Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456609/22 Témák: 18961 Tagok: 112667 Legújabb tag: activatedsoft Online: (67/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 1059 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Filmzenék

(üzenet: 26468, Filmzene)
 

Halmai_Gabor



Tagság: 2007-01-25 17:40:07
Tagszám: #40581
Hozzászólások: 2529
1854. Elküldve: 2007-06-27 15:07:05,

Filmzenék

[24626.]

"1-2 fórumozó rögtön benyalt nektek, hogy mekkora tapló vagyok. Ők senkik."

Ma két dolog derült ki, hogy benyaltam és hogy senki vagyok.:)

Egyébként nekem a múltkori "nagyportkavart" leveled után ez a "túlkitárulkozós" is elég érdekes.:S

PS: Zsolti, remélem érzed még a seggedben a nyelvem. khihihi, pf.
[válaszok erre: #1855]
Kiváló dolgozó
Halmai_Gabor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bíró Zsolt



Tagság: 2003-07-24 22:01:27
Tagszám: #5875
Hozzászólások: 5240
1853. Elküldve: 2007-06-27 15:05:24,

Filmzenék

[24627.]

Hát tekintve, hogy korábban teljesen normális voltál (vagy legalábbis annak tűntél icon53.gif ), én meg nem vagyok haragtartó, a magam részéről azt mondom: na menjél megtiszulni, aztán gyere vissza, ha összeszedted magad, a pillanatnyi bekattanást én szívesen elfelejtem, ha ez számít vmit.
(Az olvasók számának csökkentése egyáltalán nem szerepelt a célkitűzéseink között, de lassan már oda lehetne írni azt is. icon34.gif )
[előzmény: (1852) brooks, 2007-06-27 14:54:40]
Kiváló dolgozó
Bíró Zsolt adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


brooks



Tagság: 2006-12-16 23:44:05
Tagszám: #38638
Hozzászólások: 735
1852. Elküldve: 2007-06-27 14:54:40,

Filmzenék

[24628.]

Tényleg köszönöm mindenkinek aki visszahívott. De egy spirálban érzem magam. Jobb lesz megtisztulni.
Még visszatérek. :))
[válaszok erre: #1853]
Törzstag
brooks adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


brooks



Tagság: 2006-12-16 23:44:05
Tagszám: #38638
Hozzászólások: 735
1851. Elküldve: 2007-06-27 14:51:23,

Filmzenék

[24629.]

"Talán az volt a bajuk, hogy így mennyit köszönhetsz nekik, úgy mennyit köszönhetsz nekik, ilyen jó társaság, olyan jó társaság, aztán az első komolyabb (nem is olvasótársi, hanem szerkesztői!) nézeteltérésnél húzod a csíkot, mindegyikőjükre tojva. Velünk, szerkesztőkkel nem muszáj beszélgetni, itt nem rólunk "mondasz le", hanem a többiekről. " - Nem lenne fair, az oldalt szídni és közben ugyanezen oldalon fórumozni.
Törzstag
brooks adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bíró Zsolt



Tagság: 2003-07-24 22:01:27
Tagszám: #5875
Hozzászólások: 5240
1850. Elküldve: 2007-06-27 14:40:36,

Filmzenék

[24630.]

A kritikai témában mindent kifejtettem már, több ilyen hétmérföldes szövegre soha többet nem fogok időt szánni.
Ha valaki mindezek után is ugyanazt fogja mantraként ismételgetni (De hát akkor is/Oké, megértem, de... stb. kezdettel), annak még az egy mondat is sok lenne indoklásnak, ha ennyiből nem értette meg. Akinek nem inge...

Emlékeztetőül: két olyan filmsorozat zenéjéről vitázunk, amit mindenféleképpen fel szeretnénk belátható időn belül rakni írásként.
Kiváló dolgozó
Bíró Zsolt adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


brooks



Tagság: 2006-12-16 23:44:05
Tagszám: #38638
Hozzászólások: 735
1849. Elküldve: 2007-06-27 14:40:10,

Filmzenék

[24631.]

"Túl érzékeny vagy, de aki magát szókimondónak nyilvánítja, az nehogy már az legyen! Vagy a szókimondás azt jelenti, hogy [szóban] ütök, de elrohanok, ha visszarúgnak? " - Igazad van.
Törzstag
brooks adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bíró Zsolt



Tagság: 2003-07-24 22:01:27
Tagszám: #5875
Hozzászólások: 5240
1848. Elküldve: 2007-06-27 14:25:14,

Filmzenék

[24632.]

Hát, mivel már kölcsönösen biztosítottuk mindannyian többször is egymást nagyrabecsülésünkről és elismertük a másik hozzáértését, nem hiszem, hogy bárki is nyalni akarna a másiknak vagy nekünk, csak éppen az van, hogy valaki valakivel nem ért egyet, aki túlzásokba esve vagdalkozik. Nem törvényszerű, hogy kizárólag olvasó / szerkesztő felállás legyen, mindig lehet átfedés.
Egyiküknek sem fogunk másolgatni lemezeket, meg kritikákat sem fognak írni, és ezt mind jól tudják, szóval valószínűleg inkább a kirohanásodat nem értették ők sem, meg hogy ilyen apróságon balhézol. Különben is :MINDENKI veled értett egyet a kritikák hiányolásában (a röhej az, hogy sosem mondtuk, hogy nincs igazatok, SŐT, aztán mégis ezen áll a bál), szóval akkor éppen miért nem nyaltak be nekünk?
Talán a mi modorunk (bár vegyük figyelembe, hogy ugyanazon, százszor letárgyalt témára reagáltunk egyre kevésbé türelmesen, mással sosem volt gond) sem a legtökéletesebb, de sosem írtunk volna olyat mondjuk, hogy csak amiatt jársz ide, mert a saját mondataidban akarsz gyönyörködni, és leszarsz mindenki mást.
Őszintén szólva arra számítottam, hogy lenyugszol reggelre, aztán egy év múlva, mikor az összes GYU meg SW felkerült, még a remegés is abbamarad a szemed sarkában, és megint jófiúk leszünk, így sajnos csalódás, hogy elnézést kérsz, de mindent továbbra is fenntartasz, így nem is jutunk előbbre.

Nem haragszom rád, de továbbra sem tartom ésszerűnek a dühödt kivonulásodat, hiszen nem kell minden szálat elvágni, csak mert máshol problémák vannak, mert ez annyira értelmes, mint az öngyilkosjelölt esete, aki úgy veszi be a gyógyszereket, hogy éppen jön haza a családtagja, hogy az mindenféleképpen lássa őt. Mintha valami teszt lenne a reakciókra. Most együttérzünk veled, mindenkinek összejöhetnek a dolgok, csak én a zaklatottságból kijózanodva nemcsak másban keresném a hibát, és ekkor elgondolkoznék, hogy mivel mit veszíthetek. Neked nem jött be, mert nem követette senki a stílusodat. Talán az volt a bajuk, hogy így mennyit köszönhetsz nekik, úgy mennyit köszönhetsz nekik, ilyen jó társaság, olyan jó társaság, aztán az első komolyabb (nem is olvasótársi, hanem szerkesztői!) nézeteltérésnél húzod a csíkot, mindegyikőjükre tojva. Velünk, szerkesztőkkel nem muszáj beszélgetni, itt nem rólunk "mondasz le", hanem a többiekről.
Innen lett még volna visszaút, de egy mp-re sem gondolkodtál el, hogy miért nem az van, amit te szeretnél toporzékolva, és ugyanúgy gyűjtenéd a tüskéket továbbra is.
Legyen zöld az oldal háttere! Nem lesz. Hoppá, még egy tüske! Legyen hegedűs értékelés a violinkulcsos helyett! Nem lesz. Hogy ti mekkora férgek vagytok! Akkor legyen interjú James Hornerrel. Még túl nagy falat nekünk. Hülye barmok, semmit nem fogadtok meg!
Ez lenne.

Alább is tettem a hírekbe való belefolyásra és a kritikaírós topik megnyitására egy javaslatot, de ezeket egyszerűbb átugrani, és nem figyelembe venni, azzal, hogy soha semmit nem fogadunk meg. Ezek is a problémák áthidalása miatt kerültek elő pedig, és olvasói sugallatra jöttek. Létrehoznánk egy topikot, ahová lehetne írni kritikákat nektek. Marhára nem vagyok hivatásos cikkíró, egy LOTR-ot meg sosem csapnék össze, még ha életveszélyes fenyegetéseket kapnék, akkor sem, ezzel megtisztelem a zenét, bármit és bárhányszor is írtok arról, hogy milyen rohadék vagyok, hogy direkt nem írom meg, meg hogy ez kötelességem. Ezerszer leírtam, de még mindig nem érti mindenki. NEM DACBÓL NINCS KÉSZ! A már emlegetett Óceánjárót is azért írtam meg, mert sokan szeretik itt, mindenki beleírta a kedvencei listájába, de nem akkor írtam meg, mikor itt szóba került, hanem hónapokkal később, mert nem annyi a kritikaírás, hogy na akkor most leülök, és csak úgy jönnek a szavak. Amíg nem érzem a Gyűrűnél azt, hogy itt az ideje megírnom, addig nem fogom. Ott lesz a topik, aztán ki lehet próbálni, hogy adok egy témát, aztán írjál róla úgy, hogy marhára nincs kedved róla, de mondjuk hetente cseszegetnek érte, annak ellenére, hogy kismilliószor elismered, hogy igazuk van, és hogy türelmet kérsz. Te mit csinálnál, ha a regényterjedelmű védekezésed ellenére is ugyanúgy hetente felelősségre vonnának ugyanazon témában? Biztos vagyok benne, hogy egyre higgadtabban fogadnád, kifejezetten meghozná a kedved, nem elvenné csak, á, nem! Bírtál volna írni a Pefect Strangerről, mert én azt mondom, és éppen az számítana kötelező zenének? Ugye, hogy nem. Az egyáltalán nem kritika, hogy ezt a fost, ilyen nulla filmhez, mindjárt elhányom magam, gyökér Pinto, bezzeg a Williams, mert fordított esetben sem csak az lenne részemről a LOTR-kritikában, hogy hú, gyerekek ez a Gyűrű kurva jó, hallgassátok meg ti is! Pedig az előny nálad lenne, mivel 1-2 írás született a neten a PS-ről, és senki nem hallotta, a Gyűrű zenéjéről meg vagy ezer, és még az is ismeri kívülről minden egyes dallamát, aki csak a filmben hallotta. Számos írás azért született meg, hogy ti örüljetek, mert tudtuk, hogy kedvenc. Ennyit tudunk felajánlani, kész. A fórum meg azért lett, hogy beszélgessünk a filmzenékről, nem azért, hogy egymásnak essünk, mint ahová jutott sajnos.

Milyen ötletek voltak?
Külsős szavazás - mindenki által egyetértésben elvetve, még asszem te is egyetértettél, hogy az is fel/le pontozna valamit, aki nem is hallotta, csak szereti/utálja a szerzőt.
A következő írásról szavazás: nem is én hoztam fel, hogy az lenne: miért pont ezek közül lehet választani?
Ja, hogy veletek egyetértve lettek elvetve a fenti ötletek, de az attól még elvetés? Kettős mérce?
A konkrét írásokra történő rámutatást hadd ne vegyem ötletnek. Ahogy azt sem tudom értékelni, ha valaki azzal nyit, hogy az ezerakárhány vagy mittomén mennyi írásunk közül hogy hiányozhat éppen a Végső visszaszámlálásé. Csak.
Lehet keresni hiányzó cikket minden filmzenés oldalon, csak ott valószínűleg nem foglalkoztatná ennyire a szerkesztőket, mint minket, hogy kifejtsék az okokat. Pláne olyan fórumozoknak, akiknek EGY RÉSZE (hangsúlyozom ezt, nehogy aztán meg ezért legyen sértődés, tehát NEM MINDENKI) képtelen elfogadni ezeket, bárhányszor is írjuk le.
Írom itt hetek óta a hosszú reagokat, összesen már egy teljes nap tuti elment arra, hogy olyanokat írok le, amit ismételgetni kell, hát nem fogom többet, aki nem érti, azzal nem tudok többet mit kezdeni.

Okeanos beemelése nem volt szép, elég kellemetlen lehetett számára, ráadásul a gyerekes kirohanás mellett bejött még Az én apukám okosabb-szindróma is, ami meg aztán végképp nem emelte a nívót. Most arra mit kellett volna reagálnom?

Az infócímes válaszomat visszakerestem, teljesen kulturált volt, nem értem ezt a tüske dolgot, még külön bele is írtam, hogy neked is hála, pörög a fórum, köszi. Túl érzékeny vagy, de aki magát szókimondónak nyilvánítja, az nehogy már az legyen! Vagy a szókimondás azt jelenti, hogy [szóban] ütök, de elrohanok, ha visszarúgnak?
Mindenki másnak is azt írtam, aki megkeresett minket, hogy köszi, de nem bővülünk, szóval ha ennyi elég lenne az ellenségeskedéshez, akkor nem mernék kimenni az utcára. De mindenki más megértette, feltételezem. Ha írsz egy levelet valamelyik napilapnak, hogy holnaptól írnál nekik, akkor szerinted nem azt fogják reagálni (már ha egyáltalán reagálnak), hogy köszi, de megvan a gárda? Ha úgy érzik, majd kiraknak egy hirdetést, hogy felvétel van.
Én még azért hagyok kis gondolkodási időt neked, ráérek. Nézz vissza pár hét-egy hónap múlva, hátha összeszeded magad.
[előzmény: (1844) brooks, 2007-06-27 12:15:38]
Kiváló dolgozó
Bíró Zsolt adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


gonit5



Tagság: 2007-06-25 23:52:17
Tagszám: #46393
Hozzászólások: 1189
1847. Elküldve: 2007-06-27 13:51:38,

Filmzenék

[24633.]

"csak számítógépen volt meg hangszerelve"
icon53.gif
[előzmény: (1843) tihanyiattila, 2007-06-27 11:14:09]
Kiváló dolgozó
gonit5 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


jw.fan



Tagság: 2007-04-24 21:46:06
Tagszám: #44281
Hozzászólások: 122
1846. Elküldve: 2007-06-27 13:34:38,

Filmzenék

[24634.]

Szia!

Sajnálom ami veled történt, de magánéleti dolgokban nem tudok és nem is akarok tanácsot adni.

Ha van kedved/időd, azért még irogass a fórumba!


[előzmény: (1844) brooks, 2007-06-27 12:15:38]
Haladó
jw.fan adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


brooks



Tagság: 2006-12-16 23:44:05
Tagszám: #38638
Hozzászólások: 735
1845. Elküldve: 2007-06-27 12:35:06,

Filmzenék

[24635.]

Ja és még boldog névnapot Lacinak!
[válaszok erre: #1868]
Törzstag
brooks adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


brooks



Tagság: 2006-12-16 23:44:05
Tagszám: #38638
Hozzászólások: 735
1844. Elküldve: 2007-06-27 12:15:38,

Filmzenék

[24636.]

Hát sziasztok!

Bevallom, nem sokat aludtam éjjel. Zsolt által eltalált magánéleti problémáimon kivül, amely sajnos egy halálesetből adódik, plusz a filmzenés hozzászólásom is, a gondjaim között szerepeltek.
Nem régen egy autóbalesetem is volt, ami miatt nem tudtam elmenni Bécsbe, a LOTR Symphony-ra. Itthon kellett feküdnöm, ezért is írtam sokat a filmzenére.
Az asszonyt is kirúgtam egy pár hete, de sajnos még mindig szeretem.
Egyetem után, egy bankban kezdtem el dolgozni és egy év után szembesültem vele, hogy én nem fogom eltűrni mások parancsolgatását. Szabadságvágyam annál nagyobb. Mitől nagyobb ő nálam, a kora és poziciója miatt? Ezért vagyok vállalkozó lassan egy éve. Az ügyfeleken kivül más parancsolgatását, nem tűröm. Magányos farkastípus vagyok. Elnézést az élettörténet leírásom miatt, de ezt meg kellett veletek osztanom. Ezekből a dolgokból szerintem sok minden következik.
A tegnapi levelem stílusa miatt, elnézést kérek, de lényegét tekintve tartom magam a tegnapihoz. Két-három hónapja egymás után jöttek a fórumozók ötletei, és mindegyiket élből visszautasítottátok. Már akkor is zavart a dolog, de nem lettem reakciós, akkor kezeltem helyesen a szituációt.
A LOTR dolog, nagyon ki lett hegyezve. Tényleg ez a kedvencem. De aki egy kicsit is figyelt rám, az látta, hogy más nagy kedvenceim is vannak. Nem rég egy toplistát is csináltam. Shore-t nem is szeretem annyira. Megjegyezném, Attila írta, mennyi ideje volt megírni a LOTR-t, hogy nem értem, miért nem törödnek már csak a minőséggel a nagyok, a pénz már náluk úgyse számít. Helyükben én már max 1 filmet csinálnék csak egy évben.
Akartam is írni, hogy ezen témák többsége szerintem már rég meg volt Shore agyában, csak a nagy filmet várta, ami eljött. Attilához ismét. Mit számít a nagy fák járkálása, ha csak a zenét figyeled? Úgyis az a lényeg. Persze tudom, hogy hatnak egymásra, de egyszer azt írta valaki, hogy ez egy filmZENEI oldal.
Szóval nem vagyok LOTR buzi, nekem csak ez egy képletes film volt a mondanivalómhoz. Amit írtam, hogy nekem mit jelent a zene, zenekar-kórus, stb. Annak tipikus ellenpéldája Thomas Newman. A kedvenc filmeimhez írt zenét. Drámai filmeket szeretem, a LOTR-t először meg se akartam nézni. Szóval TN zongoraszólók tömkelege. Bár igaz, hogy imádom a zongorát, magam is tudok játszani. Halálsoron, úgy tudom Attila szereti TN-t. Ott egy néger ember úgy gyógyít, hogy közben bogarak jönnek ki a száján!!!
A fórum tényleg nagyon fog hiányozni, mondjuk most már kevesebb időm lenne írogatni, mert visszatérek a társamhoz a munkába. Okeanos-t nem azért írtam bele a levelembe, hogy legalább egy ember ne küldjön el a francba, hanem mert így láttam jónak. Nem volt mögötte számítás. Okeanos többször is leírta érzelmeit 1-1 zene kapcsán, nagyon kifejezően, ami nekem nagyon szimpatikus volt. Még akkor is, ha nekem JW csak 4. a rangsorban, illetve Elfman 8.-9- körül van. Shore talán csak a LOTR miatt van az első 10-be nálam. De úgy gondolom, értettem mit akar mondani, illetve érezni. Nem vagyok meleg, de én ilyen akarok maradni örök életemben abban, hogy nem akarom titkolni az érzéseimet, azok előtt, akiket becsülök. Ez lenne az élet igazi öröme, szerintem.
1-2 fórumozó rögtön benyalt nektek, hogy mekkora tapló vagyok. Ők senkik. Nem kell velem egyetérteni, de normálisan kellett volna rám reflektálni, mert őket nem bántottam meg.
Gonit5-re nem haragszom, mert általa szereztem meg a Modigliani-t. Isham-nek pontosan 8 albumát hallottam, ebből mai napig előveszem a Folyó szeli kettét, amiről nem régen Zsolttal is üzenetet váltottunk. A többit nem találtam annyira érdekesnek.
Kritikaíráshoz valóban lenne kedvem, és ezt egyedül el is fogom kezdeni. Érdekes lehet utánanézni dolgoknak, angolom is egy kicsit fejlődne. Kiírnám magamból a gondolataimat. Régen ezt többször megtettem más terület kapcsán, ez lesz a következő lépés.
Egy titkot elárulok, tavaly év végén, írtam a filmzene info mailcímére, hogy segítségemet ajánljam fel az oldal számára. Zsolt válaszolt. Akkor még nem tudtam pontosan, hogy mennek a dolgok. Lehet, hogy ez a tüske a mai napig megmaradt bennem. Nem a Zsolt írányába, hanem hogy ég bennem a vágy az effajta kikapcsolódás iránt.
Ezt pedig ki fogom élni, és majd elteszem a sorstársaimnak vagy a gyerekeimnek.

[válaszok erre: #1846 #1848]
Törzstag
brooks adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


tihanyiattila



Tagság: 2007-03-31 18:17:03
Tagszám: #43426
Hozzászólások: 1953
1843. Elküldve: 2007-06-27 11:14:09,

Filmzenék

[24637.]

hát igen, nehéz úgy élőben előadni egy zenét, hogy az korábban csak számítógépen volt meg hangszerelve icon34.gif azt hiszem, én leszek ezen kiadás szétcincálója, már sütöm a vasvillákat a tűzben icon35.gif
[válaszok erre: #1847 #1856] [előzmény: (1839) Halmai_Gabor, 2007-06-27 01:07:56]
Kiváló dolgozó
tihanyiattila adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


tihanyiattila



Tagság: 2007-03-31 18:17:03
Tagszám: #43426
Hozzászólások: 1953
1842. Elküldve: 2007-06-27 11:12:53,

Filmzenék

[24638.]

nálam először a három omen-zene volt az, ami elmesélte nekem a filmet anélkül, hogy néztem volna. aztán később ugyanez volt a helyzet a dolores zenéjével, a hitcherrel, s folytathatnám a sort minden olyan filmmel, amelyért azóta rajongok, hogy először láttam.
[előzmény: (1829) Okeanos, 2007-06-27 00:50:30]
Kiváló dolgozó
tihanyiattila adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


jw.fan



Tagság: 2007-04-24 21:46:06
Tagszám: #44281
Hozzászólások: 122
1841. Elküldve: 2007-06-27 01:12:47,

Filmzenék

[24639.]

A Hyperspace-ben mit ledarálnak az LSO vonósai. Eszméletlen profizmus. Mindig beindulok, amikor ezt a részt hallgatom.
És a The Rebel Fleet -ben, amikor Luke, Leia és a droidok nézik a Millenium Falcon-t, ahogy elzúg, háttérben egy galaxis, és közben szól a Love Theme, az maga a menyország.
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2007-06-27 07:23:34]
Haladó
jw.fan adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Halmai_Gabor



Tagság: 2007-01-25 17:40:07
Tagszám: #40581
Hozzászólások: 2529
1839. Elküldve: 2007-06-27 01:07:56,

Filmzenék

[24640.]

Na jólvan, nem szekálom tovább szegény prágaiakat.:)(majd megteszitek ti icon34.gif ) Pedig csináltak ezek már annyi jó filmzenét, vhogy Zimmerre nem állt rá a kezük, hangjuk, tüdejük.
[válaszok erre: #1843] [előzmény: (1838) Halmai_Gabor, 2007-06-27 01:01:47]
Kiváló dolgozó
Halmai_Gabor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Halmai_Gabor



Tagság: 2007-01-25 17:40:07
Tagszám: #40581
Hozzászólások: 2529
1838. Elküldve: 2007-06-27 01:01:47,

Filmzenék

[24641.]

az első részben amikor sparrow érkezik a kis ladikjában megpillantja oldalt a felakasztott kalózokat és ott felzúg egy férfi kórus hogy haaaaaaaaaaaaaaaa.:) namost itt ez a kórus ezt úgy csinálja mintha nevetnének: ha ha ha ha ha ha...erősen megnyomott h betűkkel és irtó fos hangon.:D
[válaszok erre: #1839] [előzmény: (1835) Halmai_Gabor, 2007-06-27 00:55:45]
Kiváló dolgozó
Halmai_Gabor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bíró Zsolt



Tagság: 2003-07-24 22:01:27
Tagszám: #5875
Hozzászólások: 5240
1837. Elküldve: 2007-06-27 01:01:11,

Filmzenék

[24642.]

Meghallgatjuk, szeretjük a rossz zenéket ismertetni. :).
[előzmény: (1835) Halmai_Gabor, 2007-06-27 00:55:45]
Kiváló dolgozó
Bíró Zsolt adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bíró Zsolt



Tagság: 2003-07-24 22:01:27
Tagszám: #5875
Hozzászólások: 5240
1836. Elküldve: 2007-06-27 00:56:06,

Filmzenék

[24643.]

Akartam is korrigálni! icon21.gif
[előzmény: (1833) Okeanos, 2007-06-27 00:54:16]
Kiváló dolgozó
Bíró Zsolt adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Halmai_Gabor



Tagság: 2007-01-25 17:40:07
Tagszám: #40581
Hozzászólások: 2529
1835. Elküldve: 2007-06-27 00:55:45,

Filmzenék

[24644.]

Könyörgöm erről írjatok már egy kritikát...EZT MOST TÉNYLEG KÖVETLEM! :D Minden idők legviccesebb írása lehetne!:D Zsolti asszem te írtál egy jó kis vihogós kritikát arról a cápás zenéről(Graeme Revell). Na erről olyat írhatnál hogy kifordulna a belem a röhögéstől. Te, a kórus annyira szar hogy itt ülök, hallgatom és fennhangon röhögök:D
[válaszok erre: #1837 #1838] [előzmény: (1832) Halmai_Gabor, 2007-06-27 00:52:35]
Kiváló dolgozó
Halmai_Gabor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bíró Zsolt



Tagság: 2003-07-24 22:01:27
Tagszám: #5875
Hozzászólások: 5240
1834. Elküldve: 2007-06-27 00:55:24,

Filmzenék

[24645.]

Kérdés, hogy Zimmernek mennyi köze volt hozzá. Egy ekkora névnek talán van valami befolyása arra, hogy ne a kuka/lomtár számára játsszák fel a zenéket, akkor viszont nem értem a dolgot.
[előzmény: (1831) Halmai_Gabor, 2007-06-27 00:51:44]
Kiváló dolgozó
Bíró Zsolt adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Okeanos



Tagság: 2006-01-30 15:39:35
Tagszám: #26417
Hozzászólások: 655
1833. Elküldve: 2007-06-27 00:54:16,

Filmzenék

[24646.]

Még mindig este van:)
A II.-részt igazából V.-nek gondoltam. Abban esik le Luke! Megyek, meghallgatom ezt a részt.
[válaszok erre: #1836 #1840]
Törzstag
Okeanos adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Halmai_Gabor



Tagság: 2007-01-25 17:40:07
Tagszám: #40581
Hozzászólások: 2529
1832. Elküldve: 2007-06-27 00:52:35,

Filmzenék

[24647.]

természetesen suite.:)
[válaszok erre: #1835] [előzmény: (1831) Halmai_Gabor, 2007-06-27 00:51:44]
Kiváló dolgozó
Halmai_Gabor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Halmai_Gabor



Tagság: 2007-01-25 17:40:07
Tagszám: #40581
Hozzászólások: 2529
1831. Elküldve: 2007-06-27 00:51:44,

Filmzenék

[24648.]

Jézusom! Most hallgattam meg a karib 1 siute-ját....hát az már nem is szar, hanem GÁZ! ez beszarás mennyire rossz!:D Érdemes meghallgatni. komolyan. Egy kibaszott nagy hajókürt-szerű hanggal indul a híz a pájrit.:)
[válaszok erre: #1832 #1834] [előzmény: (1828) Halmai_Gabor, 2007-06-27 00:49:07]
Kiváló dolgozó
Halmai_Gabor adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Bíró Zsolt



Tagság: 2003-07-24 22:01:27
Tagszám: #5875
Hozzászólások: 5240
1830. Elküldve: 2007-06-27 00:50:45,

Filmzenék

[24649.]

Nem tudom, segít-e, ha elárulom, hogy febr. 24. volt az a nap. Passzolom, mi volt akkor. :)

Hát kifejezetten filmzenerajongó nem lehet túl sok itthon (jó, persze tíznél több), meg aztán időnként riasztó is lehet, ami itt folyik. icon76.gif
De biztos, hogy vannak még néhányan, akik csak olvasgatnak.
[előzmény: (1813) Németh Tamás, 2007-06-26 22:55:49]
Kiváló dolgozó
Bíró Zsolt adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Okeanos



Tagság: 2006-01-30 15:39:35
Tagszám: #26417
Hozzászólások: 655
1829. Elküldve: 2007-06-27 00:50:30,

Filmzenék

[24650.]

Ha jól belegondolok talán az a legjobb Shore LOTR-ben és Williams SW-jében, hogy valóban a zene önnálóan is elmeséli a filmet. A Piano gyönyörű önmaában is de a film mellett van igazi szerepe, mert azonkívül, hogy szép, nem mesél annyira, persze nem is ezért írták. Azért is szeretem ezt a két gigantikus művet, mert úgy írták meg, hogy a film megnézése után a képeket mind hozzá tudtad kondícionálni a hanghoz. Különös, megfogalmazhatatlan dimenzió ez, valahogy látod amit hallasz. Ez a két vagy nevezzük a Star Wars I-II-III miatt, 3 trilógia, SW és LOTR számtalan ok miatt ezért tetszik ennyire. Azért istenítem Williamset, mert az olyan harmat könnyedségű és érzelmes részek, mint amikor Luke leesik a II. részben és levágott kézzel azt kérdi: Ben miért nem mondtad meg? ,megférnek a rögtön utána következő meneküléses nagyzenekari melóval. Nincs arra szó, hogy e két szerző ezen két alkotási területe, korszaka mekkora fontossággal bír számomra. De ők se hibátlanok, mint zeneszerzők viszont talán a legjobbnak tartom őket.
[válaszok erre: #1842]
Törzstag
Okeanos adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Filmzenék

(üzenet: 26468, Filmzene)
 
    / 1059 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.0098288059234619 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail