Duguláselhárítás logó
06-70-610-50-21, 06-30-951-49-00

GÁZSZERELÉS, FŰTÉSSZERELÉS


DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT!
Logó

Üdvözlöm a Szerviz Angyal honlapján!

Kazán karbantartás, csere, gázszerelés,
gázbekötés, tervezéstől a kiépítésig.
Gázkészülék azonnali javítása!

20 éves tapasztalattal vállaljuk gázkészülékek szervizelését, karbantartását.


Vállaljuk kazánok cseréjét teljes ügyintézéssel, kémény kiépítéssel.

Hibabejelentés gázkészülék javításra: hétfőtől-péntekig 08:00-16 óráig

Bosch, Vaillant, Baxi, Saunier Duval, Immergas, Viessmann, Beretta, Ariston, FÉG, Junkers
Új, illetve régi készülékek szervízelése.


FŐGÁZ és TIGÁZ által regisztrált gázszerelők vagyunk!

Folyamatosan szakmai fórumokon, továbbképzeseken veszünk részt, hogy munkánk
során a legújabb technológiákat, valamint a legkorszerűbb anyagokat alkalmazzuk.

Időben gondoskodjon gázkészüléke biztonságáról,
és karbantartásáról!


Kazáncsere, kazán állapotfelmérés, tisztítás, fűtéskorszerűsítés, kondenzációs gázkazáncsere engedélyeztetéssel, ingyenes árajánlatkészítés, szaktanácsadás!


Állunk rendelkezésére reggel 8 órától este 7-ig.

A fűtésátvizsgálás és kazán karbantartás árából

5-7% kedvezményt

adunk, ha felíratkozik hírlevelünkre:

Az Ön E-mail címe:

Ha kérdése van, szakmai tanácsadással is szívesen segítünk!

Azonnali hibabejelentő:
06-70-610-50-21
Szakmai tanácsadás és megrendelés:
06-30-951-49-00

Ki végzi a szerelést?

Lambert Béla

Lambert Béla vagyok, vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő Mester.
A munkákat magam végzem, munkatársaimmal!
1992-óta állok a lakosság szolgálatába, gázszerelési, fűtésszerelési munkálatokkal. Munkámra igényes, jó probléma megoldó képességgel bíró szerelőként, szívesen vállalok minden nemű munkát. A teljes gépészeti munkáktól a csapok csöpögésének szervizeléséig.
Több gépészeti szakáruházzal is partneri kapcsolatban vagyok, ami nagyban megkönnyíti a szervizeléshez szükséges alkatrészek biztonságos és kedvező árú beszerzését. Nagy rakterű autómmal különböző beszerzéseket, szállításokat is el tudok vállalni.

Tanúsítványok, oklevelek!

Az alábbi képre történő kattintással megtekintheti tanúsítványainkat:

Tanúsítvány


FACEBOOKOS HÍREINK

Videó

 

 

Közzétette: Szerviz Angyal Kft. – 2021. március 28., vasárnap

HÍREK, AKTUALITÁSOK!

Bővítettük tevékenységünket

Gázszerelés

Örömmel tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy 2020 januártól Bosch gázkazánok és azon belül is a hőszivattyús berendezések szerelésével bővítettük tevékenységünket.

A szerelést teljeskörű garanciával vállaljuk, mint a Bosch szerződött partnere.

Bővebb tájékoztatás a hírek aktualitások oldalon.

Gázszerelés, fűtésszerelés AKCIÓK!

Akció állatbarátoknak

Gázszerelés

A mi kis csapatunk is szereti az állatokat, ezért minden gazdinak 15% kedvezményt biztosítunk, ha felíratkozik hírlevelünkre és a megrendelt munka során erre hivatkozik.

Kismama-baba kedvezmény

Gázszerelés

Ami el tud romolni az el is romolhat, ezért szakembereink gyorsan és rugalmasan elhárítják a hibát, legyen az fűtési, gázszerelési probléma.

Kismamáknak a megbeszélt árból 15% kedvezmény!

Akció nyugdíjasoknak és mozgássérülteknek

Gázszerelés

Gépészeti és fűtéskorszerűsítési munkálatokban, szaktanácsadással, ötletekkel, valamint gázkészülék javítással szívesen állunk rendelkezésére.

Ingyenes anyagbeszerzésben tudunk segíteni!

Amennyiben felíratkoznak a hírlevelünkre és a megrendelés során erre hivatkoznak, akkor árainkból 15% kedvezményt biztosítunk.

Gázszerelés, fűtésszerelés szolgáltatások!

Gázszerelés és gázkészülék javítás, karbantartás

Gázszerelés

Gázvezeték cserénél első lépésként engedélyezett gáztervet kell készíteni, majd az engedélyek beszerzése után regisztrált és mesterlevéllel rendelkező szerelőnk elvégzi a megrendelt munkát.

Árajánlat bekérésekor kérem győződjönek meg, hogy az ajánlatot készítő rendelkezik-e a szükséges engedélyekkel!

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a nagyon olcsó ajánlatok mögött nincs szakmai háttér! Vállaljuk gázkészülékek karbantartását, meghibásodások javítását, gázrendszerek tervezését, teljeskörű ügyintézését hitelesítéssel, garanciával!
Árainkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy az versenyképes legyen.

Gázszerelés bővebben

Fűtésszerelés, fűtésrendszerek javítása

Fűtésszerelés

Fűtésszerelő gyorsszolgálatunkkal szakszerűen elvégzett munkálatokkal állunk magánszemélyek, cégek, társasházak rendelkezésére! Ha fűtésszereléssel kapcsolatban szaktanácsadásra van szüksége, kérjük hívja szakembereinket!

A fűtésszerelési munkálatokat rövid határidővel vállaljuk, elvégezzük a hitelesítést, valamint számos áruházzal partneri kapcsolatban állunk, így a munkavégzéshez szükséges anyagokat a legjobb áron beszerezzük!

Meghibásodott fűtésrendszerek javítása, szerelése, cseréje, bekötése valamint új fűtés rendszerek kivitelezése.

Szakembereink által személyesen történt felmérést követően ingyenesen árajánlatot adunk a munka elvégzésére, melyre garanciát vállalunk!

Fűtésszerelés bővebben

Ügyfeleink mondták

Panel szerkezetű épületben egy vizes blokkot szerettem volna áthelyeztetni. Több szerelőt kellett hívnunk. Volt aki nem jelent meg a megbeszélt időpontban, többen pedig azt mondták, hogy ezt nem lehet megoldani. Már kezdtem lemondani az egészről, mikor szerencsére rátaláltam a Szerviz Angyal oldalára. Egy személyes megbeszélést követően megbízást adtam a munkára, melyet tökéletesen elvégeztek, úgy ahogy szerettem volna. Ha precíz, megbízható, gyors szerelőket keres, akik nem ismernek lehetetlent, akkor jó szívvel ajánlom Lambert Bélát és csapatát!

Szakács Klára Turix Kft. Tulajdonos

Családi házban fűtéskorszerűsítésre bíztam meg a Szerviz Angyalt. A korábbi vastag csöveket, radiátorokat és a vegyestüzelésű kazánt lecseréltük egy cirkó kazánra. Béla az anyagok beszerzésétől kezdve mindent intézett és gyorsan, szakszerűen elvégezték a munkát. Most sokkal kényelmesebb lett a fűtésünk, felére csökkent a fűtési költség és végre a házban is kellemes meleg van. Köszönöm!

Molnár Zoltán Budapest

Sok kivitelezővel akadt már dolgom, de mindig problémák voltak a szakemberekkel. Hosszabb ideje a Szerviz Angyallal dolgozunk együtt gépészeti munkálatokkal. Gyümölcsöző, jó kapcsolatot alakítottunk ki.

Hegyi Károly Tervező Budapest, 12. ker. Nárcisz u. 33

Partnereink

www.viega.hu www.ferencziepuletgepeszet.hu www.ventil.hu www.mofem.hu www.ariston.hu www.feg.hu www.vaillant.hu www.giacomini.hu www.pipelife.hu www.emetti.hu www.mc-alpine.de www.grundfos.hu www.wilo.hu www.wavin.hu www.junkers.hu www.teka.hu www.blanco.hu www.emma-eskuvoruhaszalon.hu www.merkapt.hu www.cuimpex.hu www.vizgaznonstop.hu www.bosch.hu

Munkavégzés területei

A gázszerelés, fűtésszerelés szolgáltatások tevékenységi területei:

Budapest: I. kerület Várkerület, II. kerület Rózsadomb, III. kerület Óbuda-Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület Újbuda, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület Zugló, XV. kerület Újpalota, XVI. kerület Mátyásföld, XVII. kerület Rákosmente, XVIII. kerület Pesztszentlőrinc-Pestszentimre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII. kerület Budafok-Tétény, XXIII. kerület Soroksár.
Budapest külterületei: Budapest vonzáskörzetében. (Kiszállási díj 4900Ft)
Vidék: Nagyobb megrendelések esetén.