Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9458512/32 Témák: 18975 Tagok: 112728 Legújabb tag: jamesbond12 Online: (129/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 3 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Gyomorgyűrű

(üzenet: 60, Egészség)
 

Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
67. Elküldve: 2021-05-31 09:24:49,

Gyomorgyűrű

[1.]

Megszólaltak az orosz szakértők is!

"INFODÉMIA a WHO Tömegpusztító Fegyvere! (Orosz tudósok beszélgetnek) - a TELJES szöveges változat.Üdvözöljük nézőinket, és el is kezdjük második tudományos, nyilvános kerekasztal-beszélgetésünk élő közvetítését, melynek címe: INFODÉMIA – A WHO tömeghatású fegyvere.

Ma szilárdnak hitt dogmákról fogunk beszélni, melyeket megpróbálunk megcáfolni. Ha nem tesszük, akkor elkezdhetünk elnevezni minden szezonális légzőszervi betegséget Covid-19-nek, vagy akár -20, -21, -22-nek stb. Anna Popova, a Roszpotrebnadzor vezetője szerint a Sars-Cov-2 koronavírus-járvány évente ismétlődni fog. Nem fog eltűnni, hanem szezonálissá válik És láthatóan ugyanez történik majd a vakcinával.

Elemezni fogjuk továbbá ennek az állítólagos világjárványnak az etikai vonatkozásait is.


Dr. Valentina Kiszeljeva, orvos, bioetikai és biológiai biztonsági szakorvos

Arról szeretnék beszélni, hogy szakemberként miért zavar a Covid diagnosztikálási módja. Mindig is a differenciáldiagnózis alapján dolgozunk. Most viszont első alkalommal nincs semmiféle protokollunk, nincs egyértelmű algoritmus ennek a tüdőgyulladásnak más betegségektől való megkülönböztetésére. Nincsen semmiféle konkrét tünet. PCR-tesztet javasolnak. A PCR-teszt soha nem használható diagnózisra. És úgynevezett tünetmentes betegeket is betegnek diagnosztizáltunk ez alapján a hiteltelen PCR-teszt alapján. Azután CT-vizsgálatot javasolnak. Azonban ez sem igazán konkrét diagnosztikai jellemző. Egyelőre nincs teljesen világos kórtani módszerünk.

A betegség kórtani leírása lehetővé teszi azok megkülönböztetését, differenciálást és elkülönülést más diagnózisoktól. Sehol nem láthattuk az izolált vírust. Ezért azt kérdezem: barátaim, mi alapján végezzük a PCR-teszteket? Mi alapján zártuk le hermetikusan az egész világot? Mit veszünk kiindulópontnak ebben a totálisan döbbenetes médiatörténetben? Folyamatosan olyan információkkal bombáznak bennünket, amelyek nem szakértőktől származnak. A Roszpotrebnadzor lényegében a WHO álláspontját közvetíti. Még ha megnézzük is az izolátumokat, amelyeket küldenek, azok nem megtisztított, izolált vírusok, és egyetlen tanulmány sincs, amely megerősítené Koch posztulátumait a vírus kórokozó képességének kimutatására. Tehát mi ellen és mi célból akarjuk beoltatni az egész világot egy olyan kísérleti vakcinával, amelyen nem vizsgáltak meg alaposan?

Irina Medvegyeva, klinikai pszichológus, a Demográfiai Biztonsági Intézet igazgatója

Pszichológusként meglepődtem, hogy milyen keveset beszélnek a mostani kampány okozta lélektani, pszichopatológiai és pszichiátriai ártalmakról.

Sokan pánikba esnek és hipochonderekké válnak. Nem beszélve arról, hogy köztudott, hogy a félelem fokozása gyengíti az immunitást. Ha annyira félnek attól, hogy az emberek megbetegedjenek, akkor erősítsék meg az immunrendszerüket! Javítsák az emberek hangulatát! Ehelyett mit csinálnak? Fokozzák a pánikot! Pontosan az ellenkezőjét teszik annak, amit kellene. Természetesen növekszik az autizmus előfordulása, hiszen még a közeli családtagok is eltávolodtak egymástól. Ezenkívül a maszk automatikusan elválasztja az embereket. Mert az emberek [hozzászoktak] ahhoz, hogy mások arcáról olvassanak. Az elidegenedés olyan nagyfokú, hogy nagyon közeli embereket látok, fiatal párokat, akik külön, maszkban járnak.

Ami a távoktatást illeti, a gyerekeket megfosztják az iskola által nyújtott napi rutintól, legyen az bármennyire is rossz. A szakemberek már egy ideje figyelmeztetnek a képernyő káros hatásaira, ha túl sok időt töltünk előtt, ahogy jelenleg a gyerekek erre kényszerülnek a távoktatásban. Látásromlás, digitális idiotizmus, vagyis ennek következtében romlik az intelligencia. Más részről kirívóan sértik az emberi jogokat és méltóságot. Miért mondták a 65 év felettieknek, hogy maradjanak otthon? Miért nem adta belépőjegyet krónikus betegségben szenvedőknek a koncerttermekbe? Immár nem létezik magánélet és orvosi titoktartás, ha a koncertterem kasszásnője tudja, hogy kinek nem adhat el jegyeket.

A digitalizációval kapcsolatos pánik riasztó mértékben növekszik. Mert megmutatta az embereknek, akik most már maguk látják, hogy mi is az a digitalizáció és a megfigyelés. És mit jelent az emberi jogok megsértése, és az emberi méltósággal való visszaélés vonatkozásában – a jelenség neve: társadalmi megfigyelés. Még az állítólagos bűnözőkkel sem bánnak így. Olyan, mint amikor a fegyőrök figyelik az embereket a koncentrációs táborban.


Dr. Klaus Koehlein, orvos, a Vírusmánia c. könyv társszerzője

A kérdés az, hogy a kezelés hogyan befolyásolta a túlzott halálozást, amely tavaly április közepén volt megfigyelhető. A The Lancet nevű orvosi folyóiratban hamarosan találtam egy beszámolót. Napvilágra került egy Covid-19-beteg kezelés, amely valójában halálos ítéletnek tűnt. Nagy dózisú metilprednizolonnal, kortikoszteroidokkal, interferonnal, nagy dózisú antibiotikumok, remdesevirrel és ritonavirral kezelték, amelyek mind immunszupresszív gyógyszerek. Ez azt jelenti, hogy leáll, megsemmisül a beteg immunreakciója, és nem éli túl.

Aztán március végén-április elején találkoztam egy fontos WHO-tanulmánnyal. Ez Solidarity/Discovery and Recovery és egy belga Remap-tanulmány volt. Ezekben a vizsgálatokban a hidroxiklorokint nagy dózisokban és toxikus tartományba lévő dózisokban alkalmazták. Ez azt jelenti, hogy kamrai fibrilláiciót okoz, ami azt jelenti, hogy a beteg meghal.

Tudom, hogy csináltak ilyet Franciaországban, Angliában, az Egyesült Államokban, Brazíliában és Belgiumban. Ezért ugrott meg a halálozás április közepén. Nagyon élesen és nagyon rövid időn belül. Ezekben az esetekben iatrogén hatásról volt szó, nem a vírus miatti járványról.

Így az emberek és az orvosok nagyon féltek, mert nem mindenki tudta, hogy mérgező hatásról van szó. Azt hitték, hogy a Covid-19 az oka. Kezelési hiba volt, de az adott helyzetben félelmet keltett. Abszurd következményei voltak, mint például az, hogy immár világszerte végezzük az abszurd PCR-teszteket. Éppen egy hatalmas teszt-járvány kellős közepén vagyunk. Jelenleg legalábbis Németországban minden diáknak és minden tanárnak el kell végeznie a tesztet. Így most jön a harmadik hullám, mert több millió tesztet végeznek. Azután egyre több pozitív teszt lesz, és a kormány már a következő lezárásokról beszél.

Nincs járvány, mert az intenzív osztályok nincsenek tele. Épp ellenkezőleg, gyakorlatilag üresek.

A megoldás az lenne, hogy véget vetnének az ostoba teszteknek és beszüntetnék a maszkviselést. Mert nincs járvány.Pavel Vorobjev, orvos, a Moszkvai Orvosi Tudományos Társaság Tanácsának elnöke

Semmilyen veszély nem fenyeget az utcán, mert a vírus nem jelent veszélyt a társadalomra. Ez ma már egyértelmű. És a halálozások száma sem szélsőségesen magas.


Vladiszlav Sapalinov, orvos, az Oroszországi Katonai Tudományok Akadémiájának professzora

Lássuk, mivel állunk szemben és mit kell tennünk, mielőtt túl késő. Mert néhány dolgot már elveszítettünk. Éppen most veszítünk el valamit, amikor arra kényszerítenek, hogy beoltassuk magunkat. Ez törvényellenes. Alkotmányellenes és ellentétes az Orosz Föderáció törvényeivel. Lendületet kell adnunk jó értelemben, és nem szabad hagynunk, hogy a munkaadók törvényellenesen beoltassák munkavállalóikat. Ez most nagyon fontos. Vesztésre állunk az oltási igazolványok frontján. Ezek a dolgok a többség hallgatólagos beleegyezésével történnek.

Ha most csendben maradunk, végül megkapjuk a Covid-útlevelet. Mit jelent ez? Jogilag nonszensz, sérti az Orosz Föderáció alkotmányát, sérti a törvényeit és csapást mért az Orosz Föderáció alkotmányos rendjére.

Orvosi szempontból is ostobaság a Covid-útlevél, mert köztudomású, hogy az immunglobulinok nem korrelálnak az immunitással, sem pedig azzal, hogy valaki ne kapja el a betegséget, és jelenlétük nem garantálja, hogy a betegség nem alakul ki. Azt is tudjuk, hogy az emberek kétszer vagy háromszor betegszenek meg ugyanabban a fertőzésben. Február elején az Influenza Intézet igazgatója beszédet tartott, amelyben azt mondta, hogy az emberek még mindig fertőznek. Megértem, miért mondta. Ki akarják kényszeríteni, hogy torvábbra is mindenki maszkot hordjon. Nem, várjanak, nem fogjuk megszüntetni a korlátozásokat – mondják. Miért nem? Mert kiderül, hogy az oltott személyek fertőzőek lehetnek és újra megbetegedhetnek. A Covid-útlevelek ezért minden logikát nélkülöznek.


Vjacseszlav Borovszkij, pszichoterápiás szakorvos, az Erkölcsi pszichoterápia módszerének szerzője

Most már senki sem kíváncsi a szakértők véleményére. Egy évvel ezelőtt azt gondoltuk, hogy azok, akikhez fordultunk, valamit félreértettek, de most már látjuk, hogy mindent nagyon is jól értettek. Ezt az idézetet a Gazdasági Főiskola első rektorának tulajdonítják: „Az államnak ninc szüksége Oroszország lakosságának 71%-ára, akadályozzák a modernizációt. Nem beszélnek angolul, viselkedésük már, mint a nyugatiaké, és nem tudnak részt venni az innovciós folyamatban.” Azt jelenti, hogy országunk lakosságának nagy része – és azt hiszem, hogy a világ lakosságának nagy része is – halálos ítéletet kapott, amelyet most hajtanak végre. Olyan háborúban vagyunk, amely kegyetlen, elvtelen, etikátlan, erkölcstelen. A józan ész megszűnt. Csak egy csoport kapzsi gazembert látunk. Olyan mániákus őrültekkel állunk szemben, akikkel nem lehet értelmesen beszélni.


Elena Kalle, molekuláris biológus

Amit most látunk, az annak a háborúnak az eredménye, amelyet a biológiában vívtak meg, és sajnos a társadalom nem vette észre. Nagyon régen kezdődött, és Calia Farber újságírónő igen találó szavaival élve, a háború nem a klasszikus tudósok javára ért véget, akik bizonyítékokat akarnak a tényekre, hanem a globalisták nyertek.

A Covidhoz hasonló férevezetéseket nem először használták. Eredetük visszanyúlik az AIDS-hez, amikor is kijelentették, hogy a szerzett immunhiányos szindróma annak tulajdonítható, hogy valakit megfertőz a vírus. Ekkor PCR-teszteket alkalmaztak a tünetmentes emberek számának feltornázására. És az AIDS misztifikálására használt összes technikát felhasználták a Covid esetében is. A kutatóintézetnek nevezett kartellek között vannak olyanok, ahol a klasszikus tudósok háttérbe szorulnak a globalistákkal szemben. A rendszer alapján egyre több pozíciót foglalnak el ezekben az intézményekben olyanok, akik a globalista tudományt, nem pedig a társadalmat szolgálják. Az árulás gépezete teljes gőzzel zakatol.


Olga Csejverikova, a Moszkvai Egyetem Geopolitikai Központjának igazgatója

Minden tudománynak az erkölcsön kell alapulnia, ellenkező esetben büntethető kísérletezéssé válik. Jelenleg pontosan erről van szó. A tudomány átlépte az erkölcs határát, és ma a fő technológiák azok, amelyek elpusztítják az embereket: a nanobio-informatikai kognitív technológia, az ún. konvergens technológia. Ennek a technológiának az alapja maga a transzhumanizmus. Ez nemcsak egy mozgalom, hanem a mai uralkodó világnézet, amely különböző neveken indokolja ezeket a pusztító technológiákat.

A transzhumanisták olyan lényekként határozhatók meg, akik az ember utáni létre törekszenek. Implantátumokkal rendelkező, mesterségesen szaporodó, szétosztott személyiségű, aszexuális lényekről van szó, akiknek a tudata egyrészt a mesterséges, másrészt a biológiai testben van.

Azt mondják, ezek a fejlett technológiák gyökeresen megváltoztatják a világot, és hogy meg kell védeni minden lény méltósághoz és élethez való jogát, függetlenül attól, hogy agytípusa emberi, mesterséges, poszthumán vagy állati. Így az eredeti embert állati szintre silányították, és a robotot pedig emberi szintre emelték. A transzhumanisták nem embernek tekintik az emberi lényeket. Számukra ez biológiai és kísérleti alany.

Számunkra a transzhumanizmus fasizmus, mert tagadja az ember létezéshez való jogát. Ezenkívül nemcsak sugallják, de meg is teremtik az új normalitást. Az „új normalitás” kifejezés azt sugallja, hogy a régi normalitás hamarosan már nem lesz normális. És felváltja az új normalitás. Ráadásul ez egy tipikus Overton-ablak. Ránk fogják kényszeríteni a bioetikának ezt a változatát, ahogy az új pandémiával is tették, amikor a valódi embereket nemcsak a polgári jogaiktól fosztották meg, hanem emberi jogaiktól is. Azt hiszem, most ez lesz a legfontosabb: csak az erkölcs védi meg az emberi személy méltóságát."

https://szovetkezettv.hu/movie/infodemia/

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
66. Elküldve: 2021-05-29 22:06:14,

Gyomorgyűrű

[2.]

Megszólaltak az orosz szakértők is:
Tudtad, mi a transzhumanizmus? ideje megtudni - a végén elmagyarázzák.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
65. Elküldve: 2021-05-29 07:54:21,

Gyomorgyűrű

[3.]

Valódi vírus helyzet Indiában

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
64. Elküldve: 2021-05-28 15:09:32,

Gyomorgyűrű

[4.]

Előfizetéses immunrendszer.Ez a lényeg, ha tetszik, ha nem...aki vette a fáradságot és ajvékolás helyett gondolkodott, az már rég rájött erre:

"Alapvetően az immunrendszeredet átállítják egy tulajdonosi modellről egy előfizetéses modellre. Business modell váltás. Eddig az immunrendszered a tiéd volt, ha jó gondját viselted, jól működött. Mostantól ezek ellen a vírusok ellen csak akkor fog működni, ha fizeted az előfizetést, vagyis ha 2-3 havonta megkapod az aktuális géntech shotodat. Ha nem, akkor 90-99% halál. Egyértelmű, hogy erre készülnek. Különben miért venne az EU 2 MILLIÁRD adag gentech oltóanyagot a Pifzertol? Miért épít Németország évi 500 millió adag gyártására alkalmas bioreaktort? Ausztria 50 milliósat? A politika, az üzleti élet, mindenki tudja hogy innentől ha 2-3 havonta nem oltatsz, véged. És pont ezért akarják mindenáron a gyerekeinket is leoltani." Karl B. Kiszely

ELŐFIZETÉSES Immunrendszer.10 ismerősömre levetítve 2 oltatott félelemből, a többi "csak úgy". Utazás, színház, étterem? ÁLLÁS ! stb. Persze, ha nagyon akarjuk, besorolhatjuk a félelmek közé, de semmiképpen nem a betegség volt a központban, hanem a megszokott életük. És ezt a mély-állami világrendszer tökéletesen használja. Nem kell nekik 7,5 Mrd

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
63. Elküldve: 2021-05-27 09:54:23,

Gyomorgyűrű

[5.]

A kínai kommunisták, Bill Gates, Fauci és a náthás denevérek esete a túszul ejtett világgal

Tovább >>

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

arankaparankaTagság: 2013-07-31 13:11:26
Tagszám: #128349
Hozzászólások: 10
61. Elküldve: 2013-08-28 15:04:57,

Gyomorgyűrű

[6.]

Sziasztok!

Mindenki figyelmébe ajánlom ezt az oldalt, itt: http://www.docplanner.hu/aneszteziologus
tényleg jó orvosok vannak elfogadható árakon.
Van itt aneszteziológus, patológus, de vannak más szakemberek is.

Mindenkinek ajánlom! Nekem bevált!
Zöldfülű
arankaparanka adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

pczukkermanTagság: 2009-08-03 14:40:01
Tagszám: #76612
Hozzászólások: 2
60. Elküldve: 2009-08-04 13:30:26,

Gyomorgyűrű

[7.]

Egy ismerősömnél komplikációk léptek fel a műtét közben,...ha nem muszáj ne vállaljátok a műtétet!

Pál
[válaszok erre: #61]
Zöldfülű
pczukkerman adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bella donnaTagság: 2009-07-27 01:04:50
Tagszám: #76423
Hozzászólások: 1
59. Elküldve: 2009-07-27 01:10:55,

Gyomorgyűrű

[8.]

Sziasztok!
Ne haragudj, hogy közbe szólok, kedves NeMo0405, de ha már orvos vagy, nem árt ha tudod, hogy amiről Te beszélsz, az egy másik műtét. A gyomorgyűrű ugyanis nem kisebbíti meg a gyomrot, és felesleges azzal ijesztgetni bárkit is, hogy ez visszafordíthatatlan eljárás, mert nekem például decemberben vették ki a gyűrűmet, és pont annyit eszem mint gyűrű előtt, és semmiféle egészségügyi problémát nem okoz.
[előzmény: (45) NeMo0405, 2007-09-04 23:21:35]
Zöldfülű
Bella donna adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

koneTagság: 2008-10-15 19:08:09
Tagszám: #64522
Hozzászólások: 1
57. Elküldve: 2008-10-15 19:18:55,

Gyomorgyűrű

[9.]

Sziasztok! Tudja valaki, mennyi az ajánlott kalóriamennyiség egy napra gyűrű mellett? A megújított gyűrűs honlapon nincs fent a kalóriaszámláló táblázat. Ha megvan valakinek, meg tudjuk oldani, hogy eljusson hozzám?
Köszi:
kone
Zöldfülű
kone adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

gigalagothicaTagság: 2008-01-21 16:21:13
Tagszám: #54674
Hozzászólások: 1
52. Elküldve: 2008-01-21 20:13:54,

Gyomorgyűrű

[10.]

icon75.gif

Dominika & danes
www.gigalagothica.pl
Zöldfülű
gigalagothica adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bogi bébi24Tagság: 2008-01-21 19:12:20
Tagszám: #54690
Hozzászólások: 1
51. Elküldve: 2008-01-21 19:14:56,

Gyomorgyűrű

[11.]

Sziasztok!
Adjatok nekem tanácsot, hogy ti milyen diétát alkalmaztok a gyűrű mellett! Előre is köszi.
Zöldfülű
Bogi bébi24 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

dusmataTagság: 2007-10-13 19:53:26
Tagszám: #50294
Hozzászólások: 35
50. Elküldve: 2007-10-27 17:21:44,

Gyomorgyűrű

[12.]

Viccesnek tűnhet, ha valakinek ilyen problémája van...én is így vagyok vele, nem kell annyit enni és kész. Ezt nem gonoszságból írom, más megoldás nincs. Kolleganőim közül ketten is állandó súlyproblémával kűzdenek, de közben" királyi módon" étkeznek a munkahelyen. /otthonról főtt kaják, mikrózás, tízórai, ebéd, uzsi../ hát akkor hogy akarnak lefogyni? Mozgás semmi, és persze a genetika is bejátszik, ez igaz. Az ember próbál megértő lenni, de mosolyogtató, mikor egy fél pizzát betömve panaszkodik valaki, hogy kövér. Védekezésül azt mondogatják, hát ennyi örömöm se legyen? De, legyen..de akkor nem kell sóhajtozni, urámbocsá irigykedni /sajnos nálunk még ez is van a munkahelyen/ másokra, el kell fogadni önmagunkat kövéren és élni boldogan. Egyébként mindegyőknek /majdnem/ meg van a maga "keresztje". Én pl. dohányzom. elég baj ez nekem, de soha nem sopánkodok másoknak, hogy jaj-jaj én dohányos vagyok...Ezt vagy én oldom meg, vagy senki. icon33.gif

dusmata
[előzmény: (49) autós, 2007-10-26 21:45:41]
Zöldfülű
dusmata adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


autósTagság: 2007-10-26 21:43:57
Tagszám: #50835
Hozzászólások: 1
49. Elküldve: 2007-10-26 21:45:41,

Gyomorgyűrű

[13.]

icon46.gif
[válaszok erre: #50] [előzmény: (48) glevigabi, 2007-09-11 22:07:57]
Zöldfülű
autós adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


NeMo0405Tagság: 2007-08-12 15:14:36
Tagszám: #48010
Hozzászólások: 16
47. Elküldve: 2007-09-04 23:28:47,

Gyomorgyűrű

[14.]

Fel a fejjel, van megoldás!!! NE ADD FEL!
Először csak kezdj el sétálni naponta egy órát. Ne egyél többet, mint amikor jóllaksz. Lassan egyél. Sokszor egyél egy nap keveset és egészségeset. Száműzd a fehér kenyeret és tésztákat, helyette egyél barna kenyeret, barna rizst, durum tésztát, ha már mindenáron arra vágysz. Zsír helyett olaj, lehetőleg oliva. Süti helyett műzli, alma, narancs, citrom, grapefruit... folytathatom, de nyugodtan megkereshetsz priviben is!

NeMo
http://www.ararat.gportal.hu
[előzmény: (43) lucky1, 2007-07-02 17:46:17]
Zöldfülű
NeMo0405 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


NeMo0405Tagság: 2007-08-12 15:14:36
Tagszám: #48010
Hozzászólások: 16
46. Elküldve: 2007-09-04 23:25:05,

Gyomorgyűrű

[15.]

Gratulálok! Ez a helyes felfogás!
Amúgy jómagam egy év alatt 90-ről 73-ra fogytam, úgyhogy van megoldás... hozzátenném: NEM diétával, mindössze csak odafigyeltem mit és mennyit eszem, de nem voltam éhes egy percig sem, a MOZGÁS a legfőbb.
VÁLTSATOK ÉLETMÓDOT!!!

NeMo
http://www.ararat.gportal.hu
[előzmény: (18) Prue, 2005-12-22 11:41:11]
Zöldfülű
NeMo0405 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


NeMo0405Tagság: 2007-08-12 15:14:36
Tagszám: #48010
Hozzászólások: 16
45. Elküldve: 2007-09-04 23:21:35,

Gyomorgyűrű

[16.]

Srácok!
Nem a gyomorgyűrű a megoldás, ha fogyni vágytok!!!
Elsősorban életmódot kell változtatni, többet mozogni, MÁST enni.
A gyomorgyűrűvel nem az a legnagyobb probléma, hogy sokba kerül, ez a legkisebbik gond, van ennél sokkal cikisebb is:
a VESZÉLYEKRŐL kaptatok-e felvilágosítást???
Ugyanis a műtét után nincs visszaút, a gyomrotok visszavonhatatlanul és végérvényesen kisebb lesz.
Ez eleinte hasznos, hiszen fogytok (valószínűleg). Ám melyiktek számolt azzal, hogy akkor sem lesz jó az emésztésetek, amikor már NEM akartok figyni tovább?
Melyiktek számolt azzal a mellékhatással, hogy a gyomor pl vitaminok felszívódásában (B12) is szerepet játszik, és ha ezt nem tudjátok felszívni, az ún. vészes vérszegénység alakulhat ki? Melyiktek szeretne élete végéig injekciókat, vagy transzfúziókat kapni?
És melyiktek számolt azzal, hogy a műtét hosszútávon akár halálos következményekkel is járhat??????
Nos, a kockázatok és mellékhatások számosak az anyagiakon kívül is, inkább fogyjatok szelídebb módszerekkel, esetleg INGYEN:
várlak benneteket a portálomon, keressétek az EGÉSZSÉG blogot, azon belül a diétás tanácsokat és a tornákat.
(http:www.ararat.gportal.hu)
Egy orvos.

NeMo
http://www.ararat.gportal.hu
[válaszok erre: #59] [előzmény: (44) szazala, 2007-08-02 19:28:26]
Zöldfülű
NeMo0405 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


szazalaTagság: 2007-08-02 19:17:53
Tagszám: #47660
Hozzászólások: 1
44. Elküldve: 2007-08-02 19:28:26,

Gyomorgyűrű

[17.]

Engem is érdekelne,hogy az oep támogatja-e?!
Kb 2 éve,hogy belevágtam,elmentem a Péterfibe,megbeszéltük a részleteket,befeküdtem a Kútvölgyibe...igaz erre két hónapot kellett várnom,aztán a doktornő azt javasolta,hogy várjuk meg az új évet,mert ősz végén már el szokta utasítani az oep a kérelmeket.......aztán már csak azt ,hogy megszűnt a támogatás.......Most gyűjtögetünk.....Szeretném kérdezni a frissiben műtötteket,hogy kb mennyi a várakozási idő,és,hogy mindenkit a Péterfiben műtöttek*-e?Egy kérdőíven láttam olyan kérdést,hogy hajlamos vagyok-e a görcsökre?Én sajnos igen-ez kizáró ok?
Köszönöm a segítséget!
[válaszok erre: #45]
Zöldfülű
szazala adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


lucky1Tagság: 2007-07-02 17:41:12
Tagszám: #46631
Hozzászólások: 1
43. Elküldve: 2007-07-02 17:46:17,

Gyomorgyűrű

[18.]

Sziasztok!


De az életem teljesen romokban,és bármit meg tennék hogy rendbe hozhassam.
A problémám az hogy 28 éves vagyok 142kg 170cm magas a méretek már magukról beszélnek.
Szeretnék gyomorgyűrűt beültettetni magamnak de természetesen nincs 460000ft-om.
Hitelt sehol nem kapok.
Más lehetőségem nincs mint a műtét,de ha viszont így maradok az életemnek nem sok értelmét látom így,már nagyon sok mindent ki próbáltam de mindhiába.
Nagyon szépen kérek bárkit ha tud segítsen nekem.
[válaszok erre: #47]
Zöldfülű
lucky1 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

Lucia43Tagság: 2007-02-18 13:48:59
Tagszám: #41725
Hozzászólások: 1
42. Elküldve: 2007-02-18 13:54:19,

Gyomorgyűrű

[19.]

Sziasztok!
Én 44 éves vagyok. És 40 kg pluszt cipelek magamon. Én is életem során rengeteg fogyókúrán vagyok már tú. (szerintem kb 10 ember kijönne a leadott kilóimból) már nincs hozzá idegem, mert akár mennyit fogytam is mindig többet híztam vissza. Rászántam magam a gyomorgyűrűre, a Péterfyben van időpontom júniusra. Nem a műtéttől félek, hanem azon gondolkodom igen erősen, hogy ez pszichésen milyen változást fog nekem okozni. Engem ugyanis így elfogadnak az emberek. Én a korom előrehaladtával inkább a betegségek kialakulásától félek. Most még teljesen egészséges vagyok, de a családban sok a cukor betek. Félek, hogy ha sovány leszek ingerült leszek, szóval nem tudom hogy fog viszonyulni a pszichém az új külsőmhöz, és a környezetem az új pszichémhez...
Az is érdekel, hogy igaz e, hogy csak 10 évig maradhat bent. Utána mi lesz? betesznek újat? És gyűrűvel is egy életen át diétázni kell? Várom válaszotokat

Lucia
[előzmény: (28) évcse, 2006-10-17 18:13:03]
Zöldfülű
Lucia43 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


MuityTagság: 2007-02-16 18:10:05
Tagszám: #41647
Hozzászólások: 2
41. Elküldve: 2007-02-16 18:17:38,

Gyomorgyűrű

[20.]

a szretném ségítségeteket kérní az oep egyéni támogatasal kapcsolatban.
Köszönöm
M icon70.gif uity

Muity
Zöldfülű
Muity adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


MuityTagság: 2007-02-16 18:10:05
Tagszám: #41647
Hozzászólások: 2
40. Elküldve: 2007-02-16 18:14:16,

Gyomorgyűrű

[21.]

Szia
Asegítségedet kérném az oep támogatásal kapcsolatban hogy intézted
Köszönöm a segítsegedet

Muity
[előzmény: (11) Cice, 2005-08-01 07:17:20]
Zöldfülű
Muity adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


évcseTagság: 2006-10-17 17:12:44
Tagszám: #36041
Hozzászólások: 5
39. Elküldve: 2007-02-14 21:40:25,

Gyomorgyűrű

[22.]

HELLÓ EDCS!

HITELT IS TUDOK, KERESS MEG PRIVIBE.

Éva
[előzmény: (35) edcs, 2007-02-12 13:45:56]
Zöldfülű
évcse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


évcseTagság: 2006-10-17 17:12:44
Tagszám: #36041
Hozzászólások: 5
38. Elküldve: 2007-02-14 21:40:22,

Gyomorgyűrű

[23.]

HELLÓ EDCS!

HITELT IS TUDOK, KERESS MEG PRIVIBE.

Éva
[előzmény: (35) edcs, 2007-02-12 13:45:56]
Zöldfülű
évcse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


évcseTagság: 2006-10-17 17:12:44
Tagszám: #36041
Hozzászólások: 5
37. Elküldve: 2007-02-14 21:35:58,

Gyomorgyűrű

[24.]

A" műtét elvégzéséért" SEMMIT!
Ha adtam másért adtam.

[email protected]
06 20 4116 673Éva
[előzmény: (36) zsolin, 2007-02-13 13:38:02]
Zöldfülű
évcse adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


zsolinTagság: 2007-02-13 13:25:47
Tagszám: #41479
Hozzászólások: 1
36. Elküldve: 2007-02-13 13:38:02,

Gyomorgyűrű

[25.]

Szia!
Pár héten belül engem is megmütenek. Légyszíves segíts, te mennyit adtál az orvosnk a mütét elvégzéséért?
[válaszok erre: #37] [előzmény: (28) évcse, 2006-10-17 18:13:03]
Zöldfülű
zsolin adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Gyomorgyűrű

(üzenet: 60, Egészség)
 
    / 3 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.016780138015747 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail