Esküvői ruha, menyasszonyi ruha, esküvőszervezés

061-321-53-18, 06-30-350-84-85
1066 Budapest, Teréz krt. 10. félemelet 9. | [email protected]
Esküvői ruha

Emma Esküvői Ruhaszalon

Esküvői ruhaszalon

Köszöntöm esküvői ruhaszalonunk honlapján!

Német Fanni öltözéktervező- modellező stylist vagyok! Több mint 30 év szakmai tapasztalatával én leszek a segítségére abban, hogy megtalálja azt a sziluettet, melyben elragadóan szépnek érezheti magát.

Nem véletlenül esküvői ruhaszalonunk mottója a „Ruha, ami Rólad szól.”, mivel minden képességünkkel azon vagyunk, hogy az Ön számára a lehető legörömtelibb időszak legyen a nagy napra való készülődés.

Szalonunkban több száz darabból álló kollekcióval várjuk kedves vendégeineket, mely otthonos shabby, vintage stílusban berendezett.

Modelljeinket külföldi alapanyagokból, magyar munkaerőkkel kivitelezzük. ALCHIMIA és CORSETT COUTURE nevű saját márkáink mellett külföldi márkák megrendelésére is lehetősége van szalonunkban.

Esküvői ruha kölcsönzési és kivitelezési áraink nagyon különbözőek, érdeklődjön szalonunkban az aktuális kedvezményekről!

Méretre készült ruháink további alkalmakat is örömtelivé tehetnek.

Kérem, látogasson el hozzánk és beszéljük meg személyesen igényeit!

Esküvői ruhaszalon Esküvői ruhaszalon 2. Esküvői ruhaszalon

Esküvői ruha

Fő profilunk az egyedi esküvői ruha tervezése és kivitelezése.

Esküvői ruha szalonunkban bármilyen méretű, típusú, egyszerű vagy csipkékkel díszített menyasszonyi ruhát egyedi igények alapján megtervezünk és elkészítünk.

Koszorúslány ruhát, menyecske ruhát és alkalmi ruhát is készítünk bármilyen méretben és színben, valamint az elkészült darabokhoz különféle kiegészítőket.

Kismamákat nagyon sok szeretettel várunk! A kollekció sok darabját 4-6 hónapig át tudjuk alakítani a megfelelő méretre, de speciális, akár még az utolsó hónapban is viselhető, kényelmes ruhát is tudunk biztosítani. Kismama kedvezményünk keretében a kollekció bármelyik darabja 30.000 Ft-ért kölcsönözhető.

Aktuális kedvezményes árainkért kérjük látogasson el esküvői ruha szalonunkba!

Esküvői ruha 1. Esküvői ruha 2. Esküvői ruha 3.

Menyasszonyi ruha

Menyasszonyi ruha az Ön stílusában!

Egyedi tervezésű menyasszonyi ruháinkat a jó szabás és a letisztult stílus jellemzi. Egyéni elképzelések megvalósítására is nyitottak vagyunk. Menyasszonyi ruha szalonunkban 34-50-es méretig találhatók ruhák.

Menyasszonyi ruháink többféle díszítéssel, méretben és fazonban készülnek, így választékunkban biztosan megtalálja az Ön alakjához és stílusához tökéletesen illő darabot.

Közös tervezéssel vagy hozott terv alapján is elkészítjük az Ön számára a megálmodott menyasszonyi ruhát rövid határidővel, kiváló minőségű anyagokból!

Új menyasszonyi ruháink 50.000 Ft-tól, kiárusított ruháink már 10.000Ft-tól megvásárolhatóak!

Menyasszonyi ruha Menyasszonyi ruha 1. Menyasszonyi ruha 2.

Szalagavató ruha

Szalagavató ruha a Te stílusodban!

Minden kislány életében elérkezik az első bál időszaka. Erre az alkalomra szalagavató ruháink tökéletesen megfelelnek, esztétikusak, kényelmesek. Szalonunk erre az alkalomra is felkészült csodás szalagavató ruhákkal, melyben választott "hercegeddel" táncolhatod első keringődet. Szalagavatódra szalagtűző alkalmi ruhádat is szívesen elkészítjük, akár az egész osztálynak.

Egyedi tervezésű szalagavató ruháinkat a jó szabás és a letisztult stílus jellemzi. Ruháink valóban más szalonokban nem megtalálhatóak. Egyéni elképzelések megvalósítására is nyitottak vagyunk. Szalagavató ruháink szalonunkban 32-50-es méretig megtalálhatóak.

Csoportos kedvezményeink 5 főtől igénybevehetőek. Nagycsaládos kedvezményt is tudunk biztosítani. Ha egy iskola vagy egy osztály teljes kollekciót rendel, akkor kedvező árak mellett ingyenes helyszínre szállítást is vállalunk.

Új szalagavató ruháink 15.000-25.000Ft között kölcsönözhetőek,
csoportos kedvezmény esetén bármelyik ruha 15.000Ft-ért kölcsönözhető!

Igény esetén cipőt és tiarát is tudunk biztosítani.

Menyasszonyi ruha Menyasszonyi ruha 1. Menyasszonyi ruha 2.

Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

Esküvőszervezés, hogy a nagy napon TE is vendég lehess!

Minden nő életében igen fontos szerepet játszik az esküvőjének napja, melyre sok esetben kislány kora óta készül. Ha ennek a napnak a tökéletessége nagyon fontos a számodra, akkor meleg szívvel tudjuk ajánlani egy esküvőszervező megbízását.

Az esküvő amellett, hogy egy romantikus nap, egy nagy protokolláris rendezvény is vendégekkel, helyszínekkel, dekorációval, vacsorával, szertartásokkal, zenével, mely alaposan próbára teheti annak szervezőjét.

Aki maga szervezi az esküvőjét az készüljen fel rá, hogy a szolgáltatókat egyenként kell felkeresnie, szabad dátumokat kell egyeztetnie, fotóssal, videóssal kell találkoznia, helyszíneket kell keresnie és komoly döntéseket hoznia úgy, hogy közben lehet nem rendelkezik ehhez megfelelő mennyiségű információval. Előfordul, hogy sokan bizonytalanok döntéseikben és a rossz döntések sajnos az esküvőn derülnek ki. Nem azt kapják, amit vártak és ez tönkre teheti azt a napot, mely életük legszebb napja kellene, hogy legyen.

Nem fogja stresszként megélni az esküvőjét, ha a szervezésben igénybe veszi tapasztalt, esküvőszervezőnk segítségét, aki már számos hasonló rendezvényt lebonyolított. Az esküvőszervezőtől már csak azok ajánlatát kapja meg, akik megfelelnek az előzetes elképzeléseinek és ráérnek az esküvő napján. Csak olyan szolgáltatókat ajánlunk, akikkel már sikeresen dolgoztunk együtt és tudjuk, hogy megbízható, kifogástalan minőségű szolgáltatók.

Esküvőszervezésben Lambert Adrienn Kitti ifjú, kreatív, asszertív rendezvényszervezőnk tud a segítségére lenni, akivel esküvői ruha szalonunkban személyesen is találkozhat. Egészen kicsi esküvők megszervezését is vállaljuk.

Ha három szolgáltatót választ nálunk a rendezvényre, esküvőszervezőnk munkája önöknek nem kerül semmibe.

Esküvőszervezés 1. Esküvőszervezés 2. Esküvőszervezés 3.