Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456589/2 Témák: 18961 Tagok: 112666 Legújabb tag: joannik Online: (46/1
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 4 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Mi lesz velem? :((

(üzenet: 90, Ismerkedés)
 

barbi222Tagság: 2008-03-05 20:05:14
Tagszám: #56702
Hozzászólások: 22
131. Elküldve: 2012-01-14 15:37:05,

Mi lesz velem? :((

[1.]

Szia! Kérhetek 5percet az életedből? Az egész csak pár klikkelés, Neked ez semmibe nem kerül, semmit nem veszíthetsz vele, viszont nekem hatalmas szívességet teszel! Sőt, akár Számodra is hasznos lehet! csak regisztrálni kell és akár pénzed is lehet belőle ha érdekel írj erre az
Email címre: [email protected]


Boleradszki Barbara
Zöldfülű
barbi222 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


barbi222Tagság: 2008-03-05 20:05:14
Tagszám: #56702
Hozzászólások: 22
130. Elküldve: 2012-01-14 13:45:08,

Mi lesz velem? :((

[2.]

Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális tudással.Ha érdekel írj: [email protected]

Boleradszki Barbara
Zöldfülű
barbi222 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Talizmán05Tagság: 2011-11-01 18:20:06
Tagszám: #96284
Hozzászólások: 1
129. Elküldve: 2011-11-01 18:27:27,

Mi lesz velem? :((

[3.]

Ó, Ó... jobb későn válaszolni az aljas megrágalmazásomra mint soha. Magyarázkodás helyett inkább beteszem ide a Népszabadságba írt commentjeimet (egy jogász kiegészítésével). Azzal a kiegészítéssel, h a potenciális páciensek ezentúl ne csak a Mediburgot, hanem a frissiben alapított ezoterikus szemétdombot, az Akadémia Esztétikát is kerüljék el - saját érdekükben.

Cikk értékelésBe kell jelentkezni az értékeléshez!
KommentekBe kell jelentkezni a hozzászóláshoz!

bumerang11 | 2011. július 28. | 11:34:24
Tisztelt doktor úr!
Mint jogász, azt tanácsolom Önnek, hogy sürgősen hagyja abba az internetes rágalmazást! Súlyosan sérti az orvosi etikai normákat, hiszen a paciens felhatalmazása nélkül nyilatkozik, az orvosi titoktartást szegi meg, ráadásul ostobaságot csinál! Teljesen nyilvánvaló, hogy vagy Ön vagy a megbízottja regisztrált és irkál László Erika ellen különböző fórumokon, online-újságokban, ugyanis Önön és a paciensen kívül más nem tudhat holmi távolságtartási végzésről. Ez nagy öngól, csodálkozom is, hogy az ügyvédje nem óvta ettől a ballépéstől.

Mint értelmiségi (magán)embernek pedig külön lesújtó véleményem van erről a méltatlan üzengetésről. Ettől nem lesz több paciense, az biztos, a legjobb úton van afelé, hogy elveszítse őket. Sőt! Ilyen súlyosan kifogásolható magatartás láttán az emberben kétségek merülnek fel a szakmai ellátás színvonala iránt is...

Az is érthetetlen számomra, hogy Ön egy alkoholista pacienst miért vállalt, miért operált meg? Mivel megtette - s nyilván tudta, hogy az, hiszen most olyan magabiztosan nyilatkozik erről, tényként kezelve mintha mondjuk csak a háziorvosa lenne -, akkor azzal is tisztában kellett lennie, hogy egy szenvedélybeteg nem úgy gyógyul, nem úgy viselkedik, nem olyan reakciói lesznek, mint egy nem egészségesnek. A pénz fontosabb volt? Avagy csak most állítja mindezt? Utólag? Ha ez így van és alaptalan a vádja, akkor Ön bizony nagy bajban van, mert nyilvánosan rágalmazza az ex-paciensét.Talizmán | 2011. július 12. | 21:12:28
És csak most kapcsolok... csak most esett le a tantusz... Milyen szagot kaptam én? "Vérszagot?" Kikérem magamnak a vádat, hogy bárkit is zsaroltam volna pénzért! Engem a Szemerey kidobott a praxisából azzal, hogy ő gyönyörű munkát végzett, elmebeteg vagyok mivel ezt nem látom be! Ezek után annyit szenvedtem még 2 évig mint Krisztus a keresztfán. NEM A PÉNZETEK KELLETT, SZERENCSÉTLENEK, HANEM A GYÓGYULÁSOM. Nem segítettetek. Nagyon szégyelljétek magatokat, az egész társulat!

Én Amerikába indulásom előtt abbahagytam az internete kommentezést, most ti kezditek újra. Tessék, lehet folytatni, előttetek a pálya! Sok sikert, gyerünk, bizonyítsatok, ha már emberségben nem sikerült...


Talizmán | 2011. július 12. | 10:28:46
Bocsánat, a vége lemaradt:

A Magyar Orvosi Kamara is vizsgálódik ebben a mélységesen szégyenteljes és etikátlan ügyben, a műhibaperem befejezése után - amelyet meg fogok nyerni az első műtétem során elkövetett orvosi szabálytalanságok miatt – ki fogják zárni dr. Szemerey Balázs Istvánt. Továbbra is mindenkinek azt tanácsolom, jó messzire kerüljék el a Mediburg Klinikát!
________________________________________Talizmán | 2011. július 12. | 10:22:07
Sajnálom, de ismét helyére kell tennem sulgit. Merő mocskolódás amit ír.

Egészségesen kerestem fel egy kis szemhéjkorrekció céljából dr. Szemerey Balázs Istvánt - Mediburg Klinika -, a végeredmény horror lett, majdnem megvakultam. Teljesen szétmészárolta a szemem, iszonyú torzulásaim voltak, főleg a bal oldalon. Az örökös fájdalmakat inkább nem is említem. A sebész a baj okát először a rossz földsugárzásban jelölte meg, később a vélt elmebajomban és alkoholizmusomban. Műhibapert indítottam ellene. A helyzet eldurvult. Mivel nem vállalta sem a felelősségét, sem a rekonstrukciómat (külföldön, mert itthon nincs szemészeti helyreállító sebészet) többször is demonstráltam a klinikája előtt. Ő meg rámuszította a primitív férfi alkalmazottját, aki tettleg is bántalmazott.
Nem volt semmiféle becsempészett laposüveg vagy alkoholizmus. Ez az orvos koholmánya és ezzel akarja megvédeni magát, amiért sikertelen műtétet csinált. Tudtommal normális orvosok nem vállalják alkoholisták plasztikai sebészeti operálását...
Semmiféle bíróság nem tiltott el engem attól, hogy elmondjam a véleményemet az interneten. Igen, az internet hatalmas hatalom lett, kár hogy nem számolt vele dr. Szemerey. Többször is próbáltam vele békülni, egyezkedni - a biztosítása terhére - ő inkább a háborút választotta. Tessék, akkor megkapta! Mindenki azt kapja, amit érdemel!!!

A Magyar Orvosi Kamara is vizsgálódik ebben a mélységesen szégyenteljes és etikátlan ügyben, a műhibaperem befejezése után - amelyet meg

[előzmény: (128) sulgi, 2011-07-11 16:43:55]
Zöldfülű
Talizmán05 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


sulgiTagság: 2011-07-11 16:21:43
Tagszám: #94342
Hozzászólások: 2
128. Elküldve: 2011-07-11 16:43:55,

Mi lesz velem? :((

[4.]

Az internet névtelenségébe burkolózó rosszakaró, más, nem létező páciensek nevében elrontott esetekről író páciens rájött, hogy olyan esetekkel, melyek soha nem történtek meg, de alkalmasak arra, hogy a további pácienseket megtévesszék, kiválóan alkalmas, hogy az általa gyűlölt Mediburg Klinkát és dr Szemerey Balázs István plasztikai sebészt lejárassa és a doktort, illetve a klinika tekintélyét aláássa, és hitelét tönkretegye.

A történet: dr Szemerey endoscópos arcplasztikát végzett egy páciensen. A páciens a kórházba csempészett kis lapost a műtét után meg-meghúzta fájdalomcsillapítás céljából, annak ellenére, hogy fájdalomcsillapító gyógyszerrel, injekcióval ellátták. A fellépett vérzéses szövődmény komplikációt okozott. Hiába volt a sebész többszöri gratis korrekciója, a páciens „vérszagot” kapott. Először pénzt követelt a szövődmény fellépése miatt, aztán taktikát váltott és bírósági végzés nélkül elkezdte a doktort ócsárolni az interneten és a klinikája előtt. Névtelenül a fórumokra elrontott eseteket tett fel, hogy a leendő pácienseket félrevezesse, a doktort lejárassa, s ezáltal kártérítésre kényszerítse.
A történet a bíróságokon folytatódik, ahol a páciens az anyagi kártérítésért perelte a klinikát, míg a doktor hitelrontásért, és rágalmazásért a pácienst.
Az interneten megjelenő, névtelenül felkerült hamis adatokért a mai helyzetben senkit nem lehet beperelni, nem lehet a hazugságot senkin számon kérni. Az internet adta páratlan lehetőség, a világ megnyílása mellett tanúi lehetünk az internetes bűnözés eme példájának. Sajnos az internet adta szabadság nem csak egy irányú, pozitív, hanem a bűnözőknek is tág teret ad gyűlöletük megnyilvánulásának, és szabad kezet álhírek, téves információk elhelyezésére, amely adott esetben tisztességes emberek kárára történhet.
[válaszok erre: #129] [előzmény: (127) sulgi, 2011-07-11 16:27:32]
Zöldfülű
sulgi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


sulgiTagság: 2011-07-11 16:21:43
Tagszám: #94342
Hozzászólások: 2
127. Elküldve: 2011-07-11 16:27:32,

Mi lesz velem? :((

[5.]

Bűnöző garázdálkodik az interneten!

L. Erika budapesti alkoholista személyes bosszút esküdött a hazai plasztikai sebész társadalom ellen. Fő ellenségként a Mediburg Klinikát és Szemerey doktort szemelte ki magának. Saját felelőtlen magatartása és alkoholizmusa miatt műtéte szövődménnyel gyógyult. Az interneten található minden negatív bejegyzés tőle származik, emiatt L. Erikát a Budai Központi Kerületi Bíróság jogerős távolságtartásra ítélte, amely az internetes bejegyzésektől is eltiltotta. Ennek tükrében minden internetes bejegyzése bűnözői tevékenységét támasztja alá.
[válaszok erre: #128] [előzmény: (126) hotgirl, 2010-04-29 22:48:09]
Zöldfülű
sulgi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

hotgirlTagság: 2010-04-29 22:22:12
Tagszám: #84582
Hozzászólások: 1
126. Elküldve: 2010-04-29 22:48:09,

Mi lesz velem? :((

[6.]

Kedveseim ! Dr. Szemerey Balázs István műtötte 6x ezt a szerencsétlen nőt, aki most az eredeti arcat szeretné visszakapni. Nem értem, miért nem egyezik meg a doki, egyszerűbb lenne neki, mint lejáratni a praxisát. A megdöbbentő sztorit itt olvashatjátok:


http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=258549
[válaszok erre: #127]
Zöldfülű
hotgirl adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

zsarnaboltTagság: 2009-09-29 20:47:54
Tagszám: #78197
Hozzászólások: 8
106. Elküldve: 2009-11-16 18:53:43,

Mi lesz velem? :((

[7.]

Mi lenne.. Leszárad a piszkafád... ennyi. icon79.gif

El sem hiszem...
[válaszok erre: #107] [előzmény: (105) white wido, 2009-11-16 18:18:57]
Zöldfülű
zsarnabolt adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


white widoTagság: 2009-09-08 16:39:28
Tagszám: #77607
Hozzászólások: 135
105. Elküldve: 2009-11-16 18:18:57,

Mi lesz velem? :((

[8.]

ZWETTLER-S_GR_CH_MOZES.jpg.html

AKI EMBER LÁTJA,HOGY NEM VAGY TELI VÉRREL.KUR..K SZOKTÁK MONDANI HOGY:NE ERŐVEL ÉSSZEL"""
[válaszok erre: #106] [előzmény: (104) ALGOZONE, 2009-11-05 13:16:32]
Haladó
white wido adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

b_boriszTagság: 2008-12-17 13:44:35
Tagszám: #66807
Hozzászólások: 6
89. Elküldve: 2009-08-25 13:12:33,

Mi lesz velem? :((

[9.]

Hogy mi lesz velem? RAJTAD IS MÚLIK!

Legyen meg a napi jócselekedeted, legyél önzetlen és kattints rá az alábbi linkre:
http://baselon.atw.hu/
Ezzel egy vadidegen emberen segítessz (nekem), akivel még soha nem találkoztál és valószínűleg soha nem is fogsz, viszont a 40 perc alatti oldalletöltések számát el fogja érni a kattintásoddal és sikerülni fog az állásinterjúja!!

Bővebben a cégről. ahol a vadidegen vörös lány dolgozni akar: http://ebolamedia.hu
(Ha mégis találkozni akarsz velem, írj privátban.)

b_borisz - anna
[válaszok erre: #90 #99]
Zöldfülű
b_borisz adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

...TimcsiTagság: 2004-04-19 22:46:44
Tagszám: #10099
Hozzászólások: 2527
81. Elküldve: 2006-09-14 15:00:08,

Mi lesz velem? :((

[10.]

Köszönöm szépen Te dräääägaaa! icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif
Huuu de ennék most ebböl a tortäbol,csurog a nyälam esküszöm!

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[előzmény: (80) Rami310, 2006-08-23 08:12:35]
Kiváló dolgozó
...Timcsi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Rami310Tagság: 2005-04-21 11:18:51
Tagszám: #17990
Hozzászólások: 534
80. Elküldve: 2006-08-23 08:12:35,

Mi lesz velem? :((

[11.]

TIMI, HA ERRE JÁRSZ AKKOR LÁTNI FOGOD, HOGY NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKED.
szulinap025.gif

Zsuzsa
Képeim
[válaszok erre: #81]
Törzstag
Rami310 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Rami310Tagság: 2005-04-21 11:18:51
Tagszám: #17990
Hozzászólások: 534
79. Elküldve: 2006-08-21 08:00:08,

Mi lesz velem? :((

[12.]

hali mindenkinek. icon50.gif

Zsuzsa
Képeim
[előzmény: (78) Noncsoka, 2006-08-19 19:58:04]
Törzstag
Rami310 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


NoncsokaTagság: 2004-10-10 20:01:44
Tagszám: #13128
Hozzászólások: 1536
78. Elküldve: 2006-08-19 19:58:04,

Mi lesz velem? :((

[13.]

icon50.gif

Ide is bekukk icon21.gif Most jöttem haza Balcsiról és megyek anyukámékkal Horvátországba hétfőn.Most ezért nincs időm írni,mert millió dolgom van!
Tubione:én szeretném,ha itt is maradnál icon77.gif Én kíváncsi vagyok rád.Van-e kutyusod,mit szeretsz csinálni...bár most nem leszek,azért remélem mire visszajövök itt is sok olvasnivaló lesz icon25.gif icon70.gif
[válaszok erre: #79] [előzmény: (77) ...Timcsi, 2006-08-18 14:16:21]
Kiváló dolgozó
Noncsoka adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


...TimcsiTagság: 2004-04-19 22:46:44
Tagszám: #10099
Hozzászólások: 2527
77. Elküldve: 2006-08-18 14:16:21,

Mi lesz velem? :((

[14.]

Jaj tiszta stressz van itthon....na meg kilätäsban van,hogy megyünk törökorszägba icon28.gif icon27.gif

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[válaszok erre: #78] [előzmény: (76) Rami310, 2006-08-18 12:23:12]
Kiváló dolgozó
...Timcsi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Rami310Tagság: 2005-04-21 11:18:51
Tagszám: #17990
Hozzászólások: 534
76. Elküldve: 2006-08-18 12:23:12,

Mi lesz velem? :((

[15.]

csövike. Timikém szépségem, nem akarsz a hétvégén felhivni egy kicsit dumcsizni. Ha elfelejtetted volna 280-2670 az otthoni számom. Rég beszéltünk.

Zsuzsa
Képeim
[válaszok erre: #77] [előzmény: (75) ...Timcsi, 2006-08-18 11:43:34]
Törzstag
Rami310 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


...TimcsiTagság: 2004-04-19 22:46:44
Tagszám: #10099
Hozzászólások: 2527
75. Elküldve: 2006-08-18 11:43:34,

Mi lesz velem? :((

[16.]

icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif icon70.gif
Huuu de gäz most keltem nemrég icon28.gif de mär kiteregettem icon25.gif és mosok

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[válaszok erre: #76] [előzmény: (74) Rami310, 2006-08-18 07:48:42]
Kiváló dolgozó
...Timcsi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Rami310Tagság: 2005-04-21 11:18:51
Tagszám: #17990
Hozzászólások: 534
74. Elküldve: 2006-08-18 07:48:42,

Mi lesz velem? :((

[17.]

sziasztok. Drágám mi mindenkit szeretettel fogadunk, nem számit a kor és a "kör". Ugyanugy szeretünk mindenkit, és irhatsz nekem is akár emailt is. [email protected]. Én nem vagyok mai pipi, de az itt szerzett barátok átsegitettek a lelki válságon, mikor Ramikám meghalt. Puszika mindenkinek.

Zsuzsa
Képeim
[válaszok erre: #75] [előzmény: (72) Tubione, 2006-08-17 20:38:22]
Törzstag
Rami310 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


TubioneTagság: 2006-07-29 15:06:31
Tagszám: #33137
Hozzászólások: 22
73. Elküldve: 2006-08-17 20:40:46,

Mi lesz velem? :((

[18.]

BOCSI NEM OLVASTAM VISSZA HOGY ÉPPEN MÁSAL IS ÍROGATSZ.
MAJD ÍROK PRIVIT
[előzmény: (72) Tubione, 2006-08-17 20:38:22]
Zöldfülű
Tubione adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


TubioneTagság: 2006-07-29 15:06:31
Tagszám: #33137
Hozzászólások: 22
72. Elküldve: 2006-08-17 20:38:22,

Mi lesz velem? :((

[19.]

SZIA,AZ ÉN MAMÁMRÓL ÍRTÁL MERT NEKEM MÁR NEM ÉL SZEGÉNY,
NEM AZÉRT MENEKÜLTEM MERT TE FIATALABB VAGY ,CSAK NEKTEK ITT MÁR NAGYJÁBÓL KIALAKULT A KÖR,BÁR TE NAGYON ARANYOS VOLTÁL VELEM ÉS PONT ABBAN AZ IDŐSZAKOMBAN AMIKOR VÁGYTAM EGY KIS MEGÉRTŐ BESZÉLGETÉSRE.
HA TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGED AKKOR TŐLEM KÉRDEZZ-PRIVIBEN MEGÍROM HOGY HOL DOLGOZOM-VAGYMÁR MEGÍRTAM?
ANYUKÁD SZÉP HOSSZÚ ÉLETET ÉL.A HÁZUNKBAN LAKIK EGY 96 ÉVES NÉNI LEJÁR A PIACRA VÁSÁROL,FŐZ AMIT AKARSZ .SZELLEMILEG IS NAGYON TOPPON VAN.POLITIZÁL ,KÖNYVET OLVAS -NAGYON JÓ FEJ -ÓRIÁSI HUMORA VAN ,DE EZ AZÉRT RITKASÁG.
[válaszok erre: #73 #74] [előzmény: (70) ...Timcsi, 2006-08-16 23:07:12]
Zöldfülű
Tubione adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


...TimcsiTagság: 2004-04-19 22:46:44
Tagszám: #10099
Hozzászólások: 2527
71. Elküldve: 2006-08-16 23:09:13,

Mi lesz velem? :((

[20.]

Megismerkedtem egy csajszival aki tanäcsokkal lät el de nagyon sokkal...
Igy elhatäroztam miért ne lehetne sok sok kutyäm csak ugye ügyesen kell öket kezelni!Most Brandoval is elkezdünk egy sulit ujra remélem sikerrel jär icon32.gif

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[előzmény: (67) Noncsoka, 2006-08-16 15:36:34]
Kiváló dolgozó
...Timcsi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


...TimcsiTagság: 2004-04-19 22:46:44
Tagszám: #10099
Hozzászólások: 2527
70. Elküldve: 2006-08-16 23:07:12,

Mi lesz velem? :((

[21.]

Jézus szegény mamäd! icon15.gif Hät igen sajna el kell fogadnunk,hogy idövel az ember öregszik és nehézségekkel jär....
Most én is félek a téltöl mert a mamäm 85éves és pattog mint a gumilabda ami veszélyes!
Ha mär nem lesz(Isten adja,hogy nagyon sokääää legyen még az)akkor a villäja az enyém lesz de mär most félek a tudattol is,hogy ha nem lesz a nagyi hogy fogom ott érezni magamat!?Mert most imädoooook ott lenni a legkedvencebb helyem,ösfäs villa szuper de ha nem lesz mär ott a szeretett nagyim lehet nem is akarok mär oda menni icon16.gif
Igen ezt a kutyust senki nem akarja mindenkinek tetszik de elriadnak töle mert akkora mint a borju és a tartäsa sem fillérek...gondolja sok ember.De ällitolag puszis kezes "bäräny"ha nekimegy kuty még akkor sem verekedik.... icon27.gif igyhät megnézem és ha egymäsba szeretünk akkor hozzänk költözik!Harmadik kutyät mär annyira nem akartam de most meghülyültem...napi 2 hosszu sétät teszek a kutyäimmal és elhatäroztam,hogy öt kutya kell nekem! icon25.gif icon25.gif
Most totäl meghülyültem de igy kell ezt! icon70.gif icon50.gif

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[válaszok erre: #72] [előzmény: (67) Noncsoka, 2006-08-16 15:36:34]
Kiváló dolgozó
...Timcsi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


...TimcsiTagság: 2004-04-19 22:46:44
Tagszám: #10099
Hozzászólások: 2527
69. Elküldve: 2006-08-16 22:59:52,

Mi lesz velem? :((

[22.]

Na szééééP jol itt hagytäl minket !
Azért mert idösebb vagy nälam az nem azt jelenti,hogy az öregebbek topikjäba kell "menekülni" heyyyyyyyy icon37.gif


http://www.timcsi77.kepeim.hu
[előzmény: (68) Tubione, 2006-08-16 22:53:01]
Kiváló dolgozó
...Timcsi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


TubioneTagság: 2006-07-29 15:06:31
Tagszám: #33137
Hozzászólások: 22
68. Elküldve: 2006-08-16 22:53:01,

Mi lesz velem? :((

[23.]

Szia Timcsi bocs hogy így eltüntem-de szombaton csináltam egy topikot és olyan jó. nagy sikere van-csupa öreg csaj.még amerikából is írnak-jól érzik magukat nagyon.már kb.1600 hsz. van nagyon jó fej korombeli csajok vannak ,egy két fiatalabb.
Éjjel-nappal levelezek és így legalább már nem szenvedek annyit.Remélem jól vagytok és az állatkáid.
Most megyek csicsizni.Holnap írok-szia:TUBIONE
[válaszok erre: #69] [előzmény: (66) ...Timcsi, 2006-08-16 15:29:35]
Zöldfülű
Tubione adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


NoncsokaTagság: 2004-10-10 20:01:44
Tagszám: #13128
Hozzászólások: 1536
67. Elküldve: 2006-08-16 15:36:34,

Mi lesz velem? :((

[24.]

icon50.gif

Jajj máár nem komolyan értettem a bújkálósdit icon19.gif icon51.gif

Képzeljétek tavaly eltört a combcsontja(nagymamámnak) és összeszegecselték meg minden szar.Erre elrepedt na és ezzel került be a kórházba.Másnap közölték,hogy MINDENRE fel kell készülnünk.Értitek egy combtöréssel.Nevetséges!A lényeg,hogy bonyodalmak adódtak egy vérömlenyt eltávolítottak.Ma jött ki,szóval már mondhatni jól van.De azt el kell fogadni,hogy ahogy az idő múlik ő sem fog fiatalodni és neki nincs valami egészséges szervezete.Na de mindegy ezt most hagyjuk.Otthon van a fincsi illatos szobában icon23.gif
Majd meglátom és akkor felvidítom icon21.gif Amikor kórházban volt akkor is a sok depresszív mamit felvidítottam,de nem tudom hogy.Beszélgettem velük meg ilyenek oszt mindenki boldog lett icon20.gif

Megyek megnézem Sütibaba képeit(bocs,hogy így hívom) icon25.gif

Timcsi Tiétek lesz ez a nagy maszi? Ollyyyann éééédiii!Szeretem az ilyen nagy behemót szőrcsomókat icon23.gif icon22.gif Gyönyörű kutya!
[válaszok erre: #70 #71] [előzmény: (65) ...Timcsi, 2006-08-16 15:29:06]
Kiváló dolgozó
Noncsoka adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


...TimcsiTagság: 2004-04-19 22:46:44
Tagszám: #10099
Hozzászólások: 2527
66. Elküldve: 2006-08-16 15:29:35,

Mi lesz velem? :((

[25.]

kisläny icon22.gif

http://www.timcsi77.kepeim.hu
[válaszok erre: #68] [előzmény: (65) ...Timcsi, 2006-08-16 15:29:06]
Kiváló dolgozó
...Timcsi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Mi lesz velem? :((

(üzenet: 90, Ismerkedés)
 
    / 4 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.015570163726807 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail