Regisztrál :: Profil :: Beállítás :: Tagok :: Szavazógép :: Csoportok :: Segítség Vissza :: Főoldal 
 Hozzászólások: 9456522/22 Témák: 18959 Tagok: 112661 Legújabb tag: tarkaz Online: (74/2
 Név: Jelszó:  Eltárol  Elfelejtette jelszavát?
    / 25 
Lista: 
Kép:
Smile:
  
 

Kuruc.info !×!¤!÷!

(üzenet: 619, Politika)
 

xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
75. Elküldve: 2010-03-12 12:18:51,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[551.]

JobbikTV: 2010. március 15. - A Nemzet Seregszemléje - Vona Gábor meghívója

2010-03-11 23:38 barikád.hu
Most áprilisban az ország sorsáról történelmi döntést kell hoznunk. Eldöntjük, hogy az elmúlt 20 év zsákutcájában
topogunk- e tovább, vagy elindulunk végre a Szebb Jövő felé. Március 15-én minden magyar embert várunk
szeretettel a Jobbik ünnepi megemlékezésére, a Nemzet Seregszemléjére!
Mutassuk meg együtt, hogy mi vagyunk többen! Mi, akik Radikális Változást akarunk! Adjon az Isten szebb jövőt!

http://barikad.hu/node/48874

barikad.hu





... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50



Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
74. Elküldve: 2010-03-11 19:44:37,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[552.]


- Az államadósság fizetésének azonnali megtagadása, még annak árán is, hogy ha saját pénzt kell nyomni és nem kell hogy feltétlenül forint legyen a neve. Példaként lásd a dél-amerikai rendszerösszeomlás utáni stratégiai megoldásokat! Nem szégyen a tanács kérés, ott már mind azon túl vannak, ami még csak nálunk most fog bekövetkezni, de még a görögöknél tart.

- A Magyar Nemzeti Bank valóban a MAGYAR NEMZET tulajdona legyen! A bankjegy nyomás és forgalomba helyezés kizárólagosan állami feladat kell, hogy legyen. Idegen kézbe ez nem adható, mert ez esetben ki van téve az ország a nemzetközi pénz oligarchia kénye-kedvének!!!!!!!!!

-folytatások
és egyben adjátok tovább!

minden igaz magyarnak szebb jövőt!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2010-03-11 19:50:10]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


westbam



Tagság: 2006-04-17 19:57:11
Tagszám: #29715
Hozzászólások: 125
73. Elküldve: 2010-03-11 18:05:57,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[553.]

MIT KÍVÁN A MAGYAR NEMZET!

-Valódi RENDSZER-váltást!
-Magyar Alkotmányt - Szent Korona Alkotmányt! (nem a mostani Rákosi-féle, az 1938-as szovjet alkotmány mintájára készült 1949/XX.-magyart)
-Trianon-reviziót! (a kollektív-büntetés eltörlését, erkölcsi-, területi- és kár-térítést)
-Teljes felelősségre vonást! (a kommunista diktatúrától napjainkig a politikai és gazdasági területeken)
-
-Valódi IGAZSÁG-SZOLGÁLTATÁST! (a mai csupán "jog"-szolgáltatással szemben. Ezért ilyen nehézkes, és lassú a "római"-jog)
-Visszahívható politikusokat, és képviselőket! (mentelmi jog megszüntetését, a korrupció kiemelt büntetését)
-Kétkamarás Parlamentet! (Az ország mindenkori méretéhez illő számú Parlamentet. A jelenlegi a történelmi MO-méretű testület)
-Népszavazás útján a NEMZETGYŰLÉS ÖSSZEHÍVÁSÁ-nak lehetőségét! (ha a politikusok nem akarnák meghallani a nép hangját. Ez kultúráltabb megoldás, mint a tüntetés)
-Királyságot, mint államformát! (király-nélküli királyságot, mint Horty idejében volt. Anglia, Spanyolország lehet királyság? Nálunk EZER évig az volt! Most ezek 60 év alatt tönkretették az országot a népi-demokráciájukkal)
-A HALÁL-BÜNTETÉS VISSZAÁLLÍTÁSÁT! (A legdrasztikusabb mértékű büntetés a bűnöző számára a legelrettentőbb. Cérnaszállal nem lehet vaddisznót féken tartani)
-A gazdasági bűncselekmények elkövetőinél a teljes OKOZOTT KÁR MEGTÉRÍTÉSE, s EZEN FELÜL a büntetési tételek megállapítása! (ma a politikus- és gazdasági-bűnözők milliárdokat sikkasztana, de kártérítést nem fizetnek pl: Postabank. A teljes vagyonelkobzás a családtagok vagyonára is terjedjen ki, amit már együttélve szereztek)
-A stratégiai ágazatok, mint energia-, könnyű- és nehéz-ipar, állattenyésztés, mező-, és erdő-gazdaság, víz-, gáz-, kőolaj-készletek VISSZAVÉTELE!

tovább:

-A magyar többségi társadalom érdekei MINDENKOR FÖLÖTTE ÁLLNAK a kisebbségi, és befogadott nemzetek ugyanezen érdekeinek! Vagyis a kisebbségeknek adott kedvezmények nem haladhatják meg a többség előnyeit! (A kisebbségeknek legyen elég, hogy mint befogadó nemzet életteret biztosítunk számukra)
--Ugyanezen etnikumok hátrányai viszont bizonyos esetekben lehetnek szigorúbbak, mint a többségi társadalom büntetési tételei, de annál enyhébbek SOHASEM! (Ezzel is nyomatékosítva a beilleszkedés szabályait a beilleszkedni kívánókra nézve)
-Csak a Nemzetgyűlés, vagy a kétkamarás parlament alsóháza által időszakonként meghatározott számú idegen bevándorló kaphasson letelepedési engedélyt az országban! (biztosítva ezzel a többségi társadalom fennmaradását, s megakadályozva bizonyos "országvásárlási szándékot")
-A magyar termékek és árúk VÉDELME a külföldivel szemben, az ország mindenkori határán belül! (élénkítve ezzel a magyar munkaerő-piacot, a minőségi termékek gyártását, s ezek fogyasztását. Külföldről kizárólag minősített, és extra-minőségű termékek importálása. A vacakot használják ők, a szemetet egyék meg ők)
-A magyar kutatás, és fejlesztés sokkal nagyobb támogatását! (Túl sok magyar találmány vész el, vagy kerül külföldi kézbe, mert a korrupció nem támogatja az észt, a tudást, csak az innovációt)
-Magyar honvédséget! (Ma kevesebb a magyar katona, mint ahány a biztonsági őr. Ma a legnagyobb és legerősebb fegyveres testület az országban az Inkal Security(Moszad), egy izraeli érdekeltségű cég)
-A betegek alapellátása állami feladat! Követeljük ezért az egészségügyi alapellátás állami kézben való megtartását úgy, hogy a közösségi kórházakat, azok működtetését az állam NEM ADHATJA ÁT, és a kezelések ingyenességét nem szüntetheti meg! A törvény szerint minden magyar állampolgárnak az elérhető legmagasabb szintű ellátást kell biztosítani. (Ez a MAI orvos-technológiai, gyógyászati színvonalat, gyógyszerkutatási ismereteket jelenti, nem azt, hogyha romos a kórház, vagy nincs műszer, akkor az lenne az ottani legmagasabb szint!)
-A köz-oktatás állami feladat! (-ezt fejtse ki hozzáértő-)
-
-
- folytassátok! (és add tovább!)
Haladó
westbam adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50



Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
72. Elküldve: 2010-03-11 14:18:39,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[554.]


NYOLC ÉV ÉS 20,4 Mrd USD HIÁNYZIK MAGYARORSZÁG ÉLETÉBŐL


"A mi éveink" - Magyarország számokban 2002 - 2010
Megdöbbentő:


Igen, megcsináltátok!
Együtt! Most igyátok a levét! Kifogytunk a szóból, kifogytunk mindenünkből a kezetek nyomán.

Ti még soha nem voltatok éhesek azért, mert nincs munkátok! Ti még soha nem hajoltatok meg lesütött szemmel fizetésnapon, mert még volt munkátok! Amiről ma már látszik, hogy látszat.

4.000.000 magyar ember a szegénységi küszöb alatt tengődik! 3.000.000 ember ebben az országban naponta éhezik! Öregjeinknek nem tudunk segíteni, a szemünk előtt elsorvadnak. Teljes csődbe vittétek/engedtétek vinni ezt a csodálatos országot. Most is csak habosítjátok a nincset! A mi nincseinket. A hazug GDP mítoszát szajkózzátok a hónapok óta lebegtetett gazdasági összeomlás szélén is.

A bűn az bűn marad. Nagyobb kárt okoztatok, mint a világháborús szőnyegbombázások. Az utolsó szegnek is lába kélt, nincs falat a gyerekeinek. Magyarország teljes állami vagyonára zálogbilogot verettetek!

Halljátok hát! Nem a magyar emberek vették fel azt az irdatlant pénzt, amivel egyikőtök sem képes emberi tisztességgel elszámolni. Ezért nektek felelni kell! Mindnek! Az egyik herdálta, a másik hagyta.


Igen, megcsináltátok! Most igyátok a levét! Nem szomjazzátok bűneitek levét? Pedig az a pohár rátok vár!

Mégis mit gondoltatok, meddig visel el titeket a nemzet? Hogy itt nem történtek nagyobb éhséglázadások, azért térden és külön-külön kezet kellene csókolnotok minden miattatok nélkülöző magyarnak!

Nyolc év hiányzik milliók életéből! 20,4 milliárd USA dollár hiányzik unokáink szájából. Erre nincs bocsánat! Történelmi szükségszerűség, hogy mennetek kell. Így kijelentő módban kifejezve.

Ebben az országban pengenek az idegek, feszülnek a maradék izmok. Ebben az országban egyetlen napra vár mindenki. Az élteti a tömeget, hogy utolsó békés mozzanatként JÓ helyre húzza be az X-et. Jobb helyre!

Reszkető kezekkel és maradék reménnyel a fülke magányából indul a földcsuszamlás. És ezt végig fogjátok nézni, ahogy a nép most ítél. Előfordulhat, hogy próbáltok az eredményen kozmetikázni. De ezt nem lehet majd! Minden ráncot nem lehet elsimítani, mert miattatok szántotta a homlokunkra ez a nyolc sorvasztó esztendő. Miattatok, akik egyetlen percre sem gondoltatok azokra a milliókra, akiknek a keservesen kiizzadott adóforintjaiból busás hasznot sarcoltatok, és merő naplopásért kaptatok fényűző ellátást tőlünk.

El innen! El veletek! Nem kelletek többé senki magyarnak!
ELÉG! ELÉG VOLT! MOST MÁR AZTÁN ELÉG VOLT!



Minden igaz magyar embernek csak azért is:
Adjon az Isten végleg-nélkületek szebb jövőt!

L.K.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2010-03-11 14:28:04]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50



Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
71. Elküldve: 2010-03-10 18:03:39,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[555.]

Széles megfutamodott


Elmaradt tegnap este a Magyarok Házában Széles Gábor, az Echo Tv - Magyar Hírlap - médiabirodalom tulajdonosának előadása.

Hogy soha nem jutott volna eszünkbe meghallgatni Szélest? Nem érdekel minket, mit mond magáról és erőltetett, hazug médiabirodalmáról? Tényleg nem.

Nem is azért mentünk este hatra az MVSZ székházába, a teremben lévők nagy többségét az a cél vezérelte, hogy megmondják véleményüket a Magyar Hírlap vérlázító cikknek nem nevezhető, a bulvárnál is mélyebb színvonalú kreált, hamisításon alapuló írása miatt, amit Vona Gábor lejáratására találtak ki.

A teremben kevesen voltak, sok nyugdíjas, ráérő ember, akik rendszeresen járnak a Magyarok Házának rendezvényeire. Hat óra előtt viszont egyre több fiatal érkezett, jobbikos kitűzővel vagy jobbikos szívvel, kezükben a Magyar Hírlap aznapi száma, gondolataikban a megformált mondatok, amit rázúdítanak majd a médiabirodalom fejére. A színpadra azonban egy úr lépett ki, bizonytalan hangon kért elnézést a megjelentektől, de mint mondta a beszélgetést levezető riporter hirtelen betegnek érezte magát, és a politikai viszonyok is ugye kiélezettek, meg van valami nem egyezés is, így elmarad az esti beszélgetés.

A teremben először fojtott hangon berzenkedtek az amúgy is teljes szívükben felháborodott emberek, akik azért jöttek, hogy végre beolvassanak annak az embernek, aki nemzetinek hazudott lapjában és televíziójában már jó ideje félreinformál, aki szinte már csak kárt okoz, hiszen értékes munkatársa már alig van, csak kevesen bírják az ottani mocskot. Ne a megvett, talpnyaló Bayerre, Vámosra és Szentesi Zöldire gondoljunk az értéken, nekik már befellegzett, ők már csak valami átképzésen gondolkodhatnak.
Hamar kialakult a beszélgetés a terem előtt azok között, akik meg akarták mondani véleményüket Szélesnek. Huszonéves jobbikos egyetemisták, szívük fiatal haragjával magyarázták az idős néniknek, miért is vannak itt. Idősebb férfiak sorolták, mit akartak Szélesnek felróni.
A jelenlévők számára világos volt, hogy Széles Gábor gyáván megfutamodott, nem mert kiállni a nyilvánosság elé, hiszen ő pontosan tudja, ki és hogyan hozta össze a koholmányt Vona Gábor lejáratására. De nem számoltak azzal, hogy aki Vona Gábort csak egyszer is hallotta beszélni, egyszer is olvasta írását, csak egyszer találkozott vele az is tudja, hogy nem egyeztethető össze ez a mocsok az egyéniségével. Ebben az országban viszont egyre többen vannak, akik ismerik őt, ismerik a Jobbik programját és tűzbe mennének érte. Édesapám egyszerűen csak azt mondta, hogy ezután nem nézi többet az Echo tévét.

Széles ezzel nem számolt, ő nem ismeri a nép erejét, szeretetét, honnan is ismerné. A sok ezer néhai Ikarus dolgozó viszont annak idején megismerhette a kommunistából kapitalistává átvedlett "haveri kutya" jellemét. Ilyen ember pont beleillik Orbán Viktor nemzetinek egyáltalán nem mondható vonósai közé.

A Magyarok Világszövetségének korrekt nyilatkozatát, mely világossá tette a rendezvény elmaradását csak otthon tudtuk meg, melynek utolsó mondata simogatja lelkünket: a Magyarok Világszövetsége nemkívánatos személynek nyilvánítja székházában Széles Gábort.
barikád.hu

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
70. Elküldve: 2010-03-09 22:47:28,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[556.]

Olvasónk feltörte Bayer adatlapját – Orbán rendelte meg a Vonához írt levelet!

<IMG src="bayervonabiz1.jpg" border="0">

Mint kiderült, a Jobbikot és annak elnökét, Vona Gábort mocskoló Bayer-cikket maga
Orbán Viktor rendelte meg. Bayer iwiwes adatlapján találta olvasónk az alábbi
levélváltást, melyhez nem is kell különösebb magyarázatot fűznünk, hiszen egyértelmű
a tényállás, ugye?


<IMG src="bayervonabiz2.jpg" border="0">

Vagy csak ilyen könnyű összehozni egy jó kis "bizonyítékot" valódinak (és feltörtnek)
tűnő adatlappal, s valódinak tűnő küldött és fogadott levelekkel?
Döntsék el Önök.
(Attól függetlenül persze, hogy nyilván megrendelésre mocskolódott a Bayer nevű
prostituált, de információink szerint nem Orbán, hanem Kövér László kérte a nyílt
levél megírására.)

Kuruc.info

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50



Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
69. Elküldve: 2010-03-09 13:49:02,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[557.]

Kedves Honfitársaim!

Jó hírem van a nemzeti radikalizmussal szimpatizálók számára! Hiába erőlködnek a Jobbikot sorozatosan lejáratni próbáló hitvány alakok, hiába próbálkoznak, minden a visszájára fordul.

Aljas rágalmaik napról napra csak erősebbé teszik ezt a pártot!

bayerorban.jpg



SZÉLES ELVTÁRS
PÁRTIDEOLÓGUS LETT

vj.bmp
Széles Gábor (képen), többszörös cégtulajdonos, a Fidesz pénzelője és támogatója, saját lapjában fölcsapott ideológusnak. MÁRCIUS 8 - VONA GÁBORT HITLERHEZ HASONLÍTOTTÁK
Részletek a Magyar Hírlap Széles Gáborral készített interjújából:
– Ugyanebben a tévéműsorban az is elhangzott, hogy a Jobbik úgynevezett nemzeti bolsevizmust képvisel. Mi erről a véleménye?
– Ehhez először történelmi perspektívában kell megvizsgálnunk a német nemzetiszocializmust és a szovjet kommunizmust. Adolf Hitler elsősorban a 1929–30-as világválságban megnyomorított városi munkásságra építette programját. Ekkoriban nem is törődött nagyon a parasztsággal, de később az is az NSDAP politikájának támogatója lett. Hitler ezért nem is tett különbséget a munkásság és a parasztság között. A Szovjetunióban Lenin és Sztálin ugyancsak a munkásrétegre épített, a munkások viszont kimondottan ellenségüknek tartották a parasztokat. Erre bizonyíték a kolhozosítás, a kulákfogalom bevezetése és az ukrajnai mesterséges éhínség kirobbantása is.
– A Jobbik mire építhet?
– Az aktív, dolgozó munkásokra nem, hiszen nincs már munkásréteg. Viszont nem meglepő, hogy a tavalyi uniós választásokon és a mostani közvélemény-kutatásokban is azokban az észak-magyarországi körzetekben erős, amelyek egykor ipari központok voltak, de a munkások munkanélküliek lettek. Ugyanez jellemző Kelet-Magyarország elszegényedett paraszti területeire is, ahol a parasztság napi megélhetési gondokkal küzd. A Jobbik csak azokban a mezővárosokban, nagyobb településeken nem erősödött meg, ahol a polgárosodás úgy-ahogy lezajlott. Ugyancsak „sikeres” azon fiatalok körében, akik főiskolát végezve állástalansággal, perspektívanélküliséggel találják magukat szembe. Párhuzamot vonhatunk a Jobbik és a történelmi kommunista, illetve náci alakulatok között abban is, hogy hozzájuk hasonlóan a Jobbik is pártmilíciát hozott létre. Az ellenségképet ők viszont nem a kulákságban, hanem a cigányságban találták meg. Ez színtiszta demagógia, csak a feszültség fenntartása, nem a megoldás az érdekük. Tehát helytálló az a megfogalmazás, hogy ők a nemzeti bolsevizmus pártja.

ÜZENJÜK SZÉLES ELVTÁRSNAK
Hitler nem tett osztálykülönbségeket, hanem a nép egységes boldogulását nézte, míg Sztálin rendszere minden osztályt kifosztott, a nép csak rabszolgának kellett neki. Széles elvtársnak eláruljuk ma is van magyar munkásság, mint réteg. A Jobbikot Észak-Magyarországon nem a munkanélküliség miatt támogatják, hanem elegük lett a kommunisták és cigányok bűnözéseiből. A Jobbik nem pártmiliciát hozott létre, hanem a hatalmas cigánybűnözés elleni védekezés hozta létre a gárdát, ez spontán folyamat volt. Tehát nemzeti önvédelemből. A cigányok nem ellenség, hanem nagyszámú bűnöző rétegük van, akik semmiképpen sem akarnak beilleszkedni a magyar viszonyok közé, ők a bűnözésből akarnak megélni. A Duna-Delta vidéke az őshazájuk, oda kéne őket visszaküldeni. Állítólag Széles Gábor nem a magyarokat, hanem a cigányokat akarja "fölemelni". Na, ezt még megvárjuk....


Ezt a videót sem szabad kihagyni azon kedves Honfitársaimnak, kik szerencsétlen hazánk sorsának jobbra fordulását szívből óhajtják, remélik, akarják! Itt egy gané-dombra való féreggel megint sikerült felmosni a sz...s WC deszkát >
Elképzelni sem tudom, hogy gyütt-ment, unintelligens, műveletlen, tanulatlan senkiházi, nyikhaj kis alakocskák honnan merítik a bátorságot, hogy Gaudi-Nagy Tamás, Vona Gábor, Morvai Krisztina formátumú kiválóságokkal pimaszkodni merészeljenek! (Ez is a liberalizmus átka!) Pedig láthatják, hogy minden alkalommal alul maradnak, nagyon mélyen alul maradnak. Nem értem, miért kell erről nap mint nap bizonyosságot szerezniük.

Tisztelettel kérek, továbbítsák ezt az üzenetet minél több címre, hogy ezzel is támogassuk hazánk egyetlen radikális nemzeti mozgalmát, politikai pártját, mert képes és eltökélt is arra, hogy kivezesse nemzetünket a minden idők legnagyobb bajából. Támogassuk ezt az erőt, hogy lezárhassuk dicsőséges nemzetünk félévezredes meggyalázásának undorító korszakát. Különös tekintettel az elmúlt évszázadra!

Zárjuk le azt a gyalázatos korszakot most mert erre békés úton több esélyünk biztosan nem lesz.

Ajánlom mindenkinek, hogy látogassák a nemzeti oldal internetes sajtóorgánumait, ahol választ kapunk minden megválaszolatlan kérdésre, minden elhallgatott tényre. Sajnos csak itt található meg az igazság, az ördögi fondorlatossággal meghazudtolt valóság!

Minden oldalról, hihetetlen aljas módon támadják a nemzeti radikalizmust. Ebben élen jár ez a maszopos cionproli lendvai-sipánka-ildibildi, a fityeszes kövér-bajusz-laca, és újabban a bértollnok bayer- mélyresüllyedt-zsoca is, kinek a szeme se áll jól, mert állandóan szemlesütve mondja meg nekünk a frankót, s ha olykor-olykor fel is néz, mindig csak sunyi tekintetet enged láttatni magáról!

Nem érdekes, hogy a maszop a fityeszt; a fityesz meg persze a maszopot vádolja ugyanazzal: mármint hogy a Jobbik kinek is a kreálmánya. Ez önmagában is bizonyítja, hogy eszement, velejéig lealjasodott, teljesen erodált pártokról; izraeli zsoldba szegődött bitangokról van szó.

Gondolom nem csak nekem jutott eszembe eddig; nem csak én látom az összefüggéseket, amelyekkel ha szembesítjük, akkor talán még időben a jobbik oldalra tudjuk fordítani a kétkedőket, a bizonytalanokat, a megvezetetteket! Nem várhatjuk, hogy a választások után lássák be, hogy szavazataikat országvesztő gazemberekből álló pártokra vesztegették. Még egy el...ott négy évet biztosan nem bírunk már ki!

Nálam csak ma reggel állt egybe az alábbi gondolatmenet:

Minden nemzeti radikális pártba, amely veszélyezteti ezt az őrjöngő sátáni világrendet és ennek hazai helytartóit, olyan elemek igyekeznek beszivárogni, kik belülről "hivatottak" bomlasztani a pártot. Ez a leghatékonyabb módszer, és ennek a veszélynek különösen az alulról gyorsan építkező pártok vannak kitéve, mivel az "ismeretlenség homályából" újonnan csatlakozó tagjaik alapos szűréséhez nagyon sok időre van szükség.

Amennyiben egy párt a tagjai között ilyen ejtőernyősöket, küldötteket talál, akkor a leghelyesebben akkor jár el, ha az illetőt a pártból azonnali hatállyal kizárja. Amennyiben alaptalan egy vád, rágalom csupán, akkor minden eszközzel megvédi az ártatlanul megvádolt tagját. Van azonban egy harmadik eset is: amikor a megvádolt tag, függetlenül ennek igazságtartalmától, magától lemond annak érdekében, hogy nem hozza rossz hírbe a pártját.

Ezeket teszi a Jobbik; ezt csakis és kizárólag a Jobbik teszi!

Az esetek többségében azonban teljességgel lehetetlen kizárni a bomlasztó elemeket, ha ezek valóságos tényekkel zsarolnak. Lásd a maszopot, szadeszt, mdf-et. Ott mindenki zsarolható, mert mindegyik köztörvényes bűnöző. Csak a mentelmi joguknak köszönhetik, hogy még mindig szabadlábon vannak!

Egy párt vezetősége azonban csak akkor zsarolható, ha tényleg van takargatni valója. Ha van, és mégsem enged a zsarolásnak, akkor az illető kitálal.

A Jobbik hihetetlen gyorsasággal növekvő párt, és ahogyan látjuk, sajnos ott is találni olykor nem oda illő személyeket, akik pl. eltitkolják büntetett előéletüket, és ezzel kompromittálják az egyetlen nemzeti radikális pártot. A Jobbik a hiteltelenné vált személyeknek a pártagságát azonnal megszünteti, ami világos bizonyítéka annak, hogy minden igyekezetével iparkodik megtisztulni a beszivárgott, a pártot lejáratni szándékozó elemektől. És ezt éppenséggel azért teheti meg játszi könnyedséggel, mert nincs takargatni valója!!! Ezzel a párt ugyan megtisztult a mételytől, de nem jelenti azt még, hogy a rágalomhadjárat leállt. Sajnos erre is találni az elmúlt napokban példát!

Egy párt, egy szervezet (beleértve az emberi szervezetet is) csak akkor tud megtisztulni a kórtól, ha nem hatalmasodott még el benne. Ha nyüzsögnek a férgek, mint az összes többi ismert párt esetében is, akkor csak idő kérdése, meddig bírja, mikor múlik ki! Ez a folyamat napjainkban a szemünk előtt zajlik. (SZDSZ, MDF, MSZP)

Sajnos egészséges szervezetet is el lehet pusztítani. Ha nem eléggé erős, akkor akár kívülről is!

Azt már régen tudjuk hogy a tolvaj hazaárulók nem akarják átadni a népnek a hatalmat.Félnek a konc elvesztésétől és a felelősségre vonástól,ezért mindenkit igyekeznek kikezdeni lejáratni és bemocskolni. Azt már előre sejthetük hogy részükről minden idők legmocskosabb kampánya következik. A magyar hírlapban most már a jobbik vezetőinek a magán életével is foglalkoznak, elfelejtve Jézus példázatait: " Más szemében a szálkát is , de a sajátjukban a gerendát sem akarják meglátni" vagy "Az vesse rá az első követ, ki maga nem vétkezett"
Sajnos a mocskolódásuknak és a hazugságaiknak ezekkel a Magyar hírlap cikkekkel még korán sincs vége!

Ahhoz, hogy a Jobbik talpon maradhasson, elsősorban bíznunk kell benne, és meg kell adnunk nekik minden segítséget, hogy aztán joggal remélhessük, kikövetelhessük a jobb és szebb jövőt!

Úgy legyen! Ámen.

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
68. Elküldve: 2010-03-08 23:08:57,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[558.]

A ZSIDÓ VÁLASZTÁSI RENDSZER ERRE ÉPÜL

A jelenlegi alaptörvény szabad mandátum alatti értelmezésére vonatkozó AB döntés szerint
- a képviselő és választók közötti jogi függőség a választással megszűnik
- a képviselő egyetlen kérdésben sem köteles választói véleményét kikérni
- a képviselőt mandátumának ideje alatt a választók semmiért nem vonhatják felelősségre
- a képviselő mandátuma ilyen módon meg nem rövidíthető
- a képviselő és választók kapcsolata politikai természetű, azaz
felelősség csupán a választások során jelenhet meg abban, hogy újra
megválasztják-e a képviselőt.


MAGYAR KÉPVISELETI RENDSZERRE JAVASLAT
- a lemondást, ha szerződést megszegnék, amely programjukon kívül egyértelmű tartalmazza,
hogy határozottan és egyértelműen képviselik
- a történeti alkotmány jogfolytonosságának helyreállítását,
- alkotmányozó nemzetgyűlés összehívását,
- az alkotmányos alaptörvény alapelveiről népszavazás kiírását,
- Magyarország föld-, víz-, levegő- és földjében rejlő energiakincseinek nemzeti tulajdonba helyezését,
- kétkamarás országgyűlés létrehozását,
- a tisztviselők elszámoltathatóságát,
- külhoni nemzettestvérek állampolgárságának és képviseletének rendezését.

(MSZ hírlevélből)
--------------------------------------------------------------------
icon28.gif icon28.gif

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
67. Elküldve: 2010-03-08 20:55:36,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[559.]

Egyre profibbak a jobbikos gerillavideók - itt a friss termés

http://kuruc.info/r/52/56043/

÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
icon2.gif icon2.gif icon2.gif icon2.gif icon2.gif icon2.gif icon53.gif icon32.gif

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
66. Elküldve: 2010-03-08 13:59:15,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[560.]

Vona Gábor: "Ha valaki törvényalkotóként sértette meg a törvényt, az duplán vétkezett..."

2010-03-07 18:10 barikád.hu


Olyan törvényeket kell hozni, amelyekkel fel lehet számolni a politikusbűnözést, a számonkérést pedig
meg kell valósítani - mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke Salgótarjánban lakossági fórumon több száz
résztvevő előtt.


Vona úgy fogalmazott: "Nekünk nem fog megremegni a térdünk, ha bizonyos politikai szereplőket, akik
most nagy mellénnyel beszélnek, majd börtönbe kell zárni. Ugyanis nagyon sokan a jelenlegi
parlamentben börtönben kellene, hogy üljenek. És fognak is, a Jobbiknak ez az egyik eltökélt szándéka."
A politikus hozzátette: ha nem lesz számonkérés, "ha megint csak ilyen össze-vissza mákonyszerű
átmenet lesz", akkor megint nem lesz ebből az országból semmi.

A Jobbik elnöke a feladatok között sorolta, hogy el kell törölni a parlamenti képviselők mentelmi jogát, a
politikusbűnözést pedig minősített esetté kell nyilvánítani, "hiszen ha valaki törvényalkotóként sérti meg a
törvényt, az duplán vétkezett, a bíróság egy politikusra a büntetési tétel kétszeresét szabhassa ki".
Fontosnak nevezte Vona az ügynöklisták nyilvánossá tételét, a képviselők visszahívhatóságát, a
parlamenti képviselők végkielégítésének eltörlését, mert "Magyarországon mindenkinek, aki lop,
végkielégítése van", valamint a titkosítások feloldását. Feltette a kérdést: "Van-e itt valaki, aki fél attól,
hogy Magyarországon az olajügyeket, a privatizációs ügyeket, a bankkonszolidációs ügyeket, vagy a
cigánygyilkosságok nyomozati anyagát nyilvánosságra hozzák? Én se félek tőle." Vona Gábor azt mondta:
ezek után tudnak nekikezdeni a változásoknak, így a munkahelyteremtésnek is. Ehhez pedig fedezetet ad
a multinacionális cégek és a bankok megadóztatása, az államadósság újratárgyalása, a korrupció
felszámolása, "amiben, ne legyenek kétségeik, az összes parlamenti párt benne van, és onnantól kezdve
már csak annak érdeke felszámolni, aki egyáltalán nincs benne". Átalakítaná a Jobbik a szociális
rendszert is, mert nem kell hagyni, hogy "a szociális hálón potyautasok üljenek", márpedig bizonyára
vannak magyar emberek is, de "a cigány kisebbség jelentős része viszont életvitelszerűen az" - tette
hozzá. Vona Gábor bírálta, hogy "olyanok vitatkoznak a cigánykérdésről, akik még életükben nem
találkoztak élő cigánnyal", és kitért arra is, hogy "a szociális támogatások meg családtámogatások
rendszerét a szociális miniszterünk sem látja át, de egy 10 éves cigány kisfiú több szociális támogatási
formát ismer, mint mondjuk magyar királyt". "Mi azt mondjuk, hogy szeretnénk ezt megállítani, mert
tényleg nem állapot már, hogy az ország egy része már vért izzad, hogy fenntartsa magát, mások meg
csak várnak a sült galambra" - mondta. Leszögezte: a családi pótlékkal segíteni akarják a tisztességes
gyermekvállalást, de elzárják a csapot a megélhetési gyermekgyártástól.

Hír3 - barikad.hu
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
icon9.gif icon51.gif

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50



Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
63. Elküldve: 2010-03-05 23:44:24,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[561.]

Egy pesti srác dala


Feljöttem én a sírvilágból,
lássam, mi történt 53 év után.
A vérem most is kőre folyva lángol,
amint sortűzre lassan elbukám.


Akiktől féltünk egykor, visszajöttek,
s 1956 fegyverére sarat, betont
nem halmozhattak többet...
A földbe búvik újabb negyven évre.


Látom, hogy mennyi, áruló és hóhér
sikálja most tisztára sírkövem,
hiába haltam igazért és jóért,
ha minden íly simán megy nélkülem.


Feljöttem én a sírvilágból,
és látom, mindent tönkretettetek.
A vérem most is kőre folyva lángol,
pirul, szégyenkezik helyettetek.


Dömötör Tibor, 1996 szeptember


http://www.youtube.com/watch?v=jvY4cTqJLUo
http://zionistterror-inhungary.blogspot.com/
Póker, és bosszúálló Sat. buziknak kötelező !

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2010-03-06 00:06:56]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Szilveszter63



Tagság: 2008-07-08 19:31:01
Tagszám: #61273
Hozzászólások: 192
62. Elküldve: 2010-03-05 18:33:38,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[562.]

Budaházyval kapcsolatban van egy észrevételem.
Az a MSZP-és spion minden szava hazugság.
Mert csak a gyuri nevet emlegetik azon a tákolmányos felvételeken.
A gyuri szerintem Echlem Kemál György hungarista szélsőséges exvezér.
Haladó
Szilveszter63 adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
61. Elküldve: 2010-03-05 12:30:49,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[563.]

Visszamondták Pörzse Sándor TV-szereplését!

Elképedve vettük tudomásul, hogy az MTV utólag közölte Pörzse Sándorral:
mégsem szerepelhet a Ma Reggel műsorában. Aztán közölték vele, hogy
akkor szerepelhet, ha kiáll vitázni Csurka Istvánnal. Avval a Csurka Istvánnal,
aki már-már naponta szerepel a médiumokban. Aztán kiderült: Csurka nem ér rá
holnap reggel, így Pörzse Sándor sem szerepelhet a televízióban.

Felháborítónak tartjuk, hogy a demokratikus alapelveket semmibe véve az
egyenlő véleménynyilvánítás legapróbb szikráját sem tanúsítják a
médiumok.

barikad.hu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nesze neked demokrácia, egyenlő esélyek , bezzeg a lEnDvay iLdIke hülye
dumáját valami halálbrigádról, hosszú percekig kellett szenvedni !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
icon37.gif icon72.gif icon74.gif

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
[előzmény: (55) xawax1223, 2010-03-02 19:00:27]
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
60. Elküldve: 2010-03-04 18:05:08,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[564.]

Bogár László: Az új kormánynak új alkut kell kötnie a "birodalommal"
2010. február 21., vasárnap 11:33 InfoRádió

Bogár László közgazdász szerint új megállapodást kell kötni a külföldi tőke képviselőivel. Az egyetemi
tanár erről a "Van kiút?!" című mai, budapesti konferencián beszélt.


Bogár László közgazdász szerint Bibó István 65 évvel ezelőtt pontosan megfogalmazta azt, miből
származnak a társadalmi, gazdasági, politikai, kulturális nehézségek Magyarországon. A magyar politikai
gondolkodás meghatározó alakja Eltorzult magyar alkat, zsákutcás magyar történelem című dolgozatában
azt írta: ha egy emberi közösség a hazugságok egy bonyolult rendszerébe beleszorul, ahol a dolgokat a
nevükön nevezni nem lehet, nem szabad, akkor ez elkerülhetetlenül vezet először az elitek, aztán az egész
közösség értelmi és erkölcsi lezülléséhez.

Az egyetemi tanár a Van kiút?! címmel Budapesten megrendezett konferencia után az InfoRádiónak ennek
kapcsán arról beszélt: ha egy társadalom önámító hazugságokban él, akkor folyamatosan fél attól, hogy
kiderül az igazság. Márpedig aki fél, hajlamos újra és újra hazudni, ezzel pedig öngerjesztő folyamat indul be.

Ezt példázzák Bogár László szerint az elmúlt két évtized fejleményei, amikor a társadalmi elit azt hazudta
önmagának és a népnek, a nép pedig az elitnek, hogy elhiszi: a most fennálló rendszert szabadság,
demokrácia, piacgazdaság, jólét és felemelkedés jellemzi. "Eltelt húsz év, és egyértelműen kiderült, hogy
ez nem igaz, egyszerűen annyi történt, hogy megváltozott a birodalmi függésünk természete" - magyarázta
Bogár László.

Ez az állapot anyagilag és szimbolikusan is folyamatos kárt okoz az országnak, ezért új alkut kellene kötni
a minket függésben tartó birodalommal - fogalmazott a közgazdász. Szerinte nyíltan ki kellene mondani:
tény, hogy a 2008-as adatok szerint az itt működő külföldi vállalatoknál halmozódik fel az összes
megtermelődött profit 92 százaléka. Ahogyan azt is tisztán kellene látni, hogy az országból évente a
megtermelt jövedelem 25 százalékát szivattyúzza ki részben az adósságszolgálat, részben pedig az itt
tevékenykedő külföldi vállalatok profitja.

"Ez olyan megterhelést jelent a magyar társadalomnak, ami láthatólag romba dönti részben a lelki,
erkölcsi, szellemi talapzatát, a fizikai testét - vagyis a népesedését és az egészségét -, valamint a
gazdaságát is" - hangsúlyozta Bogár László.

A közgazdász hozzátette: az elmúlt 21 év során a külföldi vállalatok nagyjából 6 ezer milliárd forinttal több
állami támogatást és adókedvezményt kaptak, mint amennyi pénzt az államkasszába adók és járulékok
formájában befizettek.

Az egyetemi tanár szerint az csak mítosz, hogy ezek a cégek munkahelyeket teremtettek. Mint mondta,
1968-tól 1989-ig a munkahelyek száma félmillióval nőtt, az elmúlt 21 évben viszont - amióta bejöhet a
külföldi tőke - több mint 1 millióval csökkent, és míg a GDP emelkedése az első időszakban évente
átlagban 4, addig az utóbbiban 1 százalékos volt. "A reálbérek pedig jelenleg a 32 évvel ezelőtti szinten
vannak: a 120 ezer forint hajszálpontosan annyit ér, mint az a 3600, ami 1978-ban volt" - fűzte hozzá.

A szakértő szerint e problémák megoldásához a pusztítás mértékének felmérésével kellene hozzálátni.
Ezután új, átfogó társadalmi, gazdasági és politikai nemzetstratégia kidolgozására volna szükség, amely
újrarendezné a viszonyt a "birodalommal, azzal a szimbolikus térben létező globális hatalmi rendszerrel,
amelyet elsősorban a multinacionális vállalatok, a Nemzetközi Valutaalap, a Világbank és a hitelminősítők
alkotnak" - magyarázata.

Az új kormány feladata az lesz, hogy kezdeményezze annak az alkurendszernek az újraszabályozását,
amely régión belül éppen Magyarországra vetítette a messze legpusztítóbb következményeit - fogalmazott
Bogár László.

Hanganyag: Farkas Dávid


... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50



Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
59. Elküldve: 2010-03-04 16:00:57,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[565.]

Nincs más dolguk?

Ennél fontosabb teendője nem is lehetne egy városi rendőrségnek; történetesen a szegedi ÁVH-s erőszak-szervezetnek. Ráadásul bűnügyi helyszínelők végzik a plakátragasztói segédmunkát!

Tán épp azért, mert többre, színvonalasabb szakmai tevékenységre nem képesek.

Tetves cigányok naponta gyilkolnak meg brutális módon magyarokat, és lám! -- országvesztő bitangjaink ilyen alantas munkával látják el a rendőreinket. Ahelyett, hogy gyilkos cigányokat üldöztetnének velük! Kérdés persze, hogy ezek a rendőrök a mieink-e! Annyi bizonyos, hogy a mi kínkeservvel kitermelt adóforintjainkból fizetik őket.


Budaházy-plakátok tépkedésével foglalatoskodnak a szegedi rendőrök

budahplaklet1.jpg

A Vásárhelyi Pál utcáról is begyűjtötték az írást

Szeged – Eltávolítják a város különböző pontjain feltűnt "Szabadságot Budaházynak! Ő egy hős", "Szabadságot a politikai foglyoknak!" feliratokat. A rendőrség büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen - írja a Délmagyar. Alább folytatódik a cikk, hadd lássuk, mi mindenre van idejük a derék rendőröknek, elvégre semmi gond a közbiztonsággal, a cigánybűnözés-probléma megoldva.

budahplaklet2.jpg

A Brüsszeli körúton a buszmegállóban egy üres óriásplakáton hatalmas felirat fogadja a buszra, trolira várakozókat. A "Szabadságot Budaházynak! Ő egy hős!" látszólag nem zavarja az utasokat, mintha nem is nekik szólna az üzenet. Korábban megírtuk: a 2009 novemberében a Centrum oldalában már egyszer feltűnt plakátnak nem volt gazdája. Akkor a rendőrség illetékesség hiányára hivatkozva nem távolította el a feliratokat. Azóta Szegeden több helyre is felfestették a szabadságot követelő mondatot. A korábban eltávolított, Centrum melletti plakátot a Vásárhelyi Pál utcán újra kiragasztották, majd mellé egy teljesen újat is kitettek. A kisméretű, színes "Visszatértek az 50-es évek" kezdetű plakáton a Magyar Ellenállás és a Szent Korona Rádió logóját is felfedezhetjük.
Budaházy kiszabadítását követelő plakátot ragasztottak ismeretlenek a Szeged Első Lions Club Szabadkai úti táblájára is – feltételezhetően azért, hogy aki Röszke felől az 5-ös úton érkezik a városba, elsőként találkozzon szembe ezzel az üzenettel. Heizler Tamás, a Szeged Első Lions Club elnökségi tagja elmondta, azzal, hogy leragasztották a város szélén álló táblájukat, az eredeti matricát is tönkretették. Miután eltávolították az idegen szöveget, kiderült: az eredeti lionsos üzenetet is újra kell gyártani, ragasztani.

Tóth Péter, a Jobbik szegedi elnöke a delmagyar.hu-nak elmondta, a párt nem foglalkozik Budaházy ügyével, ugyanis független jelöltként indul, talán az érintettet kellene megkérdezni. Hozzátette: egyes erők megpróbálják a Jobbikot összemosni a Magyarok Nyilaival, de ahelyett, hogy a pártot próbálnák gyengíteni, foglalkozzanak a fontos dolgokkal: a Jobbik programjával. Tóth nem tartja véletlennek, hogy az országgyűlési választások előtt kerülnek elő azok az emberek, akik a Jobbikot megpróbálják lejáratni.
A rendőrség büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen, rongálás vétsége miatt - mondta a delmagyar.hu-nak Pál János alezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. - A városban a rongálást kimerítő kiragasztott és összefirkált óriásplakátokat bűnjelként kezeljük, eddig három darabot távolítottunk el a reklámtáblákról. A lefoglalt írásokat szakértő bevonásával elemzik - tette még hozzá Pál János.
http://mandiner.blog.hu/2010/03/03/mesterhazy_attila_repulo_cirkusza

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
58. Elküldve: 2010-03-03 07:18:20,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[566.]

Útjára indult a Jobbik kampány-kamionja

2010-03-02 21:24 barikád.hu

Büszkén indultam el a kamionnal a telephelyről, figyelve az emberek megnyilvánulásait.


A járókelő emberek megállnak egy pillanatra és tekintetükkel kísérik a kamiont egészen
a hátrafordulásig. Ha többen beszélgetnek elég ha egy valaki felfigyel, máris témává válik
és a többi is figyel (na persze ilyenkor leveszem a gázról a lábam, hogy minél tovább
lássák az autót).

kamion_0.thumbnail.jpg

Mivel a hátulján is van reklám,nagyon hatásos a mögöttem haladókra. Jó néhányan az
előzést követően dudálnak, ablakot lehajtva intenek vagy vészvillogóval jelzik
szimpátiájukat (hát igen, nem tagadom jólesik).

Lassan húsz éve vezetek és ennyire előzékenyek az emberek a közlekedésben még nem
voltak velem. Ha sávot váltok, ha kereszteződésben akarok valamelyik irányba tovább
haladni, ha a nagy tömeg miatt feltartom a sort és még sorolhatnám, ez természetesen
nem nekem, hanem a Jobbiknak szól.

Nap mint nap más és más élményekkel gazdagodom az utam során. Ma volt olyan
Egerben, hogy a lámpánál álló kocsiból annyira nézték, hogy nem vették észre a zöld
jelzést és a hátsók dudáltak rá. Forgolódnak az ülés pozícióban és keresik tekintetükkel
a kamiont.

Nekem viszont kötelességem úgy közlekedni, hogy ne keltsek ellenszenvet senkiben.
Lehetőségemhez mérten segítem a gyorsabb autókat ezzel is a rokonszenvüket vívom ki.


Nagy Sándor
Recski Jobbik

barikad.hu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
icon2.gif icon2.gif icon2.gif icon2.gif icon53.gif

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50



Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
57. Elküldve: 2010-03-02 21:11:16,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[567.]

N E M T A G A D O M

Igen, megcsinálták. Mostantól hazánkban is büntethető a holokauszttagadás. A Btk. új, 269/C paragrafusa alapján "aki nagy nyilvánosság előtt a holokauszt áldozatának méltóságát azáltal sérti, hogy a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő".

No de, kérem, induljunk el a kályhától. Mi is az a holokauszt (mely szót egyébként viszonylag modern szövegszerkesztő programom helyesírás-ellenőrzője sem ismeri), mit is tilos tagadni?

„A holokauszt a náci Németország által kontrollált területeken a második világháború alatt végrehajtott, a nemzetiszocialista német kormány által eltervezett és irányított népirtás neve, amelynek körülbelül hatmillió európai zsidó esett áldozatul. A náci rendszer más csoportokat is üldözött vagy próbált megsemmisíteni: a cigányokat, az oroszokat (különösen a hadifoglyokat), a lengyeleket, a fogyatékosokat, a homoszexuálisokat és a politikai vagy vallási ellenállókat, például a szocialistákat, kommunistákat vagy Jehova Tanúit.”

Érdekes módon e viszonylag bő felsorolás szereplői közül igen kevesek azok, akik rendszeresen protestálnak a fenti -egyébként valóban igen embertelen- háborús esemény miatt.

És gyakorlatilag egyetlen, igen jól körülhatárolható csoport az, mely a holokausztot követően folyamatosan hallatja hangját, és szót emel a történelmi esemény negligálása, bagatellizálása, vagy egyszerűen a világtörténelem egyik puszta elemeként való besorolása, említése ellen.

A holokauszt tagadása tehát tilos, büntetendő, immár Magyarországon is. Így hát – nem tagadom.

Nem tagadom, hogy egy totalitárius rezsim sokakat faji, vallási, ideológiai alapon megkülönbözetett és halálra ítélt.

Nem tagadom, csak borzasztóan fölháborít, hogy e miatt pont egy olyan vallási és népcsoport siránkozik a leghangosabban, mely magát önkényesen Isten választott népének, felsőbbrendűnek kiáltja ki, a más felekezethez, fajhoz tartozókat pedig alsóbbrendűnek, „gojnak” nevezi.

Eszem ágában sincs, ahogyan a törvény fogalmaz, „nagy nyilvánosság előtt a holokauszt áldozatainak méltóságát sérteni, a holokauszt tényét tagadni, kétségbe vonni vagy jelentéktelen színben feltüntetni”. Pusztán nem értem, hogy egy, az évezredes múltú Magyarországra és magyar kultúrába nagyobb létszámban csupán jó másfélszáz éve bevándorolt társaság miként tüntethet fel egy néhány évtizede rajta esett sérelmet a magyar és a világtörténelem legszörnyűbb, alul- és felülmúlhatatlan, egyedülálló és főleg megkérdőjelezhetetlen, dogmaértékű eseményeként.

Nem vagyok történész. A holokausztról annyit tudok, amennyit a középiskolás történelemkönyvek és -tanárok közöltek, illetve, amennyit saját érdeklődésem kielégítése végett hozzáolvastam. Távol áll tőlem vitatni megtörténtét, fejtegetni jellegét, áldozatainak létszámát és nemzetek, fajok szerinti arányait (ámbár erről egyéb, jelen írásnál jóval régebbi és tőle független források is homlokegyenest eltérően nyilatkoznak).

Történész nem vagyok, de önérzetes magyar polgár igen. És publicista, aki szívesen fogalmazza meg gondolatait hasonlatokba burkolva. Íme egy: cukorbeteg kisgyerek. Nem értik? Megmagyarázom, bár kicsit hosszú lesz…

A magyarországi zsidóság és az őshonos nemzet között hosszú időn át nem volt különösebb konfliktus. A magyarok szántottak-vetettek, csatáztak, mert ehhez értettek, a zsidók pedig kereskedtek, mivel nekik pedig ahhoz volt affinitásuk. Jól forgatták a pénzt, tollasodtak, gyarapodtak, de megfértek egy országban keresztény embertársaikkal.

Egyszer aztán az Úr 1883. esztendejében szörnyű dolog borította fel a viszonylag békés együttélést: Tiszaeszláron egy fiatal szolgálólány rituális célú meggyilkolásával vádoltak meg egy zsidó társaságot. Bár végül felmentő ítélet született, az ügy erősen megosztotta és eltávolította egymástól a magyarokat és a zsidókat. Tudtak még együtt élni, de már nem úgy, mint régen.

Aztán jött a modern cionizmus atyja, a judapesti…. bocsánat, budapesti Herzl Tivadar személyében, akinek 1895-ben megjelent A zsidó állam című könyve és az abban hirdetett eszmeiség futótűzként terjedt a magyar és az európai zsidóság köreiben, majd a mű hatására 1897-ben Bázelben megrendezett első cionista kongresszus végképp megerősítette az izraeliták jó részében a kiválasztottság, az eredendő üldöztetés és sértettség tudatát, így vezetőik eltökélték, hogy ha törik, ha szakad, nekik legföljebb fél évszázadon belül saját, önálló hazájuk lesz, ahogyan maga Herzl írja: „Bázelben megalapítottam a zsidók országát, s ha most még nevet is ezen valaki, várjatok 5 vagy legfeljebb 50 évig és meglátjátok".

Azonban ez a törekvés igen sok pénzt, továbbá igen magas és széles körű politikai kapcsolatokat igényelt. Az Európában és azon belül Magyarországon a kiegyezés idejére, de az I. világháború végéig aztán főleg nagy gazdasági és politikai befolyásra szert tevő zsidóság kezdett népszerűtlenné, idegenné válni a gazdanemzetek, így a magyarság szemében is.

Adolf Hitler, a Harmadik Birodalom megálmodója és teremtője volt az, aki intézményesítette a zsidók elleni fellépést Európában, és ennek eszközeként a hátrányos faji megkülönböztetésben és tömeggyilkosságban manifesztálódó holokausztot választotta és valósította meg rezsimjével.

Vitathatatlan, hogy a tömeges megsemmisítés, a népirtás még háborús körülmények közt is elfogadhatatlan eljárás. Ám sajnos a világtörténelem során számos elvakult vezető, kegyetlen uralkodó, véres kezű diktátor létezett és létezik, akik különböző indokokkal e rendkívül kegyetlen módszerhez folyamodnak sátáni terveik véghezvitele érdekében. A holokoauszt előtt is, és utána is.

A II. világháború véget ért, a koncentrációs táborokat felszabadították, a zsidóknak lett saját országuk.

És innentől kezdve a világ zsidóságának legnagyobb része elkezdett úgy viselkedni, mint a fent ígért hasonlatban szereplő cukorbeteg gyermek, aki, mivel szülei mindent megengedtek neki betegsége feledtetésére és ellensúlyozására, torz lelkű, ellentmondást nem tűrő és tiltást el nem viselő felnőtté vált.

A zsidók régi-új hazájukban felépítették a világ egyik legmilitánsabb országát, létrehozták egyik legarrogánsabb hadseregét és vallási diktatúráját, valamint a Föld egyik leghírhedtebb titkosszolgálatát. Esztelen bevándorlási politikával, főleg az államalapítást követő időszakban Izraelbe vonzották a világ más részein szétszórva élő, úgynevezett diaszpóra-zsidóság jó részét, amiből (számukra) logikusan következett a szomszédos államok területeinek elhódítása, a polgári (telepes) és katonai gyarmatosítás eszközeivel.

Izrael atomhatalommá, majd atomnagyhatalommá válásával párhuzamosan a jórészt onnan vezérelt, maradék diaszpóra, illetőleg a zsidó állam eleve e célnak szentelt ügynökei elképesztő vehemenciával épültek be az USA és számos európai állam gazdasági és politikai elitjébe; egyesek szerint ezek köztes lépések a teljes világgazdasági és pénzügyi hatalom megszerzése érdekében, mások azt is hozzáteszik, hogy a szomszédai által egyre tűrhetetlenebbnek tartott, a Közel-Keleten egyre kevésbé biztos pozíciójú Izrael lakosságát egy, a térséget destabilizáló fegyveres konfliktus (pl. USA-Irán, Izrael-Irán) esetén valahová evakuálni kell(ene), erre pedig Kelet-Közép-Európa, azon belül is Magyarország tűnik (mára már remélhetőleg csak tűnt) ideális célállomásnak.

Tűnt, hiszen Magyarországon erősödik az antiszemitizmus (pontosabban: az antijudaizmus és anticionizmus, zsidóellenesség), minden nemzetközi törekvéssel dacolva olyan pártok, mozgalmak alakulnak, melyek határozottan felemelik szavukat a holokausztot védőpajzsként maga előtt toló zsidó gyarmatosítás ellen.

Egy szó, mint száz, nem tagadom. Nem tagadom sem a fenti 11 bekezdés igazságát, sem a holokausztot. Egyiket sem. És biztos vagyok benne, hogy az úgynevezett holokauszt-tagadónak aposztrofált személyek és ideológiák döntő többsége sem magát a történelmi eseményt és ártatlan emberek igazságtalan megölését vonja kétségbe, hanem azt állítja, hogy mindez nem lehet hivatkozási alapja a pozitív diszkriminációnak, a fajvédelemnek, a következmények nélküli kulturális, ideológiai és gazdasági-pénzügyi gyarmatosításnak.

Talán lesznek, akik a fentiek alapján úgy vélik, hogy megvalósítottam a Btk. új, 269/C paragrafusában foglaltakat; de bízom benne, hogy jóval többen akadnak olyanok, akik egyetértenek, vagy legalábbis elgondolkodnak.

Elgondolkodnak azon, hogy sokaknak milyen meglepetést okozna, ha a magyar kormány hirtelen kijelentené, hogy mivel a hazánk egykori területének kétharmadát lakossággal, kultúrával, ásványkincsekkel, heggyel-folyóval együtt elrabló Trianoni Szerződés helyreállíthatatlan gazdasági, demográfiai és erkölcsi károkat okozott Magyarországnak, mostantól ez a nép nem ismer el magára nézve kötelezőnek semmilyen szerződést, főleg nem az utóbbi évtizedek államadósságát, és elvárja az elcsatolt területeket jelenleg magukénak valló országoktól, hogy állítsanak Trianon-emlékműveket, és a szerződés minden évfordulóján tartsanak gyásznapot.

Nem tagadom, örülnék, ha ez utóbbiak lennének többen.


Jelen írás bárhol és bármikor felhasználható, korlátlanul továbbítható, de csak egészében és változtatás nélkül, a szerző nevének feltüntetésével. A szöveg megváltoztatását, részletekben, vagy más nevében történő közlését a szerző megtiltja.
Münzberg Mihály
Nyíregyháza
2010. február 27.

http://kutasi.blogspot.com/2010_03_01_archive.html

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50



Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
56. Elküldve: 2010-03-02 19:13:21,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[568.]

FÉREGTELENITŐ

Kötelező anyag!

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
55. Elküldve: 2010-03-02 19:00:27,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[569.]

Remélem a Választás első fordulója után, már más TV csatorna is le fogja
vetíteni a JOBBIK Hiradó részeit, ugyanis minden embernek szólna, nem csak
annak, aki a Kuruc.info-ra látogat.

Hátha egy-két mosott agyú fIDEszes szavazó objektívebben látja a JOBBIK-ot,
nem dől be a fIDEsz vezetők hazugságainak, amit a JOBBIK Magyarországért
Mozgalomról terjesztenek !

Az ORTT-nek muszáj lesz lépnie az első forduló eredményének ismeretében,
hogy nem csak az EMESZPÉ; meg a fIDEsz létezik ! ! !
Kötelezni a közszolgálati Médiákat a tényszerű, igazságos tömegtájékoztatásra,
nem a hazudozásra!
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
Szebb jövőt! icon51.gif

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
[válaszok erre: #61]
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50



Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
54. Elküldve: 2010-03-01 13:28:28,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[570.]

Drága barátaim jól gondoljátok meg hogy hova rakjátok majd az X-et ! Mert ha ha továbbra is azok a harácsoló hazudozó hazaáruló politikusok, és pártok kerülnek a hatalomra kik az elmúlt 20 évben közös összekacsintással kirabolták és tönkre tették az országot.(Mind eladta a jövőnket. Nem a sajátjukat, hanem a miénket.)De ha most hisztek a kápráztató parasztvakító ígéreteiknek akkor minden utcába kirakhatjuk a táblát,hogy Magyarországnak vége!

<IMG src="magyarorszag_vege.jpg" border="0">

http://www.gondola.hu/cikkek/70013

http://www.talk.eoldal.hu/cikkek/beszelo/Mozim
www.jelenczki.hu

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
[Ezt a hozzászólást újraszerkesztették: 2010-03-01 13:37:41]
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
53. Elküldve: 2010-03-01 12:42:43,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[571.]

ujlogo.jpg

Nari & Pari parája - új gerillavideó borzolja a parlamenti egypárt idegeit

http://kuruc.info/r/52/55990/

!! Nagyon Jó !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
icon53.gif icon53.gif icon53.gif

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


Topi-50



Tagság: 2006-06-13 16:29:32
Tagszám: #31643
Hozzászólások: 5406
52. Elküldve: 2010-02-28 14:57:29,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[572.]

Mákvirágok egy csokorban/Vas Népe/

JÓ REGGELT, MAGYARORSZÁG!!! Volt-e rendszerváltás???

Ifj. dr. Bárd Károly: Antall-kormány államtitkára
Apja: dr. Bárd Károly ÁVH-s tiszt

Simor András: Magyar Nemzeti Bank elnöke
Apja: Simor János, építőipari-miniszter helyettes a Kádár-rendszerben

Elbert Gábor: korábbi sport államtitkár, MLSZ főtitkár
Apja: Elbert György, rendszerváltásig a Sporthivatal belügyi összekötője

Vásárhelyi Mária: szociológus ("nemzetgyűlölő") Vásárhelyi Júlia, Vásárhelyi István: az Állami Vagyonkezelő ügyvezető igazgatója
Apjuk: Vásárhelyi Miklós, a Soros Alapítvány helytartója

Borsi László: ingatlanszakértő; korábban államtitkár a Gyurcsány-kormány Fészekrakó Programjában
Apja: dr. Borsi Emil, a rossz emlékű egykori Pártfőiskola igazgatója

Földes György: MTA Politikatörténeti Intézet igazgatója
Apja: Földes László, a Kádár-rendszer belügyminiszter helyettese, a Munkásőrség alapítója !!! , állítólag '56-ban ő lövetett az FVM tetejéről !!!

Ifj. Apró Antal: korábbi titkosszolgálati vezető
Testvére: Apró Piroska, Dobrev Klára mamája. Vején (Gyurcsány Ferenc) keresztül naponta részese az országban történteknek.

Niklai Ákos: Magyar Turizmus RT igazgatója
Apósa: Fekete János a Magyar Nemzeti Bank örökös alelnöke, a nemzet megnyomorítója

Ungár Klára: SZDSZ képviselő
Apja: Ungár Lajos, katonai elhárító, munkásőr parancsnok, hosszú éveken keresztül a MAZSIHISZ alkalmazottja

Schmidt Mária: A MAZSIHISZ pénzén korábban a jeruzsálemi egyetem hallgatója, ma a Terror Háza Múzeum igazgatója (!!!), Ungár Klára sógornője, Ungár Lajos menye, aki a Terror Házában a szégyenfalra nem volt hajlandó engedélyezni apósa fényképének kitételét

Havas Szófia: MSZP képviselő, az 56-os forradalom tagadója
Nagybátyja: Horn Gyula, a pufajkás miniszterelnök

Király Júlia: Magyar Nemzeti Bank elnökhelyettese
Apja: Király István, országgyűlési képviselő a Kádár-rendszerben
Bauer Tamás: volt SZDSZ képviselő, korábban MSZMP tag, az utóbbi időben Gyurcsány Ferencnek ad tanácsokat
Apja: dr. Bauer Miklós, ÁVH-s tiszt
Anyja: Bauer Miklósné, ÁVH-s tiszt

Pető Iván: SZDSZ parlamenti képviselő, ál-rendszerváltó
Apja: Pető László, ÁVH-s tiszt, munkásőr parancsnok
Anyja: Pető Lászlóné, ÁVH-s tiszt, munkásőr

Gerendás Péter (gitáros, ,,előadóművész"?!): Herényi Károly, MDF-es ogy. képviselő veje
Apja: Gerendás Iván, ÁVH-s százados

Zentai György: korábban rendőrtiszt, újabban egy menedzseriroda tulajdonosa
Apja: Zentai Dénes, ÁVH-s tiszt

Stumpf István: a FIDESZ- kormány kancellária-minisztere, MSZMP delegáltként részt vett a kerekasztal tárgyalásokon
Apósa: dr. Horváth István, ál-rendszerváltás előtti belügyminiszter

Keleti György: MSZP-s képviselő, korábban honvédelmi miniszter
Apja: Keleti Ferenc, az MDP központi vezetősége adminisztratív osztályának vezetője a Rákosi-korszakban, bukaresti magyar nagykövet Nagy Imréék romániai fogvatartása idején ...

Vajda Péter: ÁVH-s tiszt, majd ügynök, jelenleg Szilvássy György titokminiszter sajtófőnöke

Szántó András: SYMA csarnok tulajdonosa
Apja: Szántó György, ÁVH-s százados

Gadó János: a Szombat c. lap főszerkesztője
Apja: Gadó György ügynökmúltja miatt kénytelen volt lemondani parlamenti képviselőségéről
Nagyapja: Gadó István, '45 utáni katonai vérbíró !

Drukker György: energetikai biztos
Apja: Drukker Tibor, a Csepeli Munkásotthon volt igazgatója, a Könyvterjesztő Vállalat vezérigazgatója, majd a Cionista Szövetség elnöke
Anyja: Drukker Tiborné, rendőr alezredes, a BM útlevélosztály egykori teljhatalmú vezetője

Juszt László: az újságíró iskolát Bulgáriában végezte
Apja: dr. Juszt Lajos, egészségügyi államtitkár a Kádár-rendszerben, rövid ideig beosztottja volt Medgyessy Péter (D-209) miniszterelnök

Eörsy Mátyás: ügyvéd
Apja: Eörsy Gyula, a Rákosi- és Kádár-rendszer Igazságügy Minisztériuma Kodifikációs Osztályának vezetője
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ahogyan van szemetek, hogy a fényt meglássátok,
van fületek, hogy a hangot meghalljátok,
úgy van szívetek, hogy az időt megérezzétek.
S minden idő, amit nem a szívünkkel érzünk meg, elveszett idő! (Márai Sándor)

,,Minden magyar felelős minden magyarért." (Szabó Dezső)

Na? Kire szavazol??

figyelemre méltó írások:
példaképünk..
Kiváló dolgozó
Topi-50 adatlapja Privát üzenet küldése WWW oldal Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
51. Elküldve: 2010-02-28 11:57:17,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[573.]

Medián: A fiatalok a Jobbikra szavaznak

2010-02-27 09:47 barikád.hu
A Medián legfrissebb felmérése szerint három párt, a Jobbik, a Fidesz és az MSZP biztosan
bekerül az Országgyűlésbe. Az MSZP második helye több esetben veszélybe került és
nyilvánvílóan el is úszik a Jobbik javára, de egyes egyéni körzetekben a Fidesz elsőbbsége is
jócskán meginog.

Hann Endre, a Medián ügyvezető igazgatója elmondta, a Jobbik egy-egy erősebb körzete a
roma lakosság arányával van összefüggésben. Hozzátette, mostanra az átlagnál több fiatal
kapott kedvet a szavazáshoz, és többségük a radikálisokkal szimpatizál. A Fideszre az
átlagéletkorúak, az MSZP-re inkább a középkorúak szavaznának.

A radikális jobboldali párt a teljes szavazókorú népesség körében 2, a „biztos” szavazók
körében 4, a választani tudó biztos szavazók körében pedig 5 százalékponttal növelte a
támogatottságát egyetlen hónap alatt. A növekedés minden korcsoportban megfigyelhető, ám
a 30-39 évesek körében eléri a 4, a 30 évesnél fiatalabbak körében a 8 százalékpontot, és
ezzel a 40 alatti választói csoportban az MSZP elé kerülve egyértelműen a második
legerősebb párt. - olvasható a kutatási eredményben.

Szavazótábora elöregedésén túl figyelemreméltó, hogy ma már az MSZP számít a
legellenszenvesebb pártnak, a „biztos szavazók” jó kétharmada állítja, hogy semmiképp sem
szavazna rá. A Jobbikot korántsem övezi ilyen széleskörű antipátia: sokkal kevesebben
mondanak rá egyértelmű nemet, mint annak idején, „fénykorában” a MIÉP-re, vagy akár
jelenleg az MDF-re, amely pedig hosszú éveken át a legkevésbé elutasított pártnak számított.
Ma már ez utóbbi szerepet – mindössze egyötödnyi negatív vokssal – a Fidesz tölti be.

Hann hozzátette, a felmérésben a megkérdezettek 53 %-a mondta, hogy biztosan elmegy
szavazni, ez az adat hónapok óta 50 % alatt volt. Szerinte várható, hogy meglesz a 2006-os
részvételi arány.

barikad.hu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
icon2.gif icon21.gif

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


xawax1223



Tagság: 2008-01-11 16:01:08
Tagszám: #54216
Hozzászólások: 2247
50. Elküldve: 2010-02-24 17:48:14,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[574.]

Kuruc.info:

Vona: Lopakodó nagykoalíció fenyegeti Magyarországot

A magyar demokráciát a lopakodó nagykoalíció fenyegeti. A két hamis és
bukott törpepárt már egymásra fanyalodott, most úgy tűnik, hogy a Fidesz és
az MSZP fog össze, hogy megakadályozza a radikális változást - áll a Jobbik
elnökének közleményében, mely alább folytatódik.


Az elmúlt húsz évben a magyar társadalom számos információt szerezhetett
arról, hogy a felszíni viták mögött a parlamenti pártok gazdasági háttere
igazából összeér, hogy a háttérben komoly összefonódások vannak. A 70/30
-as felosztásról mindenki hallott, a korrupciós ügyek listáját pedig
hosszúsága miatt lehetetlen volna felsorolni. Ezt a társadalmi érzetet csak
tovább erősítették azok a pillanatok, amikor a pártok közösen szavaztak a
magyar nemzet ellen, emlékezzünk csak a Lisszaboni Szerződés olvasás
nélküli elfogadására.

A Jobbik EP-választáson elért sikere azonban a korábban csak sejtett
egyarcúságot egyre inkább napvilágra hozta. A parlamenti pártok
megriadtak az új erő adta kihívástól és megkezdték húsz éves,
hazugságokra épített rendszerük körülbástyázását. Ennek ékes bizonyítékai
a rádiófrekvenciák gyanús és sebtiben történt kiosztása vagy a titkosítások
feloldásának közösen megszavazott szigorítása. Utóbbi három hónappal a
választások előtt egyértelműen a Fidesz és az MSZP abbéli szándékából
fakadt, hogy a Jobbikot megakadályozzák az igazság nyilvánosságra
hozásában. A pártvezetők – Bajnai és Orbán – eközben egymással
versengve szélsőségesezték le a Jobbikot.

Az országgyűlési választási kampány hajrájában a Jobbik további
megerősödésétől úgy megrettentek a Fidesz és az MSZP vezetői, hogy most
már leplezni sem tudják összefogási szándékaikat. Emlékezzünk Hegedűs
Zsuzsa szociológus (állítólag a Fidesz miniszterjelöltje) kijelentésére, mely
szerint mindenkit meg kell győzni arról, hogy bárkire szavazhat, csak a
Jobbikra nem. Hétfőn Bajnai Gordon tette fel az i-re a pontot, aki miután jó
demokrataként és hazafiként dicsérte meg Orbán Viktort, felszólított a
közös küzdelemre, mondván: a „hasonló a hasonlónak örül”. A Fidesz
szónokai pedig, ahelyett hogy kikérték volna maguknak az ajánlkozást,
cinkos némasággal hallgattak a nagykoalíciós közeledés egyre
nyilvánvalóbb tényeiről.

Arra kérünk minden jóérzésű magyar embert, hogy április 11-én ne hagyják,
hogy nagykoalíciós formában folytathassa az elmúlt húsz év pusztítását az
MSZP és a Fidesz. Akadályozzuk meg együtt a nagykoalíciót! Radikális
változást akarunk, nem a hazug politikusok, hanem a nép nevében.
Válasszuk a rosszabb helyett ezért a Jobbikot!

Vona Gábor,
a Jobbik elnöke

... vagy csinálod rendesen, vagy hazamész!"
"Ha nem vagy része a megoldásnak, a probléma része vagy!"
Kiváló dolgozó
xawax1223 adatlapja Privát üzenet küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   


ficsiman



Tagság: 2008-10-07 16:35:16
Tagszám: #64280
Hozzászólások: 1505
49. Elküldve: 2010-02-22 20:01:55,

Kuruc.info !×!¤!÷!

[575.]

még van az ő becslésük szerint 40-50000milliárd forintnyi vagyona a nemzetnek. ez a cél most icon25.gif
TÖLTSÉTEK LE, VAGY SZEREZZÉTEK MEG A HÁBORÚ A NEMZET ELLEN CÍMŰ DOKUMENTUM FILMET I-IV. SZERINTEM ÉRDEKES icon25.gif icon50.gif icon50.gif





Lehet , hogy néhányotokat megbántalak a beszólásaimmal. És nincs igazam????

ficsiman
[előzmény: (45) xawax1223, 2010-02-20 15:29:20]
Kiváló dolgozó
ficsiman adatlapja Privát üzenet küldése Email küldése Felvétel a címjegyzékbe Felvétel tiltó listára Hozzászólások száma:   
 

Kuruc.info !×!¤!÷!

(üzenet: 619, Politika)
 
    / 25 
Lista: 
Kép:
Smile:
  

Új hozzászólás írása
  Név :   Jelszó :
  Mail :
  Üzenet:

 Betűszín:  Háttérszín:
 Árnyék:      Parázslás:
BBcode On/Off.    Betűméret:
Url/Kép autokonverzió On/Off.
Aláírás beszúrása
  Kép feltöltés: [Feltöltési max. file méret (byte): 20000]
    Írja be ide a képen látható biztonsági kódot:
Smiley kódok teljes listája
Az oldal 0.019633054733276 másodperc alatt generálódott.

  Cégadatok  |   Felhasználási feltételek  |   Adatvédelem  |   Általános Fórum Szabályzat  |   Segítség
  Netboard Bt. © 2001-2023. E-mail