Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9369222/19 Témák: 17984 Tagok: 110543 Legújabb tag: Abcdef Online: (69/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 Ventilátorok (üzenet: 1, Elektrotechnika)
 
 1. berkiszil  |   Válasz erre2020-01-17 08:59:44 [1.] 
Topic a ventilátorokról. Nem találtam a fórumon ilyen témát, de szükségesnek érzem, hogy beszéljünk róla. Sokak életét megnehezíti a fürdőszobai penészesedés, és nem mindegy hogyan védekezünk ellene. Ugyanakkor beszélgethetünk a nyári ventilátorokról is, mert számos típusa van. Kinek mi vált be? Vannak szellőztető rendszerek, ipari megoldások.

Kezdeném a témát a hővisszanyerős ventilátorokkal, szellőztetőkkel. Zárt légtérben is rendkívül fontos, hogy biztosítsuk a friss levegőt. Ehhez kell egy jó szigetelés, és egy jó ventiltor. A hővisszanyerős szellőztető azért előnyös, mert ahogy a nevében is szerepel: hőt nyer vissza, azaz minimalizálja a hőveszteséget, energiát takarít meg. A fűtésen is spórolhatunk. Feladatai közé tartozik, hogy a párás és elhasznált levegőt frissre cserélje. Az újépítésű lakásokra jellemző főleg, hogy pocsék a szellőzésük.

Ez nem csak egy gép vagy berendezés, ez egy komplett rendszer. Mi már évek óta használjuk a hővisszanyerős szellőztetést, és nagyon jól szuperál. Nincs magas páratartalom, így penészgomba sincs. A ruhák is gyorsan száradnak, sokkal komfortosabb lett a lakás. Mi a ventilatorok.hu-tól kértünk segítséget a telepítésben, plusz innen is rendeltünk. [/url]https://ventilatorok.hu/Haztartasi-ventilatorok/csoport/Hovisszanyeros-szellozteteshttpsurl] nekik Aerauliqa termékeik vannak, nekünk használ! Garanciát is kaptunk rá, és nagyon profik, segítőkészek voltak.
(TÉMANYITÓ)
 Ventilátorok (üzenet: 1, Elektrotechnika)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0043349266052246 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail