Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9290482/2 Témák: 17681 Tagok: 109314 Legújabb tag: Sulyovszki Beáta Online: (75/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 7 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Szokjad Orbánt! (üzenet: 153, Politika)
 
 153. miki2002  |   Válasz erre2020-01-26 20:46:20 [1.] 
Győrben továbbra is FIDESZ!
https://index.hu/belfold/2020/01/26/gyor_idokozi_polgarmester_valasztas_eredmeny_dezsi_csaba_andras_pollreisz_balazs_borkai_fidesz/


Üdv: miki2002

Vu+ Duo2 4xDVB-S2; Vu+ Duo2 DVB-S2+DVB-T/C
 152. miki2002  |   Válasz erre2020-01-26 10:04:56 [2.] 
https://index.hu/techtud/2020/01/25/nemetorszag_atomeromu_megujulo_energia/


Üdv: miki2002

Vu+ Duo2 4xDVB-S2; Vu+ Duo2 DVB-S2+DVB-T/C
 151. Hatalom2000  |   Válasz erre2020-01-23 14:31:22 [3.] 
"A gyenge emberek bosszút állnak,

Az erős emberek megbocsátanak,

Az intelligens emberek ignyorálnak"
 150. Topi-50  |   Válasz erre2020-01-22 22:16:00 [4.] 
https://www.facebook.com/szamokadatok/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 149. miki2002  |   Válasz erre2020-01-22 21:33:35 [5.] 
Vége az időhúzásnak, vége a népszavazással szembemenő akadékoskodásnak!

"Lezárult szerda este a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodás törvénybe iktatását célzó tervezet tárgyalása a brit parlamentben, és II. Erzsébet királynő formális hozzájárulásával a törvény a következő napokban életbe lép."

Hányan követik?

Üdv: miki2002

Vu+ Duo2 4xDVB-S2; Vu+ Duo2 DVB-S2+DVB-T/C
 148. miki2002  |   Válasz erre2020-01-17 18:41:20 [6.] 
Végre Valaki józan ésszel, tisztán látva a helyzetet, korrekt módon összefoglalta a lényeget.

Pár észrevételt hozzáteszek.
Mint mondanak az EU -ban?
"Magyarországot ma nem vennék fel az EU -ba"
Kérdezem, melyik uniós ország teljesíti most a belépéshez szükséges gazdasági feltételt?
"Eladósodottság: 2010-ben 83%, 2019-ben 68%. Ennek deviza része 60%-ról 20%-ra csökkent.
A költségvetésünk már 8 éve a 3%-os hiányhatár alatt!!!"
Mivel vádolnak minket?
"Nincs média szabadság"
A magyarországi média kb.: 65-70 % -a liberálís illetve a baloldalhoz áll közelebb.
Bármit írhatnak, kritizálhatják a kormányt cenzúra nélkül. Sok esetben később beigazolódik, hogy nem is teljesen igaz amít írtak.
Ezt még melyik országban tehetik meg? Németországban, Svédországban?
"Ki kell mondani, hogy amennyire a Fidesz kormány a legjobb Európában, olyannyira a legrosszabb az ellenzéke."
Ki kell mondani, sajnos hazaáruló az ellenzék!
Miért?
Azért mert a belső problémákat, a saját frusztráltságukat külföldre viszik, az helyett hogy tárgyilagos, segítő módon itthon próbálnák orvosolni.
Magyarország ellen, a magyar érdekérvényesítés ellen szavaznak, sőt feljelentéseket tesznek.
Melyik ország ellenzéke dolgozik saját hazája ellen?
Persze jó kérdés, hogy saját hazája -e. Kanada, Németország, Bulgár-Izraeli ősök, Amerikai, Belgiumi iskola …
Mi a saját haza? Mi a hazaszeretet?
"ÁLLJON MEG A MENET! Emlékezzetek! 2002 – 2010! Milyen időket éltünk akkor?!?! Aki a múltját elfelejti, az a jövőjét könnyen elveszítheti!"
Sajnos a magyar választók nagy része amnéziában szenved!
Elfelejtették Bokros Lajost, Kuncze Gábort, Horn Gyulát, Göncz Árpádot, Bajnai Gordont, Kovács Ágnest, Kóka Jánost, Gyurcsány Ferencet.
Elfelejtették 2006 -ot, Gergényit.
Kiss Ernőre hányan emlékeznek?
A budapestiek jó dolgukban Demszky Gábort is elfelejtették.
Most megkapták, sok sikert!
A Fidesznek nincs normális ellenzéke, az ellenzéknek pedig kevés a "normális" szavazója.
Nincs baloldali párt!
A liberális és "Zöld" pártok szétverik Európát, csak a multik haszna vezérli őket.
Ez nem zöld politika! ÉBRESZTŐ!
Üdv: miki2002

Vu+ Duo2 4xDVB-S2; Vu+ Duo2 DVB-S2+DVB-T/C
[előzmény: (147) Topi-50, 2020-01-17 00:08:20]
 147. Topi-50  |   Válasz erre2020-01-17 00:08:20 [7.] 


Álljon meg a menet!!! Nyugati levél.Rokonaim!


Miért szidjátok annyit a kormányotokat? Higgyétek el nekem, hogy innen nyugatról nézve, a magyar kormány a LEGJOBB kormány a mai Európai Unióban!

Nos, még mielőtt elindulnátok a kényszerzubbony után, amit rám akarnátok húzni, íme az indoklás: Előre bocsájtva

a jó kormány definiciója! Először is! Nem az a jó kormány, mely valaki vagy valakik ilyen-olyan szubjektív ideológikus elvárásainak így vagy úgy felel, vagy nem felel meg, hanem az, mely a saját meghírdetett programjának tud a legmesszebbmenökig megfelelni. Ennek legfontosabb feltétele, hogy STABIL legyen. A jó kormány STABIL. Ismérve azt, hogy több cikluson át el tudja nyerni „népfelsége“ egyértelmü bizalmát.

Hogy állításunkat európai kontextusba tudjuk helyezni, nézzünk körül egy kicsit Európában.

Anglia: Brexit! Végtelen terméketlen viták a minden demokráciák legszentebb fellegvárában. Nulla közeli GDP növekedés. Lezüllő nagyvárosok. Desintegrálódó „Egyesült Királyság“

Franciaország: Sárga mellényesek káosz „forradalma“. A kukaborogatás, gyújtogatás tömegsport, a közélet szerves része. 1% körüli GDP növekedés. Migráns krízis. Népszerűtlen elnök.

Németország: Nagykoalíció, melynek jelenlegi össztámogatottsága 40% alatt van. Vagyis inkább egy picike kis koalíció. Ennek következtében ineffektív kormányzás, gyengülő közbiztonság, egyre durvulóbb közélet, 0,5%-os növekedés, szélsőséges pártok térnyerése.

Spanyolország: Minden évben megválasztanak egy kormányt megalakítani nem képes parlamentet. Eladósodottság növekszik. Katalán viszály.

Olaszország: Hatalmas államadóság! Gyenge GDP. Ineffektív kormányzati struktúra. Migráns-válság.

Ausztria: Koalíciós kormányzás, ahol a nagy ideológiai ellentéteket a szőnyeg alá söprik. Ez az úgynevezett „ésszerü kompromisszumok“ osztrák hagyománya.

Svédország: Migráns válság. Durvuló közélet, romló közbiztonság.

Summa Summarum! Minden olyan országban, ahol a „Willkommenskultur“ teret nyert, gyengült a politikai stabilitás. Kiszámíthatatlan, nehezen kezelhető folyamatok indultak el. Az integráció illúziónak bizonyult.

A Visegrádi „sorstárs“ országok politikai stabilitása sem hasonlítható össze a Fidesz vezette kormány stabilitásával. A jelenlegi magyar kormány legalább 12 éven keresztül tud kétharmaddal kormányozni. Ez már önmagában is egyedülálló, példa nélküli stabilitás. Ennek következtében vált lehetővé, hogy a 2010-ben meghírdetett ambiciózus célokat vagy már meg tudta valósítani, vagy jó úton halad afelé, hogy azok megvalósuljanak. Mik ezek az eredmények? A statisztikáknak mindenki utána tud nézni, ezért csak néhány tény adat.

Gazdaság! A nemzeti össztemék 2010-eshez képest 60%-kal növekedett. Ez évben az 5%-os növekedés EU csúcs. Munkanélküliség! 2010-ben 12% - 2019-ben 3,4%

Eladósodottság: 2010-ben 83%, 2019-ben 68%. Ennek deviza része 60%-ról 20%-ra csökkent.

A költségvetésünk már 8 éve a 3%-os hiányhatár alatt!!! Mikor volt ilyen Magyarországon? SOHA! A reál jövedelmek széles sávban emelkednek, a fogyasztás már 7 éve növekszik. A mélyszegénységben élők száma csökkent, a középosztály megerősödött. A családtámogatási rendszer egyedülálló, példaértékü. Ezek tény adatok, melyeket az EU statisztikai hivatala is így tart nyilván. Senki nem beszél róla, de óriási eredmény az, hogy sikerült feloldani a kisantanti reflexeket. Még soha nem voltak ilyen jók a magyar-szerb kapcsolatok. A szlovákokkal való viszony is sokat javult. A csehekkel való viszonyt a kölcsönös szimpátia jellemzi, a lengyelekről nem is beszélve. Ez nagyon nagy dolog! Kár, hogy nem kap nagyobb figyelmet.

Tehát nincs más dolgotok, kedves magyarok, rokonok, minthogy örüljetek, hogy ilyen kormányotok van. Annak, hogy ennél jobbat kapjatok NULLA a realitása. Miért?

És most sajnos rá kell térnem a magyar ellenzék helyzetére. Nem hálás a feladat. Ki kell mondani, hogy amennyire a Fidesz kormány a legjobb Európában, olyannyira a legrosszabb az ellenzéke. Ez a két dolog sajnos kiegyenlíti egymást. Úgyhogy semmi ok a melldöngetésre. Sőt! Ez a helyzet aggasztó. Az egyik fő baj az, hogy ez az ellenzék frontálisan tagad minden tény adatot. Nincs növekedés, nincs jövedelem gyarapodás, nem csökken a munkanélküliség, minden rossz, sőt! A rosszabbnál is rosszabb! Ezzel a hisztérikus, infantilis valóság tagadással – lásd parlamenti performanszok – több baj is van. (azon túl, hogy elég nevetségesek)

1, Nem csak kifelé, befelé is destruktív. Beszűkíti a látókört, politikai csőlátáshoz vezet.

2, Intellektuálisan lehúz, szellemileg retardál (nem létezik, hogy a privát életükben is olyan hülyék legyenek, mint a kamerák közelében)

3, Ez csak frusztrációhoz vezethet,

4, aminek következtében agresszívvá válnak. Azzal kelnek és azzal térnek nyugovóra, hogy „mindenre lövünk!, foglyot nem ejtünk!“. (Gyurcsány, Vadai, Szabó Timea, Tordai, Jakab, Hadházy és még sokan mások.)

5, Alapállásuk (érvelés helyett) a vádaskodás. Mindezt nagyon humortalanul. Lengetik a husángot: Korrupció! Korrupció!

Erről kell néhány szót említenem. Kell róla beszélni, mert ez a vád, legyen akármilyen bizarr is, hat. Védekezni nem könnyű ellene. Aki védekezik, az már gyanús. Nos! Könyves Kálmánt idézve –

“… márpedig boszorkányok (ebben az esetben korrupció) nincsenek!“ – jobb, ha emlékezünk a Római jog első alapelvére; (ma is kellene, hogy működjön, de nem működik.) BIZONYÌTÀS nélkül NINCS ITÈLET! A baloldalon még a mai napig is (valószínűleg genetikailag kódolt beidegződés) ez máshogy működik: előbb megvan az ítélet, majd utána kotorásznak a bizonyítékok után. Elég egy újságcikk, egy fuvallatnyi gyanú, melyet az egyszerűség kedvéért jobb, ha én írok, s már is megvan a megdönthetetlen bizonyíték. Szeretném leszögezni: a korrupciónak nincs meg a precíz definíciója, annak megítélése szubjektív. (A félreértések ellen szögezzük le: a lopás nem korrupció! Annak megvannak a büntetőjogilag jól meghatározott definíciói!)

A korrupció az inkább egy érzés, egy indulatokat gerjesztő hangulat. A kapitalizmusban meg különösen az. A kapitalizmus lételeme, lelke a profit. Márpedig a profitnak, akármennyi legyen – 4 vagy 400% – szaga van. Szubjektív érzéseket vált ki. Kiben ilyet, kiben olyat. A szellemes magyar „bonmot“ szerint: Korrupció az, amiből engem kihagytak. Találó.

Általában elmondható, hogy azok, akik éppen döntéshozói helyzetben vannak, azok a „korruptak“. Azok viszont, akik nincsenek döntéshozói helyzetben, azok a „jó fiúk“, a „becsületrend“ birtokosai. Ez a szereposztás azután fordul, ha a politikai szerencse is fordul. Részben ez az oka annak, hogy oly nehéz kormányváltások idején a beígért számonkérést végrehajtani. Nehéz olyan vádiratokat összehozni, mely egy független bíróság előtt is megállná a helyét. Márpedig a jogállam Credója: BIZONYÍTÁS nélkül NINCS ITÉLET!

Apropó! Feszülten várom a nagy leleplezéseket a fővárosból, meg az ellenzék által megnyert kerületekből. Pikóék meg a többi összefogók állítólag minden aktát zároltak!!! Hű ha! Eddig, – már majd három hónapja – még a Ceglédy féle inkvizíciós jogászoknak sem sikerült a borzalmas fideszes „bűnökre „ rábukkaniuk. (Van egy gyanúm. Lehet, hogy csak olvassák az aktákat, de nem is értik azt, ami bennük van? A közigazgatás is egy szakma, amit nem éppen a „forradalom képző“ szemiáriumokon szoktak oktatni!) Mindenesetre én várok türelmesen.

A magyar ellenzék további gyenge pontja a gyenge káderállománya. Ennek legfőbb oka maga Gyurcsány Ferenc személye. Először is le kell szögeznünk: Gyurcsány Ferencnek nincs diplomája! Ez egy nagyon fontos tény! (Sajnos a Fidesznek nem fontos, mert nem foglalkozik vele.) Precízebben: még szakdolgozata sincs! „Elveszett!“ Jelentem, ha egy diploma elvész, ha nyomát sem találni, azt vagy soha meg nem írták, vagy plagizálták, s ezért eltüntették. Ultima Ratio!: Gyurcsány Ferencnek nincs joga „okosokat“ mondani. Ameddig a szakdolgozatát meg nem találja, addig egy utolsó hazudozó senki, aki nem érdemli meg, hogy egyetlen szava is bárhol meghallgattassék. Ezt kérem KÖZHÌRRÈ tétetni!

Az a tény, hogy ez az ember össze tudta szélhámoskodni magának a miniszterelnöki széket, nem csak a baloldal, de az egész magyar demokrácia örökös szégyene. Az általa „igazságbeszédnek“ titulált öszödi performansza a demokrácia totális perverziója, egy mefisztói sötét világ megtestesülése. Az a tény, hogy ez az ember még mindig itt van a közéletünkben, már önmagában egy súlyos „malus“, tehertétel, mely megnehezíti egy a demokráciában normális kormány-ellenzék viszony kialakulását. Idézet: „Orbán diktatúrájával nem alkuszunk!“ „A diktatúrát nem választásokkal szokták megdönteni, hanem lázadással!“ stb. Ebben a sötét „mefisztói“ világban képtelenség, hogy hazáért népért felelős politikai közösség létre tudjon jönni. Csak a bosszú, az Orbán fóbia, a „mindent vagy semmit!“ a „Néro“-izmus; vagy mi, vagy pusztuljon minden! – terjed a baloldalon, mint egy szellemi könnygázfelhő.

Ezért hát „feleim“, kedves rokonok, magyarok, ÁLLJON MEG A MENET! Emlékezzetek! 2002 – 2010! Milyen időket éltünk akkor?!?! Aki a múltját elfelejti, az a jövőjét könnyen elveszítheti! Minden kormányt lehet kritizálni, még a legjobbat is, sőt! Kell is kritizálni! De ismétlem, annak az esélye, hogy a jelenleginél egy más konstellációban jobbat kapjatok NULLA. (Főleg nem a kisnyilasok, krypto-kommunisták és liberál-fasiszták szörnyszülött katyvaszától!)Szerzé: Fasang János Düsseldorf városában 2019 karácsonyánfigyelemre méltó írások:
példaképünk..
[válaszok erre: #148]
 146. miki2002  |   Válasz erre2019-12-30 17:07:50 [8.] 
2020 -ban is szokjátok: https://www.origo.hu/gazdasag/20191230-varga-mihaly-bejelentette-a-2020as-minimalbereet.html


Üdv: miki2002

Vu+ Duo2 4xDVB-S2; Vu+ Duo2 DVB-S2+DVB-T/C
 145. Hatalom2000  |   Válasz erre2019-12-29 12:58:50 [9.] 
"Becslések szerint Mészáros Lőrinc két-három milliárd forinttal drágábban adta el az állami tulajdonban lévő Magyar Villamos Műveknek a Mátrai Hőerőmű részvénycsomagját, mint amennyiért két éve a németektől megvette.
Pedig közben a cég céltartalékából – a többi részvényessel közösen – ugyancsak becslések szerint, hozzávetőleg 15- 20 milliárd forintnyi összeget osztalékként ki is vett a gázszerelő.
A Hírklikknek nyilatkozó Holoda Attila, energia szakértő véleménye szerint nem a mátrai erőmű, hanem Mészáros Lőrinc ipari alkoholgyára okozhatta a visontai gázmérgezést. "
[előzmény: (143) miki2002, 2019-12-24 22:35:51]
 144. Hatalom2000  |   Válasz erre2019-12-26 10:06:12 [10.] 
"Flamand, vallon, német és a sok bevándorló biztos út a polgárháborúhoz"

Tudatlanságod ismét égbekiáltó, de azért remélem, hogy titokban nem arra gyúrsz, hogy háború legyen Európában. Brüsszel és az egész EU a béke szimbóluma.

Harminc év távollét után szülőföldemtől és belgiumi élettapasztalattal a tarsolyomban bátran kijelentem (és remélem, megnyugtathatlak), hogy nem tartunk polgárháború felé.

Valami érvet esetleg fel tudnál mutatni, ami ez irányba mutat ? Vannak itt is nehézségek, de a többség itt belátja, hogy a szélsőséges nézetek sose vezetnek eredményre.

De ha esetleg mégis jönne ez az általad megjósolt "polgárháború", remélem, hogy előtte még megnyerjük a foci EB-t
[előzmény: (142) miki2002, 2019-12-24 21:28:55]
 143. miki2002  |   Válasz erre2019-12-24 22:35:51 [11.] 
Aláírták hétfőn az adásvételi megállapodást a Mátrai Erőmű Zrt. eladó, 72,66 százalékos tulajdonrészéről. Az üzletről az Opus Global Befektetési Alapkezelő Zrt. számolt be közleményben, amely szerint a tulajdonrész az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-hez kerül 2020 első negyedévében.

A tranz­akció zárásához magyar és európai ­uniós hatósági engedélyek szükségesek. A felek – ahogyan arról lapunk is beszámolt – november 20-án írták alá az adásvételi szándéknyilatkozatot. Mivel az MVM már rendelkezik mintegy 24 százalékos tulajdoni hányaddal az erőműtársaságban, a lépéssel annak százszázalékos tulajdonosává válik. A független nemzetközi tanácsadók értékelésén alapuló vételárat üzleti titokként kezelik a felek.

A legnagyobb nemzeti tulajdonú csoport az árbevétele alapján Magyarország harmadik, míg Közép-Európa huszadik legnagyobb vállalata, több mint 12 ezer munkavállalót foglalkoztat. Bőven lesz feladata az új tulajdonával, amelynek korszerűsítésére és átalakítására az Innovációs és Technológiai Minisztérium átfogó terveket fogalmazott meg, amelyekről a Magyar Nemzet részletesen beszámolt a múlt héten.


Üdv: miki2002

Vu+ Duo2 4xDVB-S2; Vu+ Duo2 DVB-S2+DVB-T/C
[válaszok erre: #145]
 142. miki2002  |   Válasz erre2019-12-24 21:28:55 [12.] 
"Mi nem egy vérből valók vagyunk errefelé"

Ez legalább biztos, de meg is lesz a böjtje!
Flamand, vallon, német és a sok bevándorló biztos út a polgárháborúhoz. Főleg ha a vallás is besegít!
Sok sikert!

Üdv: miki2002

Vu+ Duo2 4xDVB-S2; Vu+ Duo2 DVB-S2+DVB-T/C
[válaszok erre: #144] [előzmény: (140) Hatalom2000, 2019-11-20 13:23:20]
 141. bojsza  |   Válasz erre2019-12-01 12:23:42 [13.] 
Idézet:

...a Fidesz EP-képviselői nem szavazzák meg a nők elleni erőszak felszámolását célzó EP döntést. Farizeus, álszent hazugok mindenben és azok is maradnak mindenkor...Nincs egyszerűbb dolog a világon, mint egy megoldott probléma. / Blaise Pascal /
 140. Hatalom2000  |   Válasz erre2019-11-20 13:23:20 [14.] 
Ha már foci: "Magyar válogatott: agyrém futball, számonkérés nélkül"

https://index.hu/sport/futball/2019/11/20/eb_selejtezo_kudarc_elemzes/

Belgiumnak nincs "szép-új" nemzeti stadionja, és biztosan nem is lesz. Az ország lakosságának a száma kb. megegyezik Magyarországéval, de tele "migránssal"

Mi nem egy vérből valók vagyunk errefelé, oszt mégis begyűjtöttünk 30 pontot 10 meccs alatt.

Lehet, hogy nem a stadionokkal van probléma ? Olyan embernek kéne vezetni ezt az országot aki orvos szeretett volna lenni gyerekként, nem focista
[válaszok erre: #142] [előzmény: (139) miki2002, 2019-11-19 16:36:26]
 139. miki2002  |   Válasz erre2019-11-19 16:36:26 [15.] 
https://www.youtube.com/watch?v=SfhabxflDFA
Puskás Aréna

Üdv: miki2002

Vu+ Duo2 4xDVB-S2; Vu+ Duo2 DVB-S2+DVB-T/C
[válaszok erre: #140]
 138. Hatalom2000  |   Válasz erre2019-11-06 10:35:28 [16.] 
"Amit valóban tettem, arra nem vagyok büszke, és mindenkitől elnézést kell kérnem, aki e miatt csalódott bennem.
Sokszorosan megbűnhődtem érte – de minden más mocskolódás alaptalan rágalom. Sportember vagyok, sohasem drogoztam és korrupt sem vagyok. "


https://www.gyorplusz.hu/gyor/lemond-borkai-zsolt/

 137. bojsza  |   Válasz erre2019-10-29 20:27:41 [17.] 
Idézet:

Az úszószövetség tárgyalt volna a Borkai Zsolttal együtt szexvideón szereplő Rákosfalvy Zoltán ügyéről,

de az ügyvéd nem tudott részt venni ezen az elnökségi ülésen.

Hétfőn pedig benyújtotta lemondását a MÚSZ elnökségi tagságáról.
Nincs egyszerűbb dolog a világon, mint egy megoldott probléma. / Blaise Pascal /
 136. Hatalom2000  |   Válasz erre2019-10-22 14:55:55 [18.] 
Ez áll a magasröptű írásban : " .. A polgármester felszólította az illegális táborban naponta kétszer ételt osztó vöröskeresztet, hogy fejezze be az ételosztást, továbbá a város is megvonja a támogatást, így a városi vízművek - amely eddig napi 20 ezer liter vizet szállított lajtoskocsikban a táborba .. "

Van erről véleményed is ? Ez most jó, vagy rossz hír ? Vajon, mi lehet az Origó célja ?
Semmi izgulás, lesz még több menekült is.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_emberi_jogok_egyetemes_nyilatkozata

[előzmény: (135) miki2002, 2019-10-21 15:21:24]
 135. miki2002  |   Válasz erre2019-10-21 15:21:24 [19.] 
https://www.origo.hu/nagyvilag/20191021-a-bihacsi-polgarmester-megvonja-a-tamogatast-a-migransoktol.html


Üdv: miki2002

Vu+ Duo2 4xDVB-S2; Vu+ Duo2 DVB-S2+DVB-T/C
[válaszok erre: #136]
 134. miki2002  |   Válasz erre2019-10-21 15:14:39 [20.] 
Nyugtával dicsérd a napot!
Karácsonyt már megkörnyékezte Demszky, Gyurcsány, Lampert.
Visszasírjátok a Demszky korszakot?
Megkapjátok, Gyurcsánnyal kibővítve!
Fejlesztés nulla, pénzlenyúlás maximálisan!

Tarlós helyében nem fogadnám el, ha Demszky is megkapja.

Üdv: miki2002

Vu+ Duo2 4xDVB-S2; Vu+ Duo2 DVB-S2+DVB-T/C
[előzmény: (133) kovacsszandra, 2019-10-20 15:38:08]
 133. kovacsszandra  |   Válasz erre2019-10-20 15:38:08 [21.] 
Na és ezekhez mit szóltok most, kormányimádók?

https://444.hu/2019/10/17/karacsony-diszpolgarra-avatna-ket-fopolgarmester-elodjet-tarlos-istvant-es-demszky-gaborthttps://hu.flatfy.com/https://www.portfolio.hu/gazdasag/20191018/karacsony-gergely-felfuggesztjuk-a-kilakoltatast-404409

Mert hogy ilyeneket a fideszes bárók nem tudtak tenni. Csak az urizálás, a gyerekes hatalmon maradni akarás, a másik oldal gyalázása és lejáratása, ehhez értettek. Végre megmutathatja az ellenzék, hogy létezik alternatívája Orbán autokráciájának! :)
[válaszok erre: #134]
 132. Hatalom2000  |   Válasz erre2019-10-15 15:32:26 [22.] 
"A választás előtt még alapvetően magánügynek tartották a fideszesek Borkai Zsolt adriai jachtos utazását és szexvideóját, most viszont már többen is őt teszik felelőssé több polgármesteri szék elvesztéséért. Megjelent a fideszes közbeszédben a Borkai-faktor kifejezés.

A győri polgármester hétfőn a Fidesz vezetésével egyeztetett, majd kedden bejelentette távozását a pártból. De Győr éléről nem távozik, a Fidesszel akarja tovább vezetni. A nyitott kérdéseket továbbra sem válaszolta meg, így messze nincs vége az ügyének. "

https://index.hu/belfold/2019/10/15/borkai_zsolt_bejelentes_fidesz_kilepes_elemzes/

 131. Hatalom2000  |   Válasz erre2019-10-14 14:06:08 [23.] 
Idáig tényleg "omerta" törvény volt

De egész biztosan, hamarosan lesz majd egy sajtótájékoztató, amin Borkai megköszöni a győrieknek a belé vetett bizalmat, de hosszú gondolkodás után, máshol fogja megtalálni a boldogságát mint a politika tengerén.

Ilyen a Fideszes gerinc, hagyták nyerni mert mást már nem indíthattak volna, aztán meg ki fogják golyózni, és rákenni ezt a hatalmas vereséget. Aztán meg jön majd egy másik fityesz báb.
[előzmény: (129) bojsza, 2019-10-11 14:57:15]
 130. Hatalom2000  |   Válasz erre2019-10-14 13:40:17 [24.] 
"Karácsony Gergely nyerte Budapesten a főpolgármester választást, Orbán bábja megbukott. Ezen kívül Budapesten 23 fideszes kerületből összesen 4 maradt Orbán kezében. A főváros mellett Orbán az ország nagy részét veszítette el, tíz megyei jogú várost is az ellenzék szerzett meg. Megszűnt a narancssárga uralom, szétrobbant a centrális erőtér. A Fidesz-konrgresszus lesajnáló nagyképűsködése is megbosszulta magát, és Borkai Zsolt is eredményesen rántotta le a laplet az Orbán által kitermelt immorális, korrupt, züllött dzsentrirétegről, a NER-lovagokról."

https://nepszava.us/orban-hatalmas-veresege-az-onkormanyzati-valasztas/
 129. bojsza  |   Válasz erre2019-10-11 14:57:15 [25.] 
Magyar Bálint: a Borkai-ügytől az orbáni omertáig

"Ez nem más, mint az omerta, a hallgatás törvénye. "

https://24.hu/kozelet/2019/10/10/magyar-balint-a-borkai-ugytol-az-orbani-omertaig/

Nincs egyszerűbb dolog a világon, mint egy megoldott probléma. / Blaise Pascal /
[válaszok erre: #131]
 Szokjad Orbánt! (üzenet: 153, Politika)
 
    / 7 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.011880159378052 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail