Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9452019/10 Témák: 18931 Tagok: 112517 Legújabb tag: escapegameroom Online: (63/11
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 198 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

(üzenet: 4946, Kutya)
 

Bejgli2007Tagság: 2010-12-20 15:19:31
Tagszám: #90768
Hozzászólások: 498
4951. Elküldve: 2012-07-19 09:56:22,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[1.]

Mi történt a Futrinka Egyesületnél a 27. héten?
- ózdi mentvények is vannak a beszámolóban -

A Futrinka Egyesület Alap Tevékenységi Csoportja az év elején létszámstopot hirdetett, mert reménytelennek tűnt a mentések finanszírozása a támogatói kedv és lehetőség erőteljes megcsappanása és az örökbeadásig kalkulálandó időszak jelentős mértékű megnövekedése miatt azzal, hogy a már gondozásunkban lévő kutyák számára továbbra is biztosítani kívántuk az életükhöz hozzátartozó biztonságos elhelyezést. Ezzel viszont azt értük el, hogy a még gondozásunkban lévő kutyákra sem volt érdeklődés, az, hogy az Egyesület elsődlegesen éppen az esélytelen keverékek mentésére szerveződött, már-már elsikkadt. A közelmúltban történt vezetőválasztással egyben egy új irány is teret nyert, próbaként.
Újra él az Alap Tevékenységi Csoport és érkeznek az új kutyák is. Ehhez természetesen szükség van a támogatásotokra, a hirdetési segítségre, a fotósokra, ideiglenes befogadókra, szóval rátok. De hisszük, hogy az a pár tucat kutya, aki így a gondozásunkban kerülhet, jó gazdát talál majd és talán a védenceink körüli mozgás, a hírek és történések segítenek a régebbieknek, hogy ők is rátaláljanak végleges családjukra.

http://futrinka-alap.blogspot.hu/2012/07/orult-tempo-nagy-felelosseg.html

Az új keverék kutyáink mindegyike vidéki gyepmesteri telepről, altatás veszély elől érkezett, s mivel átmenetileg egy másik panziós helyen tudtuk őket elhelyezni, így nagyon számítunk az anyagi támogatás mellett ideiglenes befogadók és gazdijelöltek jelentkezésére is velük kapcsolatban.

Az ózdi gyepmesteri telepen az elmúlt években csodát tett néhány lelkes állatvédő, mi is igyekszünk nyomon követni a történéseiket, illetve lehetőségünkhöz mérten segíteni. Nem egy kutyánk származott már az ózdi gyepmesteri telepről, a régiek közül Vadóc és Agar érkeztek onnan. Most négy szuka kutyára tettünk vállalást. Közülük az első Silver Szilva, egy különleges színű és megjelenésű, könnyű csontú, nagyon fürge, élénk és barátságos, 1-2 év körüli szuka kutya.
Silver_Silva_082.jpg

Aloe és Vera testvérek, egy kennelben voltak, így az ő vállalásukkal még egy kennel fel tudott szabadulni. Mindketten 6-8 hónaposak, nagyon barátságosak és kedvesek, játékosak és élénkek, s nem utolsó sorban nekik sem kell a szomszédba menni, ha valami különlegeset szeretnének felmutatni. Vitorlás füleikkel és mélybarna szemükkel bárkit megigéznek.
Aloe- fekete
tesok.jpg

Vera-bézs
vera24.jpg

Zimti lába állítólag fájt, de inkább csak a telep okozta stressz miatt nem hagyta el a kutyaházat. Ott kuporgott ez a jellegtelen, 4 év körüli német juhász keverék úgy, hogy a fotósokon kívül senkiben nem tett mély benyomást. Mi őt választottuk, mert tökéletesen reprezentálja azt, amit esélytelen alatt értünk. Szerencsére Zimtivel semmi gond nincs, tökéletes árnyékkutya, barátságos, visszafogott, nem tolakodó, csak egy kicsit félénk. Reméljük, hogy hamar eljön számára a tökéletes család.
Zimti_089.jpg

Az alap tevékenységi csoport utolsó eheti érkezője egy igazi fekete unikum, egy üde színfolt, egy bohém veterán. A gyöngyösi gyepmesteri telepen leltünk erre a közepes termetű csodára, aki egy régi befogadó családunkhoz, PiciBorzasékhoz költözött. Fekete Borsika tízen túli, valószínűleg soha nem élt lakásban, de elsőre szobatiszta, lakáskompatibilis és tökéletesen emberközpontú. Stabil idegrendszere miatt mozgalmasabb városban élők számára is tökéletes választás, akik ráérnek egész nap az ő fejét simogatni. Emlődaganatai vannak, ezeket az ivartalanításkor eltávolíttatjuk.
Kep_006.jpg

A tacskó fajtamentés, bár több önkéntes nem lett és továbbra sem teljes mértékben rendezett a szervezés körüli feladatmegosztás kérdése, s így tényleg nagyon nagy energiákat igényel, ezen a héten már vett a gondozásba új kutyát, tehette ezt leginkább azért, mert tényleg kimutathatóan adott is örökbe.

Három rövid szőrű törpe tacskó kannal gyarapodott a létszám. Közülük Tyúkhúr a rangidős a maga 5-6 évével. Számára ideiglenes befogadót is keresünk. Amúgy egy csodálatos megjelenésű kutya, aki jó idegrendszerrel, de az idegenekkel szembeni alapfokú bizalmatlansággal rendelkezik. Kan kutyákkal nem tartható, mert kekec.
_tyukhur_.jpg

Chef és Casanova egy év körüliek,mindketten kanok és törpék. Egyelőre nekik még sok mindent meg kell szokniuk, mert nem nagyon jártak korábbi helyükön kívül, így most minden új számukra.
Casanova
Casanova.jpg

Chef
Chef.jpg

Tojásról néhány hónappal ezelőtt még azt sem gondoltuk 100%-osan, hogy túléli, ezen a héten pedig arról számolhatunk be, hogy gazdára talált. Egy tökéletes, felé forduló család lett az új otthona, ahová nagyon gyorsan be is illeszkedett. Ideiglenes befogadóit viszont hatalmas köszönet illeti, mert Tojással volt tennivaló bőven az elmúlt időszakban: orvoslátogatások, gyógyszerek, az egyébként nem túl éles eszű kutya nevelgetése, lakáshoz szoktatása, miközben érthető módon nagyon erős kötelék is alakult ki a család és a kutya között. Ennek ellenére el tudták őt engedni, tették ezt azért, hogy a későbbiekben is tudjanak majd egy-egy hasonló rászorulón segíteni. Nemes lélek, hatalmas segítség, Orsi és családja, köszönjük!
Tojaska_002.jpg

Damaszt elvileg Hollandiába utazott volna, de a fuvar műszaki meghibásodás miatt elmaradt. Mi pedig megkérdeztük, hogy elmaradhat-e végleg, mert bár Damasztra itthon nem volt igazán érdeklődés, de ideiglenes befogadói, Beáék annyira beleszerettek, hogy már nem akarták, tudták volna elengedni őt. Történt már hasonló a világegyetemben, Damaszt pedig gazdis kutya.
P1020791.JPG

A Cinege családból is kirepült két apróság. Mindketten Magyarországon találtak új gazdára, miután megküzdöttek férgekkel és mindenféle szörnyekkel korábban: a tündéri kislány Villa és a bohóc kanocska, Kanál új életet kezdtek. Köszönet Krisztának, aki befogadta őket és Móninak, aki a menedzselésükben segített nagyon sokat!
http://tacskosos.blogspot.hu/2012/06/tortenet-folytatodik-cinege-es-babak.html

Villa
Villacska.jpg

Kanál
Kanal_007.jpg

Hektikának az utóbbi időben több epilepsziás rohama is volt, ez pedig így már nem maradhatott kivizsgálás nélkül. Mint arról korábban beszámoltunk, járt egy epilepszia kutatására, diagnosztizálására szakosodott állatorvosnál:
http://tacskosos.blogspot.hu/2012/07/hektika-es-az-epilepszias-rohamok.html

Ezt követően Kaposvárra szervezetünk számára látogatást, ahol megcsinálták az ún. MR vizsgálatát is. így ez a kicsi kutya egyetlen hét leforgása alatt sajnos több, mint százezer forintunkba került, ezért ha bárki hozzá tudna járulni a költségeihez, azt nagyon megköszönjük és a bankszámlánkon fogadjuk. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni: TACSKÓ. Az MR vizsgálat eredménye negatív.
Hektika_001.jpg

A német dog fajtamentő csoport eheti nagy híre: Szamba gazdás lett!
Ideiglenes befogadója, Csilla úgy döntött, hogy megtartja. Nem akarja már másnak odaadni. Mi ennek a döntésnek nagyon örülünk - titkon reméltük is, hogy így lesz :)
Köszönjük Csillának, hogy ilyen lelkiismeretesen gondozta Szambát, és további sok boldog évet kívánunk Nekik együtt!
Szamba_008.JPG

A múlt hétvégén elutazott védenceinkről megkaptuk az első híreket, mindenki rendben beilleszkedett a falkába, jól érzik magukat. Fotókat is kapunk nemsokára.

Gyulai állatvédők kértek a magyar vizsla fajtamentő csoportunktól segítséget egy felnőtt kan vizsla miatt, aki egy állatbarát idős hölgy vendég szeretetét élvezhette egészen addig, míg a szomszédokat zavarni nem kezdte a kutya jelenléte, és nem kezdtek el fenyegető utalásokat tenni a kutyára. Sarkad vizsla egy ideig megkötve kellett éljen a saját biztonsága érdekében, de rövid időn belül megérkezhetett gondozásunkba.
Sarkad1.jpg

Szombathelyi állatvédők kértek bennünket, hogy egy 3 éves szuka vizsla számára próbáljunk meg segítséget nyújtani. Zserbó vizslának nagy szerencséje volt, szinte azonnal találtunk neki tökéletes ideiglenes befogadót, aki már szinte sajátjaként szereti őt.
Zserbo.jpg

Múzsa védencünkre jelentkezett egy nagyon szimpatikus házaspár, és az előzetes látogatások után úgy döntöttek szeretnék, ha Múzsa az ő kutyájuk lehetne. Mi sem láttuk ennek semmi akadályát, így Múzsa gazdisodhatott. Mondhatjuk, kifogta Amerikát. Óriási nagy kertben rohangálhat, és új gazdái pedig minden alkalmat megragadnak egy jó kis kutyás kirándulásra vele. Köszönjük Andinak, hogy ideiglenesen a saját kis falkájában őrizte nekünk és az új gazdiknak Múzsát!
muzsa_montazs.jpg
Törzstag
Bejgli2007 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


GodvinTagság: 2010-03-01 12:52:46
Tagszám: #82844
Hozzászólások: 292
4950. Elküldve: 2012-06-07 17:18:01,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[2.]

Egy igazi nagy Mackó, az örök gyerek icon21.gif Köszi a képeket, nagyon aranyos(ak) rajtuk. icon28.gif Remélem a GAZDI sem várat sokat magára icon14.gif
[előzmény: (4948) Fruzsi, 2012-06-06 13:29:24]
Haladó
Godvin adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


FruzsiTagság: 2002-12-06 00:00:00
Tagszám: #514
Hozzászólások: 16762
4949. Elküldve: 2012-06-06 13:30:33,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[3.]

Ja, és a neve... hát gondoltuk, mégiscsak jobb eséllyel indul, ha nincs ledisznózva, és hasonlót kerestünk...
De a gyerekszigeten rendre többen lemalackázáták. icon53.gif icon21.gif

___
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11
[előzmény: (4947) Godvin, 2012-06-05 20:49:54]
Kiváló dolgozó
Fruzsi adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


FruzsiTagság: 2002-12-06 00:00:00
Tagszám: #514
Hozzászólások: 16762
4948. Elküldve: 2012-06-06 13:29:24,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[4.]

A hétvégén kivittük a Gyerekszigetre, azaz egy hatalmas gyereknapra. A simiket bezsebelte magának, megpróbálták fényesre koptatni a szőrét. :) Egész jól ment.
Mackó mindent elkövetett, hogy eladja magát, mintha módszeresen kereste volna A GAZDÁT. icon21.gif
Így mellesleg egy bolond eb, icon18.gif
A focizó gyerekeket jól megfoszotta a labdájuktól, és pár lufi is halálát lelte Mackó által. icon21.gif

img11538x640.jpg

img11411x640.jpg

img11402x640.jpg

img11472x640.jpg

img11467x640.jpg

img11415x640.jpg

img11462x640.jpg

___
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11
[válaszok erre: #4950] [előzmény: (4947) Godvin, 2012-06-05 20:49:54]
Kiváló dolgozó
Fruzsi adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


GodvinTagság: 2010-03-01 12:52:46
Tagszám: #82844
Hozzászólások: 292
4947. Elküldve: 2012-06-05 20:49:54,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[5.]

Köszönjük ! Sok simit küldök Neki és drukk egy jó gazdiért.
(Felnőtt a kismalac, medve lett belőle, miközben kutya icon21.gif ) icon14.gif
[válaszok erre: #4948 #4949] [előzmény: (4946) Fruzsi, 2012-05-28 15:37:03]
Haladó
Godvin adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


FruzsiTagság: 2002-12-06 00:00:00
Tagszám: #514
Hozzászólások: 16762
4946. Elküldve: 2012-05-28 15:37:03,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[6.]

Mackó, korábban Malacka üdvözletét küldi!


Mackó ivartalanított 4 év körüli sárga labifiú, az ózdi menhelyről került állatvédőkhöz, majd a retriever fajtamentés gondozásába.
A bundája, a járása tiszta maci - de a labdázása,pacsi osztogatása és szeretetteli vigyorgása már labradoros.
Kinti kutyus volt és most is kint él, így kerti kutyaként is nagyszerűen érezné magát, de ha leendő gazdája szeretné őt beengedni, erre is alkalmas lesz. Lakáskutyának nem ajánljuk.
Szereti ha van egy napi rutin, 1-2 sétával amikor kedvére szagolhat, nézelődhet, rohangálhat.
Diagnosztizált légcsőszűkülete van, ezért pl. séta közben vagy ha stresszes helyzetben van és szaporábban veszi a levegőt fura hörgő hangokat produkál;ez nem kifejezetten veszélyes, és az élettartamát, életminőségét sem befolyásolja igazán, némi odafigyeléssel és egy kevés gyógyszerrel teljesen tünetmentes állapotban is tartható. A reggeli harmatos fű a kedvence, ahogy rohan előre a mezőn, töri az utat magának a magas fűben és nyalogatja le a harmatcseppeket. Mozgékony de nem túlmozgásos, kedves de nem tolakodó- gyerekekkel, felnőttekkel kutyákkal jól kijön. A házat "őrzi" de nem ugat feleslegesen. Egyszóval tökéletes labrador aki szeretné betölteni valahol a családi kedvenc szerepet.

Mackó fóruma: http://www.retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=455
Mackó képtára

img10687x640.jpg

img10688x640.jpg

img10664x640.jpg

img10648x640.jpg


___
1 % a Retriever Fajtamentésért: 18618066-1-11
[válaszok erre: #4947]
Kiváló dolgozó
Fruzsi adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   

GodvinTagság: 2010-03-01 12:52:46
Tagszám: #82844
Hozzászólások: 292
4945. Elküldve: 2012-01-01 08:59:52,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[7.]

Boldog Új Évet Kívánok Nektek !
1196020038AxxCDM.jpg
Haladó
Godvin adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


GodvinTagság: 2010-03-01 12:52:46
Tagszám: #82844
Hozzászólások: 292
4944. Elküldve: 2011-12-24 09:37:29,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[8.]

Boldog Karácsonyi Ünnepeket Nektek és a kis kedvenceknek is icon14.gif
Kar%C3%A1csonyfa.bmp
Haladó
Godvin adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


kutyaslany01Tagság: 2006-11-22 14:08:44
Tagszám: #37595
Hozzászólások: 3234
4943. Elküldve: 2011-12-23 21:50:59,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[9.]

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!

8941453uqw.gif

http://www.megmentelekfarm.blogspot.com
http://www.allatdoki.mlap.hu
Kiváló dolgozó
kutyaslany01 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


hoyantaTagság: 2009-05-28 06:01:44
Tagszám: #74612
Hozzászólások: 2857
4942. Elküldve: 2011-12-23 07:52:59,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[10.]

Minden ózdi mentőnek és mentvénynek agyon boldog karácsonyt kivánunk Öcsike és családja!
IMAG0651.JPG
karacsonyi_kennelkep.png

O'Nore minden ami uszkár
Kiváló dolgozó
hoyanta adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


L.DalmaTagság: 2010-11-05 13:14:33
Tagszám: #89790
Hozzászólások: 69
4941. Elküldve: 2011-12-21 19:59:30,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[11.]

icon52.gif
Kezdő
L.Dalma adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


puzsikreniTagság: 2006-02-25 17:01:21
Tagszám: #27632
Hozzászólások: 564
4940. Elküldve: 2011-11-21 12:04:08,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[12.]

icon50.gif
Vizsláink nincsenek.
[előzmény: (4938) martigi, 2011-11-20 21:16:53]
Törzstag
puzsikreni adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


J.ZsuzsaTagság: 2002-12-06 00:00:00
Tagszám: #516
Hozzászólások: 26576
4939. Elküldve: 2011-11-20 21:18:23,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[13.]

Ezt mondtam én is nekik, de hát ők tudják.
[előzmény: (4938) martigi, 2011-11-20 21:16:53]
Kiváló dolgozó
J.Zsuzsa adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


martigiTagság: 2004-04-19 17:26:46
Tagszám: #10093
Hozzászólások: 10575
4938. Elküldve: 2011-11-20 21:16:53,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[14.]

Pedig sokan csak ezt a topicot nézzük, többre már nincs energiánk.

A vizslákat egyeztesd Evelinnel, ha még lesznek 4-én, szerintem ők is jönnek, de segítünk a fuvarban. icon70.gif

Futrinka Egyesület
Tacskó S.O.S.
[válaszok erre: #4939 #4940] [előzmény: (4935) puzsikreni, 2011-11-13 21:59:42]
Kiváló dolgozó
martigi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


GodvinTagság: 2010-03-01 12:52:46
Tagszám: #82844
Hozzászólások: 292
4937. Elküldve: 2011-11-20 08:53:56,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[15.]

icon50.gif
Köszönjük az információt. Remélem minden kutyusra vigyáz majd a gazdija icon14.gif
[előzmény: (4936) Kartika, 2011-11-19 21:10:41]
Haladó
Godvin adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


KartikaTagság: 2010-02-13 17:21:53
Tagszám: #82348
Hozzászólások: 759
4936. Elküldve: 2011-11-19 21:10:41,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[16.]

icon50.gif
Hallottátok?
Állattartók, kutyások figyelem - Légvédelmi gyakorlat SZIRÉNÁVAL!

November 21-én készenlétbe helyezik a védelmi igazgatás teljes rendszerét, tesztelik az országban található mintegy 2500 légvédelmi szirénát.

... A tesztelése céljából 18.00 órakor országszerte megszólalnak a légvédelmi szirénák. Ilyen akció sok tíz éve nem volt, tehát a mai kutyák nem ismerhetik e hangot. Sok kutya meg fog ijedni. Hétfő déltől fokozottan figyeljünk az állatainkra. A sétáltatásnál használjunk pórázt ! Az állataink nyakába bilétán helyezzük el az elérhetőségünket.

A lakosságnak a jelzés hallatán semmilyen teendője nincs, az csak a rendszer próbáját szolgálja.

bővebben:

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Állatokat Védjük Együtt Alapítvány!
http://egrimenhely.gportal.hu/
[válaszok erre: #4937]
Törzstag
Kartika adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


puzsikreniTagság: 2006-02-25 17:01:21
Tagszám: #27632
Hozzászólások: 564
4935. Elküldve: 2011-11-13 21:59:42,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[17.]

Szia!
Az ózdi mentés ugyanúgy folyik mint eddig, csak ez a topic nem.
Nagyon köszönjük a fuvar felajánlást, lehet, hogy élnénk vele. Akkor pár nappal előtte megkérdeznénk majd emailben, ha lenne feljövő kutyus.

icon50.gif
[válaszok erre: #4938] [előzmény: (4934) martigi, 2011-11-13 12:51:05]
Törzstag
puzsikreni adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


martigiTagság: 2004-04-19 17:26:46
Tagszám: #10093
Hozzászólások: 10575
4934. Elküldve: 2011-11-13 12:51:05,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[18.]

2011. december 4-én egy jótékonysági ajándékozás miatt Ózdra megyünk, a város egyik szegény kerületébe.

Bár mostanában nem nagyon vannak hírek, képek az ózdi gyepi kutyáiról, de ha lenne kutya, akit el kell hozni Budapestre, s valaki rugalmas időben - nem tudom a másik program időbeli alakulását - ki tudja nekünk adni az adott kutyát, a Budapestig történő fuvarját vállaljuk, mert dobozos autóval megyünk.

[email protected] - ha valakinek érdekes lehet. icon50.gif

Futrinka Egyesület
Tacskó S.O.S.
[válaszok erre: #4935]
Kiváló dolgozó
martigi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


PiciBeaTagság: 2007-08-06 02:34:31
Tagszám: #47761
Hozzászólások: 1698
4933. Elküldve: 2011-11-13 11:05:54,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[19.]

Tündének icon70.gif

227096_1519351602177_1786168213_975594_7489612_n.jpg

Állatmentő Liga
Kiváló dolgozó
PiciBea adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


GodvinTagság: 2010-03-01 12:52:46
Tagszám: #82844
Hozzászólások: 292
4932. Elküldve: 2011-10-31 08:34:57,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[20.]

icon50.gif
Nagy köszönet, hogy gondját viselitek Bélának icon32.gif
Akkor Ő egy valódi gyöngyszem - reméljük hamarosan megleli végleges és jó gazdiját. icon14.gif
[előzmény: (4931) T.Anna, 2011-10-29 08:07:27]
Haladó
Godvin adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


T.AnnaTagság: 2004-03-22 06:47:47
Tagszám: #9558
Hozzászólások: 12721
4931. Elküldve: 2011-10-29 08:07:27,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[21.]

Béla 2011 januárjábán került a Lelenchez.
Gyepin:
Farkas.JPG

A fekete, esélytelennek titulált idős kan kutyára persze még egy érdeklődő telefonunk sem volt, viszont nálunk nem "ketyeg az óra".
Béla komoly külseje mögött egy aktív, vidám, labdázni imádó, csupaszív, kedves kutyát találna, aki venné a fáradságot megismerkedni vele.
Lehet vele jókat sétálni, nagyokat labdázni, de nyugodt, derűs természete okán idős ember hálás társa éppúgy lehetne, mint aktív, gyermekes család tagja.
PuszisBéla
PA289717.JPG
FigyelősBéla
Bela02.jpg

[válaszok erre: #4932]
Kiváló dolgozó
T.Anna adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


GodvinTagság: 2010-03-01 12:52:46
Tagszám: #82844
Hozzászólások: 292
4930. Elküldve: 2011-10-12 20:48:21,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[22.]

Ez igen, szépséges foxi lett icon32.gif
Köszönjük a híreket icon14.gif
[előzmény: (4929) kutyaslany01, 2011-10-12 16:27:04]
Haladó
Godvin adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


kutyaslany01Tagság: 2006-11-22 14:08:44
Tagszám: #37595
Hozzászólások: 3234
4929. Elküldve: 2011-10-12 16:27:04,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[23.]

Aslan az elmúlt fél év alatt nagyon nagy változáson ment keresztül.
Helyes kis foltoskából gyönyörű foxi úr lett. icon22.gif icon32.gif

dscf_aslan__4__800x600.jpg

DSCF3204.JPG

DSCF3151_800x600.jpg

icon50.gif

http://www.megmentelekfarm.blogspot.com
http://www.allatdoki.mlap.hu
[válaszok erre: #4930]
Kiváló dolgozó
kutyaslany01 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


GodvinTagság: 2010-03-01 12:52:46
Tagszám: #82844
Hozzászólások: 292
4928. Elküldve: 2011-09-29 15:23:23,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[24.]

icon50.gif
Köszönjük a híreket és a képeket Dominóról. Okos, jól nevelt kutyus lesz belőle icon32.gif (Legalább bizonyítja, hogy a keverékek is nagyon jól taníthatók icon28.gif )
Sok boldogságot az új Gazdival icon14.gif
[előzmény: (4927) martigi, 2011-09-24 11:18:22]
Haladó
Godvin adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


martigiTagság: 2004-04-19 17:26:46
Tagszám: #10093
Hozzászólások: 10575
4927. Elküldve: 2011-09-24 11:18:22,

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

[25.]

http://futrinka-alap.blogspot.com/2011/09/domino-az-okos.html

Dominó az ózdi gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Kutyaiskolájával bemutatón volt. Olvassátok a beszámolót. icon50.gif

Futrinka Egyesület
Tacskó S.O.S.
[válaszok erre: #4928]
Kiváló dolgozó
martigi adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

[SZERVEZETEK] Ózdi Gyepmesteri Telep

(üzenet: 4946, Kutya)
 
    / 198 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.02144980430603 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail