egy összeállítás a Magyar Kultúra Napjához

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 10. Topi-50  |   Válasz erre2022-01-22 13:25:42 [10.] 
199 éves Nemzeti HIMNUSZUNK

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 9. Topi-50  |   Válasz erre2022-01-20 19:05:41 [11.] 
MAGYAR BETLEHEM 2021 - Józsa Judit Galéria téli tárlata.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 8. Topi-50  |   Válasz erre2022-01-10 17:55:56 [12.] 
Magyar Trikolór Gála - 2021 dec.7. Budapest

Talán van remény, amíg ennyi jó magyar ember mozdul meg...

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 7. Topi-50  |   Válasz erre2022-01-03 11:46:23 [13.] 
Sértő Kálmán:

Magyar imádság a pusztán
Magyar égre adjál Isten,
Mesélő sok csillagot,
Szagos lelkű virágokra
Orvosságos harmatot.
Hegylevét a csobolyóba,
Karjaimba szeretőt,
Birkafelhő hömpölyögjön
Tarka szamaram előtt.

Egy szomszéd se panaszkodjon,
Nyalka csikós, vén gulyás,
Kövér földön élhetnénk még,
Csak a sorsunk lenne más.
Gulya, ménes, birkatábor,
Búzás hombár, nagy vagyon,
Furulyázva járhatnánk a
Lengő vadvirágokon.

Adjál Isten a magyarnak
Kevés sóhajú napot,
Ősszerelmes éjszakákat,
Szabadságos holnapot.
Kerek nagy Magyarországot,
Hancúzó sok gyereket
Rázd fel szép magyaridban a
Szundikáló életet.

Rácegrespuszta, 1935.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 6. Topi-50  |   Válasz erre2021-12-29 15:19:46 [14.] 
Melkizédek Rendje - Magyar Népegyház

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 5. Topi-50  |   Válasz erre2021-12-17 07:57:30 [15.] 
Egy éve nemzeti emlékhely a rákosmezei Királydomb.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 4. xy34704  |   Válasz erre2021-11-13 06:45:51 [16.] 
頂點3000
犀利士30顆裝
犀利士
威而鋼30粒
威而鋼藥局
艾力達雙效片
goodman增大增長膠囊
 3. adilahbisar  |   Válasz erre2021-05-31 09:44:10 [17.] 
If you are a needy student, job seeker, or a current employee and need to optimize your old CV or Resume or finding the best CV writing assistance so no need to worry there's a firm that is the most reviewed company located in UAE named PerfectCV is now providing
CV Writing Service to the needy people by offering them with cheapest and professional services so that everyone can avail these services.
 2. clarkeadams37  |   Válasz erre2021-04-01 13:26:29 [18.] 
Culture is an important part of every person's ethnic group. It reflects in people's behavior, beliefs, food, music, and even clothes. I have seen the culture of celebrity imitated jackets take a high in the fashion industry. Like you will see many people wearing Future Life is Good Sherpa Jacket these days and when many people follow a trend it will take up the form of tradition.
 1. Topi-50  |   Válasz erre2010-12-25 13:51:22 [19.] 

http://www.youtube.com/watch?v=kfSZnFpLJYQ

http://magyarvagyok.com/videok/28-Film/34643-MagyarVagyok-com-Betlehemes-pasztorjatek.html

Áldott, békés szeretetteljes, boldog ünnepeket kívánok, a szebb jövő reményében, minden igaz magyar testvérünknek bárhol is éljen a világban !

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[válaszok erre: #2] (TÉMANYITÓ)
 Ünnepi hagyományaink (üzenet: 19, Kultúra)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.010800838470459 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail