Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9455963/0 Témák: 18953 Tagok: 112648 Legújabb tag: [email protected] Online: (59/5
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 3 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Hírek

(üzenet: 54, Biatorbágy és Vidéke Állatvédő Egyesület)
 

buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
29. Elküldve: 2008-04-02 12:52:35,

Hírek

[26.]


Aláírásgyűjtés a kóbor kutyákért!
Írta: TAniTa
2008. április 01.
Elkezdődött az a nemzetközi kampány, amelynek célja, hogy az Európai Unió döntéshozóinak figyelmét felhívja a kóbor kutyák helyzetére, és segítsen egy európai alap megteremtésében.

A kampány magyarországi felelőse a Misina Egyesület, kezdeményezője a német Bund gegen Missbrauch der Tiere e.V. egyesület. Az első hazai aláíró Demjén Ferenc énekes volt. Az aláírók között található a három országos állatvédő szervezet, valamint a Magyar Állatorvosi Kamara és az Állategészségügyi hatóság baranya megyei képviselői. Az EU-ból eddig Németországon kívül Ausztria, Franciaország, Spanyolország, Olaszország és Görögország csatlakozott a kampányhoz.

Az aláírók, akik az EU valamennyi tagországából származó polgárok, nyomatékosan felszólítják az Európai Bizottságot és az Európai Parlamentet, hogy végre ismerjék el felelősségüket az Unión belül élő kóbor kutyák iránt, és ezeket az állatokat is vegyék védelmük alá.

Sok EU-tagországban még mindig kegyetlenül, tömegesen ölik a kóbor kutyákat ahelyett, hogy egészségügyi ellátásban részesítenék őket és megakadályoznák a szaporodásukat.

A 2006-ban az EU által megszavazott Állatvédelmi Akcióterv és a 2007 őszén elfogadott Állategészségügyi Stratégia okán is itt az idő, hogy végre felkaroljuk az EU-ban az elfelejtett állatok ügyét.

A 2007. december 13-án ratifikált szerződés úgyszintén nyomatékosan tartalmazza az EU felelősségét az állatok, mint érző, szenvedő lények iránt.

Most az a dolgunk, hogy e szándéknak eleget tegyünk.

Az aláírható nyomtatvány letölthető INNEN!
http://www.kisherceg.net/Olvasnivalo/Alairasgyujtes-a-kobor-kut yakert.html

A nyomtatványt postán vagy e-mailben is vissza lehet küldeni! Írjuk alá minél többen, hogy segíthessünk!

Misina Természet- és Állatvédő Egyesület
7691 Pécs-Somogy, Pajtás u. 17.
E-mail: [email protected] email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges



1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
28. Elküldve: 2008-03-16 19:45:07,

Hírek

[27.]

http://www.fn.hu/zold/20080316/megkinzott_allatok_draskovics_elott/

1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
[előzmény: (27) T.Anna, 2008-03-16 19:04:22]
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


T.Anna



Tagság: 2004-03-22 06:47:47
Tagszám: #9558
Hozzászólások: 12721
27. Elküldve: 2008-03-16 19:04:22,

Hírek

[28.]

Nyílt levél
Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium,
Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter
részére



Tisztelt Miniszter Úr!


Segítsen a megkínzott állatokon!


A LELENC Kutyamentő Egyesület és a Biatorbágy és Vidéke Állatvédő Egyesület közös aláírásgyűjtő akciója során 2007. szeptember 30 – november 30. között

34 289

aláírás gyűlt össze az állatvédelem és a rendőrség együttműködésének elősegítésére.

Kérjük, az Ön által megjelölt időpontban fogadja képviselőnket, aki az összegyűjtött aláírásokat – a társadalmi akarat jelképeként – átadja Miniszter Úr részére, segítségét kérve a néma, de érezni és szenvedni képes állatok nevében.


Fenti állatvédő szervezetek a 34 289 aláírásával csatlakozó állampolgárral együtt kezdeményezi a rendőrök oktatását különösen az alábbi témakörökben:

Mi minősül állatkínzásnak?
Mit tegyen a rendőr, ha állatkínzást észlel?
Mikor köteles lefoglalni az állatot?
Hová viheti a rendőr a lefoglalt állatot?


A Büntető Törvénykönyv 2004. április 24. hatályba lépett 266/B. §-a alapján:

Aki
a) gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza,
b) állattartóként, háziasított emlősállatot vagy az ember környezetében tartott veszélyes állatot elűzi, elhagyja vagy kiteszi,
vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a vadászatról szóló törvény által tiltott vadászati eszközzel vagy tiltott vadászati módon vadászik, illetőleg a halászatról szóló törvény által tiltott halfogási eszközzel vagy módon halászik vagy horgászik.




Saját tapasztalataink és a tömegesen hozzánk forduló állatszerető emberek beszámolói alapján kialakult véleményünk, hogy

• az intézkedésre köteles rendőrök az esetek döntő többségében az állatkínzásos bejelentéseket érdemben nem vizsgálják,
• a bejelentésről jegyzőkönyvet nem vesznek fel,
• a helyszínre nem mennek ki,
• amennyiben mégis, akkor a Btk. vonatkozó rendelkezését és annak valódi jelentését nem ismerik. Több esetben küldték el a bejelentőt azzal, hogy az állat életben maradt, vagyis nem történt bűncselekmény, pedig a büntethetőséghez nem szükséges, hogy az elkövető az állat életét ténylegesen kioltsa, vagy hogy az állat valóban maradandó egészségkárosodást szenvedjen, elég csupán az, hogy az elkövető cselekménye erre alkalmas legyen. Ezért nem önálló elkövetési magatartás az állat életének kioltása, mivel ezen eredmény bekövetkezte a büntetéskiszabás során súlyosító körülményként értékelhető.
• a nyomozás során bizonyítékokat nem gyűjtenek, azt nekünk, állatvédőknek kell összegyűjteni, beszerezni, az ezzel kapcsolatos költségeket kifizetni (pl. állat boncoltatása), majd a nyomozó részére átadni,
• a megkezdett nyomozást gyakran bűncselekmény hiányában megszüntetik (a nem megfelelő eljárást bizonyítja, hogy az ügyészségre benyújtott panasz alapján nagyon gyakran rendeli el az ügyészség a nyomozás folytatását)
• Az elmúlt években csak kivételesen fordult elő hogy akár Budapesten, akár vidéken az intézkedő rendőrök ismerték volna A lefoglalás és a büntetőeljárás során lefoglalt dolgok kezelésének, nyilvántartásának, előzetes értékesítésének és megsemmisítésének szabályairól, valamint az elkobzás végrehajtásáról szóló 11/2003. (V. 8.) IM-BM-PM együttes rendelet 66.§-ában foglalt rendelkezéseket, miszerint a Btk. 266A.§-ában, 266/B.§-ában meghatározott bűncselekmény gyanúja alapján indult büntetőeljárás esetén a jogszabályban meghatározott iratok mellett a bűncselekmény tárgyát képező élő állatot is le kell foglalni.



Tudjuk, hogy a rendőrségen folyt oktatási tevékenység az állatkínzás bűncselekményének tárgyában, de ennek eredményét mi, állatvédők, akik nap mint nap szembesülünk az állatkínzásokkal, sem Budapesten, sem pedig vidéken nem tapasztaljuk.

Kezdeményezzük a rendőrök – különös tekintettel az utcán szolgálatot teljesítő, bűnügyi, közrendvédelmi és közlekedésrendészeti szolgálati ághoz tartozó rendőrök – oktatását az állatkínzásos esetekkel kapcsolatos jogi szabályozás vonatkozásában. A rendőrséggel való együttműködés keretében felajánljuk gyakorlati tapasztalatainkat az oktatási tematika kidolgozásában, és az oktatás lebonyolításában.

Kérjük, hogy a rendőrök oktatásába/tájékoztatásába vonják be az állatvédelemmel nem csak elméleti szinten foglalkozó állatvédő szakembereket, mert az ő gyakorlati tapasztalatuk nélkül a hagyományos módszerekkel nem lehet hatékonyabbá tenni az állatvédők és a rendőrség együttműködését, az állatkínzások felderítését és szigorú szankcionálását.

Segítségét köszönjük!

Budapest, 2008. március 1.


Horváth Barbara Tenner Anna






www.lelenc.hu - Elveszett-Talált állatok
[válaszok erre: #28]
Kiváló dolgozó
T.Anna adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
26. Elküldve: 2008-03-16 17:59:30,

Hírek

[29.]

2008. március 16., 10:33

Nyílt levél az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter részére

Budapest, 2008. március 16., vasárnap (OS) - A LELENC Kutyamentő Egyesület és a Biatorbágy és Vidéke Állatvédő Egyesület közös aláírásgyűjtő akciója során 2007. szeptember 30 - november 30. között 34 289 aláírás gyűlt össze az állatvédelem és a rendőrség együttműködésének elősegítésére.


Tapasztalatunk és a tömegesen hozzánk forduló emberek beszámolói alapján véleményünk, hogy

az intézkedésre köteles rendőrök az esetek döntő többségében az állatkínzásos bejelentéseket érdemben nem vizsgálják,
a bejelentésről jegyzőkönyvet nem vesznek fel,
a helyszínre nem mennek ki,
amennyiben mégis, akkor a Btk. vonatkozó rendelkezését és annak valódi jelentését nem ismerik. Több esetben küldték el a bejelentőt azzal, hogy az állat életben maradt, vagyis nem történt bűncselekmény, pedig a büntethetőséghez nem szükséges, hogy az elkövető az állat életét ténylegesen kioltsa, vagy hogy az állat valóban maradandó egészségkárosodást szenvedjen, elég csupán az, hogy az elkövető cselekménye erre alkalmas legyen. Ezért nem önálló elkövetési magatartás az állat életének kioltása, mivel ezen eredmény bekövetkezte a büntetéskiszabás során súlyosító körülményként értékelhető.
a nyomozás során bizonyítékokat nem gyűjtenek, azt nekünk, állatvédőknek kell összegyűjteni, beszerezni, az ezzel kapcsolatos költségeket kifizetni (pl. állat boncoltatása
a megkezdett nyomozást gyakran bűncselekmény hiányában megszüntetik (az ügyészségre benyújtott panasz alapján azután nagyon gyakran rendeli el az ügyészség a nyomozás folytatását)
Az elmúlt években csak kivételesen fordult elő, hogy az intézkedő rendőrök ismerték volna
a lefoglalás és a büntetőeljárás során lefoglalt dolgok kezelésének, nyilvántartásának, előzetes értékesítésének és megsemmisítésének szabályairól, valamint az elkobzás végrehajtásáról szóló rendelkezéseket, miszerint a Btk. 266A.§-ában, 266/B.§-ában meghatározott bűncselekmény gyanúja alapján indult büntetőeljárás esetén a jogszabályban meghatározott iratok mellett a bűncselekmény tárgyát képező élő állatot is le kell foglalni.
Tudjuk, hogy a rendőrségen folyt oktatási tevékenység az állatkínzás bűncselekményének tárgyában, de ennek eredményét mi, állatvédők, akik nap mint nap szembesülünk az állatkínzásokkal nem tapasztaljuk.
Kezdeményezzük a rendőrök - különös tekintettel az utcán szolgálatot teljesítő, bűnügyi, közrendvédelmi és közlekedésrendészeti szolgálati ághoz tartozó rendőrök - oktatását az állatkínzásos esetekkel kapcsolatos jogi szabályozás vonatkozásában. A rendőrséggel való együttműködés keretében felajánljuk gyakorlati tapasztalatainkat az oktatási tematika kidolgozásában, és az oktatás lebonyolításában.
Kérjük, hogy a rendőrök oktatásába/tájékoztatásába vonják be az állatvédelemmel nem csak elméleti szinten foglalkozó állatvédő szakembereket, mert az ő gyakorlati tapasztalatuk nélkül a hagyományos módszerekkel nem lehet hatékonyabbá tenni az állatvédők és a rendőrség együttműködését, az állatkínzások felderítését és szigorú szankcionálását.

Kérjük, az Ön által megjelölt időpontban fogadja képviselőnket, aki az összegyűjtött aláírásokat - a társadalmi akarat jelképeként - átadja Miniszter Úr részére, segítségét kérve a néma, de érezni és szenvedni képes állatok nevében.
Fenti állatvédő szervezetek a 34 289 aláírásával csatlakozó állampolgárral együtt kezdeményezi a rendőrök oktatását különösen az alábbi témakörökben:

Mi minősül állatkínzásnak?
Mit tegyen a rendőr, ha állatkínzást észlel?
Mikor köteles lefoglalni az állatot?
Hová viheti a rendőr a lefoglalt állatot?

A Büntető Törvénykönyv 2004. április 24. hatályba lépett 266/B. §-a alapján:

Aki
a) gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza,
b) állattartóként, háziasított emlősállatot vagy az ember környezetében tartott veszélyes állatot elűzi, elhagyja vagy kiteszi,vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a vadászatról szóló törvény által tiltott vadászati eszközzel vagy tiltott vadászati módon vadászik, illetőleg a halászatról szóló törvény által tiltott halfogási eszközzel vagy módon halászik vagy horgászik.


Kiadó: Lelenc Kutyamentő Egyesület



1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
25. Elküldve: 2008-03-14 09:25:33,

Hírek

[30.]

http://www.kutyakell.hu/lelenc/waudstock_spot.mp3

1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
[előzmény: (20) buksi4, 2008-02-26 10:02:18]
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
24. Elküldve: 2008-03-14 09:08:37,

Hírek

[31.]

koborka_500.jpg

1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2008-03-20 09:05:16]
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


pjuli



Tagság: 2004-11-28 10:33:39
Tagszám: #14217
Hozzászólások: 10597
23. Elküldve: 2008-03-10 14:56:38,

Hírek

[32.]

http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=drTLBkPtjL4wQOjH


Juli
Képtáram
Közbenjárás
Kiváló dolgozó
pjuli adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
22. Elküldve: 2008-03-09 17:13:31,

Hírek

[33.]

Belgajuhász mentők: http://www.belgamento.fw.hu/
Elsőként feltették Tirzát és Brunit a honlapjukra.

1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


T.Anna



Tagság: 2004-03-22 06:47:47
Tagszám: #9558
Hozzászólások: 12721
21. Elküldve: 2008-03-07 07:17:00,

Hírek

[34.]

Lelenc_0803_RendeszetiPlakat_01.jpg

www.lelenc.hu - Elveszett-Talált állatok
Kiváló dolgozó
T.Anna adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
20. Elküldve: 2008-02-26 10:02:18,

Hírek

[35.]

banner_wauudstock_468_60.gif

1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
[válaszok erre: #25]
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
19. Elküldve: 2008-02-12 16:19:01,

Hírek

[36.]

Sziasztok, a Lelenc KME szervezésében, rendezésében óriási buli lesz a kutyákért, a Káposztásmegyeri Jég és Rendezvénycentrumban, 2008. április 25-én, pénteken.
A koncert fellépői tiszteletdíjukról lemondtak, a koncert egyéb - technikai, bérleti stb. - költségei utáni a TELJES BEVÉTEL 6 állatvédő csapatot ,
a BIATORBÁGYI ÁLLATVÉDŐKET, a Belfegor Menhelyet, a Csömöri Állatvédő Civil Szervezetet, a Kutyasegélyszolgálatot, a Lobbiirodát és Lelencet támogatja.
5200 ember befogadására alkalmas a csarnok, ha ennyien eljönnek, a 3300 Ft-os belépő árak mellett minimum 11 millió forint kerülhet az állatvédőkhöz. (A belépő ára adomány, adóigazolást adunk róla.)
Terjesszétek, segítsetek és főleg gyertek minél többen.
Részletek a www.wauudstock.hu weblapon.
Lelenc_0802_Wauudstock_A1-Plakat_06.jpg

1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2008-03-29 09:20:44]
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
18. Elküldve: 2008-01-24 16:20:53,

Hírek

[37.]

Kérjük szépen támogatóinkat, hogy jelentkezzen, akinek szüksége van az adományról Adóigazolásra!
A következő címre: [email protected]
Kérjük írjátok meg a pontos címet és a pontos összeget.
Köszönettel: Biatorbágy és Vidéke ÁVE

1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
17. Elküldve: 2007-10-29 09:47:41,

Hírek

[38.]

Kóborka az NLC-n: http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=167164

1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
[előzmény: (16) buksi4, 2007-10-17 09:44:52]
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


buksi4



Tagság: 2006-04-24 07:49:21
Tagszám: #29917
Hozzászólások: 11232
16. Elküldve: 2007-10-17 09:44:52,

Hírek

[39.]

Kóborka az iwiw-en:
http://iwiw.hu/pages/main/index.jsp?clearsession=true

Kóborka fórum az iwiw-en:
http://iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?topicID=3498329

Biatorbágyi fórum az indexen:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9144452


1% 18680504-1-13.
www.koborka.hu
V.Éva
[válaszok erre: #17] [előzmény: (13) Biakuty, 2007-05-27 19:52:08]
Kiváló dolgozó
buksi4 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


m a x



Tagság: 2003-11-19 18:32:14
Tagszám: #7419
Hozzászólások: 31262
15. Elküldve: 2007-10-03 08:49:21,

Hírek

[40.]

2007.10.01 Segíts aláírásoddal a megkínzott állatokon! 2007. szeptember 30 - november 30.

2007. szeptember 30-án este az Árpád híd pesti hídfőjénél állatvédők egy csoportja csendes megemlékezést tartott egy ablakon kidobott kutya, Che Guevara és minden Magyarországon megkínzott állat emlékére.
Ezen a napon indult meg az aláírásgyűjtés, melynek célja az állatvédelem és a rendőrség együttműködésének elősegítése azért, hogy a jövőben a megkínzott állatok azonnali és szakszerű orvosi ellátást kapjanak, kínzóik pedig a Büntető törvénykönyvben meghatározott súlyos büntetést.
Nyomtasd ki az aláírásgyűjtő ívet, írd alá, írasd alá rokonaiddal, barátaiddal, munkatársaiddal és küldd el az íven található címre 2007. november 30-áig!
Küldd tovább az aláírásgyűjtő ívet minél több embernek! Tedd ki weboldaladra ezt a felhívást és az aláírásgyűjtő ívet!
SEGÍTS A MEGKÍNZOTT ÁLLATOKON!
Letöltés: http://www.lobbiiroda.hu/letoltes/dokumentumok/070930_alairasgyujtes.doc
Biatorbágy és Vidéke Állatvédő Egyesület Lelenc Kutyamentő Egyesület Lobbiiroda
Kiváló dolgozó
m a x adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

Biakuty



Tagság: 2005-06-21 06:26:16
Tagszám: #19869
Hozzászólások: 39428
14. Elküldve: 2007-06-02 17:43:16,

Hírek

[41.]

Borának újra a él hivatalos, kutyákkal kapcsolatos ügyekre használt telefonszáma.

Horváth Bora: 06-70-204-0001

Kóborka Állatvédő Egyesület
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2007-06-03 22:00:55]
Kiváló dolgozó
Biakuty adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Biakuty



Tagság: 2005-06-21 06:26:16
Tagszám: #19869
Hozzászólások: 39428
13. Elküldve: 2007-05-27 19:52:08,

Hírek

[42.]

Az iwiwen nyitottam egy közös fórumot a biai-csömöri-etyeki gazdikeresőknek:
http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?topicID=3440214

Kóborka Állatvédő Egyesület
[válaszok erre: #16]
Kiváló dolgozó
Biakuty adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Biakuty



Tagság: 2005-06-21 06:26:16
Tagszám: #19869
Hozzászólások: 39428
12. Elküldve: 2007-05-22 14:21:53,

Hírek

[43.]

Újra él Bora 70-es telefonja:

06-70-204-0001

Kóborka Állatvédő Egyesület
[előzmény: (11) Biakuty, 2007-05-19 20:53:37]
Kiváló dolgozó
Biakuty adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Biakuty



Tagság: 2005-06-21 06:26:16
Tagszám: #19869
Hozzászólások: 39428
11. Elküldve: 2007-05-19 20:53:37,

Hírek

[44.]

Bora vodafonos telefonját Szaffi ma eltulajdonította és kivégezte, Bora pedig még nem tudott másikat venni, így egyenlőre a 06-70-204-0001 nem él.
a következő számon hívható egyenlőre:

Horváth Bora: 06-20-326-5434

Kóborka Állatvédő Egyesület
[válaszok erre: #12]
Kiváló dolgozó
Biakuty adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Biakuty



Tagság: 2005-06-21 06:26:16
Tagszám: #19869
Hozzászólások: 39428
10. Elküldve: 2007-05-01 18:31:37,

Hírek

[45.]

Amit ma sikerült megtudnom Borától:

Nem lett Tárnokon kinevezve gyepmester. Az állatvédők kaptak megbízást a probléma megoldására, kezelésére. Van egy ott alakult fiatal csoport, a Benta Kör, a Biatorbágyi Állatvédők besegítenek nekik. Ideiglenes befogadói hálózattal dolgoznak és panzióban is bérelnek helyet. A hangsúly a megelőzésen van, ennek köszönhetően nincsen jelenleg kóborkutya Tárnokon. Amennyiben problémás kutya jelenne meg, akkor az Önkormányzat egyedi és egyszeri szerződést köt valamelyik környékbeli kutyabefogóval, aki az adott állatot befogja és a meghatározott ideig szakszerűen karanténoztatja és ellátja.
Ha valakinek valamilyen gondja problémája van az adott területen az Fazekas Annának, a Benta Kör vezetőjének jelezze (telefonszám később), esetleg Borának (csak ha minden kötél szakad icon23.gif )
Külön örvendetes a dologban, hogy a jegyző nagyon együttműködő képes, kifejezetten jó a kapcsolata az állatvédőkkel. icon41.gif

Ha valamit véletlen rosszul írtam, már megint félreértettem, akkor előre is elnézést kérek és nyugodtan igazítsatok helyre és egészítsetek ki. icon79.gif

Kóborka Állatvédő Egyesület
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2007-05-01 18:45:32]
Kiváló dolgozó
Biakuty adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


pjuli



Tagság: 2004-11-28 10:33:39
Tagszám: #14217
Hozzászólások: 10597
9. Elküldve: 2007-04-21 20:34:41,

Hírek

[46.]

SOS!

A biatorbágyi állatvédők adományként kaptak egy állatmentő autót, amivel balesetes kutyákat lehet majd ellátni és szállítani. Óriási segítség ez nekünk, mert a balesetes kutyák ellátása teljesen megoldatlan Magyarországon, ez a kocsi sokat tud majd segíteni a helyzeten.

A probléma az, hogy Hollandiából kell hazahozni az autót, Bora a jövő héten kimegy érte és hazavezeti. Az egyesületnek azonban momentán egy garasa sincs, csak adóssága, pedig csak a benzinköltség legalább ötvenezer forint lesz. Jelenleg fogalmunk sincs, hogy fogjuk megoldani.

Ha esetleg valaki akármilyen csekély összeggel támogatni tudná az utat, vagy valaki esetleg szponzort tudna szerezni, nagyon hálásak lennénk érte.
Biatorbágy és Vidéke Állatvédő Egyesület
Cím: 2051 Biatorbágy, Losonci u. 5.
Telefon: 06 (70) 204 0001
E-mail: [email protected]
Számlaszám: 11711034-2083836400000000
IBAN: HU53 1171 1034 2083 8364 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB
Bank: OTP Bank

Juli
Képtáram
Közbenjárás
Kiváló dolgozó
pjuli adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Biakuty



Tagság: 2005-06-21 06:26:16
Tagszám: #19869
Hozzászólások: 39428
8. Elküldve: 2007-03-29 04:01:29,

Hírek

[47.]

martigi
8226. Elküldve: 2007-03-25 17:25:45 [100.]
--------------------------------------------------------------------------------
Ma minden, Tárnokon állomásozó ebzeteteket megsétáltattunk, megszeretgettünk, finom falatokkal elláttunk.

Hatalmas a fejlődés néhányuknál, de a top favorit Jancsika

martigi
8228. Elküldve: 2007-03-25 17:49:02 [98.]
--------------------------------------------------------------------------------
Nem mindenkinek tudom a nevét, de ott van

- egy német vizsla vagy dobi keverék idősebb kan, kicsit kacska lábbal,

- Havas Tanár úr (nem tudom, hogy mi a neve pontosan), az öreg, süket, hajlott hátú tündérapó,

- egy staff-német juhász keverék szuka,

- egy farkatlan vörös kan, aki egy tündér,

- egy rózsaszín mintás orrú vörös, borzas kan, akiért csoda, hogy nincs hosszú tömött sorokban roham,

- a két ketrecből érkezett, félénk, de egyre inkább nyíló kan (egy tricolor és egy ordas, olyanok, mintha skót juhász és valami egyéb keverékei lennének),

- Ferke (imádom )

- Pongó (szintén )

és János.

Kóborka Állatvédő Egyesület
Kiváló dolgozó
Biakuty adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


m a x



Tagság: 2003-11-19 18:32:14
Tagszám: #7419
Hozzászólások: 31262
7. Elküldve: 2007-03-27 20:30:46,

Hírek

[48.]

naptar.jpg
Kiváló dolgozó
m a x adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Biakuty



Tagság: 2005-06-21 06:26:16
Tagszám: #19869
Hozzászólások: 39428
6. Elküldve: 2007-02-13 11:47:24,

Hírek

[49.]

plakat.JPG

Eredeti méretben letölthető:

http://gallery.site.hu/u/biakuty1/plakat/

Kóborka Állatvédő Egyesület
Kiváló dolgozó
Biakuty adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ancsapancsa



Tagság: 2005-05-08 23:42:10
Tagszám: #18633
Hozzászólások: 4863
5. Elküldve: 2007-01-11 00:51:45,

Hírek

[50.]

Na ez az,ilyen kéne a műhelyünkbe az adománygyűjtő láda mellé.
[előzmény: (2) m a x, 2006-10-28 21:41:28]
Kiváló dolgozó
ancsapancsa adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Hírek

(üzenet: 54, Biatorbágy és Vidéke Állatvédő Egyesület)
 
    / 3 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.012875080108643 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail