Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Keres :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 

 Ön is hirdessen itt! Részletekért klikk: ide! Összes banner! :: Saját banner! 
 Hozzászólások: 9402748/2 Témák: 18260 Tagok: 111203 Legújabb tag: redcurran Online: (31/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 A magyar kultúra ellenségeiről (üzenet: 9, Kultúra)
 
 9. Topi-50  |   Válasz erre2022-02-13 21:37:52 [1.] 
A színpadra vizelés liberális esztétikájáról és a valódi katarzisról

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 8. Topi-50  |   Válasz erre2022-01-07 12:51:41 [2.] 


Nemeket akarok hallani
Lassan ott tartunk, hogy a genderizmus hittérítőihez nem mi hívunk ápolószemélyzetet, hanem ők hívnak ránk rendőrt.


Transzneműekről szóló gyerekoperát támogatott közpénzből a városháza


Pokol az Édenkertben: Százezerért bérelnek gyereket és kétéves kortól már aktust folytatnak a kicsikkel a pedofilok (1. rész)

Pokol az Édenkertben: Százezerért bérelnek gyereket és kétéves kortól már aktust folytatnak a kicsikkel a pedofilok (2. rész)

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 7. Topi-50  |   Válasz erre2021-11-18 09:01:46 [3.] 


XX.
Végstádiumban a magyar kultúra

Emlékeztető


figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 6. Topi-50  |   Válasz erre2021-09-17 12:08:01 [4.] 
míg be nem tiltják, a névsort érdemes megjegyezni

A genderideológia hazai terjesztésének vezetését maga Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége vállalta magára. 2009-ben egy szervezetet is létrehoztak a genderpropaganda népszerűsítésére.

És hogy kik támogatták Dobrev kezdeményezését, az Unifem-Ért Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület megalakulását? Érdekes a névsor, jó, ha fennmarad az utókornak: Asbótné Thorma Judit (Magyar Nők Szövetsége), Bánáti Jánosné Ilona (Magyar Ügyvédnők Egyesülete), Buday-Gyarmati Andrea (olimpikon), Czakó Borbála (londoni nagykövet), Danks Emese (Erste Bank), Göncz Kinga (külügyminiszter), Gurmai Zita (szocialista EP-képviselő), Herczog Mária (a Gazdasági és Szociális Tanács állandó bizottsága), Junghaus Tímea (Open Society Institute), Király Júlia (a Magyar Nemzeti Bank alelnöke), Lamperth Mónika (az MSZP elnöki kabinetvezetője), Palya Bea (énekes), Ránky Katalin (L’Oréal), Sebestyén Márta (énekes), Szelényi Zsuzsa (Budapesti Európai Ifjúsági Központ), Takács Ildikó (Reklám Világszövetség), Wirth Judit (Nők a Nőkért az Erőszak Ellen) és Tóth Herta (CEU, Női Érdek Szövetség).

A propagandának hamar meglett a hatása, 2009-ben már kormányrendelet tette kötelezővé a genderszemléletet az óvodákban, ennek érdekében a legkisebbek nevelésének országos alapprogramját is módosították. A rendelet szerint a foglalkozásokon az óvodapedagógusoknak kerülniük kellett volna a nemi sztereotípiák erősítését. Például ez a gyakorlatban a teljes magyar népmesekincs mellőzését jelentette volna.

A nemiség semlegessé tételén kívül a nevelési alapprogram rögzítette a kívánatos óvodakép kialakításánál, hogy az óvodai nevelésben biztosítani kell a migránscsaládok gyermekeinek az önazonosság megőrzését, ápolását, erősítését. A kisgyermekekkel foglalkozó nevelőket kötelezte a jogszabály arra is, hogy a gyermekeket a különbözőségek, a másság elfogadására, azok tiszteletére kell szoktatni – írta összegzésében az akkori sajtó.

Konzervatív oldalon a jogszabály elfogadása óriási tiltakozást váltott ki, rengeteg gyermekpszichológus hívta fel a figyelmet arra, hogy a kicsik lelki fejlődésére milyen káros hatással van a rendelet.

Kerestük a témában Vekerdy Tamás aggódó észrevételeit is, de sajnos nem találtuk. Mit gondolnak, miért? Mert Vekerdy úr is tagja volt annak a bizottságnak, amelynek ajánlása háttérül szolgált a jogszabály elfogadásához, vagyis a szakmai anyag támogatta a genderpropagandát az óvodákban.

2010-ben a Fidesz egyik első intézkedése volt a genderrendelet eltörlése, emiatt Magyarországon nem tudott gyakorlatba lépni a nácikat messze túllicitáló gyerekkísérletek első állomása.

2010 lehetne tehát a választóvonal. Hát nem furcsa? Valakik már akkor előre látták a jövőt: a migrációt és a genderkérdést. És hogy ne érje váratlanul a magyar társadalmat, már az óvodákban megkezdték a felkészítést. De nemcsak ott, az 1004/2010. (I. 21.) kormányhatározat az államigazgatás és az élet egyéb területén is a genderszemlélet átültetését írta elő. Ez viszont a Fidesz kormányra kerülésével megakadt.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 5. jaffooli  |   Válasz erre2021-08-19 08:09:00 [5.] 
Pain past is pleasure.
seo services
 4. Topi-50  |   Válasz erre2021-01-04 22:52:37 [6.] 
http://mindenszo.hu/szentesi-zoldi-laszlo-az-rtl-klub-kivonult-a-magyar-allambol/

Ezen túl +Az RTL Klub hetek óta homoszexuális propagandával zaklatja a magyarokat.

A műsorok és a filmek között társadalmi célú hirdetésként adják le a homoszexuális lobbiszervezet, a Háttér Társaság kisfilmjeit, amelyek a homoszexuális örökbefogadásra érzékenyítenek.Már 16 000-ren fogtunk az RTL Klub bojkottjába, és szólítottuk fel a csatorna vezetőségét, hogy azonnal fejezzék be a homoszexuális propagandafilmek terjesztését.

Kérem, ha még nem volt alkalma megtenni, írja alá a felhívást, és csatlakozzon a bojkottunkhoz!


Én is csatlakozom az RTL Klub bojkottjához!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2021-01-04 23:05:52]
 3. connie1  |   Válasz erre2020-09-14 05:08:59 [7.] 
in the flood of darkness, wish is the mild. it brings comfort, faith, and self belief. it gives us guidance whilst we are misplaced, and gives assist when we are afraid. and the moment we give up hope, we give up our lives. the world we live in is disintegrating into a place of malice and hatred, where we want desire and find it harder. on this world of fear, desire to locate higher, but less difficult said than executed, the more meaningful existence of religion will make life significant.https://www.supercontenter.com
 2. Topi-50  |   Válasz erre2020-02-15 22:25:28 [8.] 
Tényleg a zsidók akarják megmondani, tanulhatnak-e a gyerekeink Nyirőt és Wass Albertet

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
 1. Topi-50  |   Válasz erre2020-02-15 18:44:10 [9.] 
A magyar kultúra ellenségeiről

Fekete István Szabadegyetem - Szakács Árpád előadása a magyar kultúra ellenségeiről

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
(TÉMANYITÓ)
 A magyar kultúra ellenségeiről (üzenet: 9, Kultúra)
 
    / 1 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0073211193084717 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Médiaajánlat  |   Segítség Partner oldalak
  Netboard Bt. © 2001-2013. E-mail