Ez jó volt, azt mondják a tényekben, hogy a babot kapálják közben nekem meg paprikának tűnt |
Val Kilmer ennyire le van gatyásodva, hogy elvállalta K.I.T.T-nek a hangját ebben a "produkcióban" ?
Érdemes belenézni a filmbe eredeti nyelven is más csatornákon. Szidjuk a magyar szinkronokat, de sok esetben jobbak a hangszínek mint akár az eredeti.
STuB
iLLUSIONmax2HD iLLUSIONsat C3 AzBox Mediacenter NO CARDSHARING !!! | |
[előzmény: (408) Zolien, 2010-07-01 12:08:46] |
Onmagaban is, de az eredetihez viszonyitva meg foleg, viccnek is rossz ez a sorozat szerintem. Egy reszt hosiesen vegigneztem. A katona pirosra, lilara ki volt sminkelve. Eletszeru:-) KITT nincs tobbe, egy Forddal jarkalsz, amit mindenhol lathatsz, semmi varazsa. Lowcost produkcio ez a javabol. Muszerfal minek, ott a hologramos megoldas, nagyon sovany az egesz. A forgatokonyv ugyanaz, az oke, es nem is varok en tobbet ettol mint ami, de ez a remake nyugodtan mondhatjuk, megszentsegtelenitese es sarbatiprasa az eredeti nevnek. Nem a nosztalgia beszel belolem. Persze a vilag halad. Valamilyen iranyban mindig.
Ami az okosito musorokat illeti: mint tudjuk hulyeseg ellen nincs orvossag. Tenyleg nem lesz vege ennek amig jobb beveteli forrast nem talalnak, ilyet azonban en nem tudok elkepzelni. | | [válaszok erre: #409] |
[előzmény: (402) Chester85, 2010-04-13 18:16:37] |
Az USA-ban már volt precedens értékű ítélet - igaz "csak" kábelszolgáltató ellen - a teleshopban elhangzott valótlan információkból eredő károk miatt.
STuB
iLLUSIONmax2HD iLLUSIONsat C3 AzBox Mediacenter NO CARDSHARING !!! | |
[előzmény: (406) jahoda, 2010-07-01 11:29:17] |
A helyzet az, hogy délelőtt alapvetően nem nagyon van nézettség - ha még fizet is valaki a műsoridőért, tiszta haszon. :-)
A teleshop szerintem nem problémás, ha valaki odáig sem fárad, hogy megnézze mi mennyi úgy egyébként máshol, ám vásároljon. A jósda/betelefonálós játékok mondjuk szerintem is teljes mértékben átverés, az idősebb, reménytelen emberek kihasználása. De amíg van rá vevő, nem fogják abbahagyni. | | [válaszok erre: #407] |
[előzmény: (405) stubyte, 2010-07-01 11:18:02] |
Pont ez is egy olyan terület amit az új médiatörvénynek kőkeményen szabályoznia és szankcionálnia kellene.
Igenis olyan - gyakorlatilag a legszélesebb körben elérhető (szinte) országos lefedettségű - csatornáknak, a "népbutító" dolgokat abba kellene hagyniuk, nem még növelni az arányukat.
Azt hiszem betelefonálós műsorok, gyorskölcsön hirdetések (teletext is !!!), csengőhang- és háttérkép letöltések stb.... hirdetései nélkül is meg lehet élni. Ha meg enélkül nem tud létezni egy csatorna az ne legyen országosan széles körben elérhető, adja át a helyét olyannak, aki tudja vállalni ezeket a feltételeket is. A teleshop hirdetéseknél meg bevezetném az adott csatorna, tévétársaság felelősségvállalását is az ott reklámozásra kerülő termékért, illetve az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásért. Így nem tehetnék fel a kezüket, hogy kérem, mi csak a műsoridőt értékesítettük ennek meg annak a cégnek, hogy milyen tartalmú reklámmal töltötték meg azért mi nem tudunk felelősséget vállalni.
STuB
iLLUSIONmax2HD iLLUSIONsat C3 AzBox Mediacenter NO CARDSHARING !!! | | [válaszok erre: #406] |
[előzmény: (404) mlaszlo, 2010-07-01 10:32:49] |
Az éjjeli egy órás műsor után a hétfő óta már délelőtt is jelentkezik 30 percben a telejósda a TV2-őn. Egyre jobb a TV2 műsora, napi két és fél óra kvízió, másfél óra telejósda és néha szombatonként az esti film után 2-2,5 óra kvízió különkiadás...
Egy országos kereskedelmi csatornán ilyen műsorok ...
Bár a tulajdonos német csatornáján, a Sat1-en is megy már telemédiás jellegű játék, de ott legalább csak késő éjjel.
| | [válaszok erre: #405] |
|
Idézet:
|
ma a TV2 belekezd a Dr. House 6. évadjába
| |
Meg abba a Megasztárba;
amire azt mondták, hogy nem lesz.
|
| Antenna Digitalon is jó már. | |
[előzmény: (400) Tutu43, 2010-03-10 20:32:24] |
| Nálunk(tarr kft) is helyre állt. | | [válaszok erre: #401] |
[előzmény: (398) djhoresz, 2010-03-10 16:04:45] |
Nálam most jó UPC D-n 4:3-as tv-n
| | [válaszok erre: #400] |
[előzmény: (397) Tutu43, 2010-03-10 15:13:22] |
A kép már 16:9 csak a tartalom nem. | | [válaszok erre: #398] |
[előzmény: (389) irobert, 2010-03-09 20:31:40] |
Arra nem volt lehetőségem, hogy elemezzem a TV2 által átadott jelet, de valami nem zsír benne, ha ennyi helyen így reagálnak az enkóderek, ill. a vevőkészülékek.
És tényleg furcsa, hogy ezzel nem foglalkozik senki a TV2-nél. Lehet, hogy már nem is fontos nekik a nézettség, lehet, hogy ki is akarnak vonulni az országból. | |
[előzmény: (395) Kardos Attila, 2010-03-10 08:35:27] |
| |
| 395. Kardos Attila
|
Válasz erre | 2010-03-10 08:35:27
[16.] |
"- UPC Directnél, meg néhány más hálózatban, amelyek közvetlenül kapnak jelet optikán a TV2-től, még a múltkori kísérleti adás okán be van állítva, de most ez nem jön jól "
A Hello-n rendben van a képarány, pedig ott korábban a TV2-n ment a 16:9-es átkapcsolás... | | [válaszok erre: #396] |
[előzmény: (386) defihu, 2010-03-09 16:31:27] |
| Nem is neked szántam közvetlen a kérdést, csak a postodra válaszoltam :) | |
[előzmény: (391) vigosz, 2010-03-09 21:28:42] |
SZVSZ inkább igénytelenség. Ha ügyetlen vagyok, és bénázok, de visszaállítom.
Ha igénytelen, akkor meg sem nézem, mit csináltam, mert nem érdekel.
Feltéve, hogy nem valami olyan történt, amit egyszerűen nem tudnak visszaállítani. Bár akkor azért egy közleményt kiadnék a honlapra.
Nincs olyan nagyon sok platform, amin ellenőrizni kellene a dolgot, illetve vannak olyan televíziós csatornák, ahol olyan emberek olvasnak műszaki fórumokat, akik szeretnének azért tenni, hogy jobb legyen, és tesznek is.
Ha egy tv2-nél egyetlen műszaki embert beültetnének erre a fórumra napi 5x10 percre, megkapnának egy kézből rengeteg visszajelzést...
Ez nem pénzkérdés!
De ugye ma a legtöbb szolgáltató úgy működik, hogy majd jelez a paraszt, ha nem jó neki.
IllusionSat Max2HD (Vantage 2.58); UPC-Direct (Thor); MinDigTV; olcso.tv; Leadtek DTV Dongle H (Ubuntu) | |
[előzmény: (390) gamma-x, 2010-03-09 21:22:12] |
Ezért írtam, hogy e hónap közepétől munkába áll egy új kollégájuk, talán azután lesz valami.
| |
[előzmény: (390) gamma-x, 2010-03-09 21:22:12] |
| ezt ne tőlem kérdezd, a TV2 tartalmi kérdései igen távol állnak tőlem... | | [válaszok erre: #394] |
[előzmény: (389) irobert, 2010-03-09 20:31:40] |
| Én csak azt nem értem, hogy ez a hiba miért tart lassan egy hete. Ez azért valjuk be a hozzá nem értést tükrözi. Kísérletezni nem élesben kell, vagy ha igen akkor vissza kell állítani a dolgot. Ennyi sok idiótát mint a tv2 is van. Szörnyű!!!
| | [válaszok erre: #392 #393] |
|
| Van rá egy hangyányi esély, hogy a House, Szül.feleségek új évadjait már 16:9-ben élvezhetjük? | | [válaszok erre: #391 #397] |
[előzmény: (387) vigosz, 2010-03-09 18:07:30] |
| Köszönöm, így már érthető, miért csak egyes szolgáltatóknál jelentkezik ez a probléma.
| |
Március közepétől új műszaki főosztályvezető lesz a TV2-nél, sokáig egy szobában ültünk az MTV-ben. Már beszéltem vele a 16:9-es átállás szépségeiről...
| | [válaszok erre: #389] |
Szerintem valahogy így áll össze:
- kísérleteznek valamiféle WSS jellel, de nem igazán korrekt a dolog
- úgy tudjuk, hogy a földi analóg hálózat nem viszi át a WSS-t
- a DVB-T-nél nincs beállítva az enkóder WSS vezérlésre, vagyis fixen 4:3-as oldalaránnyal kódol
- UPC Directnél, meg néhány más hálózatban, amelyek közvetlenül kapnak jelet optikán a TV2-től, még a múltkori kísérleti adás okán be van állítva, de most ez nem jön jól
Írtam most levelet egy-két TV2-s kollégának, hátha kiderül valami... | | [válaszok erre: #387 #388 #395] |
[előzmény: (385) mlaszlo, 2010-03-09 14:55:13] |
|